Albert Leuchten - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Albert Leuchten Vridbar LED-golvinbyggnadsspot Titus 16W

  Svängbar LED-golvinbyggnadsspot Titus Installationshöljet för LED-grundstrålkastaren Titus, som erbjuder både symmetrisk och asymmetrisk ljusfördelning, är tillverkad av robust gjuten aluminium, locket är tillverkat av rostfritt stål, reflektor är gjord av anodiserat ultrarent aluminium. Den inbyggnadsspot kan svängas upp till 30 grader och möjliggör därmed z. B. också belysning och belysning av byggnadsväggar. Den inbyggda, varmvita LED-ljuskällan belyser omgivningen försiktigt och säkert. Trots den höga ljuseffekten uppnår Titus bara en maximal yttemperatur på 35 ° C och kan laddas med upp till 3000 kg.
  Albert Leuchten Vridbar LED-golvinbyggnadsspot Titus 16W »

  9352 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Sockellampa 0541, svart

  Sockellampa 0541 i rustik form lik en lykta Sockellampan 0541 från en tysk tillverkare övertygar med sitt förstklassiga utförande och sina högkvalitativa material. Lampan i rustik och klassisk lyktform består av aluminiumgjutgods med svart yta och genomskinligt katedralglas. Genom skärmens klarglas avges ljuset fritt åt alla håll och ljussätter tomten säkert. Sockellampan kan monteras på ett fundament eller en mur eller förankras i marken med hjälp av inbyggnadssockeln som kan köpas som tillbehör.
  Albert Leuchten Sockellampa 0541, svart »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • 1736 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Trekantig LED-gånglampa Triana

  Triana LED-ljusbana i antracit Den antracit pollare Triana höljde trädgården i en behaglig ljus. Den trapetsformade lampan avger ett varmt vitt ljus som kan användas för att belysa stigar jämnt. De två sidodelarna som konvergerar bakåt sticker ut från golvet. Det finns ett smalt gap mellan gjutna aluminiumskydd genom vilka ljus också flyr bakåt. På den övre kåpan, som också är gjord av gjuten aluminium, finns den tunna, opalfärgade akryllampan. En monteringsplatta ingår i leveransen så att väglampan enkelt kan ställas in.
  Albert Leuchten Trekantig LED-gånglampa Triana »

  6546 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa av rostfritt stål 421

  Högkvalitativ utomhusvägglampa 421 i rostfritt stål Den eleganta utomhusvägglampan 421 i rostfritt stål är klassisk och modern samtidigt. Vinkelbelysningen med dimensionerna 35 cm (höjd), 15 cm (bredd) och 7 cm (djup) lyser i ett behagligt starkt ljus och ökar därmed säkerheten utomhusområdet. IP44- kapslingsklass garanterar också en lång livslängd. Plattan som krävs för montering ingår också i leveransomfånget. Den traditionella tyska tillverkaren har funnits sedan 1864, men först 90 år senare började tillverkningen av armaturer. Sedan dess har högkvalitativa, solida produkter tillverkats av de bästa råvarorna.
  Albert Leuchten Utomhusvägglampa av rostfritt stål 421 »

  3366 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Lyktstolpe 2099, 3 lampor, svart

  Klassisk och tidlös: Lyktstolpe 2099 i lyktdesign Lyktstolpen med 3 lampor 2099 är en tysk kvalitetsprodukt som tillverkas av utvalda material och i Tyskland. De tre lampskärmarna är gjorda i en klassisk lyktdesign som består av aluminiumgjutning och katedralglas. Det klara glaset möjliggör en fri ljusavgivning åt alla sidor, så att bästa möjliga utomhusbelysning kan garanteras. Lyktstolpen kan antingen monteras på ett fundament eller fästas i marken med hjälp av en markinbyggnadssockel (se Tillbehör, artikel 4001014).
  Albert Leuchten Lyktstolpe 2099, 3 lampor, svart »

  5824 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Lyktstolpe 2099, svart silver, 3 lampor

  Tidlöst modernt i lanthusdesign Hög kvalitet - Tillverkad i Tyskland Skyddsklass IP23 Leverans inklusive mast För montering på ett fundament eller en bit jord 4001014 Tillverkaren av dessa utomhusarmaturer kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864, och företaget kom in i armaturbranschen på 1950-talet. En konsekvent hög kvalitet är tillverkarens kännetecken - det gäller lika mycket i dag som i början - och för att säkerställa detta tillverkas armaturerna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som klarar av även hårda miljöförhållanden och därmed ger långvarigt nöje.
  Albert Leuchten Lyktstolpe 2099, svart silver, 3 lampor »

  9485 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Väggspot Lenis ljusutsläpp smalt brett svart

  Uppåt och nedåt glödande LED-väggstrålkastare Lenis i svart Lenis LED-väggstrålkastare är livligt utformad och hålls i neutral svart och passar bra med många väggfärger och samtida fasadstilar. Den är gjord av robust gjuten aluminium och är tack vare IP44- kapslingsklass också beväpnad mot ogynnsamma väderförhållanden. Två kraftfulla och lågförbrukande lysdioder är installerade som ljuskällor vars varsamma ljus avges uppåt och nedåt och säkerställer tillräcklig omgivande belysning, vilket också säkerställer mer säkerhet runt huset på natten. En AC / DC-omvandlare är integrerad. En monteringsplatta ingår redan i leveransen.
  Albert Leuchten Väggspot Lenis ljusutsläpp smalt brett svart »

  6813 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten AluminiumLED-gånglampa Tamar antracit

  Modern LED-gånglampa Tamar LED-gånglampan Tamar, som tack vare kontrasten mellan det kantiga stativet och det runda lamphuvudet även är imponerande när den är släckt, ger fantastisk belysning med bred ljusspridning. Den antracitfärgade armaturen av aluminiumgjutgods är utrustad med ett plasthölje bakom vilket energieffektiva LED-lampor finns inbyggda. De är varmvita i ljustemperatur och erbjuder inte bara bra stämningsbelysning utan skapar även en god atmosfär. Monteringsplattan ingår redan i leveransen. Obs! Om flera lampor hängs upp försäkra att det finns ett ljuspunktsavstånd på sex meter.
  Albert Leuchten AluminiumLED-gånglampa Tamar antracit »

  8549 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Infälld vägglampa 523 för utomhus

  Fyrkantig utomhus infälld vägglampa 523 med ett enkelt utseende Den attraktiva utomhusinbyggda vägglampan 523 från en tysk lamptillverkare utstrålar diskret elegans. Tack vare sin subtila form kommer armaturen till sin rätt på en mängd olika husfasader. Den energibesparande infällda vägglampan utomhus imponerar inte bara med sin behagligt ljusa belysning utan också med den framgångsrika materialkombinationen. Den eleganta infällda utomhusvägglampan använder inte bara gjuten aluminium utan också rostfritt stål och Makrolon i vitt. 523 är 30 cm bred, 10 cm hög och har också ett installationsdjup på 10 cm. En fyrkantig installationsöppning på 260 x 86 x 100 mm krävs för installationen. Tack vare den solida kapslingsklass IP54 är vägglampan utomhus infälld också väl skyddad mot kraftiga stormar. Den traditionella tillverkaren av belysning har många års erfarenhet av tillverkning av högkvalitativa lampor. Funktionalitet, i kombination med estetik och bestående värde, utgör de värdefulla produkterna på denna etikett.
  Albert Leuchten Infälld vägglampa 523 för utomhus »

  3473 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten LED-vägglampa 6308 antracit, IP65, Ø 25 cm

  Rund LED utomhusvägglampa 6307/6308/6309 med lock av opalt glas Den tidlöst designade LED-utomhusvägglampan 6307/6308/6309 är en lämplig belysningslösning för hela utomhusområdet. Konstruerad i enlighet med kapslingsklass IP65, tål den ännu starkare väderförhållanden utan problem. Det robusta huset av gjutet aluminium bidrar också till den långa hållbarheten. Den stora fronten av opalglas sprider de inbyggda lysdiodernas varma vita ljus över ett stort område och bländar fritt i omgivningen.
  Albert Leuchten LED-vägglampa 6308 antracit, IP65, Ø 25 cm »

  3473 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten LED-markspettslampa Cassian

  LED mark spikarmatur Cassian med vridbart och svängbart lamphuvud Detta flexibelt justerbara markbelysning belyser imponerande vissa områden på utsidan. Den Cassian lamphuvud kan vridas upp till 360 grader och svängas upp till 120 grader, vilket innebär att riktningen av ljuset kan exakt anpassade till de individuella omständigheterna. Utrustad med en 250 cm försörjningskabel och kontakt. reflektor är gjord av eloxerad ren aluminium, LED-kåpan är tillverkad av klart säkerhetsglas.
  Albert Leuchten LED-markspettslampa Cassian »

  7079 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Utomhus-spotlight Jarno, riktbar, antracit

  Mångsidig väggstrålkastare Jarno för utomhusbruk Den lilla strålkastaren Jarno tillverkad av slitstarkt gjuten aluminium och en skiva gjord av borosilikatglas är utformad för reflektorlampor PAR 16 med GU10- uttag och kan tack vare kapslingsklass IP54 användas i alla utomhusområden för en mängd olika belysningsändamål. Det ger också stor flexibilitet när det gäller ljusjustering, eftersom lamphuvud kan vridas 360 ° och svängas 120 °. En monteringsplatta ingår. - max.
  Albert Leuchten Utomhus-spotlight Jarno, riktbar, antracit »

  3205 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Vägglampa Lenis ljusutsläpp /brett svart

  Uppåt och nedåt glödande LED-väggstrålkastare Lenis i svart Lenis LED-väggstrålkastare är livligt utformad och hålls i neutral svart och passar bra med många väggfärger och samtida fasadstilar. Den är gjord av robust gjuten aluminium och är tack vare IP44- kapslingsklass också beväpnad mot ogynnsamma väderförhållanden. Två kraftfulla och lågförbrukande lysdioder är installerade som ljuskällor vars varsamma ljus avges uppåt och nedåt och säkerställer tillräcklig omgivande belysning, vilket också säkerställer mer säkerhet runt huset på natten. En AC / DC-omvandlare är integrerad. En monteringsplatta ingår redan i leveransen.
  Albert Leuchten Vägglampa Lenis ljusutsläpp /brett svart »

  6813 SEK

  Lamp24.se

 • 1736 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Sockellampa Jorrit, antracit

  Jorrit marklykta i antracit - modernt och dekorativt Förutom säker belysning av stigar på fastigheten är Jorrit marklykta en visuellt tilltalande designfunktion för utsidan. Designen som en modern tolkning av lykta med sidoytor i klar akryl erbjuder ljus som släpps ut runt omkring. Tack vare den färgneutrala designen i antracit passar Jorrit in i många fastighetsstilar. Inklusive monteringsplatta.
  Albert Leuchten Sockellampa Jorrit, antracit »

  5076 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Integrerbar eluttagspelare COLONNA brun

  Smakfull Colonna-uttagskolonn för utomhusbruk - 3 anslutningar Utomhusområdet runt huset eller den stora trädgården skapas för en naturlig och atmosfärisk atmosfär. Förlängningskablar, kabelrullar och uttag i plasthöljen är visuellt störande. Synen av dem kan snabbt fördunkla känslan av en trädgårdsdesign. Colonnas uttagskolonn är ett idealiskt alternativ. Deras utseende påminner om en pollare eller en pollare. Det presenterar sig öppet i området och uppfattas därför som inte särskilt störande. Det kan placeras målmedvetet som en vägavgränsare. Så det verkliga syftet verkar knappast vara urskiljbart. Det valfria färgschemat - brun-mässing, vit, svart - möjliggör också kombinationen med piedestal- eller stigljus i samma färg. På detta sätt kan en komposition utformas som utvecklar en naturlig optisk effekt. Uttagspelaren är 52 cm hög och de enskilda uttagen är placerade under varandra. De är försedda med skyddande klaffar. Aluminiumhöljet är målat för att vara korrosionsbeständigt. Strömförsörjningsterminalerna ingår i leveransen. Gjord i Tyskland.
  Albert Leuchten Integrerbar eluttagspelare COLONNA brun »

  5878 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten LED-vägglampa 6309 antracit, IP65, Ø 31 cm

  Rund LED utomhusvägglampa 6307/6308/6309 med lock av opalt glas Den tidlöst designade LED-utomhusvägglampan 6307/6308/6309 är en lämplig belysningslösning för hela utomhusområdet. Konstruerad i enlighet med kapslingsklass IP65, tål den ännu starkare väderförhållanden utan problem. Det robusta huset av gjutet aluminium bidrar också till den långa hållbarheten. Den stora fronten av opalglas sprider de inbyggda lysdiodernas varma vita ljus över ett stort område och bländar fritt i omgivningen.
  Albert Leuchten LED-vägglampa 6309 antracit, IP65, Ø 31 cm »

  3606 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten LED-väggspot Lenis ljusutsläpp smalt brett

  Rundad LED-väggstrålkastare Lenis i tidlöst elegant rostfritt stål Visuellt är Lenis LED-väggstrålkastare med sin rundade front mycket mångsidig och kan kombineras med moderna fasaddesigner. En tidlös elegant lampa för utomhusbruk, som kommer att hålla länge tack vare det solida utförandet. Två energieffektiva LED-ljuskällor är installerade, vars atmosfäriska, varma vita ljus avges uppåt och nedåt. Obs! En AC / DC-omvandlare är installerad som möjliggör anslutning till ett likspänningsnätverk (DC) som ett alternativ till det vanliga strömförsörjningssystemet.
  Albert Leuchten LED-väggspot Lenis ljusutsläpp smalt brett »

  8149 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Integrerbar eluttagspelare COLONNA silver

  Smakfull Colonna-uttagskolonn för utomhusbruk - 3 anslutningar Utomhusområdet runt huset eller den stora trädgården skapas för en naturlig och atmosfärisk atmosfär. Förlängningskablar, kabelrullar och uttag i plasthöljen är visuellt störande. Synen av dem kan snabbt fördunkla känslan av en trädgårdsdesign. Colonnas uttagskolonn är ett idealiskt alternativ. Deras utseende påminner om en pollare eller en pollare. Det presenterar sig öppet i området och uppfattas därför som inte särskilt störande. Det kan placeras målmedvetet som en vägavgränsare. Så det verkliga syftet verkar knappast vara urskiljbart. Det valfria färgschemat - brun-mässing, vit, svart - möjliggör också kombinationen med piedestal- eller stigljus i samma färg. På detta sätt kan en komposition utformas som utvecklar en naturlig optisk effekt. Uttagspelaren är 52 cm hög och de enskilda uttagen är placerade under varandra. De är försedda med skyddande klaffar. Aluminiumhöljet är målat för att vara korrosionsbeständigt. Strömförsörjningsterminalerna ingår i leveransen. Gjord i Tyskland.
  Albert Leuchten Integrerbar eluttagspelare COLONNA silver »

  5878 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Hörnvägghållare utomhusvägglampa, kantig, 11 cm

  Hörnfäste för yttervägglampor Matchande lampor som kan monteras med hörnfästet finns i tillbehören.
  Albert Leuchten Hörnvägghållare utomhusvägglampa, kantig, 11 cm »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten LED-utomhusvägglampa Kiran med slagfast skärm

  LED utomhusvägglampa Kiran med stöttåligt skydd Den rektangulära LED-utomhusvägglampan Kiran består av en gjuten aluminiumram målad i antracit och en nyans av satinerad akryl. Den erforderliga monteringsplattan ingår redan i leveransen. Med en total effekt på 16 watt ger Kiran vägglampa ljusbelysning över ett stort område. Kiran kan inte bara användas som utomhusvägglampa utan också som taklampa i utomhusytor med tak B. monteras under en pergola.
  Albert Leuchten LED-utomhusvägglampa Kiran med slagfast skärm »

  5609 SEK

  Lamp24.se

 • 1736 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Integrerbar eluttagspelare COLONNA svart

  Smakfull Colonna-uttagskolonn för utomhusbruk - 3 anslutningar Utomhusområdet runt huset eller den stora trädgården skapas för en naturlig och atmosfärisk atmosfär. Förlängningskablar, kabelrullar och uttag i plasthöljen är visuellt störande. Synen av dem kan snabbt fördunkla känslan av en trädgårdsdesign. Colonnas uttagskolonn är ett idealiskt alternativ. Deras utseende påminner om en pollare eller en pollare. Det presenterar sig öppet i området och uppfattas därför som inte särskilt störande. Det kan placeras målmedvetet som en vägavgränsare. Så det verkliga syftet verkar knappast vara urskiljbart. Det valfria färgschemat - brun-mässing, vit, svart - möjliggör också kombinationen med piedestal- eller stigljus i samma färg. På detta sätt kan en komposition utformas som utvecklar en naturlig optisk effekt. Uttagspelaren är 52 cm hög och de enskilda uttagen är placerade under varandra. De är försedda med skyddande klaffar. Aluminiumhöljet är målat för att vara korrosionsbeständigt. Strömförsörjningsterminalerna ingår i leveransen. Gjord i Tyskland.
  Albert Leuchten Integrerbar eluttagspelare COLONNA svart »

  5076 SEK

  Lamp24.se

 • 1335 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Pollare Lexian med LED - antracit

  LED-pollare Lexian LED-pollare Denna vackra pollare rekommenderas för många moderna utomhusområden. Den kompakta formen med den kantförstärkta stativ gör Lexian till en juvel på platsen även när den inte är upplyst. Så snart lampan tänds och lysdioderna som installeras bakom det mättade plastskyddet börjar lysa, är utlösningsrisker synliga på alla vägar. På detta sätt bidrar Lexian också till ökad säkerhet i lokalerna. En monteringsplatta ingår redan i leveransen.
  Albert Leuchten Pollare Lexian med LED - antracit »

  6947 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten LED-lyktstolpe 861 med konrutnät

  LED-lyktstolpe 861 i form av en lykta med koniskt lamell Den klassiska lyktstolpe 861 består av en lyktformad fasad skärm med takfönster, som håller ljuskällans huvuddel under sig. lyktstolpe av gjuten aluminium och aluminiumprofil är utrustad med en konisk lamell med spegeloptik av högglans, anodiserad aluminium för en smal bred stråle, rotationssymmetrisk ljusfördelning. En sovande skyddscylinder av Plesiglas erbjuder det integrerade LED-skyddet. lyktstolpe kan skruvas fast på armaturbasen genom tre fästhål med en diameter på 11 mm eller förankras i marken, varigenom dränering och en isolerande beläggning rekommenderas för fundamentets monteringsyta.
  Albert Leuchten LED-lyktstolpe 861 med konrutnät »

  18705 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Konstnärligt kandelaber SIL 165-4

  Traditionellt kandelaber med 4 lampor med konstgjord utformning av stolpen, Made in Germany Antingen på en fundament eller med hjälp av en markdel (se Tillbehör) kan det klassiska kandelabret, vars stolpe är konstnärligt dekorerad i en antik design, monteras. Stommen är gjord av aluminiumgjutning och de vita skärmarna av opalglas. Skyddsklass IP44.
  Albert Leuchten Konstnärligt kandelaber SIL 165-4 »

  21377 SEK

  Lamp24.se

 • 1736 SEK

  Lamp24.se

 • 1869 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Stolpe med två eluttag Eddi IP44

  Antracitfärgad stolpe Eddi med två eluttag Stolpen Eddi med två eluttag kan monteras på många olika platser på tomten som strömförsörjning för olika trädgårdsredskap, lampor m.m. Den högkvalitativa stolpen med eluttag tillverkas av aluminiumprofil och rostfritt stål i Tyskland. Konstruktion: - med anslutningsklämmor 3 x 2,5 mm² - 2 eluttag 16 A – 250 V AC - med uttag för skyddsjord - inkl.
  Albert Leuchten Stolpe med två eluttag Eddi IP44 »

  3072 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Sockellampa 541, katedralglas, svart/silver

  Klassiskt designad sockelarmatur 541 i svart-silver Sockelarmaturen 541 övertygar med sin klassiskt snygga form, högkvalitativa material och förstklassiga utförande. Den är tillverkad av robust gjuten aluminium och det klara katedralglaset i lampskärmen ser till att ljuset kan lysa obehindrat i alla riktningar. Basarmaturen kan monteras på ett fundament eller en vägg eller förankras i marken med det separat tillgängliga jordstycket (se tillbehör). Denna basarmatur är tillverkad i Tyskland och uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.
  Albert Leuchten Sockellampa 541, katedralglas, svart/silver »

  2136 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten LED-spot Leron ljusutsläpp smalt brett

  Kubformad LED-utomhusstrålkastare Leron med dubbelsidig ljusemission LED-väggstrålkastaren utomhus Leron avger det varma vita ljuset från de LED-lampor som är installerade i den uppåt och nedåt och sätter därmed en dekorativ ljus accent på fasaden förutom att belysa utsidan. En byggnads fasad kan accentueras mycket snyggt och sättas in i scenen med flera strålkastare. Strålkastaren i gjuten aluminium levereras med en monteringsplatta.
  Albert Leuchten LED-spot Leron ljusutsläpp smalt brett »

  6412 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Markspettslampa 2398, antracit, lutbar

  Markstrålkastare med jordspik med vridbar skärm Markspikens strålkastare är tillverkad av gjuten aluminium, har en reflektor av anodiserad ultrarent aluminium och skyddsglaset är av borosilikat. Alla material är av mycket hög kvalitet och är utformade för lång hållbarhet. En lämplig glödlampa kan sättas in i det centrala G9-fästet, ett lämpligt urval finns i tillbehören. Med markspetsen kan markstrålkastaren sätta accenter i trädgården - särskilt på gräsmattor och ojämna ytor. Med lite ansträngning kan man uppnå en fantastisk effekt utomhus. Strålkastaren förses med ström via en kabel.
  Albert Leuchten Markspettslampa 2398, antracit, lutbar »

  3739 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten LED-sockellampa Carla med 3 eluttag

  Antracitfärgad LED-sockellampa Carla Det extremt snygga Carla- marklykta imponerar i hemmet på många sätt: Medan lampan på huvudet avger varmt ljus i alla riktningar och därmed effektivt belyser omgivningen, kan basen enkelt installeras i marken så att den är stabil även i starka vindar Håll är garanterat. sockellampa imponerar också med de tre integrerade uttagen som möjliggör optimal strömförsörjning i trädgården. Således, i mitten av greenen, kan mobiltelefonen laddas eller den elektriska grillen kan manövreras. Tack vare ljuset ovanför uttagen kan trädgårdsfesten fortsätta även i mörkret.
  Albert Leuchten LED-sockellampa Carla med 3 eluttag »

  3506 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa 1819, hängande, svart

  Utomhus vägglampa 1819 i form av en lykta Högkvalitativa och utvalda material kännetecknar den yttre vägglampan, som är gjord i en klassisk lyktdesign. Den består av gjutet aluminium och katedralglas som en diffusor. De genomskinliga rutorna gör att ljuset sprids så bra som möjligt för säker belysning av utsidan. Tillverkaren av denna utomhusvägglampa ser tillbaka på en lång tradition. Han började tillverka högkvalitativa metallvaror redan 1864 och de första lamporna gjordes på 1950-talet. Produkterna från denna tillverkare kännetecknas av konstant hög kvalitet. För att garantera denna kvalitet tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland.
  Albert Leuchten Utomhusvägglampa 1819, hängande, svart »

  1108 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Giosi takinbyggnadsspot utomhus

  Rund och elegant - det Giosi utomhus takinbyggnadsspot spotlight imponerar med sin rostfritt stål lock Utomhus infälld takinbyggnadsspot spotlight Giosi tillverkade av robust, tålig gjuten aluminium har en platt, rund huset och är utrustad med en elegant lock av rostfritt stål. Modern optik och smart chic sätter samtida accenter i utomhusområdet. Installationsdjupet på 10 cm garanterar ett fast grepp. Giosi övertygar som en diskret strålkastare med en diameter på 8,8 cm. Den kan monteras mycket bra på överhängande takkanter eller byggas in i gångväggsområden. Smala fastighetsområden, till exempel mellan garaget och husfasaden, kan lätt belysas på detta sätt. Detta skyddar mot att snubblar i skymningen. Det genomskinliga glaset för locket ger obehindrad ljustransmission. Med kapslingsklass IP23 är Giosi väl utrustad för utomhusbruk. Den takinbyggnadsspot utomhus uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna. Gjord i Tyskland.
  Albert Leuchten Giosi takinbyggnadsspot utomhus »

  2537 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Timea i modern form

  Vägglampa Timea - fasadbelysning i modernt lantligt utseende Vägglampan Timea erbjuder ett underbart alternativ för omgivande belysning som strålar ut i alla riktningar, vilket samtidigt ger fastigheten en modern, lantlig karaktär tack vare sin vackra design. Den stabila stativ är gjord av svartlackerad gjuten aluminium, skuggan låter ljuset fly obehindrat runtom genom opalglaskroppen, eftersom den var designad mycket platt. På detta sätt belyses omgivningen, till exempel i området för ytterdörren, behagligt och säkert. Utrustad med monteringsplatta.
  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Timea i modern form »

  2805 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten Lyktstolpe 4147 svart med katedralglas

  Postarmatur 4147 i svart, väderbeständig lyktstolpe lyktstolpe 4147 bär en klassisk lykta med tydlig katedralen glas. Detta glas låter ljuset skina i alla riktningar och förstärker lampans klassiska karaktär. lykta sitter på den rikt dekorerade, uppåt avsmalnande masten av gjuten aluminium. I trädgårdar och parker, men även i privata områden utomhus, till exempel framför garageinfarter, lyktstolpe 4147 kan användas för att ge omfattande belysning för omgivningen. Den matchande underjordiska installationsbasen kan beställas direkt från tillbehören.
  Albert Leuchten Lyktstolpe 4147 svart med katedralglas »

  7481 SEK

  Lamp24.se

 • Albert Leuchten LED-väggspot Lenis ljusutsläpp /brett

  Rundad LED-väggstrålkastare Lenis i tidlöst elegant rostfritt stål Visuellt är Lenis LED-väggstrålkastare med sin rundade front mycket mångsidig och kan kombineras med moderna fasaddesigner. En tidlös elegant lampa för utomhusbruk, som kommer att hålla länge tack vare det solida utförandet. Två energieffektiva LED-ljuskällor är installerade, vars atmosfäriska, varma vita ljus avges uppåt och nedåt. Obs! En AC / DC-omvandlare är installerad som möjliggör anslutning till ett likspänningsnätverk (DC) som ett alternativ till det vanliga strömförsörjningssystemet.
  Albert Leuchten LED-väggspot Lenis ljusutsläpp /brett »

  8149 SEK

  Lamp24.se

Kolla också