Jabadabado - Barnkläder

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • JaBaDaBaDo Förvaringslåda Blå 3-Pack

  Fina förvaringslådor i 3-pack från Jabadabado. Perfekt detalj för barnrummet och mycket praktiska för förvaring.
  JaBaDaBaDo Förvaringslåda Blå 3-Pack »

  229 SEK

  ellos.se

 • JaBaDaBaDo Quizkort hello baby

  Ett roligt inslag på babyshowern är dessa festliga quizkort i silver/grå. Ge alla gäster på festen ett kort att fylla i innan barnet kommer. Gissa kön, datum, vikt, längd och namn. Samla de sedan i den fina presentasken och lämna till de blivande föräldrarna.
  JaBaDaBaDo Quizkort hello baby »

  169 SEK

  babyland.se

 • JaBaDaBaDo Ask blå

  Stilrena runda förvaringsaskar i hård kartong som kommer i 2 olika storlekar. Med dessa askar kan barnen enkelt hålla ordning på sina saker. De kan staplas ovanpå varandra eller inuti varandra. Askarna blir en fin inredningsdetalj i barnrummet.
  JaBaDaBaDo Ask blå »

  169 SEK

  ellos.se

 • JaBaDaBaDo Barnservis Groda

  En fin servis i tre delar med motiv på groda, tallrik, skål och en mugg. Undertill på alla delar finns en gummikant för att de ska ligga still på bordet under matningen. Det tål maskindisk och kan även värmas i mikrougn. Servisen kommer i en fin presentförpackning.
  JaBaDaBaDo Barnservis Groda »

  259 SEK

  ellos.se

 • JaBaDaBaDo Hängare Safari

  En rolig hängare i trä med tre krokar i serien safari. Rolig inredningsdetalj som piffar upp rummet eller hallen.
  JaBaDaBaDo Hängare Safari »

  139 SEK

  ellos.se

 • JaBaDaBaDo Förvaringsbänk Vit

  En söt och praktisk förvaringsbänk som passar lika bra i hallen till barnens kläder som till barnrummet fyllt med leksaker. Bänken blir en fin inredningsdetalj och sittplats oavsett var den står någonstans. Köp till bord och stolar i samma serie för en hel komplett möbelgrupp i barnrummet.
  JaBaDaBaDo Förvaringsbänk Vit »

  695 SEK

  ellos.se

 • JaBaDaBaDo Förvaringslåda Grå 3-Pack

  Fina förvaringslådor i 3-pack från Jabadabado. Perfekt detalj för barnrummet och mycket praktiska för förvaring.
  JaBaDaBaDo Förvaringslåda Grå 3-Pack »

  229 SEK

  ellos.se

 • JaBaDaBaDo Barnservis Svan

  Barnservis i 5 delar med sött svan-motiv. Det fina setet är gjort i tålig plast, perfekt när ditt barn vill börja lära sig äta själv. Setet innehåller en stor tallrik med gummikant undertill, en liten djup skål med gummikant, en greppvänlig och spillsäker pipmugg med två handtag samt sked och gaffel.
  JaBaDaBaDo Barnservis Svan »

  269 SEK

  ellos.se

 • JaBaDaBaDo Klädstång med Förvaring

  Stilren klädställning med praktiskt förvaringsutrymme. Här kan ditt barn själv hänga upp sina favoritkläder, ställa skor på bottenhyllan, hänga väskor och accessoarer på krokarna på sidan av klädställningen och ställa fina leksaker eller gosedjur på översta hyllplanet.
  JaBaDaBaDo Klädstång med Förvaring »

  995 SEK

  ellos.se

 • JaBaDaBaDo Barnservis Svart/Vit

  Tuff barnservis i 5 delar med snyggt svart/vitt mönster. Det fina setet är gjort i tålig plast, perfekt när ditt barn vill börja lära sig äta själv. Setet innehåller en stor tallrik med gummikant undertill, en liten djup skål med gummikant, en mugg samt sked och gaffel.
  JaBaDaBaDo Barnservis Svart/Vit »

  269 SEK

  ellos.se

 • JaBaDaBaDo Hushylla Liten Vit

  Fin vägghylla med form av ett litet hus. Hushyllan har 12 små fack att förvara saker i. Låt barnen lägga sina böcker, småprylar eller favoritnallen i något av facken. Hängs enkelt upp på väggen men går också lika bra att ha stående på golvet, en byrå eller ett barnbord.
  JaBaDaBaDo Hushylla Liten Vit »

  595 SEK

  ellos.se

 • JaBaDaBaDo Ask Stjärna 3-Pack

  Roliga förvaringsaskar i form av stjärna i vitt och grått från Jabadabado. De kommer i 3-pack så de är även perfekt att ge bort sina presenter i men även fina i barnrummet för att förvara saker i.
  JaBaDaBaDo Ask Stjärna 3-Pack »

  179 SEK

  ellos.se

 • JaBaDaBaDo Förvaringskorg Rosa

  Få ordning och reda i barnrummet med denna snygga och praktiska förvaringskorgen i textil. Förvaringskorgen har en vaxad insida vilket gör att den behåller formen även när den inte är fylld. Gör det enkelt för ditt barn att snabbt och lätt både plocka fram och plocka undan sina leksaker.
  JaBaDaBaDo Förvaringskorg Rosa »

  199 SEK

  ellos.se

 • JaBaDaBaDo Ask rosa

  Stilrena runda förvaringsaskar i hård kartong som kommer i 2 olika storlekar. Med dessa askar kan barnen enkelt hålla ordning på sina saker. De kan staplas ovanpå varandra eller inuti varandra. Askarna blir en fin inredningsdetalj i barnrummet.
  JaBaDaBaDo Ask rosa »

  169 SEK

  ellos.se

 • JaBaDaBaDo Vägghylla Vit

  En stilren hylla i vitlackerat trä, perfekt att hänga upp på väggen och sätta favoritböckerna i. Dekorlisten framtill håller böckerna på plats. Hyllan blir också en fin inredningsdetalj till barnrummet. Mått: 60 x 12 x 18cm.
  JaBaDaBaDo Vägghylla Vit »

  299 SEK

  ellos.se

 • JaBaDaBaDo Trofè Lampa Enhörning

  Vår bedårande enhörning hjälper ditt barn att komma till ro när det är dags att sova. En uppskattad present till dop, babyshower eller kalas. Med vår söta vägglampa får hela barnrummet sig ett lyft. Den blir även en fin inredningsdetalj oavsett vart man än hänger den.
  JaBaDaBaDo Trofè Lampa Enhörning »

  399 SEK

  ellos.se

 • JaBaDaBaDo Trofè Lampa Elefant

  Vår söta elefant hjälper ditt barn att komma till ro när det är dags att sova. En uppskattad present till dop, babyshower eller kalas. Med vår söta vägglampa får hela barnrummet sig ett lyft. Den blir även en fin inredningsdetalj oavsett vart man än hänger den.
  JaBaDaBaDo Trofè Lampa Elefant »

  399 SEK

  ellos.se

 • JaBaDaBaDo Nattlampa Svan Vit

  Bedårande söt nattlampa i form av en liten svan. Denna lilla vän lyser upp i mörkret genom ett tryggt och behagligt ljus. Lampan är batteridriven med LED-belysning och kan därför vara i sängen utan att den blir varm. Blir också en fin inredningsdetalj i barnrummet! Har on/off knapp på sidan.
  JaBaDaBaDo Nattlampa Svan Vit »

  199 SEK

  ellos.se

 • JaBaDaBaDo Hylla Hus Stor

  Vit, stilren bokhylla som pryder sin plats i barnrummet. Bokhyllan är utformad som ett stort dockhus med 4 våningsplan och 6 olika fack där det finns gott om plats för sagoböcker och favoritleksaker. Placeras på golvet och skruvas fast i väggen (fästen ingår ej) för att förhindra att bokhyllan välter.
  JaBaDaBaDo Hylla Hus Stor »

  1199 SEK

  ellos.se

 • JaBaDaBaDo Bordslampa Stjärna LED

  Stilren och snygg lampa i form av en stjärna med små ljuspunkter i. Ger ett behagligt ljus och är lika fin tänd som släckt i barnrummet. Lampan går både att ha stående på en plan yta och att hänga upp på väggen. Utrustad med LED-lampor (ej utbytbara) som har lång livslängd och inte blir varma.
  JaBaDaBaDo Bordslampa Stjärna LED »

  298 SEK

  ellos.se

Kolla också