Eglo - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • EGLO Utanpåliggande lampa LED sensor Baliola batteri

  Batteridriven LED-ytmonterad armatur Baliola med rörelsesensor Baliola är en lampa som kan användas både som en ytmonterad och inbyggd möbellampa och som en vägglampa. Den drivs av batteri (inkl. Tre AAA-batterier 1,5 V 1300 mAh); Den har också en rörelsedetektor och en ljussensor. Strömbrytaren på lampan har tre funktioner - på", "av" och "sensordrift".
  EGLO Utanpåliggande lampa LED sensor Baliola batteri »

  419 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Taklampa Maserlo D53 cm Svart 31605

  Med belysning kan du förvandla ditt hem till ett mysigt krypin, där du kan göra vad du vill: läsa, laga mat eller koppla av på soffan. Denna taklampa Maserlo D53 cm Svart 31605 från Eglo kommer att belysa strukturen, konturer och färgen på objekten i rummet. 25 W lampa ingår ej.
  EGLO Taklampa Maserlo D53 cm Svart 31605 »

  1760 SEK

  vidaXL.se

 • EGLO *DEMO* UP 2 golvlampor - matt mässing/vit

  This floor luminaire from the series UP 2 with integrated reading luminaire is made of brass-coloured steel, white glass and plastic and is operated by a cable switch. It has protective insulation and needs an E27- and an E14-lamp to shine.The luminaires from the series UP 2 are available in four different colours for individual use.
  EGLO *DEMO* UP 2 golvlampor - matt mässing/vit »

  376 SEK

  Proshop.se

 • EGLO antibes, 3 vinge fjärrkontroll, takfläkt med belysning, timer, sommar vinterdrift, högkvalitativ ABS plast, svart matt, DC motor, tyst

  Takfläkten i modern, minimalistisk design är lämplig för interiören och är utrustad med 3 vingar samt en radiofjärrkontroll, LED-belysning (18 W) i neutralvitt (2000 lumen), timer och sommar-vinterfunktion Stålfläkthuset och de korrosionsfria vingarna av högkvalitativ ABS-plast i svart matt är lätta att rengöra och drar inte till sig fukt, vilket gör fläkten mer hållbar än billigare fläktmodeller Ingen visuell kontakt krävs när du styr med radiofjärrkontrollen. Räckvidden är ca 8-10 m. Fläkten kan stängas av automatiskt efter 1, 4 eller 8 timmar av den integrerade timern. Dessutom kan 5 hastighetsnivåer väljas På grund av rotationens reversibla rotationsriktning kan takfläkten användas på sommaren och vintern och säkerställer ett behagligt inomhusklimat när som helst på året Den inbyggda likströmsmotorn med en effekt på 45 watt är lämplig för montering på en vanlig strömanslutning. Genom att omvandla växelström till likström fungerar den nästan tyst, är energibesparande, effektiv och förbrukar upp till 70% mindre ström än en växelströmsmotor Fläkten har en servicenivå på 5,34 (m3/min)/W dvs. maximalt volymflöde (luftflöde) i förhållande till effekt (watt) och är idealisk för rum med en storlek på 20-27 kvm såsom .B vardagsrum, sovrum, kök, matsal eller kontor Fläkten har följande mått: höjd: 33 cm, diameter: 132 cm, baldakinmontering med snedtak upp till en vinkel på 14°. Det önskade sidoavståndet till väggen är minst 30 cm.
  EGLO antibes, 3 vinge fjärrkontroll, takfläkt med belysning, timer, sommar vinterdrift, högkvalitativ ABS plast, svart matt, DC motor, tyst »

 • Eglo Hänglampa Barnstaple Svart Zink

  Hänglampan Barnstaple från EGLO med vintage detaljer i zink blir en industriell detalj i din inredning! Lampan har en E27-sockel för en glödlampa på maximalt 25 watt. Tack vare användningen av stilfulla material passar den in i olika bostäder och/eller på arbetsplatser. Leveransen omfattar inte glödlampor. Material: Stål Färg: Svart och zink Mått: 110 x 17,5 cm (H x ø) Strömförsörjning: 220-240 V~, 50/60 Hz Max.
  Eglo Hänglampa Barnstaple Svart Zink »

  539 SEK

  CDON

 • EGLO Bordslampa Varillas med stansningar

  bordslampa Varillas i svart med utskärningar bordslampa Varillas är en blickfång för alla hem. Det känsliga ljusfelet skapar en mysig atmosfär med bra belysning. Lampan, som kan användas flexibelt, kan enkelt integreras i en mängd olika levande koncept. Den långsträckta, cylindriska lampskärmen placeras direkt på foten. Skärmens utsida är gjord av svart textil och har ett fint stansat, noggrant designat mönster. Detta ger utsikt över den gyllene ytan och garanterar också en spännande ljusspridning och en varm atmosfär.
  EGLO Bordslampa Varillas med stansningar »

  588 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Udda vägglampa Dake

  Vägglampan Dake erbjuder modern elegans Klassiska material och smart form förenad i denna lampa till ett modernt belysningsobjekt. Med sin expressiva form är lampan en frisk fläkt i varje rum. Designen är samtidigt diskret och lätt att kombinera med olika inredningsstilar.
  EGLO Udda vägglampa Dake »

  265 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Hänglampa Townshend 4 i mörkbrunt

  Hänglampa Townshend 4 i brunt Hänglampan Townshend 4 övertygar som praktisk lampa med ett unikt utseende. Lampan fascinerar med ett ovanligt utseende som blir till blickfånget i rummet. Med sin enkla formgivning kan lampan integreras i många olika inredningsstilar, så att ljuskonceptet hemma kompletteras på ett vackert sätt. Den bruna hänglampan består av ett avlångt fäste som påminner om en stålbalk och därmed sörjer för en industriell känsla i rummet. Runt balken slingrar sig flera kablar tätt intill varandra som håller i sex uttag samt ljuskällor (ingår inte). På så sätt skapas en strålande ljusdesign som når sin fulla potential ovanför matbordet eller köksön.
  EGLO Hänglampa Townshend 4 i mörkbrunt »

  2791 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Vacker taklampa Marilla, nioarmad

  Taklampa Marilla i bronserad antik stil Den tilltalande antikdesignen för denna lampa kommer till uttryck såväl i kombinationen av champagnefärgat glas och fint arbetade mässingsdetaljer som i bronseringseffekten på andra metalldelar. Under bronsering behandlas metallen med kemikalier som ger en typ av svärtning för att understryka den antika stilen på formgivningen. Marilla är en klassisk taklampa i antik och rustik stil, Den ger en diskret accent åt många rum och avger ett behagligt ljus. Serien omfattar förutom taklampor även plafond-, vägg- och bordslampor.
  EGLO Vacker taklampa Marilla, nioarmad »

  5469 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO LED-vägglampa Romendo, skyddad mot vattenstänk

  Uppåt- och nedåtlysande LED-vägglampa Romendo med IP44 LED-vägglampan Romendo är utrustad med kapslingsklass IP44 och passar därför för användning i hallen, men även i badrummet, där den högre luftfuktigheten ställer till problem för vanliga lampor. Med den moderna utformningen och den tidsenliga LED-tekniken belyser den tillförlitligt det önskade området, vare sig man monterar en enda lampa på väggen eller en till vänster och en till höger om spegeln. De båda satinerade skärmenheterna ger jämn och bländfri belysning.
  EGLO LED-vägglampa Romendo, skyddad mot vattenstänk »

  981 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Elegant taklampa Rondo 25 cm

  Tidsenlig taklampa Rondo med vitt opalglas för jämnt ljus Taklampan Rondo skapar en inbjudande och jämn belysning både i vardagsrummet och i hallen. Den vita glasskärmen sprider klart ljus och kompletteras av en stomme i matt nickel-look. På grund av den diskreta formgivningen passar taklampan Rondo in i olika inredningsstilar.
  EGLO Elegant taklampa Rondo 25 cm »

  602 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Hänglampa Carlton 1, vit-guld, Ø 20,5 cm

  Vit och guld upphängningslampa Carlton 1 av stål Upphängningslampan Carlton 1 har en abstrakt designad lampskärm i vit färg med guld accenter. På grund av den extravaganta designen kan lampan enkelt integreras i en modern inredningsstil och är en lysande blickfång här. Den vita upphängningen på lampan slutar i ett abstrakt utformat skuggelement gjord av stålflisor, genom vilka glödlampan är lätt synlig. Reflektionen av den gyllene nyansen ger optimal belysning - och ett spännande designelement läggs till i vardagsrummet.
  EGLO Hänglampa Carlton 1, vit-guld, Ø 20,5 cm »

  883 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Takspotlight Gatebeck, av trä och metall, 1 lampa

  Single-flamma Gatebeck takspotlight spotlight av stål med trä canopy Den enda flamma Gatebeck takspotlight plats utstrålar lite vintagedesign och även en bit av industridesign. Den är lämplig för både tak- och väggmontering och består av en fyrkantig kapell av ljust trä och en roterande och svängbar spot av stål med ett skyddande galler. Strålkastaren med en låga är perfekt för att ställa in riktade belysningsaccent i vardagsrum, korridorer etc. I kombination med andra strålkastare från Gatebeck-serien kan komplett rumsbelysning uppnås.
  EGLO Takspotlight Gatebeck, av trä och metall, 1 lampa »

  546 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO LED-utomhusvägglampa Culpina av aluminium antracit

  LED utomhusvägglampa Culpina med hörn och kanter LED-vägglampan utomhus Culpina designades konsekvent i vinklade former. Kroppen är gjord av aluminium med en strukturerad pulverlack. I den övre halvan av den rektangulära metallramen sitter skyddad och delad i två delar av en metallfäste, den vinklade spridaren av vit plast. Detta säkerställer enhetlig och bländningsfri ljusstrålning i omgivningen. Culpina är en vägglampa som är modern och samtida inte bara vad gäller form och färg utan även när det gäller ljusteknik.
  EGLO LED-utomhusvägglampa Culpina av aluminium antracit »

  742 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Originellt utformad bordslampa Tarbes

  Ovanlig bordslampa Tarbes i trendig vintage-stil Denna bordslampa drar många blickar till sig, för den speciella utformningen gör den till ett snyggt blickfång. Det speciella är att den inte som vanligt består av en fot med skärm, utan att den påminner litet om en gammaldags byggnadslampa, som bara består av en E27-fattning, en skyddande metallkorg och en strömkabel. Men just detta utseende gör Tarbes till en mycket exceptionell ljuskälla. Och när man ser till hela lampan är det även en fördel att den sätter den dekorativa globlampan (se Tillbehör) i scen på ett särskilt dekorativt sätt. Med strömbrytare på kabeln.
  EGLO Originellt utformad bordslampa Tarbes »

  377 SEK

  Lamp24.se

 • 55 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO LED-taklampa Frania med kristalleffekt, kantig

  Vit LED-taklampa Frania med kristalleffekt Den geometrisk tydliga formen på Frania LED-taklampa och den vita färgen gör denna lampa till ett mångsidigt hemtillbehör. Den speciella kristalleffekten avrundar den högkvalitativa designen. Vägg- och taklampa i modern design passar sömlöst in i befintliga belysningskoncept och ger övertygande ljus i en tidlös form. Lampan är gjord av vitt stål och plast och sitter påfallande på väggen och taket. Ljusbilden förfinas av den integrerade kristalleffekten, som särskilt sätter scenen för ljusspridningen.
  EGLO LED-taklampa Frania med kristalleffekt, kantig »

  1345 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Bordslampa Bordesley med träskärm

  Bordesley bordslampa med en skärm av naturligt trä Bordesley bordslampa kombinerar naturliga material och modern, minimalistisk design för att skapa ett estetiskt levande tillbehör. Lampskärmen av ljus trä av bordslampa lyser upp bordet behagligt och skapar en extraordinär ljusspel i rummet. Den fatformade lampskärmen har en tydligt strukturerad design och består av individuella lätta trälameller. Den stöds av tre svarta stålben och har svarta detaljer ovanför och under. bordslampa integrerar sig enkelt och elegant i rummet. Tack vare sin neutrala färg och tydliga form är den tidlös och passar bra i många stilar.
  EGLO Bordslampa Bordesley med träskärm »

  1121 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Bordslampa Townshend 5 med burskärm

  Townshend 5 bordslampa i svart och trä-look Townshend 5 bordslampa är designad i elegant svart. Ljuskällan som används är omgiven av en fashionabelt utformad burskärm. Tack vare sin tidlösa design passar lampan i olika belysningskoncept. Burskärmen som rymmer uttag är fäst vid ett rustikt träelement runt vilket kabeln lindas. Lampan står på en svart bas och manövreras med en enkel vippströmbrytare på kabeln. Kombinationen av robust stål och trä gör lampan hållbar och användbar på många ställen.
  EGLO Bordslampa Townshend 5 med burskärm »

  981 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Hänglampa Amsfield av bambu, päronform

  Amsfield pendellampa med en päronformad bambu skugga Amsfield-hänglampan belyser ett bord i vardagsrummet eller matsalen mycket dekorativt och ger naturen in i huset genom sin design, eftersom lampans päronformade nyans är gjord av bambu. Det mesta av ljuset från lampan (ingår ej) tränger obehindrat mellan bambustöd och skapar ljusa rumsbelysning med ett intressant spel av ljus och skugga. När du väljer ljuskälla bör du uppmärksamma ett dekorativt utseende.
  EGLO Hänglampa Amsfield av bambu, päronform »

  1177 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Hänglampa Carlton med burskärm, guldfärgad

  Guldfärgad upphängningslampa Carlton med en öppen burskärm Upphängningslampans Carlton metalldelar målades i en ädel guldton, vilket ger lampan en touch av exklusivitet. Lampans öppna, burliknande nyans består av fina metallstag som har sammanfogats för att bilda en grafisk struktur. Ovanför ett bord i vardagsrummet eller matsalen eller i köket ser pendellampan inte bara bra ut utan ger också allmänbelysning med allstrålning. Den har en särskilt dekorativ effekt med en globformad lampa och glödtråd.
  EGLO Hänglampa Carlton med burskärm, guldfärgad »

  883 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Priddy 1 vintagependellampa 7 lampor, koppar antik

  Priddy 1 - taklampa i vintage-stil med sju ljuskällor De sju metallskärmarna hos taklampan Priddy 1 hänger ner från mitten av den runa baldakinen i ett knippe. På två ställen sitter kablarna ihop med ringar, så att skärmarna hänger tätt ihop med en total diameter på 38,5 cm. Baldakinen och metallskärmarnas utsidor är i antikkopparton, vilket gör taklampan Priddy till en idealisk ljuskälla för rum i vintage- eller lantlig stil. Eftersom som den utöver glödlampor även kan utrustas med energisnåla ljuskällor eller LED-lampor är energisnål belysning möjlig med taklampan. Den vita insidan av skärmarna reflekterar ljuset från ljuskällan så att det strålar klart och brett.
  EGLO Priddy 1 vintagependellampa 7 lampor, koppar antik »

  1738 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO LED-utomhusvägglampa Fiumicino av aluminium

  Fiumicino LED utomhusvägglampa i böjd form Fiumicino LED utomhusvägglampa säkerställer omfattande, strålande belysning tack vare de kraftfulla lysdioderna som installeras bakom det vita locket å ena sidan och det lätt böjda ljuselementet på väggfästet som är vinklat framåt på väggfästet. Kroppen på denna moderna utomhusvägglampa är gjord av svart med en lätt struktur, pulverlackerad aluminiumgjutgods, diffusorn är gjord av vit plast. Med Fiumicino LED-utomhusvägglampa belyses varje utomhusområde på ett energieffektivt, ljust och bländningsfritt sätt.
  EGLO LED-utomhusvägglampa Fiumicino av aluminium »

  699 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Vintage-taklampa Tarbes med kopparfinish

  Snygg vintage-bordslampa Tarbes med effektfull ljusverkan Bordslampan Tarbes i vintage-stil består av en E27-fattning, en svart kabel med strömbrytare och en filigrant bearbetad metallkorg i diamantform. metallkorgen är överdragen med en kopparglänsande finish, så att en snygg kontrast till den svarta kabeln skapas. Genom den enkla utformningen är det viktigaste blickfånget själva ljuskällan och dess ljusverkan. Tack vare metallkorgen utstrålas ljuset effektfullt i omgivningen. Globlampan som passar till vintage-stilen finns under knappen ”Tillbehör”.
  EGLO Vintage-taklampa Tarbes med kopparfinish »

  377 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Formskön metalltaklampa Mogano

  Svart på utsidan och kopparglänsande inuti - taklampan Mogano Den halvskålformade lampskärmen hos taklampan Mogano är överdragen med ett glänsande kopparskikt på insidan, som inte bara kontrasterar vackert mot den svarta utsidan, utan även i tänt tillstånd skapar underbara ljusreflexer. Det är inte bara insidan själv som iscensätts på så sätt, utan genom ljusreflektionerna förstärks ljuset av lampskärmen. På så sätt uppstår en särskilt behaglig ljusbild i rummet och ett hemtrevligt rumsklimat understryks.
  EGLO Formskön metalltaklampa Mogano »

  799 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Antik vägglampa Pascal 48

  Vägglampa Pascal 48 i exceptionell design Vägglampan Pascal 48 är ett blickfång i varje rum. Lampan har formen av en triangel med spetsen nedåt. På så sätt avges ljuset uppåt och ger det respektive rummet en harmonisk atmosfär. Pascal består av en beigekalkad glasskärm som inramas av ett brunt metallelement. En utmärkande egenskap är den dekorativa metallkomponenten i Z-form som sitter ovanför glaset.
  EGLO Antik vägglampa Pascal 48 »

  1009 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Mintgrön taklampa Carlton vintage-stil

  Carlton - en taklampa med trendigt färgkoncept och effektfull ljusverkan Filigrana metallstavar i diamantform bildar skärmen hos detta praktstycke till taklampa. Genom den mintfärgade nätstommen som omger ljuskällan skapas inte bara ett särskilt färgglatt utseende, utan samtidigt också en unik ljusbild, som uppstår genom skuggbildning från de enskilda metallstavarna. Men även linupphängningen som är fäst i metallkorgen och E27-fattningen bryter av fint mot resten av lampan, för till skillnad från skärmen är den svart.
  EGLO Mintgrön taklampa Carlton vintage-stil »

  826 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Elegant taklampa PINTO, 3 ljuskällor

  Taklampa PINTO med dubbla glasskärmar, tre ljuskällor Genom kombinationen av vitt glas som vidgas nedåt och en cylindrisk skärm av klart glas får taklampan PINTO en ytterst modern framtoning. Att modernt inte är lika med kyligt visar ljuseffekten, eftersom ljuset genom det vita inre glaset är behagligt varmt och bländfritt. I utförandet med tre ljuskällor lämpar sig taklampan PINTO speciellt för matbordet där den ger tillräckligt med ljus.
  EGLO Elegant taklampa PINTO, 3 ljuskällor »

  2454 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Vägglampa Savy, 1 lampa

  Vägglampan Savy ger både belysning och en elegant atmosfär Savy är en mycket vacker och stilfull taklampa med praktisk dragströmbrytare som både sprider ett behagligt ljus och är ett dekorativt inredningselement. Den bronserade metallen som framstår med elegant svärtning bidrar till lampans antika stil. Den rustika stilen på metalldelarna smälter samman med de moderna stildragen till ett fulländat konstverk.
  EGLO Vägglampa Savy, 1 lampa »

  742 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Vitpatinerad bordslampa Florinia

  Bordslampan Florinia berikar en nostalgisk atmosfär med stämningsfullt ljus Med denna lilla bordslampa kan lysande accenter skapas, särskilt i en miljö i vintage-stil. På ett bord, en hylla eller en byrå - den snygga bordslampan Florinia drar blickarna till sig överallt. Utrustad med snörströmbrytare.
  EGLO Vitpatinerad bordslampa Florinia »

  826 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO LED-taklampa Tolorico, 35 cm kvadratisk

  Fyrkantig LED-taklampa Tolorico med tre glasrör Tre halvcirkelformade rör av klart glas med ett glittrande kristallintryck på insidan, var och en i två förkromade konsoler på den fyrkantiga takplattan i rostfritt stål. De halvcirkelformade rören, som är utrustade med universella vita lysdioder inuti, reflekteras i den förkromade plattan. Ljuset lyser starkt in i rummet och får kristalloptiken i glasen att glittra. Med LED-taklampa Tolorico kan ljusa grundbelysning belysning föras in i många rum, eftersom det är skyddat mot stänkvatten med kapslingsklass IP44, kan det till och med installeras i badrummet.
  EGLO LED-taklampa Tolorico, 35 cm kvadratisk »

  3015 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO LED-golvlampa Barbotto i svart/guld

  LED-golvlampa Barbotto i svart och guld LED-golvlampan Barbotto har en lång, smal cylindrisk form som utstrålar extravagans. Med sin gyllene beläggning på insidan ger den behagligt varmt ljus i rummet. Lampan kompletteras av en tunn fot så att den står stabilt. LED-ljuskällan sitter i golvlampans avlånga kropp och avger ljuset genom den sneda öppningen mot taket. Stålkroppens utsida är svart lackerad så att den i kombination med den gyllene övre delen utgör en tilltalande färgkontrast. Med sitt enkla, men ändå ädla utseende kan lampan integreras i många olika inredningskoncept.
  EGLO LED-golvlampa Barbotto i svart/guld »

  1682 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Rörformad bordslampa Elluno-C LED RGBW

  LED-bordslampa Rondo-C - en mångsidigt användbar extralampa bekänner färg Till utseendet utmärker sig LED-bordslampan Rondo-C i första hand genom sin diskreta, tidlösa skönhet: den rörformade skärmen är tillverkad av satinerat glas. Tack vare den neutrala färgen harmonierar Rondo-C i stil med många olika inredningsfärger. Lampans absoluta fördel: Rondo-C levereras med en RGBW-ljuskälla med E27-sockel, som utstrålar färgat eller varmvitt ljus. Totalt 16 färgnyanser kan väljas. Ljusstyrkan kan regleras efter behov i alla valda ljusfärger. Fjärrkontrollen som behövs för att styra lampan ingår i leveransen. Fyra program är förinställda.
  EGLO Rörformad bordslampa Elluno-C LED RGBW »

  616 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Pendellampa Coldridge aluminiumskärm 65 cm pärlgrå

  Coldridge pendellampa ljus med en grå aluminiumskärm Den moderna designen av Coldridge pendellampa passar nästan varje livsstil. Lampan är gjord av stål och aluminium. Färgerna pärla och vintergrå skapar en känsla av bra atmosfär trots den minimalistiska industriella stilen. Lampan hängs upp av en kedja och håller det cylindriska elementet på vilket den expansiva lampskärmen är placerad. På detta sätt kan ljuset belysa matsalen eller soffområdet optimalt. Lampskärmen och upphängningen förvaras i ädla pärlgrå medan insidan av skuggan skimrar i en ljusare vintergrå.
  EGLO Pendellampa Coldridge aluminiumskärm 65 cm pärlgrå »

  2384 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Hänglampa Savy, 8 lampor

  Hänglampa Savy i bronserad antik optik Savy är en mycket vacker och stilfull hänglampa som både sprider ett behagligt ljus och är ett dekorativt inredningselement. Den bronserade metallen som framstår med elegant svärtning bidrar till lampans antika stil. Den rustika stilen på metalldelarna smälter samman med de moderna stildragen till ett fulländat konstverk. Den behagliga belysningen skapas av de uppåt öppna glasskärmarna och mittkupan med två ljuskällor.
  EGLO Hänglampa Savy, 8 lampor »

  4544 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Priddy vintagependellampa 1 lampa, koppar antik

  Liten taklampa Priddy 1 i vintage-stil med kopparfärgad skärm I antikkopparton är metalldelarna hos taklampan Priddy 1 utformade. Taklampan i vintage-stil kan användas för belysning på bord eller diskar i många olika rum i privata bostäder, men även i restauranger, där de blir ett fint komplement till en inredning i gammaldags stil. Inte bara vanliga glödlampor, utan även energisnåla LED-lampor och energisparlampor fungerar som ljuskälla.
  EGLO Priddy vintagependellampa 1 lampa, koppar antik »

  377 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Takspotlight Gatebeck av trä och metall, 2 lampor

  Gatebeck takspotlight spotlight med två metallfläckar på en trä canopy De två strålkastarna på Gatebeck- taklampa kan justeras flexibelt och exakt. De är gjorda av svartlackerat stål med ett galler vid skuggöppningen och fästs med sitt hållarbeslag på den långsträckta baldakinen i lätt, naturligt trä. Denna kombination gör att två-flamma Gatebeck takspotlight spotlight en armatur som passar både i inredning i tappningdesign och vardagsrum med en industriell karaktär och lämpar sig för att belysa en mängd olika områden. Utrustad med E14 socklar och utrustade med alla typer av ljuskällor, säkerställer spot energibesparande belysning med hjälp av moderna LED-lampor.
  EGLO Takspotlight Gatebeck av trä och metall, 2 lampor »

  1009 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Taklampa Valbiano cappuccino/guld 2 lampor

  Taklampa Valbiano med 2 lampor och vacker kombination av färger Taklampan Valbiano med en takkåpa med en platta i borstad mässing och två svängbara lampskärmar i cappuccinofärgad textil med gyllene insida är en snygg lampa för korridoren och vardagsrummet. Behagligt ljus lyser genom skärmens öppning och reflekteras varmt av den gyllene insidan.
  EGLO Taklampa Valbiano cappuccino/guld 2 lampor »

  839 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO LED-taklampa Turcona, x 59,5 cm

  LED-taklampan Turcona har en kvadratisk, platt form Det är fullt möjligt att integrera den platta kvadratiska LED-taklampan Turcona i olika utrymmen och inredningsstilar, oavsett om de är avsedda för belysning av bostäder, sovrum, hall, arbetsrum osv. De varmvita lysdioderna avger sitt ljus ut i rummet på ett jämnt och bländfritt sätt genom det satinerade plasthöljet.
  EGLO LED-taklampa Turcona, x 59,5 cm »

  2748 SEK

  Lamp24.se

 • EGLO Elegant taklampa Rondo 20 cm

  Tidsenlig taklampa Rondo med vitt opalglas för jämnt ljus Taklampan Rondo skapar en inbjudande och jämn belysning både i vardagsrummet och i hallen. Den vita glasskärmen sprider klart ljus och kompletteras av en stomme i matt nickel-look. På grund av den diskreta formgivningen passar taklampan Rondo in i olika inredningsstilar.
  EGLO Elegant taklampa Rondo 20 cm »

  476 SEK

  Lamp24.se

Kolla också