Belysning och lampor för inomhus och utomhusbruk

Funktionell belysning och vackra lampor för inomhus och utomhusbruk. Hitta din vägglampa, taklampa, utelampa eller badrumslampa här.

Avancerad sökning   
 • Hometex Ljuskulor - Led - Kedja Med 10 St - Persika - Ø 6 Cm.

  Material: Plast & bomullstråd Storlek: Kula Ø 6 cm Avstånd mellan varje ljuskula ca. 17 cm.                  Total längd: 170 cm. Färg: Persika Förpackning: kartong  Batteri: 2 x AA batterier (medföljer inte) Garanti: 2 år Snygg och modern LED-ljusslinga med 10 bollar tillverkade av bomullstrådar. Ljuskulorna är 6 cm i diameter och ger ett mjukt och behagligt ljus i hemmet. Ljusslingan är batteridriven och behöver därför inte hängas i närheten av en stickkontakt.
  Hometex Ljuskulor - Led - Kedja Med 10 St - Persika - Ø 6 Cm. »

  79 SEK

  Home-tex SE

 • Hometex Ljuskulor - Led - Kedja Med 20 St - Vit - Ø 6 Cm.

  Material: Plast & bomullstråd Storlek: Kula Ø 6 cm Avstånd mellan varje ljuskula ca. 20 cm.                  Total längd: 200 cm. Färg: Vit Förpackning: kartong  Batteri: 2 x AA batterier (medföljer inte) Garanti: 2 år Snygg och modern LED-ljusslinga med 20 bollar tillverkade av bomullstrådar. Ljuskulorna är 6 cm i diameter och ger ett mjukt och behagligt ljus i hemmet. Ljusslingan är batteridriven och behöver därför inte hängas i närheten av en stickkontakt.
  Hometex Ljuskulor - Led - Kedja Med 20 St - Vit - Ø 6 Cm. »

  199 SEK

  Home-tex SE

 • Prios Senadin ljuskula, vit, IP54, 50 cm

  Fint ljuskula Senadin för utomhusbruk, vit, IP54 Senadin är ett mycket fint dekorationsobjekt för trädgården eller en kärleksfull inredd innergård som är särskilt inbjudande. Ljuskulan drivs med en E27-lampa efter eget val och har både en 3 m lång kabel och en kontakt. På så sätt kan man snabbt och enkelt koppla in kulan till elnätet när det finns ett uttag tillgängligt. Den vita ytan är idealisk och tidlöst attraktiv, precis som kulformen. Den som vill uppnå en ännu mer tilltalande effekt använder inte bara en, utan flera kulor, gärna i olika storlekar. På så sätt kan man vid behov omvandla trädgården till ett flytande ljushav och förbluffa alla närvarande.
  Prios Senadin ljuskula, vit, IP54, 50 cm »

  934 SEK

  Lamp24.se

 • Müller Licht tint Calluna LED-ljuskula IP44

  Dekorativ LED utomhusbelysning Calluna - styrbar med fjärrkontroll, app eller röstassistent Den sfäriska utomhuslampan Calluna är utrustad med en smart LED-ljuskälla som har en tint. Detta moderna och smart teknik gör det möjligt å ena sidan styr ljuskula över en lämplig och kompatibel fjärrkontroll tint och andra kontrollen via en Zigbee-baserade smarta hem-system. ZigBee tekniken förvandlar din egen smartphone eller surfplatta till en styrenhet, eftersom ett stort antal funktioner och scener kan växlas och hanteras med en lämplig app. Din egen röst kan också användas och till exempel kan den yttre sfären slås på eller av eller dämpas via röstkommando via Amazon Alexa-assistenten. Den olika styrningen gör den dekorativa LED-utomhusbollen Calluna till en speciell utomhusbelysning. Oavsett om det finns olika nyanser av vitt eller färgat ljus, möjligheterna att belysa utomhusområdet är olika och varierade. Funktioner / kompatibilitet: - styrbar via en lämplig tint (se tillbehör) - styrbar via app baserat på ZigBee radiostandard 3.0 - Kompatibel med röstassistenten Alexa (Amazon) - Kan integreras i ZigBee baserade smarta hemsystem, till exempel med Philips Hue, Osram Lightify etc.
  Müller Licht tint Calluna LED-ljuskula IP44 »

  1202 SEK

  Lamp24.se

 • Prios Senadin ljuskula, vit, IP54, 40 cm

  Vit ljuskula Senadin för utomhusbruk, IP54 Senadin är utrustad med kabel (3 meter lång) och kontakt och kan därför i hög grad anslutas till elnätet i utomhusområdet. Kulan är tillverkad av plast och är mycket elegant med dess vit yta, och även för att sfärer är en av de mest universella geometriska formerna. För att ge utseendet en ännu vackrare effekter kan man också använda flera ljuskulor samtidigt och drapera dem i trädgården eller på framsidan av huset. Kulorna behöver inte vara lika stora utan kan ha olika storlek. E27-lampan får gärna vara försedd med LED-teknik och kan väljas efter egen smak.
  Prios Senadin ljuskula, vit, IP54, 40 cm »

  839 SEK

  Lamp24.se

 • Arcchio Orlana ljuskula IP65 strukturerad 77 cm

  Den lysande kulan Orlana i stenoptik, kapslingsklass IP65, sladd och E27-uttag Orlana är en stor, lysande kula för utomhusbruk som kan anslutas till elnätet med en 3 m lång sladd (H05RN-F 2G1). Lampan är alltså snabbt installerad när man har ett eluttag nära till hands. Kapslingsklass IP65 gör det möjligt att använda ljuskulan i utomhusmiljö utan problem, och E27-uttaget kan bestyckas med en passande ljuskälla. Optiskt poängterar utomhusljuskulan med en strukturell dekor som ger lampan en sevärd stenoptik vilket ger den en naturlig look och ser bra ut i trädgården eller på innegården. Om det behövs kan man använda det medföljande markspettet för att förankra ljuskulan i marken och de stora måtten gör att Orlana har en vacker närvaro i huset.
  Arcchio Orlana ljuskula IP65 strukturerad 77 cm »

  3739 SEK

  Lamp24.se

 • LED-ljuskula MiPow Playbulb Sphere

  Ädel MiPow LED-ljuskula med trådlös laddare och appstyrning Den här LED-ljuskulan är appdriven, vilket innebär att den kan slås på och av via smartphone med bara ett finger, växla från varmvitt till färgglatt ljus eller till olika effektlägen. För detta behöver man bara installera den kostnadsfria Playbulb-appen till smartphone eller surfplatta och koppla den till lampan via Bluetooth. Armaturen kan således användas för att skapa imponerande ljusscenarier både inomhus och utomhus – oavsett om det är för att ha en stämningsfull trädgårdsfest eller för att skapa en avslappnad atmosfär för ett bad eller avslappning. Tack vare batteridriften och den trådlösa laddaren kan ljuskulan användas överallt – en praktisk hängare på den opala glaskroppen gör det även möjligt att hänga den på en krok. Specifikationer/funktioner: - bekväm styrning via appen (mjuk färgväxel, blinkande ljus, 16 miljoner olika ljustemperaturer, dimring, timer eller gruppering (max. 5 Playbulb-enheter)) - inklusive trådlös laddare och USB-laddningsport - vattenbeständig (kulan har kapslingsklass IP65, laddaren har inte det) - dimbar (inte bara via app) - Bluetooth-räckvidd: ca.
  LED-ljuskula MiPow Playbulb Sphere »

  601 SEK

  Lamp24.se

 • Arcchio Orlana ljuskula IP65 strukturerad 35 cm

  Dekorativ ljuskula Orlana i strukturerad stenoptik, E27, med sladd, IP65 för utomhusbruk Orlana övertygar med ett mycket sevärt look och blir ett vackert blickfång överallt i trädgården eller på andra ställen utomhus. Med den höga kapslingsklassen IP65 kan man försäkra sig om att ljuskulan är bäst lämpat för utomhusbruk. Den dekorativa strålningen kan fortfarande individualiseras genom att man använder flera ljuskulor tillsammans, gärna i olika storlekar. Anslutningen till elnätet sker via en 3 m lång kabel med kontakt (H05RN-F 2G1) och med hjälp av det medföljande markspettet kan lamporna vid behov förses med en fast förankring i marken. Den robusta plastkulans strukturerade yta övertygar med en elegant stenoptik och ser därmed naturlig ut i trädgården.
  Arcchio Orlana ljuskula IP65 strukturerad 35 cm »

  1201 SEK

  Lamp24.se

 • Prios Senadin ljuskula, vit, IP54, 30 cm

  Enkelt ljuskula Senadin för utomhusbruk med kapslingsklass IP54 och markspett Denna lampa är ett vackert dekorationsobjekt för utomhusbruk som förankras i marken med ett integrerat markspett. Ljuskulan är utrustad med en 3 m lång kabel och en kontakt och består av en robust, vitt polyeten. I det sammanhanget ser kulformen väldigt elegant ut i trädgården eller på husets framsida, och man kan absolut leka lite med det mycket tilltalande utseendet genom att använda flera, gärna olika stora kulor, som man då till största delen redan kan se på långt håll. E27-ljuskällan kan väljas efter egen smak. Tack vare den höga kapslingsklassen kan man utan tvivel använda sig av den runt huset och på gården.
  Prios Senadin ljuskula, vit, IP54, 30 cm »

  439 SEK

  Lamp24.se

 • Arcchio Orlana ljuskula, IP65, vit, 25 cm

  Vit ljuskula Orlana för utomhusbruk, E27, med kontaktledning, IP65 Denna ljuskula är ett dekorativt blickfång på utomhusområdet och blir en dekorativ ljusaccessoar i trädgården där den avger sitt mjuka ljus. Tack vare ett integrerat E27-uttag kan man använda en glödlampa efter eget val, det finns många olika varianter här. Med den höga kapslingsklassen IP65 är det möjligt att använda den utomhus helt utan problem, och plastkroppen gör att den är långlivad och robust. Det är bra att kombinera kulor av olika storlek för en särskilt vacker effekt, och strömanslutningen görs via en 3 meter lång kontaktsladd (H05RN-F 2G1).
  Arcchio Orlana ljuskula, IP65, vit, 25 cm »

  799 SEK

  Lamp24.se

 • SLV Rotoball ljuskula Ø 40 cm

  Dekorativt och stämningsfullt - Rotoball ljuskula av robust polyeten Inte bara på terrassen eller balkongen, utan även runt huset i trädgården ger den upplysta Globen Rotoball fantastiska ljusmoment och lika dekorativa accenter. Den sfäriska lampskärmen är tillverkad av robust polyeten och tack vare den satinerade ytan är den en riktig pärla även på dagen. Men särskilt i mörkret är Rotoball ett utmärkt belysningsobjekt, eftersom den med sitt diffusa och jämna ljus skapar en unik atmosfär. Vare sig den arrangeras individuellt eller i grupp är den ett absolut blickfång! - inkl.
  SLV Rotoball ljuskula Ø 40 cm »

  2349 SEK

  Lamp24.se

 • Arcchio Orlana ljuskula IP65 strukturerad 56 cm

  Den lysande kulan Orlana i stenoptik, kapslingsklass IP65, sladd och E27-uttag Orlana är en stor, lysande kula för utomhusbruk som kan anslutas till elnätet med en 3 m lång sladd (H05RN-F 2G1). Lampan är alltså snabbt installerad när man har ett eluttag nära till hands. Kapslingsklass IP65 gör det möjligt att använda ljuskulan i utomhusmiljö utan problem, och E27-uttaget kan bestyckas med en passande ljuskälla. Optiskt poängterar utomhusljuskulan med en strukturell dekor som ger lampan en sevärd stenoptik vilket ger den en naturlig look och ser bra ut i trädgården eller på innegården. Om det behövs kan man använda det medföljande markspettet för att förankra ljuskulan i marken och de stora måtten gör att Orlana har en vacker närvaro i huset.
  Arcchio Orlana ljuskula IP65 strukturerad 56 cm »

  2136 SEK

  Lamp24.se

 • Arcchio Orlana ljuskula IP65 strukturerad 45 cm

  Dekorativ ljuskula Orlana i strukturerad stenoptik, E27, med sladd, IP65 för utomhusbruk Orlana övertygar med ett mycket sevärt look och blir ett vackert blickfång överallt i trädgården eller på andra ställen utomhus. Med den höga kapslingsklassen IP65 kan man försäkra sig om att ljuskulan är bäst lämpat för utomhusbruk. Den dekorativa strålningen kan fortfarande individualiseras genom att man använder flera ljuskulor tillsammans, gärna i olika storlekar. Anslutningen till elnätet sker via en 3 m lång kabel med kontakt (H05RN-F 2G1) och med hjälp av det medföljande markspettet kan lamporna vid behov förses med en fast förankring i marken. Den robusta plastkulans strukturerade yta övertygar med en elegant stenoptik och ser därmed naturlig ut i trädgården.
  Arcchio Orlana ljuskula IP65 strukturerad 45 cm »

  1736 SEK

  Lamp24.se

 • Arcchio Orlana ljuskula, IP65, vit, 56 cm

  Stor, vit ljuskula Orlana för utomhusbruk, IP65, E27 och med sladd Orlana är en vit ljuskula för trädgårdar eller innegårdar som med sitt ljus blir en sevärd dekoration utomhus. Kulans vita yta passar in i många omgivningar, och kulan är en riktig höjdpunkt. Den är utrustad med en E27-lampa efter eget val och har en sladd (H05RN-F 2G1) på 3 meter. Det räcker alltså med ett eluttag för att ljuskulan Orlana ska kunna tas i bruk. Det är bra att kombinera olika lampor från serien i olika storlekar för att se till att belysningen i trädgården eller på terrassen blir så individuell som möjligt. Man kan förankra kulan i marken med hjälp av ett markspett (ingår) så att den alltid har ett säkert stöd.
  Arcchio Orlana ljuskula, IP65, vit, 56 cm »

  1802 SEK

  Lamp24.se

 • Arcchio Orlana ljuskula, IP65, vit, 35 cm

  Vit ljuskula Orlana för utomhusbruk, E27, med kontaktledning, IP65 Denna ljuskula är ett dekorativt blickfång på utomhusområdet och blir en dekorativ ljusaccessoar i trädgården där den avger sitt mjuka ljus. Tack vare ett integrerat E27-uttag kan man använda en glödlampa efter eget val, det finns många olika varianter här. Med den höga kapslingsklassen IP65 är det möjligt att använda den utomhus helt utan problem, och plastkroppen gör att den är långlivad och robust. Det är bra att kombinera kulor av olika storlek för en särskilt vacker effekt, och strömanslutningen görs via en 3 meter lång kontaktsladd (H05RN-F 2G1).
  Arcchio Orlana ljuskula, IP65, vit, 35 cm »

  1134 SEK

  Lamp24.se

 • Arcchio Orlana ljuskula, IP65, vit, 77 cm

  Stor, vit ljuskula Orlana för utomhusbruk, IP65, E27 och med sladd Orlana är en vit ljuskula för trädgårdar eller innegårdar som med sitt ljus blir en sevärd dekoration utomhus. Kulans vita yta passar in i många omgivningar, och kulan är en riktig höjdpunkt. Den är utrustad med en E27-lampa efter eget val och har en sladd (H05RN-F 2G1) på 3 meter. Det räcker alltså med ett eluttag för att ljuskulan Orlana ska kunna tas i bruk. Det är bra att kombinera olika lampor från serien i olika storlekar för att se till att belysningen i trädgården eller på terrassen blir så individuell som möjligt. Man kan förankra kulan i marken med hjälp av ett markspett (ingår) så att den alltid har ett säkert stöd.
  Arcchio Orlana ljuskula, IP65, vit, 77 cm »

  3005 SEK

  Lamp24.se

 • Arcchio Orlana ljuskula IP65 strukturerad 25 cm

  Dekorativ ljuskula Orlana i strukturerad stenoptik, E27, med sladd, IP65 för utomhusbruk Orlana övertygar med ett mycket sevärt look och blir ett vackert blickfång överallt i trädgården eller på andra ställen utomhus. Med den höga kapslingsklassen IP65 kan man försäkra sig om att ljuskulan är bäst lämpat för utomhusbruk. Den dekorativa strålningen kan fortfarande individualiseras genom att man använder flera ljuskulor tillsammans, gärna i olika storlekar. Anslutningen till elnätet sker via en 3 m lång kabel med kontakt (H05RN-F 2G1) och med hjälp av det medföljande markspettet kan lamporna vid behov förses med en fast förankring i marken. Den robusta plastkulans strukturerade yta övertygar med en elegant stenoptik och ser därmed naturlig ut i trädgården.
  Arcchio Orlana ljuskula IP65 strukturerad 25 cm »

  934 SEK

  Lamp24.se

 • Arcchio Orlana ljuskula, IP65, vit, 45 cm

  Vit ljuskula Orlana för utomhusbruk, E27, med kontaktledning, IP65 Denna ljuskula är ett dekorativt blickfång på utomhusområdet och blir en dekorativ ljusaccessoar i trädgården där den avger sitt mjuka ljus. Tack vare ett integrerat E27-uttag kan man använda en glödlampa efter eget val, det finns många olika varianter här. Med den höga kapslingsklassen IP65 är det möjligt att använda den utomhus helt utan problem, och plastkroppen gör att den är långlivad och robust. Det är bra att kombinera kulor av olika storlek för en särskilt vacker effekt, och strömanslutningen görs via en 3 meter lång kontaktsladd (H05RN-F 2G1).
  Arcchio Orlana ljuskula, IP65, vit, 45 cm »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • Näve LED-dekorbelysning Mistel IP67, Ø 30 cm

  Tack vare kapslingsklass IP67 lämplig för utomhus - LED dekorationsbelysning mistel LED-ljuskula mistel kan användas som dekor på terrasser eller i trädgården. Tack vare IP67 kan den lätta bollen lämnas utanför året runt utan tvekan. Den medföljande transformatorn har kapslingsklass IP44 och är därför skyddad mot stänkvatten. Eftersom matningsledningen är fyra meter lång kan transformatorn placeras bekvämt under den medan armaturkroppen är på önskad plats. Lysdioderna är energieffektiva och ger samtidigt underbara ljusmoment. Det emitterade ljuset lyser i en varmvit färg, som framkallar en mysig atmosfär. dekorationsbelysning ser särskilt bra ut i kombination med andra mistelbollar.
  Näve LED-dekorbelysning Mistel IP67, Ø 30 cm »

  1415 SEK

  Lamp24.se

 • Eco-Light Taklampa Abraxas 2 lampor

  Två vita ljuskulor - taklampa Abraxas De två sfäriska diffusorerna, som innehåller ljuskällorna i form av två E27-fästen, är omslutna av ett geometriskt metallgaller men ändå tydligt synliga. Den svarta takplattan samt de vita kulorna och det gyllene gallret har en modern och ädel färgkombination. Väggmontering är också fullt möjligt med Abraxas.
  Eco-Light Taklampa Abraxas 2 lampor »

  1589 SEK

  Lamp24.se

 • Orion Hänglampa Madis mässing matt, 1 lampa

  Upphängningslampa Madis med en sfärisk skärm av glas Med sitt moderna och subtila utseende får Madis pendellampa varje vardagsrum och matsal att lysa. Upphängningen är gjord av metall som smälter samman i lampskärmen. Skuggan är formad som en stor ljuskula kula gjord av opal vitblinkat glas. Kombinationen av metall och glas visar sig vara extremt tilltalande, eftersom metallelementen inte tränger in i betraktarens öga utan förfina lampans övergripande utseende. I synnerhet i matsalen skapar Madis pendellampa en trevlig atmosfär eftersom det varma vita ljuset är mysigt och inbjudande.
  Orion Hänglampa Madis mässing matt, 1 lampa »

  799 SEK

  Lamp24.se

 • Lucande Dustian golvlampa, 3 lampor

  Golvlampa Dustian med 3 lampor, designkaraktär och ljuskulor som består till hälften av glas Dustian har tre kulformade lampskärmar på olika höjd och poängterar ovantill med en vacker genomskinlig glaslook, samtidigt som den undre delen är bearbetad i svartlackerad metall. Stativet, den runda foten och de böjda armarna är även de i svartlackerad metall. På grund av denna något dynamiska företeelse verkar golvlampan vara något lekfull och tillhör därmed till de självmedvetna karaktärstyperna under kategorin lampor. Den objektkaraktär som lampserien Dustian har är omisskännelig. Lamporna är inte bara är lampor, utan alltid dekorativa inredningsföremål med tydlig design. Den svarta ytfinish som används är mycket trendig och en särskilt vacker kombination uppstår när man väljer LED-lampor med en extravarm ljustemperatur. Glasskärmarna kan lätt vridas i metallskålen och den stora öppningen gör det möjligt att använda särskilt stora globlampor med en diameter på upp till 9,5 cm. Dessa ger sedan en speciell effekt bakom glaset. Om man vill göra ljuset så trevligt som möjligt kan man välja att använda en toppförspeglad lampa för att undvika all bländning och för att skapa en behaglig accentbelysning i hemmet.
  Lucande Dustian golvlampa, 3 lampor »

  2537 SEK

  Lamp24.se

 • Epstein Sun Shine - RGBLED-kula, batteridriven, 40 cm

  Blank vit RGB- LED-ljuskula Sun Shine som färgglatt yttre dekor - tillverkad i Tyskland Det är en bra idé att kombinera dekoration utomhus med belysning, för på det sättet ser ett motsvarande objekt ännu mer värt att se utomhus. Detta gäller även i fallet med RGB LED-ljuskula Sun Shine, som är tillverkad av robust, vit polyeten som är temperatur- och dimensionellt stabil och också får UV-beständighet. Efter mörker ser det väldigt dekorativt ut om du låter RGB LED-ljuskula lysa i ljusa färger. För att kunna använda den här funktionen optimalt levereras Sun Shine med en fjärrkontroll. Dessutom behöver inte den lysande kulan fästas på ett stillastående sätt utan levereras som en bärbar variant med batteri och motsvarande laddare. En kvalitetsprodukt tillverkad för hand i Tyskland som skär en fin figur i trädgården och på terrassen.
  Epstein Sun Shine - RGBLED-kula, batteridriven, 40 cm »

  5744 SEK

  Lamp24.se

 • Eve Flare Smart LEDlampa för inom- & utomhusbruk

  LED-ljuskula Eve Flare – underbar ljusstämning för varje plats Den kulformade LED-lampan Eve Flare är en bärbar lampa som kan styras smart. Överallt där man har behov för stämningsfull belysning kan lampan Flare användas, oavsett om det är vardagsrummet, badrummet eller trädgården. Det utfällbara handtaget sörjer dessutom för att den transporteras säkert. Flare styrs med hjälp av din iPhone, iPad, Apple Watch eller Siri samt gratis Eve-appen eller Apples hem-app. På så sätt kan du ställa in olika färger och välja förprogrammerade tidscheman för LED-lampan Flare. Integreras lampan i Apple HomeKit finns flera funktioner tillgängliga. Flare kan till exempel integreras i automatiseringsregler. LED-lampan Flare lyser i upp till sex timmar med bärbar energi, innan batteriet måste laddas med hjälp av den induktiva laddningsstationen. Funktioner/kompatibilitet: - styrbar med Eve-appen eller Apple HomeKit:s Home-app (kräver iOS 11.
  Eve Flare Smart LEDlampa för inom- & utomhusbruk »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Epstein Sun Shine - RGBLED-kula, batteridriven, 20 cm

  Blank vit RGB- LED-ljuskula Sun Shine som färgglatt yttre dekor - tillverkad i Tyskland Det är en bra idé att kombinera dekoration utomhus med belysning, för på det sättet ser ett motsvarande objekt ännu mer värt att se utomhus. Detta gäller även i fallet med RGB LED-ljuskula Sun Shine, som är tillverkad av robust, vit polyeten som är temperatur- och dimensionellt stabil och också får UV-beständighet. Efter mörker ser det väldigt dekorativt ut om du låter RGB LED-ljuskula lysa i ljusa färger. För att kunna använda den här funktionen optimalt levereras Sun Shine med en fjärrkontroll. Dessutom behöver inte den lysande kulan fästas på ett stillastående sätt utan levereras som en bärbar variant med batteri och motsvarande laddare. En kvalitetsprodukt tillverkad för hand i Tyskland som skär en fin figur i trädgården och på terrassen.
  Epstein Sun Shine - RGBLED-kula, batteridriven, 20 cm »

  4648 SEK

  Lamp24.se

 • Epstein Sun Shine - RGBLED-kula, batteridriven, 50 cm

  Blank vit RGB- LED-ljuskula Sun Shine som färgglatt yttre dekor - tillverkad i Tyskland Det är en bra idé att kombinera dekoration utomhus med belysning, för på det sättet ser ett motsvarande objekt ännu mer värt att se utomhus. Detta gäller även i fallet med RGB LED-ljuskula Sun Shine, som är tillverkad av robust, vit polyeten som är temperatur- och dimensionellt stabil och också får UV-beständighet. Efter mörker ser det väldigt dekorativt ut om du låter RGB LED-ljuskula lysa i ljusa färger. För att kunna använda den här funktionen optimalt levereras Sun Shine med en fjärrkontroll. Dessutom behöver inte den lysande kulan fästas på ett stillastående sätt utan levereras som en bärbar variant med batteri och motsvarande laddare. En kvalitetsprodukt tillverkad för hand i Tyskland som skär en fin figur i trädgården och på terrassen.
  Epstein Sun Shine - RGBLED-kula, batteridriven, 50 cm »

  6305 SEK

  Lamp24.se

 • Näve LED-dekorbelysning Mistel, IP67, Ø 40 cm

  LED-dekorbelysning för vackra ljusstunder, IP67 LED-ljuskula mistelten är perfekt som ett dekorativt element. Tack vare IP67 är ljusslinga även skyddas i regnet. Den medföljande transformatorn har kapslingsklass IP44 och är därför stänksäker. Eftersom försörjningsledningen är fyra meter lång kan transformatorn placeras säkert under medan ljusslinga är utanför. Bollen passar som blickfång på en terrass eller i trädgården mellan växterna. Det ser inte bara bra ut utomhus, det skär också en fin figur i vardagsrummet. LED-lamporna avger ett varmt vitt ljus och säkerställer därmed fantastiska ljusmoment. Detta skapar en mysig atmosfär och erbjuder en underbar bild på kvällen. Lampan kommer till sin rätt när flera mistelbollar kombineras.
  Näve LED-dekorbelysning Mistel, IP67, Ø 40 cm »

  2364 SEK

  Lamp24.se

 • STAR TRADING Terrasslampa Gardenlight, sfärisk Ø 50 cm

  Ljuskulor för trädgårdsdekoration i olika storlekar – dekorationsbelysning Gardenlight Dekorationsbelysningen Gardenlight är en vit, sfärisk trädgårdsbelysning med både en liten ståyta och ett markspett som kan fästas på undersidan. Lampskärmen är gjord av plast och ser ut som en ljus sten på ytan. Hela lampskärmen belyses från en brännställe där en valfri E27-ljuskälla kan användas. En ljuskälla ingår inte i leveransen men kan beställas separat via Tillbehör. Tack vare en lång strömsladd kan lampan också användas på avstånd från huset i trädgården.
  STAR TRADING Terrasslampa Gardenlight, sfärisk Ø 50 cm »

  2537 SEK

  Lamp24.se

 • Epstein Sun Shine - RGBLED-kula, batteridriven, 30 cm

  Blank vit RGB- LED-ljuskula Sun Shine som färgglatt yttre dekor - tillverkad i Tyskland Det är en bra idé att kombinera dekoration utomhus med belysning, för på det sättet ser ett motsvarande objekt ännu mer värt att se utomhus. Detta gäller även i fallet med RGB LED-ljuskula Sun Shine, som är tillverkad av robust, vit polyeten som är temperatur- och dimensionellt stabil och också får UV-beständighet. Efter mörker ser det väldigt dekorativt ut om du låter RGB LED-ljuskula lysa i ljusa färger. För att kunna använda den här funktionen optimalt levereras Sun Shine med en fjärrkontroll. Dessutom behöver inte den lysande kulan fästas på ett stillastående sätt utan levereras som en bärbar variant med batteri och motsvarande laddare. En kvalitetsprodukt tillverkad för hand i Tyskland som skär en fin figur i trädgården och på terrassen.
  Epstein Sun Shine - RGBLED-kula, batteridriven, 30 cm »

  5196 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Avlång LED-taklampa Montefio m. kristall

  Avlång taklampa Montefio fascinerar med inlagda kristaller Från den avlånga basen hos LED-taklampan Montefio tre imponerande ljuskulor ned. Medan den övre delen av kulan är satinerad och undre delen klar, ser man inte bara ljuskällan inuti kulan. Även de många små kristallerna syns och skapar en förtrollande ljuseffekt som berikar varje modernt vardagsrum.
  EGLO Avlång LED-taklampa Montefio m. kristall »

  4123 SEK

  Lamp24.se

 • Valetti Festbelysning Färg 20-Leds Kabel 7,5 Meter Svart

  Valetti festbelysning 20 LED-sladd Har du fest eller behöver du bara dekorera din trädgård? Denna belysning gör varje trädgård till en festplats. Sladden är lång och kan därför hängas i hela trädgården. Varje ljuskula har en filament med tio mikroled.
  Valetti Festbelysning Färg 20-Leds Kabel 7,5 Meter Svart »

  499 SEK

  CDON

Kolla också