Brafab - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Brafab Bora Karmstol Antracitgrå

  Bora stapelstol är läcker, färgstark och tålig! Finns både med eller utan armstöd i underhållsfri glasfiberförstärkt plast. Finns i färgerna antracit, ljusblå, orange, röd, taupe, och vit.
  Brafab Bora Karmstol Antracitgrå »

  775 SEK

  Kilamobler.se

 • Brafab Net Relax Stol Vit

  Eleganta stapelstolar från italienska Nardi. Helgjutna i slagtålig plast och tillgänglig i flera vackra färger. Passar utmärkt i offentliga miljöer eller för dig som kanske vill sätta lite färg på altanen. Här i en lite lägre relaxmodell.
  Brafab Net Relax Stol Vit »

  1275 SEK

  Kilamobler.se

 • Brafab Net Relax Stol Senapsgul

  Eleganta stapelstolar från italienska Nardi. Helgjutna i slagtålig plast och tillgänglig i flera vackra färger. Passar utmärkt i offentliga miljöer eller för dig som kanske vill sätta lite färg på altanen.
  Brafab Net Relax Stol Senapsgul »

  1275 SEK

  Kilamobler.se

 • Brafab Net Relax Stol Grön

  Net är en stapelbar stol från Italienska Nardi. Stolen är helgjuten i plast vilket gör den väldigt slagtålig. Passar utmärkt både i offentliga miljöer som på altanen.
  Brafab Net Relax Stol Grön »

  1275 SEK

  Kilamobler.se

 • Brafab Trill Barstol Vit

  Trill är en ny kollektion stolar från italienska Nardi. Stolarna har ett harmoniskt skulpturalt utseende och slående enkel silhuett med tidlös design. Stolen är stapelbar. Trill kommer i flera kulörer som är lätta att kombinera. Materialet är glasfiberförstärkt plast med en matt finish och snygga detaljer.
  Brafab Trill Barstol Vit »

  1095 SEK

  Kilamobler.se

Kolla också