Deko Light - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • DekoLight LED-vägglampa Miram med batteri, dimbar, grön

  Dimbar LED-vägglampa Miram med integrerat uppladdningsbart batteri LED-vägglampan Miram är en flexibel följeslagare för inomhus- och utomhusbruk. Den är skyddad mot stänkvatten och damm med IP54, vilket gör att den kan belysa fasader och entréer utan problem. Den eleganta ramen med det runda, platta väggfästet kräver ingen direkt strömanslutning. Strömmen kommer från det uppladdningsbara batteriet som är integrerat i armaturhuvudet. Den ger en ljusstyrka på 10 timmar och kan enkelt laddas via en USB-C-kabel. Tack vare monteringen med hjälp av magnetiska kontakter kan armaturhuvudet enkelt tas bort och laddas i närmaste uttag. En strömbrytare är installerad på det runda huvudet, där varmvita lysdioder är installerade och avger sitt ljus nedåt utan att blända. Ljusstyrkan kan dämpas kontinuerligt med denna strömbrytare. Den kan också slås på och stängas av på plats.
  DekoLight LED-vägglampa Miram med batteri, dimbar, grön »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight Power Supply Q212V-75W Anthracite

  KapegoLED Power Supply Q2-12V-75W, Constant Voltage 12 V Power Supply, Ideal for operating LED stripes, Latest alternating power supply technology, Packed in compact housing with optimum heat dissipation, Ensures a long service life even in continuous operation, Due to passive cooling, the power supply works almost silently and is therefore ideal for use in living and office spaces, The power supply also meets the requirements of protection class IP67 and can therefore also be operated in damp rooms and outdoors, Power: 75 W, Output voltage: 12 V DC, Output current: 0 - 6.25 A, Input voltage: 110-240V AC, 50/60Hz, Power factor PF: 0.95, Protection: IP67, Housing: Die-cast aluminium, Dimensions (L x W x H): 186 x 64 x 39 mm, Weight: 772 g, Colour: Anthracite@+*Note:* The installation must be carried out by qualified personnel.
  DekoLight Power Supply Q212V-75W Anthracite »

  435 SEK

  Thomann

 • DekoLight LED-taklampa Altais IP54 Ø 22 cm

  LED-taklampa Altais med justerbar ljusfärg Den moderna LED-takarmaturen Altais ger ett bländfritt och kraftfullt ljus som kan justeras i tre steg mellan varmvitt och dagsljus under installationen. Detta görs med en strömbrytare på armaturens baksida. Den kan användas perfekt i korridorer och trappor, men även i källare, garage och fuktiga rum. Tack vare den höga stöttåligheten IK10 är Altais LED-takbelysning också mycket robust.
  DekoLight LED-taklampa Altais IP54 Ø 22 cm »

  894 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-bordslampa Algieba, batteridriven, svart

  Batteridriven LED-bordlampa Algieba med laddningspanel för smartphones, kan användas inomhus och utomhus Den moderna LED-bordslampan Algieba övertygar på hela linjen. Den kan användas flexibelt, både inomhus och utomhus på terrassen eller balkongen. Tack vare det integrerade batteriet, som har en drifttid på cirka 10 timmar, kan den placeras var som helst. Laddning är en barnlek med den medföljande laddningsbasen. Ljuset från de integrerade, varmvita lysdioderna kan också dämpas kontinuerligt med en tryckknapp. Superpraktisk är den trådlösa laddningen av den egna smarttelefonen på toppen av lampskärmen. Laddningsfunktionen kan valfritt slås på och av med en strömbrytare.
  DekoLight LED-bordslampa Algieba, batteridriven, svart »

  2404 SEK

  Lamp24.se

 • Deko-Light Fast monteringsram vit

  Fast monteringsring för särskilt våtutrymmen Denna monteringsring har hög skyddsklass och kan utmärkt väl användas i fuktiga miljöer som badrum. Den är skyddad mot inträngande vatten och damm. Den finns i vitt eller matt silver för rätt färgval för alla rum. Hänvisningar vid montering: rund inbyggnadsöppning med en diameter om 7,2 cm. Inbyggnadsdjup om 8,5 cm.
  Deko-Light Fast monteringsram vit »

  253 SEK

  Lamp24.se

 • Deko-Light Pendellampa Asterope, Ø 50 cm rund, vit

  pendellampa ljusspel - Hängarmatur Asterope i sfärisk form Den moderna pendellampa Asterope är utrustad med en metallskärm i sfärisk form. Detta har också små kanter som skapas av de trekantiga öppningarna. Ljuset kan fly undan imponerande genom dessa luckor och skapar därmed ett vackert ljusspel i rummet, förutom direkt belysning nedåt. Asterope kan användas som pendellampa, till exempel i vardagsrummet, i matsalen ovanför bordet eller i sovrummet. Hur som helst berikar den moderna lampan varje rum med en extravagant atmosfär.
  Deko-Light Pendellampa Asterope, Ø 50 cm rund, vit »

  3473 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-pendellampa Merope, Ø 78 cm, dimbar, silver

  Dimbar LED-pendellampa Merope i cirkelform Merope LED-pendelarmatur är modern och minimalistisk. Den består av en rund kapell med en aluminiumring som innehåller kraftfulla lysdioder på insidan. De lyser upp rummet perfekt och ger ett dimbart, varmvitt ljus. Den lämpar sig för moderna vardagsrum och för bordsljus, till exempel i matsalen eller köket.
  DekoLight LED-pendellampa Merope, Ø 78 cm, dimbar, silver »

  5878 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-bordslampa Brahe, svart

  LED-bordslampa Brahe med direkt och indirekt ljus, separat omkopplingsbar Den moderna Brahe LED-bordlampan har en minimalistisk design och ger varmvitt ljus. Den är utrustad med ett armaturhuvud som kan vridas till den position som behövs. Dessutom finns det integrerade lysdioder i bordslampans fot, som kan slås på separat och ger ett bra, indirekt ljus. På så sätt kan Brahe LED-bordslampa användas perfekt som extra ljus i vardagsrummet eller sovrummet.
  DekoLight LED-bordslampa Brahe, svart »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-displaylampa Herculis small 3000 K, svart

  Modern LED-displaylampa Herculis liten med vridbart lamphuvud Den tunna Herculis lilla LED-displaylampa är perfekt för att belysa vissa föremål eller områden. Det lilla lamphuvud kan vridas 350 °. Olika skärmar eller bilder kan skickligt belysas vid vissa punkter. Montering kan göras med tejp eller valfritt med skruvar. Båda ingår i leveransomfånget. Den integrerade LED-modulen kan bytas av kvalificerad personal.
  DekoLight LED-displaylampa Herculis small 3000 K, svart »

  934 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-vägglampa Brahe IV, vit

  Direkt och indirekt ljus - Brahe IV LED vägglampa Den moderna Brahe LED-vägglampan har ett 360° svängbart lamphuvud och en extra integrerad ljuskälla på det runda väggfästet. Båda är utrustade med varmvita lysdioder och kan kopplas separat. På så sätt är det möjligt att växla mellan indirekt och direkt ljus. Det är inga problem att använda båda samtidigt. Brahe kan användas perfekt som en extra armatur i det moderna vardagsrummet.
  DekoLight LED-vägglampa Brahe IV, vit »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Deko-Light Lågvoltsinbyggnadslampa RINA gips

  Lågvoltsinbyggnadslampa RINA för ingipsning i taket Lågvoltsinbyggnadslampan RINA gipsas enkelt in i taket. Gipset kan målas över. RINA sörjer för optimal belysning i t.ex. hallen (snygg att montera i grupp!).
  Deko-Light Lågvoltsinbyggnadslampa RINA gips »

  319 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-vägglampa Pyxidis, silver, kantig

  LED-vägglampa Pyxidis - indirekt ljuskälla med varma vita lysdioder Designen av den moderna LED-vägglampan Pyxidis är ganska enkel men ändå extraordinär. LED-modulen är säkert fastsatt på det fyrkantiga väggfästet och monterat på baksidan av aluminiumstången, som med sitt lutande läge påminner om en fackla. Ljus från LED lyser direkt på väggen och skapar en underbar trevlig atmosfär. Perfekt som extra och omgivande belysning i korridorer, entréer, men också i vardagsrum och sovrum.
  DekoLight LED-vägglampa Pyxidis, silver, kantig »

  1068 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-displaylampa Herculis triple 4000 K, silver

  Heraclis trippel- LED-displaylampa -lampa med tre lampor i aluminium Den smala LED-displaylampa displaybelysningen Heraclis trippel imponerar inte bara med sin moderna design utan också med de tre rörliga nyanser som var och en kan vridas 350 °. Ljuset kan anpassas individuellt till förhållandena och visar såväl som bilder kan imponeras. Montering kan göras antingen med tejp eller med lämpliga skruvar. Båda ingår i leveransomfånget.
  DekoLight LED-displaylampa Herculis triple 4000 K, silver »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LEDrasterlampa 100032, dimbar 3000-500 K

  LED-rasterlampa 100032 - den perfekta panelen för kontor Den moderna LED-rasterlampa 100032 har en fyrkantig och neutral design i vitt. Lysdiodernas kraftfulla ljus kan varieras mellan de ljusa färgerna varmvitt och dagsljusvitt. Som tillval kan lysdioderna också dämpas med en separat styrenhet. - Leverans exklusive LED-strömförsörjning, för lämpliga modeller se tillbehör - Olika tillbehör tillgängliga, t.ex.
  DekoLight LEDrasterlampa 100032, dimbar 3000-500 K »

  2269 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight Utomhus LED-spot Colt, IP65, RGBW, 25 W

  Colt strålkastare för utomhusbruk med färgat och vitt ljus Colt LED-utomhusstrålkastare är mångsidig när det gäller ljus och användning. Den underlättar orienteringen på uppfarter, gångvägar och entréer, och Colt är också lämplig som färgstark accentbelysning för fasader, skulpturer och grönområden. Den fästs på tak, väggar och golv med separat tillgängligt material (se tillbehör). Tack vare armaturhuvudets vridbara och svängbara fäste kan ljuset riktas till önskat område. - Ballast ingår - Strålvinkel: 20°, symmetrisk - 360° roterbart, 180° vertikalt vinklingsbart - Omgivningstemperatur under drift: - 30 till + 40 °C.
  DekoLight Utomhus LED-spot Colt, IP65, RGBW, 25 W »

  7079 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight Tri Proof LED-våtrumslampa 69 cm, 16,8 W

  Tri Proof - LED-fuktsäker armatur av plast, 16,8 W. Ett ljusgrått hölje av polykarbonat och ett satinerat polykarbonatskydd i ett stycke - det här är komponenterna i Tri Proof LED-fuktsäkert armatur, som är lämplig för tak- eller väggmontering. Upp till 40 lampor kan ställas upp tack vare anslutningsterminalerna på båda sidor, så att industriområden som verkstäder, garage, industrihallar, baldakiner etc. också kan belysas med LED-fuktsäkert ljus.
  DekoLight Tri Proof LED-våtrumslampa 69 cm, 16,8 W »

  667 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-bordslampa Algieba, batteridriven, grå

  Batteridriven LED-bordlampa Algieba med laddningspanel för smartphones, kan användas inomhus och utomhus Den moderna LED-bordslampan Algieba övertygar på hela linjen. Den kan användas flexibelt, både inomhus och utomhus på terrassen eller balkongen. Tack vare det integrerade batteriet, som har en drifttid på cirka 10 timmar, kan den placeras var som helst. Laddning är en barnlek med den medföljande laddningsbasen. Ljuset från de integrerade, varmvita lysdioderna kan också dämpas kontinuerligt med en tryckknapp. Superpraktisk är den trådlösa laddningen av den egna smarttelefonen på toppen av lampskärmen. Laddningsfunktionen kan valfritt slås på och av med en strömbrytare.
  DekoLight LED-bordslampa Algieba, batteridriven, grå »

  2404 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-pendellampa 3420 rund, 4000 K aluminium

  LED-pendelarmatur för kontoret, ljus med extraordinär design Den speciella egenskapen som fångar ögat med denna moderna LED-pendelarmatur är den nästan genomskinliga armaturkroppen. Den är nästan genomskinlig när den är avstängd och ger ett starkt, bländfritt ljus när den är på.
  DekoLight LED-pendellampa 3420 rund, 4000 K aluminium »

  5076 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-utomhusvägglampa Alkes S, 20 cm bred

  LED-vägglampa Alkes - modern design och hög ljusstyrka Den moderna Alkes LED-väggarmaturen för utomhusbruk är perfekt för utomhusområden och ger ett ljust, varmvitt ljus. Strålkastaren är tillverkad av ett robust hölje av gjuten aluminium med glasdiffusor och har kraftfulla, energieffektiva lysdioder som lyser upp alla områden på ett säkert sätt. Tack vare den höga skyddsklassificeringen klarar Alkes LED-utomhusstrålkastare vind och väder.
  DekoLight LED-utomhusvägglampa Alkes S, 20 cm bred »

  1468 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-pendellampa 3420 rund, 3000 K aluminium

  LED-pendelarmatur för kontoret, ljus med extraordinär design Den speciella egenskapen som fångar ögat med denna moderna LED-pendelarmatur är den nästan genomskinliga armaturkroppen. Den är nästan genomskinlig när den är avstängd och ger ett starkt, bländfritt ljus när den är på.
  DekoLight LED-pendellampa 3420 rund, 3000 K aluminium »

  5076 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight Utomhus LED-spot Colt, IP65, RGBW, 16 W

  Colt strålkastare för utomhusbruk med färgat och vitt ljus Colt LED-utomhusstrålkastare är mångsidig när det gäller ljus och användning. Den underlättar orienteringen på uppfarter, gångvägar och entréer, och Colt är också lämplig som färgstark accentbelysning för fasader, skulpturer och grönområden. Den fästs på tak, väggar och golv med separat tillgängligt material (se tillbehör). Tack vare armaturhuvudets vridbara och svängbara fäste kan ljuset riktas till önskat område. - Ballast ingår - Strålvinkel: 20°, symmetrisk - 360° roterbart, 180° vertikalt vinklingsbart - Omgivningstemperatur under drift: - 30 till + 40 °C.
  DekoLight Utomhus LED-spot Colt, IP65, RGBW, 16 W »

  6412 SEK

  Lamp24.se

 • Deko-Light Pendellampa Asterope, Ø 50 cm rund, svart

  pendellampa ljusspel - Hängarmatur Asterope i sfärisk form Den moderna pendellampa Asterope är utrustad med en metallskärm i sfärisk form. Detta har också små kanter som skapas av de trekantiga öppningarna. Ljuset kan fly undan imponerande genom dessa luckor och skapar därmed ett vackert ljusspel i rummet, förutom direkt belysning nedåt. Asterope kan användas som pendellampa, till exempel i vardagsrummet, i matsalen ovanför bordet eller i sovrummet. Hur som helst berikar den moderna lampan varje rum med en extravagant atmosfär.
  Deko-Light Pendellampa Asterope, Ø 50 cm rund, svart »

  3473 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-bordslampa Miram med batteri, dimbar, rubinröd

  Miram batterilampa - bärbar LED-bordlampa med dimmer LED-bordlampan Miram är tillverkad av högkvalitativ gjuten aluminium och övertygar med sin smala, eleganta form. Den enhetliga färgen understryker den enkla elegansen. I det runda, platta armaturhuvudet är de varmvita lysdioderna integrerade, som sitter bakom en vit täckmantel under skärmen och därmed strålar ljuset direkt och bländfritt nedåt. I huvudet ingår också ett uppladdningsbart batteri, vilket gör att armaturen blir helt flexibel. Tack vare den höga skyddsklassen kan den användas utomhus utan problem och fungerar som en bärbar batterilampa. Det finns nästan inga gränser för användningsområdet - oavsett om det är som en höjdpunkt i barnrummet, som extra belysning på skrivbordet eller för avkopplande timmar på terrassen, ger Miram ett lika lämpligt ljus, vars ljusstyrka dessutom kan regleras med den integrerade touchdimmern. Batteriet, som lovar upp till 10 timmars ljus, kan enkelt laddas via en USB-C-laddningskabel. Tack vare den magnetiska fästningen av skärmen på den smala ramen kan den också tas med ensam för laddning.
  DekoLight LED-bordslampa Miram med batteri, dimbar, rubinröd »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Deko-Light Svart hänglampa Filo Big Mob

  Attraktivt designad hängande lampa Filo Big Mob i svart Filo Big Mob-hänglampan med den svartlackerade, räfflade metallskärmen är lämplig för både grundbelysning i moderna vardagsrum och för mysig belysning i området. Den vita innerskärmen av plast ger en jämn fördelning av ljuset nedåt och åt alla sidor.
  Deko-Light Svart hänglampa Filo Big Mob »

  2269 SEK

  Lamp24.se

 • Deko-Light Pendellampa Asterope linjär Ø 15 cm, svart

  Asterope linjär pendellampa med en imponerande ljusspel Lampskärmen på den moderna pendellampa Asterope är långsträckt och har en mångfacetterad yta. Öppningar samordnas i trianglar gör skuggan genomskinliga och därmed skapa den unika atmosfären som utgår linjärt från Asterope pendellampa.
  Deko-Light Pendellampa Asterope linjär Ø 15 cm, svart »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-vägglampa Miram med batteri, dimbar, vit

  Dimbar LED-vägglampa Miram med integrerat uppladdningsbart batteri LED-vägglampan Miram är en flexibel följeslagare för inomhus- och utomhusbruk. Den är skyddad mot stänkvatten och damm med IP54, vilket gör att den kan belysa fasader och entréer utan problem. Den eleganta ramen med det runda, platta väggfästet kräver ingen direkt strömanslutning. Strömmen kommer från det uppladdningsbara batteriet som är integrerat i armaturhuvudet. Den ger en ljusstyrka på 10 timmar och kan enkelt laddas via en USB-C-kabel. Tack vare monteringen med hjälp av magnetiska kontakter kan armaturhuvudet enkelt tas bort och laddas i närmaste uttag. En strömbrytare är installerad på det runda huvudet, där varmvita lysdioder är installerade och avger sitt ljus nedåt utan att blända. Ljusstyrkan kan dämpas kontinuerligt med denna strömbrytare. Den kan också slås på och stängas av på plats.
  DekoLight LED-vägglampa Miram med batteri, dimbar, vit »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Deko-Light Pendellampa Asterope linjär Ø 15 cm, vit

  Asterope linjär pendellampa med en imponerande ljusspel Lampskärmen på den moderna pendellampa Asterope är långsträckt och har en mångfacetterad yta. Öppningar samordnas i trianglar gör skuggan genomskinliga och därmed skapa den unika atmosfären som utgår linjärt från Asterope pendellampa.
  Deko-Light Pendellampa Asterope linjär Ø 15 cm, vit »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-vägglampa Miram med batteri, dimbar, grå

  Dimbar LED-vägglampa Miram med integrerat uppladdningsbart batteri LED-vägglampan Miram är en flexibel följeslagare för inomhus- och utomhusbruk. Den är skyddad mot stänkvatten och damm med IP54, vilket gör att den kan belysa fasader och entréer utan problem. Den eleganta ramen med det runda, platta väggfästet kräver ingen direkt strömanslutning. Strömmen kommer från det uppladdningsbara batteriet som är integrerat i armaturhuvudet. Den ger en ljusstyrka på 10 timmar och kan enkelt laddas via en USB-C-kabel. Tack vare monteringen med hjälp av magnetiska kontakter kan armaturhuvudet enkelt tas bort och laddas i närmaste uttag. En strömbrytare är installerad på det runda huvudet, där varmvita lysdioder är installerade och avger sitt ljus nedåt utan att blända. Ljusstyrkan kan dämpas kontinuerligt med denna strömbrytare. Den kan också slås på och stängas av på plats.
  DekoLight LED-vägglampa Miram med batteri, dimbar, grå »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-pendellampa 3420 rund, 3000 K svart

  LED-pendelarmatur för kontoret, ljus med extraordinär design Den speciella egenskapen som fångar ögat med denna moderna LED-pendelarmatur är den nästan genomskinliga armaturkroppen. Den är nästan genomskinlig när den är avstängd och ger ett starkt, bländfritt ljus när den är på.
  DekoLight LED-pendellampa 3420 rund, 3000 K svart »

  5076 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-hänglampa Miram med batteri, dimbar, blå

  Flexibelt placerbar LED-batterilampa Miram för inomhus- och utomhusbruk, dimbar Den här ovanliga, moderna pendelarmaturen är ett dekorativt element som också ger ett behagligt ljus. De diskreta dimensionerna och den slående, graciösa designen gör att den enkelt kan integreras i många olika boendemiljöer. Den trapetsformade ramen är tillverkad av aluminium och är via ett rep kopplad till en liten kula, som både är en pendel och en motvikt. Repet kan läggas över balkar, grenar eller andra anordningar och bildar på så sätt en upphängning. I mitten placeras den runda lampskärmen på en magnetisk koppling som strålar det varmvita ljuset från lysdioderna nedåt. I huvudet finns dessutom en strömbrytare som gör att Mirams pendelarmatur kan dimmas kontinuerligt och slås på och av. Dessutom finns det inbyggda uppladdningsbara batteriet i lamphuvudet, vilket ger en belysningstid på upp till 10 timmar och gör hängslampan till ett absolut flexibelt belysningselement. Den höga skyddsnivån gör att den kan användas utomhus.
  DekoLight LED-hänglampa Miram med batteri, dimbar, blå »

  1468 SEK

  Lamp24.se

 • Deko-Light Diskret takinbyggnadsring krom, 6,8 cm

  Kvadratisk takinbyggnadslampa med svängbar spotlight Den användbara takinbyggnadsringen med kvadratisk ytterram innehåller en svängbar spotlight. Med en rörlighet på 30 ° kan inbyggnadslampan riktas mot önskat område. Den kan fungera som perfekt rumsbelysning tillsammans med en taklampa. Lampan drivs inom lågvoltsområdet.
  Deko-Light Diskret takinbyggnadsring krom, 6,8 cm »

  159 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-hänglampa Miram med batteri, dimbar, vit

  Flexibelt placerbar LED-batterilampa Miram för inomhus- och utomhusbruk, dimbar Den här ovanliga, moderna pendelarmaturen är ett dekorativt element som också ger ett behagligt ljus. De diskreta dimensionerna och den slående, graciösa designen gör att den enkelt kan integreras i många olika boendemiljöer. Den trapetsformade ramen är tillverkad av aluminium och är via ett rep kopplad till en liten kula, som både är en pendel och en motvikt. Repet kan läggas över balkar, grenar eller andra anordningar och bildar på så sätt en upphängning. I mitten placeras den runda lampskärmen på en magnetisk koppling som strålar det varmvita ljuset från lysdioderna nedåt. I huvudet finns dessutom en strömbrytare som gör att Mirams pendelarmatur kan dimmas kontinuerligt och slås på och av. Dessutom finns det inbyggda uppladdningsbara batteriet i lamphuvudet, vilket ger en belysningstid på upp till 10 timmar och gör hängslampan till ett absolut flexibelt belysningselement. Den höga skyddsnivån gör att den kan användas utomhus.
  DekoLight LED-hänglampa Miram med batteri, dimbar, vit »

  1468 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-bordslampa Miram med batteri, dimbar, gul

  Miram batterilampa - bärbar LED-bordlampa med dimmer LED-bordlampan Miram är tillverkad av högkvalitativ gjuten aluminium och övertygar med sin smala, eleganta form. Den enhetliga färgen understryker den enkla elegansen. I det runda, platta armaturhuvudet är de varmvita lysdioderna integrerade, som sitter bakom en vit täckmantel under skärmen och därmed strålar ljuset direkt och bländfritt nedåt. I huvudet ingår också ett uppladdningsbart batteri, vilket gör att armaturen blir helt flexibel. Tack vare den höga skyddsklassen kan den användas utomhus utan problem och fungerar som en bärbar batterilampa. Det finns nästan inga gränser för användningsområdet - oavsett om det är som en höjdpunkt i barnrummet, som extra belysning på skrivbordet eller för avkopplande timmar på terrassen, ger Miram ett lika lämpligt ljus, vars ljusstyrka dessutom kan regleras med den integrerade touchdimmern. Batteriet, som lovar upp till 10 timmars ljus, kan enkelt laddas via en USB-C-laddningskabel. Tack vare den magnetiska fästningen av skärmen på den smala ramen kan den också tas med ensam för laddning.
  DekoLight LED-bordslampa Miram med batteri, dimbar, gul »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Deko-Light Hänglampa Filo Sat i svart

  Snyggt designad hänglampa Filo Sat - nyans svart Aktuell design och optimal ljusfördelning med bred ljusspridning, detta är kraven på en modern ljuskälla som Filo Sat-hänglampan lätt uppfyller. Den svarta metallskärmen med en jämnt räfflad struktur fungerar som en blickfång och ger utsikt över plastdiffusorn inuti. En hängande lampa som kan användas som bordsbelysning samt som en allmän lampa i rummet.
  Deko-Light Hänglampa Filo Sat i svart »

  2269 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-golvlampa Brahe, svart

  Brahe LED-golvlampa med direkt och indirekt ljus, som kan kopplas separat Brahe LED-golvlampan är modern, minimalistisk och ändå funktionell och erbjuder mångsidigt ljus. Den kan användas som en läslampa bredvid favoritfåtöljen eller som en lampa bredvid sängen. Det rörliga armaturhuvudet ger en direkt, varmvit ljusstråle för perfekt belysning, som kan användas till exempel för kvällsläsning eller hantverk. Dessutom finns det lysdioder integrerade i golvlampans fot, som kan kopplas separat som en indirekt ljuskälla.
  DekoLight LED-golvlampa Brahe, svart »

  2805 SEK

  Lamp24.se

 • Deko-Light Lågspänningsspot för infällning aluminium/svart

  Diskret infälld NV-spot i aluminium/svart Denna infällda takspot kan användas för många ändamål och har ett elegant utseende i aluminium. Kombinationen av svart och aluminium är särskilt vacker och skapar en effektfull kontrast och en stilfull lampa. Naturligtvis kan spoten riktas in efter önskemål. Hänvisningar vid montering: rund inbyggnadsöppning med en diameter om 7,8 cm. Inbyggnadsdjup om 6,5 cm. Strålvinkeln är 35°.
  Deko-Light Lågspänningsspot för infällning aluminium/svart »

  253 SEK

  Lamp24.se

 • Deko-Light Vägglampa Asterope, svart

  Vägglampa Asterope med ett harmoniskt ljusspel Den moderna vägglampan Asterope erbjuder en speciell blickfång, oavsett om den är på eller av. Skärmen är gjord av metall och har små öppningar. Dessa låter ljuset skina igenom på ett skonsamt sätt och skapar därmed ett fascinerande spel av ljus och skugga. Perfekt för moderna vardagsrum, vardagsrum eller sovrum.
  Deko-Light Vägglampa Asterope, svart »

  1068 SEK

  Lamp24.se

 • Deko-Light Hänglampa Twister , vit, Ø 18 cm

  Upphängningslampa Twister av gips Enkel pendellampa Twister pendelarmatur imponerar som en diskret lampa ovanför sittgrupper, diskar och bord - tack vare den långa kabeln, även i rum med högt i tak. Dess nyans är gjord av gips av paris och har formen av en trunkerad kon. Den vertikalt öppna formen säkerställer inte bara direkt, nedåtbelysning utan också subtil grundbelysning ovanför taket. På sidan verkar hänglampan helt bländningsfri. Den röda kabeln leds in i en rund kapell. - På grund av det faktum att det är tillverkat av naturligt gips kan det finnas smuts och ojämnheter som måste tas bort med bifogat sandpapper.
  Deko-Light Hänglampa Twister , vit, Ø 18 cm »

  1736 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-vägglampa Miram med batteri, dimbar, blå

  Dimbar LED-vägglampa Miram med integrerat uppladdningsbart batteri LED-vägglampan Miram är en flexibel följeslagare för inomhus- och utomhusbruk. Den är skyddad mot stänkvatten och damm med IP54, vilket gör att den kan belysa fasader och entréer utan problem. Den eleganta ramen med det runda, platta väggfästet kräver ingen direkt strömanslutning. Strömmen kommer från det uppladdningsbara batteriet som är integrerat i armaturhuvudet. Den ger en ljusstyrka på 10 timmar och kan enkelt laddas via en USB-C-kabel. Tack vare monteringen med hjälp av magnetiska kontakter kan armaturhuvudet enkelt tas bort och laddas i närmaste uttag. En strömbrytare är installerad på det runda huvudet, där varmvita lysdioder är installerade och avger sitt ljus nedåt utan att blända. Ljusstyrkan kan dämpas kontinuerligt med denna strömbrytare. Den kan också slås på och stängas av på plats.
  DekoLight LED-vägglampa Miram med batteri, dimbar, blå »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • DekoLight LED-displaylampa Herculis small 4000 K, svart

  Modern LED-displaylampa Herculis liten med vridbart lamphuvud Den tunna Herculis lilla LED-displaylampa är perfekt för att belysa vissa föremål eller områden. Det lilla lamphuvud kan vridas 350 °. Olika skärmar eller bilder kan skickligt belysas vid vissa punkter. Montering kan göras med tejp eller valfritt med skruvar. Båda ingår i leveransomfånget. Den integrerade LED-modulen kan bytas av kvalificerad personal.
  DekoLight LED-displaylampa Herculis small 4000 K, svart »

  934 SEK

  Lamp24.se

Kolla också