Djeco - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Night Light, Small Rabbit, Nattlampa - Djeco

  Dessa mycket välgjorda och populära nattlamporna från Djeco fortsätter att vara en storsäljare. De skiftar vackert och rofyllt i färg samtidigt som det automatiskt virvlar glitter om de söta figurerna. Strömbrytare och timer finns på undersidan och den stängs av automatiskt efter ca. 45 min. Lampan drivs med tre AA-batterier. Lampan kommer i en vacker presentask. 14 x 11 x 11 cm.
  Night Light, Small Rabbit, Nattlampa - Djeco »

  588 SEK

  FYNDIQ

 • Night Light, Small Rabbit, Nattlampa - Djeco

  Dessa mycket välgjorda och populära nattlamporna från Djeco fortsätter att vara en storsäljare.De skiftar vackert och rofyllt i färg samtidigt som det automatiskt virvlar glitter om de söta figurerna.Strömbrytare och timer finns på undersidan och den stängs av automatiskt efter ca. 45 min. Lampan drivs med tre AA-batterier. Lampan kommer i en vacker presentask.14 x 11 x 11 cm.
  Night Light, Small Rabbit, Nattlampa - Djeco »

  578 SEK

  CDON

 • Night Light Unicorn, Nattlampa Enhörning - Djeco

  Dessa mycket välgjorda och populära nattlamporna från Djeco fortsätter att vara en storsäljare. De skiftar vackert och rofyllt i färg samtidigt som det automatiskt virvlar glitter om de söta figurerna. Strömbrytare och timer finns på undersidan och den stängs av automatiskt efter ca. 45 min. Lampan drivs med tre AA-batterier. Lampan kommer i en vacker presentask. Mått: 14 x 11 x 11 cm.
  Night Light Unicorn, Nattlampa Enhörning - Djeco »

  548 SEK

  FYNDIQ

 • Djeco - Nattlampa, Unicorn

  Söt nattlampa med enhörning. Lampan påminner om en klassisk snöglob på fot men har inbyggd led-belysning. Lampan är tillverkad i plast och har fint glitter som rör sig när lampan är igång. Lampan drivs av 3 st LR6 batterier (medföljer ej). Strömbrytare on/off eller 45 minuters timer.
  Djeco - Nattlampa, Unicorn »

  447 SEK

  CDON

Kolla också