CMD - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • CMD Sockellampa Aqua Paulo med uttag

  Sockellampa Aqua Paulo i rostfritt stål med uttag Denna innovativt designade sockellampa i antracitfärgat rostfritt stål passar utmärkt för modernt gestaltade utomhusmiljöer och kan fästas på tre olika sätt: 1. Fäst på ett betonerat fundament, 2. fäst på marken med skruvar eller 3. förankrat i marken med ett jordankare (finns som tillbehör). Fästningsflexibilitet öppnar upp för otaliga användningsmöjligheter av denna vackra armatur. Dessutom är Aqua Paulo utrustad med ett eluttag. Tillverkad i Tyskland! Kan endast användas med energisparljuskälla (1 x TCL max. 18 W 2G11). Ljuskällan ingår ej i leverans.
  CMD Sockellampa Aqua Paulo med uttag »

  3459 SEK

  Lamp24.se

 • CMD Med rörelsesensor - utomhuslampa Aqua Trilo

  Med rörelsedetektor - antracitfärgad yttervägglampa Aqua Trilo Att fästa en vägglampa med en rörelsedetektor är särskilt fördelaktigt i entréområdet, eftersom varje besökare välkomnas med ljus och säkert kan komma fram till dörren. Sensorn känner av rörelser på ett avstånd på upp till 8 meter och en registreringsvinkel på 200 °. Ljusets varaktighet kan justeras (10 sekunder till 8 minuter). Lampan, tillverkad av pulverlackerat rostfritt stål och opalglas, har två E27-uttag där glödlampor upp till 60 W eller moderna LED-lampor kan användas. Sidorna på denna moderna utomhusvägglampa fasades något bakåt så att en indirekt ljuseffekt skapas.
  CMD Med rörelsesensor - utomhuslampa Aqua Trilo »

  3326 SEK

  Lamp24.se

 • CMD SensorLED-lampa Aqua Marco, rostfritt stål

  Något böjd LED-utomhusvägglampa Aqua Marco med praktisk sensor Det perfekta valet för utomhusområden där man ofta är, det är LED-utomhusvägglampa Aqua Marco som avger automatiskt ljus. Detta sker genom den integrerade sensor som tänder ljus när den registrerar en rörelse i sin radie. Detta är särskilt praktiskt i närheten av ytterdörrar, garaget eller de små trädgårdstigar som ofta används. Förutom säkerhet och vägledning ger LED-utomhusvägglampan Aqua Marco även ett trevligt varmt ljus. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca.
  CMD SensorLED-lampa Aqua Marco, rostfritt stål »

  2671 SEK

  Lamp24.se

 • LED-utomhuslampa CMD 9026, Ø 25 cm

  Modern LED-utomhuslampa CMD 9025/CMD 9026 för väggen eller taket Antracitfärgat, robust aluminium och vitt, högkvalitativt polykarbonat är de två komponenterna i den moderna LED-utomhuslampan CMD 9025/CMD 9026 som gör att väder och vind knappas kan påverka den. Lampans eleganta form gör att den glänser både på taket och på väggen. De inbyggda LED-lamporna lyser jämnt och bländfritt och med varmvitt ljus i omgivningen vilket ger säkerhet och orientering. Oavsett om den är monterad på övertäckta utomhusområden, i entrén till hemmet, på terrassen eller i trädgården, så passar utomhuslampan CMD 9025/CMD 9026 bra in överallt.
  LED-utomhuslampa CMD 9026, Ø 25 cm »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • CMD Vacker väglykta Gray med opalglas

  Vacker väglykta Gray med opalglas Gray är en dekorativ väglykta med opalglasskärmar som gör sig bäst vid infarter, vägar, parker eller terrasser. Där sörjer den för angenäm belysning och säkerhet. Det runda opalglaset är avtagbart med hjälp av en gänga för underlättad rengöring och växling av ljuskälla. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
  CMD Vacker väglykta Gray med opalglas »

  3112 SEK

  Lamp24.se

 • Utomhus spotlampa CMD 9028 med markspett

  Utomhus spotlampa CMD 9028 för en tilltalande belysning av huset och trädgården CMD 9028 är en liten utomhus spotlampa som är gjord för att punktbelysa områden runt huset eller i trädgården. Träd, buskar, enskilda dekorativa objekt eller palisader kan därmed belysas på ett imponerande sätt på kvällen eller natten. Utomhus spotlampan med sin varmvita LED-teknik kan antingen monteras med ett markspett eller direkt på väggen.
  Utomhus spotlampa CMD 9028 med markspett »

  1108 SEK

  Lamp24.se

 • Eluttagsstav CMD 9016 för utomhusbruk

  Eluttagsstav CMD 9016 - 2 eluttag med lock Med ett robust och stabilt aluminiumhölje kan den moderna eluttagsstaven användas som en fast installation i trädgården eller på terrassen. De två dolda eluttagen är dessutom skyddade mot väderpåverkan med ett lock och hela staven har ett extra lock som skyddar de två eluttagen när de inte används. - max.
  Eluttagsstav CMD 9016 för utomhusbruk »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • LED-utomhuslampa CMD 9025, Ø 15 cm

  Modern LED-utomhuslampa CMD 9025/CMD 9026 för väggen eller taket Antracitfärgat, robust aluminium och vitt, högkvalitativt polykarbonat är de två komponenterna i den moderna LED-utomhuslampan CMD 9025/CMD 9026 som gör att väder och vind knappas kan påverka den. Lampans eleganta form gör att den glänser både på taket och på väggen. De inbyggda LED-lamporna lyser jämnt och bländfritt och med varmvitt ljus i omgivningen vilket ger säkerhet och orientering. Oavsett om den är monterad på övertäckta utomhusområden, i entrén till hemmet, på terrassen eller i trädgården, så passar utomhuslampan CMD 9025/CMD 9026 bra in överallt.
  LED-utomhuslampa CMD 9025, Ø 15 cm »

  1108 SEK

  Lamp24.se

 • CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Stone, nedåtstrålande

  Modern LED-utomhusvägglampa Aqua Stone Utomhusvägglampan Aqua Stone med sin enkla design är mycket mångsidig, särskilt i moderna byggnader, den smälter in i miljön. Lampans design domineras av den matta rostfria stålkroppen som skyddar LED-lampan inuti från vind och väder. I lampans nedre ände finns en långsträckt öppning med satinerat glas som säkerställer en mjuk och bländfri ljusutveckling och riktar ljusstrålen nedåt. Aqua Stone tillverkas i Tyskland och är särskilt hållbart tack vare dess noggranna utförande och högkvalitativa material. Det är precis vad tillverkaren av armaturen är känd för, som förutom hög kvalitet också är beroende av modern design och tekniska egenskaper.
  CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Stone, nedåtstrålande »

  2457 SEK

  Lamp24.se

 • CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Play, Up & Down

  Aqua Play LED utomhusvägglampa lyser nedåt och uppåt Med Aqua Play kan vackra ljusa accenter ställas längs husväggen. Utomhusvägglampan avger sitt varma ljus inte bara nedåt utan också uppåt så att hela väggen kan belysas. De två kraftfulla lysdioderna inuti ljuset skyddas av ett väderbeständigt hölje av rostfritt stål. Ljusemissionen maskeras av två linser gjorda av flottörglas och fördelas mjukt. Aqua Play tillverkas i Tyskland, liksom alla andra utomhusbelysning från tillverkaren. Detta är känt för lampor som använder högkvalitativa material och den senaste tekniken för att få privata och kommersiella utomhusområden att lysa.
  CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Play, Up & Down »

  3473 SEK

  Lamp24.se

 • LED-utomhusvägglampa CMD 9023, x 14 cm

  Modern LED utomhusvägglampa CMD 9023, CMD 9024 i fyrkantig form Den enkla, men mycket moderna LED-utomhusvägglampan CMD 9023, CMD 9024 kommer till sin rätt i husets ingångar eller på terrassen. Det robusta aluminiumhöljet hålls i en elegant antracit och har en högkvalitativ polykarbonatdiffusor. Detta avger det varma vita ljuset från de inbyggda, energieffektiva lysdioderna jämnt och homogent i miljön. Detta säkerställer pålitlig och hjälpsam belysning som erbjuder säkerhet och orientering i mörkret.
  LED-utomhusvägglampa CMD 9023, x 14 cm »

  1108 SEK

  Lamp24.se

 • CMD Klassisk väglykta Kekoa rostfritt stål

  Vacker väglykta Kekoa i borstat rostfritt stål Denna väglykta blir en attraktiv kvalitetsprodukt tack vare klassisk kuldesign, förstklassig bearbetning och högkvalitativt material. Armaturen sörjer för säkerhet och angenäm ljusstyrka med hjälp av ett opalkulglas. Används med fördel vid infarter, vägar, parker och trädgårdar. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
  CMD Klassisk väglykta Kekoa rostfritt stål »

  3125 SEK

  Lamp24.se

 • Gånglampa CMD 9017

  Gånglampa CMD 9017 med opalglasinsättning Gånglampan CMD 9017, som hålls helt i mörk antracit, är en attraktiv belysning för trädgården, terrassen eller som orientering på uppfarter och vägar. Den består av ett robust aluminiumhölje med en diffusor av opalglas som ljuset strålar igenom åt alla sidor, jämnt och bländfritt.
  Gånglampa CMD 9017 »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • CMD Utomhusvägglampa Aqua Marco utan raster, antracit

  Enkel yttervägglampa Aqua Marco i antracit Aqua Marco vägglampa har kapslingsklass IP44 och är därför idealisk för att belysa utsidan. Huset i pulverlackerat rostfritt stål är antracitfärgat och tål vind och väder. I kombination med den stora flottörglasdonet skapas en modern och återhållsam design som passar in i många olika miljöer. Diffusorns satinfärg säkerställer bländningsfri ljusutveckling och leder ljus ett stort område in i omgivningen. Lamptillverkaren kännetecknas av exakt utförande och ett urval av hållbara material av hög kvalitet. Som ett resultat är lamporna tillverkade i Tyskland särskilt robusta och pålitliga.
  CMD Utomhusvägglampa Aqua Marco utan raster, antracit »

  1669 SEK

  Lamp24.se

 • CMD Sockellampa Paulo 40 utan eluttag

  Tilltalande sockellampa Paolo i rostfritt stål Paolo är en kantig sockellampa i rostfritt stål med fönster på alla fyra sidor som gör sig utmärkt vid infarter, ingångar/entréer eller på terassen. Där sörjer armaturen för angenäm belysning och säkerhet. Denna tillverkares utomhuslampor – tillverkade i Tyskland – kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
  CMD Sockellampa Paulo 40 utan eluttag »

  2511 SEK

  Lamp24.se

 • CMD Sensorutomhusvägglampa Aqua Legendo Mini, antracit

  Utomhusvägglampa Aqua Legendo Mini med sensor och opalglas Den kvadratiska utomhusvägglampan Aquo Legendo Mini övertygar med sin moderna utformning, högkvalitativa material och av den inbyggda PIR-sensorn. Den senare är en garanti för orientering och säkerhet utomhus och är idealiskt för områden som ofta besöks. Oavsett om det är i husets entré, i garaget eller längs en gångväg så ger utomhusvägglampan Aqua Legendo Mini alltid tillräckligt ljus. Diffusorn fram och i sidled är tillverkad av opalglas som har en inarbetad ljusgenomsläpplig folie. Detta säkerställer att man inte kan se ljuskällan utifrån men säkerställer samtidigt en jämn och bländfri ljusspridning. Lampans kropp består också av högkvalitativt rostfritt stål. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca.
  CMD Sensorutomhusvägglampa Aqua Legendo Mini, antracit »

  2136 SEK

  Lamp24.se

 • CMD Sockellampa Paulo 40 med eluttag

  Tilltalande sockellampa Paolo i rostfritt stål Paolo är en kantig sockellampa i rostfritt stål med fönster på alla fyra sidor som gör sig utmärkt vid infarter, ingångar/entréer eller på terassen. Där sörjer armaturen för angenäm belysning och säkerhet. Denna tillverkares utomhuslampor – tillverkade i Tyskland – kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
  CMD Sockellampa Paulo 40 med eluttag »

  3459 SEK

  Lamp24.se

 • CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo, antracit

  Elegant utomhusvägglampa Aqua Legendo med integrerad LED-lampa Utomhusväggslampan Aqua Legendo är en enkel men elegant belysningslösning för husväggarna. Lampan har en kvadratisk form och är tillverkad av rostfritt stål med öppningar fram och på sidorna. I dessa öppningar har vita glasdiffusorer släppts in som avbländar ljuset från de fast inbyggda LED-lamporna. På så sätt ger den bländfri ljusfördelning åt alla sidor. Belysningstillverkaren har långvarig erfarenhet av tillverkning av utomhusbelysning. De lägger alltid stor vikt vid högkvalitativa material och modern design. Alla lampor är tillverkade uteslutande i Tyskland och är därför särskilt långlivade på grund av sin beskaffenhet.
  CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo, antracit »

  3005 SEK

  Lamp24.se

 • CMD Dekorativ utomhusvägglampa Cala, utan sensor

  Utomhusvägglampa Cala övertygar med vacker formgivning Cala är en dekorativ utomhusvägglampa i rostfritt stål med opalglasskärmar som gör sig bäst vid ingångar/entréer eller på terassen. Där sörjer den för angenäm belysning och säkerhet. Det runda opalglaset med gänga kan skruvas av för underlättad rengöring och växling av ljuskälla. Glaset sörjer dessutom för en särskilt angenäm belysning. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
  CMD Dekorativ utomhusvägglampa Cala, utan sensor »

  1909 SEK

  Lamp24.se

 • Soldriven LED-utomhusvägglampa CMD 9019 med sensor

  Utomhus solvägglampa CMD 9019 med varma vita lysdioder och sensor Den extremt praktiska LED-utomhusvägglampan 9019 är soldriven och behöver därför ingen egen strömförsörjning. Så det kan installeras i nästan vilket område som helst på utomhusområdet, antingen på terrassen, i garaget eller vid husets ingång. Aluminiumhöljet är mörkt antracit och har en plastdiffusor på undersidan som innehåller de varma vita lysdioderna. Solpanelen är fäst på toppen. CMD 9019 yttervägglampa, som lyser nedåt, är till exempel lämplig för att permanent lysa upp husnumret, eftersom nattbelysningsfunktionen säkerställer att ljuset dämpas permanent. När rörelse detekteras växlar den integrerade sensorn ljuset till full effekt (100%) i cirka 30 sekunder och dämpar det sedan tillbaka till nattläge.
  Soldriven LED-utomhusvägglampa CMD 9019 med sensor »

  1268 SEK

  Lamp24.se

 • LEDutomhusvägglampa CMD 9027, Up-Down

  Med upp-ner-effekt: LED utomhusvägglampa CMD 9027 Det avger sitt ljus uppåt och nedåt och skapar därmed en fascinerande ljus och ett speciellt mönster, som till exempel visas med fördel längs en husfasad. Den moderna och tidlösa LED-utomhusvägglampan CMD 9027 är därmed en klassisk utomhusbelysning som imponerar med sina högkvalitativa material och energieffektiva lysdioder. De inbyggda lysdioderna lyser med ett mjukt varmt vitt ljus och säkerställer god orientering och säkert uppförande i mörkret.
  LEDutomhusvägglampa CMD 9027, Up-Down »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • LED-utomhusvägglampa CMD 9029 med glaslinser

  Ljusa ljuskoner uppåt och nedåt - LED utomhusvägglampa CMD 9029 Den moderna LED-utomhusvägglampan CMD 9029 är perfekt för att belysa husfasader eller för säkerhet och orientering vid husets ingångar eller på terrassen. Den lilla lampan är gjord av robust aluminium och har två klara glaslinser genom vilka de inbyggda lysdioderna kan lysa. Dessa avges uppåt och nedåt i form av en ljuskotte och skapar därmed en förtrollande ljuseffekt som är både orientering och dekoration samtidigt.
  LED-utomhusvägglampa CMD 9029 med glaslinser »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • CMD SensorLED-lampa Aqua Marco med raster stål

  Med rörelsesensor - LED-utomhusvägglampa Aqua Marco av rostfritt stål En lätt böjd form, finborstat rostfritt stål och satinerat flytglas - den moderna LED-utomhusvägglampan Aqua Marco övertygar vid första anblicken. Men det är inte bara optiskt som denna stiliga utomhuslampa imponerar, den övertygar även framför allt med sina tekniska detaljer. Lampans insida är försedd med energieffektiva LED-lampor som med sitt mjuka varmvita ljus ger jämn och bländfri belysning i omgivningen. En integrerad sensor ser också till att ljus tänds när det verkligen behövs. Detta är idealiskt för uppfarten i huset eller till exempel på trädgårdsstigar eller runt garaget där man ofta befinner sig. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca.
  CMD SensorLED-lampa Aqua Marco med raster stål »

  2671 SEK

  Lamp24.se

 • CMD Sensorutomhuslampa Aqua Marco utan raster antracit

  Tidlös vägglampa utomhus Aqua Marco med rörelsedetektor Vägglampan Aqua Marco utomhus imponerar med sin enkla design och tekniska egenskaper. Stativets rostfria stål trotsar alla väder och ser modern ut tack vare den antracitfärgade pulverlackeringen. Den vita diffusorn i satinerat flottörglas fördelar ljuset jämnt och utan bländning. Förutom den attraktiva designen har Aqua Marco också en rörelsedetektor. Detta innebär att belysningen slås på automatiskt så snart sensorn i nedre änden av lampan upptäcker rörelser i närheten. Aqua Marco och alla andra lampor från tillverkaren tillverkas exklusivt i Tyskland. De kännetecknas av utmärkt utförande och högkvalitativa material som garanterar armaturens livslängd.
  CMD Sensorutomhuslampa Aqua Marco utan raster antracit »

  2497 SEK

  Lamp24.se

 • CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Rain Mini, stål

  Smal LED vägglampa Aqua Rain Mini i fint borstat rostfritt stål Aqua Rain Mini armaturens smala form utmärker LED-vägglampan för utomhusbruk och ger den ett särskilt elegant utseende. Tack vare det högkvalitativa rostfria stålet och diffusorerna i opalglas är lampan enkel och ändå väldigt modern. Tack vare den inbyggda LED-tekniken i ljuset lyser omgivningen upp med ett behagligt varmvitt ljus och är dessutom energieffektivt, långvarigt och sparsamt i förbrukningen. Aqua Rain Mini LED väggarmatur för utomhusbruk är idealisk för utomhusfasaden, uteplatsen eller entrén.
  CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Rain Mini, stål »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • 934 SEK

  Lamp24.se

 • CMD SensorLED-utomhuslampa Aqua Legendo Mini, stål

  Enkel, elegant och praktiskt rörelsesensor - LED-utomhusvägglampan Aqua Legendo Mini LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo Mini är tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet och är utformad med en kvadratisk form. Diffusorer av opalglas som är bestyckade med en ljusgenomsläpplig folie som säkerställer att de inbyggda LED-lamporna inte syns utifrån. Själva ljuset avges jämnt och utan att bländas, vilket ger en behaglig belysning. Med hjälp av den integrerade PIR-sensorn tänds lampan varje gång en rörelse i lampans registreringsområde uppfattas. Denna funktion är idealisk för områden runt huset där man ofta är som uppfarten eller garaget. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 s till 12 min.
  CMD SensorLED-utomhuslampa Aqua Legendo Mini, stål »

  2805 SEK

  Lamp24.se

 • CMD Enkel sockellampa Gray

  Vacker sockellampa Gray med opalglas Gray är en dekorativ sockellampa med opalglasskärmar som gör sig bäst vid infarter eller terrasser. Där sörjer den för angenäm belysning och säkerhet. Det runda opalglaset är avtagbart med hjälp av en gänga för underlättad rengöring och växling av ljuskälla. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
  CMD Enkel sockellampa Gray »

  2444 SEK

  Lamp24.se

 • CMD SensorLED-utomhusvägglampa Aqua Legendo

  Elegant LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo med rörelsesensor LED-utomhusvägglampan Aqua Legendo är tillverkad av finborstat rostfritt stål och har diffusorer bestående av opalglas på alla sidor som är ympade med en ljusgenomsläpplig folie. Detta innebär att de inre LED-lamporna inte är synliga och att de samtidigt avger ett jämnt och bländfritt ljus ut i omgivningen. Eftersom ljuset kan ta sig ut från alla sidor ger LED-utomhusvägglampan Aqua Legendo en mycket god allsidig belysning. En integrerad PIR-sensor som ser till att ljuset tänds på ett tillförlitligt sätt varje gång en rörelse registreras i den närmaste omgivningen. Utomhuslampan Aqua Legendo är till exempel mycket lämplig för entrén till hemmet eller längs en vanlig stig utomhus. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca.
  CMD SensorLED-utomhusvägglampa Aqua Legendo »

  3739 SEK

  Lamp24.se

 • CMD Gånglampa Paulo 80 utan eluttag

  Gånglampa Paolo omgiven av ljusfönster" Paolo är en fyrkantig gånglampa i rostfritt stål med symmetriska fönster på alla fyra sidor som gör sig utmärkt vid infarter, ingångar/entréer eller på terassen. Där sörjer armaturen för angenäm belysning och säkerhet. Denna tillverkares utomhuslampor – tillverkade i Tyskland – kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
  CMD Gånglampa Paulo 80 utan eluttag »

  3726 SEK

  Lamp24.se

 • CMD SensorLED-lampa Aqua Marco med raster antracit

  Något konvex LED-utomhusvägglampa Aqua Marco med rörelsesensor Den moderna LED-utomhusvägglampan Aqua Marco är praktisk för alla frekventa områden runt huset. Den integrerade rörelsesensorn ser till att det blir ljust när man närmar sig sensorns registreringsområde. Perfekt för entrér, trädgårdsstigar eller till och med garaget. Lampan Aqua Marco lätt böjd i sin utformning, består av rostfritt stål och har en diffusor av satinerat flytglas. Ljuset från de inbyggda LED-lamporna strålar i en varmvit temparatur. Tekniska uppgifter för sensorn: - registreringsvinkel: ca. 180° - Räckvidd max.
  CMD SensorLED-lampa Aqua Marco med raster antracit »

  2671 SEK

  Lamp24.se

 • CMD Aqua Trilo utomhusvägglampa antracit

  Aqua Trilo - antracitfärgad yttervägglampa i rostfritt stål Entréområden, terrasser etc. i moderna byggnader kan effektivt belysas med den långsträckta Aqua Trilo yttervägglampan. Sidorna har fasats bakåt så att en indirekt ljuseffekt skapas. Den antracitfärgade pulverlackerade kroppen på lampan är gjord av rostfritt stål. Han delar upp glaset som är fäst på framsidan i tre rutor. Moderna LED-lampor, som inte bara är extremt ekonomiska när det gäller energiförbrukning utan också har en mycket lång livslängd, kan användas som ljuskällor för energibesparande utomhusbelysning. Energisparlampor eller glödlampor upp till 60 W kan också användas.
  CMD Aqua Trilo utomhusvägglampa antracit »

  2471 SEK

  Lamp24.se

 • CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Rain Mini, antracit

  LED-väggarmatur Aqua Rain Mini för utomhusbruk i smal, elegant form Den smala Aqua Rain Mini LED-väggarmaturen för utomhusbruk kan användas på många olika sätt. Dess tidlösa men ändå moderna design imponerar redan vid första anblicken. Kroppen är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål i elegant antracit och bryts kontrasterande av opalglasdiffusorer som är monterade på alla sidor av armaturen. Detta garanterar en tillförlitlig belysning runtomkring, som kommer till sin fulla rätt på ytterfasaden, vid husets entré eller på terrasser.
  CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Rain Mini, antracit »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • CMD SensorLED-utomhusvägglampa Aqua Legendo antracit

  Säkerhet och orientering - LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo med rörelsesensor Tack vare den integrerade PIR-sensorn ger LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo alltid tillförlitlig belysning när det behövs. Om sensorn upptäcker en rörelse inom sitt område tänds det varmvita ljuset från den inbyggda LED-tekniken på en gång. Dessa strålar genom diffusorerna av opalglas åt alla sidor av den kvadratiska lampan och ger en jämn och bländfri belysning. Tack vare en ljusgenomsläpplig film som är inarbetad i opalglaset så kan ingen se LED-tekniken som sitter på insidan. Aqua Legendo är den perfekta LED-utomhusvägglampan för t.ex. entréer eller gångar runt huset som ofta används. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca.
  CMD SensorLED-utomhusvägglampa Aqua Legendo antracit »

  3739 SEK

  Lamp24.se

 • CMD Ringplatta Grande av rostfritt stål

  Klockplatta Grande i enkel design Med sin moderna, enkla design sätter Grande-dörrklockplattan accenter vid ytterdörren. Den består av en fyrkantig platta i rostfritt stål i vilken Kingel-knappen är placerad. Det högkvalitativa utförandet och det väderbeständiga materialet gör Grande till en långvarig och pålitlig klocka.
  CMD Ringplatta Grande av rostfritt stål »

  573 SEK

  Lamp24.se

 • CMD Sensorutomhusvägglampa Aqua Legendo Mini, stål

  Rostfritt stål och opalglas - utomhusvägglampa Aqua Legendo Mini med rörelsesensor Den enkla kvadratiska formen hos utomhusvägglampan Aqua Legendo Mini gör den enkel, men samtidigt mycket modern. Kroppen är tillverkad av finborstat rostfritt stål, diffusorn framtill och på sidorna till vänster och höger består av opalglas. I detta glas har en ljusgenomsläpplig folie inarbetad vilket innebär att man inte kan se den ljuskälla som används inuti. Trots det kan man garantera ett jämnt, bländfritt ljus. Utomhusvägglampan avger sitt ljus direkt framåt och i sidled så att den kan användas på ett mycket bra sätt, t.ex. vid entrén i hemmet. Tack vare den integrerade PIR-sensorn registrerar dessutom Aqua Legendo Mini på ett tillförlitligt sätt rörelser och tänder ljuset direkt. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 s till 12 min.
  CMD Sensorutomhusvägglampa Aqua Legendo Mini, stål »

  2136 SEK

  Lamp24.se

 • LED-utomhusvägglampa CMD 9024, x 24 cm

  Modern LED utomhusvägglampa CMD 9023, CMD 9024 i fyrkantig form Den enkla, men mycket moderna LED-utomhusvägglampan CMD 9023, CMD 9024 kommer till sin rätt i husets ingångar eller på terrassen. Det robusta aluminiumhöljet hålls i en elegant antracit och har en högkvalitativ polykarbonatdiffusor. Detta avger det varma vita ljuset från de inbyggda, energieffektiva lysdioderna jämnt och homogent i miljön. Detta säkerställer pålitlig och hjälpsam belysning som erbjuder säkerhet och orientering i mörkret.
  LED-utomhusvägglampa CMD 9024, x 24 cm »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • CMD Sensor LED-lampa Aqua Marco, antracit

  Quality Made in Germany - Aqua Marco LED utomhusvägglampa med integrerad rörelsedetektor Den moderna LED-utomhusvägglampan Aqua Marco övertygar vid första anblicken av högkvalitativt rostfritt stål och utrustad med en diffusor av satinerat flottörglas. Det varma vita ljuset från de inbyggda, energieffektiva lysdioderna lyser upp omgivningen försiktigt och ändå tillräckligt ljust. Utomhusbelysningen är perfekt för husingångar eller andra mycket frekventa områden, till exempel eftersom den är utrustad med en praktisk sensor. Detta tänder pålitligt ljuset efter rörelsedetektering. Teknisk datasensor: - registreringsvinkel ca 180 ° - Räckvidd max.
  CMD Sensor LED-lampa Aqua Marco, antracit »

  2671 SEK

  Lamp24.se

 • CMD SensorLED-utomhuslampa Aqua Legendo Mini

  LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo Mini i kvadratisk form och med praktisk sensor En enkel kvadrat, så kan man beskriva formen på den moderna LED-utomhusvägglampan Aqua Legendo Mini. Den är tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet, pulverbelagd i antracit och försedd med en diffusor av opalglas fram, till vänster och till höger på sidorna. Själva glaset har bearbetats med en ljusgenomsläpplig folie som gör att LED-tekniken inte är synlig utifrån. Ljuset avges dock jämnt och utåt. Med hjälp av rörelsesensorn som är inbyggd i denna modell tänds ljuset när någon rör sig inom lampans räckvidd. Detta är mycket praktiskt och ger trygghet och vägledning, framför allt när mörkret fallit. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 s till 12 min.
  CMD SensorLED-utomhuslampa Aqua Legendo Mini »

  2805 SEK

  Lamp24.se

 • CMD Dekorativ sockelarmatur Kekoa rostfritt stål

  Tilltalande sockellampa KEKOA i borstat rostfritt stål Denna sockellampa blir en attraktiv kvalitetsprodukt tack vare klassisk kuldesign, förstklassig bearbetning och högkvalitativt material. Armaturen sörjer för säkerhet och angenäm ljusstyrka med hjälp av ett opalkulglas. Används med fördel vid infarter, parker och på terrasser. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
  CMD Dekorativ sockelarmatur Kekoa rostfritt stål »

  2591 SEK

  Lamp24.se

Kolla också