Bagheera - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • 479 SEK

  Footway.se

 • Bagheera - Träningsjacka Moritz Jacket M - Svart

  Träningsjacka Moritz Jacket M från Bagheera passar dig som vill prestera optimalt som längdskidåkare eller vinterlöpare och som vill kunna röra på dig utan att känna att kläderna begränsar dig. Denna figursydda jacka har ett vindtätt membran på framsidan och ett stretchigt och funktionellt material på baksidan för effektiv temperaturreglering och maximal rörelsefrihet. Hög krage och hellång dragkedja med skavskydd vid hakan. En ficka nedtill och en bröstficka, båda med dragkedja. Dragsko med stoppers i nederkanten. Muddar i ärmsluten och reflexdetaljer. Längd ca 71 cm i stl M.
  Bagheera - Träningsjacka Moritz Jacket M - Svart »

  699 SEK

  Ellos.se

 • Bagheera - Underställsbyxor Merino Warm Knee Pants W - Svart

  Underställsbyxor Merino Warm Knee Pants W från Bagheera är en tjockare underställsbyxa i knälång modell av mjuk merinoull, som är snabbtorkande och ger överlägset god fukttransport. Byxorna passar perfekt till vardagsaktiviteter eller ett aktivt friluftsliv där extra värme behövs. Borstad insida vilket ger en ökad värmeisoleringsförmåga. Mjuka flatlocksömmar minimerar risken för skav. Elastisk linning. Oeko-Tex certifierad SHGO 069338 produkt. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
  Bagheera - Underställsbyxor Merino Warm Knee Pants W - Svart »

  499 SEK

  Ellos.se

 • Bagheera - Funktionsjacka Clima Jacket W - Svart

  Funktionsjacka Clima Jacket W från Bagheera är en lager 2-jacka med hellång YKK-dragkedja. Jackan är tillverkad i ett mjukt och flexibelt material med borstad insida för utmärkt isolering. Fickor med YKK-dragkedjor fram. Längd ca 69 cm i stl S. Oeko-Tex certifierad SE 11-205 Swerea IVF produkt. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
  Bagheera - Funktionsjacka Clima Jacket W - Svart »

  499 SEK

  Ellos.se

 • Bagheera - Träningsjacka Moritz Jacket W - Svart

  Träningsjacka Moritz Jacket W från Bagheera passar dig som vill prestera optimalt som längdskidåkare eller vinterlöpare och som vill kunna röra på dig utan att känna att kläderna begränsar dig. Denna figursydda jacka har ett vindtätt membran på framsidan och ett stretchigt och funktionellt material på baksidan för effektiv temperaturreglering och maximal rörelsefrihet. Hög krage och hellång dragkedja med skavskydd vid hakan. En ficka nedtill och en bröstficka, båda med dragkedja. Dragsko med stoppers i nederkanten. Muddar i ärmsluten och reflexdetaljer. Längd ca 71 cm i stl M.
  Bagheera - Träningsjacka Moritz Jacket W - Svart »

  699 SEK

  Ellos.se

 • Bagheera - Funktionsjacka Clima Jacket Men - Svart

  Funktionsjacka Clima Jacket Men från Bagheera är en lager 2-jacka med hellång YKK-dragkedja. Jackan är tillverkad i ett mjukt och flexibelt material med borstad insida för utmärkt isolering. Fickor med YKK-dragkedjor fram. Längd ca 71 cm i stl M. Oeko-Tex certifierad SE 11-205 Swerea IVF produkt. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.
  Bagheera - Funktionsjacka Clima Jacket Men - Svart »

  499 SEK

  Ellos.se

 • Bagheera - Fleece Vest M - Svart

  Fleeceväst M från Bagheera är en elastisk och isolerande väst med vindtätt material framtill och vattenavvisande yta. Perfekt att använda som ett lager-2 eller som skalplagg. Två dragkedjefickor samt hellång dragkedja fram. Elastiskt band i nederkant samt ärmöppningar för god passform. Bagheera-tryck nedtill bak och på bröstet. Material 1: 90% polyester, 10% spandex 250 g/m2 Material 2: 100 polyester med PU-beläggning Fickans foder: 100% polyester Produkten är impregnerad med Rudolf Bionic Finish Eco en vattenavvisande behandling som är fri från tillsatta perfluorerade ämnen (PFC) och mer miljövänlig än behandlingar baserade på dessa. Vilket gör att du kan behöva återaktivera impregneringen om vattnet på ytan slutar pärla sig. Detta gör du genom att tillsätta värme på låg temperatur genom t.ex. strykning eller torktumling. Vid behov kan även impregneringspreparat behövas.
  Bagheera - Fleece Vest M - Svart »

  499 SEK

  Ellos.se

Kolla också