Astro - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Astro Vägglampa Mitsu Swing, brons, skärm ostron

  Vägglampa Mitsu Swing i en varm färgkombination med en textilfärg Vägglampan Mitsu Swing designades i varma färger. Den bronsfärgade metallramen kombinerades med en konisk textilskärm i skuggan ostron - en ljusbrun nyans - så att vägglampan passar särskilt bra in i den moderna lantliga stilen, men utan att verka konservativ. Den kan monteras på väggen i sovrummet bredvid sängen som en ersättning för en nattduksbordslampa och kan vridas och vridas efter önskan på den lilla stången som skjuter ut från skuggan så att ljus kan justeras perfekt. En strömbrytare på väggelementet gör att lampan kan tändas och släckas direkt. Mitsu Swing vägglampa kan utrustas med en E27 LED-lampa upp till 12 W, en ljuskälla ingår inte.
  Astro Vägglampa Mitsu Swing, brons, skärm ostron »

  3633 SEK

  Lamp24.se

 • 3914 SEK

  Lamp24.se

 • 4809 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Atelier vägglampa, svart

  Elegant, snyggt och vridbart: Atelier vägglampa Atelier vägglampa imponerar med sin enkla design som kan integreras i alla rumskoncept. En lekfull detalj av lampan är den svarta kabeln mellan vägganslutningen och det aluminiumtillverkade lamphuvud. Men inte bara utseendet är mer än framgångsrikt, armaturens funktionalitet talar för sig själv: Lampskärmens lutning kan justeras 180 och roteras 330 grader så att ljuset kommer precis där det behövs. Dessutom finns det en strömbrytare på väggfästet med vilken ljuset lätt kan tändas och släckas. Den här egenskapen gör lampan idealisk som en extra läslampa ovanför soffan eller favoritfåtöljen.
  Astro Atelier vägglampa, svart »

  3245 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Kyoto LED-vägglampa

  Kyoto - en funktionell och enkel LED-vägglampa med IP44-skydd LED-vägglampan Kyoto ser ut som en upplyst pelare och kommer till sin rätt både individuellt och i kombination med andra Kyoto vägglampor. Tack vare IP44-skyddet kan den också installeras bredvid spegeln i badrummet. De permanent installerade lysdioderna avger varmt vitt ljus in i rummet genom diffusorn utan bländning. De är inte bara energieffektiva, de är också hållbara.
  Astro Kyoto LED-vägglampa »

  3833 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Ascoli Swing vägglampa, mattsvart

  Tidlös vägglampa Ascoli Swing med flexibel lampled Swing Ascoli Swing-vägglampans design är ganska enkel och avsiktligt enkel, men den svängbara lampans led är särskilt iögonfallande. Själva leden kan vridas 180° åt höger och vänster. Lamphuvudet kan också lutas 90°. Tillsammans med den matchande ljuskällan kan ljusförhållandena anpassas perfekt till personliga idéer och behov. Vägglampans i övrigt diskreta utformning gör det möjligt att placera armaturen utan problem i nästan alla bostadsområden och är dessutom inriktad på armaturtillverkaren Astros grundprinciper. Företaget lägger stor vikt vid enkel design, högkvalitativa och hållbara material samt hög funktionalitet. Vägglampan kombinerar allt detta och förhöjer sin omgivning. På- och avbrytaren är placerad direkt på väggfästet.
  Astro Ascoli Swing vägglampa, mattsvart »

  2189 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Utvald vägglampa Nena för badrummet

  Klassiskt utformad vägglampa Nena för badrummet Vägglampan Nena för badrummet är klassiskt utformad och skapar ett modernt intryck tack vare det utvalda materialet. Metalldetaljer i modern, polerad krom mynnar ut i en tilltalande lampskärm i vitt glas. Vägglampan skapar en bländfri, stilfull belysning nedåt. Lampan kan också ställas in för stämningsfull belysning med hjälp av en dimmer.
  Astro Utvald vägglampa Nena för badrummet »

  1816 SEK

  Lamp24.se

 • 6506 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Belgravia LED-vägglampa, 60 cm

  Belgravia LED-vägglampa - även lämplig för badrummet Belgravia är en vägglampa av metall i bronsfärg. Den är utrustad med inbyggda lysdioder och avger varmt vitt ljus in i rummet genom diffusorn utan bländning. Lampan har formen av en pelare som sätts in i ett väggfäste. Tack vare sitt moderna utseende kan den enkelt integreras i många anläggningar. IP44-skyddet tillåter inte fukt att tränga in i armaturen och gör det därför också klart att användas som belysning för badrum.
  Astro Belgravia LED-vägglampa, 60 cm »

  8149 SEK

  Lamp24.se

 • 1562 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Böjbar vägglampa Joel Wall i svart och krom

  Extrem flexibel och modern: vägglampa Joel Wall med integrerad strömbrytare Vägglampan Joel Wall imponerar med ett ytterst modernt utseende med en svart lackerad skärm och förkromad stomme och flexibilitet, eftersom ljusvinkeln kan justeras med hjälp av flexarmen. Så är lampan lämplig för många olika användningsområden: allt från sovrummet och hallen till vardagsrummet. Den integrerade strömbrytaren gör det dessutom enkelt att tända och släcka ljuset.
  Astro Böjbar vägglampa Joel Wall i svart och krom »

  2083 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Shadow 300 gips-vägglampa, 2 lampa

  Upp- och downlight: gipsvägglampa Shadow 300, kan målas Shadow 300 vägglampa avger ljus uppåt och nedåt. Detta skapar en intressant ljuseffekt på väggen. Bortsett från ljuseffekten, erbjuder materialet som vägglampan är tillverkad också intressanta möjligheter. Lampan är gjuten av gips och kan målas eller målas över, t.ex. B. även med respektive väggfärg. Om så önskas kan Shadow 300 också dämpas, förutsatt att en dimbar lampa används och en extern dimmer finns tillgänglig.
  Astro Shadow 300 gips-vägglampa, 2 lampa »

  2297 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Kea Round 250 LED-vägglampa svart

  Kea 250 LED-vägglampa för atmosfärisk inom- och utomhusbelysning Robust utförande, modern design och starkt ljus - det här är attributen som fullt ut gäller den runda LED-vägglampan Kea 250. Belysningen av aluminium och glas är både dammtät och skyddad mot inträngande vattenstrålar med kapslingsklass IP65 och är därför idealisk för badrums- eller fasadbelysning. Varma vita lysdioder är installerade som ljuskälla, vilket säkerställer behaglig omgivande belysning.
  Astro Kea Round 250 LED-vägglampa svart »

  3179 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Pimlico 500 vägglampa, antikmässing

  Vägglampa Pimlico 500 i antik mässing med glasrörskärm Pimlico-vägglampan blir en smakfull blickfång i hallen eller i det täckta utomhusområdet tack vare sin design med den antika mässingsfärgade ytan på metallen och den genomskinliga nyansen i form av ett glasrör, som sätter scenen för den använda ljuskällan. En LED-rörlampa med E27-bas, i vilken LED-lamporna är ordnade i glödteknik, som visas på bilden, ser vackrare ut. Ljuskällan ingår inte. Vägglampan Pimlico är utrustad med en tvådelad anslutningsplint för enkel installation.
  Astro Pimlico 500 vägglampa, antikmässing »

  6452 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Modern taklampa Mashiko för badrummet 30 cm

  Förkromad taklampa Mashiko för badrummet Den tilltalande taklampan MASHIKO för badrummet i slät, vacker och tidlös design. En ram i glänsande, förkromad metall bär upp det attraktiva glaset, som i sin tur skapar en bländfri belysning. Taklampan passar lätt i alla inredningsstilar. Tack vare skyddsklass IP44 är Mashiko skyddad mot stänkvatten och fukt och passar därmed optimalt i badrummet.
  Astro Modern taklampa Mashiko för badrummet 30 cm »

  3833 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Parma 210 LED-vägglampa, gips, 2 700 K

  LED-vägglampa Parma - lyser uppåt och nedåt Med sin tunna, kantiga kropp gjuten ser LED-vägglampan Parma ut som ett utmärkt exempel på purism. De tydliga linjerna i designen blir ännu tydligare när ljuset slås på, för då lyser ljuset som lyser uppåt och nedåt inte bara skickligt väggytan bakom armaturen, utan bringar också själva armaturen i fokus. Gipsytans lysande vita kan också målas i färg med en emulsionsfärg som du väljer. Vägglampan Parma 210 kan anpassas till vilken levande stil som helst.
  Astro Parma 210 LED-vägglampa, gips, 2 700 K »

  5009 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Osca Pendant Round 400 Gips-hänglampa

  Upphängningslampa Osca Pendel Round 400 med gipsskärm Hänglampan Osca Pendant Round 400 har en tunn, rörformig skärm helt och hållet av gips. Hänglampan, som är idealisk för att belysa ett bord, är utrustad med ett GU10- uttag där utbytbara LED-lampor måste användas. Sålunda Osca motsvarighet Round 400 som ger en låg konsumtion ljuskälla, där strålning riktas nedåt med dess mjuka ljus ljus en mysig atmosfär. En mycket dekorativ hänglampa för det moderna vardagsrummet, antingen individuellt eller i grupp. Skärmen kan anpassas individuellt till möblerna med en högkvalitativ emulsionsfärg.
  Astro Osca Pendant Round 400 Gips-hänglampa »

  3859 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Parma 100 LED-vägglampa av gips, 2 700 K

  Puristiskt designad LED-vägglampa Parma av gips Parma LED-vägglampa är vinklad och nästan puristisk. Vid närmare granskning visar sig denna mångsidiga lampa vara oerhört mångsidig. Kroppen på den här vita lampan är gjord av gips. Fördelen med detta är att färgen på Parma kan anpassas till inredningsstilen genom att måla den med en högkvalitativ emulsionsfärg. Parma kan också installeras med ljuskällan som pekar nedåt eller med ljuset som avges uppåt.
  Astro Parma 100 LED-vägglampa av gips, 2 700 K »

  1057 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Hashira 400 vägglampa, matt svart, 40 cm

  Vägglampa Hashira med upp- och nedljus Vägglampan från Hashira-serien passar in i många inredningsstilar. Tack vare den diskreta och eleganta designen är Hashira perfekt för installation i hallen eller entrén utan att dra till sig uppmärksamhet. Hashira ger ett bländfritt, atmosfäriskt ljus tack vare att ljuset lyser både uppifrån och nerifrån vägglampan. Med hjälp av en lämplig GU10-reflektor (ingår inte) kan vägglampan både styras och dimmas smart, förutsatt att ett smart hem-system eller en vanlig dimmer ingår.
  Astro Hashira 400 vägglampa, matt svart, 40 cm »

  2591 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Pella 325 LED-vägglampa av gips

  Indirekt ljus för avkopplande timmar med Pella 325 LED-vägglampa Den kantiga vägglampan Pella är gjord av gips och kastar ljuset indirekt på väggen. Inte bara den smala designen är uppdaterad, indirekt ljus har också ökande popularitet. På grund av ljusreflektionerna på väggen ger Pella ljus på ett mycket trevligt sätt utan att blända. Belysningen är homogen och får rummet att se mysigt ut. En LED-ljuskälla med ett E27- uttag upp till maximalt 12 watt rekommenderas för användning i gipsvägglampan.
  Astro Pella 325 LED-vägglampa av gips »

  2564 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Velo 280 vägglampa av gips, bredd 28 cm

  LED-vägglampa Velo av gips med integrerad Casambi modul Kroppen på vägglampan Velo är gjord av gips. Vägglampan kan målas över så att den kan matchas i färg till väggen och sedan smälter samman visuellt med väggen. Vänster vit skapar en stor kontrast på färgade väggar. Ljuset avges både uppåt och nedåt så att, förutom indirekt rumsbelysning, skapas en dekorativ ljuseffekt på väggen. Vägglampan är utrustad med en Casambi modul. Detta möjliggör - i samband med den kostnadsfria Casambi appen, som är gratis att ladda ner för Android och iOS - smart styrning av ljuset via en Bluetooth-anslutning med en smartphone eller annan enhet.
  Astro Velo 280 vägglampa av gips, bredd 28 cm »

  2123 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Atelier bordslampa, mattvit

  Dimbar bordslampa Atelier med flexibelt lamphuvud Bordslampan Atelier fängslar med sina tydliga linjer och diskreta färger. Armaturtillverkaren Astro definierar sig just genom dessa designprinciper för enkelhet, som återspeglas i bordslampans utseende. Med sin enkla och samtidigt högkvalitativa design förhöjer den alla boendemiljöer och passar perfekt i arbetsrummet eller i vardagsrummet. Dessutom är lampan en riktig allroundtalang: Lampans skärm kan vridas 330° och svängas 180°. Dessutom kan en dimbar ljuskälla användas. Detta garanterar alltid en idealisk belysning av bordslampans plats. Strömbrytaren som är fäst vid strömkabeln gör lampan lätt att använda. - Maximal längd på det ljuskälla som ska användas 11,5 cm.
  Astro Atelier bordslampa, mattvit »

  3979 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Fuse USB LED-vägginbyggnadslampa krom

  LED-infälld vägglampa Säkring USB med justerbart ljus och USB-port Denna LED-infällda vägglampa Fuse USB är den perfekta ersättaren för nattduksbordslampa. Fäst på väggen ovanför eller på sidan av sängen, ger den ett riktat, justerbart ljus för kvällssurfning, vilket kännetecknas av särskilt bra färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra 90, och den integrerade USB-porten ger också en laddning alternativ för mobiltelefonen. lamphuvud kan svängas ut 90 ° och vridas 330 °. Fuse LED-vägglampa kan monteras vertikalt eller horisontellt. Strömställaren som lampan är utrustad med är särskilt praktisk. Den installerades på ett sådant sätt att den aktiveras så snart lampan fälls på väggfästet, så att lampan sedan stängs av automatiskt.
  Astro Fuse USB LED-vägginbyggnadslampa krom »

  3299 SEK

  Lamp24.se

 • 1281 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Apollo Single takspotlight, vit

  Orienterbar ytmonterad takspotlight Apollo Single Den enda takspotlight Apollo Single takstrålkastaren är en enkel belysningslösning för många områden som är noggrant genomtänkt och perfekt proportionerad. Strålkastaren är också lämplig för montering på väggen och kan justeras efter behov, eftersom den kan vridas 330 ° och svängas 90 °. Strålkastaren kan utrustas med en GU10 LED-lampa och ger energieffektiv belysning. Den fritt valbara ljuskällan möjliggör val av en lämplig ljusfärg och önskad strålvinkel beroende på applikation.
  Astro Apollo Single takspotlight, vit »

  1455 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Mondrian ram-vägglampa nickel 60 cm

  LED-tavelbelysning Mondrian rammonterad - kan också monteras på väggen Mondrian rammonterad LED-tavelbelysning kan fästas direkt på ramen på objektet som ska belysas, som namnet rammonterad" antyder. Men det är också möjligt att montera lampan på väggen. Mondrian Frame Mounted är utrustad med kraftfull, energieffektiv LED-belysning och sätter varje målning i rätt ljus. En LED-drivare krävs: ingår inte - finns under tillbehör.
  Astro Mondrian ram-vägglampa nickel 60 cm »

  4809 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Pimlico 400 utomhusvägglampa, svart textur

  Vägglampa Pimlico för utsida - mångsidig Som ljuskälla för utomhusbruk, t.ex. Pimlico-vägglampan, till exempel, som ingångsbelysning fångar ögat och, tack vare kombinationen av moderna och traditionella detaljer, harmoniserar den med många arkitektoniska stilar. Utsikten över ljuskällan förblir fri, så att Pimlicos dekorativa utseende ökar ytterligare genom att välja en glödtråd eller en rustik lampa. Ljuskällan ingår inte i leveransen, lämpliga lampor kan beställas separat under tillbehör.
  Astro Pimlico 400 utomhusvägglampa, svart textur »

  4181 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Apollo Triple Bar takspotlight, vit

  Apollo Triple Bar takspotlight spotlight med tre justerbara fläckar Apollo Triple Bar är en tre-lampa takspotlight som är perfekt för flexibel belysning i torra interiörer och tack vare sin neutrala design, passar till många faciliteter. Tre huvuden som kan roteras 330 ° och lutas 90 °, som är fästa i en rad på det långa takfästet, möjliggör generell allmänbelysning av hela rumsytorna eller riktad tonvikt på inredning, beroende på den valda strålvinkeln ljuskälla. takspotlight Apollo Triple Bar är konstruerad för användning av totalt tre GU10 LED-lampor med högst 6 W vardera (exklusiva).
  Astro Apollo Triple Bar takspotlight, vit »

  3979 SEK

  Lamp24.se

 • Astro io Wall LED-vägglampa IP44 svart 42 cm

  io Wall - LED-vägglampa i svart med rörformad glasskärm LED-spegellampa io Wall fångar ögat med sin vackra nyans. Den är gjord av borosilikatglas i en vågig design och har en satinfinish i mitten, medan smala ränder har lämnats tydliga på sidan. Ljuset från de integrerade, varma vita lysdioderna avges mycket homogent och utan bländning. Den rörformade skärmen sitter på en fyrkantig väggfäste av metall, som målades i matt svart, vilket å ena sidan representerar en effektiv kontrast till skärmen, å andra sidan ger lampan en modern touch. Vägglampans ljusstyrka kan dämpas med en fasavskärmad dimmer i den elektriska installationen (ingår ej). Lampan ser särskilt dekorativ ut när den monteras som ett par till höger och vänster om spegeln.
  Astro io Wall LED-vägglampa IP44 svart 42 cm »

  7481 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Terra 28 Square LED-inbyggnadslampa IP65

  Terra 28 fyrkantig LED-inbyggnadslampa med IP65 - för väggar, tak och golv Den inbyggnadslampa Terry 28 Square är tack vare kapslingsklass IP65 i alla delar av badrummet eller i andra fuktiga rum, t.ex. B. i bastu och hälsocenter, kan användas - även utomhus. Dess storlek och prestanda bestämmer den lilla inbyggnadslampa för accent- eller bakgrunds- eller orienteringsbelysning. Vanligtvis monteras den i grupper för detta ändamål, t.ex. B. i serie. En drivare krävs för att använda armaturen (ingår ej). Terra 28 Square kan också användas som en golvinbyggnadslampa , men den kan inte köras över.
  Astro Terra 28 Square LED-inbyggnadslampa IP65 »

  934 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Kiwi LED-taklampa för badrummet, krom

  Kiwi LED-taklampa - en blickfång för varje badrum Kiwi LED-taklampa är en energieffektiv ljuskälla som utstrålar bekvämt ljus runtom. Bakom den estetiska glasskärmen är inbyggda varma vita lysdioder som säkerställer harmonisk rumsbelysning på ett ekonomiskt sätt. Den moderna designen kompletteras med det glänsande förkromade takfästet.
  Astro Kiwi LED-taklampa för badrummet, krom »

  3699 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Jura Spike markspettspotlight, mässing

  Markspiklampa Jura Spike spot av mässing I trädgården, längs stigar eller bredvid terrassen, kan Jura Spike spot mässingsspiklampa sättas i marken för att belysa ett stort antal föremål. Tack vare tillverkningen av korrosionsbeständig mässing och den väderbeständiga designen kan markspetsen också användas nära havet. Huvudet kan vridas åt alla sidor på markspetsen och svängas 100 ° för att rikta ljuskotten perfekt på objektet som ska belysas. Lampan är utrustad med en 205 cm lång anslutningskabel.
  Astro Jura Spike markspettspotlight, mässing »

  4274 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Hashira Pendant pendellampa, matt svart

  Hashira hängande lampa med facetterad skärm Oavsett om det är över matbordet eller köksön - Hashira pendelarmaturen är perfekt för båda användningsområdena. Hashiras moderna, facetterade form är enkel men elegant. Materialet i pendellampan är tillverkat av högkvalitativ aluminium. Ljusstrålen är riktad nedåt så att betraktaren inte riskerar att bli bländad. GU10-uttaget i den smala skärmen kan utrustas med en LED-reflektor (ingår inte). Dessutom kan Hashira styras och dämpas på ett smart sätt genom att sätta in en lämplig ljuskälla, förutsatt att det finns en vanlig väggdimmer eller ett system för smarta hem.
  Astro Hashira Pendant pendellampa, matt svart »

  2805 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Gosford 340 Keramik-vägglampa, 34 cm

  Målbar keramisk vägglampa Gosford Oavsett om den lämnas i vit eller målad med färgen för att matcha väggen - Gosford-vägglampan är en estetik, eftersom den är mycket puristisk, belysningslösning för vardagsrum och korridorer. Den halvcirkelformade kroppen av keramik gör att ljuset kan fly uppåt och nedåt. Det kan också målas eller målas över så att Gosford nästan helt kan smälta in i väggen om du målar den i samma färg som väggen. Gosford kan också dämpas med en extern dimmer (ingår ej) när du använder en dimbar LED-ljuskälla.
  Astro Gosford 340 Keramik-vägglampa, 34 cm »

  1228 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Edge Reader Mini LED-vägglampa vit

  Edge Reader Mini: en elegant LED-vägglampa med indirekt ljusdel LED-vägglampan Edge Reader Mini är en imponerande lampa: Det är inte bara utseendet som är tidsenligt utformat, utan även ljuseffekten understryker LED-lampans modernitet. LED-vägglampan har två smarta ljuskällor: Det indirekta ljuset strålar bakåt och ger en behaglig belysning utan att blända. Dessutom har lampan en läslampa som sitter på en lut- och vridbar spot. Båda ljuskällorna kan styras separat via den integrerade strömbrytaren. En annan positiv aspekt hos Edge Reader Mini är möjligheten till horisontellt- och vertikalt montage.
  Astro Edge Reader Mini LED-vägglampa vit »

  4354 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Enna Wall LED-vägglampa svängbar nickel

  Flexibelt justerbar LED-vägglampa Enna Vägglampan Enna har en trendig design och är utrustad med en energieffektiv LED-ljuskälla. Enna kan på ett utmärkt sätt användas i vardagsrum och sovrum, t.ex. som en läslampa över soffan eller vid sängen. Lamparmen kan vridas helt mot väggen, så att Enna kan fällas ihop om den inte används. Lamphuvudet kan också vridas, vilket gör det möjligt att ställa in ljusriktningen på ett individuellt sätt. Utrustad med väggmonterad strömbrytare.
  Astro Enna Wall LED-vägglampa svängbar nickel »

  2965 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Modern keramikvägglampa Kyo

  Fantastiskt vacker vägglampa Kyo i snövit keramik Vägglampan Kyo i snövit keramik skapar med det nedåtriktade ljuset en otroligt stämningsfull ljusatmosfär i rummet och sörjer samtidigt för fantastiskt dekorativa accenter. Tack vare den välvda formen och snövita färgen passar den till en mängd olika interiörer, så att den är mångsidigt användbar.
  Astro Modern keramikvägglampa Kyo »

  1562 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Enna LED-golvlampa, mattvit

  LED-golvlampa Enna med rörlig skärm Golvlampan Enna fångar ögat med sin enkla men samtidigt eleganta design. Den passar särskilt bra som läslampa i vardagsrummet eller som ett modernt blickfång i arbetsrummet. Det medföljande lamphuvudet är också mycket praktiskt. Den kan roteras 330° och svängas 90°. Detta garanterar alltid optimal belysning av det önskade området. Det varma ljuset avges bländfritt av armaturen och skapar en behaglig atmosfär i rummet. Den integrerade strömbrytaren är fäst direkt på strömkabeln och kan bekvämt manövreras med foten. Armaturtillverkaren Astro har en mer än 20-årig historia. Ett bevisat kännetecken för företaget återspeglas i armaturerna och har förblivit detsamma fram till idag: Enkelhet. Det är detta som gör produkterna så speciella och som gör att de passar in i nästan alla bostadsområden. Hållbarhet spelar också en viktig roll för Astro. Förpackningar för nya produkter innehåller endast biologiskt nedbrytbara material. Armaturerna är utformade för att hålla så länge som möjligt och material som inte är hållbara undviks också i utvecklingsprocessen.
  Astro Enna LED-golvlampa, mattvit »

  6185 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Lucca LED-vägglampa med flexarm, brons

  LED-vägglampa Lucca med runt väggfäste och flexibel silikonarm Lucca LED-vägglampans flexibilitet är gränslös, eftersom den silikonarm som den smala lampskärmen är fäst vid är helt flexibel och ger en målinriktad läsljusbelysning helt enligt de egna behoven. Tack vare den djupt infällda LED-lampan är ljuset från Lucca bländfritt och diskret och avges selektivt. Lucca är därför lämplig för läsning eller avkoppling i en sittgrupp eller bredvid sängen i sovrummet. Den diskreta, moderna designen på Lucca LED-vägglampan kan enkelt integreras i alla inredningsstilar. Den kan enkelt manövreras via en integrerad strömbrytare.
  Astro Lucca LED-vägglampa med flexarm, brons »

  3873 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Aqua Single LED-badrumstaklampa vit

  takspotlight Aqua singel för vägg eller tak med IP44 Aqua Single LED-takspotlight takstrålkastare är en genomtänkt badrumslampa som skiljer sig från andra lampor när det gäller sin eleganta design och funktioner. Armaturen hölls smal och modern, är det viktigaste materialet i badrumslampa aluminium. Tack vare IP44- kapslingsklass är Aqua Single skyddad mot främmande kroppar och stänkvatten. Detta skydd bibehålls i både vägg- och takmontering. Dessutom kan spot roteras och vridas. På detta sätt kan ljuset, som är särskilt viktigt i badrummet, alltid riktas perfekt.
  Astro Aqua Single LED-badrumstaklampa vit »

  1535 SEK

  Lamp24.se

Kolla också