Esotec - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Esotec Soldriven -ljusslang Premium med 100 LED:er

  LED-ljusslang ljusslang Premium, soldriven med 100 varma vita lysdioder Premium LED-ljusslang ljusslangen kan användas under hela året för att ge atmosfärisk belysning på en mängd olika föremål, utan elkostnader, med endast solenergi. ljusslang slangen är försedd med en solpanel som är fäst till slangen med en 2 m lång kabel och kan därför placeras lite åt sidan och därmed optimalt inpassade med solen. Den matar det integrerade batteriet, vilket i sin tur låter lysdioderna lysa i upp till 10 timmar. En integrerad skymningssensor tänder ljuset när det blir mörkt och släcks igen när batteriet är urladdat eller när dagen går sönder. En strömbrytare på solmodulen möjliggör val av kontinuerligt ljus eller blinkande ljus. - Amorf solmodul 2V / 180mA, batteri Mignon AA NiMh 1.
  Esotec Soldriven -ljusslang Premium med 100 LED:er »

  266 SEK

  Lamp24.se

 • Esotec LED-solljusslinga Premium med 24 lysdioder

  Solar ljusslinga Premium med 24 varma vita lysdioder Den soldrivna LED-ljusslinga Premium är utrustad med 24 varmvita lysdioder som är placerade på kabeln på ett avstånd av 10 cm och kan användas året runt för att belysa föremål utomhus. Den är idealisk för mindre föremål som inte behöver mycket längd. Den runda solpanelen med markspets kan placeras lite ifrån varandra på grund av kabelns längd från 2 meter till den första lysdioden och kan därför perfekt anpassas till solen. Ett helt batteri räcker i upp till tio timmar. - kapslingsklass IP44 - Kristallin solmodul 2V / 120mA, uppladdningsbart batteri Micro AAA NiMh 1.
  Esotec LED-solljusslinga Premium med 24 lysdioder »

  132 SEK

  Lamp24.se

 • Esotec LEDsolcellsundervattensspotlight Splash 3-pack

  LED-undervattens solstrålkastare stänker i en uppsättning av 3 Med denna LED-solljusuppsättning kan effektiv undervattensbelysning uppnås enkelt och utan energikostnader, eftersom batterierna i de tre strålkastarna försörjs med energi via en solmodul. De tre strålkastarna kan användas både i och utanför dammen för effektiv belysning, varvid skålarna under strålkastarna viktas ned med stenar eller liknande för bättre förankring. Solmodulen kan anpassas perfekt till solen tack vare den 3 m långa kabeln och kan skruvas eller helt enkelt sättas i marken och ladda batterierna hela dagen. Så snart skymningen går sönder garanterar en integrerad sensor automatisk tändning och låter lysdioderna i strålkastarna tändas i upp till 8 timmar eller tills det gryr när batteriet är fulladdat. - Uppladdningsbart batteri 3 x Mignon AA NiMh 1.
  Esotec LEDsolcellsundervattensspotlight Splash 3-pack »

  399 SEK

  Lamp24.se

 • Esotec Soldriven LEDväggspot Power, 500 lumen, IR-sensor

  Kraftfull soldriven väggspot Power 500 med infraröd-rörelsesensor Med ett imponerande ljusflöde på 500 lumen och en bredd, bländfri belysning visar sig den soldrivna LED-väggspotlighten Power 500 vara en mer än suverän ljuskälla för utomhusområdet. Tack vare den breda belysningen med bländfri ljuseffekt och den integrerade infraröd-rörelsesensorn är spotlighten särskilt lämplig för att belysa större ytor, t.ex. vid infarten eller breda ingångar. Så fort sensorn är klar till drift, dvs. när den integrerade skymningssensorn slår på sensorn vid en viss ljusstyrka och avkänner rörelse, tänds LED-belysningen automatiskt och släcks igen efter en viss tid. LED-väggspotlighten samt den kistallina solpanelen med glasskärm och Kyocera-celler (bra vinterdrift) kan monteras oberoende av varandra på väggen eller en pelare. Tekniska data: - PIR-sensor: räckvidd 10 meter, avkänningsvinkel 140°, lystid justerbar mellan 20 sek och 58 sek - lystid vid fullt laddat batteri: 2 timmar - inkl. NiMH 6 V/2 000 mAh - drifttemperatur: -20 °C till +40 °C - inkl. skymningssensor - inkl.
  Esotec Soldriven LEDväggspot Power, 500 lumen, IR-sensor »

  867 SEK

  Lamp24.se

 • Esotec Soldriven dekorationsbelysning Smart Puc 2-pack

  2-pack soldriven dekorationsbelysning Smart Puc med markspett Setet med två soldrivna markspettslampor Smart Puc ljussätter stigar, terrasser eller många andra områden i trädgården helt gratis och är en stämningsfull dekoration och säker orienteringsbelysning i ett. Ljustemperaturen på varje lampa kan ändras mellan varmvitt och färgad belysning eller skiftande färg bland 7 färger var 15 sekund med hjälp av en strömbrytare i botten av lampan.
  Esotec Soldriven dekorationsbelysning Smart Puc 2-pack »

  267 SEK

  Lamp24.se

 • Esotec Capri solarlampa rostfritt stål, 3-pack

  Capri solarlampa i rostfritt stål, 3-pack Slank, stilfull design för trädgården och balkongen. Den stora solarmodulen möjliggör effektiv användning av solljuset. Äkta rostfritt stål i topkvalité till bra pris med bra effekt Tänds automatiskt vid skymning. Massivt rör i rostfritt stål med plastjordankare. Tekniska data: - 3-pack - Spänning: 1,2 V - Lystid med fulla batterier: max 8 timmar - Inklusive batterier: (1 Styck) 1,2 V/600 mAh - inkl.
  Esotec Capri solarlampa rostfritt stål, 3-pack »

  306 SEK

  Lamp24.se

 • Esotec Flytande RGBLED-solarkula Float 25, fjärrkontroll

  Flytande LED-solarkula Float 25 med färgväxel och IR-fjärrkontroll Oavsett om den används flytande på dammen i trädgården eller med hjälp av markspettet i marken – LED-solarkulan Float 25 sörjer överallt i utomhusområdet för en speciell atmosfär, eftersom RGB-lysdioder och vita lysdioder samt en solpanel integrerades i den robusta PMMA-lampkroppen och sörjer för fascinerande ljuseffekter. Med hjälp av medföljande fjärrkontroll kan man välja mellan 7 olika ljusfärger (lila, gul, grön, röd, mörkblå, cyan, dagsljus) och färgväxel (färgen skiftar mjukt varje minut), så att kulan kan skapa olika ljusstämningar och samtidigt sörjer för färgglada accenter. Den nedre ringen, på vilken kulan monterades, tillverkades av aluminium och sörjer inte bara för optimala flytegenskaper, utan även för att lampan står stabilt. - inkl.
  Esotec Flytande RGBLED-solarkula Float 25, fjärrkontroll »

  667 SEK

  Lamp24.se

 • Esotec Soldriven LED-dekorbelysning Multi Flame Light USB

  Soldrivet LED-dekorbelysning Multi Flame Light USB med 3-i-1-funktion Otroligt mångsidig dekorationsbelysning kan multi Flamelight användas både inomhus och i trädgården vacker dekoration, nämligen hängande som en bordslampa eller fäste lampa genom att separera från basen eller som Erdspießleuchte i två valbara höjder möjliggörs av den delbara marken spik. Den imiterar en bedrägligt verklig lågaeffekt genom den geniala kontrollen av de 18 orange lysdioderna integrerade i armaturen - utan rök eller värme. LED-dekorbelysning Multi Flame Light är utrustad med en solmodul ovanpå ljuset så att den laddas automatiskt när den används utomhus, men den kan också laddas via en USB-laddningskabel när den används inuti. Belysningsläget kan väljas via en brytare i botten på lamphuset. I läget för utomhusapplikationer tänds ljuset automatiskt i skymningen och lyser med 25% av sin maximala effekt fram till gryningen - med ett fulladdat batteri i upp till tre nätter. I läget för inomhusapplikationer fungerar armaturen alltid med fullt ljus och är mindre känslig för omgivande ljus. I denna ljusstyrka varar ljuset cirka 4 timmar.
  Esotec Soldriven LED-dekorbelysning Multi Flame Light USB »

  319 SEK

  Lamp24.se

 • Esotec Solcellslampor Golden Dream med markspett i 2-pack

  Soldrivna markspettslampor Golden Dream i 2-pack med lysdioder Solcellslamporna Golden Dream levereras här i set om 2 och skapar en bedårande ljuseffekt med behagligt varmvitt ljus. 20 varmvita lysdioder sitter på en fin vajer i varje kula. Denna vajer slingrar sig runt kulan, vilket resulterar i fascinerande reflektioner. Även på dagen är lamporna en fantastisk dekoration, eftersom ljuset bryts på kulornas glasyta och får den att glittra. I kulorna ryms solpaneler som laddar batteriet. Vid mörkrets inbrott sörjer den integrerade skymningssensorn för att lysdioderna i kulorna tänds automatiskt och lyser i upp till 6 timmar, när batteriet är fulladdat.
  Esotec Solcellslampor Golden Dream med markspett i 2-pack »

  306 SEK

  Lamp24.se

 • Esotec Solcellsdekorationsbelysning Cord Light 450

  Solcellsdekorationsbelysning Cord Light 450 - belyst naturlina Inte bara i kombination med andra maritima föremål, även solo eller i kombination med andra dekorationsobjekt av naturmaterial, har den belysta linan Cord Light 450 en ytterst effektiv verkan. 60 varmvita LED-lampor är inbyggda i den 4,5 meter långa linan. De små LED-lamporna kommer inte att synas under dagen, men så snart de är tända belyser de linan och skapar en förtrollande ljusstämning. Elförsörjningen sker via den externa solcellsmodulen med integrerat batteri och markspett helt utan strömkostnader. En 2 m lång kabel gör det möjligt att placera solcellsmodulen en bit längre bort, så att den inte är direkt synlig och kan riktas perfekt mot solen. En strömbrytare i solmodulens hölje gör det möjligt att ställa in blinkande eller konstant ljus. - lystid upp till 10 timmar - skyddstyp IP44 - kristallin solcellsmodul 2V/80mA, batteri Mignon AA NiMh 1,2V/500 mAh Lampan aktiveras automatiskt av den integrerade skymningssensorn när mörkret faller, och släckningen sker automatiskt så snart som batterinivån har sjunkit till ett bestämt minimum.
  Esotec Solcellsdekorationsbelysning Cord Light 450 »

  266 SEK

  Lamp24.se

 • Esotec Dekorationsbelysning Springfield batteridrift

  Sats med 3 batteridrivna dekorativa lampor Springfield Springfield dekorativa ljusset består av tre individuella lampor med en kropp gjord av en solid metallfjäder i nästan sfärisk form och ett plastljus som ser bedrägligt verkligt ut och är försett med en blinkande LED. Lamporna kan ställas upp eller hängas från ögat ovanpå metallspiralen. De är batteridrivna, så att de kan placeras var som helst i hela inomhusområdet och även i det skyddade utomhusområdet. Varje lampa är utrustad med en strömbrytare i basen, som - när den är påslagen - aktiverar timerfunktionen. Återkommande dagligen tänds lampan i 5 timmar från att den slås på och sedan släcks i 19 timmar.
  Esotec Dekorationsbelysning Springfield batteridrift »

  226 SEK

  Lamp24.se

 • Esotec Soldriven LED-ljusslinga Bubble Balls med 30 kulor

  LED-ljusslinga Bubble Balls med 30 dekorativa kulor och varma vita lysdioder På en buske eller ett träd, parasollet, mot ett räcke, på markisen - möjligheterna att applicera dekorativa ljusslinga Bubble Balls är nästan inga gränser. 30 kulor av transparent plast med dekorativa luftfickor, så kallade bubblor, fördelades jämnt på den sex meter långa, flexibla kabeln. ljusslinga är ansluten till den amorfa solmodulen via en 2 m lång kabel så att den idealiskt kan placeras i solens riktning. Det matar det integrerade batteriet med energi under dagen. Detta förser i sin tur elektriciteten till lysdioderna som är integrerade i sfärerna och tänder dem i upp till 10 timmar. En skymningssensor inbyggd i panelen slår automatiskt på ljusslinga vid skymning och av igen när det blir lätt eller batteriet är urladdat. ljusslinga kan användas utomhus året runt, eftersom de är skyddade mot inträngande av vatten och smuts med kapslingsklass IP44. Den kan växlas till permanent eller blinkande ljus med brytaren på solmodulen.
  Esotec Soldriven LED-ljusslinga Bubble Balls med 30 kulor »

  199 SEK

  Lamp24.se

 • Esotec Soldriven LED-ljusslang 200 Pro

  LED-ljusslang 200 Pro med varma vita lysdioder Hela året kan LED-ljusslang ljusslangen 200 Pro användas för dekorativ belysning utomhus utan kostnad, eftersom de 200 varmvita lysdioderna i slangen försörjs med energi via en amorf solmodul och batteri och i upp till 10 timmar när batteriet är fulladdat. På ett avstånd av ca. 5 cm, var lysdioderna anordnade i ca. 10 meter lång ljusslang, är längden av matningsledningen från solcellsmodul till ljusslang 2 meter, så att panelen kan monteras vid en lämplig punkt vänd mot solen eller helt enkelt i marken med hjälp av en markspik kan anslutas.
  Esotec Soldriven LED-ljusslang 200 Pro »

  533 SEK

  Lamp24.se

 • Esotec Soldriven dekorationsbelysning Smart Sticks i set

  Soldriven dekorationsbelysning Smart Sticks i set med varmvita lysdioder Setet med solcellslamporna Smart Sticks kan hängas i träd eller buskage, men även i parasollet. Via den amorfa solpanelen i locket förses varje lampa med energi på dagen. Är batteriet fulladdat, ger lysdioderna i ljusstången i akryl med luftbubblor behagligt varmvitt ljus i upp till 8 timmar och skapar en fantastisk ljuseffekt. Lampan tänds och släcks automatiskt med hjälp av den integrerade skymningssensorn. Även på dagen är de fyra solcellslamporna en vacker dekoration, eftersom solljuset glittrar i akrylcylindrarna likt kristaller.
  Esotec Soldriven dekorationsbelysning Smart Sticks i set »

  267 SEK

  Lamp24.se

 • Esotec Soldriven LED-dekorbelysning Smart Mushroom

  Smart Mushroom LED-dekorbelysning i svampform LED-dekorbelysning Smart Mushroom designades i form av en svamp av väderbeständig plast och osynligt utrustad med en solmodul och ett uppladdningsbart batteri. Vit och färgad belysning, som kan ställas in som permanent ljus eller en mild färgbyte, slås automatiskt på av den integrerade skymningssensorn på kvällen och stängs av igen på morgonen eller när batteriet är tomt. Det finns 8 olika ljusfärger att välja mellan, inklusive kallvit och varmvit, som ändras efter en minuts belysning i färgbytesinställningen, men kan också bestämmas att de ska tändas permanent med en knapp. Smart Mushroom kan fixeras i marken med de medföljande markspikarna.
  Esotec Soldriven LED-dekorbelysning Smart Mushroom »

  399 SEK

  Lamp24.se

 • Esotec LED-solljusslinga Premium med 60 lysdioder

  LED-ljusslinga Premium med 60 varmvita lysdioder, soldrivna Denna LED-ljusslinga, som är utrustad med 60 lysdioder på ett avstånd av 10 cm och drivs av solenergi tack vare solmodulen, är lämplig för att drapera på en mängd olika föremål utomhus. Den 2 m långa kabeln från solmodulen till den första lysdioden gör att modulen kan placeras perfekt i linje med solen; den kan helt enkelt anslutas till marken eller en blomkruka bort från ljusslinga och laddar batteriet under dagen . En fulladdad batteriladdning lyser upp ljusslinga i upp till 10 timmar, med automatisk in- och avstängning via den integrerade skymningssensorn. En strömbrytare är ansluten till solmodulen, med vilken lampan kan tändas som ett blinkande ljus eller lyser permanent. - kapslingsklass IP44 - Amorf solmodul 2V / 120mA, uppladdningsbart batteri Micro AAA NiMh 1.
  Esotec LED-solljusslinga Premium med 60 lysdioder »

  199 SEK

  Lamp24.se

 • Esotec SolcellsLED-ljusslinga 200 Pro

  LED-ljusslinga 200 Pro med högkvalitativ solcellsmodul Ljusslingan med en total längd på ca 22 meter är lämplig för belysning av större objekt, och är utrustad med 200 varmvita LED-lampor som sitter placerade runt kabeln med ett avstånd på ca 10 cm. Från den amorfa solcellsmodulen går en 2 m lång kabel till ljusslingan så att solcellsmodulen kan placeras i marken eller med väggfästet och solpanelen kan riktas mot solen. Det ger ljusslingan, med fulladdat batteri, energi i upp till 10 timmar. Med hjälp av en strömbrytare i solcellsmodulen kan ljusslinga ställas in i 7 olika driftlägen. Man kan välja mellan kontinuerlig belysning, blinkande eller driftljuseffekter. Ljusslingan kan användas utomhus under hela året.
  Esotec SolcellsLED-ljusslinga 200 Pro »

  533 SEK

  Lamp24.se

 • Esotec Solcellslampa Jasmin med flamma

  Solcellslampa Jasmin i glas och metall med flamma På bordet eller fönsterbrädan eller hängande i hamparepet blir solcellslampan Jasmin till en stämningsfull dekoration utomhus. I det satinerade glaset sitter lysdioder som lyser likt en flamma. Den kristallina solpanelen inuti lampan är nästan osynlig. Denna laddar batteriet med hjälp av solljuset och en skymningssensor tänder ljuset automatiskt vid mörkrets inbrott. Flamman skapas av 36 gult/orange lysande lysdioder som lyser i upp till 6 timmar när batteriet är fulladdat. - inkl. NiMH-batteri (AA) 1,2 V/500 mAh - inkl.
  Esotec Solcellslampa Jasmin med flamma »

  373 SEK

  Lamp24.se

 • Esotec LEDHusnummerlampa Wave - solcellsdriven

  Solcellsdriven LED-husnummerlampa med självhäftande siffror och bokstäver Med LED-husnummerlampan blir husnumret belyst på ett synnerligen kostnadsbesparande sätt då Wave inte bara har fem energieffektiva Nichia LED:er, utan även är utrustad med en integrerad solcellspanel som sitter på ovansidan av avbländaren av rotfritt stål. Solcellspanelen laddar under dagen, med hjälp solcellsenergin, batteriet som dolts under i armaturen vilket sedan under natten har tillräckligt med ström till förfogande för att bländfritt belysa husnumret. Både armaturen och lampskärmen är tillverkade av de båda väderbeständiga och rostfria materialen rostfritt stål och plast, så att lampan blir särskilt motståndskraftig mot påverkan av väder och vind. För att lampan skall tändas och släckas vid rätt tid är den dessutom utrustad med en skymningssensor. En självhäftande siffersats och bokstäverna a - ö" medföljer.
  Esotec LEDHusnummerlampa Wave - solcellsdriven »

  533 SEK

  Lamp24.se

 • Esotec Small Cube – LED-solarkub med färgväxel

  En lysande kub - LED-solcellslampa Smart Cube med olika ljustemperaturer LED-solcellslampan Small Cube ger färgglatt eller enfärgat vitt ljus, som redan i dagsljus blir med den attraktiva kubiska formen till ett fantastiskt blickfång på terrassen, balkongen eller i trädgården. Kuben av högkvalitativ PE-plast är utrustad med en kristallin solpanel och integrerat batteri i lampans inre, som laddas under dagen av solen för att få LED-lamporna att lysa under natten. Via knappen på kubens undersida kan ljusfärgen antingen inställas så att den konstant lyser i samma färg eller mjukt skifta färg varje minut. - lystid vid fullt laddat batteri: max. 10 timmar - inkl. NiMH-batteri (AA) 1,2 V/400 mAh - inkl.
  Esotec Small Cube – LED-solarkub med färgväxel »

  373 SEK

  Lamp24.se

 • Esotec LED solcellsljusslinga Premium 100 lysdioder

  Solcellsdriven LED-ljusslinga Premium med 100 varmvita lysdioder Utan att det medför några extra elkostnader kan ljusslingan Premium med 100 lysdioder, som är 10 meter lång och med 10 cm avstånd, ge en dekorativ belysning av de mest olika utomhusområdena. Ljusslinga förses med ström från ett batteri som laddas med hjälp av en solpanel under dagtid. Panelen är utrustad med en 2 m lång kabel till den första lysdioden och kan därför placeras ett stycke från ljusslingan så att den kan riktas perfekt mot solen. Ett fulladdat batteri får ljusslingan att lysa i upp till 10 timmar. Aktivering och avstängning sker automatiskt med hjälp av en integrerad skymningssensor. Ett permanent ljus eller ett blinkande ljus kan väljas via strömbrytaren som är monterad på solcellsmodulen.
  Esotec LED solcellsljusslinga Premium 100 lysdioder »

  266 SEK

  Lamp24.se

Kolla också