Djeco - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Djeco Nattlampa, Unicorn

  En nattlampa som påminner om en klassisk snöglob på fot med inbyggd led-belysning. Lampan är tillverkad i plast med en enhörning och fint glitter som rör sig när lampan är igång. Lampan har en on/off strömbrytare eller 45 minuters timer. Lampan drivs av 3 st LR6 batterier (medföljer ej).
  Djeco Nattlampa, Unicorn »

  499 SEK

  Ahlens.se

 • Djeco Nattlampa (Enhörning)

  I denna söta nattlampa från Djeco hittar du en enhörning. Lampan är även en snöglob där de glittriga flingorna rör sig utan att du behöver skaka lampan. Kupan är i plast för säkerhetens skull. Lampan är batteridriven och har en timer på 45 minuter. Nattlampan har en on/off-knapp.
  Djeco Nattlampa (Enhörning) »

  499 SEK

  babyland.se

 • Djeco nattlampa lila & pupi

  Djeco Nattlampa Lila & Pupi är en förtrollande lampa formad som en snöglob med söt fjällräv som värmer sin kompis med sin tjocka svans. Passer perfekt på barnrummet och en fin doppresent. Kommer i fin presentask. Drivs med 3 st.
  Djeco nattlampa lila & pupi »

  549 SEK

  FYNDIQ

 • Djeco Nattlampa (Bambi)

  I denna söta nattlampa från Djeco hittar du Bambi. Lampan är även en snöglob där de glittriga flingorna rör sig utan att du behöver skaka lampan. Kupan är i plast för säkerhetens skull. Lampan är batteridriven och har en timer på 45 minuter. Nattlampan har en on/off-knapp.
  Djeco Nattlampa (Bambi) »

  499 SEK

  babyland.se

 • Djeco Nattlampa (Airplane)

  En nattlampa från Djeco som också är en snöglob! De glittriga flingorna rör sig utan att du behöver skaka lampan. Lampan är batteridriven och har en timer som gör att den slocknar efter 45 min. Kräver 3 x AA-batterier, ingår ej. Batteritiden är ca 100 timmar. Kupan är i plast för säkerhets skull.
  Djeco Nattlampa (Airplane) »

  399 SEK

  babyland.se

 • Djeco Nattlampa (Isbjörn)

  I denna söta nattlampa från Djeco hittar du en söt isbjörn. Lampan är även en snöglob där de glittriga flingorna rör sig utan att du behöver skaka lampan. Kupan är i plast för säkerhetens skull. Lampan är batteridriven och har en timer på 45 minuter. Nattlampan har en on/off-knapp.
  Djeco Nattlampa (Isbjörn) »

  399 SEK

  babyland.se

Kolla också