Champion USA - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Champion Kokplatta

  Champions kokplatta är för dig som behöver extra matlagningsutrymme i köket, husvagnen eller sommarstugan. Termostaten är utrustad med 5 inställningar och plattan har en generös diameter, 180mm. Kokplattan är även utrustad med en tålig yta som är enkel att rengöra och torka av.
  Champion Kokplatta »

  329 SEK

  Billigteknik.se

 • Champion Smörgåsgrill Multi

  Champion CHSG110 smörgåsgrill är det ultimata hjälpmedlet i köket för att tillaga alla former av varma smörgåsar.
  Champion Smörgåsgrill Multi »

  199 SEK

  Husochhemma.se

 • Champion Vakuumförpackare Handhållen CHVF010

  Har du insett fördelen med att kunna vakuumförpacka livsmedel hemma men tycker att en traditionell vakuumförpackare tar upp för stor plats i köksskåpen? Då är CHVF010 den perfekta produkten för dig! Men sin smidiga storlek passar den in i de flesta kök, utan att för den delen kompromissa med resultatet. Exponering för luft kan få mat att förlora både smak och näring. Det kan också öka tillväxten av bakterier och jäst, vilket kan leda till att maten förstörs. Att vakuumförpacka tar bort luften och stänger in både smak och färskhet, vilket gör det till en perfekt metod att använda vid t.ex. Sous Vide-tillagning. CHVF010 har ett speciellt munstycke som tillsammans med Champions Zip-påsar vakuumförpackar livsmedel på ett enkelt och smidigt sätt. Champions handhållna vakuummaskin levereras tillsammans med 3st Medium zip-påsar och 3st Large zip-påsar. Inkluderat är även ytterligare ett munstycke som är designat att passa med många andra varumärken av zip-påsar på marknaden.
  Champion Vakuumförpackare Handhållen CHVF010 »

  239 SEK

  Homeroom.se

 • Champion - Huvtröja Hooded Sweatshirt - Blå

  Huvtröja Hooded Sweatshirt från Champion med mjuk, borstad insida. Huva med dragsko och gummerat tryck fram. Magficka. Ribbade muddar i ärmslut och nedtill.
  Champion - Huvtröja Hooded Sweatshirt - Blå »

  600 SEK

  Ellos.se

 • Champion Köksmaskin 700w Vit

  Champions köksmaskin ger dig en hjälpande hand för flertalet av kökets bestyr. Vare sig du vill göra pannkaks-smet, vispa grädde eller knåda deg står maskinen till din tjänst. Köksmaskinen har en slimmad design, stabil konstruktion och en motoreffekt på 700W. Med tio hastigheter och pulsfunktion kan du justera maskinen helt efter dina behov.  En stor bunke på fem liter, visp, degkrok, spatel och stänkskydd ingår. De tre tillbehören är anpassade för olika ändamål. Vispen används exempelvis för att vispa ägg, grädde och smet. Degkroken är för degar till bull- och brödbak och spateln används till potatismos, lättare degar eller fyllningar.
  Champion Köksmaskin 700w Vit »

  1167 SEK

  CDON

 • Champion Vakuumförpackare Handhållen

  Har du insett fördelen med att kunna vakuumförpacka livsmedel hemma – men tycker att en traditionell vakuumförpackare tar upp för stor plats i köksskåpen? Då är CHVF010 den perfekta produkten&hellip:.
  Champion Vakuumförpackare Handhållen »

  249 SEK

  Husochhemma.se

 • Champion Köksmaskin 700W Svart

  Champion CHKA200 är en kraftfull och stilren köksmaskin som passar in perfekt i alla hem.
  Champion Köksmaskin 700W Svart »

  999 SEK

  Husochhemma.se

 • Champion Köksmaskin 700W Vit

  Champion CHKA200 är en kraftfull och stilren köksmaskin som passar in perfekt i alla hem.
  Champion Köksmaskin 700W Vit »

  999 SEK

  Husochhemma.se

 • Champion Sous Vide IPX7 WIFI

  Champion är stolta att kunna presentera den senaste modellen av Sous Vide Circulator – CHSV510! CHSV510 har utrustats med WiFi-funktion och en extra hög effekt på 1200W.
  Champion Sous Vide IPX7 WIFI »

  1499 SEK

  Husochhemma.se

 • Champion Steamer Portable PRO

  Att få släta och skrynkelfria kläder har aldrig varit enklare! Champion Steamer Portable Pro är en kraftfull handhållen Steamer som presterar långt över förväntan.
  Champion Steamer Portable PRO »

  399 SEK

  Husochhemma.se

 • Champion Köksmaskin 700W Svart

  Champion CHKA200 är en kraftfull och stilren köksmaskin som passar in perfekt i alla hem. Oavsett om du älskar att baka eller bara vill ha hjälp med att vispa grädde är denna maskin ett utmärkt val. Med sin stabila konstruktion och non-slip fötter står maskinen alltid stabilt på underlaget oavsett hastighet och belastning. CHKA200 har en effekt på hela 700W och är även utrustad med planetarisk blandning som ger ett jämnt och perfekt resultat varje gång. Maskinen går att justera i 10 olika hastigheter och har pulse -funktion. Med en bunke i rostfritt stål på hela 5 liter har du även plats för de större degarna. CHKA200 levereras med tillbehör för alla dina önskemål, samtliga i aluminium. En visp för att vispa ägg, grädde, smet osv. en degkrok för de lite tyngre bull-och bröddegarna samt ett omkörningstillbehör/spatel för exempelvis potatismos, lättare degar eller fyllningar. Dessutom följer det med ett stänkskydd som gör att du kan blanda alla ingredienser medan maskinen är igång utan risk för kladd och stank.
  Champion Köksmaskin 700W Svart »

  719 SEK

  Homeroom.se

 • Champion Köksmaskin 700W Vit

  Champion CHKA200 är en kraftfull och stilren köksmaskin som passar in perfekt i alla hem. Oavsett om du älskar att baka eller bara vill ha hjälp med att vispa grädde är denna maskin ett utmärkt val. Med sin stabila konstruktion och non-slip fötter står maskinen alltid stabilt på underlaget oavsett hastighet och belastning. CHKA200 har en effekt på hela 700W och är även utrustad med planetarisk blandning som ger ett jämnt och perfekt resultat varje gång. Maskinen går att justera i 10 olika hastigheter och har pulse-funktion. Med en bunke i rostfritt stål på hela 5 liter har du även plats för de större degarna. Köksmaskinen levereras med tillbehör för alla dina önskemål, samtliga i aluminium. En visp för att vispa ägg, grädde, smet osv. en degkrok för de lite tyngre bull-och bröddegarna samt ett omkörningstillbehör/spatel för exempelvis potatismos, lättare degar eller fyllningar. Dessutom följer det med ett stänkskydd som gör att du kan blanda alla ingredienser medan maskinen är igång utan risk för kladd och stank.
  Champion Köksmaskin 700W Vit »

  719 SEK

  Homeroom.se

 • Champion Steamer Portable PRO

  Att få släta och skrynkelfria kläder har aldrig varit enklare! Champion Steamer Portable Pro är en kraftfull handhållen Steamer som presterar långt över förväntan. Det starka ångtrycket i kombination med en rymlig vattentank gör att den kan mäta sig med vilket strykjärn som helst. Champion Portable Steamer PRO genererar ett kontinuerligt och kraftigt ångflöde på upp till 30g/min vilket är tillräckligt för att släta ut även de tuffare vecken. Använd för kläder, gardiner eller bara för att fräscha upp redan använda plagg. CHHS510 tar effektivt bort oönskad doft på både kläder och övriga textilier, och eftersom ånga har bevisat sig ta bort bakterier med upp till 99,9% håller du dina kläder i ett perfekt skick längre. Champions handhållna steamer passar även utmärkt att använda på dina lite känsligare plagg då ångflödet är skonsamt mot tyget. Champion Steamer Portable Pro är perfekt att ta med på semestern eller affärsresan! Den tar liten plats i resväskan och tack vare sin smarta design kan den förvaras stående i tex. garderoben, städskåpet eller i klädkammaren. Champion Portable Steamer PRO levereras med en smidig förvaringspåse som med fördel kan användas när du är på resande fot. Den medföljande borsten passar utmärkt när du vill ånga tjockare plagg så som t.ex. kappor för en bättre ångpenetration och en jämnare yta. - Ångflöde: 20-30g/minut - Vattentank kapacitet: 280 ml - Yta ångplatta: 11x5,5 cm - Avtagbar vattentank - Effekt: 1500W - Kontinuerligt ångflöde - Auto-shut off - Anti-drip - Låsknapp för konstant ångflöde - Uppvärmning: ca.
  Champion Steamer Portable PRO »

  319 SEK

  Homeroom.se

 • Champion Kokplatta Dubbel 180mm + 150mm

  CHKP210 är en enkel och stilren dubbel kokplatta för dig som behöver extra matlagningsutrymme i köket, husvagnen eller sommarstugan. Termostaterna är utrustade med 5 inställningar och plattorna har generösa diameter, 150 mm och 180mm. CHKP210 är utrustad med en tålig yta som är enkel att rengöra och torka av.
  Champion Kokplatta Dubbel 180mm + 150mm »

  319 SEK

  Homeroom.se

 • Champion Sous Vide IPX7 WIFI

  Champion är stolta att kunna presentera den senaste modellen av Sous Vide Circulator CHSV510! CHSV510 har utrustats med WiFi-funktion och en extra hög effekt på 1200W. Appen laddar du enkelt ner på iOS APP Store för Apple eller Google Play Store för Android. Sous Vide betyder "under vakuum" och har länge använts på restauranger över hela världen. Genom att först vakuum-förpacka kött, fisk, kyckling eller önskad råvara och sedan sänka ned dem i ett perfekt tempererat vatten gör att du kan uppnå fantastiska resultat. Du ställer in din Sous Vide på önskad temperatur, placerar den på kanten av en kastrull/gryta, startar timern och sen sköter resten sig självt. Eftersom temperaturen ligger helt stabilt finns ingen risk för att tillaga din råvara så att den blir torr. Temperaturen håller sig inom en noggrannhet på +/- 0,1°C tack vare att den cirkulerar vattnet. Efter tillagning steker du till din råvara, om så önskas, i en het stekpanna vilket ger tex. din köttbit en perfekt yta. CHSV510 har en slimmad och stilren design och levereras tillsammans med en smart tygpåse till förvaring. Den tydliga displayen visar aktuell temperatur och hur länge det är kvar på den tid du ställt in. Använd touch-kontrollen för att enkelt justera eller ställa in din temperatur eller låt appen göra inställningen. I Champion Sous Vide-appen kan du välja mellan en mängd förinställda guider på både kött, fisk och grönsaker eller varför inte lägga in dina egna favoritrecept? CHSV510 har en kraftfull effekt på hela 1200W, detta gör den lämplig även för de större kärlen upp till 20L. Den smarta klammern på baksidan gör att du kan fästa Sous Vide-maskinen på alla typer av behållare utan problem. Specifikationer: - Kapacitet för upp till 20L (min.
  Champion Sous Vide IPX7 WIFI »

  1499 SEK

  Homeroom.se

 • Champion Kokplatta Enkel 180mm

  CHKP110 är en enkel och stilren kokplatta för dig som behöver extra matlagningsutrymme i köket, husvagnen eller sommarstugan. Termostaten är utrustad med 5 inställningar och plattan har en generös diameter, 180mm. CHKP110 är utrustad med en tålig yta som är enkel att rengöra och torka av.
  Champion Kokplatta Enkel 180mm »

  239 SEK

  Homeroom.se

 • Champion Smörgåsgrill Multi CHSG110

  Champion CHSG110 smörgåsgrill är det ultimata hjälpmedlet i köket för att tillaga alla former av varma smörgåsar. Nonstick-behandlade plattor ger grillen ett utmärkt resultat varje gång, samtidigt som en underlättar rengöringen. CHSG110 har räfflade grillplattor som möjliggör tillagning av även större smörgåsar, som t.ex. ciabatta, panini eller andra större bröd. Givetvis går det lika bra att grilla två klassiska dubbelmackor med ost och skinka. CHSG110 har ett lättanvänt handtag som är låsbart för att hålla smörgåsarna på plats under hela tillagningen. Indikatorlamporna på ovansidan visar när grillen är redo att användas.
  Champion Smörgåsgrill Multi CHSG110 »

  159 SEK

  Homeroom.se

 • Champion Sous Vide-paket

  Champion Sous Vide-paket Detta är det perfekta paketet för dig som vill testa på att tillaga Sous Vide. I paketet ingår en Champion Sous Vide Precision Circulator, en Champion Vakuumförpackare samt Champion Vakuumpåsar. Allt du behöver för att bli en Sous Vide-expert! Sous Vide betyder "under vakuum" och har länge använts på restauranger över hela världen. Genom att först vakuum-förpacka kött, fisk, kyckling eller vad du nu önskar tillaga och sedan sänka ned dem i ett perfekt tempererat vatten gör att du kan uppnå fantastiska resultat. Du ställer in din Sous Vide på önskad temperatur, placerar den på kanten av en kastrull/gryta, startar timern och sen sköter resten sig självt. Eftersom temperaturen ligger helt stabilt finns ingen risk för att tillaga din råvara så att den blir torr. Temperaturen håller sig inom en noggrannhet på +/- 0.1°C tack vare att den cirkulerar vattnet.
  Champion Sous Vide-paket »

  1439 SEK

  Homeroom.se

 • Champion - Köksmaskin 700W Svart

  Champion CHKA200 är en kraftfull och stilren köksmaskin som passar in perfekt i alla hem. Oavsett om du älskar att baka eller bara vill ha hjälp med att vispa grädde är denna maskin ett utmärkt val. Med sin stabila konstruktion och non-slip fötter står maskinen alltid stabilt på underlaget oavsett hastighet och belastning. CHKA200 har en effekt på hela 700W och är även utrustad med planetarisk blandning som ger ett jämnt och perfekt resultat varje gång. Maskinen går att justera i 10 olika hastigheter och har pulse -funktion. Med en bunke i rostfritt stål på hela 5 liter har du även plats för de större degarna. CHKA200 levereras med tillbehör för alla dina önskemål, samtliga i aluminium. En visp för att vispa ägg, grädde, smet osv. en degkrok för de lite tyngre bull-och bröddegarna samt ett omkörningstillbehör/spatel för exempelvis potatismos, lättare degar eller fyllningar. Dessutom följer det med ett stänkskydd som gör att du kan blanda alla ingredienser medan maskinen är igång utan risk för kladd och stank.
  Champion - Köksmaskin 700W Svart »

  899 SEK

  Ellos.se

 • Champion - Jacka Bomber Jacket - Svart

  Jacka Bomber Jacket från Champion. Vadderad modell med quiltstickning och dunkänsla. Dragkedja fram och hög, vadderad krage samt två infällda fickor med dragkedja. Ribbstickad mudd i ärmslut och nederkant. Längd ca 59 cm i stl S.
  Champion - Jacka Bomber Jacket - Svart »

  1700 SEK

  Ellos.se

 • Champion - Smörgåsgrill Multi CHSG110

  Champion CHSG110 smörgåsgrill är det ultimata hjälpmedlet i köket för att tillaga alla former av varma smörgåsar. Nonstick-behandlade plattor ger grillen ett utmärkt resultat varje gång, samtidigt som en underlättar rengöringen. CHSG110 har räfflade grillplattor som möjliggör tillagning av även större smörgåsar, som t.ex. ciabatta, panini eller andra större bröd. Givetvis går det lika bra att grilla två klassiska dubbelmackor med ost och skinka. CHSG110 har ett lättanvänt handtag som är låsbart för att hålla smörgåsarna på plats under hela tillagningen. Indikatorlamporna på ovansidan visar när grillen är redo att användas.
  Champion - Smörgåsgrill Multi CHSG110 »

  199 SEK

  Ellos.se

 • Champion - Sous Vide-paket

  Champion Sous Vide-paket Detta är det perfekta paketet för dig som vill testa på att tillaga Sous Vide. I paketet ingår en Champion Sous Vide Precision Circulator, en Champion Vakuumförpackare samt Champion Vakuumpåsar. Allt du behöver för att bli en Sous Vide-expert! Sous Vide betyder "under vakuum" och har länge använts på restauranger över hela världen. Genom att först vakuum-förpacka kött, fisk, kyckling eller vad du nu önskar tillaga och sedan sänka ned dem i ett perfekt tempererat vatten gör att du kan uppnå fantastiska resultat. Du ställer in din Sous Vide på önskad temperatur, placerar den på kanten av en kastrull/gryta, startar timern och sen sköter resten sig självt. Eftersom temperaturen ligger helt stabilt finns ingen risk för att tillaga din råvara så att den blir torr. Temperaturen håller sig inom en noggrannhet på +/- 0.1°C tack vare att den cirkulerar vattnet.
  Champion - Sous Vide-paket »

  1499 SEK

  Ellos.se

 • Champion - Köksmaskin 700W Vit

  Champion CHKA200 är en kraftfull och stilren köksmaskin som passar in perfekt i alla hem. Oavsett om du älskar att baka eller bara vill ha hjälp med att vispa grädde är denna maskin ett utmärkt val. Med sin stabila konstruktion och non-slip fötter står maskinen alltid stabilt på underlaget oavsett hastighet och belastning. CHKA200 har en effekt på hela 700W och är även utrustad med planetarisk blandning som ger ett jämnt och perfekt resultat varje gång. Maskinen går att justera i 10 olika hastigheter och har pulse-funktion. Med en bunke i rostfritt stål på hela 5 liter har du även plats för de större degarna. Köksmaskinen levereras med tillbehör för alla dina önskemål, samtliga i aluminium. En visp för att vispa ägg, grädde, smet osv. en degkrok för de lite tyngre bull-och bröddegarna samt ett omkörningstillbehör/spatel för exempelvis potatismos, lättare degar eller fyllningar. Dessutom följer det med ett stänkskydd som gör att du kan blanda alla ingredienser medan maskinen är igång utan risk för kladd och stank.
  Champion - Köksmaskin 700W Vit »

  899 SEK

  Ellos.se

 • Champion - Jacka Hooded Jacket - Svart

  Jacka Hooded Jacket från Champion är quiltad och varmt vadderad med Tech-Fill. Jackan har en fast huva, dragkedja och två fickor. Vävt parti upptill fram och bak. Elastiska bandkanter runt huvan, nederkanten och ärmsluten. Längd ca 71 cm i stl M.
  Champion - Jacka Hooded Jacket - Svart »

  2000 SEK

  Ellos.se

 • Champion - Sous Vide IPX7 WIFI

  Champion är stolta att kunna presentera den senaste modellen av Sous Vide Circulator CHSV510! CHSV510 har utrustats med WiFi-funktion och en extra hög effekt på 1200W. Appen laddar du enkelt ner på iOS APP Store för Apple eller Google Play Store för Android. Sous Vide betyder "under vakuum" och har länge använts på restauranger över hela världen. Genom att först vakuum-förpacka kött, fisk, kyckling eller önskad råvara och sedan sänka ned dem i ett perfekt tempererat vatten gör att du kan uppnå fantastiska resultat. Du ställer in din Sous Vide på önskad temperatur, placerar den på kanten av en kastrull/gryta, startar timern och sen sköter resten sig självt. Eftersom temperaturen ligger helt stabilt finns ingen risk för att tillaga din råvara så att den blir torr. Temperaturen håller sig inom en noggrannhet på +/- 0,1°C tack vare att den cirkulerar vattnet. Efter tillagning steker du till din råvara, om så önskas, i en het stekpanna vilket ger tex. din köttbit en perfekt yta. CHSV510 har en slimmad och stilren design och levereras tillsammans med en smart tygpåse till förvaring. Den tydliga displayen visar aktuell temperatur och hur länge det är kvar på den tid du ställt in. Använd touch-kontrollen för att enkelt justera eller ställa in din temperatur eller låt appen göra inställningen. I Champion Sous Vide-appen kan du välja mellan en mängd förinställda guider på både kött, fisk och grönsaker eller varför inte lägga in dina egna favoritrecept? CHSV510 har en kraftfull effekt på hela 1200W, detta gör den lämplig även för de större kärlen upp till 20L. Den smarta klammern på baksidan gör att du kan fästa Sous Vide-maskinen på alla typer av behållare utan problem. Specifikationer: - Kapacitet för upp till 20L (min.
  Champion - Sous Vide IPX7 WIFI »

  1499 SEK

  Ellos.se

 • Champion - Mössa Beanie Cap - Grå

  Mössa Beanie Cap från Champion i finstickad modell i dubbelt lager med uppvikbar kant med logo fram.
  Champion - Mössa Beanie Cap - Grå »

  200 SEK

  Ellos.se

 • Champion - Huvtröja - Grå

  Huvtröja från Champion med borstad, mjuk insida. Huva med dragsko och gummitryckt logo fram. Magficka. Ribbade muddar i ärmslut och nedtill.
  Champion - Huvtröja - Grå »

  600 SEK

  Ellos.se

 • Champion - Jacka Bomber Jacket - Rosa

  Jacka Bomber Jacket från Champion. Vadderad modell med quiltstickning och dunkänsla. Dragkedja fram och hög, vadderad krage samt två infällda fickor med dragkedja. Ribbstickad mudd i ärmslut och nederkant. Längd ca 59 cm i stl S.
  Champion - Jacka Bomber Jacket - Rosa »

  1700 SEK

  Ellos.se

 • Champion - Vakuumförpackare Handhållen CHVF010

  Har du insett fördelen med att kunna vakuumförpacka livsmedel hemma men tycker att en traditionell vakuumförpackare tar upp för stor plats i köksskåpen? Då är CHVF010 den perfekta produkten för dig! Men sin smidiga storlek passar den in i de flesta kök, utan att för den delen kompromissa med resultatet. Exponering för luft kan få mat att förlora både smak och näring. Det kan också öka tillväxten av bakterier och jäst, vilket kan leda till att maten förstörs. Att vakuumförpacka tar bort luften och stänger in både smak och färskhet, vilket gör det till en perfekt metod att använda vid t.ex. Sous Vide-tillagning. CHVF010 har ett speciellt munstycke som tillsammans med Champions Zip-påsar vakuumförpackar livsmedel på ett enkelt och smidigt sätt. Champions handhållna vakuummaskin levereras tillsammans med 3st Medium zip-påsar och 3st Large zip-påsar. Inkluderat är även ytterligare ett munstycke som är designat att passa med många andra varumärken av zip-påsar på marknaden.
  Champion - Vakuumförpackare Handhållen CHVF010 »

  299 SEK

  Ellos.se

 • Champion - Mössa Beanie Cap - Gul

  Mössa Beanie Cap från Champion i finstickad modell i dubbelt lager med uppvikbar kant med logo fram.
  Champion - Mössa Beanie Cap - Gul »

  200 SEK

  Ellos.se

 • Champion - Ryggsäck - Svart

  Ryggsäck från Champion i canvas med litet logotryck fram. Vadderad ryggplatta med broderat C och vadderade axelremmar med justerbar längd. En ytterficka med dragkedja. Huvudfacket stängs med två dragkedjor och har ett invändigt dragkedjefack och ett öppet fack för exempelvis datorn/surfplattan. Vävt bärhandtag upptill. Mått ca B31 x H44 x D13 cm.
  Champion - Ryggsäck - Svart »

  350 SEK

  Ellos.se

 • Champion - Mössa Beanie Cap - Grön

  Mössa Beanie Cap från Champion i finstickad modell i dubbelt lager med uppvikbar kant med logo fram.
  Champion - Mössa Beanie Cap - Grön »

  200 SEK

  Ellos.se

 • Champion - Kokplatta Enkel 180mm

  CHKP110 är en enkel och stilren kokplatta för dig som behöver extra matlagningsutrymme i köket, husvagnen eller sommarstugan. Termostaten är utrustad med 5 inställningar och plattan har en generös diameter, 180mm. CHKP110 är utrustad med en tålig yta som är enkel att rengöra och torka av.
  Champion - Kokplatta Enkel 180mm »

  299 SEK

  Ellos.se

 • Champion - Mössa Beanie Cap - Rosa

  Mössa Beanie Cap från Champion i finstickad modell i dubbelt lager med uppvikbar kant med logo fram.
  Champion - Mössa Beanie Cap - Rosa »

  200 SEK

  Ellos.se

 • Champion - Kokplatta Dubbel 180mm + 150mm

  CHKP210 är en enkel och stilren dubbel kokplatta för dig som behöver extra matlagningsutrymme i köket, husvagnen eller sommarstugan. Termostaterna är utrustade med 5 inställningar och plattorna har generösa diameter, 150 mm och 180mm. CHKP210 är utrustad med en tålig yta som är enkel att rengöra och torka av.
  Champion - Kokplatta Dubbel 180mm + 150mm »

  399 SEK

  Ellos.se

 • Champion Kokplatta Dubbel 180mm + 150mm

  CHKP210 är en enkel och stilren dubbel kokplatta för dig som behöver extra matlagningsutrymme i köket, husvagnen eller sommarstugan. Termostaterna är utrustade med 5 inställningar och plattorna har generösa diameter, 150 mm och 180mm. CHKP210 är utrustad med en tålig yta som är enkel att rengöra och torka av.
  Champion Kokplatta Dubbel 180mm + 150mm »

  399 SEK

  CDON

 • Champion American Classics Dress

  Stilren klänning i 100% bomull från Champion. En enkel klänning med tajt passform, rundad halsringning och täckande rygg. Klänningen har en elegant slits bak och Champion-logga på vänster sida över låret. En perfekt klänning att dra på sig när värmen kommer eller kanske när du vill ha en snygg men enkel klädsel efter ett härligt träningspass.
  Champion American Classics Dress »

  349 SEK

  CDON

 • Champion Steamer Portable Pro

  Trött på att alltid bära skrynkliga paltor på konferensresan? Vi vet att det både är osmidigt och tungt att packa ner strykjärn och strykbräda i resväskan, därför erbjuder vi istället supersmidiga Champion Steamer Portable PRO. Fyll med vatten, vänta 30 sekunder, sen är det bara att ånga kläderna till skrynkelfrihet! Ett skonsamt och smidigt sätt att vårda dina kläder.  Champion Steamer Portable PRO innehåller en steamer i svart som mäter 15,5 x 11,0 x 27,5 cm med en effekt på 1500 W. Ångflödet är 20-30g/ minut och vattentankens kapacitet är på 280 ml. Uppvärmningen tar ca 30 sekunder och medföljer gör också borste, måttkopp och förvaringspåse.  Mått: 15,5 x 11,0 x 27,5 cm Effekt: 1500W Ångflöde: 20-30g/minut Vattentank kapacitet: 280ml Yta ångplatta: 11x5,5cm Avtagbar vattentank Auto-shut off Anti-drip Låsknapp för konstant ångflöde Uppvärmning: ca. 30 sek Kan användas på alla tyger Inkl.
  Champion Steamer Portable Pro »

  399 SEK

  CDON

 • Champion Vakuumförpackare Handhållen

  Har du insett fördelen med att kunna vakuumförpacka livsmedel hemma – men tycker att en traditionell vakuumförpackare tar upp för stor plats i köksskåpen? Då är CHVF010 den perfekta produkten för dig! Men sin smidiga storlek passar den in i de flesta kök, utan att för den delen kompromissa med resultatet. Exponering för luft kan få mat att förlora både smak och näring. Det kan också öka tillväxten av bakterier och jäst, vilket kan leda till att maten förstörs. Att vakuumförpacka tar bort luften och stänger in både smak och färskhet, vilket gör det till en perfekt metod att använda vid t.ex. Sous Vide-tillagning. CHVF010 har ett speciellt munstycke som tillsammans med Champions Zip-påsar vakuumförpackar livsmedel på ett enkelt och smidigt sätt. Champions handhållna vakuummaskin levereras tillsammans med 3st ”Medium” zip-påsar och 3st ”Large” zip-påsar. Inkluderat är även ytterligare ett munstycke som är designat att passa med många andra varumärken av zip-påsar på marknaden. För att kunna återförsluta vinflaskor ingår också en vinkork som gör att innehållet i en öppnad flaska håller sig fräscht längre. - Ergonomisk design - Drivs med 2 st 1,5V AA-batterier eller via medföljande USB-kabel - Låg ljudnivå (56dB) - Indikatorlampa - Ingår: 2 munstycken + vinkork - Ingår: 3st ”Medium” zip-påsar / 3st ”Large” zip-påsar - USB: DC 3-5V    - Batteri: 2x1.5V AA - Vakuum: -0.3bar (batteri) -0.
  Champion Vakuumförpackare Handhållen »

  286 SEK

  CDON

 • Champion Köksmaskin 700w Svart

  Champions köksmaskin ger dig en hjälpande hand för flertalet av kökets bestyr. Vare sig du vill göra pannkaks-smet, vispa grädde eller knåda deg står maskinen till din tjänst. Köksmaskinen har en slimmad design, stabil konstruktion och en motoreffekt på 700W. Med tio hastigheter och pulsfunktion kan du justera maskinen helt efter dina behov.  En stor bunke på fem liter, visp, degkrok, spatel och stänkskydd ingår. De tre tillbehören är anpassade för olika ändamål. Vispen används exempelvis för att vispa ägg, grädde och smet. Degkroken är för degar till bull- och brödbak och spateln används till potatismos, lättare degar eller fyllningar.
  Champion Köksmaskin 700w Svart »

  998 SEK

  CDON

Kolla också