Beliani - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Beliani Taklampa blå SEGRE mini

  Modern hänglampa i blå färg. Denna taklampa är en kombination av stil och modern design. Blåa, hexagonformade plattor som denna lampa är tillverkad av passar perfekt i alla inredningar och ser dessutom mycket elegant ut.
  Beliani Taklampa blå SEGRE mini »

  825 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa Guld Turama

  Presenterad guld hänglampa av aluminium är inte bara en mysig, varm belysning av rummet, men också ett spektakulärt komplement till dess inredning. När den är påslagen skapar lampskärmens raffinerade struktur ett fascinerande spel av ljus och skuggor. Tack vare sin eleganta design passar den perfekt till alla stilar. Material: aluminium. Ytterligare material: PVC.
  Beliani Taklampa Guld Turama »

  715 SEK

  CDON

 • Beliani Taklampa koppar PELLY

  Klassisk hänglampa i koppar färg. Modernitet med en nypa retrostil - den här lampan är inte bara en källa av ljus utan ett perfekt tillägg till din lägenhet eller kontor.
  Beliani Taklampa koppar PELLY »

  525 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa koppar ORNE

  Taklampa av metall med tre lampskärmar i koppar. Utrymmet avsett för glödlamporna är omgivet av ett dekorativt galler av glänsande metall i koppar. Ljusstrålarna som tränger igenom gallren skapar extremt intressanta ljuseffekter.
  Beliani Taklampa koppar ORNE »

  875 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa svart/koppar SWIFT S

  Svart hänglampa i retrostil. Klassisk design och nostalgisk charm. Den här hänglampan är någonting mer än bara vanlig belysning för ditt vardagsrum eller matsal. Det ger varje rum en subtil retro karaktär och passar in i både klassiska och moderna eller eleganta interiörer.
  Beliani Taklampa svart/koppar SWIFT S »

  395 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Vägglampa silver MISSISSIPPI L

  Modern vägglampa i nickelfärg. Funktionalitet och originell design är utan tvekan fördelar med den presenterade vägglampan. Lampans arm kan enkelt justeras. Den runda, något böjda formen gör att ljuset faller precis där du behöver det.
  Beliani Vägglampa silver MISSISSIPPI L »

  675 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Bordslampa koppar/beige ESLA

  Modern bordslampa koppar-beige ESLA. Vår bordslampa ESLA är elegant och glänsande. Koppar och beige färg skapar en modern design. Lampan har tillsammans med skärmen en höjd på 41 cm. Lampan ger mycket ljus, både på ett större bord i vardagsrummet samt på ett litet nattuksbord.
  Beliani Bordslampa koppar/beige ESLA »

  905 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Bordslampa svart KUBENA

  En elegant bordslampa med svart lampskärm. Den eleganta bordslampan, inspirerad av vintage stil, är ett perfekt tillskott till alla moderna samt traditionella interiörer. Lampan har ett långt, snyggt ben i silver medan lampskärm i enkel design är täckt med svart tyg.
  Beliani Bordslampa svart KUBENA »

  715 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa svart/guld FRASER

  Modern hänglampa i svart med gulda nyanser. Den presenterade lampan kommer att vara en perfekt belysning för din matsal. Den är gjord av aluminium i svart, medan insidan är i en kontrasterande gyllene nyans, tack vare vilken ljuset är extremt varmt och trevligt.
  Beliani Taklampa svart/guld FRASER »

  595 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa rosa SENIA

  Modern hänglampa i elegant rosa med en triangulär form. En rund hänglampa med ett unikt utseende! Den breda lampskärmen i rosa färg är gjord av metall och imponerar med sin ovanliga, triangulära form. Perfekt för lägenheten, såväl som på kontoret.
  Beliani Taklampa rosa SENIA »

  795 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa silver ERMA

  Modern taklampa i silverfärg. Denna moderna taklampa är ett perfekt tillägg till ett modernt hem i industriell stil. Lampskärmar har en vacker geometrisk form och kan justeras. Dessutom ger lampan ett skönt och varmt ljus vilket bidrar till en mysig astmosfär. Detaljer: Produkttyp: Plafond.
  Beliani Taklampa silver ERMA »

  1055 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Golvlampa koppar CANDELLA

  Modern golvlampa med elegant utseende. Modernt utseende i kombination med klassisk elegans är en perfekt beskrivning av den här golvlampan. En extremt dekorativ golvlampa i kopparfärg passar perfekt som en extra belysning över en soffa eller fåtölj. Detaljer: Produkttyp: golvlampa. Stil: modern.
  Beliani Golvlampa koppar CANDELLA »

  1165 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa vit MESTA

  Snygg vit lampa. Försköna din lägenhet med denna enastående hängande lampa. Denna modell består av 5 fyrkantiga element som mäter 16/18/21cm. De enskilda delarna är dessutom förkromade, vilket tillsammans med det eleganta vita materialet ser väldigt elegant och ädelt ut.
  Beliani Taklampa vit MESTA »

  895 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa koppar CONCA

  Modern, koppar hänglampa med avlång metall lampskärm. Kombination av sliststarkt material och modern stil! Lampskärmen är byggd av tunna metallstavar som fångar glödlampan och bildar en sorts avlång korg. Denna originella lampa fångar blicken även när den är släckt.
  Beliani Taklampa koppar CONCA »

  575 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa svart SENIA

  Modern hänglampa i elegant svart med en triangulär form. En rund hänglampa med ett unikt utseende! Den breda, svarta lampskärmen är gjord av metall och imponerar med sin ovanliga, triangulära form. Perfekt för lägenheten, såväl som på kontoret.
  Beliani Taklampa svart SENIA »

  735 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa vit ELBE

  Elegant rund lampa i vit färg. Tidlös och iögonfallande design kommer säkert att imponera på dig. Avrundad lampskärm tillverkad av högkvalitativ och lättskött polyester är i klassisk vit färg. I setet finns också en matchande genomskinlig sladd och en lampbas gjord av nickel.
  Beliani Taklampa vit ELBE »

  725 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa grå ARDILLA

  Desiger taklampa av glas. Den presenterade taklampan är gjord av rökt glas. En extra fördel med lampan är LED-ringen inbyggd i lampskärmen, vilket ger belysningen ett modernt utseende. Lampan kommer att passa till många olika inredningsstilar. Detaljer: Produkttyp: taklampa. Stil: industriell.
  Beliani Taklampa grå ARDILLA »

  795 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa grå RENA

  En elegant plafond i grått. En plafond i klassisk stil som lägger till en nypa av modernitet till rum i olika inredningsstilar från traditionella till minimalistiska. Lampskärmen är tillverkad av slitstark polibomull. Den ger varmt och mjukt ljus vilket skapar en mysig samt romantisk atmosfär.
  Beliani Taklampa grå RENA »

  925 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa silver SEINE

  Modern taklampa nickel SEINE. Denna taklampa SEINE har en mycket snygg design. Lampan är kulformad och dekorerad med ljusreflekterande paljetter i nickel som imiterar ormskinn.
  Beliani Taklampa silver SEINE »

  1025 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa svart JURUA

  En super modern svart taklampa. JURUA blir en fin inredningsdetalj såväl tänd som släckt. Fungerar både som taklampa och fönsterlampa. De fantastiska tonerna tillsammans med moderna material skapar en imponerande dekoration för alla utrymmen. Ljuskällan ingår ej. Detaljer: Produkttyp: taklampa.
  Beliani Taklampa svart JURUA »

  525 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa vit/guld PARINA

  Modern hänglampa i vitt. Denna hängande lampa är en unik kombination av material och färger. Aluminium lampskärm i vitt har en dekorativ remsa i en gyllene nyans som ger lampan ett unikt utseende. Lampan är idealisk för matsalen, vardagsrummet eller kontoret.
  Beliani Taklampa vit/guld PARINA »

  575 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa silver ICANA

  Taklampa i silver. Låt dig inspireras av vår stilrena taklampa. Tack vare en super enkel monteringsanvisning kommer det att ta cirka 10 minuter att montera ihop lampan. Lampan kommer att lysa upp ditt hem med stiligt ljus oavsett vilket rum du har valt att hänga den i.
  Beliani Taklampa silver ICANA »

  1045 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Ljuskrona grå ISEN

  Vacker ljuskrona i mattgrå metall. Elegans i ren form! Tre vackert utformade armar gjorda av grå metall med guld detaljer. Lampan skapar en atmosfär av elegans och finess och passar främst till interiörer med klassisk och elegant karaktär. Detaljer: Produkttyp: ljuskrona . Stil: klassisk.
  Beliani Ljuskrona grå ISEN »

  825 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa grön SEGRE maxi

  Modern hänglampa i grön färg. Denna taklampa är en kombination av stil och modern design. Gröna, hexagonformade plattor som denna lampa är tillverkad av passar perfekt i alla inredningar och ser dessutom mycket elegant ut.
  Beliani Taklampa grön SEGRE maxi »

  1055 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa grön SEGRE mini

  Modern hänglampa i grön färg. Denna taklampa är en kombination av stil och modern design. Gröna, hexagonformade plattor som denna lampa är tillverkad av passar perfekt i alla inredningar och ser dessutom mycket elegant ut.
  Beliani Taklampa grön SEGRE mini »

  825 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa guld GUAM

  Modern diamantformad hänglampa. Erbjuden taklampa är en mycket unik och effektiv ljuskälla. Lampskärmen är gjord av metall och återskapar formen av en diamant. Lampan kommer att glädja älskare av slät, minimalistisk elegans, samt beundrarna av inredning i retro eller vintage stil.
  Beliani Taklampa guld GUAM »

  625 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Bordslampa koppar SAVENA

  Modern bordslampa med minimalistisk form . Oavsett om du vill använda den som en bordslampa, en dekorativ läslampa eller som en praktisk belysning på kontoret, den här lampan kommer säkert att charma dig! Unik, böjd form och minimalistisk design gör att lampan passar till olika inredningsstilar.
  Beliani Bordslampa koppar SAVENA »

  705 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa grå/koppar NARMADA

  Grå hänglampa av metall i industriell stil. Denna snygga hänglampa imponerar med sitt utseende och enkelhet. En rund lampskärm i grå färg med ett dekorativt kopparelement belyser perfekt matbordet och ger interiören en elegant utseende.
  Beliani Taklampa grå/koppar NARMADA »

  545 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa grå TARAVO

  Grå, klassisk taklampa i en subtil industriell stil. Detta moderna hängande ljus är ett perfekt tillskott till ett vardagsrum, sovrum, kök eller matsal.
  Beliani Taklampa grå TARAVO »

  425 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa silver ASARO

  Elegant hänglampa av glas i silver färg. Sofistikerad, elegant och extraordinär belysning av varje hem. Den avrundade lampskärmen är gjord av glas, vars silverfärg understryker dess eleganta utseende. Det är ett utmärkt tillägg till varje inredningsstil vare sig modern eller klassisk.
  Beliani Taklampa silver ASARO »

  775 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Golvlampa koppar FLINDERS

  Silver golvlampa i retrostil . Snygg lampa tillverkad av metall i populär retrostil imponerar med sin välvda struktur och tidlösa karaktär. Runda, något lutande lampskärmar ger optimalt läsljus. Den hållbara basen av metall försäkrar solid hållning av lampan.
  Beliani Golvlampa koppar FLINDERS »

  2065 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa silver TENNA S

  Rund hänglampa med kristaller. Glansig prydnad och ljus belysning - den här vackra hänglampan är gjord av förkromad metall med många glänsande kristaller som ger unika ljuseffekter och skapar en elegant atmosfär i rummet.
  Beliani Taklampa silver TENNA S »

  825 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa silver EBRON

  Hänglampa av glas och metall i industriell stil. Ge ditt hem ett skandinaviskt utseende med hjälp av denna hängande lampa. Tack vare sin enkla form och naturliga färger passar den både till moderna och industriella stilar. Passar särskilt bra till loftinteriörer.
  Beliani Taklampa silver EBRON »

  1445 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Golvlampa vit MADEIRA

  Modern golvlampa vit MADEIRA. Golvlampan MADEIRA är praktisk tack vare sina tre stabila och justerbara ben. Lampans minimala höjd är 100 cm. Höjden kan dock justeras upp till 143 cm. Lampans minimalistiska design och sofistikerade vita färg kommer fånga allas uppmärksamhet.
  Beliani Golvlampa vit MADEIRA »

  825 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Vägglampa 2 skärmar guld ANTLER

  Vägglampa med 2 skärmar. Detaljer: Produkttyp: vägglampa. Stil: industriell. Allmän färg: guld. Materialtyp: glas. Huvudmaterial: stål. Ytterligare material: glas. Skärmmaterial: stål. Form: klocka. Wattal: Max. 25W. Glödlampor krävs: 2. Mått: Djup: 19 cm. Bredd: 27 cm. Höjd: 16 cm. Vikt: 1 kg.
  Beliani Vägglampa 2 skärmar guld ANTLER »

  475 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Bordslampa grå DUERO

  Modern bordslampa grå DUERO. Den ovanliga och extravaganta lampan DUERO kommer att förtrolla din inredning. Perfekt som både en golvlampa eller helt enkelt som en dekoration. Lampan är tillverkad av porslin och har en mörkgrå, blank yta.
  Beliani Bordslampa grå DUERO »

  1175 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Golvlampa guld STILETTO

  Golvlampa med guld lampskärm. Kombinationen av det slanka höga stativet av svart metall och guld lampskärm ger den presenterade lampan slående elegant chic. Setet innehåller en kabel med en praktisk strömbrytare. Lampan är konstruerad för glödlampor med E27 tråd och en maximal effekt på 40 W.
  Beliani Golvlampa guld STILETTO »

  1275 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa koppar MAGRA

  Modern hänglampa i koppar färg. Lampskärmen är tillverkad av olika stånger i koppar färg vilket ger den en päronliknande form. Dessutom hänvisar den lyxiga stilen till 20-talet. Lampskärmens öppna struktur gör att ljuset skapar ett extremt intressant skuggspel. Detaljer: Produkttyp: taklampa.
  Beliani Taklampa koppar MAGRA »

  525 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa svart TORDINO

  Modern svart lampa med en metall lampskärm . Lampskärmen är byggd av tunna metallstavar som fångar glödlampan i mitten och skapar en sorts korg. Dess dekorativa form orsakar en fantastisk skuggspel.
  Beliani Taklampa svart TORDINO »

  655 SEK

  Beliani.se

 • Beliani Taklampa svart BAYAS

  Hänglampa av metall i industriell stil med fem glödlampor. Denna moderna lampa i en enkel design ser ut som ett konstverk. Den har en rektangulär ram tillverkad av matt svart metall, där det finns 5 lampor växelvix uppe och nere. Detta arrangemang av glödlampor ger individuell charm till lampan.
  Beliani Taklampa svart BAYAS »

  815 SEK

  Beliani.se

Kolla också