Brilliant - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Brilliant Vägglampa Hadan, glas vit/transparent

  Hadan vägglampa med dubbelglas: vit / transparent Hadan vägglampa kännetecknas av tidlös, elegant skönhet med sin förkromade stativ och attraktiva dubbla nyans. Genom den yttre skärmen av klart glas kan man se den mindre innerskärmen av vitt glas, som rymmer lampans uttag. Det omgivande området är försiktigt och bländningsfritt upplyst av det utsända ljuset. Individuellt, som en duo eller i serie, t.ex. B. att belysa en lång korridor, en ädel väggdekoration och kan kombineras med många nuvarande levnadsstilar.
  Brilliant Vägglampa Hadan, glas vit/transparent »

  1068 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant Mila Bordslampa Industriell Stil

  Dekorativ bordslampa med industriell stil som passar överallt i hemmet! Utformade för dropplampor (ingår inte),det är dock möjligt att använda LED-ljuskällor. Bordslampan har en strömbrytare. Området som ska belyses kan justeras flexibelt med hjälp av huvudet. Kabeln är cirka 1,7 meter lång.
  Brilliant Mila Bordslampa Industriell Stil »

  399 SEK

  FYNDIQ

 • Brilliant Hobby 10802/06 Klämlampa Led E27 40 W Svart

  Den mångsidiga skrivbordsklämlampan Hobby används alltid när ljus behövs för att läsa, men det finns inte tillräckligt med plats för en vanlig fot på bordet. Klämfoten gör det lätt att fästa den på alla bords- och hyllplattor. I leveransen ingår inte några ljuskällor. Lampan är utformad för användning av normallampor. Led-lampor kan användas utan problem. Skrivbordsklämlampan har en tryckbrytare. Området som ska belysas kan ställas in flexibelt genom huvudet och lederna. OBS! Vi beklagar att vi inte har hunnit översätta denna produkttext. Texten nedan är maskinöversatt från tyska.
  Brilliant Hobby 10802/06 Klämlampa Led E27 40 W Svart »

  189 SEK

  CDON

 • Brilliant Bobbi - en klassisk skeppsarmatur

  Bobbi - klassisk skeppsarmatur för vägg eller tak Som vägg- eller taklampa - Bobbi är en klassisk lampa för källarrum, garage etc. i form av en fartygsarmatur. Den silvergrå lampan med räfflat lampglas för optimal ljusverkan omges av en skyddande metallkort och kan användas med alla typer av ljuskälla med sockel E27.
  Brilliant Bobbi - en klassisk skeppsarmatur »

  493 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant Takspotlight Plow, svart/mörkt trä

  Mörk takspotlight Plow med trädetaljer Den här kompakta taklampan ger med två vridbara ljus optimal belysning i rummet. Trä- och stålelement kombineras i ett sammanhängande helhetskoncept som utstrålar industriell charm. Spotlighten monteras i taket på ett skenformat träelement. På den sitter de två mörka metallskärmarna, som avger ljus i olika riktningar, kompletterar ljusambitionen i rummet. Kombinationen av trä och metall i den mörka designen ger ett elegant utseende som även övertygar med en modern stil.
  Brilliant Takspotlight Plow, svart/mörkt trä »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • 867 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant Hänglampa Relax, 1 lampa 40 cm brons

  Pendellampa Relax i brons och krom För en sagolik belysning av omgivningen med stor räckvidd - t.ex. över ett runt matbord - är pendellampan Relax vars skärm har arbetats fram i attraktiv dubbeloptik ett lämpligt alternativ. Ytterskärmen består av bronsfärgad metall och har en diameter på 40 cm. Upphängningssystemet har som kontrast förkromats glänsande. En pendellampa som övertygar både optiskt och funktionellt och är kompatibel med många inredningsvarianter.
  Brilliant Hänglampa Relax, 1 lampa 40 cm brons »

  2269 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant Taklampa Kensington med IP44, tre ljuskällor

  Kensington - en taklampa med tre ljuskällor och skyddsklass IP44 De tre satinerade glasskärmarna hos taklampan Kensington kan riktas enligt önskemål på den glänsande förkromade stommen, och på så sätt kan ljusriktningen styras. Taklampan kan tack vare skyddsklass IP44 även monteras i badrummet och kombineras med andra lampor ur serien Kensington.
  Brilliant Taklampa Kensington med IP44, tre ljuskällor »

  974 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant Ceres - LEDtaklampa med Easydim-funktion

  Den runda LED-taklampan Ceres med vit metallram - bekvämt dimbar via väggströmbrytare Ceres design är mycket enkel, vilket gör LED-taklampan särskilt mångsidig. Ljusstyrkan från de energibesparande lysdioderna är hög och ljusskenet jämnt, vilket inte minst beror på den satinerade plastytan. Det visar sig ofta vara mycket praktiskt att kunna dimma en lampa, eftersom det då är möjligt att bättre anpassa ljuset efter olika situationer. Men det är inte varje hushåll som har en egen dimmer; många har bara en vanlig väggströmbrytare. Om du ändå vill dämpa belysningen, då är det möjligt med LED-taklampan Ceres, eftersom den har en inbyggd Easydim-teknik. När ljuset är tänt kan du slå på strömbrytaren två gånger i snabb följd, vilket omedelbart påbörjar dimningsprocessen. Denna process fortskrider långsamt och kan avbrytas genom att upprepa omkopplingsoperationen. Då stoppas den aktuella ljusstyrkan och kvarstår tills du stänger av ljuset igen.
  Brilliant Ceres - LEDtaklampa med Easydim-funktion »

  1134 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant LED-taklampa Cembalo dimbar 7 lampor

  Enkla former möter modern design – LED-taklampa Cembalo Cembalo är en imposant taklampa med en rund takkåpa på vilken flera kolonnerna i olika nyanser av brunt monterades. Kolonnerna är olika långa och skapar en unik 3D-effekt. LED-diffusorn är försedd med lysdioder. Det varmvita ljuset och kolonnernas naturliga bruna nyanser skapar en varm atmosfär och harmoniska accenter i hemmet. Den integrerade LED-tekniken övertygar med sin energieffektivitet och långa livslängd. Lampans ljusstyrka kan dimras i tre steg med hjälp av en vanlig väggbrytare.
  Brilliant LED-taklampa Cembalo dimbar 7 lampor »

  2404 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant Skirt - svart vägglampa industridesign

  Skirt - en industridesignad vägglampa av svart metall Den svarta vägglampan skirt av metall är utrustad med en vippströmbrytare på det runda väggfästet. Skärmen hos vägglampan kan ställas i önskad position tack vare ett flexibelt område på den utskjutande armen. Den mattsvarta lackeringen och utformningen ger vägglampan Skirt dess industriella design. Kan utrustas med G9-halogenlampor upp till 18 W (ingår ej i leveransen).
  Brilliant Skirt - svart vägglampa industridesign »

  399 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant Taklampa Sambo, burskärm, svart

  Sambo taklampa för inbjudande grundbelysning Sambo taklampa består av en rund metallskärm i burdesign. Ljuset från de använda lamporna tränger igenom mellanrummen mellan metallelementen och kan därmed belysa rummet på alla sidor. Dekorativa glödlampor rekommenderas särskilt som belysningsmedel, vilket kan köpas från tillbehören. Sambo är perfekt för grundbelysning i vardagsrum, sovrum och korridorer.
  Brilliant Taklampa Sambo, burskärm, svart »

  2269 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant Tilltalande taklampa Sandra 2-armad

  Taklampan Sandra ger mångfaldiga användningsmöjligheter Med sin egentligen diskreta design är taklampan Sandra som skapad för att uppfylla de mest varierande behoven - oavsett om det är som belysning för hall, vardags- eller sovrum. Kombinationen av krom och vitt verkar därmed alltid passande och tidsenligt. Ljuset strålar mjukt och bländfritt genom textilskärmarna och sörjer för en behaglig ljusstyrka. När skärmen är i upprätt läge ligger höjden på 22 cm, om skärmen lutas ligger den på upp till 27 cm.
  Brilliant Tilltalande taklampa Sandra 2-armad »

  533 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant LED-hänglampa Metropolis rökglas 5 lampor

  Metropolis LED-hängande ljus med fem lampor med en trendig rökt glasskärm Imponerande rökt glaskonstruktion: Taklampan Metropolis med 5 lampor har fem cirkulärt arrangerade lampskärmar i det trendiga rökta glasmaterialet som hänger ner i rummet i olika höjder. Inuti lyser skruvformade LED-ljuskällor, som i kombination med det trendiga nyansmaterialet skapar en modern helhetsbild. Dessutom kan lysdioderna dämpas med EasyDim-teknik med den normala ljusströmbrytaren - utan ytterligare externa dimmer. Allt du behöver göra är att snabbt slå AV PÅ och ljuset dämpas automatiskt från 100% till 10%. Om du snabbt trycker på OFF-ON igen vid önskad ljusstyrka bibehålls önskad ljusstyrka tills nästa påslagning. Metropolis LED-pendellampa med sina fem ljuskällor är ett särskilt imponerande rumselement och kommer till sin rätt i vardagsrummet, till exempel, men också i sovrummet. Det varma vita ljuset och den moderna designen med de eleganta rökta glasskärmarna understryker en hemtrevlig atmosfär. På grund av höjdjusterbarheten är den flexibel i positionering.
  Brilliant LED-hänglampa Metropolis rökglas 5 lampor »

  5477 SEK

  Lamp24.se

 • 2269 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant Hänglampa Sambo, burskärm 1 lampa svart

  Estetiskt designad hänglampa Sambo i metall Sambo-hänglampans optik utstrålar en lätt industriell känsla på grund av uttagsdesignen utan att göra den till en typisk representant för denna inredningsstil. Burskärmen, som också är gjord av metall, har en trendig effekt genom vars spår ljuset från lampan som används kan stråla i alla riktningar. En riktig blickfång för hemmet som skapar en mysig atmosfär. Om en dimbar lampa används kan ljuset regleras med en yttre väggdimmer. Upphängningshöjden kan bara justeras under montering genom att förkorta kabeln.
  Brilliant Hänglampa Sambo, burskärm 1 lampa svart »

  1027 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant Hänglampa Hank med trä, 2 lampor

  Vit hänglampa Hank med ljust trä Hänglampan Hank är en symbol för lättheten. Ljust trä och blänkande vitt ger ett fräscht utseende. Lampan hänger fritt i två rep från taket, vilket ger den ett gungande intryck och understryker dess lekfullhet ännu mer. De två naturliga repen i ändarna och den smala träbalk som bär de två lampskärmarna utgör grundvalen för hänglampan. Konstruktionen avrundas av metallskärmarnas strålande vita färg som ger optimalt ljus. Detta kan även dimmas för ett perfekt belysningskoncept med hjälp av extern dimmer (ingår inte).
  Brilliant Hänglampa Hank med trä, 2 lampor »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant Taklampa Beth med rökglas, 3 lampor

  Taklampa Beth med rökglas och tre lampor Taklampan Beth i massiv skala övertygar framför allt med sin inspirerande retrodesign, högkvalitativa material och vackra ljuseffekt. Tack vare sina tre ljuselement ger denna lampa tillräckligt ljus även i större användningsområden. Tre högkvalitativa lampskärmar av rökglas, vari lampan sitter, är monterade vid takkåpan. Dessa är synliga från utsidan, vilket gör att filamentlampor är särskilt effektiva.
  Brilliant Taklampa Beth med rökglas, 3 lampor »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant LED-skrivbordslampa Timma, blå

  Flexibel LED-skrivbordslampa Timmi Skrivbordslampan Timmi har en kromfärgad stomme som kan böjas i olika riktningar. På så sätt kan lampan riktas mot det område man vill att den ska belysa. Strömbrytaren sitter på foten. LED-lampan drivs med en inbyggd LED-lampa.
  Brilliant LED-skrivbordslampa Timma, blå »

  266 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant Förkromad vägglampa Kensington med IP44

  Snygg vägglampa Kensington - även för badrummet Även i badrummet - till exempel till höger och vänster om spegeln - kan den lilla vägglampan Kensington monteras, eftersom den är utrustad med skyddsklass IP44. Skärmen kan svängas och vridas på den glänsande förkromade vägghållaren, så att perfekta ljusförhållanden kan skapas. Det satinerade glaset avbländar ljuset och skapar jämn belysning.
  Brilliant Förkromad vägglampa Kensington med IP44 »

  466 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant Kontrasterande vägglampa Gabon

  Den lilla vägglampan Gabon med alabasterfärgad glasskärm Vägglampan Gabon övertygar med en tidlös design i brun metall och en rund glasskärm i alabasterlook. Denna ger den annars diskreta lampan en fläkt av finess. Huvudet är svängbart och sörjer därmed alltid för en behaglig extrabelysning. Särskilt som komplement bredvid sängen eller soffan är Gabon ett utmärkt val. Leverans utan lampa. Lampan är utrustad med en droppformad lampa E14 D45.
  Brilliant Kontrasterande vägglampa Gabon »

  172 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant LED-taklampa Birds 3 lampor

  Låg taklampa för barnrum Birds med glatt motiv - 3 lampor Taklampan med 3 lampor för barnrummet får barnens ögon att tindra. På den cirkulära och vita takfästet av metall kan man se fågel- och växtmotiv. De tre små spottarna är färgade i rött, violett och svart. Den flexibla rörligheten för ljusspottarna är mycket användbara för användning i barnrummet. Taklampan för barnrummet ger god allmänbelysning och på begäran kan ljuset riktas mot rumstaket. Passande LED-ljuskällor ingår i leveransen.
  Brilliant LED-taklampa Birds 3 lampor »

  573 SEK

  Lamp24.se

 • 3339 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant Taklampa Crosstown, ljus bambuskärm öppen

  Attraktivt utformad lampa i ett naturligt utseende: Crosstown taklampa Utseendet på denna taklampa spelar med kontraster: å ena sidan den svartlackerad metall takfäste med tre uttag, å andra sidan lätt skugga gjord av bambu i en bur design. Det är detta som ger taklampa sin speciella charm, som utstrålar sitt ljus runt hela rummet och därmed ger tillräcklig grund- eller områdesbelysning. Perfekt för vardagsrum och sovrum som är utformade i modern lantlig stil eller i ett naturligt utseende.
  Brilliant Taklampa Crosstown, ljus bambuskärm öppen »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant LED-taklampa Racing 3 lampor

  Trearmad taklampa Racing för barnkammaren Snabb röd bestämmer färgen på taklampan Racing för barnkammaren. Tre knallröda lampskärmar sörjer för en solid allmänbelysning i barnkammaren. De tre spotarna är svängbara och dess ljus kan därmed justeras individuellt. I mitten finns en målflagga och en racerbil avbildade. Lampan levereras inklusive LED-lampor.
  Brilliant LED-taklampa Racing 3 lampor »

  573 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant Kensington - takrondell i krom, tre ljuskällor

  Takrondell Kensington med tre glasskärmar och IP44 Eftersom de tre glasskärmarna kan vridas och svängas på den förkromade hållaren kan ljuset riktas mot olika områden i rummet och belysa dem accentuerat genom skärmöppningarna. Men även för allmänbelysning i rummet kan den användas, eftersom de satinerade skärmarna utstrålar jämnt ljus. Den runda takrondellen Kensington kan även användas i badrummet, tack vare skyddsklass IP44.
  Brilliant Kensington - takrondell i krom, tre ljuskällor »

  974 SEK

  Lamp24.se

 • 3473 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant LED-taklampa Allie, 119 x 29,5 cm

  Fyrkantig LED-taklampa Allie i vit metall På grund av dess enkla exteriör kan Allie- taklampa integreras i många olika inredningsstilar. De många funktionerna hos den moderna lampan säkerställer mer individualitet. Den levereras med en fjärrkontroll som, förutom valet av ljusfärg i intervallet från varmvitt till dagsljus, gör att det starka ljuset kan dämpas. En nattlampa och RGB bakgrundsbelysning är också integrerade. På detta sätt säkerställs alltid rätt stämning. Lampan presenterar sig som ett lätt att kombinera tillbehör i vitt i rak linje som slutligen utvecklar sin fulla effekt när den är påslagen.
  Brilliant LED-taklampa Allie, 119 x 29,5 cm »

  2136 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant Färgglad bordslampa Onni grön, med fot

  Bordslampa Onni med fot Det är svårt att bestämma sig för Onni. Vilken trendfärg ska man nu välja den? Egentligen spelar det ingen roll, med bordslampan Onni gör man alltid helt rätt val.
  Brilliant Färgglad bordslampa Onni grön, med fot »

  226 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant LEDspot-taklampa Movie, 2 ljuskällor, svart

  Ursprunglig LED-taklampa Movie i modern spotlightdesign Ljus av, spot på!" är ett av de utrop man tänker på vid anblicken av denna LED-taklampa Movie. Movie påminner nämligen optiskt - liksom namnet antyder - om strålkastare vid filminspelningar. Båda spotarna är svängbara och lyser upp rummet på bästa sätt. Men även i släckt tillstånd är denna lampa med två spots ett dekorativt inredningssobjekt i taket och bidrar till en individuell inredning.
  Brilliant LEDspot-taklampa Movie, 2 ljuskällor, svart »

  839 SEK

  Lamp24.se

 • 1027 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant LED-taklampa Soccer, 3 lampor

  Trearmad taklampa Soccer för barnkammaren Människor i alla åldrar har en stor fascination för fotboll. Den här taklampan i fotbolls-design realiserar en solid allmänbelysning för de små fotbollsfansen. Soccer är utformad som en fotbollsplan. De tre spotarna är svängbara och dess ljus kan därmed justeras individuellt. Lampan levereras inklusive LED-lampor.
  Brilliant LED-taklampa Soccer, 3 lampor »

  573 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant Taklampa Carmen Wood industriell stil – 3 lampor

  Taklampa Carmen Wood med 3 lampor – industribelysning i modern tolkning Inspirerad av funktionella industriella och teaterlampor har modellen en enkel och elegant design. Takelementet i trä övertygar med sin varma färg. Den mjukar upp metallskärmarnas hårda karaktär i robust metall avsevärt. Taklampan Carmen Wood med tre lampor är något nostalgisk och övertygar med sin flexibilitet. Varje skärm kan riktas individuellt, så att den antingen sörjer för behaglig bakgrundsbelysning eller markanta ljusaccenter i form av punktbelysning. Tack vare retro-designen passar taklampan Carmen Wood med tre lampor perfekt i moderna industriella stilar. Den kompakta lampan Carmen Wood fungerar som grundbelysning i vardagsrummet eller unik belysning ovanför matbordet.
  Brilliant Taklampa Carmen Wood industriell stil – 3 lampor »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant LED-taklampa Uranus, Easydim, 4 ljuskällor

  LED-taklampa Uranus med rörliga skärmar, dimbar via väggströmbrytare Uranus har den populära Easydim-tekniken integrerad och kan därmed regleras med hjälp av väggströmbrytaren i ljusstyrka. Först sätts ljuset på som vanligt och sedan kan du när som helst starta dimningsprocessen, vilken aktiveras genom två snabba tryck på strömbrytaren. Ljusstyrkan går då långsamt och mjukt tillbaka från full ljusstyrka upp till 10 procent. Om du vill välja en nivå däremellan, då räcker ett dubbelklick på strömbrytaren för att den aktuella ljusstyrkan ska sparas till nästa gång. De fyra skärmarna är platta och kvadratiska och har därmed en mycket modern optik. Varje skärm kan vridas och svängas.
  Brilliant LED-taklampa Uranus, Easydim, 4 ljuskällor »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant Cine - en golvlampa strålkastar-design

  Cine - en modern golvlampa i industriell design Både det trebenta stativet som fungerar som stomme och det svängbara lamphuvudet i form av en strålkastare gör golvlampan Cine till en highlight i teknisk och industriell stil i varje modernt inrett rum. Foten består av svartlackerad metall, lamphuvudet med byglar och skyddsnät är glänsande förkromad. Golvlampan har en fotströmbrytare på kabeln för bekväm användning. Den är utrustad med en E27-fattning där glödlampor, LED-lampor eller energisparlampor kan användas, vilket gör golvlampan Cine till en tidsenligt energieffektiv extralampa som drar blickarna till sig.
  Brilliant Cine - en golvlampa strålkastar-design »

  6145 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant LED-taklampa Bility, längd 62 cm ram svart

  Bility LED-taklampa med svart ram i fyrkantig form LED-taklampa Bility fångar först och främst ögat med sin tydliga design, men imponerar också med sin mängd funktioner och många möjliga användningsområden. Lampan är gjord av två rektangulära ramelement av svartmetall som läggs över och placerar den stora ljusytan på ett elegant sätt. Dess ekonomiska och energieffektiva lysdioder är utrustade med EasyDim-funktionen och ger därmed möjlighet att skapa ett brett spektrum av ljusstämningar genom att dimma via väggbrytaren, ingen dimmer krävs.
  Brilliant LED-taklampa Bility, längd 62 cm ram svart »

  2671 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant LED-bordslampa Entrance med touchdimmer

  Varmvit, dimbar LED-bordslampa Ingång LED-bordslampa Entrance, gjord av metall och plast, avger sitt mjuka, varma vita LED-ljus över ett stort område in i rummet. De inbyggda lysdioderna imponerar med sin höga prestanda och energieffektivitet. Om det behövs kan ljusstyrkan på belysningen regleras till önskad nivå med den inbyggda pekdämparen.
  Brilliant LED-bordslampa Entrance med touchdimmer »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant Pendellampa Relax, 3 lampor brons

  Pendellampa Relax - bordsbelysning med estetisk ljusaccent Motsatserna dras till varandra, sägs det. Detta stämmer även in på pendellampan Relax med 3 lampor, i varje fall harmoniserar här motsatserna i fråga om material och färger utmärkt med varandra och skapar en mycket vacker helhetsbild. Det kromfärgade upphängningssystemet av metall kompletteras av tre skärmar vars dubbla optik - den yttre metallskärmen glänser i varm brons medan innerskärmen är vit - skapar en mycket gemytlig ljuseffekt. Då uppstår inte bara en sagolik omgivningsbelysning utan samtidigt en mycket behaglig atmosfär i rummet.
  Brilliant Pendellampa Relax, 3 lampor brons »

  2671 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant Golvlampa Plow med 2 spottar, svart/mörkt trä

  Svart golvlampa Plog i trä och stål Plough golvlampa med sina två lampskärmar är perfekt som områdesbelysning bredvid soffan. Det rustika och industriella utseendet säkerställer en självsäker lampa, som också imponerar med sin tydliga design när den är avstängd. Ljusstrålen för de två metallskärmarna kan justeras efter behov genom att vrida och vrida nyanser.
  Brilliant Golvlampa Plow med 2 spottar, svart/mörkt trä »

  2537 SEK

  Lamp24.se

 • 2269 SEK

  Lamp24.se

Kolla också