Disney - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Go Glow Magic, nattlampa, Disney Cars

  En 3-i-1-produkt som sprider trygghet och leklust! En nattlampa inklusive en figur, bas och led-belysning. Placera Lightning McQueen på basen så fungerar den som nattlampa och det projekterar även en cool bild mot väggen.
  Go Glow Magic, nattlampa, Disney Cars »

  365 SEK

  Adlibris

 • Disney Mimmi, projektorlampa

  En fin projektorlampa i motiv med Mimmi Pigg Den här barnrumslampan  skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det de gillar mest – att ha roligt och vara kreativa! En plats där barnet kan lära, leka och sova tillsammans med sin Disney-favorit. Den här lampan har en design som är säker för barnet.
  Disney Mimmi, projektorlampa »

  99 SEK

  KidsDreamStore

 • Disney Cars Lightning GoGlow Light Up Pal Nattlampa

  Det är inte ofta man kan gosa med sin nattlampa, men med den här nattlampan går det faktiskt! Det mjuka gosedjuret är utformad som Lightning McQueen från Disney och Pixars Bilar. Genom att trycka lätt på den lyser Lightning McQueen upp med ett mjukt ljus – perfekt för mörkrädda barn.
  Disney Cars Lightning GoGlow Light Up Pal Nattlampa »

  349 SEK

  Jollyroom.se

 • Disney Mickey Mouse Luminart - Canvasbild med Ljus 20x30 cm

  Licensierad Mickey Mouse Luminart!Canvasbild med fint tecknadseriemotiv av Musse Pigg och ljus som ger bilden en stilig effekt. Ha den på hörnbordet, nattduksbordet, hyllan, skrivbordet eller väggen.
  Disney Mickey Mouse Luminart - Canvasbild med Ljus 20x30 cm »

  336 SEK

  Dorita.se

 • Disney frozen - frost goglow nattlampa

  En ficklampa som aktiveras av rörelse; rör på den och den börjar lysa för att sedan dämpas i styrka tills den slocknar efter två minuter. Ditt barn kan använda den som både ficklampa och nattlampa. Lampan är lätt att hitta i mörkret då den är tillverkad i självlysande material.
  Disney frozen - frost goglow nattlampa »

  179 SEK

  FYNDIQ

 • Go Glow Magic, nattlampa, Disney Princess

  En 3-i-1-produkt som sprider trygghet och leklust! En nattlampa inklusive en figur, bas och led-belysning. Placera Rapunzel, från Disny-filmen Trassel, på basen så fungerar den som nattlampa och det projekterar även en cool bild mot väggen.
  Go Glow Magic, nattlampa, Disney Princess »

  365 SEK

  Adlibris

 • Disney Hitta Doris Nattlampa Projektor

  En söt nattlampa med fungerande klocka och radio. Med motiv av Disneys Hitta Doris passar nattlampan in perfekt i barnrummet! Rekommenderad ålder: Från 3 år. Förpackningsmått: L12,5 x B12,5 x H8,2 cm. Material: Plast. Batterikrav: 3 st. AA-batterier (ingår ej).
  Disney Hitta Doris Nattlampa Projektor »

  369 SEK

  Jollyroom.se

 • Disney Cars GoGlow Tilt Torch Nattlampa

  Efter en dag full med lek och spring kan det vara skönt att bädda ned sig i sängen och läsa en nattsaga. Då kan denna kombinerade nattlampa och ficklampa vara till hjälp. Motivet är inspirerat av Disney och Pixars Bilar. Lampan aktiveras med hjälp av rörelse och släcks automatiskt efter 2 minuter.
  Disney Cars GoGlow Tilt Torch Nattlampa »

  299 SEK

  Jollyroom.se

 • Philips Disney Frozen Bordslampa Blå

  Philips Disney Frozen Bordslampa Blå är en fin skrivbordslampa dekorerad med motiv från den populära Disneyfilmen Frost. Bordslampan ger ett svalt, vitt ljus som passar perfekt till läxläsningen och den har ett flexibelt huvud som kan roteras i valfri riktning.
  Philips Disney Frozen Bordslampa Blå »

  349 SEK

  Jollyroom.se

 • Philips Disney Taklampa Nalle Puh, Vit

  Philips Disney Taklampa Nalle Puh, Vit är en fin barnrumslampa från Philips som skapar en fantasifull och sagolik miljö i sann Disney anda med Nalle Puh och hans vänner. Lampan har roliga utskärningar som ger mönster på väggarna.
  Philips Disney Taklampa Nalle Puh, Vit »

  249 SEK

  Jollyroom.se

 • Disney Princess Lampa Goglow

  GoGlow är mysiga nattlampor till barnrummet. Den här nattlampan kommer med motiv av Belle från Skönheten & Odjuret. Det milda ljuset från nattlampan skapar en mysig och inbjudande miljö i barnrummet som lockar till trygg sömn, utan att man behöver vara rädd för mörkret.
  Disney Princess Lampa Goglow »

  299 SEK

  Jollyroom.se

 • Disney Mimmi Pigg Skrivbordslampa LED

  En bordslampa med motiv av Mimmi Pigg. Lampfoten är rosa och skärmen har motiv från Mimmi Pigg! En rolig inredningsdetalj till barnrummet. Det behövs tre stycken AAA-batterier, dessa ingår ej.
  Disney Mimmi Pigg Skrivbordslampa LED »

  249 SEK

  Jollyroom.se

 • Disney Frozen Taklampa

  En rolig taklampa med motiv av Elsa från Frost. Nu kan du inreda ditt rum med din favoritkaraktär från filmen. Taklampan blir en fin inredningsdetalj i barnrummet och passar perfekt till alla Frozen-fans! OBS! Glödlampa ingår ej.
  Disney Frozen Taklampa »

  469 SEK

  Jollyroom.se

 • Disney Cars Taklampa

  En rolig taklampa med motiv av Blixten McQueen från filmen Cars. Nu kan du inreda ditt rum med din favoritkaraktär från filmen. Taklampan blir en fin inredningsdetalj i barnrummet och passar perfekt till alla Blixten McQueen-fans! OBS! Glödlampa ingår ej.
  Disney Cars Taklampa »

  469 SEK

  Jollyroom.se

 • Disney Cars Skrivbordslampa LED

  En bordslampa med motiv av Disneys Bilar. Lampfoten är röd och skärmen har bild från Bilar! En rolig inredningsdetalj till barnrummet. Det behövs tre stycken AAA-batterier, dessa ingår ej.
  Disney Cars Skrivbordslampa LED »

  249 SEK

  Jollyroom.se

 • Disney Frozen Bordslampa

  En bordslampa med motiv av Disneys Frost. Lampfoten är rosa och skärmen har en bild med Elsa från Frost. En rolig inredningsdetalj till barnrummet. Det behövs tre stycken AA-batterier, dessa ingår ej.
  Disney Frozen Bordslampa »

  249 SEK

  Jollyroom.se

 • Disney Frozen Skrivbordslampa LED

  En bordslampa med motiv av Disneys Frost. Lampfoten är rosa och skärmen har motiv från Frost! En rolig inredningsdetalj till barnrummet. Det behövs tre stycken AAA-batterier, dessa ingår ej.
  Disney Frozen Skrivbordslampa LED »

  249 SEK

  Jollyroom.se

 • Disney Mimmi Pigg Bordslampa

  En bordslampa med motiv av Disneys Mimmi Pigg. Lampfoten är rosa och skärmen har bild på Mimmi Pigg! En rolig inredningsdetalj till barnrummet. Det behövs tre stycken AA-batterier, dessa ingår ej.
  Disney Mimmi Pigg Bordslampa »

  249 SEK

  Jollyroom.se

 • Disney Mimmi Pigg Taklampa

  En rolig taklampa med motiv av Mimmi Pigg. Nu kan du inreda ditt rum med din favoritkaraktär. Taklampan blir en fin inredningsdetalj i barnrummet och passar perfekt till alla Mimmi-fans! OBS! Glödlampa ingår ej.
  Disney Mimmi Pigg Taklampa »

  469 SEK

  Jollyroom.se

 • Philips Disney Frozen Vägglampa, Blå

  En enkel lampa för barnrummet från Philips, som kan monteras som både tak- och vägglampa. Den barnvänliga LED-lampan sprider ett varmt ljus och har ett fint motiv från Disneys Frost. Mått: Ø26 x H6,5 cm. Material: Plast. Lamptyp: 4 st. LED (2,5 W, motsvarande vanlig glödlampa på 23 W).
  Philips Disney Frozen Vägglampa, Blå »

  319 SEK

  Jollyroom.se

 • Disney Mimmi, bordslampa

  En fin barnlampa i Mimmi motiv En lampa som passar både till barnet samt som en inredningsdetalj till barnrummet.  Bordslampa med mysfaktor som passar utmärkt under godnattsagan. Innehar strömbrytare på sladden. Finns i 2 färger - skickas osorterat.  Bruksanvisning ingår. 230V-50Hz E 14 Max. 9W ej inkluderat.
  Disney Mimmi, bordslampa »

  249 SEK

  KidsDreamStore

 • Disney Musse pigg, bordslampa

  En fin barnlampa i motiv med Musse Pigg En bordslampa som passar både till barnet samt som en inredningsdetalj till barnrummet.  En cylinderlampa med mysfaktor som passar utmärkt under godnattsagan. Innehar strömbrytare på sladden. Finns i 2 färger - skickas osorterat. Bruksanvisning ingår.
  Disney Musse pigg, bordslampa »

  249 SEK

  KidsDreamStore

 • Disney Cars, projektorlampa

  En fin projektorlampa i motiv med Lightning Mqueen från Disney Cars Den här barnrumslampan  skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det de gillar mest – att ha roligt och vara kreativa! En plats där barnet kan lära, leka och sova tillsammans med sin Disney-favorit.
  Disney Cars, projektorlampa »

  99 SEK

  KidsDreamStore

 • Disney Cars Lampa Goglow

  GoGlow är mysiga nattlampor till barnrummet. Den här nattlampan kommer i form av Blixten McQueen från filmen Bilar. Det milda ljuset från nattlampan skiftar färg och skapar en mysig och inbjudande miljö i barnrummet som lockar till trygg sömn, utan att behöva vara rädd för mörkret.
  Disney Cars Lampa Goglow »

  299 SEK

  Jollyroom.se

 • Disney Princess Lampa Goglow

  GoGlow är mysiga nattlampor till barnrummet. Den här nattlampan kommer i form av Rapunzel från filmen Trassel. Det milda ljuset från nattlampan skiftar färg och skapar en mysig och inbjudande miljö i barnrummet som lockar till trygg sömn, utan att behöva vara rädd för mörkret.
  Disney Princess Lampa Goglow »

  299 SEK

  Jollyroom.se

 • Disney Frozen Lampa Goglow

  GoGlow är mysiga nattlampor till barnrummet. Den här nattlampan kommer med motiv från filmen Frost. Det milda ljuset från nattlampan skapar en mysig och inbjudande miljö i barnrummet som lockar till trygg sömn, utan att man behöver vara rädd för mörkret.
  Disney Frozen Lampa Goglow »

  299 SEK

  Jollyroom.se

 • Disney Musse Pigg, projektorlampa

  En fin projektorlampa i motiv med Musse Pigg Den här barnrumslampan  skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det de gillar mest – att ha roligt och vara kreativa! En plats där barnet kan lära, leka och sova tillsammans med sin Disney-favorit. Den här lampan har en design som är säker för barnet.
  Disney Musse Pigg, projektorlampa »

  99 SEK

  KidsDreamStore

 • Disney Frost, projektorlampa

  En fin projektorlampa i motiv med Anna och Elsa från Frost  Den här barnrumslampan  skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det de gillar mest – att ha roligt och vara kreativa! En plats där barnet kan lära, leka och sova tillsammans med sin Disney-favorit.
  Disney Frost, projektorlampa »

  99 SEK

  KidsDreamStore

 • Disney Mimmi, glitterlampa

  En perfekt barnlampa som fungerar både som lavalampa och lyser i vackra färger och glittrar. En lampa som passar både till barnet samt som en inredningsdetalj till barnrummet. Lavalampan lyser i flera olika färger.  Den blinkar långsamt i ca 8 sek och därefter snabbare i ca 8 sek.
  Disney Mimmi, glitterlampa »

  79 SEK

  KidsDreamStore

 • Disney Cars, projektorlampa

  En fin projektorlampa i motiv med Lightning Mqueen från Disney Cars Den här barnrumslampan  skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det de gillar mest – att ha roligt och vara kreativa! En plats där barnet kan lära, leka och sova tillsammans med sin Disney-favorit.
  Disney Cars, projektorlampa »

  229 SEK

  FYNDIQ

 • Disney Frost, projektorlampa

  En fin projektorlampa i motiv med Anna och Elsa från Frost  Den här barnrumslampan  skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det de gillar mest – att ha roligt och vara kreativa! En plats där barnet kan lära, leka och sova tillsammans med sin Disney-favorit.
  Disney Frost, projektorlampa »

  229 SEK

  FYNDIQ

 • Disney Musse pigg, projektorlampa

  En fin projektorlampa i motiv med Musse Pigg Den här barnrumslampan  skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det de gillar mest – att ha roligt och vara kreativa! En plats där barnet kan lära, leka och sova tillsammans med sin Disney-favorit. Den här lampan har en design som är säker för barnet.
  Disney Musse pigg, projektorlampa »

  229 SEK

  FYNDIQ

 • Disney Musse pigg, bordslampa

  En fin barnlampa i motiv med Musse Pigg En bordslampa som passar både till barnet samt som en inredningsdetalj till barnrummet.  En cylinderlampa med mysfaktor som passar utmärkt under godnattsagan. Innehar strömbrytare på sladden. Finns i 2 färger - skickas osorterat. Bruksanvisning ingår.
  Disney Musse pigg, bordslampa »

  279 SEK

  FYNDIQ

 • Disney Mimmi, bordslampa

  En fin barnlampa i Mimmi motiv En lampa som passar både till barnet samt som en inredningsdetalj till barnrummet.  Bordslampa med mysfaktor som passar utmärkt under godnattsagan. Innehar strömbrytare på sladden. Finns i 2 färger - skickas osorterat.  Bruksanvisning ingår. 230V-50Hz E 14 Max. 9W ej inkluderat.
  Disney Mimmi, bordslampa »

  349 SEK

  FYNDIQ

 • Disney Mimmi, projektorlampa

  En fin projektorlampa i motiv med Mimmi Pigg Den här barnrumslampan  skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det de gillar mest – att ha roligt och vara kreativa! En plats där barnet kan lära, leka och sova tillsammans med sin Disney-favorit. Den här lampan har en design som är säker för barnet.
  Disney Mimmi, projektorlampa »

  229 SEK

  FYNDIQ

 • Disney Mimmi, glitterlampa

  En perfekt barnlampa som fungerar både som lavalampa och lyser i vackra färger och glittrar. En lampa som passar både till barnet samt som en inredningsdetalj till barnrummet. Lavalampan lyser i flera olika färger.  Den blinkar långsamt i ca 8 sek och därefter snabbare i ca 8 sek.
  Disney Mimmi, glitterlampa »

  149 SEK

  FYNDIQ

Kolla också