Dalber - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Dalber Pendellampa för barn Planets med motiv

  Med ett motiv från yttre rymden: Planets, pendellampan för barn Alla kända planeter finns här: månen, som ger oss ljus under många nätter. Solen som lyser på oss under dagen. Neptunus, Venus och även Saturnus med sin omloppsbana och slutligen vår planet jorden, som är världen för oss men som ändå bara utgör en del av solsystemet och universum. Men ser du inget mer där? Precis! En astronaut är på väg med sin raket för att ta en titt bakom kulisserna och utforska det som vi jordbor bara har hört talas om, det vill säga resten av universum.
  Dalber Pendellampa för barn Planets med motiv »

  667 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Taklampor Moonlight 3 Delar 20 Cm Rosa

  Dalber taklampor Moonlight Med denna lampa finns äntligen ljus i mörkret! Denna tredelade taklampa har ett fint tryck av en stjärna och måne. Även på natten, när lampan inte är tänd, avger några av kanterna ljus. Specifikationer: Färg: rosa Material: plast Kön: junior Mått: 48 x 12,5 x 20 cm (L x B x H) Typ av beslag: E27 Maximal effekt: 3 x 60 Watt Levereras utan ljuskälla.
  Dalber Taklampor Moonlight 3 Delar 20 Cm Rosa »

  1749 SEK

  FYNDIQ

 • Dalber Hänglampa Sweet Dreams Tjejer 26,5 Cm E27 60w Rosa

  Dalber -hänglampa Sweet Dreams Ljusa upp ditt barnrum med denna supersöta hängande lampa. Specifikationer: Färg: rosa Material: plast Kön: tjejer Mått: 23 x 26,5 cm (H x D) Typ av beslag: E27 Effekt: max. 60W Levereras utan ljuskälla.
  Dalber Hänglampa Sweet Dreams Tjejer 26,5 Cm E27 60w Rosa »

  969 SEK

  CDON

 • Dalber Stars - LED-nattlampa i orange med strömbrytare

  Mjukt LED-nattlampa Stjärnor i orange för eluttag Mjukt orienteringsljus i mörkret - det är inget problem med Stars LED-nattlampa anslutas till eluttag . nattlampa med en orange nyans med ett vackert stjärnmotiv kan slås på och av med vippomkopplaren under skuggan så att den inte behöver tas ur eluttag .
  Dalber Stars - LED-nattlampa i orange med strömbrytare »

  239 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Taklampa Pirates med 3 lampor för barnrum

  Treflammigt barnrum taklampa Pirater med kantiga nyanser Varje sida av de tre vinklade lampskärmarna på Pirates taklampa är dekorerad med ett vackert piratmotiv. Dessutom försågs de yttre, dubbelskiktade paraplyerna med lysrör som lyser i mörkret. Taklampan med tre taklampa är utrustad med E27-uttag, där inte bara glödlampor utan även LED-lampor upp till 11 cm kan användas.
  Dalber Taklampa Pirates med 3 lampor för barnrum »

  839 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Police – hänglampa för tonårsrummet

  Motiven lyser i mörkret – hänglampa Police Polis- och brandmän är små pojkars stora hjältar. Med motiven med helikoptrar, polis- och brandbilar fascinerar hänglampa Police alla barn. Med denna lampa kan barnen drömmar om drömjobbet och någon håller ett öga på dem, när de lekar och sover. Det speciella med hänglampan blir dock inte tydligt förrän ljuset tänds och det färgglada motivet börjar att lysa.
  Dalber Police – hänglampa för tonårsrummet »

  573 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Vägglampa för barnrum Clouds i blått

  Vägglampa Moln - molnig himmel med glimt av ljus Vägglampan Clouds har en dubbelbearbetad lampskärm som presenterar sig i ett tilltalande utseende. Det nedre lagret är en ganska ljus nyans av blått. På det transparenta yttre skiktet finns det många molnmotiv som är dekorerade och fyllda med ett brett utbud av mönster. Tack vare den genomskinliga ytan skapar vägglampan en underbar trevlig ljusatmosfär med vackra accenter. Det säkerställer också fred och säkerhet, medan det nedre lagret representerar himlen och det yttre lagret molnen som passerar framför den. Du har valet mellan två installationsalternativ: Antingen kan armaturen anslutas direkt till ett eluttag med hjälp av kontakten, så drivs armaturen via den integrerade omkopplaren. Eller Clouds är ansluten direkt till väggen, för vilken pluggen och kabeln måste tas bort.
  Dalber Vägglampa för barnrum Clouds i blått »

  439 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Turkosfärgad bordslampa Stars med lyseffekt

  Turkosfärgad stjärnbordslampa Stars med häftig lyseffekt Den turkosfärgade bordslampan Stars övertygar som söt belysning i varje barnrum. Den består av en stabil vit fot som är dekorerad med en bronsfärgad ring och en lampskärm i turkos. Denna har många vita stjärnor, varav vissa till och med lyser i mörkret. Detta ger lampan ett mjukt ljus även när den är avstängd som kan hjälpa de minsta att somna. När lampan är tänd passar den till trevliga kvällsstunder när man vill gosa eller läsa. Bordslampan Stars är utformad så att den kan anpassa sig till vilket barnrum som helst där den fungerar som en diskret höjdpunkt.
  Dalber Turkosfärgad bordslampa Stars med lyseffekt »

  359 SEK

  Lamp24.se

 • 359 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Pirates - kantig bordslampa för barnrum

  Pirates - fyrkantig bordslampa för barnrummet med piratmotiv Med den kantig designen på Pirates bordslampa hittar pirater sig in i barnrummet för små pojkar. Lampan, designad i dämpade färger med fyra olika piratmotiv på vardera sidan av lampskärmen, är utrustad med lysrör runt om i dubbelskiktad polypropylenskärm, som lyser i mörkret.
  Dalber Pirates - kantig bordslampa för barnrum »

  359 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber American Style - barnbordslampa USA-stil

  bordslampa i amerikansk stil American Style Blå, vitt och rött - dessa tre färger präglas av USA: s flagga. American Style bordslampa är också i stil med Stars and Stripes och sprider en original amerikansk känsla i rummet. Barn vet redan från tidig ålder att landet med obegränsade möjligheter alltid är värt en resa. bordslampa hjälper de små att överbrygga klyftan tills de verkligen kan resa till USA och fungerar också som en mysig natt eller läslampa bredvid sängen. Tillverkad i Europa.
  Dalber American Style - barnbordslampa USA-stil »

  333 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Taklampa med barnrum Dinos, 3 lampor

  Treflammigt barnrums taklampa Dinos med färgglada motiv När det gäller Dinos taklampa placerades totalt tre nyanser bredvid varandra på en smal, långsträckt kapell. Varje skärm består av två skärmar placerade ovanför varandra. Den inre hålls i vitt och har ett subtilt randmönster som påminner om fodrat papper. Den yttre nyansen är dekorerad med färgglada motiv och är transparent. Från bokstäver till dinosaurier till träd och berg finns det många dekorativa dekorationer att upptäcka. Dinosauriernas konturer och skrivet lyser i mörkret tack vare fluorescerande material. Tack vare de tre ljuskällorna kan ett stort område vara upplyst och helt bländningsfritt. På grund av den genomskinliga ytan kommer ljuset in i rummet på ett atmosfäriskt sätt.
  Dalber Taklampa med barnrum Dinos, 3 lampor »

  839 SEK

  Lamp24.se

 • 359 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Vägglampa för barnrum Vichy i blått

  Barnrum vägglampa Vichy med dubbel skärm Den iögonfallande, barnvänliga nyansen på Vichy-vägglampan är fäst vid en rektangulär, vit väggfäste. Den väljs i rymden som en halv cylinder och består av två lager. En andra nyans, som fungerar som ett Vichy-rutmönster, ligger ovanför den monokroma, lägre nyansen. De många små rutorna bildar en paraplystruktur och låter ljuset fly genom utrymmen däremellan. Du kan också se den delikata nyansen i skuggan nedan, vilket säkerställer bländningsfri ljusfördelning. Tack vare den praktiska kabeln med strömbrytaren kan vägglampan eluttag direkt till uttaget , men om du vill ha den mer iögonfallande kan du också ta bort den och installera den direkt på väggen.
  Dalber Vägglampa för barnrum Vichy i blått »

  399 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Hänglampa Clouds för barnrum, blå

  Blå barnrums hängande lampa Moln med moln Den blå hänglampan Clouds övertygar med en drömlik design som kännetecknas av moln. Hänglampan består av två lysande skärmar som ligger ovanpå varandra. Den nedre skärmen är helt blå, skärmen ovan är transparent men tryckt med olika molnkonturer. Hela saken resulterar i en himmelsk taklampa som passar perfekt i barnrummet med en kärleksfull, ljus inredning. Den blå versionen kan helst användas i pojkarum, men kan naturligtvis också användas i flickorum om du vill. Tack vare sin tidlösa design spelar Clouds hängande ljus inte bara en roll i barnrummet för spädbarn utan kan också användas i många år.
  Dalber Hänglampa Clouds för barnrum, blå »

  667 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Taklampa Colors med kretsdesign, rosa

  Taklampa Colors i tilltalande kretsdesign Det speciella med denna taklampa är leket med färgnyanser som ger en underbart harmonisk helhetsbild. Taklampan kommer utmärkt till sin rätt i barnrummet, men kan även tänkas hänga i andra moderna bostadsrum. Rosa-, lila- och cerisefärgade kretsar är placerade bredvid varandra på vit bakgrund och ger ett tilltalande utseende. Både den övre och den nedre kanten avslutas av ett kantband i passande färg.
  Dalber Taklampa Colors med kretsdesign, rosa »

  439 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Bordslampa Clouds för barnrum, rosa

  Söt bordslampa Moln i molndesignen Den rosa bordslampan Clouds ger värdigt bordslampa . bordslampa består av två lampskärmar, den ena ovanpå den andra. Den yttre, transparenta nyansen är tryckt med många moln och stjärnor, så att den inre nyansens rosa design skimrar igenom. I ett kärleksfullt inrett barnrum med ljusa färger skapar Clouds bordslampa en mysig atmosfär. Ljuset kan vara till stor hjälp på kvällen för att läsa, krama och somna. Ett nattduksbord eller byrå bredvid sängen är en lämplig plats att ställa upp. Den barnsliga designen tilltalar barn långt in i skolåldern, så att Clouds bordslampa kan användas under lång tid.
  Dalber Bordslampa Clouds för barnrum, rosa »

  359 SEK

  Lamp24.se

 • 359 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Taklampa Clouds för barnrum 3 lampor rosa

  Underbar taklampa Moln med tre dubbla ljusskärmar Tre- lampan Clouds taklampa i rosa ger drömmande timmar. Skärmarna består vardera av två delar som ligger ovanpå varandra. Den nedre skärmen är helt rosa och den övre är transparent. Det är tryckt med massor av moln och stjärnor, vilket ger intrycket av en rosa himmel. Takfästet hålls enkelt i vitt, så att de tre paraplyerna kommer till sin rätt. Lampan kan redan installeras i barnets rum och kan användas fram till skolåldern. I ett barnrum som är inrett med uppmärksamhet på detaljer skapar Clouds-lampan den perfekta belysningen för att leka, drömma och boltra sig om. Interiören är i bästa fall ljus, möjligen med rosa element.
  Dalber Taklampa Clouds för barnrum 3 lampor rosa »

  774 SEK

  Lamp24.se

 • 359 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Hänglampa för barnrum The Night Train, 3 lampor

  Night Train-hänglampa med tre flammor för barnrum med 3D-effekt Upphängningslampan The Night Train är utrustad med tre ljuskällor och är idealisk för placering i mitten av rummet så att den kan belysa hela området därifrån. De tre vinklade nyanserna är fästa på en triangelfäste som i sin tur hänger från taktaket med tre kontakter. Fjädringens subtila design påverkar inte paraplyernas vackra utseende. Dessa är dekorerade med olika motiv i pastellfärger och representerar ett landskap på natten framför vilket tåget kör. Tåget markeras tydligt igen och verkar alltid gå runt paraplyerna. Några av motiven har glödande konturer efter att de har stängt av ljuset eftersom de är gjorda av fluorescerande material. Skikten som skapats av de överlagrade nyanserna gör att lampan ser livlig och spännande ut.
  Dalber Hänglampa för barnrum The Night Train, 3 lampor »

  881 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Rosa bordslampa Sweet Dreams

  Sweet Dreams bordslampa med hjärtmotiv bordslampa på Sweet Dreams bordslampa har en diskret cylinderform och kombinerar en rosa dekorativ kant över och under med hjärtan och ränder. Detta gör bordslampa till ett underbart tillbehör för varje flickorum, som inte bara kan placeras på nattduksbordet utan även på alla andra bord eller sidobröst.
  Dalber Rosa bordslampa Sweet Dreams »

  319 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Hänglampa Clouds för barnrum, grå

  Clouds - en fin pendellampa till barnrummet i grått För att belysa flick- och pojkrum kan hänglampan Clouds användas. Det är ett resultat av den dubbla utformningen av lampskärmen. Den mindre innerskärmen är helt i grått, medan den yttre skärmen är genomskinlig och har dekorerats med vackra molnmotiv. Den yttre skärmens dekoration framhävs särskilt av den grå innerskärmen. En satinerad diffusor skärmar av ljuskällan och släpper ut ljuset bländfritt och jämnt.
  Dalber Hänglampa Clouds för barnrum, grå »

  667 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Vägglampa för barnrum Moonlight med kontakt, rosa

  Vägglampa Moonlight för en god natts sömn och goda drömmar Den kantiga vägglampan Moonlight av plast presenterar sig med en dubbelskiktsskärm. Undersidan inklusive väggfäste är diskret vit. Det första, nedre lagret av paraplyet är täckt med delikat, barnvänlig färg och dekorerad med en mängd små stjärnor. Den barnvänliga designen uppnås med nuvarande och lätt igenkännliga motiv på den övre skärmen. Dessa skärs delvis ut och ger en direkt vy över det nedre lagret, vilket också skapar den tredimensionella effekten av vägglampan. Optiskt väl samordnad, den här lampan skapar en natthimmel som inbjuder dig att drömma. Lampan ansluts snabbt och enkelt med den inbyggda kabeln och kontakten, som också har en integrerad brytare. Alternativt kan kabeln tas bort, vilket möjliggör direkt, dold installation på väggen.
  Dalber Vägglampa för barnrum Moonlight med kontakt, rosa »

  479 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Vägglampa för banrum Moonlight med kontakt, blå

  Vägglampa Moonlight för en god natts sömn och goda drömmar Den kantiga vägglampan Moonlight av plast presenterar sig med en dubbelskiktsskärm. Undersidan inklusive väggfäste är diskret vit. Det första, nedre lagret av paraplyet är täckt med delikat, barnvänlig färg och dekorerad med en mängd små stjärnor. Den barnvänliga designen uppnås med nuvarande och lätt igenkännliga motiv på den övre skärmen. Dessa skärs delvis ut och ger en direkt vy över det nedre lagret, vilket också skapar den tredimensionella effekten av vägglampan. Optiskt väl samordnad, den här lampan skapar en natthimmel som inbjuder dig att drömma. Lampan ansluts snabbt och enkelt med den inbyggda kabeln och kontakten, som också har en integrerad brytare. Alternativt kan kabeln tas bort, vilket möjliggör direkt, dold installation på väggen.
  Dalber Vägglampa för banrum Moonlight med kontakt, blå »

  479 SEK

  Lamp24.se

 • 239 SEK

  Lamp24.se

 • 359 SEK

  Lamp24.se

 • 439 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Hänglampa för barnrum The Night Train, 1 lampa

  Fyrkantig hängande lampa Night Train för barnkammaren Barnens hänglampa The Night Train imponerar med sitt vackra utseende ensam. Lekfulla motiv i subtila pastellfärger placeras på de två paraplyerna. Den nedre, matt vita nyansen har en genomskinlig yta och är något mindre än den genomskinliga plastskärmen ovan. Det färgglada tåget som fokuserar på denna lampa är fäst, något åtskilt från den transparenta nyansen. Han kör alltid runt i cirklar visuellt. I bakgrunden finns motiv som träd, berg och naturligtvis natthimlen att upptäcka, vilket innebär att namnet passar perfekt till lampan. Tack vare de fluorescerande konturerna fortsätter tåget och stjärnorna att lysa även efter att ljuset har stängts av och erbjuder ett diskret orienteringshjälpmedel i mörkret.
  Dalber Hänglampa för barnrum The Night Train, 1 lampa »

  519 SEK

  Lamp24.se

 • 359 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Vägglampa för barnrum Butterfly, kabel och kontakt

  Vägglampa Butterfly - en färgstark följeslagare i barnrummet Denna vägglampa Butterfly är täckt med tredimensionellt fastsatta, färgglada fjärilar. De verkar flyta underbart lätt och ger ett livligt intryck. Deras färger finns på de bleka, böjda blomningarna som diskret beskrivs på skärmen. Väggfästet är kantig och hålls i rent vitt. Plastskärmen har en lätt böjd form och krökningarna ger den en intressant och livlig kontur uppåt. Tack vare den praktiska kabeln med kontakt och brytare kan lampan anslutas direkt till eluttag . Om du är ett fan av osynlig montering kan du demontera kabeln och installera den direkt på väggen.
  Dalber Vägglampa för barnrum Butterfly, kabel och kontakt »

  439 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Bordslampa Clouds för barnrummet, blå

  Drömlika bordslampa moln säkerställer lugna kvällar Den härliga Clouds bordslampa skapar en mysig atmosfär i barnrum för små pojkar och flickor. Designen imponerar med en dubbel självlysande skärm. Den nedre nyansen är blå, den övre transparent, men tryckt med många moln. Den lätta basen är robust och målad vit med en delikat bronsfärgad kant i nedre delen. I ett ljust, kärleksfullt inrett barnrum är bordslampa Clouds en fantastisk blickfångare. På kvällen skapas en mysig atmosfär för att krama, läsa och somna, eftersom belysningen är bländningsfri och diskret. På grund av sitt tidlösa utseende kan lampan användas från barn upp till skolåldern och är därför en långvarig följeslagare i barndomen.
  Dalber Bordslampa Clouds för barnrummet, blå »

  359 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Hänglampa Clouds för barnrum, rosa

  Vacker pendellampa i rosa Med den rosafärgade pendellampan kan du sätta eleganta, lekfulla accenter i varje barnrum. Lampan består av två över varandra liggande lampskärmar: Den nedre skärmen är i ljusrosa och den övre är genomskinlig. Den är lite avskild från den enfärgade och har många tryckta konturer av olika moln och stjärnor. Denna kombination ger en fantastisk lampa, som ser särskilt vacker ut i ljusa och rosa inredda barnkammare. Pendellampan Clouds kan hänga i barnrummet och vara en trogen följeslagare ända in i skolåldern, eftersom de ger en generös och jämn belysning i rummet som inbjuder till lek och avkoppling.
  Dalber Hänglampa Clouds för barnrum, rosa »

  667 SEK

  Lamp24.se

 • 359 SEK

  Lamp24.se

 • 479 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Taklampa Clouds för barnrum 3 lampor grå

  Tre-bulb taklampa Moln i grått De två lager plastskärmarna är en speciell höjdpunkt i taklampa Clouds med tre lampor . De mindre inre nyanser designades i en subtil grå färg och utgör en kontrast till den klara yttre nyansen. Detta gör att molnmotiven kan komma till sin rätt på det transparenta materialet. När du väljer ljuskälla (ingår ej) bör en maximal längd på 11 cm säkerställas. Alla typer av E27-lampor upp till maximalt 60 W är lämpliga; energibesparande och långvariga LED-lampor rekommenderas.
  Dalber Taklampa Clouds för barnrum 3 lampor grå »

  774 SEK

  Lamp24.se

 • 359 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Barnbordslampa Police med motiv

  För action i barnrummet: bordslampa med ett barnvänligt motiv Polisen ses som våra vänner och hjälpare och poliser är de som säkerställer säkerhet och ordning så att vi kan få intrycket att allt är som det borde vara. Även små barn utvecklar snabbt en speciell entusiasm för polisen, varför de är bra för motivet av en bordslampa . Förutom polisen gör andra outtröttliga hjälpare också sitt jobb här, eftersom brandkår och räddningshelikoptrar också är på språng. Eftersom vissa element på skärmen är fluorescerande lyser de länge efter att ljuset har stängts av, vilket ger en mjuk orientering.
  Dalber Barnbordslampa Police med motiv »

  359 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber Hänglampa Circus för barnrummet

  Roliga hängande lampor för barnrum Circus i originalform Vem har någonsin sett en elefant balansera på en boll? Och han jonglerar tre bågar med bagageutrymmet. Det och mer kan ses på denna underbara barnlampa. Paraplyet slutar med små bågar och den övre kanten faller också behagligt ut ur ramen tack vare cirkusskölden. Fluorescerande ljus efter avstängning säkerställer igen på kvällen av glädje.
  Dalber Hänglampa Circus för barnrummet »

  453 SEK

  Lamp24.se

 • Dalber LED-nattlampa för spädbarn, rosa

  Pastellfärgad LED-nattlampa Stars med strömbrytare för orientering i barnrummet Romantisk, i finstämda färger ger LED-nattlampan Stars den äkta babykänslan i barnrummet. I ljusblått eller rosa med jord, stjärnor och utströdda blommor är taklampan Stars ett sött blickfång och ger behagligt ljus i rummet.
  Dalber LED-nattlampa för spädbarn, rosa »

  239 SEK

  Lamp24.se

Kolla också