BlitzWolf - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Blitzwolf - Nattlampa Bw-lt15 Med Rörelsesensor Vit

  Den här vita LED-nattlampan med rörelsedektor från BlitzWolf kan placeras var som helst - i garderoben, i trappan, vid sängen eller i korridoren. Du kan hänga den var du vill utan att behöva ansluta kablar. Tack vare platsen med självhäftande tejp ger den en stabil fixering var du än vill. Nattlampan avger ett milt ljus som inte bländar dig på natten, men samtidigt subtilt lyser upp rummet. Lampan kommer att fungera perfekt vid sängkanten, eftersom det inte väcker någon i hushållet, men det gör att du enkelt kan komma dit du behöver gå utan att slå i fötterna i något på vägen och hitta direkt. Det är en rörelsesensor placerad i lampan som upptäcker din närvaro i närheten och tänder automatiskt lampan för att lysa upp din väg med ett milt ljus. Det är värt att fixa det på väggen i korridoren eller vid trappan. Nattlampor är även perfekt att ha i barnens rum när du inte vill väcka dem med en stark lampa men ändå se vad du gör. Installation av nattlampan är extremt enkel. Dra bara av skyddstejpen från botten och fäst den var som helst på en slät yta. Tack vare kroken gömd i dess hus kan du hänga den var som helst. För att sätta i de tre batterierna så är det bara att skruva bort fodralet enligt instruktionerna på lampans botten.
  Blitzwolf - Nattlampa Bw-lt15 Med Rörelsesensor Vit »

  179 SEK

  FYNDIQ

 • Blitzwolf - BwFun11 Luftfuktare Med RgbBelysning - 100 Ml

  Den här stilrena luftfuktaren BW-FUN 11 är inte bara en luftfuktare utan även som nattlampa med RGB-belysning. Den är dessutom extremt tyst då dess ljudnivå är 25dB. Luftfuktaren har två lägen, dimman kan sprutas kontinuerligt i 4 timmar eller var 15: e sekund i 8 timmar. Luftfuktaren tar hand om den rena luften i ditt hem.   Luftuktarens RGB-belysning fungerar fint som nattlampa. Med de fantastiska färgerna kan du skapa en speciell atmosfär i ditt hem. Du kan ställa in lampan för att ändra färg från tid till annan eller bara tända i en färg efter eget val. Luftfuktaren är kompakt och måtten är 129x116x116 mm. Den kommer att bli en unik dekoration för alla rum. Viktigt är att produkten är gjord av ofarligt, syrabeständigt PP-material. Tack vare detta kan du säkert lägga till eteriska oljor i det, vilket hjälper dig att somna eller slappna av under meditation. Dessutom har en borste inkluderats för att rengöra luftfuktaren. Du behöver inte heller byta ut bomullssvampen.
  Blitzwolf - BwFun11 Luftfuktare Med RgbBelysning - 100 Ml »

  279 SEK

  CDON

 • Blitzwolf - Nattlampa Bw-lt9 Vit

  Den lilla nattlampan LT9 från BlitzWolf har en elegant design, som skapar en behaglig, varm och hemtrevlig atmosfär, oavsett var vi är. Genom att röra på lampan kan du ändra ljusets färg eller intensitet. LT9 ger en ljusfärg med en temperatur på 4000K. Bekvämt och konstant ljus skyddar våra ögons hälsa och minskar deras trötthet. Det är perfekt för barnrum, där det är perfekt för att spela, läsa, skriva eller sova. Själva lamphuset är tillverkat av slitstark ABS-plast och dess transparenta plastbeläggning. Lampan har en hållbar struktur och dess högkvalitativa material motverkar att den går sönder eller överhettas vilket garanterar att ni kan sova utan oroligheter och säkert. Storlek på förpackning: 13 x 10 x 6,2 cm Storlek på produkt: 13 x 10 x 6 cm Vikt på produkt: 165 g Material: ABS, PC Ingår i förpackning: 1 st Laddningsutgång: 5V 0.
  Blitzwolf - Nattlampa Bw-lt9 Vit »

  219 SEK

  FYNDIQ

 • Blitzwolf - Bw-lt8 Lampa Med Rörelsesensor Vit

  Den här vita LED-lampan med rörelsedektor från BlitzWolf kan placeras var som helst - i garderoben, i trappan, under bordet, under köksskåpen, vid sängen, i korridoren och många fler utrymmen. Du kan sätta den var du vill utan att behöva ansluta kablar. Gör bara så här: Skjut in magnetremsorna på baksidan av strömförsörjningsmodulen. Fäst sedan den dubbelsidiga tejpen på magnetremsorna. Fäst en dubbelsidig tejp på baksidan av lampkroppen. Ta sedan bort skyddsfilmen. Anslut strömförsörjningsmodulen till lampan och placera sedan lampan på väggen eller exempelvis på undersidan av ett skåp. Lampan avger ett vitt ljus som subtilt lyser upp det valda utrymmet. Den har en färgtemperatur på 3000K och en batterikapacitet på 1000mAh som ger en lång användningstid på 3 timmar efter full laddning. Det är en rörelsesensor placerad i lampan som upptäcker din närvaro i närheten och tänder automatiskt lampan för att lysa upp din väg eller det valda utrymmet med ett vitt ljus. Lampan är bekväm, säker och miljövänlig att använda och den kommer att ha en lång livslängd. Om du tröttnar på lampan i ditt valda utrymme så är det lätt att ta bort den och byta plats. Modell: BW-LT8 Ljusintensitet: 160 Lumen Laddningstid: 2 timmar via USB 2.
  Blitzwolf - Bw-lt8 Lampa Med Rörelsesensor Vit »

  239 SEK

  FYNDIQ

 • Blitzwolf - Bw-Lt22 Nattlampa Med Rörelsesensor

  Den här nattlampan BW-LT22 från BlitzWolf har en inbyggd sensor som tänder lampan när den känner igen mänsklig rörelse i mörkret. Lampan stängs av efter 15-20 sekunder från det ögonblick då den senaste rörelsen fångades. Så du behöver inte oroa dig för att det snabbt kommer att slockna. Sensorerna upptäcker rörelser upp till 3-5 meter bort. Skymningssensorn får lampan att tändas endast när den verkligen behövs.   Det är möjligt att manuellt slå på / stänga av enheten genom att trycka två gånger på ringen ovanpå enheten. Om du vill kan du även byta läge mellan manuell och automatisk påslagning genom att hålla in ringen i 3 sekunder. Allt för att lampan ska vara så anpassningsbar som möjligt. För att kontrollera ljusstyrkan på lampan, dra helt enkelt medurs eller tvärtom med fingret på ratten. Lampans färgtemperatur är 3000K och maximal ljusstyrka är 120 lm. Lampan kommer bara ihåg ljusinställningarna i manuellt läge, medan i sensorläge är standardinställningen 50% av ljusstyrkan för att spara energi.   Lampan har en magnetisk bas som gör att den kan fästas på metallytor. Dessutom är den utrustad med ett 3M-tejp som låter dig fästa lampan på andra ytor och den har en läderrem som gör att du kan hänga lampan på olika ställen. Modell:  BW-LT22 Material: ABS + PC + Aluminium Storlek på produkt:  88 x 36 mm Ljusintensitet max.
  Blitzwolf - Bw-Lt22 Nattlampa Med Rörelsesensor »

  239 SEK

  CDON

Kolla också