Snygga badrumslampor och stiliga badrumsbelysningar

Badrumslampor och badrumsbelysning som ger ditt badrum stil. En snygg badrumslampa förändrar ditt badrum och ger bra belysning i badrummet. Din nästa badrumsbelysning finns här.

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Bright Vattentålig -list WW + CW 5m 30LED / m

  Vattetålig IP65-klassad LED-list WW + CW 5m 30LED / m. En LED-list som ger fint atmosfär och är lämplig för badrum samt bastu.
  Bright Vattentålig -list WW + CW 5m 30LED / m »

  249 SEK

  e-ville.com

 • QAZQA Modern vägglampa guld 28 cm IP44 2ljus - Cederic

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vill du ha en slående badrumslampa? Med sitt IP44-värde är Cederic mycket lämplig för badrummet och ett riktigt blickfång! Cederic är en guldfärgad stållampa med glas och två ljuspunkter. Den har ett djup på 10,4 cm, en höjd på 8 cm och en längd på 28 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 8 cm och en längd på 28 cm. Den är stänksäker (IP44) och därför lämplig för badrummet. Du behöver två ljuskällor med G9-armatur (max 28 watt). Beställ även dessa, eftersom dessa inte medföljer lampan. Letar du efter en stämningsfull lampa och funktionell lampa i ett? Detta är möjligt med Cederic, eftersom den är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej).
  QAZQA Modern vägglampa guld 28 cm IP44 2ljus - Cederic »

  469 SEK

  Lamporochljus

 • Lindby Skara LED-badrumslampa, 60 cm

  Badrumslampa Skara med varmvita LED-lampor - idealiskt för badrum och toaletter Den moderna och kantigt formade LED-badrumslampan Skara är idealisk som belysning ovanför exempelvis badrumsspeglar. Den avger varmt och bländfritt ljus för att man ska kunna utföra sina dagliga rutiner som frisering eller rakning med tillräckligt med ljus. Samtidigt skapar vägglampan Skara en behaglig stämning i badrummet eller på toaletten. Den tämligen neutrala utformningen kan integreras i alla inredningsstilar och den håller sig diskret i bakgrunden.
  Lindby Skara LED-badrumslampa, 60 cm »

  1261 SEK

  Lamp24.se

 • Nordlux IP Badrumsbelysning - Borstat stål Unoliving

  Et godt lys på badeværelset er nødvendigt og denne lampe kan hjælpe dig på rette vej. Lampen er fremstillet af børstet stål og designet er meget moderne. Du kan bruge lampen hvor du har lyst til, da den ikke fylder meget på væggen. Den enkle lampe tilfører kant til rummet, og kan bruges overalt i boligen. Findes også i hvid.
  Nordlux IP Badrumsbelysning - Borstat stål Unoliving »

  1339 SEK

  Unoliving.se

 • Gustavsberg Badrumslampa Till Graphic Spegelskåp 50 Cm, Badrum

  Badrumslampa till Graphic spegelskåp eller väggspegel. Lampan har en effekt på 5 W som avger 3000 K och har ett inbyggt drivdon.
  Gustavsberg Badrumslampa Till Graphic Spegelskåp 50 Cm, Badrum »

  1792 SEK

  Proffsmagasinet.se

 • Aneta Lighting - Badrumsbelysning Musica Plafond - Vit

  MUSICA tak IP44 LED. Ljusmängd 1400lm, livslängd LED 20000h, varmt vitt ljus 3000K. Taktak med Bluetooth-högtalare för badrum. Spela din favoritmusik via Bluetooth med den inbyggda högtalaren i lampan.
  Aneta Lighting - Badrumsbelysning Musica Plafond - Vit »

  1499 SEK

  Ellos.se

 • Paulmann Nova Badrumsbelysning Downlight Led 6.5 W Ip44 Matt Vit

  Nova inbyggnadsstrålkastare ger dig bra ljusförhållanden, välavvägda design och hög energieffektivitet. Den puristiska optik stöds inte av sprengringen störas: eftersom ljuskällan båkifrån är ingen stoppring behövs. Tack vare 230V-direktanslutning, kan du lamporna enkelt obegränsat med varandra. Genom enkel fixering med hållarfjädrar, förblir taket även vid frekvent in- och utbyggnad utan skador. I leveransen ingår en effektiv och hållbar LED-ljuskälla som ger ett varmvitt ljus för en stämningsfull atmosfär. OBS! Denna text är maskinöversatt.
  Paulmann Nova Badrumsbelysning Downlight Led 6.5 W Ip44 Matt Vit »

  213 SEK

  CDON

 • Lindby Klea LED-badrumslampa, 90 cm

  Avlång LED-vägglampa Klea - perfekt för badrummet, IP44 Klea är en armatur för väggmontering som lätt kan monteras ovanför en spegel, varigenom den långa formen är subtil och iögonfallande, så att vägglampan med de varma vita lysdioderna kan integreras i många badrum. KLEA är också en användbar lampa dispenser för gästtoaletter för spegelbelysning och belysningen är även tillräckligt ljus för makeup eller rakning, tack vare LED-teknik på ett energieffektivt sätt. De förkromade sidoelementen harmonerar bra med vanliga badrumsinredning, varav de flesta också är gjorda av krom.
  Lindby Klea LED-badrumslampa, 90 cm »

  1402 SEK

  Lamp24.se

 • Searchlight Enkel badrumslampa Liana, IP44

  Badrumslampan Liana är den idealiska belysningen vid spegeln – med kapslingsklass IP44 Liana är en klassisk badrumslampa som när den sätts upp över en spegel riktigt kommer till sin rätt och sprider ett gott, bländfritt ljus. Den styrs med en dragströmbrytare. Liana är genom IP44 optimalt skyddad mot vattenstänk och inträngande föremål.
  Searchlight Enkel badrumslampa Liana, IP44 »

  1106 SEK

  Lamp24.se

 • QAZQA Modernt badrumsfläck svart 2ljus IP44 - Ducha

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En plats att komplettera din badrumsbelysning! Den är vackert färdig i en tidlös matt svart färg, vilket gör den perfekt passform för alla livsstilar. Platsen har en höjd av 14 cm och en diameter på 20 cm. Monteringsplattan har en diameter på 20 cm och en höjd av 2,5 cm. Din badplats i Ducha levereras utan ljuskälla. Spot kan dock enkelt kombineras med en GU10 -ljuskälla (max 35 Watt). Denna plats har ett IP -värde på IP44, vilket gör den perfekt motståndskraftig mot stänkvatten. Du kan vända fläckarna till hur du vill ha ljuset i rummet. Ge trevlig belysning i ditt badrum med denna Ducha -plats.
  QAZQA Modernt badrumsfläck svart 2ljus IP44 - Ducha »

  469 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Modernt badrumspotstål 3ljus IP44 - Ducha

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En plats att komplettera din badrumsbelysning! Den är vackert färdig i stål, vilket gör den mycket tidlös och lämplig för varje livsstil. Platsen har en höjd av 14 cm och en diameter på 25 cm. Monteringsplattan har en diameter på 25 cm. Din badplats i Ducha levereras utan ljuskälla. Ducha -fläckarna kan dock enkelt kombineras med en GU10 -ljuskälla (max. 35 Watt). Denna plats har ett IP -värde på IP44, vilket gör den perfekt motståndskraftig mot stänkvatten. Du kan vända fläckarna till hur du vill ha ljuset i rummet. Ge trevlig belysning i ditt badrum med denna Ducha -plats.
  QAZQA Modernt badrumspotstål 3ljus IP44 - Ducha »

  915 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Modernt badrumspot mässing 2 -ljus IP44 - Ducha

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En plats att komplettera din badrumsbelysning! Den är vackert färdig i mässing, vilket gör den väldigt modern. Platsen har en höjd av 14 cm och en diameter på 20 cm. Monteringsplattan har en diameter på 20 cm och en höjd av 2,5 cm. Din badplats i Ducha levereras utan ljuskällor. Spot kan dock enkelt kombineras med två GU10 -ljuskällor (max. 35 Watt). Denna plats har ett IP -värde på IP44, vilket gör den perfekt motståndskraftig mot stänkvatten. Du kan vända fläckarna till hur du vill ha ljuset i rummet. Ge trevlig belysning i ditt badrum med denna Ducha -plats.
  QAZQA Modernt badrumspot mässing 2 -ljus IP44 - Ducha »

  569 SEK

  Lamporochljus

 • LEDVANCE Wall Light Triple Bathroom LED-vägglampa

  LED-vägglampa med tre glödlampor Vägglampa Triple Head för badrum Förutom en ganska iögonfallande design för en badrumslampa med tre spothuvuden som kan justeras efter behag, har Wall Light Triple Head LED-vägglampa ännu mer att erbjuda: De integrerade lysdioderna kan ändras i ljusfärgen med väggbrytare kan de vara i varmt vitt ljus eller universellt vitt Emit-ljus. LED-vägglampan, helt och hållet av vit och av aluminium, är skyddad mot eventuella vattenstänk med kapslingsklass IP44. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
  LEDVANCE Wall Light Triple Bathroom LED-vägglampa »

  868 SEK

  Lamp24.se

 • Lindby Tade LED-badrumsvägglampa 60 cm

  LED-badrumslampa Tade med direkt och indirekt ljus Den moderna LED-badrumsvägglampan Tade:s stativ är i kromfärg med en opalvit, satinerad diffusor av plast på undersidan och en frostad glasinsats på ovansidan. De inbyggda LED-lampornas ljus kan till exempel ta sig ut direkt nedåt och till en liten del även indirekt uppåt. Detta skapar både en ljuseffekt och en trevlig atmosfär. LED-badrumslampan Tade är perfekt för användning ovanför speglar, eftersom det ljus som avges nedåt ger tillräcklig ljusstyrka för daglig rakning eller frisering.
  Lindby Tade LED-badrumsvägglampa 60 cm »

  1402 SEK

  Lamp24.se

 • Fabas Luce Vit vägglampa Dedalo IP44

  Vägglampan Dedalo för våtrum, Design S.T. Fabas Luce, kapslingsklass IP44 Stänkvattenskyddad vägglampa, därför lämpad för våtrum som badrum, dusch eller bastu. Det vita glaset sprider ut ett varmt, behagligt ljus. Den tilltalande formen är mångsidigt användbar.
  Fabas Luce Vit vägglampa Dedalo IP44 »

  1201 SEK

  Lamp24.se

 • Lindby Skara LED-badrumslampa, 90 cm

  LED-badrumsvägglampa Skara som en lämplig lampa för badrum och toalett, IP44 Skara har en vinkelform och därför en mycket modern effekt. Detta förstärks av kromskyddet, som också passar inredningarna i badrummet. IP44- kapslingsklass är en indikation på att Skara LED-vägglampa kan användas bra i badrummet, eftersom den är tillräckligt skyddad från stänkvatten och väl tätad. Lysdioderna bakom det vita plastskyddet lyser starkt och effektivt och ljus lyser mjukt och jämnt in i rummet, så att du får en trevlig ljusbild som är särskilt lämplig för spegelbelysning.
  Lindby Skara LED-badrumslampa, 90 cm »

  1892 SEK

  Lamp24.se

 • Lindby Vägglampa Zela, badrumslampa med dragströmbrytare

  Förkromad vägglampan Zela med praktisk dragströmbrytare Liten, men naggande god - den kromblanka vägglampan Zela är en modern badrumsbelysning som kan användas på många sätt. Vid sidan av tvättfatet eller direkt ovanför spegeln, med den praktiska dragströmbrytaren är lampan tänd eller släckt i ett ryck. Lampskärmen som består av vitt glas kan vridas och svängas bekvämt så att ljuset kan riktas optimalt. Den kan riktas för sminkning eller användas som indirekt atmosfärbelysning.
  Lindby Vägglampa Zela, badrumslampa med dragströmbrytare »

  251 SEK

  Lamp24.se

 • QAZQA Modern vägglampa guld IP44 - Cederic Up

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en lyxig badrumslampa? Tack vare IP44-värdet är den vackra vägglampan Cederic Up mycket lämplig för badrummet! Cederic Up är en guldfärgad vägglampa i stål med glas. Den har ett djup på 11,4 cm, en höjd på 14,2 cm och en längd på 8 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3 cm och en diameter på 8 cm. Den är stänksäker (IP44) och kan därför placeras var som helst i badrummet. Denna vägglampa levereras utan ljuskälla, så glöm inte att beställa en annan ljuskälla med G9-armatur (max 8 watt). Cederic Up är dimbar med extern dimmer och kan därför användas som en funktionell lampa och som en atmosfärisk lampa.
  QAZQA Modern vägglampa guld IP44 - Cederic Up »

  459 SEK

  Lamporochljus

 • Lindby Skara LED-badrumslampa, 120 cm

  Badrumslampa Skara med varmvita LED-lampor - idealiskt för bad och toaletter Den moderna och kantigt formade LED-badrumslampan Skara är idealisk som belysning ovanför exempelvis badrumsspeglar. Den avger varmt och bländfritt ljus för att man ska kunna utföra sina dagliga rutiner som frisering eller rakning med tillräckligt med ljus. Samtidigt skapar vägglampan Skara en behaglig stämning i badrummet eller på toaletten. Den tämligen neutrala utformningen kan integreras i alla inredningsstilar och den håller sig diskret i bakgrunden.
  Lindby Skara LED-badrumslampa, 120 cm »

  2595 SEK

  Lamp24.se

 • BEGA 50537 DALI 3000 K vit Ø 26 cm

  Dimbar LED-badrumstaklampa i rund form Denna badrumslampa är lämplig för både vägg- och takmontering och kan tack vare vattenskyddet användas utan att tveka i fuktiga rum. Modellen består av ett gjutet aluminiumhölje och ett lock av vitt kristallglas på insidan. Den kompakta LED-lampan genererar ett varmt vitt ljus som tack vare motsvarande ballast kan styras via externa DALI- dimmer . LED-lamporna av hög kvalitet garanterar naturlig färgåtergivning. Belysningsföretaget BEGA i Sauerland står för hållbar användning av material och avancerad teknik. Tack vare sin tidlösa, neutrala design övertygar de högkvalitativa lamporna inom många användningsområden och pryder föremål i många länder.
  BEGA 50537 DALI 3000 K vit Ø 26 cm »

  5455 SEK

  Lamp24.se

 • Lindby Rund badrumstaklampa Amilia

  Kompakt badrumsbelysning Amilia med glasskärm, IP44 Amilia har en kompakt design och ett tidlöst, enkelt utseende. Taklampan består av nickelfärgad metall i den övre delen och opalvitt glas i den nedre delen, vilket ger en mjuk ljusfördelning. Den diskreta runda formen gynnar det enkla helhetsuttrycket och med skyddsklass IP44 är det möjligt att utan tvekan montera Amilia i badrummet och utsätta den för en viss mängd fukt.
  Lindby Rund badrumstaklampa Amilia »

  359 SEK

  Lamp24.se

 • QAZQA Modern vägglampa svart IP44 - Cederic Up

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en vacker badrumslampa? Tack vare IP44-värdet är Cederic Up mycket lämplig för badrummet! Cederic Up är en svart vägglampa i stål med glas. Den har ett djup på 11,4 cm, en höjd på 14,2 cm och en längd på 8 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3 cm och en diameter på 8 cm. Den är stänksäker (IP44) och kan därför placeras var som helst i badrummet. Denna vägglampa levereras utan ljuskälla, så glöm inte att beställa en annan ljuskälla med G9-armatur (max 8 watt). Cederic Up är dimbar med extern dimmer och kan därför användas som en funktionell lampa och som en atmosfärisk lampa.
  QAZQA Modern vägglampa svart IP44 - Cederic Up »

  305 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Modern vägglampa stål 28 cm IP44 2ljus - Cederic

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vill du ha en slående badrumslampa? Med sitt IP44-värde är Cederic mycket lämplig för badrummet och ett riktigt blickfång! Cederic är en stållampa med glas och två ljuspunkter. Den har ett djup på 10,4 cm, en höjd på 8 cm och en längd på 28 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 8 cm och en längd på 28 cm. Den är stänksäker (IP44) och därför lämplig för badrummet. Du behöver två ljuskällor med G9-armatur (max 28 watt). Beställ även dessa, eftersom dessa inte medföljer lampan. Letar du efter en stämningsfull lampa och funktionell lampa i ett? Detta är möjligt med Cederic, eftersom den är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej).
  QAZQA Modern vägglampa stål 28 cm IP44 2ljus - Cederic »

  405 SEK

  Lamporochljus

 • QAZQA Modern badrumsfläck svart IP44 - Ducha

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En plats att komplettera din badrumsbelysning! Den är vackert färdig i en tidlös svart färg. Detta gör det enkelt att passa in i vilken livsstil som helst. Platsen har en höjd av 14 cm och en diameter på 10 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm och en höjd av 2,5 cm. Din badplats i Ducha levereras utan ljuskälla. Spot kan dock enkelt kombineras med en GU10 -ljuskälla (max 35 Watt). Denna plats har ett IP -värde på IP44, vilket gör den perfekt motståndskraftig mot stänkvatten. Ge en trevlig belysning i ditt badrum bredvid spegeln med denna Ducha -plats.
  QAZQA Modern badrumsfläck svart IP44 - Ducha »

  359 SEK

  Lamporochljus

 • BEGA 50537 DALI 3000 K rostfritt stål Ø 26 cm

  Dimbar LED-badrumstaklampa i rund form Denna badrumslampa är lämplig för både vägg- och takmontering och kan tack vare vattenskyddet användas utan att tveka i fuktiga rum. Modellen består av ett gjutet aluminiumhölje och ett lock av vitt kristallglas på insidan. Den kompakta LED-lampan genererar ett varmt vitt ljus som tack vare motsvarande ballast kan styras via externa DALI- dimmer . LED-lamporna av hög kvalitet garanterar naturlig färgåtergivning. Belysningsföretaget BEGA i Sauerland står för hållbar användning av material och avancerad teknik. Tack vare sin tidlösa, neutrala design övertygar de högkvalitativa lamporna inom många användningsområden och pryder föremål i många länder.
  BEGA 50537 DALI 3000 K rostfritt stål Ø 26 cm »

  4275 SEK

  Lamp24.se

 • Lindby LED-vägglampa Tyrion Badrumslampa, 80 cm

  LED-vägglampa Tyrion för badrummet med föränderlig ljusfärg Den moderna LED-vägglampan Tyrion är exempelvis perfekt över spegeln i badrummet. Lampan ger utmärkt ljus och kan bekvämt ändras i ljusfärgen via väggomkopplaren, gradvis från varmvitt till dagsljusvitt. Mycket praktiskt när man rakar och sminkar sig.
  Lindby LED-vägglampa Tyrion Badrumslampa, 80 cm »

  909 SEK

  Lamp24.se

 • Lindby Klea LED-badrumslampa 120 cm

  Avlång vägglampa badrum Klea med kromdetaljer, IP44 Klea är en spegellampa med mycket linjär form som kan användas i badrum och gästtoaletter och är väl skyddad mot stänkvatten med kapslingsklass IP44. Designen ser väldigt diskret ut och kan användas på många sätt, naturligtvis också i andra rum, till exempel ovanför en hallspegel. Tack vare de integrerade lysdioderna är Klea vägglampa en särskilt effektiv lampa som ger god ljusstyrka så att du kan sminka eller raka dig i ljuset från denna lampa. Kromdetaljerna är iögonfallande men ändå effektiva och de passar mycket bra med vanliga inredningar i badrummet.
  Lindby Klea LED-badrumslampa 120 cm »

  2664 SEK

  Lamp24.se

 • Astro Aqua Single LED-badrumstaklampa vit

  takspotlight Aqua singel för vägg eller tak med IP44 Aqua Single LED-takspotlight takstrålkastare är en genomtänkt badrumslampa som skiljer sig från andra lampor när det gäller sin eleganta design och funktioner. Armaturen hölls smal och modern, är det viktigaste materialet i badrumslampa aluminium. Tack vare IP44- kapslingsklass är Aqua Single skyddad mot främmande kroppar och stänkvatten. Detta skydd bibehålls i både vägg- och takmontering. Dessutom kan spot roteras och vridas. På detta sätt kan ljuset, som är särskilt viktigt i badrummet, alltid riktas perfekt.
  Astro Aqua Single LED-badrumstaklampa vit »

  1535 SEK

  Lamp24.se

 • QAZQA Modernt badrumspotstål 2ljus IP44 - Ducha

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En plats att komplettera din badrumsbelysning! Den är vackert färdig i stål, vilket gör den mycket tidlös och lämplig för varje livsstil. Platsen har en höjd av 14 cm och en diameter på 20 cm. Monteringsplattan har en diameter på 20 cm och en höjd av 2,5 cm. Din badplats i Ducha levereras utan ljuskälla. Spot kan dock enkelt kombineras med en GU10 -ljuskälla (max 35 Watt). Denna plats har ett IP -värde på IP44, vilket gör den perfekt motståndskraftig mot stänkvatten. Du kan vända fläckarna till hur du vill ha ljuset i rummet. Ge trevlig belysning i ditt badrum med denna Ducha -plats.
  QAZQA Modernt badrumspotstål 2ljus IP44 - Ducha »

  469 SEK

  Lamporochljus

 • Astro Terra 28 Square LED-inbyggnadslampa IP65

  Terra 28 fyrkantig LED-inbyggnadslampa med IP65 - för väggar, tak och golv Den inbyggnadslampa Terry 28 Square är tack vare kapslingsklass IP65 i alla delar av badrummet eller i andra fuktiga rum, t.ex. B. i bastu och hälsocenter, kan användas - även utomhus. Dess storlek och prestanda bestämmer den lilla inbyggnadslampa för accent- eller bakgrunds- eller orienteringsbelysning. Vanligtvis monteras den i grupper för detta ändamål, t.ex. B. i serie. En drivare krävs för att använda armaturen (ingår ej). Terra 28 Square kan också användas som en golvinbyggnadslampa , men den kan inte köras över.
  Astro Terra 28 Square LED-inbyggnadslampa IP65 »

  934 SEK

  Lamp24.se

 • Lindby Klea LED-badrumslampa, 60 cm

  Perfekt för badrum - LED-vägglampa Klea Tack vare sin moderna LED-teknik strålar LED-vägglampan Klea med ett trevligt, varmvitt ljus. Om den är placerad ovanför badrumsspegeln ger den tillräcklig belysning när man till exempel sminkar eller rakar sig. Den rätlinjiga och relativt återhållsamma designen kan användas på många olika sätt, till och med på till exempel gästtoaletter.
  Lindby Klea LED-badrumslampa, 60 cm »

  1068 SEK

  Lamp24.se

 • QAZQA Modernt badrumspot mässing 3 -ljus IP44 - Ducha

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En plats att komplettera din badrumsbelysning! Den är vackert färdig i mässing. Platsen har en höjd av 14 cm och en diameter på 25 cm. Monteringsplattan har en diameter på 25 cm. Din badplats i Ducha levereras utan ljuskälla. Ducha -fläckarna kan dock enkelt kombineras med tre GU10 -ljuskällor (max. 35 Watt). Denna plats har ett IP -värde på IP44, vilket gör den perfekt motståndskraftig mot stänkvatten. Du kan vända fläckarna till hur du vill ha ljuset i rummet. Ge trevlig belysning i ditt badrum med denna Ducha -plats.
  QAZQA Modernt badrumspot mässing 3 -ljus IP44 - Ducha »

  949 SEK

  Lamporochljus

 • Lindby Badrumslampa Lyss med lysdioder

  Stor badrumslampa Lyss för takmontering Lyss har ett diskret utseende, endast ramen i skinande krom sticker ut lite och passar bra ihop med de kranar, som finns i badrummet. Eftersom LED-badrumslampan har utrustats med IP44, är den ett utmärkt val för badrum och andra våtutrymmen. Även för dig som söker en badrumslampa med god ljusstyrka, hör Lyss till de främsta kandidaterna, eftersom den avger ett starkt ljussken samtidigt som den förbrukar relativt lite ström.
  Lindby Badrumslampa Lyss med lysdioder »

  1892 SEK

  Lamp24.se

 • Lucande LED-badrumsvägglampa Julie

  Satinerad LED-badrumsvägglampa Julie med vackra kromdetaljer Denna LED-badrumslampa har med skyddsklass IP44 de bästa förutsättningar för användning i badrummet, eftersom den har ett omfattande skydd mot smuts och fukt. Med sitt avlånga utseende är den dessutom som gjord för att monteras över en spegel, som den belyser över stor yta. Den kantiga diffusorn består av akryl och har en satinerad yta, som släpper igenom ljuset så jämnt som möjligt. Detta moderna utseende pryds av element i glänsande krom.
  Lucande LED-badrumsvägglampa Julie »

  742 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Stilig vägglampa Palmo, tvåarmad, krom

  Funktionell vägglampa Palmo Denna vägglampa med sina moderna material ger en stilfull badrumsbelysning. Glas och metall har smält samman till en vacker enhet. Designen och den tilltalande cylinderformen kommer särskilt till sin rätt när lampan monteras vid sidan av en spegel. Serien omfattar en- och tvåarmade varianter i krom och nickel.
  EGLO Stilig vägglampa Palmo, tvåarmad, krom »

  839 SEK

  Lamp24.se

 • BEGA 50537 DALI 3000  krom Ø 26 cm

  Dimbar LED-badrumstaklampa i rund form Denna badrumslampa är lämplig för både vägg- och takmontering och kan tack vare vattenskyddet användas utan att tveka i fuktiga rum. Modellen består av ett gjutet aluminiumhölje och ett lock av vitt kristallglas på insidan. Den kompakta LED-lampan genererar ett varmt vitt ljus som tack vare motsvarande ballast kan styras via externa DALI- dimmer . LED-lamporna av hög kvalitet garanterar naturlig färgåtergivning. Belysningsföretaget BEGA i Sauerland står för hållbar användning av material och avancerad teknik. Tack vare sin tidlösa, neutrala design övertygar de högkvalitativa lamporna inom många användningsområden och pryder föremål i många länder.
  BEGA 50537 DALI 3000  krom Ø 26 cm »

  4275 SEK

  Lamp24.se

 • Lindby Layan LED-badrumsvägglampa, krom, 90 cm

  Kantig LED-badrumslampa Layan Det idealiska för badrummet är LED-vägglampan Layan. Med sin kantiga form, den förkromade ytan och de starka LED-lamporna inuti ger badrumslampan mycket bra ljus för daglig frisering eller rakning. Ljusutloppet avges direkt nedåt, men även indirekt uppåt, så att det uppstår en angenäm ljusstämning i badrummet. Om Layan monteras ovanför en spegel ger den ett mjukt, bländfritt ljus.
  Lindby Layan LED-badrumsvägglampa, krom, 90 cm »

  1823 SEK

  Lamp24.se

 • QAZQA Modern vägglampa svart 28 cm IP44 2ljus - Cederic

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vill du ha en slående badrumslampa? Med sitt IP44-värde är Cederic mycket lämplig för badrummet och ett riktigt blickfång! Cederic är en svart stållampa med glas och två ljuspunkter. Den har ett djup på 10,4 cm, en höjd på 8 cm och en längd på 28 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 8 cm och en längd på 28 cm. Den är stänksäker (IP44) och därför lämplig för badrummet. Du behöver två ljuskällor med G9-armatur (max 28 watt). Beställ även dessa, eftersom dessa inte medföljer lampan. Letar du efter en stämningsfull lampa och funktionell lampa i ett? Detta är möjligt med Cederic, eftersom den är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej).
  QAZQA Modern vägglampa svart 28 cm IP44 2ljus - Cederic »

  495 SEK

  Lamporochljus

 • Astro Aqua Single LED-badrumstaklampa krom

  takspotlight Aqua singel för vägg eller tak med IP44 Aqua Single LED-takspotlight takstrålkastare är en genomtänkt badrumslampa som skiljer sig från andra lampor när det gäller sin eleganta design och funktioner. Armaturen hölls smal och modern, är det viktigaste materialet i badrumslampa aluminium. Tack vare IP44- kapslingsklass är Aqua Single skyddad mot främmande kroppar och stänkvatten. Detta skydd bibehålls i både vägg- och takmontering. Dessutom kan spot roteras och vridas. På detta sätt kan ljuset, som är särskilt viktigt i badrummet, alltid riktas perfekt.
  Astro Aqua Single LED-badrumstaklampa krom »

  1535 SEK

  Lamp24.se

 • QAZQA Modernt badrumsfläck svart 3ljus IP44 - Ducha

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En plats att komplettera din badrumsbelysning! Den är vackert färdig i en tidlös svart färg, så att den passar perfekt in i vilken livsstil som helst. Platsen har en höjd av 14 cm och en diameter på 25 cm. Monteringsplattan har en diameter på 25 cm. Din badplats i Ducha levereras utan ljuskälla. Ducha -fläckarna kan dock enkelt kombineras med en GU10 -ljuskälla (max. 35 Watt). Denna plats har ett IP -värde på IP44, vilket gör den perfekt motståndskraftig mot stänkvatten. Du kan vända fläckarna till hur du vill ha ljuset i rummet. Ge trevlig belysning i ditt badrum med denna Ducha -plats.
  QAZQA Modernt badrumsfläck svart 3ljus IP44 - Ducha »

  1049 SEK

  Lamporochljus

Kolla också