Busch - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Busch Taklampa SARA glasskärm med 2 ljuskällor

  Vägg- och taklampan SARA med delvis satinerad glas Taklampan SARA sticker ut med sin vackra list i delvis satinerat glas på vilken två svängbara spotlights i nickel sitter. Spotlightsen är svängbara och kan därmed ställas in efter önskemål. På detta vis belyses direkt allsköns dekorativa detaljer eller badrumsspeglar. Lampan kan också med fördel monteras på väggen.
  Busch Taklampa SARA glasskärm med 2 ljuskällor »

  1468 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Klassisk golvlampa RETRO

  Klassisk golvlampa RETRO i minimalistisk design Hos golvlampan RETRO bör produktnamnet tas på allvar. Lampans enkla, eleganta aluminiumutseende gör att den kan användas på många sätt och anpassar sig välvilligt i rummet. Lampans arm är delvis flexibel och anpassar sig till personliga belysningsbehov. Lampan tänds och släcks bekvämt med en fotströmbrytare. Den är dessutom lämpad för lågenergilampor.
  Busch Klassisk golvlampa RETRO »

  2136 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Rund LED-inbyggnadslampa Joanie, borstat aluminium

  Style möter funktionalitet i Joanie- LED-inbyggnadslampa LED-inbyggnadslampa Joanie imponerar med sitt högkvalitativa utförande och användningen av de bästa materialen. Denna lampa är gjord av borstat aluminium som understryker den lyxiga karaktären. Den moderna designen kan integreras perfekt i olika vardagsrum på grund av sin enkelhet. Dessutom erbjuder den en svängbar ljuskropp som erbjuder den perfekta ljuskällan och utstrålningen i rummet. En inbyggd inbyggnadslampa för alla situationer Lampan erbjuder det perfekta ljuset beroende på önskat humör och situation. Den dimbara armaturen möjliggör perfekt justering av belysningen, antingen i sovrummet, i hallen eller i badrummet.
  Busch Rund LED-inbyggnadslampa Joanie, borstat aluminium »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Busch LED-klämlampa Karen med strömbrytare

  LED-klämlampa KAREN med strömbrytare för flexibel användning överallt LED-klämlampan Karen med böjlig ljushals imponerar med modern design i polerad förkromning och kan tack vare klämfästet monteras överallt där ljuset behövs, förslagsvis vid skrivbordet, i köket eller i hobbyrummet. Denna praktiska lampa är utrustad med en strömbrytare och levereras inklusive nätdel. Lampan avger varmvitt LED-ljus (2.850K) och har en livslängd på upp till 50.000 timmar och lämnar därmed sitt bidrag till att sänka strömkostnaderna. Med 45 graders-lins.
  Busch LED-klämlampa Karen med strömbrytare »

  1391 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Mattgyllene LED-inbyggnadslampa Joanie

  Energieffektiv LED-inbyggnadslampa Joanie - bekvämt ljus för varje rum Den 30 ° svängbara mattguld- LED-inbyggnadslampa Joanie erbjuder ett flexibelt belysningskoncept för varje rum. Dimbar och med ett satinerat glas, LED-inbyggnadsspot infälld strålkastare, integrerad i skåp eller tak, ger en individuell och bekväm ljuskälla med varmvit belysning. Med en bred strålvinkel på 120 ° och en energiförbrukning på nio watt är det möjligt att spara energi. Glamorös och elegant inbyggnadsspot med Matt Gold Den matta guldfinishen på den infällda strålkastaren sätter mycket speciella höjdpunkter och understryker effektivt den eleganta inredningen i vardagsrummet eller sovrummet. Inbyggt i taket uppnås ljuseffekter som påminner om en stjärnhimmel. Den inbyggda platsen förvandlar också glasfönster och speglar till eleganta blickfångare.
  Busch Mattgyllene LED-inbyggnadslampa Joanie »

  1134 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Liten bordslampa Karen med minispotlight LED

  LED-bordslampa Karen i miniformat Den praktfulla LED-bordslampan Karen med minispotlight imponerar med modern design i polerad förkromning och skapar tack vare det svängbara lamphuvudet riktad extrabelysning där den behövs. Denna formsköna ljuskälla levereras inklusive nätdel. Lampan avger varmvitt LED-ljus (2.850K) och har en livslängd på upp till 50.000 timmar och lämnar därmed sitt bidrag till att sänka strömkostnaderna. Med 45 graders-lins och strömbrytare.
  Busch Liten bordslampa Karen med minispotlight LED »

  2136 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Vägglampa Elegance, guld

  Guldpläterad vägglampa ELEGANCE i triangulär form ELEGANCE-vägglampan lever upp till sitt namn. Det är inte bara dess ovanliga triangulära form som fångar ögat, utan framför allt ytan av äkta guldblad. Ett mjukt ljus tränger igenom den satinerade, kalkliknande lampskärmen, som harmoniskt belyser rummet. Dessutom har lampan en omkopplare som är dold bakom kåpan för att inte störa helhetsintrycket. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och långvariga produkter som uppfyller högsta kvalitets- och säkerhetsstandarder.
  Busch Vägglampa Elegance, guld »

  1869 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Joanie - LED-inbyggnadslampa, borstat järn

  Mångsidig LED-inbyggnadslampa: Joanie-modellen Detta inbyggnadslampa i borstat järn är en praktisk modell som kan användas i många områden. LED-lampan kan svängas och anpassas därmed optimalt till användarens behov. Lampan är fäst med en enkel klämma, helst i ett undertak. Liten strålkastare - generös belysning Joanie- inbyggnadslampa armatur har en generös strålningsvinkel som möjliggör omfattande belysning. Den diskreta lampan hittar sin plats särskilt i vardagsrummet och i köket. Installation i kommersiella rum rekommenderas också för att kunna belysa produkterna optimalt.
  Busch Joanie - LED-inbyggnadslampa, borstat järn »

  499 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Förglasad väggspotlight SARA med 3 ljuskällor

  Vägglampan SARA med attraktiv glaslist Taklampan SARA sticker ut med sin vackra list i delvis satinerat glas på vilken tre svängbara spotlights i nickel sitter. Spotlightsen är svängbara och kan därmed ställas in efter önskemål. På detta vis belyses direkt allsköns dekorativa detaljer eller badrumsspeglar. Lampan utmärker sig genom att vara okänslig mot vattenånga tack vare den speciella ytbehandlingen.
  Busch Förglasad väggspotlight SARA med 3 ljuskällor »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Busch LED-vägglampa Saturna hög kvalité med strömbrytare

  Vägglampan Saturna imponerar med sin kraftfulla LED-ljuskälla Denna vägglampa, som presenteras i ett modernt aluminiumsutseende, är inte bara ett bra val när det gäller utseende. Framför allt är de funktionella fördelarna med denna armatur övertygande: Armaturen är tillverkad i Tyskland och är en högkvalitativ produkt som är utrustad med kraftfulla och energibesparande lysdioder. Dessa har en genomsnittlig livslängd på cirka 50 000 timmar. Det moderna utseendet förstärks av det enkla aluminiumutseendet. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och långvariga produkter som uppfyller högsta kvalitets- och säkerhetsstandarder.
  Busch LED-vägglampa Saturna hög kvalité med strömbrytare »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Vit LED-inbyggnadslampa Joanie, lutbar

  Vitt och modernt inbyggnadslampa Joanie Detta energibesparande och högkvalitativa LED-ljus är en mångsidig produkt. Med den här modellen kan den lätta kroppen svängas med 30 grader så att du får en optimal sikt. Rummet är mycket väl upplyst. På grund av den vita färgen är LED-inbyggnadslampa en riktig blickfång och ett bra alternativ till taklampa. Praktiskt och platsbesparande Den inbyggda inbyggnadslampa är lätt och liten. Den kan installeras individuellt eller i en ensemble. Lampan är lämplig för en mängd olika rum och kan enkelt integreras i otaliga inredningsstilar.
  Busch Vit LED-inbyggnadslampa Joanie, lutbar »

  499 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Flexibel LED-vägglampa MINI arm, universalvit

  LED-vägglampa MINI med flexibel arm i två ljusnyanser Den vackra vägglampan MINI belyser även de mörkaste hörn. Tack vare den 25 långa, rörliga armen med energisnål LED-spotlights är lampan oerhört flexibel och uppfyller alla möjliga typer av behov. Den moderna designen i matt nickel kompletterar helhetsbilden. Med vippströmbrytare.
  Busch Flexibel LED-vägglampa MINI arm, universalvit »

  1869 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Flexibel LED-bordslampa MINI arm, universalvit

  LED-bordslampa MINI med flexibel arm Den minimalistiska bordslampan MINI är enormt flexibel tack vare den 25 cm långa, rörliga armen. Lampans energisnåla LED-spotlights uppfyller därmed flertalet olika belysningsbehov. Den moderna designen i matt nickel kompletterar helhetsbilden.
  Busch Flexibel LED-bordslampa MINI arm, universalvit »

  1279 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Klassisk väggspotlight EIFEL med strömbrytare

  Klassisk väggspotlight EIFEL Den klassiska väggspotlighten EIFEL fungerar som kompletterande dekorativ belysning, läsbelysning eller punktbelysning. Tack vare lampans retrodesign smälter den diskret in i de mest skiftande inredningsstilar. Lampans led i metall är 355° vridbar. Keramikfattningen i hög kvalité kompletterar helhetsbilden. Serien EIFEL är lämpad för lågenergilampor.
  Busch Klassisk väggspotlight EIFEL med strömbrytare »

  466 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Taklampa Elegance, 2 lampor, guld

  Distinkt taklampa ELEGANCE med äkta guldblad taklampa från ELEGANCE serien är en ädel blickfång som kommer att visas till fördel i olika inredningsstilar. Ytan på den triangulära ramen behandlades med äkta guldblad. Den böjda formen ger lampan ytterligare dynamik. De två svängbara strålkastarna säkerställer behaglig belysning, vilket skapar intressanta ljusreflektioner genom guldet. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och långvariga produkter som uppfyller högsta kvalitets- och säkerhetsstandarder.
  Busch Taklampa Elegance, 2 lampor, guld »

  3873 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Liten bordsspotlight MINI med antikutseende LED

  Liten bordsspotlight MINI med bronsutseende. LED-teknik. MINI bordsspotlight med antikutseende är den perfekta accessoaren i små rum. De energisnåla LED-spotlightsen kan svängas uppåt och nedåt så att ljuset ska kunna ställas in efter personliga önskemål. Tillverkad i Tyskland.
  Busch Liten bordsspotlight MINI med antikutseende LED »

  1869 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Funktionell LED-klämlampa MINI universalvitt ljus

  Funktionell LED-klämlampa MINI med flexibel arm i två ljusnyanser Denna LED-klämlampa i serien MINI sticker ut med sin matt borstade nickelyta. Med sin diskreta design och klämfäste går lampan att montera på ett flertal sätt och passar även i små rum. Lampans svängbara huvud är utrustat med effektfull LED som skapar energisnål och riktad belysning. Tillverkad i Tyskland.
  Busch Funktionell LED-klämlampa MINI universalvitt ljus »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Kvadratisk LED-DL Karin med 4 ljuskällor

  LED-taklampan Karen. List med svängbara spotlights LED-taklampan Karen. Listen imponerar i modern design i polerad förkromning och skapar riktad rumsbelysning i hallen, vardagsrummet eller arbetsrummet. Denna bekväma ljuskälla levereras inklusive nätdel. Lampan avger varmvitt LED-ljus (2.850K) och har en livslängd på upp till 50.000 timmar och lämnar därmed sitt bidrag till att sänka strömkostnaderna. Med 45 graders-lins.
  Busch Kvadratisk LED-DL Karin med 4 ljuskällor »

  4809 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Slank LED-golvlampa Karen

  LED-golvlampa AREN med fotströmbrytare De gracila formerna gör golvlampan Karen i polerad förkromning till ett absolut måste i belysningsväg som väl låter sig integreras i de mest skiftande inredningsstilar. Denna formsköna lampa är utrustad med en fotströmbrytare och levereras inklusive nätdel. Lampan avger varmvitt LED-ljus (2.850K) och har en livslängd på upp till 50.000 timmar och lämnar därmed sitt bidrag till att sänka strömkostnaderna. Med 45 graders-lins. Stativets övre del är böjlig för att kunna anpassa ljuset till personliga önskemål.
  Busch Slank LED-golvlampa Karen »

  3873 SEK

  Lamp24.se

 • Busch LED-vägglampa Karen med vippströmbrytare

  LED-vägglampa Karen med svängbart lamphuvud LED-vägglampan Karen med svängbart lamphuvud imponerar med modern design i polerad förkromning och skapar god extrabelysning i hallen, vardagsrummet eller arbetsrummet. Denna formsköna ljuskälla levereras inklusive nätdel. Lampan avger varmvitt LED-ljus (2.850K) och har en livslängd på upp till 50.000 timmar och lämnar därmed sitt bidrag till att sänka strömkostnaderna. Med 45 graders-lins och minivippströmbrytare.
  Busch LED-vägglampa Karen med vippströmbrytare »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Vägglampa EIFEL, 3 lampor

  3-väggslampa EIFEL i vit retro look EIFEL vägglampa imponerar med sitt mångsidiga retroutseende. Metallfogarna på de tre strålkastarna kan vridas 355 ° och därmed säkerställa optimal rumsbelysning. Den högkvalitativa keramiska uttag avrundar helhetsbilden. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och långvariga produkter som uppfyller högsta kvalitets- och säkerhetsstandarder.
  Busch Vägglampa EIFEL, 3 lampor »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Vit golvlampa EIFEL med 2 ljuskällor

  Vit golvlampa EIFEL i retrodesign Golvlampan EIFEL med 2 ljuskällor tar tillbaka 70-talskänslan in i vardagsrummet. Lampan är utrustad med 2 spotlights i keramikfattning so sitter på rörliga leder i metall. Med hjälp av en manuell fjärrkontroll kan lampan bekvämt manövreras.
  Busch Vit golvlampa EIFEL med 2 ljuskällor »

  2269 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Rörlig spegelbelysning JENNY

  Rörlig spegelbelysning JENNY med vridbara spotlights Den eleganta spegelbelysningen JENNY monteras enkelt på spegeln (klämmområde upp till 5 mm) och skapar varm, bländfri belysning i badrummet. Lampans hals i förkromad metall är svängbar och kan därmed ställas in efter behov. Spotlighten omges av en skärm i satinerat glas som möjliggör särskilt mjuk belysning.
  Busch Rörlig spegelbelysning JENNY »

  867 SEK

  Lamp24.se

 • Busch LED-vägglampa med strömbrytare

  LED-vägglampa Karen med strömbrytare och flexibel arm Den imponerande LED-vägglampan Karen imponerar med modern design i polerad förkromning och skapar tack vare den flexibla armen riktad extrabelysning i hallen, vardagsrummet eller arbetsrummet. Denna formsköna ljuskälla levereras inklusive nätdel. Lampan avger varmvitt LED-ljus (2.850K) och har en livslängd på upp till 50.000 timmar och lämnar därmed sitt bidrag till att sänka strömkostnaderna. Med 45 graders-lins.
  Busch LED-vägglampa med strömbrytare »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Vridbar LED-inbyggnadslampa Joanie, gammal mässing

  LED-inbyggnadslampa Joanie i klassisk stil Den svängbara LED-inbyggnadslampa Joanie kombinerar både modern och klassisk stil. Väskan är gjord av metall och har färgen på gammal mässing. Denna enkla lampa anpassar sig till många olika inredningsstilar. En lampa med flexibilitet Med en diameter på 8,2 cm kan denna inbyggnadslampa också installeras idealiskt i trånga utrymmen. På grund av det faktum att lampan kan svängas upp till 3 grader är det lätt att belysa hörn och vissa föremål. Den mycket breda strålvinkeln på 110 grader möjliggör också omfattande belysning av alla rum.
  Busch Vridbar LED-inbyggnadslampa Joanie, gammal mässing »

  1068 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Taklampa Karina med 3 ljuskällor

  Taklampa Karina med takfäste i tallträ Taklampan Karina med 3 ljuskällor passar både i sovrummet och i hallen i lantligt inredda miljöer och skapar god vardagsbelysning. Drivs med 3 x 40 W-lampor Inklusive lampor.
  Busch Taklampa Karina med 3 ljuskällor »

  839 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Minimalistisk LED-golvlampa MINI antikt utseende

  Minimalistisk LED-golvlampa MINI i antikt utseende Golvlampan MINI verkar som en dekorativ accessoar med sin antika design i matt brons som harmoniserar med många olika inredningsstilar. De energisnåla LED-spotlightsen är flexibelt svängbara för att det universalvita ljuset ska kunna ställas in efter personliga önskemål. Med fotströmbrytare. Tillverkad i Tyskland.
  Busch Minimalistisk LED-golvlampa MINI antikt utseende »

  2938 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Joanie - LED-inbyggnadslampa vitt, kantig

  Enkelt och modernt - Joanie LED-inbyggnadslampa Denna LED-lampa i vitt imponerar med sin tydliga design och höga funktionalitet. På grund av sin färg smälter den perfekt in i alla vita tak. Den kan användas bra i vardagsrummet och matsalen samt i korridoren och i köket. Men trapphus och källare drar också nytta av deras mysiga, varma vita ljus. Med en bred strålvinkel på 120 ° belyser Joanie- inbyggnadslampa rummet jämnt och jämnt. Tack vare 9 W LED-lampan, som kan svängas 30 °, garanteras inget hörn i mörkret.
  Busch Joanie - LED-inbyggnadslampa vitt, kantig »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Vit klämlampa EIFEL

  Vit klämlampa EIFEL i retrodesign Den lilla klämlampan i serien EIFEL går plats i trånga områden och kan förslagsvis monteras på en bordsskiva eller en hylla. Lampans diskreta, vita design smälter in i alla inredningsstilar. Tack vare en led i metall går lampan att svängas bakåt (ca 80 grader) och garanterar riktad belysning. Lampan utmärker sig med en keramikfattning i hög kvalité.
  Busch Vit klämlampa EIFEL »

  533 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Modernt utformad LED-list DL med 2 ljuskällor

  LED-taklampan Karen. List med svängbara spotlights LED-taklampa Karen. Listen imponerar i modern design i polerad förkromning och skapar god riktad rumsbelysning i hallen, vardagsrummet eller arbetsrummet. Denna bekväma ljuskälla levereras inklusive nätdel. Lampan avger varmvitt LED-ljus (2.850K) och har en livslängd på upp till 50.000 timmar och lämnar därmed sitt bidrag till att sänka strömkostnaderna. Med 45 graders-lins.
  Busch Modernt utformad LED-list DL med 2 ljuskällor »

  2114 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Gyllene LED-inbyggnadslampa Joanie, lutbar

  Praktisk och flexibel med inbyggnadslampan Joanie Den gyllene LED-inbyggnadslampan kan användas på många platser. Den är gjord av metall och skimrar i en guldmatt nyans. Med en diameter på endast 8,2 cm är den lätt att installera på de platser med behov. Dess vridbara lampkropp och dess generösa strålningsvinkel på 110 grader möjliggör flexibel och omfattande belysning av rummet. Ljustemperaturen är varmvit. Energieffektivitet med flexibel LED-lampa Tack vare den senaste LED-tekniken och hög kvalitet uppnås en energieffektivitet som behagar och gör att hushållskassan räcker längre. Med 4,5W förbrukar inbyggnadslampan väldigt lite energi och ger fortfarande tillräcklig ljusstyrka.
  Busch Gyllene LED-inbyggnadslampa Joanie, lutbar »

  1068 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Kantig LED-inbyggnadslampa Joanie, krom

  Mångsidig - svängbar LED-inbyggnadslampa Joanie i krom Joanie-lampan inspirerar till funktion och design. Armaturen kan svängas med cirka 30 °, den breda strålningsvinkeln (110 °) säkerställer jämn, platt belysning. Med endast 4,5 watts energiförbrukning är LED-lampan en av de mest ekonomiska. LED-spotlight i många variationer LED-inbyggnadslampa finns som en rund och fyrkantig lampa i olika utföranden. De finns i krom-, guld- eller silverfärger. I entréområdet, i köket eller i vardagsrummet erbjuder den moderna inbyggnadslampa med sitt vänliga, varma vita ljus den önskade ljusstyrkan överallt. Lampan är också dimbar.
  Busch Kantig LED-inbyggnadslampa Joanie, krom »

  1134 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Solformad vägglampa Inka LED med bladsilver

  För både vägg- och takmontering: solformad Inka LED-lampa Med Inka LED vägg och taklampa ljus, solen bokstavligen stiger, eftersom formen av ljuset är modellerad på solen. Som extra är solens strålar" belagda med äkta silverblad och ger därmed lampan en speciell glans. Under diffusorglaset mitt i ljuset finns det varma vita COB-LED (2700 K) som säkerställer behagligt bländningsfritt ljus. LED-lamporna kan nedtonas med en framkantsdimmer dimmer (ingår ej).
  Busch Solformad vägglampa Inka LED med bladsilver »

  5609 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Glänsande LED-bordslampa Karen

  LED-bordslampa Karen - en förkromad, glänsande klenod Den praktfulla LED-bordslampan Karen imponerar med modern design i polerad förkromning och skapar tack vare den flexibla armen riktad extrabelysning där den behövs. Denna formsköna ljuskälla levereras inklusive nätdel. Lampan avger varmvitt LED-ljus (2.850K) och har en livslängd på upp till 50.000 timmar och lämnar därmed sitt bidrag till att sänka strömkostnaderna. Med 45 graders-lins.
  Busch Glänsande LED-bordslampa Karen »

  3205 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Joanie - LED-inbyggnadslampa vitt, rund

  LED-inbyggnadslampa Joanie med svängbar ljuskropp Denna energibesparande LED-inbyggnadslampa kan användas på en mängd olika sätt och förbrukar endast lite energi vid 9 W utan att ljusstyrkan behöver drabbas. Armaturen kan svängas med 30 °, vilket underlättar flexibiliteten när det gäller belysning. Den relativt breda strålvinkeln på 120 ° möjliggör också omfattande belysning av rummet.
  Busch Joanie - LED-inbyggnadslampa vitt, rund »

  1134 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Borstad LED-inbyggnadslampa Joanie, järn

  Borstad LED-inbyggnadslampa Joanie - en allround talang Den här inbyggnadslampa är en riktig konstnär med snabb byte. Lampan ser ut som borstat järn. Den kan användas universellt i olika delar av hemmet. Den kan användas i köket eller som en taklampa . Enkel montering, liten förbrukning Denna LED-lampa är mycket enkel att installera tack vare klipp på baksidan. Den förbrukar bara 9 watt och är därför mycket ekonomisk. Därför är denna lampa också väl lämpad för kontinuerlig drift. Lampan kan ställas in i 30 graders vinkel och kan därför också belysa hörn. Lampan är också dimbar.
  Busch Borstad LED-inbyggnadslampa Joanie, järn »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Modernt utformad LED-list DL med 3 ljuskällor

  LED-taklampan Karen. List med svängbara spotlights LED-taklampa Karen. Listen imponerar i modern design i polerad förkromning och skapar god riktad rumsbelysning i hallen, vardagsrummet eller arbetsrummet. Denna bekväma ljuskälla levereras inklusive nätdel. Lampan avger varmvitt LED-ljus (2.850K) och har en livslängd på upp till 50.000 timmar och lämnar därmed sitt bidrag till att sänka strömkostnaderna. Med 45 graders-lins.
  Busch Modernt utformad LED-list DL med 3 ljuskällor »

  4007 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Klassisk bordslampa RETRO

  Klassisk bordslampa RETRO i minimalistisk design Bordslampan i elegant aluminiumutformning passar på flertalet ställen och smälter välviligt in i rummet. Lampans arm är delvis flexibel och anpassar sig till personliga belysningsbehov. Lampan tänds och släcks bekvämt med en vippströmbrytare. Den är dessutom lämpad för lågenergilampor.
  Busch Klassisk bordslampa RETRO »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Praktisk LED-klämlampa Karen

  LED-klämlampa KAREN för flexibel användning LED-klämlampan Karen med böjlig ljushals imponerar med modern design i polerad förkromning och kan tack vare klämfästet monteras överallt där ljuset behövs, förslagsvis vid skrivbordet, i köket eller i hobbyrummet. Denna praktiska lampa är utrustad med en strömbrytare och levereras inklusive nätdel. Lampan avger varmvitt LED-ljus (2.850K) och har en livslängd på upp till 50.000 timmar och lämnar därmed sitt bidrag till att sänka strömkostnaderna. Med 45 graders-lins.
  Busch Praktisk LED-klämlampa Karen »

  2136 SEK

  Lamp24.se

 • Busch Minimalistisk LED-golvlampa SATURN med 2ljuskällor

  Flexibel LED-golvlampa SATURN med två justerbara ljuskällor SATURN är en anmärkningsvärd golvlampa som utan tvekan omedelbart fångar ögat med sina två strålkastare. Dessa kan justeras individuellt och styras i olika riktningar. Detta innebär att SATURN LED-golvlampa kan användas på ett särskilt mångsidigt och flexibelt sätt (båda strålkastarna kan vridas 355 °). Detta är ett modernt och elegant belysningstillbehör som kommer till sin rätt i ett modernt hem. SATURN är perfekt som läs- och accentbelysning och kan till exempel användas på kontoret. Den varma vita belysningen säkerställer att SATURN alltid avger ett mycket trevligt och mysigt ljus som är lätt för ögonen.
  Busch Minimalistisk LED-golvlampa SATURN med 2ljuskällor »

  2393 SEK

  Lamp24.se

Kolla också