Belysning och lampor för inomhus och utomhusbruk

Funktionell belysning och vackra lampor för inomhus och utomhusbruk. Hitta din vägglampa, taklampa, utelampa eller badrumslampa här.

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Eichholtz Bordslampa Apa Art Deco

  Dekorativ bordslampa med en apa som design i bronspatina.
  Eichholtz Bordslampa Apa Art Deco »

  74156 SEK

  Newport.se

 • QAZQA deco bordslampa svart med gyllene interiör - Knick

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Knick-bordslampan kan tas väldigt bokstavligen: fixturen har ett riktigt "nick", vilket gör den väldigt speciell. Den har en höjd av 47,5 cm, locket har en diameter på 30 cm, foten har en diameter på 22,5 cm. Lampan levereras med sladd och kontakt, vars längd är 155 cm. Med en fin ljuskälla på maximalt 15 Watt (montering i en E27-armatur) kan du verkligen avsluta denna Knick! Denna bordlampa är dimbar med en extern dimmer. Perfekt lampa att använda som blickfång på kontoret eller i vardagsrummet som humörbelysning. Guldet i kombination med svart passar perfekt i en Art Deco / industriell interiör, men det kan lika bra komma till sin egen i ditt moderna vardagsrum.
  QAZQA deco bordslampa svart med gyllene interiör - Knick »

  459 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Art Deco bordslampa mässing med grönt glas - Pallon

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Denna Pallon är speciell i sin helhet: på grund av glasets ljusgröna färg och i kombination med guldet är det verkligen en bild att se! Glassfären har en diameter på 20 cm och en höjd av 23 cm. Komplettera den med en ljuskälla på maximalt 25 watt (stor E27-anslutning). Så det är ett riktigt humörsljus! Den är också dimbar (dimmer ingår ej). Lampan ser bra ut i sovrummet eller i hallen och den kommer till sin rätt när du t.ex. placerar 2 bredvid varandra.
  QAZQA Art Deco bordslampa mässing med grönt glas - Pallon »

  375 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Hängande lampa vardagsrum, deco, modernt, tre svarta glasbollar tillsammans, sittgrupp, sidobord

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Hängande lampa med tre perfekta sfärer av svart glas och en guldfärgad bas. Pallon är belysning med en lyxig karaktär. De tre ljuspunkterna är utspridda över en elegant stålplåt av guld / mässing i stål. De hänger var och en i olika höjder, vilket skapar en lekfull effekt. Den här Pallon-hänglampan ser bra ut ovanför matbordet, i köket eller i ett tomt hörn i hallen. Pallon är 120 cm hög och har en diameter på 45 cm. Takplattan har en diameter på 30 cm. Glaskulorna har en diameter på 20 cm. Du kan komplettera lampan med 3 ljuskällor (i E27 stor passform). De tre ljuskällorna klarar högst 25 watt. Om du väljer ett mysigare ljus är det också möjligt att dämpa den här lampan (dimmer ingår ej). På grund av den snygga svarta färgen och användningen av guld är denna lampa helt hemma i alla moderna interiörer.
  QAZQA Hängande lampa vardagsrum, deco, modernt, tre svarta glasbollar tillsammans, sittgrupp, sidobord »

  1055 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Art deco spot messing roterbar och lutbar - Mosh 3

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Detta är spot Mosh 3 i en gyllene / mässingsfärg! Den minimalistiska stålramen är idealisk för en vacker dekorativ ljuskälla som kan ses! För att skapa ännu mer atmosfär kan lampan också dimmas med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Var en del av trenden och upplysa ditt hem eller kontor med stil! Denna plats kan lätt justeras via kulleddet. Detta gör att dessa taklampor lyser i alla riktningar. Lampan har en höjd på 18,5 cm och en diameter på 43 cm. Monteringsplattan har en diameter på 8 cm. Denna plats har tre små E14-beslag och levereras exklusive ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer dessa med det (max. 40 watt per ljuskälla).
  QAZQA Art deco spot messing roterbar och lutbar - Mosh 3 »

  415 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Deco hängande lampa svart med klart glas 3ljus - Bolsena

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Redo att uppgradera din interiör? Välj sedan denna Bolsena hängande lampa. Den har en höjd av 180 cm och en diameter av 43 cm. Monteringsplattan har en diameter på 30 cm. Med tre ljuskällor för små E14-armaturer på maximalt 40 Watt kan du komplettera den här lampan. Användningen av det vita glaset med svart yta gör denna lampa helt hemma i en Art Deco-interiör! För att skapa en trevlig atmosfär på kvällen kan du också dimma den här lampan med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Bli klassisk med denna Bolsena hänglampa! En perfekt lampa för att helt utforma ditt vardagsrum eller matsal.
  QAZQA Deco hängande lampa svart med klart glas 3ljus - Bolsena »

  1075 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Art Deco hängande lampa mässing med grönt glas 3ljus - Pallon Mezzi

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ta med en trevlig Art Deco-atmosfär i ditt hem med denna mässingshängslampa! Pallon Mezzi är färdig i mässing med ljusgrönt glas, vilken blickfång! Denna taklampa stjäl showen ovanför matbordet, i hallen och även på kontoret! Den är justerbar i höjd: minst 51 cm och högst 143 cm. På detta sätt bestämmer du höjden på lampan ovan, till exempel matbordet. Super praktiskt! Lampans längd är 100 cm. Sladdens längd är 120 cm. Du kompletterar vår Pallon Mezzi med 3 E27 ljuskällor (max 40 Watt). Dessa ljuskällor ingår inte.
  QAZQA Art Deco hängande lampa mässing med grönt glas 3ljus - Pallon Mezzi »

  1259 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Art Deco bordslampa mässing med rökglas - Karce

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Den perfekta bordslampan, vår Karce, vackert avslutad med rökglas och mässingsbas. Det ribbade glaset skapar mysiga ljuseffekter i ditt utrymme. Med en diameter på 17 cm och en höjd på 22 cm är den perfekt att använda som nattlampa i sovrummet eller som stämningsskapare i vardagsrummet. Basen har en diameter på 10 cm. Komplettera den med en E27-ljuskälla (max 25 Watt) och låt din bordslampa lysa hemma! Obs! Ljuskälla ingår inte. Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår inte heller). Gör det mysigt med vår Karce bordslampa.
  QAZQA Art Deco bordslampa mässing med rökglas - Karce »

  295 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Deco bordslampa svart - Karce

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Karce är en supervacker Art Deco bordslampa som skapar en mysig atmosfär hemma! Vackert färdig i tidlöst svart och klart glas. Det ribbade glaset ger ett fint diffust ljus genom hela rummet. Bordslampan är perfekt att använda som en stämningslampa i hallen, i vardagsrummet eller i sovrummet. Den har en diameter på 17 cm och en höjd på 22 cm. Ge en fin E27-ljuskälla på max 25 Watt. Obs! Denna ljuskälla ingår inte och måste beställas separat. Du kan också dimma den med en extern dimmer (ingår ej). Gör det mysigt hemma med denna Karce bordslampa.
  QAZQA Deco bordslampa svart - Karce »

  245 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA deco spot svart vridning och tilt - Mosh 1

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Detta är spot Mosh i en sval svart färg! Den minimalistiska stålramen är idealisk för en vacker dekorativ ljuskälla som kan ses! För att skapa ännu mer atmosfär kan lampan också dimmas med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Var en del av trenden och upplysa ditt hem eller kontor med stil! Denna plats kan lätt justeras via kulleddet. Detta gör att denna taklampa lyser i alla riktningar. Lampan har en höjd av 16 cm, en längd på 9 cm och en bredd på 13 cm. Monteringsplattan har en diameter på 7 cm och en höjd av 2,5 cm. Lampan har en liten E14-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 40 watt).
  QAZQA deco spot svart vridning och tilt - Mosh 1 »

  115 SEK

  Lamporochljus

 • Trio Leuchten Art Deco vägglampa mattguld inkl LED - Tableau

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Den energieffektiva Tableau-vägglampan är färdig i en matt guldfinish och har en flexibel arm. Du kan enkelt använda den som humörbelysning. Till exempel är det också en idealisk vägglampa ovanför en målning som du vill lyfta fram. Med en ljuseffekt på 380 lumen och 3000 Kelvin strålar det varmt vitt ljus genom ditt vardagsrum eller hall: väldigt mysigt. Dessutom är fixturen utrustad med en strömbrytare som du slår på och stänger av belysningen och med vilken du kan dimma lampan till önskat läge. Denna Tableau har en höjd av 35 cm, ett djup på 34 cm och en längd på 18,5 cm. En vacker Art Deco-vägglampa.
  Trio Leuchten Art Deco vägglampa mattguld inkl LED - Tableau »

  589 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Deco hänglampa svart 3 -ljus med rökglas - Busa

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included För ett lyxigt utseende och mer atmosfär i din inredning, bör du gå till hänglampa Busa! Tack vare sin rökglaseffekt ger lampan varmt och mystiskt ljus. Formen på glasskärmarna är också mycket snygg. Busa är tillverkad i glas med stål och färdig i svart. Den har en längd på 100 cm, en bredd på 21 cm och är justerbar i höjdled; minst 46 cm och högst 142 cm. Monteringsplattan har en höjd av 2,5 cm, en längd på 100 cm och en bredd på 8 cm. Sladden har en längd på 126 cm. Glasskärmarna har vardera en diameter på 21 cm och en höjd på 13,5 cm. Du kompletterar Busa med 3 ljuskällor som har E27 -armatur (max 25 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Tänk bara hur vacker Busa skulle se ut över matbordet.
  QAZQA Deco hänglampa svart 3 -ljus med rökglas - Busa »

  1605 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA deco taklampa svart med rökglas - Pallon

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En fantastisk taklampa i en riktig Art Deco-design. Denna Pallon kommer att skapa en mycket graciös och attraktiv effekt i ditt hem. Den är vackert färdig i svart rökglas som ger en spegeleffekt. Det gör det väldigt unikt! Lampan har en diameter på 20 cm och en höjd av 23 cm. Monteringsplattan har en diameter på 12 cm. Denna humör maker slutför verkligen ditt vardagsrum, hall eller sovrum. Komplett din Pallon med en dekorativ ljuskälla som passar i en E27-armatur (max. 25 watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Gör en Art Deco-blickfångare hemma med Pallon. När du absolut älskar denna design: vi har också denna robusta Pallon som hängande lampa eller bordslampa.
  QAZQA deco taklampa svart med rökglas - Pallon »

  549 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Deco hängande lampa svart med glas 8ljus - Uvas

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken vacker lampa det här är! Uvas är en riktig blickfång för vardagsrummet eller matsalen. Lampan är tillverkad av stål med glas. Den har en diameter på 50 cm och är justerbar i höjd, minst 70 cm och max 160 cm. Monteringsplattan har en diameter på 12 cm och en höjd av 2,5 cm. Varje ljuspunkt har en diameter på 9 cm och en höjd av 12 cm. Du kompletterar lampan med 8 ljuskällor, som alla har en G9 -armatur (28 Watt), dessa ingår inte. Den är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår.
  QAZQA Deco hängande lampa svart med glas 8ljus - Uvas »

  2949 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Uppsättning av 2 art decohängande lampor guld / mässing - Goliat stor

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna stora Goliat-hängande lampa är helt i linje med de senaste trenderna. En elegant och enkel design, men ändå väldigt slående! Skuggan är gjord av metall i guld / mässingsfärg, insidan av skuggan är guld vilket ger en vacker ljuseffekt när lampan är på. Denna hängande lampa har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Välj en vacker glödtrådskälla som den syns nedifrån. Lampan har en diameter på 34,5 cm och en höjd av 152 cm. Du kan enkelt förkorta lampans höjd under montering av guldlänkskedjan. Lampan är dimbar (dimmer ingår inte) så att du enkelt bestämmer rätt atmosfär.
  QAZQA Uppsättning av 2 art decohängande lampor guld / mässing - Goliat stor »

  1269 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Art Deco hängande lampa vit med kopparskugga 50 cm - hänge

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Med denna vackra hängande lampa kan du omedelbart lägga till atmosfär i din interiör och använda ett varmt ljus. Denna vackra hängande lampa kombinerar perfekt färgen vit med lampans skärm. Lampskärmen har en diameter på 50 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm. Sladden har en längd på 80 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej).
  QAZQA Art Deco hängande lampa vit med kopparskugga 50 cm - hänge »

  699 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Deco hänglampa svart 3 -ljus med rökglas - Busa

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included För ett lyxigt utseende och mer atmosfär i din inredning, bör du gå till hänglampa Busa! Tack vare sin rökglaseffekt ger lampan varmt och mystiskt ljus. Formen på glasskärmarna är också mycket snygg. Busa är tillverkad i glas med stål och färdig i svart. Den har en diameter på 45 cm och en höjd av 135 cm. Monteringsplattan har en diameter på 30 cm och en höjd av 2,5 cm. Sladden har en längd på 119 cm. Glasskärmarna har vardera en diameter på 21 cm och en höjd på 13,5 cm. Du kompletterar Busa med 3 ljuskällor som har E27 -armatur (max 25 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Busa ser bra ut över matbordet, soffbordet eller på kontoret.
  QAZQA Deco hänglampa svart 3 -ljus med rökglas - Busa »

  1585 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Deco bordslampa svart med guld 18,5 cm - Pajaro

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Pajaro tar naturen in i ditt hem! Denna Art Deco-bordslampa är klar med gyllene fåglar, vilket gör den till en riktig blickfång i ditt sovrum eller i vardagsrummet! Det är en trendig bordslampa helt utförd i guld med svart helt enligt Art Deco-villkor! Den har en höjd på 18,5 cm, den medföljande kabeln har en längd på 180 cm. Montera din Pajaro själv med ditt eget valda omslag! Ta en blickfång med en huva, till exempel i blommigt tryck eller en tidlös vit huva. Valet är ditt! Du dimma denna bordslampa med en extern dimmer.
  QAZQA Deco bordslampa svart med guld 18,5 cm - Pajaro »

  325 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Deco taklampa svart 50 cm - Ramuri

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en slående taklampa? Det är Ramuri vad du letar efter! Denna Art Deco-lampa lockar snabbt uppmärksamhet i rummet med sina organiska former. Lampan är tillverkad i svart stål. Ramuri har en diameter på 50 cm och en höjd av 8,5 cm. Monteringsplattan har en diameter på 12 cm och en höjd av 2,5 cm. Du kompletterar denna taklampa med en ljuskälla med E27-armatur (60 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Taklampor är perfekta att använda som grundbelysning.
  QAZQA Deco taklampa svart 50 cm - Ramuri »

  499 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA deco hängande lampa koppar med klart glas cm - Ball 30

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Den retro '70 hängande lampan är en vacker rund lampa gjord i glas med en kopparfinish i metall. Det är en modern design med en retro twist! Glaskulan är transparent så att ljuskällan är synlig, så välj en dekorativ glödtrådskälla. Vackert i hallen eller matsalen. Den runda lampskärmen har en diameter på 30 cm. Lampans totala höjd är 130 cm och du kan eventuellt förkorta den under installationen till önskad höjd. Monteringsplattans diameter är 12 cm. Denna design finns i olika storlekar, så att du också kan buntas ihop dem, till exempel för att skapa en cool dynamisk komposition med flera lampor. Denna trendiga hängande lampa har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 60 watt). Denna slående kopparhängande lampa Ball 30 är ett trevligt tillskott till din interiör.
  QAZQA deco hängande lampa koppar med klart glas cm - Ball 30 »

  539 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Deco hänglampa svart 24 -lampor - Facil

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included På tal om en snygg hänglampa, vad sägs om denna Facil -hänglampa? I den slående armaturen finns plats för upp till 24 ljuskällor. Trevligt är det inte ?! Detta stora blickfång har en längd på 70 cm! En bredd på 13,5 cm och själva armaturen har en höjd av 32 cm. Den totala höjden är 120 cm, detta kan förkortas till 60 cm under installationen. Denna slående vintage svart Facil -hänglampa har 24 stora E27 -armaturer och levereras utan ljuskällor, så se till att du beställer den med den (max 60 Watt vardera). Armaturen är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Välj ljuskällor som kan dämpas eftersom denna hängande lampa har så många ljuspunkter, på så sätt bestämmer du rätt atmosfär. Denna supercoola hängande lampa är vacker ovanför matbordet, men också vacker i hallen eller på kontoret. Facil -serien finns i ett urval av olika färger och varianter.
  QAZQA Deco hänglampa svart 24 -lampor - Facil »

  2279 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Deco taklampa svart med rökglas 4ljus - Vidro

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna 4-ljus Vidro är en riktig blickfångare. Dess rökglas skapar en vacker ljuseffekt i rummet. Lampan är gjord av stål och glas och är svart. Den har en höjd av 16,5 cm, en längd av 77 cm och en bredd av 10 cm. Monteringsplattan har en diameter på 8 cm. Denna artikel levereras utan ljuskälla. Så du måste själv tillhandahålla fyra E14-anslutningsljus (max. 40 Watt). Varje nyans har en diameter på 10 cm och en höjd av 9 cm. Lampan kan användas för direkt, funktionell eller stämningsbelysning. Så passar alla utrymmen! Vidro är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte.
  QAZQA Deco taklampa svart med rökglas 4ljus - Vidro »

  509 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Deco bordslampa svart med rökglas - Karel

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Denna fina bordslampa är lyxigt färdig med rökglas och tidlös svart. Karels excentriska design stjäl showen i varje rum i huset! Det ribbade glaset ger diffust ljus i ditt vardagsrum eller matsal. Det är ett perfekt stämningsbelysning för sovrummet! Lampan har en diameter på 20 cm och en höjd av 22 cm. Den medföljande sladden är 200 cm lång. Ge en slående E27-ljuskälla på max 25 Watt. Obs! Denna ljuskälla ingår inte och måste beställas separat! Den är dimbar med en extern dimmer (ingår ej).
  QAZQA Deco bordslampa svart med rökglas - Karel »

  385 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Art deco spot messing roterbar och lutbar - Mosh 2

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Detta är spot Mosh 2 i en gyllene / mässingsfärg! Den minimalistiska stålramen är idealisk för en vacker dekorativ ljuskälla som kan ses! För att skapa ännu mer atmosfär kan lampan också dimmas med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Var en del av trenden och upplysa ditt hem eller kontor med stil! Denna plats kan lätt justeras via kulleddet. Detta gör att dessa taklampor lyser i alla riktningar. Lampan har en höjd på 18,5 cm och en diameter på 43 cm. Monteringsplattan har en diameter på 8 cm. Denna plats har två små E14-beslag och levereras exklusive ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer dem där (max. 40 watt per ljuskälla).
  QAZQA Art deco spot messing roterbar och lutbar - Mosh 2 »

  275 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA deco taklampa svart med klart glas - Bolsena

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En riktig klassisk lampa denna Bolsena taklampa! Den har en höjd på 19 cm och en diameter på 18 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm. Komplettera Bolsena med en liten ljuskälla för en E14-montering på maximalt 40 watt. Kombinationen av det klara glaset och det svarta ger din interiör en riktig art deco och klassisk touch. Denna lampa är också dimbar med en extern dimmer.
  QAZQA deco taklampa svart med klart glas - Bolsena »

  559 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Deco taklampa svart - Michi

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ett riktigt Art Deco-tillskott till alla rum i huset, vår Michi-taklampa. Perfekt att använda som grundbelysning i huset! Den har en höjd av 20 cm och en diameter av 12 cm. Snyggt avslutat med en svart armatur och ribbat glas. Det vackra glaset skapar en diffus ljuseffekt i huset. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm. Komplettera din taklampa med en E27-ljuskälla på max 25 Watt. Obs! Du måste fortfarande beställa ljuskällan separat från vår webbshop. Du kan också dimma taklampan med en extern dimmer (ingår ej).
  QAZQA Deco taklampa svart - Michi »

  205 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Art Deco vägglampa brons - Leaf

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included The Leaf talar för sig själv: ett vackert bronsblad som en extra till denna vägglampa. Super trevligt tillskott till din Art Deco eller lantlig inredning. Den har en höjd på 40 cm och en bredd på 14 cm. Den levereras med en sladd med en längd på 188 cm. Det vackert färdiga "Leaf" ger en trevlig atmosfär i ditt hem. Precis vad du behöver! Avsluta detta blickfång med en ljuskälla som passar i en E27-anslutning på maximalt 40 Watt! Se till att du har en cool variant eftersom den här ljuskällan syns i fixturen. Leaf är också dimbar med en extern dimmer.
  QAZQA Art Deco vägglampa brons - Leaf »

  355 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA decospot svart med rökglas - Vidro

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Låt oss gå Art Deco med denna vackra Vidro. Platsen är gjord av stål och avslutad i svart. Glasskärmen har en rökglaseffekt som skapar en vacker ljuseffekt i varje rum. Platsen har en höjd av 14,5 cm, en längd av 12,5 cm och en bredd av 10 cm. Monteringsplattan har en diameter på 8 cm och är 2,5 cm hög. Platsen levereras utan ljuskälla. Se till att du beställer en ljuskälla E14 (max. 40 Watt). Rökglaseffekten skapar mycket atmosfär, men vill du skapa extra atmosfär? Anslut den sedan till en extern dimmer! Denna vackra Art Deco-plats känns hemma i ditt sovrum, men också i hallen eller i köket.
  QAZQA decospot svart med rökglas - Vidro »

  115 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Art Deco hängande lampa mässing med rökglas 3ljus - Bolsena

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Redo att uppgradera din interiör? Välj sedan denna Bolsena hängande lampa. Den har en höjd av 180 cm och en diameter av 43 cm. Monteringsplattan har en diameter på 30 cm. Du kompletterar Bolsena med 3 E14 ljuskällor på max. 40 Watt. Obs! Du måste fortfarande beställa dessa ljuskällor separat. På grund av användningen av det mörka rökglaset är denna lampa helt hemma i en Art Deco eller retro interiör! För att skapa en trevlig atmosfär på kvällen kan du också dimma den här lampan med en extern dimmer.
  QAZQA Art Deco hängande lampa mässing med rökglas 3ljus - Bolsena »

  1319 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Art Deco hängande lampa vit med kopparskugga 50 cm - Combi 1

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ta in lite retro och art deco -atmosfär i ditt hem med denna Combi 1 -hänglampa. Perfekt platsbesparande lampa. Den är idealisk för att mysigt belysa hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Kombinationen av kopparskärmen och det svarta gör denna lampa till ett riktigt blickfång i ditt hem. Denna hängande lampa är justerbar i höjd: en minsta höjd av 60 cm och högst 142,5 cm. Skärmen har en diameter på 50 cm. Komplettera din Combi 1 med en E27 -ljuskälla (max. 60 Watt). Du kan också dimma lampan med en extern dimmer.
  QAZQA Art Deco hängande lampa vit med kopparskugga 50 cm - Combi 1 »

  759 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA deco hängande lampa svart med rökglas 1ljus - Pallon

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Fantastiskt utformad hängande lampa, en riktig Art Deco-design kommer att skapa en mycket graciös och atmosfärisk effekt i ditt hem. Den är vackert färdig i svart rökglas med en svart sladd. Rökglaset ger en spegeleffekt; super unik! Den hängande lampan har en diameter på 30 cm. Den är också justerbar i höjd: minst 63,5 cm och högst 118,5 cm. På så sätt kan du bestämma lampans höjd själv! Denna humör maker slutför verkligen ditt vardagsrum, hall eller sovrum. Komplett din Pallon med en dekorativ ljuskälla som passar i en E27-armatur (max. 25 watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer.
  QAZQA deco hängande lampa svart med rökglas 1ljus - Pallon »

  569 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Art Deco bordslampa brons med marmorbas - Leaf

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Leaf talar för sig själv: en vacker bronsplatta som en extra till denna bordslampa. Super trevligt tillskott till din Art Deco eller lantlig inredning. Den har en höjd på 43 cm och en bredd på 14 cm. Den levereras med en sladd med en längd på 182 cm. Basen har en längd och en bredd på 12 cm. Leaf ger en mysig atmosfär i ditt hem, precis vad du letar efter! Avsluta detta blickfång med en ljuskälla som passar i en E27-anslutning på maximalt 40 Watt! Se till att du har en cool variant eftersom den här ljuskällan syns i fixturen. Leaf är också dimbar med en extern dimmer.
  QAZQA Art Deco bordslampa brons med marmorbas - Leaf »

  539 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Deco hängande lampa svart med rökglas 3ljus - Pallon

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en riktig blickfångare hemma? Då kan denna Pallon med rökglaset vara den perfekta matchningen! Rökglaset ger verkligen en blank effekt. Det svarta glaset ger lampan en mysig atmosfär i huset. Lampan är justerbar i höjd (minst 60 cm och högst 120 cm), så att du kan hänga den exakt i önskad längd. Glassfären har en diameter på 45 cm och monteringsplattan har en diameter på 30 cm. Komplettera taklampan med tre E27-ljuskällor på högst 25 Watt per ljuspunkt. Denna hängande lampa är också dimbar med en extern dimmer så att du kan skapa den perfekta atmosfären! Obs! Ljuskällor och dimmer är inte inkluderade.
  QAZQA Deco hängande lampa svart med rökglas 3ljus - Pallon »

  825 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA deco taklampa svart - Pallon

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Pallon är en tidlös taklampa, vackert färdig i svart! Glaskulan är helt transparent, vilket gör det bäst att välja en dekorativ ljuskälla med gyllene glödtrådar för en extra vacker ljuseffekt. Välj en ljuskälla med en E27-armatur (max 25 watt). Pallon är dimbar med en extern dimmer. Den har en höjd på 23 cm och en diameter på 20 cm. Monteringsplattan för taket har en diameter på 12 cm.
  QAZQA deco taklampa svart - Pallon »

  375 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Art Deco bordslampa mässing - Banci

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Skapa en vacker Art Deco-atmosfär hemma med vår Banci bordslampa. Super vackert färdig i mässing och glas. Det ribbade glaset ger ett fint diffust ljus genom hela rummet. Bordslampan är perfekt att använda som en stämningslampa i hallen, i vardagsrummet eller i sovrummet. Den har en diameter på 14 cm och en höjd på 24 cm. Ge en fin E27-ljuskälla på max 25 Watt. Obs! Denna ljuskälla ingår inte och måste beställas separat. Du kan också dimma den med en extern dimmer (ingår ej).
  QAZQA Art Deco bordslampa mässing - Banci »

  375 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Deco vägglampa svart 6 lampor - Facil

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow vilken snygg vägglampa det här är! Facil har ett lyxigt utseende tack vare sin stålarmatur som är klar i svart. Eftersom belysningen lyser både uppåt och nedåt får du en vacker ljuseffekt på väggen. Vägglampan har 12,5 cm djup, 40 cm höjd och 21 cm längd. Monteringsplattan har 4 cm djup, 9 cm höjd och 8 cm längd. Du kompletterar Facil med 6 ljuskällor, var och en måste ha en E27 -armatur (max. 40 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. För att skapa mer stämning i rummet kan du ansluta lampan till en dimmer (ingår ej). Facil är en vacker vägglampa för hallen, sovrummet eller vardagsrummet.
  QAZQA Deco vägglampa svart 6 lampor - Facil »

  885 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA deco taklampa svart med rökglas - Banci

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Taklampa Banci är en riktig skapare! Eftersom glaset är ribbat och har en rökeffekt ger lampan varmt och atmosfäriskt ljus. Banci är tillverkad av glas och svart stål. Den har en höjd av 24,5 cm och en diameter av 14 cm. Monteringsplattan har en höjd av 2,5 cm och en diameter av 10 cm. Du kompletterar taklampan med en ljuskälla med E27-koppling (max 25 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Banci ser bäst ut i en Art Deco-interiör. I vardagsrummet, sovrummet eller hallen till exempel.
  QAZQA deco taklampa svart med rökglas - Banci »

  375 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Art deco hängande lampa mässing med blått glas - Pallon

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Super fin kombination, denna Pallon! Lampan har tre olika glasögon: i isblå färg, grön färg och havsblå färg. Detta är mycket trevligt ovanför matbordet eller i köket eller i hallen. Pallon är 120 cm hög och har en diameter på 30 cm, höjden kan förkortas under installationen. Glasskulorna har en diameter på 20 cm. Slutför lampan helt med 3 ljuskällor (i stor E27-armatur). De tre ljuskällorna tillsammans klarar maximalt 25 watt och måste fortfarande beställas separat. Om du väljer ett trevligare ljus är det också möjligt att dämpa denna lampa (dimmer ingår inte).
  QAZQA Art deco hängande lampa mässing med blått glas - Pallon »

  1095 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Art deco hängande lampa guld / mässing - Goliat stor

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna stora Goliat-hängande lampa är helt i linje med de senaste trenderna. En elegant och enkel design, men ändå väldigt slående! Skuggan är gjord av metall i en guld / mässingsfärg, insidan av skuggan är guld vilket ger en vacker ljuseffekt när lampan är på. Denna hängande lampa har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Välj en vacker glödtrådskälla som den syns nedifrån. Lampan har en diameter på 34,5 cm och en höjd av 152 cm. Du kan enkelt förkorta lampans höjd under montering av guldlänkskedjan. Lampan är dimbar (dimmer ingår inte) så att du enkelt bestämmer rätt atmosfär.
  QAZQA Art deco hängande lampa guld / mässing - Goliat stor »

  699 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Art Deco spot guld 3ljus - Tommy

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Tommy utstrålar lyx och elegans: detta tack vare den vackra kombinationen av lampans gyllene finish och den vita insidan av nyanser. Det ser bra ut i en industriell interiör! Lampan har en höjd på 27 cm, ett djup på 16 cm och en längd på 82 cm. Monteringsplattan har en diameter på 14 cm och en höjd av 4,5 cm. Med 3 fina ljuskällor som passar in i en E14-armatur (vardera max 28 Watt) kan du avsluta Tommy, dessa måste fortfarande beställas separat. Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej); bestäm din egen atmosfär i huset. Ditt vardagsrum, matsal eller hall får en riktig uppgradering tack vare denna vackra Tommy.
  QAZQA Art Deco spot guld 3ljus - Tommy »

  489 SEK

  Lamporochljus

Kolla också