Sök Philips QG302010 bland Belysning

Avancerad sökning   
 • Philips Hue LED-marklykta Lucca, via app styrbar

  Sörjer för mjuk ljussättning utomhus – smart Philips Hue LED-marklykta Lucca Att tända och släcka ljuset under resor för att låtsas som att någon är hemma eller att sörja för säker vägbelysning när man kommer hem – allt detta är inte längre någon framtidsteknologin, tack vare LED-marklyktan. Integreras lampan i ett Philips Hue Smart Home-system eller används den i kombination med en dimmer från Philips är en ljusstyrning som uppfyller dina önskemål och krav inte längre något problem. Tack vare den cylindriska, antracitfärgade aluminiumkroppen med satinerad lampskärm är lampan även utseendemässigt ett riktigt blickfång i moderna utomhusområden. Tänds lampan, avger den bländfritt ljus åt alla håll. Perfekt för att belysa vägar! Funktion/kompatibilitet - fjärråtkomst tack vare WiFi-anslutning (geofencing) - stämningskontroll via röststyrning – kompatibel med Google Home, Amazon Alexa Echo och Apple HomeKit - skapa belysningstidsscheman för att bestämma när ljuset ska tändas eller släckas - dimbar utan installation - ljusgrupper kan styras och skapas - utvidgningsbar med Philips Hue-tillbehör OBS: För enkel ljusstyrning krävs en Philips Hue-brygga eller Philips Hue-dimmer (se tillbehör).
  Philips Hue LED-marklykta Lucca, via app styrbar »

  1336 SEK

  Lamp24.se

 • Philips LED-armatur WT120C 840 19W

  LED-armatur för fuktiga utrymmen CoreLine WT120C från PHILIPS, IP65 Denna LED-armatur för fuktiga utrymmen från CoreLine är ett bra alternativ till Philips TCW060-serie eller andra tidigare armaturer av samma slag med T8/TL-D-ljuskällor. Energieffektivitet är ett viktigt ämne när det gäller nybyggen, modernisering och underhållsfri drift. Den högkvalitativa, integrerade LED-tekniken garanterar lång livslängd och låga driftskostnader. Den inbyggda diffusorn sörjer för bred ljusfördelning och stommen består av slagtålig polykarbonat. Clips av rostfritt stål. Armaturen är skyddad mot smuts och vatten tack vare skyddssklass IP65. Armaturen kan installeras på två sätt, antingen med justerbara takmonteringsbyglar eller med hängbyglar. Det elektroniska LED-driftdonet som behövs för drift är integrerad i armaturen och kan bytas ut. Egenskaper: - Sparar upp till 50 % energi i jämförelse med tidigare TL-D-lampor - Underhållsfri tack vare högkvalitativ, tillförlitlig LED-teknik - Mycket lång livslängd om upp till 50 000 timmar (L70F50) - Skyddsklass IP65 och kan därmed monteras utomhus i t.ex.
  Philips LED-armatur WT120C 840 19W »

  839 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue White Ambiance Fair svart

  Med en praktisk dimmer: Philips Hue LED-taklampa Fair i en tidlös design Philips Hue LED-taklampa Fair skapar inte bara unika ljusmoment i rummet, men är också mycket flexibel när det gäller användningsområde, eftersom den på grund av dess tidlösa design kan placeras överallt i ditt hem. Lampan har en rund metallkropp med en satinerad plastskärm, som är en vacker kontrast till den trendiga, svartlackerade metallstrukturen. Ljuset genereras av kraftfulla lysdioder inuti och avges i rummet på ett särskilt homogent och icke-bländande sätt, genom den satinerade plastskärmen. På grund av att lampan har utrustats med den innovativa ZigBee-standarden kan den monteras i ett befintligt Hue Smart Home-system, för praktisk ljusstyrning via en surfplatta eller smartphone - förutsatt att det finns en Hue-brygga (se Tillbehör). Alternativt kan lampan också kopplas till olika ljusinställningar utan denna anslutning, eftersom en dimmer ingår som via Bluetooth kommunicerar med lampan. Den har fyra olika förinställda ljusrecept som bekvämt kan ställas in. Därmed kan lampan också dimmas och slås på/av. Även Bluetooth är en styrningmöjlighet med hjälp av en passande app: Den kostnadsfria Hue Bluetooth-appen. Fördelen med ZigBee-varianten: det behövs ingen brygga! Det är ett mycket bra alternativ, särskilt för de som precis börjat med Smart Home. Särskilda funktioner / kompatibilitet - kan styras med Hue-dimmer (medföljer) - dimbar (via app eller dimmer) - kompatibel med befintligt Philips Hue-system - kan styras med lämplig Hue-app och Hue Bluetooth-app - kompatibel med ZigBee-baserade system som Innogy, Bosch, Magenta (Telekom) och Busch-jägare - intelligent ljusstyrning, alternativ A: ZigBee-integrering via brygga och router, som till exempel Philips Hue Bridge (se Tillbehör). Med den kan styrning ske på plats eller när man är på annan ort via Hue-app och möjligheten till röststyrning via Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant finns. - intelligent ljusstyrning, alternativ B: Direkt kontroll på plats via Bluetooth med gratis Hue Bluetooth-app. Vid användning av fler än 10 lampor inom Bluetooth-styrningen rekommenderas en brygga.
  Philips Hue White Ambiance Fair svart »

  2449 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue White Ambiance Adore LED-taklampa

  Adore- taklampa med svängbara LED-fläckar kan styras via Hue-dimmeromkopplaren eller Hue-appen Med Philips Hue LED-taklampa Adore med tre flammor blir badrummet en absolut oas av välbefinnande, eftersom det har rätt atmosfär redo för varje situation eller aktivitet i badrummet. Varje LED-spotlight kan justeras med den runda takramen för att scenen på rummet på bästa möjliga sätt. Med hjälp av den medföljande Hue-dimmerbrytaren kan ljuset sedan bytas till fyra olika ljusrecept. dvs. ljustemperatur och ljusstyrkan justeras automatiskt beroende på receptet för att säkerställa en avslappnad eller vitaliserande atmosfär. Steglös dimning är inte heller något problem med dimmerreglaget. Om du redan har ett Hue-system och vill utöka det kan du integrera Adore LED-taklampa i det, så att det också kan styras med en smartphone eller surfplatta via Hue-appen. Otaliga inställningar kan göras och skapas i appen, från kompletta scenarier och en timerfunktion till att byta grupper av armaturer. Men även utan ett Hue Smart Home-system kan du alternativt styra det med din smartphone. Tack vare Bluetooth-teknik och den innovativa Bluetooth-appen från Philips Hue kan Adore-lampan också köras utan bro. Funktioner / kompatibilitet - Styrning via den medföljande Hue-dimmeromkopplaren - styrbar med lämplig Hue-app (ZigBee) och Hue Bluetooth-app - Ställa in olika färgtemperaturer: varmvit (2200 K) till dagsljus (6500 K) - intelligent belysningskontrollalternativ a: ZigBee integration via brygga och router, som Philips Hue bron (se tillbehör); Detta möjliggör kontroll på plats eller när du är ute och går via Hue-appen och möjlighet till röststyrning via Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant . - Intelligent belysningskontrollalternativ b: Direktstyrning på plats via Bluetooth med gratis Hue Bluetooth-appen. När du använder mer än tio lampor inom Bluetooth-kontrollen rekommenderas användning av en brygga.
  Philips Hue White Ambiance Adore LED-taklampa »

  2004 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue LED-utomhusvägglampa Lucca appstyrning

  LED-vägglampa Lucca som är styrbar via Philips Hue-appen – en riktig höjdpunkt på fasaden Att tända och släcka ljuset fastän man inte är hemma eller ändra ljusstyrkan för att sörja för en atmosfärisk känsla – allt detta är inget problem för LED-vägglampan Lucca. Tack vare den integrerade ZigBee-teknologin är det möjligt att integrera den i ett Philips Hue Smart Home-system, så att utomhusbelysningen bekvämt kan styras via Philips Hue-appen på smartmobilen eller surfplattan. Vägglampan Lucca har en högkvalitativ lampkropp i aluminium med en cylindrisk lampskärm som delas optiskt av lampkroppen. På så sätt är lampan inte bara en dekorativ höjdpunkt på fasaden, utan den sörjer även för bländfritt belysning åt alla håll. Funktion/kompatibilitet - fjärråtkomst tack vare WiFi-anslutning (geofencing) - stämningskontroll via röststyrning – kompatibel med Google Home, Amazon Alexa Echo och Apple HomeKit - skapa belysningstidsscheman för att bestämma när ljuset ska tändas eller släckas - dimbar utan extra installation - ljusgrupper kan styras och skapas - utvidgningsbar med Philips Hue-tillbehör OBS: För enkel ljusstyrning krävs en Philips Hue-brygga eller Philips Hue-dimmer (se tillbehör).
  Philips Hue LED-utomhusvägglampa Lucca appstyrning »

  1002 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue White Ambiance Adore LED-spotlight

  Svängbar Philips Hue LED-spotlight Adore - styrbar via den medföljande Hue-dimmerbrytaren eller via Hue-appen Rätt ljus för varje humör eller aktivitet? Med Philips Hue LED-spotlight Adore är detta inte längre en dröm om framtiden. LED-spotlight med kapslingsklass IP44 är stänksäker och därför idealisk för användning i badrummet, där den är imponerande inte bara visuellt utan även när det gäller belysning. Den levereras med en Hue-dimmerbrytare, med hjälp av vilken ljuset inte bara kan dämpas utan också bytas till en av fyra förinstallerade ljusscener. Beroende på ljusscenen ljustemperatur och ljusstyrkan automatiskt, till exempel för att skapa en avslappnad atmosfär medan du badar eller en vitaliserande atmosfär för att vakna. Det är också möjligt att ansluta till ett befintligt Hue-system och därmed styra ljuset med Hue-appen med en smartphone eller surfplatta - du kan göra och skapa många andra ljusinställningar här. Adore är en roterbar och svängbar LED-spotlight, som med sin vita yta kan integreras underbart i alla inredningskoncept. Det är perfekt inte bara att belysa speglar utan också att lyfta fram specifika delar av rummet. Funktioner / kompatibilitet - Styrning via den medföljande Hue-dimmeromkopplaren - styrbar med lämplig Hue-app (ZigBee) och Hue Bluetooth-app (möjligt utan ytterligare tillbehör) - Ställa in olika färgtemperaturer: varmvit (2200 K) till dagsljus (6500 K) - Fjärråtkomst tack vare WiFi-anslutning (geo-fäktning) - intelligent belysningskontrollalternativ a: ZigBee integration via brygga och router, som Philips Hue bron (se tillbehör); Detta möjliggör kontroll på plats eller när du är ute och går via Hue-appen och möjlighet till röststyrning via Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant . - Intelligent belysningskontrollalternativ b: Direktstyrning på plats via Bluetooth med gratis Hue Bluetooth-appen. När du använder mer än tio lampor inom Bluetooth-kontrollen rekommenderas användning av en brygga.
  Philips Hue White Ambiance Adore LED-spotlight »

  891 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue LED-marklykta Tuar, dimbar via app

  Snygg LED-marklykta Tuar – en utvidgning till Philips Hue Smart Home-systemet för utomhusbruk Med Philips Hue LED-marklyktan Tuar får man inte bara en stilfull accessoar i trädgården, utan även ett belysningsobjekt som sörjer för extra mycket komfort. Eftersom medföljande LED-ljuskällan är utrustad med ZigBee-teknologin kan ljuset enkelt styras via Hue-appen med hjälp av en smartmobil eller surfplatta. Bortsett från otaliga funktioner kan man via appen skapa belysningstidsscheman och välja olika ljusstyrkor, för att skapa rätt atmosfär för situationen. Med sin tidlösa yta i rostfritt stål och attraktiva form visar lampan sig vara en snygg trädgårdsaccessoar. Den cylindriska, satinerade skärmen sörjer för en jämn och bländfri ljusfördelning åt alla håll. Perfekt för att ljussätta stigar och rabatter i trädgården på ett stämningsfullt sätt. Funktion/kompatibilitet - fjärråtkomst tack vare WiFi-anslutning (geofencing) - stämningskontroll via röststyrning – kompatibel med Google Home, Amazon Alexa Echo och Apple HomeKit - skapa belysningstidsscheman för att bestämma när ljuset ska tändas eller släckas - dimbar utan extra installation - ljusgrupper kan styras och skapas - utvidgningsbar med Philips Hue-tillbehör OBS: För enkel ljusstyrning krävs en Philips Hue-brygga eller Philips Hue-dimmer (se tillbehör).
  Philips Hue LED-marklykta Tuar, dimbar via app »

  1336 SEK

  Lamp24.se

 • Philips LED-taklampa Star, svängbar, 2 ljuskällor

  Taklampa Star med vrid- och svängbara spotlights - 2 ljuskällor Denna praktiska taklampa med 2 ljuskällor har många olika användningsmöjligheter eftersom den både är vrid- och svängbar. Den tidlösa designen garanterar lång glädje med denna bekväma ljuskälla.
  Philips LED-taklampa Star, svängbar, 2 ljuskällor »

  724 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue Centura infälld spot rund 3-pack svart

  Centura LED-inbyggnadsspotlights, Philips Hue White och Color Ambiance - set med 3 stycken, smarta kontrollerbara Centura är en modern infälld spotlight med ett runt plasthölje och ett svängbart uttag med Hue White och Color Ambiance LED-lampor. Med det praktiska 3-packet kan du utöka den smarta styrbara ambient- eller accentbelysningen i valfri vit eller färgskugga till olika områden eller rum. Strålkastaren styrs med röstkommando eller med en Hue-dimmer. Med appstyrning kan du välja mellan direktstyrning via Bluetooth eller integration via ZigBee-bryggan. Med Hue Bluetooth-appen kan upp till tio armaturer styras samtidigt, dämpas och kopplas till olika förinstallerade scener. Om du vill ha alla funktioner eller om du använder fler än tio armaturer och lampor är ZigBee-varianten det bästa valet. Här integreras Centura LED-inbyggnadsspotlights i ett befintligt smarthemsystem med en lämplig brygga, t.ex. Philips Hue Bridge. Detta gör det till exempel möjligt att ställa in tidtabeller, styra armaturen när den är på väg eller integrera LED-inbyggnadsspotlights i automatiserade system. Tekniska data: - Förpackning med 3 st. - Vitt ljus kan justeras från varmvitt (2 000 K) till dagsljus (6 500 K) - 16 miljoner färger - Bluetooth räckvidd inomhus ca 10 m Speciella egenskaper/kompatibilitet: - Kan styras med Hue-dimmern (se tillbehör). - Kan styras med den matchande Hue-appen och Hue Bluetooth-appen. - kompatibel med befintliga Philips Hue-system och andra ZigBee-baserade system från Innogy, Bosch, Telekom (Magenta) och Busch-Jäger - Röststyrning möjlig med Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant - Dimbar via app, röststyrning och dimmer - intelligent ljusstyrning alternativ a: ZigBee-integration via en brygga och router, t.ex. Philips Hue Bridge (se tillbehör); detta möjliggör styrning på plats eller på resande fot via Hue-appen (gratis för Android och iOS) eller på plats via röststyrning via Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant. - Intelligent ljusstyrning alternativ b: Direkt lokal styrning via Bluetooth med den kostnadsfria Hue Bluetooth-appen; detta kräver en smartphone eller surfplatta som använder Android 7 eller iOS 11 eller högre och Bluetooth Low Energy (BLE) 4.0 eller högre. Det behövs ingen router, WLAN eller dataanslutning. När fler än tio lampor används rekommenderas användning av en brygga. En lampa kan spara anslutningar till upp till 15 smartphones/tabletter; de enskilda inställningarna tilldelas individuellt.
  Philips Hue Centura infälld spot rund 3-pack svart »

  1893 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue Centura LED-inbyggnadsspot kantig, vit

  Kvadratisk LED-inbyggnadsspot Centura med Philips Hue White och Color Ambiance-lampor för styrning via Bluetooth och Zigbee Centura LED-plafondspotlight från Philips består av en vanlig fyrkantig ram av plast som omsluter ett justerbart lamphuvud. Centura är utrustad med en utbytbar GU10-lampa med Hue White- och Color Ambiance-teknik, vilket ger den infällda spotlighten en överlägsen funktionalitet. Centura erbjuder alla tänkbara alternativ för alla miljöer, från dagsljusvit arbetsbelysning till avkopplande varmvitt ljus i vardagsrummet och färgglad festbelysning. Förutom redan installerade kombinationer kan ljuset - beroende på integrationen - skräddarsys och väljas fritt enligt behov eller definierbar plan. Centura kan integreras i alla ZigBee-kompatibla smarta hem-system via en brygga och router. Den bekväma trenden med röststyrning kan förverkligas med Google Home, Amazon Alexa eller Apple HomeKit, medan fjärrstyrning sker via Hue-appen. Centura kan också styras direkt med en smartphone eller surfplatta - utan ytterligare hårdvara - via Hue Bluetooth-appen. Tekniska data: - Färgtemperaturen för vitt ljus kan justeras från varmvitt (2 000 K) till dagsljus (6 500 K). - 16 miljoner färger - Bluetooth räckvidd inomhus ca 10 m Speciella egenskaper/kompatibilitet: - Kan styras med Hue-dimmern (se tillbehör). - Kan styras med den matchande Hue-appen och Hue Bluetooth-appen. - kompatibel med befintliga Philips Hue-system och andra ZigBee-baserade system från Innogy, Bosch, Telekom (Magenta) och Busch-Jäger - Röststyrning möjlig med Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant - Dimbar via app, röststyrning och dimmer - intelligent ljusstyrning alternativ a: ZigBee-integration via en brygga och router, t.ex. Philips Hue Bridge (se tillbehör); detta möjliggör styrning på plats eller på resande fot via Hue-appen (gratis för Android och iOS) eller på plats via röststyrning via Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant. - Intelligent ljusstyrning alternativ b: Direkt lokal styrning via Bluetooth med den kostnadsfria Hue Bluetooth-appen; detta kräver en smartphone eller surfplatta som använder Android 7 eller iOS 11 eller högre och Bluetooth Low Energy (BLE) 4.0 eller högre. Det behövs ingen router, WLAN eller dataanslutning. När fler än tio lampor används rekommenderas användning av en brygga. En lampa kan spara anslutningar till upp till 15 smartphones/tabletter; de enskilda inställningarna tilldelas individuellt.
  Philips Hue Centura LED-inbyggnadsspot kantig, vit »

  724 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue White Fuzo utomhusvägglampa, Up & Down

  Robust utomhusvägglampa med smart styrning – Philips Hue White Fuzo Den moderna och ytterst robusta utomhusvägglampan Fuzo är kompatibel med smart hem-systemet Philips Hue och kan bekvämt och komfortabelt styras via gratis Hue-appen. Utomhusbelysning har aldrig varit simplare, säkrare och smartare. Den uppåt och nedåt lysande lampan Fuzo är perfekt lämplig för placering bredvid ytterdörren och sörjer alltid och helt automatiskt för rätt belysning. I appen kan individuella tidscheman inställas så att lampan tänds och släcks vid fasta tider. Det är dessutom möjligt att lampan automatiskt registrerar närvaro: antingen med hjälp av en Hue Outdoor-sensor som registrerar rörelse eller när du kommer hem. Tekniska data/kompatibilitet: - robust design - dimbar via Hue-app - tänds och släcks automatiskt, väljbar via app - kompatibel med befintligt Philips Hue-system - möjlighet för röststyrning med Amazon Alexa, Apple HomeKit och Google Assistant - kan anslutas till rörelsesensorn Hue Outdoor Sensor (se tillbehör) - kräver en anslutning till Hue-brygga (se tillbehör) OBS: För att Hue-utomhusbelysning ska fungera utan problem borde den första utomhuslampan inte vara placerad längre än 10 m från bryggan i huset eller en annan Hue-lampa. Andra lampor kan monteras med ett avstånd på max. 20 m. Men det gäller alltid: Ju minde avstånd, desto bättre.
  Philips Hue White Fuzo utomhusvägglampa, Up & Down »

  946 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue Centris Cross 3 lampor vit

  Ljusstark ljusupplevelser med Philips Hue LED-spotlight Centris Cross, 3 lampor Denna LED-spotlight från Centris-familjen är utrustad med tre GU10-ljuskällor som kan riktas individuellt. Dessutom har taklampan en LED-panel som ger en homogen allmän belysning. Samtidigt som spottarna ger accentuerade ljuspunkter sprider lightbaren ett diffust ljus. Kombinationen av dessa två motsatser skapar en tilltalande stämning i varje rum. Taklampan kan styras med Bluetooth utan några extra tillbehör. För att få tillgång till alla kontrollmöjligheter är det dock nödvändigt integrera Centris-spotten i ett Smart Home-system med en Philips Hue-brygga. Med enkel konfiguration får man på kort tid möjlighet att välja mellan 16 miljoner färger och alla vita toner, dimma lampan eller skapa grupper och scener. Särskilda funktioner / kompatibilitet - kan styras med Hue-dimmer (se Tillbehör) - dimbar (via app eller dimmer) - kompatibel med befintligt Philips Hue-system - kan styras med lämplig Hue-app (ZigBee) och Hue Bluetooth-app - röststyrning är möjlig med Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant - kompatibel med ZigBee-baserade system som Innogy, Bosch, Magenta (Telekom) och Busch-jägare OBS: För smart ljusstyrning behövs en bro som Philips Hue Bridge (se Tillbehör). - intelligent ljusstyrning, alternativ A: ZigBee-integrering via brygga och router, som till exempel Philips Hue Bridge (se Tillbehör). Med den kan styrning ske på plats eller när man är på annan ort via Hue-app och möjligheten till röststyrning via Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant finns. - intelligent ljusstyrning, alternativ B: Direkt kontroll på plats via Bluetooth med gratis Hue Bluetooth-app. Vid användning av fler än 10 lampor inom Bluetooth-styrningen rekommenderas en brygga.
  Philips Hue Centris Cross 3 lampor vit »

  4788 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue Runner spotlight, dimmer, svart

  Med en praktisk dimmerbrytare för ljusstyrning - Philips Hue LED-spotlight Runner Philips Hue LED-spotlight Runner är gjord av robust aluminium och avslutad med en svart lackfinish. stativ och den lilla lamparm som det vridbara lamphuvud är fäst på är kantig , medan det vridbara lamphuvud inspirerar med sin cylindriska form. I lamphuvud finns en utbytbar Philips Hue White Ambiance GU10 LED-ljuskälla, som ger tillräckligt med ljus och med hjälp av den innovativa ZigBee tekniken möjliggör anslutning till ett befintligt Philips Hue smarthemsystem. För att styra strålkastaren med en smartphone, surfplatta eller röstassistent är det nödvändigt att koppla ihop ljuset med en lämplig Hue-bro. Efter framgångsrik integration är ljuset nu bytt, nedtonat och varierat i sina olika nyanser av vitt med gratis Hue-appen. Ett brett utbud av ljusscenarier kan utformas i ett spektrum från varmvitt till dagsljus, vilket skapar rätt atmosfär när som helst på dagen. Den medföljande Hue-dimmerbrytaren fungerar inte bara som en extra styrenhet och som ett alternativ till smarttelefonen utan kan också kommunicera med Runner LED-spotlight utan att behöva internet eller en Philips Hue-systemanslutning. Strömställaren möjliggör också att slå på och av, dimma och fyra förinstallerade ljusscener i offline-läge. Specialfunktioner / kompatibilitet - styrbar med Hue-dimmeromkopplaren (ingår) - dimbar (via app eller dimmerbrytare) - Kompatibel med det befintliga Philips Hue systemet - styrbar med lämplig Hue-app (ZigBee) och Hue Bluetooth-app - Röststyrning möjlig med Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant - Kompatibel med ZigBee baserade system som Innogy, Bosch, Magenta (Telekom) och Busch Jäger Obs! En bro som Philips Hue Bridge (se tillbehör) krävs för intelligent belysningskontroll. - intelligent belysningskontrollalternativ a: ZigBee integration via brygga och router, som Philips Hue bron (se tillbehör); Detta möjliggör kontroll på plats eller när du är ute och går via Hue-appen och möjlighet till röststyrning via Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant . - Intelligent belysningskontrollalternativ b: Direktstyrning på plats via Bluetooth med gratis Hue Bluetooth-appen. När du använder mer än tio lampor inom Bluetooth-kontrollen rekommenderas användning av en brygga.
  Philips Hue Runner spotlight, dimmer, svart »

  946 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue Centris Cross 3 lampor svart

  Ljusstark ljusupplevelser med Philips Hue LED-spotlight Centris Cross, 3 lampor Denna LED-spotlight från Centris-familjen är utrustad med tre GU10-ljuskällor som kan riktas individuellt. Dessutom har taklampan en LED-panel som ger en homogen allmän belysning. Samtidigt som spottarna ger accentuerade ljuspunkter sprider lightbaren ett diffust ljus. Kombinationen av dessa två motsatser skapar en tilltalande stämning i varje rum. Taklampan kan styras med Bluetooth utan några extra tillbehör. För att få tillgång till alla kontrollmöjligheter är det dock nödvändigt integrera Centris-spotten i ett Smart Home-system med en Philips Hue-brygga. Med enkel konfiguration får man på kort tid möjlighet att välja mellan 16 miljoner färger och alla vita toner, dimma lampan eller skapa grupper och scener. Särskilda funktioner / kompatibilitet - kan styras med Hue-dimmer (se Tillbehör) - dimbar (via app eller dimmer) - kompatibel med befintligt Philips Hue-system - kan styras med lämplig Hue-app (ZigBee) och Hue Bluetooth-app - röststyrning är möjlig med Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant - kompatibel med ZigBee-baserade system som Innogy, Bosch, Magenta (Telekom) och Busch-jägare OBS: För smart ljusstyrning behövs en bro som Philips Hue Bridge (se Tillbehör). - intelligent ljusstyrning, alternativ A: ZigBee-integrering via brygga och router, som till exempel Philips Hue Bridge (se Tillbehör). Med den kan styrning ske på plats eller när man är på annan ort via Hue-app och möjligheten till röststyrning via Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant finns. - intelligent ljusstyrning, alternativ B: Direkt kontroll på plats via Bluetooth med gratis Hue Bluetooth-app. Vid användning av fler än 10 lampor inom Bluetooth-styrningen rekommenderas en brygga.
  Philips Hue Centris Cross 3 lampor svart »

  4788 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue Play Lightbar 2-pack svart

  Sörjer för fascinerande ljusupplevelser – Philips Hue White and Color Ambiance Play Lightbar i 2-pack Philips Hue Play LED-bordslampan i 2-pack tar underhållningen till nästa nivå. Med sina över 16 miljoner ljustemperaturer skapar den en dynamisk synkronisering till musik, filmer eller videospel, så att intensiteten av effekten och innehållet på skärmen sprids i hela rummet. Samtidigt sörjer den linjära lampkroppen för en speciellt homogen och bländfri ljusfördelning från golvet till väggen och upp till taket. Beroende på monteringen eller placeringen kan lampan ställas eller läggas vertikalt eller horisontellt men även monteras direkt på baksidan av tv:n eller datorn. Tekniska data/kompatibilitet: - praktiskt 2-pack - kompakt formgivning - med White & Color Ambiance-funktion - perfekt synkronisering till musik, filmer och videospel - kompatibel med Philips Hue Sync - utvidgbar med max.
  Philips Hue Play Lightbar 2-pack svart »

  1447 SEK

  Lamp24.se

 • Philips LED-rörlampa Master T8 20W G13 EB 150 cm HO 6500 K

  LED-rör Master T8 G13 20 W 150 cm HighOutput InstantFit från Philips för elektroniska förkopplingsdon LED-röret Master T8 är idealiskt lämpat för att ersätta konventionella lysrör med elektronisk förkoppling i en mängd olika armaturer. På detta sätt kan man uppnå betydande energibesparingar. Livslängden är ungefär tre gånger så lång som för ett lysrör. Dessutom är LED-röret mer robust och motståndskraftigt mot låga temperaturer, inte minst eftersom det är tillverkat av polykarbonat i stället för glas. Därför är den särskilt lämplig för allmänbelysning av parkeringshus, kylrum, lagerlokaler eller korridorer i torra miljöer och i kombination med en armatur som är godkänd för respektive tillämpning. Obs: Längden mättes utan pinnar. Med stift är rörets längd 1 512,9 mm. Tekniska data: - Omgivningstemperatur +45 till -20° C - Livslängd 50 000 timmar - Växlingscykler 50 000 - Mycket god ljuseffektivitet tack vare HighOutput-klassen för ljusflöde.
  Philips LED-rörlampa Master T8 20W G13 EB 150 cm HO 6500 K »

  399 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue Milliskin kantig alu dimmer

  antig, aluminiumfärgad inbyggd LED-spotlight Philips Hue White Ambiance Milliskin med dimmerströmbrytare Philips Hue Milliskin kvadratiska LED-spotlight med White Ambiance-teknologi kan avge ett brett utbud av vita ljusnyanser och installeras i nästan vilket rum som helst som grundbelysning i taket. Lampan levereras med en dimmerströmbrytare som drivs av ett batteri och fungerar utan elanslutning. Den kan monteras på väggen, men kan även enkelt placeras stående samt styra upp till 10 lampor. Via strömbrytaren kan du ställa in fyra olika ljusscenarier och med dimmerströmbrytaren kan du justera ljusstyrkan. Philips Hue Milliskin inbyggd LED-spotlight erbjuder sålunda en absolut flexibel belysning, både när det gäller ljusfärg och ljusstyrka. Belysningen är dessutom mycket mer flexibel om Philips Hue-appen används. Om spotlighten kombineras med en Hue-brygga (se Tillbehör) och en lämplig Hue-app (tillgänglig för Android och IOS), kan ljuset styras via din surfplatta eller smartphone. Styrning med hjälp av en kompatibel talassistent är också möjlig. Särskilda funktioner / kompatibilitet - kan styras med Hue-dimmer (medföljer) - dimbar (via app eller dimmer) - kompatibel med befintligt Philips Hue-system - kan styras med hjälp av lämplig Hue-app - möjlighet till röststyrning med Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant - kompatibel med ZigBee-baserade system som Innogy, Bosch, Magenta (Telekom) och Busch-Jäger OBS: För intelligent ljusstyrning krävs en brygga, som t.ex. Philips Hue-bryggan (se Tillbehör).
  Philips Hue Milliskin kantig alu dimmer »

  668 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue Xamento LED-inbyggnadsspot aluminium

  Philips Hue LED-inbyggnadsspot Xamento - färgat och vitt ljus, smart styrbar, IP44 Den runda LED-inbyggnadsspotten Xamento från Philips Hue ger färgat eller vitt ljus och ger därmed en dekorativ och mysig ljusatmosfär. Oavsett om Xamento installeras i vardagsrummet, sovrummet eller till och med i badrummet är den lämplig för alla torra och fuktiga bostadsutrymmen och erbjuder även ett visuellt mervärde med ramen som sticker ut lite framför taket. De integrerade lysdioderna är mångsidiga och kan också styras smart. Med hjälp av den matchande Hue-dimmern (se tillbehör) kan de grundläggande funktionerna som tändning, avstängning eller dimning samt fyra förinställda ljusscener enkelt växlas om. Tack vare Bluetooth-tekniken kan de infällda spotlightsen också styras direkt med en smartphone/tablett och den kostnadsfria Hue Bluetooth-appen. Integreringen av Xamento LED-inbyggnadsspotlights i ett befintligt ZigBee-baserat Smart Home-system ger ökad bekvämlighet och en mängd ytterligare funktioner. Detta gör det till exempel möjligt att ställa in röststyrning, växling enligt schema, tillsammans med andra smarta enheter eller åtkomst från vägen. Särskilda egenskaper / kompatibilitet - Kan styras med Hue-dimmern (se tillbehör). - dimbar (via app eller dimmer) - Kan styras via ZigBee eller Bluetooth och en matchande app. - Röststyrning möjlig med Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant - Förutom Philips Hue är den kompatibel med andra ZigBee-baserade system, t.ex. Innogy, Bosch, Magenta (Telekom) och Busch-Jäger. - Ljusstyrning via Bluetooth - upp till tio armaturer och lampor kan styras direkt med den kostnadsfria Hue Bluetooth-appen. Funktioner: på, av, dimma, förinställda ljusscener. - Ljusstyrning via ZigBee - integrering via brygga och router i ett Smart Home-system, t.ex. Philips Hue (brygga se tillbehör). Här kan du använda mångsidiga funktioner, t.ex. kontroll när du är på språng, skapa och använda scheman och programmera individuella scener och automatiseringar.
  Philips Hue Xamento LED-inbyggnadsspot aluminium »

  835 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue Flourish LED-hänglampa, RGBW

  Via Bluetooth och ZigBee styrbar glaspendelarmatur Flourish - huvudljuskälla för alla miljöer Flourish ger direkt ljus till området nedanför och även grundbelysning tack vare den jämnt belysta runda skärmen av vitt, ringformat mönstrat glas. Tack vare White and Color Ambiance-funktionen, som ger vitt ljus från 2 000 till 6 500 Kelvin och 16 miljoner färgnyanser, passar pendelarmaturen för alla rumsstämningar - från koncentrerat hemarbete till en avslappnad tv-kväll eller en spännande fest. Bluetooth-kompatibiliteten ger en okomplicerad ingång till en värld av smart ljusstyrning, eftersom en smartphone eller surfplatta med Hue Bluetooth-appen är allt som behövs. Hue-dimmern (som finns som tillbehör) kopplas också till armaturen på nolltid. Om Flourish integreras i Philips Hue eller andra ZigBee-baserade system med hjälp av en ZigBee-brygga och router kan pendelarmaturen kopplas till andra smarta enheter för att skapa scener - till exempel med Hue-appen - och styras på distans med en smartphone eller lokalt med röstkommandon via Google Home, Amazon Alexa och Apple HomeKit. Tekniska data: - Färgtemperaturen för vitt ljus kan justeras från varmvitt (2 000 K) till dagsljus (6 500 K). - 16 miljoner färger - Bluetooth räckvidd inomhus ca 10 m Speciella egenskaper/kompatibilitet: - Kan styras med Hue-dimmern (se tillbehör). - Kan styras med den matchande Hue-appen och Hue Bluetooth-appen. - kompatibel med befintliga Philips Hue-system och andra ZigBee-baserade system från Innogy, Bosch, Telekom (Magenta) och Busch-Jäger - Röststyrning möjlig med Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant - Dimbar via app, röststyrning och dimmer - intelligent ljusstyrning alternativ a: ZigBee-integration via en brygga och router, t.ex. Philips Hue Bridge (se tillbehör); detta möjliggör styrning på plats eller på resande fot via Hue-appen (gratis för Android och iOS) eller på plats via röststyrning via Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant. - Intelligent ljusstyrning alternativ b: Direkt lokal styrning via Bluetooth med den kostnadsfria Hue Bluetooth-appen; detta kräver en smartphone eller surfplatta som använder Android 7 eller iOS 11 eller högre och Bluetooth Low Energy (BLE) 4.0 eller högre. Det behövs ingen router, WLAN eller dataanslutning. När fler än tio lampor används rekommenderas användning av en brygga. En lampa kan spara anslutningar till upp till 15 smartphones/tabletter; de enskilda inställningarna tilldelas individuellt.
  Philips Hue Flourish LED-hänglampa, RGBW »

  3897 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue Gradient Signe LED-bordslampa vit

  Flerfärgade ljuseffekter tack vare Philips Hue Gradient-tekniken - Signe LED-bordslampa Philips Hue Signe LED-bordslampa med avancerad gradientteknik har en smal och minimalistisk design och fokuserar helt på ljuseffekten. Signe möjliggör framför allt en jämn indirekt ljusfördelning över väggen eller direkt in i rummet. Armaturen från Philips Hue Gradient Ambiance-serien skapar en speciell atmosfär i varje bostadsområde. Alla Gradient-produkter kan skapa statiska och dynamiska färggradienter. På så sätt skapas flera färger samtidigt via bordslampans höjd, som kan justeras individuellt. LED-bordlampan Signe kan till exempel lysa rosa i botten, rött i mitten och gult i toppen, vilket skapar en imponerande ljusatmosfär. Speciella egenskaper/kompatibilitet: - kan styras med Hue dimmer (se tillbehör) - Kan styras med den matchande Hue-appen och Hue Bluetooth-appen. - Kompatibel med befintliga Philips Hue-system och andra ZigBee-baserade system från Innogy, Bosch, Telekom (Magenta) och Busch-Jäger. - Röststyrning möjlig med Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant - Dimbar via app, röststyrning och Hue-dimmer - Färggradienter från 16 miljoner färger och vitt ljus av hög kvalitet - Inkopplingsbart nätaggregat medföljer - Intelligent ljusstyrning via ZigBee: integrering via en brygga, till exempel Philips Hue Bridge och router i ett befintligt system för smarta hem. - Intelligent ljusstyrning via Bluetooth: Direkt styrning med smartphone/tablett via Bluetooth och den kostnadsfria Hue Bluetooth-appen. Användning av en bro rekommenderas för fler än tio lampor.
  Philips Hue Gradient Signe LED-bordslampa vit »

  2227 SEK

  Lamp24.se

 • Philips LED-rörlampa Master T8 24W G13 EB 150 cm UO 3000 K

  LED-rör InstantFit EVG Master T8 G13 Ultra 24 W 150 cm från Philips Denna Philips Master LED Tube HF är ett utmärkt alternativ till konventionella T8-lysrör på elektroniska förkopplingsdon. De ger betydande energibesparingar och har tre gånger längre livslängd än lysrör. LED-röret har testats på fältet i många projekt. På ett extremt energisnålt sätt belyser den lagerlokaler, kylrum, parkeringshus, korridorer och många andra områden i torra miljöer med en temperatur på +45 till -20 °C i armaturer som är godkända för respektive användningsområde. LED-röret ger omedelbart flimmerfritt ljus utan brumning, är lätt att byta ut, innehåller inget kvicksilver och har varken UV- eller IR-komponent i ljuset. Röret är tillverkat av polykarbonat. Obs: Längden mättes utan pinnar. Med stift är rörets längd 1 512,9 mm. Tekniska data: - Omgivningstemperatur +45 till -20° C - Livslängd 50 000 timmar - Växlingscykler 50 000 - Strålningsvinkel 160 - Mycket god ljusutbyteffekt tack vare UltraOutput ljusflödesklass.
  Philips LED-rörlampa Master T8 24W G13 EB 150 cm UO 3000 K »

  466 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Varm belysning – LED-takspotlight Clockwork

  LED-takspotlight Clockwork med fyra ljuskällor och Warmglow-effekt De fyra variabelt vrid- och svängbara spotlighter sörjer för varmvit och mycket behaglig belysning, och kan dimras med hjälp av nästan alla vanliga dimrar. Speciellt är, att ljusfärgen förändras under dimringen. Ju mer ljuset dimras, desto varmare blir det. Denna flexibilitet gör LED-takspotlighten Clockwork till en idealisk ljuskälla för alla rum i huset. Lampan är perfekt för allt från god belysning i köket till behagligt ljus i vardagsrummet för att titta på TV på kvällen.
  Philips Varm belysning – LED-takspotlight Clockwork »

  2338 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue Flourish LED-bordslampa, RGBW

  Philips Hue Flourish glasbordslampa med smart styrbar vit och färgad atmosfär E27 glödlampa Från varm, avkopplande belysning till dagsljusvit arbetsbelysning och färgglad festbelysning - E27 LED-lampan i bordslampan Flourish är en mästare på mångsidighet tack vare White och Color Ambiance-funktionen. Ljuset avges jämnt till alla sidor genom den ellipsoida glaskulan med ringmönster. Dessutom övertygar Flourish med sin flexibla användbarhet. Allt du behöver för att komma igång är en Hue-dimmer (se tillbehör) eller Hue Bluetooth-appen på din surfplatta/smartphone. Den fulla potentialen öppnas med integrationen via en ZigBee-brygga och en router. Nu finns det fri konfigurering av sekvenser, grupperingar, scenintegration, röststyrning via Amazon Alexa, Google Home och Apple HomeKit samt fjärrstyrning via Hue smartphone-appen för närvarosimulering. Tekniska data: - Färgtemperaturen för vitt ljus kan justeras från varmvitt (2 000 K) till dagsljus (6 500 K). - 16 miljoner färger - Bluetooth räckvidd inomhus ca 10 m Speciella egenskaper/kompatibilitet: - Kan styras med Hue-dimmern (se tillbehör). - Kan styras med den matchande Hue-appen och Hue Bluetooth-appen. - kompatibel med befintliga Philips Hue-system och andra ZigBee-baserade system från Innogy, Bosch, Telekom (Magenta) och Busch-Jäger - Röststyrning möjlig med Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant - Dimbar via app, röststyrning och dimmer - intelligent ljusstyrning alternativ a: ZigBee-integration via en brygga och router, t.ex. Philips Hue Bridge (se tillbehör); detta möjliggör styrning på plats eller på resande fot via Hue-appen (gratis för Android och iOS) eller på plats via röststyrning via Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant. - Intelligent ljusstyrning alternativ b: Direkt lokal styrning via Bluetooth med den kostnadsfria Hue Bluetooth-appen; detta kräver en smartphone eller surfplatta som använder Android 7 eller iOS 11 eller högre och Bluetooth Low Energy (BLE) 4.0 eller högre. Det behövs ingen router, WLAN eller dataanslutning. När fler än tio lampor används rekommenderas användning av en brygga. En lampa kan spara anslutningar till upp till 15 smartphones/tabletter; de enskilda inställningarna tilldelas individuellt.
  Philips Hue Flourish LED-bordslampa, RGBW »

  1447 SEK

  Lamp24.se

 • Philips LED-reflektor E27 R80 4W 827

  E27 4 W LED-reflektor R80 från Philips, varmvitt, ej dimbar I privata rum, men även i offentliga utrymmen, t.ex. på museer, hotell eller i butiker, är denna LED-reflektor med E27-sockel ett energisparande alternativ till konventionella reflektorer på upp till 60 W. Förutom de enorma energibesparingarna har reflektorn en lång livslängd på upp till 15 000 timmar. Lampan uppfyller kriterierna för EyeComfort som utvecklats av Philips. Den ger ett ljus som är lätt för ögonen.
  Philips LED-reflektor E27 R80 4W 827 »

  111 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Svart LED-downlight Phase

  Attraktiv downlight med dimbara LED-lampor och svängbar insats Varmvita LED-lampor är inbyggda i denna downlight, som kan användas för många olika ändamål i bostaden. LED-lamporna är inte bara dimbara, de ger också jämförelsevis klart ljus vid låg energiförbrukning, så att de har god energieffektivitet. LED-downlightens cylindriska form är diskret och tidlös, den svarta ytan skapar ett ädelt intryck hos betraktaren. Eftersom den inre insatsen är svängbar kan ljusutsläppet anpassas bättre till omgivningen.
  Philips Svart LED-downlight Phase »

  668 SEK

  Lamp24.se

 • Philips G13 T8 10,5W 830 MASTER LED-lysrör Value HF

  G13 T8 MASTER LEDtube InstantFit EVG HF i olika ljusfärger - från PHILIPS För första gången med en längd på 600 mm - Master LEDtube InstantFit sparar upp till 41 % energi och ger upp till 50 000 timmars ljus. Strålvinkeln är 160°, men ljuset kan styras specifikt med de vridbara ändarna. När den används t.ex. i lamellarmaturer uppfyller den till fullo sin uppgift som en tillförlitlig och jämnt lysande lampa. Funktioner - De vridbara ändarna kan ställas in på 0°, 22,5°, 45°, 67,5° eller 90°. - har en lång livslängd - lyser omedelbart efter att den har satts på. - kompatibel med vanliga EKG:er - Livslängd: med 70 % ljusflöde/ljusstyrka fortfarande (L70/B50) OBS: När man byter till en LEDtube bör man kontrollera om de belysningsnivåer som krävs enligt bestämmelserna uppfylls. Lampans utformning avgör den totala energieffektiviteten och ljusfördelningen i en installation.
  Philips G13 T8 10,5W 830 MASTER LED-lysrör Value HF »

  293 SEK

  Lamp24.se

 • Philips LED-reflektor PAR30S E27 95W, varmvit, dimbar

  E27 9,5W LED- reflektor PAR30S dimbar LED- reflektor är mycket hållbar med en brinntid på upp till 25 000 timmar och avger ett varmt vitt ljus på 2700 Kelvin. Med sin strålvinkel på 25 ° är reflektor särskilt lämplig för accentbelysning. Denna lampa uppfyller EyeComfort-kriterierna som utvecklats av Philips . Det skapar ljus som är lätt för ögonen.
  Philips LED-reflektor PAR30S E27 95W, varmvit, dimbar »

  245 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue Buckram LED-spot vit, dimmer

  Buckram Philips Hue White Ambiance LED-takspotlight med dimmerbrytare Philips Hue Buckram LED-takspotlight takstrålkastare med White Ambiance teknik är en mångsidig talang för flexibel belysning. Den runda strålkastaren kan vridas och svängas och levereras med en dimmerbrytare. Detta slår inte bara på och av ljuset, det kan också dämpas kontinuerligt och fyra olika förinställda ljusrecept kan ställas in. Maximalt 10 Philips Hue lampor kan manövreras via en dimmeromkopplare. Den trådlösa dimmerbrytaren kan monteras på väggen eller användas som en fjärrkontroll. Strålkastaren erbjuder vit belysning i intervallet från varmvit (2200 K) till dagsljus (6500 K). Med en Philips Hue bro (ingår ej, finns som tillbehör) kan enstrålkastaren också integreras i ett smarthemsystem och kan efter integrationen styras via Philips Hue appen på en surfplatta eller smartphone. Alternativt är det också möjligt att styra med Bluetooth och en lämplig Hue Bluetooth-app. Specialfunktioner / kompatibilitet - styrbar med Hue-dimmeromkopplaren (ingår) - dimbar (via app eller dimmerbrytare) - styrbar med lämplig Hue-app (ZigBee) och Hue Bluetooth-app - Kompatibel med ZigBee baserade system som Innogy, Bosch, Magenta (Telekom) och Busch Jäger - intelligent belysningskontrollalternativ a: ZigBee integration via brygga och router, som Philips Hue bron (se tillbehör); Detta möjliggör kontroll på plats eller när du är ute och går via Hue-appen och möjlighet till röststyrning via Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant . - Intelligent belysningskontrollalternativ b: Direktstyrning på plats via Bluetooth med gratis Hue Bluetooth-appen. När du använder mer än tio lampor inom Bluetooth-kontrollen rekommenderas användning av en brygga.
  Philips Hue Buckram LED-spot vit, dimmer »

  835 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Costanza bordslampa med Philips Hue-lampa

  Via smartmobil eller surfplatta styrbar – höjdjusterbar LED-bordslampa Constanza med Philips Hue RGB-LED-ljuskälla och brygga Bordslampan Constanza designades av Paolo Rizzatto och levereras inklusive Philips Hue RGB-LED-ljuskälla och en brygga, så att lampan kan styras med strömbrytaren och Philips Hue-appen, efter att den har integrerats i ditt smarta hem. Det enda du behöver göra, är att ansluta bryggan till din router och styra den via din smartmobil eller surfplatta med hjälp av Hue-appen som finns att ladda ned i App Store. Upp till 50 lampor kan kopplas till bryggan. Efter önskemål och behag kan du med hjälp av appen skapa olika ljusscenarier och ljusstyrkan i rummet kan justeras. På så sätt förbättras inte bara atmosfären, utan en må bra-känsla skapas i rummet. Speciellt är dessutom att lampan kan justeras individuellt i höjden mellan 76 och 110 cm.
  Luceplan Costanza bordslampa med Philips Hue-lampa »

  4965 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue White Fuzo utomhusvägglampa, 22x16cm

  Utomhusbelysning individuellt styrbar – Philips Hue White LED-vägglampa Fuzo Utomhusbelysning har aldrig varit säkrare och bekvämare: med det smarta Philips Hue-systemet är inte bara hemmet, utan även tomten smart. Efter att LED-vägglampan Fuzo har anslutits till ett befintligt Hue-system, kan den bekvämt styras, dimras och programmeras med hjälp av tillhörande appen. Grupperas flera utomhuslampor kan samtidigt hela områden styras så att man alltid har tillräckligt ljus vid önskat klockslag. Med hjälp av Hue Outdoor-sensorn (ingår ej) registreras dessutom rörelse och anslutna lampor tänds direkt. Tekniska data/kompatibilitet: - dimbar via Hue-app - tänds och släcks automatiskt, väljbar via app - kompatibel med befintligt Philips Hue-system - möjlighet för röststyrning med Amazon Alexa, Apple HomeKit och Google Assistant - kan anslutas till rörelsesensorn Hue Outdoor Sensor (se tillbehör) - kräver en anslutning till Hue-brygga (se tillbehör) OBS: För att Hue-utomhusbelysning ska fungera utan problem borde den första utomhuslampan inte vara placerad längre än 10 m från bryggan i huset eller en Hue-lampa. Andra lampor kan monteras med ett avstånd på max. 20 m. Men det gäller alltid: Ju minde avstånd, desto bättre.
  Philips Hue White Fuzo utomhusvägglampa, 22x16cm »

  1002 SEK

  Lamp24.se

 • 533 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue Surimu LED-panel, x 60 cm

  Kvadratisk Surimu LED-panel med moderna funktioner - variabelt ljus, mångsidigt styrbar Med ett kraftfullt ljus i otaliga vita toner och färger är Surimus ytmonterade panel ett universellt val för interiörbelysning. Ljusstyrkan kan enkelt regleras med den medföljande dimmern, som också erbjuder fyra förinstallerade ljusscener (slappna av, läs, koncentrera dig eller ladda batterierna). Fler funktioner kan nås via app eller röststyrning. När Surimu LED-panelen är kopplad via Bluetooth för att använda Hue Bluetooth-appen kan den enkelt styras med smarttelefonen eller surfplattan utan att det behövs ytterligare enheter. En ZigBee-brygga, till exempel Hue Bridge, används för att ansluta till ett befintligt system för smarta hem. Detta ger en mängd smarta alternativ att välja mellan, t.ex. att styra armaturen när du är på språng, att skapa nätverk med andra enheter eller att skapa egna scener och automatiseringar. Funktioner/kompatibilitet - Styrning via Hue dimmer (ingår i leveransen) - Kan styras med matchande Hue-app (ZigBee) och Hue Bluetooth-app. - Justerbar ljusfärg: varmvitt (2 200 K) till dagsljus (6 500 K), upp till 16 miljoner färgglada graderingar. - För ljusstyrning via Hue-appen (ZigBee) krävs en brygga (till exempel Philips Hue Bridge, se tillbehör). - Direktstyrning via Bluetooth med gratis Bluetooth-app, vid användning av fler än tio lampor rekommenderas användning av en brygga. Observera: Vid drift via dimmeromkopplaren är inte alla funktioner tillgängliga.
  Philips Hue Surimu LED-panel, x 60 cm »

  3006 SEK

  Lamp24.se

 • Philips LED-rörlampa Master T8 20W G13 EB 150 cm HO 4000 K

  LED-rör Master T8 G13 20 W 150 cm HighOutput InstantFit från Philips för elektroniska förkopplingsdon LED-röret Master T8 är idealiskt lämpat för att ersätta konventionella lysrör med elektronisk förkoppling i en mängd olika armaturer. På detta sätt kan man uppnå betydande energibesparingar. Livslängden är ungefär tre gånger så lång som för ett lysrör. Dessutom är LED-röret mer robust och motståndskraftigt mot låga temperaturer, inte minst eftersom det är tillverkat av polykarbonat i stället för glas. Därför är den särskilt lämplig för allmänbelysning av parkeringshus, kylrum, lagerlokaler eller korridorer i torra miljöer och i kombination med en armatur som är godkänd för respektive tillämpning. Obs: Längden mättes utan pinnar. Med stift är rörets längd 1 512,9 mm. Tekniska data: - Omgivningstemperatur +45 till -20° C - Livslängd 50 000 timmar - Växlingscykler 50 000 - Mycket god ljuseffektivitet tack vare HighOutput-klassen för ljusflöde.
  Philips LED-rörlampa Master T8 20W G13 EB 150 cm HO 4000 K »

  399 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue White Ambiance Fair pendellampa vit

  Samtida i form och teknik - Philips Hue LED-hängande ljus Mässa med en bärbar dimmerbrytare LED-hängande ljusmässan presenterar sig i en elegant vit design som med sitt magiska utseende helt enkelt sätter varje mat- eller vardagsrumsbord i rätt ljus. Armaturen har den innovativa ZigBee tekniken, som gör det möjligt att byta den bekvämt med en smartphone eller surfplatta. De kraftfulla, men ändå mycket energieffektiva lysdioderna kan ändras inte bara när det ljustemperatur (från 2200 K till 6500 K) utan också när det gäller ljusstyrka så att rumsatmosfären kan anpassas individuellt efter användarens behov . En Hue-bro är avgörande för anslutning till ett smart hemsystem (se tillbehör). Den moderna Bluetooth-tekniken erbjuder också möjlighet till appkontroll utan ett smart hem-system eller brygga, allt du behöver är rätt, gratis Hue Bluetooth-app och Bluetooth-aktiverad smartphone eller surfplatta. Förutom att använda appen kan armaturen också manövreras med dimmeromkopplaren som ingår i leveransen. Förutom fyra förinställda ljusscener erbjuder den också möjlighet att slå på eller av och dimma. Strömbrytaren levereras med en väggplatta och kan användas som en omkopplare på väggen eller som en bekväm fjärrkontroll. Specialfunktioner / kompatibilitet - styrbar med Hue-dimmeromkopplaren (ingår) - dimbar (via app eller dimmerbrytare) - Kompatibel med det befintliga Philips Hue systemet - styrbar med lämplig Hue-app och Hue Bluetooth-app - Kompatibel med ZigBee baserade system som Innogy, Bosch, Magenta (Telekom) och Busch Jäger - intelligent belysningskontrollalternativ a: ZigBee integration via brygga och router, som Philips Hue bron (se tillbehör); Detta möjliggör kontroll på plats eller när du är ute och går via Hue-appen och möjlighet till röststyrning via Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant . - Intelligent belysningskontrollalternativ b: Direktstyrning på plats via Bluetooth med gratis Hue Bluetooth-appen. När du använder mer än tio lampor inom Bluetooth-kontrollen rekommenderas användning av en brygga.
  Philips Hue White Ambiance Fair pendellampa vit »

  2561 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Warmglow GU5, 5 W LED-reflektor 36°

  GU5,3 5W LED-reflektor med fantastisk varmglödande effekt - från PHILIPS Den här LED-lampan är inte bara dimbar, vilket i sig självt kan ge fantastiska ljusaccenter, utan ändrar också ljusfärgen från 2 700 Kelvin till en extra varm 2 200 Kelvin under dimning, vilket skapar en mysig atmosfär. Denna ljuskälla uppfyller EyeComfort-kriterierna som utvecklats av Philips. Den ger ett ljus som är lätt för ögonen.
  Philips Warmglow GU5, 5 W LED-reflektor 36° »

  128 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Svängbar LED-vägglampa Star

  Vrid- och svängbar väggspot Star - en mångsidigt användbar ljuskälla Denna praktiska väggspot har många olika användningsmöjligheter eftersom den både är vrid- och svängbar. Den tidlösa designen garanterar lång glädje med denna bekväma ljuskälla.
  Philips Svängbar LED-vägglampa Star »

  445 SEK

  Lamp24.se

 • Philips LED-rörlampa Master T8 14W G13 EB 120 cm HO 3000K

  T8 G13 LED Tube Master 14 W 120 cm HighOutput InstantFit från Philips för elektroniska förkopplingsdon Enorma energibesparingar kan uppnås genom att ersätta konventionella lysrör med elektroniska förkopplingsdon med detta LED-rör, t.ex. i hallar, parkeringshus, lagerlokaler eller kylrum. Tack vare ljusflödesklassen HO (HighOutput) ger LED-röret ett högt ljusflöde med en energiförbrukning på 14 watt. Jämfört med lysrör har de en upp till tre gånger längre livslängd och är dessutom mer robusta och motståndskraftiga mot låga temperaturer, inte minst eftersom röret är tillverkat av polykarbonat i stället för glas. Obs: Längden mättes utan pinnar. Med stift är rörets längd 1 212,3 mm. Tekniska data: - Omgivningstemperatur +45 till -20° C - Livslängd 50 000 timmar - Växlingscykler 50 000 - Mycket god ljuseffektivitet tack vare HighOutput-klassen för ljusflöde.
  Philips LED-rörlampa Master T8 14W G13 EB 120 cm HO 3000K »

  333 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue White Ambiance Still taklampa alu

  Philips Hue LED-taklampa Fortfarande med dimmerbrytare i en tidlöst vacker design Philips Hue LED-taklampa imponerar fortfarande på många sätt. Å ena sidan valdes designen till att vara extremt modern och tidlös, så att armaturen kan användas i nästan alla utrymmen i det moderna vardagsrummet, å andra sidan har armaturen också den välkända ZigBee standarden, som kan integreras i ett smarthemsystem möjliggör. Efter att Still-armaturen har anslutits till lämplig brygga (se tillbehör) kan den styras via Hue-appen, som förutom en mängd olika inställningsalternativ också säkerställer kontroll när du är på resande fot. Till exempel kan lamporna tändas från bilen innan de går in i huset. Funktionen av justering av ljusfärg och reglering av ljusstyrka är särskilt användbar för att skapa en individuell rumsatmosfär. Men även utan anslutning till ett smart hemsystem kan armaturen ses som funktionell, eftersom den dimmerbrytare som ingår i leveransen, som redan har fyra förinställda lägen, gör LED-taklampa till en riktig allround. Denna omkopplare kan användas med eller utan anslutning till ett Hue-system. Ett annat kontrollalternativ är Bluetooth-teknik. Smart styrning av stillbildsljuset är också möjligt med en Bluetooth-aktiverad smartphone eller surfplatta och lämplig Hue Bluetooth-app utan någon brygga eller ytterligare enheter. Specialfunktioner / kompatibilitet - styrbar med Hue-dimmeromkopplaren (ingår) - dimbar (via app eller dimmerbrytare) - Kompatibel med det befintliga Philips Hue systemet - styrbar med lämplig Hue-app och Hue Bluetooth-app - Kompatibel med ZigBee baserade system som Innogy, Bosch, Magenta (Telekom) och Busch Jäger - intelligent belysningskontrollalternativ a: ZigBee integration via brygga och router, som Philips Hue bron (se tillbehör); Detta möjliggör kontroll på plats eller när du är ute och går via Hue-appen och möjlighet till röststyrning via Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant . - Intelligent belysningskontrollalternativ b: Direktstyrning på plats via Bluetooth med gratis Hue Bluetooth-appen. När du använder mer än tio lampor inom Bluetooth-kontrollen rekommenderas användning av en brygga.
  Philips Hue White Ambiance Still taklampa alu »

  1781 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Actea myGarden – rund LED-utomhusvägglampa

  Actea myGarden – rund LED-utomhusvägglampa från Philips LED-vägglampan Actea ur serien myGarden från Philips sörjer för moderna accenter på fasaden. Den runda lampan i svart aluminium har en speciell formgivning med en ring utanpå lampan och en vit plastdiffusor, som sörjer för jämn belysning. Tack vare modern LED-teknik garanterar LED-utomhusvägglampan Actea energisnål belysning med en mycket behagligt varmvit ljusfärg.
  Philips Actea myGarden – rund LED-utomhusvägglampa »

  779 SEK

  Lamp24.se

 • Philips Hue Centura infälld spot rund 3-pack

  Centura LED-inbyggnadsspotlights, Philips Hue White och Color Ambiance - set med 3 stycken, smarta kontrollerbara Centura är en modern infälld spotlight med ett runt plasthölje och ett svängbart uttag med Hue White och Color Ambiance LED-lampor. Med det praktiska 3-packet kan du utöka den smarta styrbara ambient- eller accentbelysningen i valfri vit eller färgskugga till olika områden eller rum. Strålkastaren styrs med röstkommando eller med en Hue-dimmer. Med appstyrning kan du välja mellan direktstyrning via Bluetooth eller integration via ZigBee-bryggan. Med Hue Bluetooth-appen kan upp till tio armaturer styras samtidigt, dämpas och kopplas till olika förinstallerade scener. Om du vill ha alla funktioner eller om du använder fler än tio armaturer och lampor är ZigBee-varianten det bästa valet. Här integreras Centura LED-inbyggnadsspotlights i ett befintligt smarthemsystem med en lämplig brygga, t.ex. Philips Hue Bridge. Detta gör det till exempel möjligt att ställa in tidtabeller, styra armaturen när den är på väg eller integrera LED-inbyggnadsspotlights i automatiserade system. Tekniska data: - Förpackning med 3 st. - Vitt ljus kan justeras från varmvitt (2 000 K) till dagsljus (6 500 K) - 16 miljoner färger - Bluetooth räckvidd inomhus ca 10 m Speciella egenskaper/kompatibilitet: - Kan styras med Hue-dimmern (se tillbehör). - Kan styras med den matchande Hue-appen och Hue Bluetooth-appen. - kompatibel med befintliga Philips Hue-system och andra ZigBee-baserade system från Innogy, Bosch, Telekom (Magenta) och Busch-Jäger - Röststyrning möjlig med Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant - Dimbar via app, röststyrning och dimmer - intelligent ljusstyrning alternativ a: ZigBee-integration via en brygga och router, t.ex. Philips Hue Bridge (se tillbehör); detta möjliggör styrning på plats eller på resande fot via Hue-appen (gratis för Android och iOS) eller på plats via röststyrning via Amazon Alexa, Apple HomeKit (Siri) och Google Assistant. - Intelligent ljusstyrning alternativ b: Direkt lokal styrning via Bluetooth med den kostnadsfria Hue Bluetooth-appen; detta kräver en smartphone eller surfplatta som använder Android 7 eller iOS 11 eller högre och Bluetooth Low Energy (BLE) 4.0 eller högre. Det behövs ingen router, WLAN eller dataanslutning. När fler än tio lampor används rekommenderas användning av en brygga. En lampa kan spara anslutningar till upp till 15 smartphones/tabletter; de enskilda inställningarna tilldelas individuellt.
  Philips Hue Centura infälld spot rund 3-pack »

  1893 SEK

  Lamp24.se

Kolla också