eStore - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • eStore 9x LED - Smidig & Liten UV Ficklampa

  Prisvärd UV Ficklampa med minimal storlek och extrem kvalité som kan användas inom flera områden.- Tillverkad i kraftig aluminium med räfflat handtag för bra grepp- Vattenskyddad med O-ringar och gummiknappProduktspecifikation:Färg: SvartMaterial: AluminiumMått: 8.8 x 2.5 x 2.
  eStore 9x LED - Smidig & Liten UV Ficklampa »

  79 SEK

  vidaXL.se

 • eStore Laddningsbar Nattlampa - Panda

  Laddningsbar nattlampa som föreställer en panda. Då pandalampan är tillverkad av flexibelt silikon är den klämbar och har är extra mjuk när du rör vid den. Lampan är mycket enkel att använda, då den slås av eller på samt ändrar färg, genom lätt knackning.
  eStore Laddningsbar Nattlampa - Panda »

  219 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • eStore Portabel Led Skrivbordslampa - Vit

  LED Skrivbordslampa med justerbar LCD-panel där du kan ställa in klocka, alarm, datum samt temperaturmätare. Lampan har 3 inställningar för ljusstyrka och 180° vinkeljustering, så att du kan anpassa lampan efter dina behov. Tack vare skrivbordslampans tunna design tar den inte mycket plats och det uppladdningsbara batteriet gör den lätt att förflyttas. - Portabel LED skrivbordslampa med 180° vinkeljustering - LCD-panel med justerbar digital klocka, alarm, datum och temperaturmätare - 3 inställningar för ljusstyrka Specifikationer: Färg: Vit Mått: 24.8 x 7.5 x 7.5 cm Material: ABS + PS Ljuskälla, Lampa: LED Ljuskälla, Panel: LCD Ljusstyrka: 550 Lux Strömförbrukning: 3 W Batteri: 1200mAH CRI: >80 Ra Adapter: DC 5V / 0.5A Laddningstid: 4 h Batteritid (drift): Upp till 5 h Förpackningen Innehåller: 1x Skrivbordslampa 1x USB-sladd 1x Bruksanvisning (Engelska) Produkten levereras i originalförpackning.
  eStore Portabel Led Skrivbordslampa - Vit »

  299 SEK

  FYNDIQ

 • Estore UsbDriven LedGardin - Kallt Ljus

  Denna ljusslinga är utformad som en LED-gardin, där en slinga går vågrätt och de andra hänger nedåt, vilket skapar en hemtrevlig belysning. Med den medföljande fjärrkontrollen kan du justera belysningsstyrka, samt välja mellan åtta olika belysningsinställningar såsom blinkande och stadigt ljus. Det finns även en timer-funktion så att du kan ställa in ljusslingan på att lysa i sex timmar om dygnet. Ljusslingan drivs med USB.
  Estore UsbDriven LedGardin - Kallt Ljus »

  139 SEK

  CDON

 • eStore LED Månlampa

  Laddningsbar LED månlampa som kan användas som exempelvis nattlampa eller stämningsbelysning. Lampan ger dig en unik inredning och kan lysa i 16 olika färger samt olika intensiteter. Låt månen lysa upp ditt sovrum! Denna laddningsbara LED lampa föreställande en liten måne kan lysa i 16 olika färger samt olika intensiteter och styrs med en fjärrkontroll. Månlampan kan användas som nattlampa och är ett roligt, unikt tillskott till din inredning. I och med 3D designen ger lampan ett realistiskt intryck av en måne och det medföljer även ett ställ i trä så att du kan ställa den på nattduksbordet eller i bokhyllan. - Laddningsbar LED månlampa med 3D-design - Styrs med fjärrkontroll och kan lysa i 16 olika färger - Kan användas som nattlampa och ger dig en unik inredning - Ett fint ställ i trä till lampan medföljer Specifikationer: Färg: Multifärg Material: ABS, trä Mått: ca 15 x 18 x 15 cm Belysning: LED, 16 färger Intensiteter: 10 Sekvenser: 4 Batteri: Litiumbatteri, 3.7 V – 500 mAh Batteri, fjärrkontroll: 1x CR2025 (medföljer) Batteritid: Upp till 8 h Laddningstid: ca 2 h Effekt: 1.5 W Förpackningen Innehåller: 1x Lampa 1x Ställ 1x USB laddningskabel 1x Fjärrkontroll 1x Användarmanual Produkten levereras i originalförpackning.
  eStore LED Månlampa »

  199 SEK

  eStore.nu

 • eStore Ultrafire LED Ficklampa CREE - 2000 Lm

  Liten, kraftfull, tålig och väderskyddad ficklampa med mycket stark ljusstråle på hela 2000 lumen. Perfekt i samband med jakt, camping, vandring, nattfiske m.m! Lampan har 5 olika ljuslägen: Låg, medium, hög, blinkande och SOS. Samtliga lägen har justerbart fokus.
  eStore Ultrafire LED Ficklampa CREE - 2000 Lm »

  159 SEK

  vidaXL.se

 • eStore Multifunktionell bordslampa - Vit

  Denna snygga och multifunktionella bordslampa som går att böja i 360° efter behov är perfekt för skrivbordet! Lampan laddas med den medföljande USB kabeln och har en batteritid på upp till 8.5 h. Lampfoten har flera coola funktioner; det finns 1 mobilhållare och 1 inbyggd pennhållare.
  eStore Multifunktionell bordslampa - Vit »

  249 SEK

  vidaXL.se

 • eStore Portabel LED-glödlampa

  Denna portabla LED-lampa, utformad som en glödlampa, är den smidigaste lösningen om du behöver ta med dig en pålitlig ljuskälla. Lampan kräver inga kablar och fasta elektriska uttag, vilket gör den ideal för trappuppgångar, skjul, loft, garderober och andra svåråtkomliga områden.
  eStore Portabel LED-glödlampa »

  109 SEK

  vidaXL.se

 • eStore 3x LED med Ljusstake

  Återskapa 1800-talets romantik med 2000-talets teknik och låt den enda glöden i rummet vara mellan dig och din partner. Med dessa LED-ljus behöver du varken oroa dig för att spilla stearin på oönskade ställen eller att brandkåren ska sparka ner dörren mitt under akten.
  eStore 3x LED med Ljusstake »

  179 SEK

  vidaXL.se

 • eStore Kaninlampa med 7 färger

  Gör sovrummet mysigare med denna nattlampa formad som en gullig kanin. Lampan är sladdfri, så den kan enkelt placeras var som helst. Den är gjord i mjukt silikon och ger ifrån sig ett rogivande ljus. Nattlampan kan skifta mellan 7 olika färger - det är bara att klappa den för att byta färg.
  eStore Kaninlampa med 7 färger »

  259 SEK

  vidaXL.se

 • eStore Trådlös LED Lampa med Rörelsesensor

  Att behöva gå upp på natten är ofta följt av en djup suck då man antingen är blind av mörkret eller blind av lampan, om man ens lyckas hitta strömbrytaren! Låt därför denna självhäftande lampa hålla mörkret borta när man behöver gå upp, något som är speciellt välkommet av de små! Lampan drivs av.
  eStore Trådlös LED Lampa med Rörelsesensor »

  159 SEK

  vidaXL.se

 • eStore Multifunktionell bordslampa - Rosa

  Denna snygga och multifunktionella bordslampa som går att böja i 360° efter behov är perfekt för skrivbordet! Lampan laddas med den medföljande USB kabeln och har en batteritid på upp till 8.5 h. Lampfoten har flera coola funktioner; det finns 1 mobilhållare och 1 inbyggd pennhållare.
  eStore Multifunktionell bordslampa - Rosa »

  259 SEK

  vidaXL.se

 • eStore Glitterlampa med Högtalare

  Kombinera stämningsbelysning med stämningsmusik och sköt allt med en och samma lampa. Koppla ihop lampan med din telefon via Bluetooth, sätt på en repetitiv låt och stirra på lampans vackra glitter tills du hamnar i trans. Uppspelningen är enkel att styra med lampans olika knappar.
  eStore Glitterlampa med Högtalare »

  489 SEK

  vidaXL.se

 • eStore Månlampa med Stativ - 3D

  Denna detaljrika 3d-lampa ser ut som en riktig måne. Om du har lampan i “on-läget” kan du, genom att röra vid den, välja om du vill ha ett starkare eller svagare ljus. Sätter du den på “automatisk läge” kan du välja mellan tre olika ljus - vitt, gult eller naturligt ljus.
  eStore Månlampa med Stativ - 3D »

  279 SEK

  vidaXL.se

 • eStore Lamphållare med Rörelsedetektor - Presence Light

  Fumla inte efter lampknappen. En lamphållare med rörelsedetektering håller koll på ljuset åt dig och lampan tänds automatiskt när den känner av att du kommit in i rummet. Du ställer själv in ljusintensitet och under hur lång tid lampan ska hålla sig tänd.
  eStore Lamphållare med Rörelsedetektor - Presence Light »

  159 SEK

  vidaXL.se

 • eStore Nattlampa - Brittisk telefonkiosk

  Rolig nattlampa utformad som en röd telefonkiosk. Telefonkiosken är 22 cm hög och inspirerad av en klassisk brittisk telefonkiosk, prydd på en sida med den kungliga kronan och ordet “Telephone” på en skylt nedanför.
  eStore Nattlampa - Brittisk telefonkiosk »

  279 SEK

  vidaXL.se

 • eStore Laddningsbar Nattlampa - Panda

  Laddningsbar nattlampa som föreställer en panda. Då pandalampan är tillverkad av flexibelt silikon är den klämbar och har är extra mjuk när du rör vid den. Lampan är mycket enkel att använda, då den slås av eller på samt ändrar färg, genom lätt knackning.
  eStore Laddningsbar Nattlampa - Panda »

  219 SEK

  vidaXL.se

 • eStore LED Neonlampa, Hjärta

  Neonlampor är nästan en ständigt trendig inredningsdetalj. Denna LED neonlampa kommer dra allas ögon till sig med sitt färgglada sken. Ställ lampan i vardagsrummet, i köket, baren, eller varför inte använda den som nattlampa - den passar bra överallt.
  eStore LED Neonlampa, Hjärta »

  239 SEK

  vidaXL.se

 • eStore Libow Rainbow Cloud - Nattlampa Med Ledprojektor

  En LED-projektor med en originaldesign i form av en regnbåge för att dekorera och lysa upp barnrummen. Mycket användbart som nattlampa.
  eStore Libow Rainbow Cloud - Nattlampa Med Ledprojektor »

  299 SEK

  vidaXL.se

 • eStore Lysande Jordglob

  Placera planeten på en piedestal - bokstavligt talat. Denna härliga lampa har blivit formgiven med Moder Jord som musa och skänker dig ett betryggande ljus, oavsett om det är nattmörkret eller något mer existentiellt som gör kvällen skrämmande.
  eStore Lysande Jordglob »

  369 SEK

  vidaXL.se

 • eStore LED Nacklampa

  Håll händerna fria med denna flexibla nacklampa med led! Nacklampan har två individuella led-lampor som har tre olika inställningar för ljusspridning. Använder du den som läslampa kan du läsa bekvämt oavsett om du ligger i sängen eller sitter på flyget.
  eStore LED Nacklampa »

  139 SEK

  vidaXL.se

 • eStore Portabel LED Skrivbordslampa - Vit

  LED Skrivbordslampa med justerbar LCD-panel där du kan ställa in klocka, alarm, datum samt temperaturmätare. Lampan har 3 inställningar för ljusstyrka och 180° vinkeljustering, så att du kan anpassa lampan efter dina behov.
  eStore Portabel LED Skrivbordslampa - Vit »

  309 SEK

  vidaXL.se

 • eStore Taktisk LED Ficklampa XM-L T6

  Taktisk ficklampa utrustad med olika överlevnadsfunktioner såsom Siren, SOS ljusläge och mycket mer. Ficklampan levererar upp till 1000 LM och är tillverkat av slitstarkt aluminium i en mycket solid konstruktion. Perfekt för tuffare miljöer såsom jakt, hiking camping osv.
  eStore Taktisk LED Ficklampa XM-L T6 »

  239 SEK

  vidaXL.se

 • eStore LED Skrivbordslampa - Svart

  LED Skrivbordslampa med en minimalistisk modern design och en justerbar LCD-panel med digital klocka, datum samt temperaturmätare. Med 3 inställningar för ljusstyrka och vridbar arm kan du ställa in lampan efter behov och önskemål.
  eStore LED Skrivbordslampa - Svart »

  559 SEK

  vidaXL.se

 • eStore Laddningsbar Nattlampa - Val

  Laddningsbar nattlampa med valmotiv. Då vallampan är tillverkad av flexibelt silikon är den klämbar och har är extra mjuk när du rör vid den. Lampan är mycket enkel att använda, då den slås av eller på samt ändrar färg, genom lätt knackning.
  eStore Laddningsbar Nattlampa - Val »

  139 SEK

  vidaXL.se

 • eStore Heng Balance , Bordslampa - Rund - Ljus Trä

  Sedan elektricitetens intåg har tändandet av lampor inneburit ett evigt klickande. Ett klickande som denna lampa sätter punkt för. Heng Balance Lamp tänder du genom att föra samman de två träkulorna. Magnetism håller ihop dem och den undre ser ut att sväva.
  eStore Heng Balance , Bordslampa - Rund - Ljus Trä »

  629 SEK

  vidaXL.se

 • eStore Renformad Lampa

  Låt denna fina LED-lampa med formen av en ren sätta en stämningsfull belysning i ditt hem kvällstid. Lampan består av en genomskinlig ren och en lampbas med USB-strömkabel samt On/Off-knapp. När lampan är påslagen lyser renfiguren upp och skapar en fin 3D-liknande effekt.
  eStore Renformad Lampa »

  249 SEK

  vidaXL.se

 • eStore LED Bordslampa - Svart

  En snygg och smart bordslampa som går att böja efter behov. Lampan har en klämma som gör att den enkelt fästs på en bordskant. Du kan justera både ljusstyrka och färgtemperatur genom att använda panelen på lampan eller den medföljande fjärrkontrollen.
  eStore LED Bordslampa - Svart »

  579 SEK

  vidaXL.se

 • eStore Heng Balance , Bordslampa - Rund - Ljus Trä

  Sedan elektricitetens intåg har tändandet av lampor inneburit ett evigt klickande. Ett klickande som denna lampa sätter punkt för. Heng Balance Lamp tänder du genom att föra samman de två träkulorna. Magnetism håller ihop dem och den undre ser ut att sväva.
  eStore Heng Balance , Bordslampa - Rund - Ljus Trä »

  629 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • eStore Trådlös LED Lampa med Rörelsesensor

  Att behöva gå upp på natten är ofta följt av en djup suck då man antingen är blind av mörkret eller blind av lampan, om man ens lyckas hitta strömbrytaren! Låt därför denna självhäftande lampa hålla mörkret borta när man behöver gå upp, något som är speciellt välkommet av de små! Lampan drivs av.
  eStore Trådlös LED Lampa med Rörelsesensor »

  159 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • eStore Libow Rainbow Cloud - Nattlampa Med Ledprojektor

  En LED-projektor med en originaldesign i form av en regnbåge för att dekorera och lysa upp barnrummen. Mycket användbart som nattlampa.
  eStore Libow Rainbow Cloud - Nattlampa Med Ledprojektor »

  299 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • eStore Multifunktionell bordslampa - Rosa

  Denna snygga och multifunktionella bordslampa som går att böja i 360° efter behov är perfekt för skrivbordet! Lampan laddas med den medföljande USB kabeln och har en batteritid på upp till 8.5 h. Lampfoten har flera coola funktioner; det finns 1 mobilhållare och 1 inbyggd pennhållare.
  eStore Multifunktionell bordslampa - Rosa »

  259 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • eStore Månlampa med Stativ - 3D

  Denna detaljrika 3d-lampa ser ut som en riktig måne. Om du har lampan i “on-läget” kan du, genom att röra vid den, välja om du vill ha ett starkare eller svagare ljus. Sätter du den på “automatisk läge” kan du välja mellan tre olika ljus - vitt, gult eller naturligt ljus.
  eStore Månlampa med Stativ - 3D »

  279 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • eStore Portabel LED Skrivbordslampa - Vit

  LED Skrivbordslampa med justerbar LCD-panel där du kan ställa in klocka, alarm, datum samt temperaturmätare. Lampan har 3 inställningar för ljusstyrka och 180° vinkeljustering, så att du kan anpassa lampan efter dina behov.
  eStore Portabel LED Skrivbordslampa - Vit »

  309 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • eStore Glitterlampa med Högtalare

  Kombinera stämningsbelysning med stämningsmusik och sköt allt med en och samma lampa. Koppla ihop lampan med din telefon via Bluetooth, sätt på en repetitiv låt och stirra på lampans vackra glitter tills du hamnar i trans. Uppspelningen är enkel att styra med lampans olika knappar.
  eStore Glitterlampa med Högtalare »

  489 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • eStore Lysande Jordglob

  Placera planeten på en piedestal - bokstavligt talat. Denna härliga lampa har blivit formgiven med Moder Jord som musa och skänker dig ett betryggande ljus, oavsett om det är nattmörkret eller något mer existentiellt som gör kvällen skrämmande.
  eStore Lysande Jordglob »

  369 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • eStore Multifunktionell bordslampa - Vit

  Denna snygga och multifunktionella bordslampa som går att böja i 360° efter behov är perfekt för skrivbordet! Lampan laddas med den medföljande USB kabeln och har en batteritid på upp till 8.5 h. Lampfoten har flera coola funktioner; det finns 1 mobilhållare och 1 inbyggd pennhållare.
  eStore Multifunktionell bordslampa - Vit »

  249 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • eStore Laddningsbar Nattlampa - Val

  Laddningsbar nattlampa med valmotiv. Då vallampan är tillverkad av flexibelt silikon är den klämbar och har är extra mjuk när du rör vid den. Lampan är mycket enkel att använda, då den slås av eller på samt ändrar färg, genom lätt knackning.
  eStore Laddningsbar Nattlampa - Val »

  139 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • eStore Lamphållare med Rörelsedetektor - Presence Light

  Fumla inte efter lampknappen. En lamphållare med rörelsedetektering håller koll på ljuset åt dig och lampan tänds automatiskt när den känner av att du kommit in i rummet. Du ställer själv in ljusintensitet och under hur lång tid lampan ska hålla sig tänd.
  eStore Lamphållare med Rörelsedetektor - Presence Light »

  159 SEK

  vidaXL.se Marketplace

 • eStore LED Skrivbordslampa - Svart

  LED Skrivbordslampa med en minimalistisk modern design och en justerbar LCD-panel med digital klocka, datum samt temperaturmätare. Med 3 inställningar för ljusstyrka och vridbar arm kan du ställa in lampan efter behov och önskemål.
  eStore LED Skrivbordslampa - Svart »

  559 SEK

  vidaXL.se Marketplace

Kolla också