Diverse - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Diverse Enkel kabelhylsa för underjordisk anslutning IP68

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En superhändig kabelhylsa för att skapa en underjordisk anslutning! Du lägger kablarna i det medföljande kopplingsplinten och ansluter dem till din utomhuslampa. En kabelhylsa används främst för att förlänga dina kablar i trädgården eller på terrassen (underjordiskt). Med ett IP-värde på IP68 är det perfekt motståndskraftigt mot vatten.
  Diverse Enkel kabelhylsa för underjordisk anslutning IP68 »

  105 SEK

  Lamporochljus

 • Diverse Kabelhylsa med gjuten harts

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included För de som vill göra en vattentät anslutning under jord har detta gjutfogarpaket en bra vattentät anslutning. Kablarna kan anslutas till varandra i kopplingsboxen via ett plint eller svetsklämma (ingår ej). När gjuthartset hälls in skyddas kabellådan mot att vatten tränger in. Detta gör den elektriska anslutningen helt vattentät och säker. Efter att kabelboxen har fyllts med gjutharts, kan den begravas omedelbart och sättas under spänning. Gjutmuffpaketet levereras komplett. Det finns en tydlig monteringsinstruktion i förpackningen, samt skurdukar och engångshandskar. 3 robusta nylonmembran kabelförskruvningar och låsmuttrar levereras per kabelbox. Lådan har 8 portar i 4 riktningar. Härdat gjuten harts kan kastas i vanligt hushållsavfall. Den perfekta uppsättningen för att ansluta din utomhusbelysning väl, enkelt och säkert.
  Diverse Kabelhylsa med gjuten harts »

  205 SEK

  Lamporochljus

 • Diverse Retro hängande och golvlampa vit IP65 - Lampadina

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Denna glada stora lampa i form av en glödlampa. Du kan hänga den lätt var som helst med den praktiska sladden. Denna lampa kan användas både inomhus och utomhus som en golvlampa (du kan lägga ner den), men också med fästet på ett träd, i en parasoll etc. Användningarna är oändliga. På grund av IP-värdet på IP65 är den avsedd för fukt och du kan därför enkelt placera den utanför i regnet. Den har en höjd av 40 cm och en diameter på 17 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 25 watt). Denna lampa ser ut som en stor glödlampa, den är gjord av vit plast med en grå ram. Trevligt med mycket tillsammans i olika höjder men också i en plantskola. Glad, attraktiv och smart: det är den hängande och golvlampan Lampadina.
  Diverse Retro hängande och golvlampa vit IP65 - Lampadina »

  459 SEK

  Lamporochljus

Kolla också