AEG - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • AEG Twine LED-väggspotlight, svart, 1 lampa

  Rund LED-väggspot Twine i svart med rörligt armaturhuvud Den svarta LED-väggspotlampan Twine är idealisk för belysning bredvid sängen eller till och med soffan. Dess kompakta, monokroma och diskreta design gör att den visuellt smälter in i den befintliga boendestilen. Det cylindriska armaturhuvudet är fäst på sin hållare så att det kan roteras och svängas och är försett med en plastdiffusor som strålar ut det varmvita ljuset jämnt och brett i rummet.
  AEG Twine LED-väggspotlight, svart, 1 lampa »

  778 SEK

  Lamp24.se

 • AEG LED lampa 18V FL18-0

  Kompakt 18V lampa med lätt vikt. Högkvalitativ LED lampa med 135 Lumen. Justerbart huvud upp till 180° för att rikta belysningen direkt på arbetsuppgiften. Gummibelagt grepp för maximal komfort. Bälteskrok. Upp till 25 timmars driftstid med 4,0 Ah batteri. Kompatibel med alla AEGs 18V batterier.
  AEG LED lampa 18V FL18-0 »

  521 SEK

  Verktygsboden.se

 • AEG Olia LED-taklampa, rund, CCT, dimbar

  Rund LED-taklampa Olia med flexibelt justerbart ljus Olia LED-taklampan i modern ringdesign övertygar med mångsidiga ljusalternativ och medvetet placerade detaljer. Basen är en stor, rund plastskiva vars yttre ring strålar ut ljuset i rummet. På insidan finns två ringar i olika storlekar som omsluts av en svart ram. Deras inre ytor utstrålar ytterligare en del ljus och skapar en tilltalande 3D-effekt. Ljusfärgen och ljusflödet kan enkelt styras med hjälp av fjärrkontrollen som ingår i leveransen. På så sätt kan ljuset när som helst anpassas till personliga behov. - inkl.
  AEG Olia LED-taklampa, rund, CCT, dimbar »

  2114 SEK

  Lamp24.se

 • AEG Mono Deco – variabel LED-taklampa m. fjärrkontroll

  Mono Deco – LED-taklampa med fjärrkontroll för variabelt ljus Med hjälp av fjärrkontrollen som ingår i leveransen kan LED-taklampan Mono Decos många olika belysningsvarianter väljas. LED-belysningen kan väljas och dimras mellan varmvit (2 800 K) och universalvit (4 500 K). Dessutom kan en nattljusfunktion ställas in, där lampskärmens 3D-stjärneffekt kommer till sin rätt. Men inte nog med det – med fjärrkontrollen kan ljusläget ”Sleep” väljas. I detta läge dimras ljuset till 50 %, ljusfärgen skiftas till varmvitt och ljusstyrkan reduceras sakta, till lampan släcks helt efter 30 minuter. ”Glare Free”-läget – som också styrs med fjärrkontrollen – innebär att ljusstyrkan reduceras med 10 %. Nattljusfunktionen kan även väljas med hjälp av väggbrytaren. Inte bara ljustekniskt, men även optiskt imponerar LED-taklampan Mono Deco, i och med att den satinerade skärmen i plast med vacker 3D-stjärneffekt är också försedd med ringar i krom. Med hjälp av bajonettlåset kan skärmen monteras på takfästet helt utan verktyg.
  AEG Mono Deco – variabel LED-taklampa m. fjärrkontroll »

  2043 SEK

  Lamp24.se

 • AEG Durset LED-panel, dimbar, CCT, fjärrkontroll

  Dimbar LED-panel Durset med Tunable White-funktion och valbara färgaccenter. Oavsett om det är ett koncentrationshöjande ljus för arbete och läsning, ett varmt och avslappnande ljus för att koppla av eller ett mjukt ljus på natten - Dursets LED-panel lämnar inget att önska och är extremt flexibel. Den kan när som helst anpassas till individuella behov. Den medföljande fjärrkontrollen är redo att forma ljusupplevelsen. Panelen består av en grå metallram som omsluter plastdiffusorn. Den senare sänder ut ljuset över hela ytan, vilket gör att Durset skapar en allmän belysning av stora ytor. På den vita plasten är tre metallelement monterade, som lyser i färgglada toner med hjälp av fjärrkontrollens färgval och sätter en stämningsfull accent. Tack vare minnesfunktionen återaktiveras de senast valda inställningarna när du slår på igen. - inkl.
  AEG Durset LED-panel, dimbar, CCT, fjärrkontroll »

  3205 SEK

  Lamp24.se

 • AEG Evyn LEDpanel 6-kantig svart Ø 80 cm CCT

  Mångsidig Evyn LED tilläggspanel med RGB Framelight Evyns LED-panel har en platt sexkantig form och är omgiven av en svart ram. Ett RGB-ramljus är integrerat i ramen och kan styras via den medföljande fjärrkontrollen; här kan man välja mellan fyra ljusa färger för att skapa en stämningsfull belysning. Via den stora opala plastdiffusorn i mitten av ljuset avges det varmvita ljuset från lysdioderna nedåt över ett stort område och lyser upp rummet på ett tillförlitligt och ljusstarkt sätt. Samtidigt kan man med fjärrkontrollen reglera färgtemperaturen från en mysig varmvit ton till dagsljus som främjar koncentrationen. Dessutom kan ljusflödet dämpas efter önskemål, vilket gör Evyn-panelen flexibel och anpassningsbar för att uppfylla många önskemål. Minnesfunktionen innebär att armaturen nästa gång den slås på startar i samma läge som när den släcktes. - inkl.
  AEG Evyn LEDpanel 6-kantig svart Ø 80 cm CCT »

  3562 SEK

  Lamp24.se

 • AEG Twine LED-takspotlight, svart, 4 lampor

  Svart LED-takstrålkastare Twine med fyra justerbara strålkastare Twine LED-takspotlight är mångsidig och ger mycket ljus vid behov. Dess fyra strålkastare är utformade som dubbla cylindrar och är monterade sida vid sida i en rad på det längsgående ovala takfästet. Armaturhuvudena har varmvita lysdioder vars ljus sprids jämnt med hjälp av plastdiffusorer. Fästena gör det möjligt att vrida och svänga spotsen.
  AEG Twine LED-takspotlight, svart, 4 lampor »

  2671 SEK

  Lamp24.se

 • AEG Twine LED-takspotlight, svart, 2 lampor

  LED-takstrålkastare Twine med två ljus med rörligt armaturhuvud Den moderna, enkelt utformade Twine LED-takspotlightsen är utrustad med två spotlights och är helt svart. Armaturhuvudena, som var och en består av två cylindrar, är försedda med plastdiffusorer som garanterar en jämn ljusfördelning. Spottarna kan vridas och svängas för att rikta ljuset mot önskat område. Takfästet är format som en oval i längsled.
  AEG Twine LED-takspotlight, svart, 2 lampor »

  1446 SEK

  Lamp24.se

 • AEG Olia LED-hänglampa, rund, CCT, dimbar

  Anpassningsbar LED-pendelarmatur Olia med reglerbart ljus Den här pendelarmaturen består av en yttre, platt ring och en platt skiva i mitten och övertygar med design och funktionalitet. Den platta skärmen sprider ljuset i alla riktningar och är fäst vid taket med tre diskreta linor, vilket gör att den hålls i balans. Den yttre ringen strålar ut ljuset från lysdioderna i rummet och omsluter skivan i mitten, som är inramad med en svart ram. Skivan kan lutas, vilket ger hänglampan ett individuellt utseende. Med hjälp av fjärrkontrollen kan inte bara ljusfärgen utan även ljusstyrkan justeras optimalt. - inkl.
  AEG Olia LED-hänglampa, rund, CCT, dimbar »

  2671 SEK

  Lamp24.se

 • AEG Glynn LED-utomhusvägglampa

  Glynn LED utomhusvägglampa i nano-belagd aluminiumgjutgods Det antracitfärgade aluminiumhöljet i rektangulär form formas med hjälp av formgjutningsprocessen och har en smuts- och vattenavvisande nano-beläggning. Huset har ett urtag där lysdioderna är placerade bakom en glasruta. Tack vare en roterande mekanism är ljusutgångens riktning variabel. Glynn är en väderbeständig, pålitlig och mångsidig LED-utomhusvägglampa utvecklad av AEG.
  AEG Glynn LED-utomhusvägglampa »

  799 SEK

  Lamp24.se

 • AEG Loren LED-panel CCT dimbar, svart, x 40 cm

  Kvadratisk LED-panel Loren med RGB Framelight Med sin svarta ram, sitt generösa ljus och sin omkopplingsbara RGB-accentbelysning blir den ytmonterade Loren-panelen en höjdpunkt i moderna vardagsrum. Den vita plastdiffusorn sprider LED-ljuset över ett stort område. Via fjärrkontrollen kan ljusfärgen justeras från ett mysigt varmvitt ljus till ett dagsljus som främjar koncentrationen. Det är också lätt att styra ljuset tack vare fjärrkontrollen. Ramen består av tre förskjutna sektioner; den mellersta sektionen är utrustad med en rambelysning som också kan slås på och styras i färg via fjärrkontrollen. - inkl.
  AEG Loren LED-panel CCT dimbar, svart, x 40 cm »

  1779 SEK

  Lamp24.se

 • AEG Loren LED-panel CCT dimbar, vit, x 60 cm

  Vit LED tilläggspanel Loren med vit ljusstyrning dekorativ Framelight Tack vare sin vita, fyrkantiga design kan den moderna Loren LED-panelen kombineras med nästan alla moderna miljöer. Ramen med tre förskjutna sektioner har ett stämningsfullt ramljus i det centrala området som kan lysa i olika färger. Huvudljuskällan ger en bred allmän belysning tack vare det opala plastskyddet. Ljusstyrka, färgtemperatur och nattljusfunktion samt Framelight styrs med den medföljande fjärrkontrollen. Minnesfunktionen säkerställer att den senast valda inställningen återaktiveras när enheten slås på igen. - inkl.
  AEG Loren LED-panel CCT dimbar, vit, x 60 cm »

  2226 SEK

  Lamp24.se

 • AEG Twine LED-takspotlight, svart, 3 lampor

  Rund LED-takspotlight Twine, treflammig LED-takstrålkastaren Twine är utrustad med ett fäste; nedanför finns de tre strålkastarna. Dessa består av två cylindrar vardera och kan vridas och svängas på sina fästen så att ljuset kan riktas till önskat område. Diffusorer av plast garanterar en jämn ljusspridning. Armaturen är helt svart och passar lätt in i många olika stilar.
  AEG Twine LED-takspotlight, svart, 3 lampor »

  2226 SEK

  Lamp24.se

 • AEG Evyn LEDpanel -kantig vit Ø 60 cm CCT dimbar

  Sexkantig LED-panel Evyn för utanpåliggande montering med fjärrkontroll Förutom den generella belysningen av stora ytor har den här LED-panelen även en dekorativ effekt. Tack vare RGB Framelight lyser den sexkantiga panelens ram i ljusa färger som kan väljas med den medföljande fjärrkontrollen. Dessutom kan huvudljusets ljusfärg justeras från varmvitt till dagsljus och även dämpas. Med hjälp av minnesfunktionen sparas inställningarna och återaktiveras som senast valda när lampan slås på nästa gång. För att få ett mjukt orienteringsljus på natten har Evyn en nattljusfunktion. - inkl.
  AEG Evyn LEDpanel -kantig vit Ø 60 cm CCT dimbar »

  2226 SEK

  Lamp24.se

 • AEG Winslow LED-sockellampa, höjd 26 cm

  Rund LED-sockellampa Winslow med delad ljusöppning Winslow erbjuder ytterligare LED-belysning för utsidan och ger en attraktiv ljus accent - både runt armaturen och på själva armaturen. För detta ändamål delas ljusutloppets område regelbundet upp. Tillverkaren AEG förädlar den cylindriska aluminiumkroppen med sin antracitsvarta, grova yta i en nanoprocess som säkerställer vatten- och smutsavvisande egenskaper.
  AEG Winslow LED-sockellampa, höjd 26 cm »

  1281 SEK

  Lamp24.se

 • AEG Halsey LED-taklampa, CCT, dimbar

  Bestående av tre ringar - dimbar LED taklampa Halsey Den runda LED-belysningen Halsey har en modern och samtida design. Förutom den direkta belysningseffekten ger den också ett indirekt ljus som sänds ut via ytterkanterna på de två övre ringarna runtomkring. Den lilla, nedre cirkeln är omgiven av en svart ram och är därför mycket närvarande. Den har en sluten konstruktion och avger ljuset nedåt via den diffuserande ytan. För mysiga timmar lyser taklampan i en varm vit ljusfärg, men den kan också enkelt ändras till en arbetslampa som främjar koncentrationen. Detta kan göras med den medföljande fjärrkontrollen, som också gör det möjligt att reglera ljusstyrkan. - inkl.
  AEG Halsey LED-taklampa, CCT, dimbar »

  2226 SEK

  Lamp24.se

 • AEG Dwain LED-taklampa, dimbar, CCT, Remote

  Rund LED-taklampa Dwain med justerbar ljusstyrka och ljusfärg Dwain är en modern LED-takarmatur som är utformad i en rund form, har ett svart hölje och innehåller tre synliga ljuskällor. Ett ringformat band löper horisontellt runt armaturen längs ramen, och dessutom finns det två cirkulära diffusorer som avger ljuset i botten. Detta ger direkt och ambient belysning på samma gång. Med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen kan färgtemperaturen justeras individuellt och ljusflödet kan också anpassas till respektive behov. - inkl.
  AEG Dwain LED-taklampa, dimbar, CCT, Remote »

  2114 SEK

  Lamp24.se

Kolla också