Falcon - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Star Wars Millennium Falcon Posable Desk Light 60 cm

  Gå med i Han Solo och Chewbacca ombord på Millennium Falcon och lysa upp ditt rum med detta fantastiska stjärna krigsmemorabilia. Denna produkt görs med hjälp av BDP som står för nedbrytning av plast - ett organiskt tillsatsmedel som hjälper plast sönderfall vid deponi. --- Orginaltext från tillverkaren --- Join Han Solo and Chewbacca aboard the Millennium Falcon and brighten up your room with this fabulous piece of Star Wars memorabilia. This product is made using BDP which stands for Breakdown Plastic - an organic additive that helps plastic decompose at landfill.
  Star Wars Millennium Falcon Posable Desk Light 60 cm »

  934 SEK

  Runns.se

 • Falcon Strömkabel SpC9-3a ,72 M Svart

  Falcon Eyes SP-C9-3A strömkabel Denna strömkälla är idealisk för användning i en fotostudio. När den är ansluten till elnätet kan LED-lampan inte användas i kombination med ett batteri. Då kommer lampan att flimra. Denna kabel har en utspänning på nio volt Specifikationer: Färg: svart Kön: unisex Material: plast Lämplig för: DV-240, DV-300, DVR-300D, DVR-300DVC, Sabre 2, RX-8T, RX-8TD, DVR-384, DVR-112, Linkstar Lucia L-1.
  Falcon Strömkabel SpC9-3a ,72 M Svart »

  452 SEK

  CDON

 • Falcon Strömkabel SpC9-3a ,72 M Svart

  Falcon Eyes SP-C9-3A strömkabel Denna strömkälla är idealisk för användning i en fotostudio. När den är ansluten till elnätet kan LED-lampan inte användas i kombination med ett batteri. Då kommer lampan att flimra.
  Falcon Strömkabel SpC9-3a ,72 M Svart »

  499 SEK

  CDON

 • Falcon Väggfäste Wb2100 115210 Cm Aluminium 3-Delar

  Falcon Eyes WB-2100 väggträd Detta utdragbara väggfäste med sin väggplatta kan enkelt och säkert fästas på väggen eller taket. Armen kan vridas från vänster till höger och höjden kan justeras efter önskemål. Den universella tappanslutningen på 1/4" och 3/8" hane gör den lämplig för alla vanliga blixtar och kontinuerlig belysning. Tappadaptern där lampan/blixtenheten är placerad på, kan anslutas både horisontellt och vertikalt. (Fästskruvar ingår ej).
  Falcon Väggfäste Wb2100 115210 Cm Aluminium 3-Delar »

  1999 SEK

  CDON

 • Falcon Studiolampa So300tdx Led 78 Cm 2800-6500k Svart

  Falcon Eyes Sophiez SO-300TDX Tvåfärgad LED-lampa SO-300TDX från Falcon Eyes är en modern LED-lösning som ger ett extremt mjukt ljus. De enskilda lysdioderna är inte synliga, utan istället avges ett mjukt ljusdis. Effekten på SO-300TDX är 300 watt. Ljuset sänds ut i en vinkel på 66 grader och CRI-värdet på 95 säkerställer naturliga färger. Ljusstyrkan på ljuset är steglöst justerbar via den inbyggda pekskärmen. Det är också möjligt att justera färgtemperaturen, från 2800K till 6500K. Du kan driva SO-300TDX med den medföljande strömadaptern eller två valfria 14,8v v-monterade batterier. SO-300TDX är oumbärlig för videoinspelningar i studion och på plats. Denna typ av ljus används också allt mer när man tar porträttbilder. Det mjuka, utbredda ljuset säkerställer en naturlig representation av motivet. Tack vare tappanslutningen passar SO-300TDX på alla robusta ljusstativ, se valfria tillbehör. Lampan är försedd med gångjärnspunkter på sidorna. Detta gör det möjligt att justera lampan i nästan alla vinklar. Kontrollpanelen på baksidan av lampan låter dig styra flera lampor samtidigt med en kontrollpanel. Allt du behöver göra är att ställa in lamporna på samma kanal. Det finns speciella lägen för filmindustrin, så att du till exempel kan simulera åskväder. Sophiez-lamporna med 'TDX' i sitt namn fungerar inte med 'TD'-versionerna. Du kan till exempel inte styra SO-48TD trådlöst med SO-108TDX. Men du kan använda den med SO-68TD. Du kan använda denna lampa med RC-7 fjärrkontroll från Falcon Eyes. Se valfria tillbehör. Styrning med DMX512-protokoll är också möjligt, med hjälp av valfria UTP-kablar och en DMX-panel. Med SO-300TDX kan du visa 9 specialeffekter. SO-300TDX simulerar bland annat ljuset från åskväder, ljus och en TV-skärm. Lampan har en RJ45-kontakt för att ansluta till en DMX-panel. På så sätt kan du styra ljuset baserat på DMX512-protokollet. Den sista bilden visar detta samband. Specifikationer: Kön: unisex Färg: svart Material: plast Mått: 70 x 78 x 10 cm (BxHxD) Vikt: 9,3 kg Typ: LED mjuk lampa Strömförbrukning: 300W Antal lysdioder: 1248 Justering: Steglöst justerbar Strömförsörjning: Batteri (Sony) V-fäste) Ljuseffekt (LUX) @ 0,5m: 3000K: 22500. 5600K: 25100. Ljuseffekt (LUX) @ 1m: 3000K: 6300. 5600K: 7200. Ljuseffekt (LUX) @ 2m: 31000K: 51000K. : 1980.
  Falcon Studiolampa So300tdx Led 78 Cm 2800-6500k Svart »

  14999 SEK

  CDON

 • Falcon Förlängningskabel Sp-Xc06h Led 6 Meter Gummi Svart

  Falcon Eyes SP-XC06H förlängningskabel Denna 6 meter långa förlängningskabel är lämplig för Sophiez Bi-Color LED-lampor som är utrustade med en 6-polig kontakt, inklusive SO-48TD, SO-68TD och SO-108TDX, men också RX -318TD Bi-Color LED-set. Med denna förlängningskabel är det möjligt att förlänga avståndet mellan styrenheten och LED-panelen med 6 meter. Denna kabel kan enkelt placeras mellan lampan och styrenheten.
  Falcon Förlängningskabel Sp-Xc06h Led 6 Meter Gummi Svart »

  579 SEK

  CDON

 • Falcon Panel Rx-18tdx Ii Led 45 X 60 Cm Svart/vit 12 St

  Falcon Eyes RX-18TDX II LED-panel Falcon Eyes RX-18TDX II är en flexibel, helt vattentät LED-panel. Lampan är tvåfärgad, har en uteffekt på 100 Watt och låter dig även ställa in olika temaeffekter. Du kan fälla ihop RX-18TDX II i valfri position och använda den på elnätet eller batteri. Kort sagt: den perfekta kompakta lampan för användning överallt. Den flexibla panelen har 504 små LED-lampor (252x vita och 252x gula). Detta gör att du kan justera färgtemperaturen från 3000K (varmt gult ljus) till 5600K (dagsljus). Du kan enkelt anpassa färgtemperaturen till det omgivande ljuset för ett naturligt resultat. Lampan ger stabilt ljus utan att flimra. Du kan också steglöst lägga till mer eller mindre effekt, upp till max 100W. Dessutom kan du använda 9 temaeffekter - som blinkande ljus, blixtar och levande ljus - för att skapa verklighetstrogna situationer. Flexpanelen är lämplig för användning i din studio (nätström) och på plats (med valfritt V-monterat batteri). Lampan levereras med ett X-fäste med universal tappkontakt. Detta gör att du kan placera RX-18TDX II på vilket vanligt ljusställ som helst. Lampan är lätt och mycket kompakt. Genom att använda en softbox och honeycomb kan du mjuka upp ljuset eller ge det mer kontroll. LED-panelen är IPX8-certifierad vilket innebär att lampan tål nedsänkning i vatten i 30 minuter, testad till 30 meters djup. Observera att den medföljande styrenheten inte är vattentät, men genom att använda en vattentät förlängningskabel kan du fortfarande använda LED-mattan under vattnet. Applikation Falcon Eyes RX-18TDX II LED-lampan från Falcon Eyes är flexibel på många sätt. Det som direkt sticker ut är att lampan kan fällas ihop 360 grader, vilket gör att du kan belysa föremål från flera vinklar med en lampa. Men lampan kan också användas för många applikationer. Tänk på porträttfotografering eller en videoproduktion, där du kan använda de tematiska effekterna. Genom att veta att lampan är vattentät kan du även använda RX-18TDX II i regniga förhållanden, till exempel under en intervju.
  Falcon Panel Rx-18tdx Ii Led 45 X 60 Cm Svart/vit 12 St »

  5999 SEK

  CDON

 • Falcon Optisk Snoot Fta-Os3 23 17 X 6,5 Cm Svart

  Falcon Eyes FTA-OS3 optisk snoot FTA-OS3 från Falcon Eyes är en optisk snoot som låter dig projicera de vackraste ljusreflektionerna. Du fäster FTA-OS3 på din blixt eller led-lampa, varefter du väljer form och färg. Tack vare den speciella linsen får du en tydlig, naturlig reflektion av ditt motiv. Det kommer till exempel att se ut som naturligt dagsljus som kommer in genom en fönsterkarm med galler. FTA-OS3 kommer med 16 olika former, från fönstertäcken till ett prickmönster och från fyrverkerier till en ljus cirkel. Du tar den kreativa processen till nästa nivå med FTA-OS3. Du fäster FTA-OS3 med det medföljande Bowens-fästet på din blixt- eller ledlampa. Adapterringen är utbytbar, så du kan även använda FTA-OS3 med lampor av till exempel Falcon Eyes. Det finns 6 olika färgfilter som ingår i FTA-OS3 som gör det möjligt att kombinera alla färger med alla former. Om du fotograferar modeller eller interiörer och vill ha fler valmöjligheter i kreativa och naturliga ljuskreationer, erbjuder FTA-OS3 en lösning.
  Falcon Optisk Snoot Fta-Os3 23 17 X 6,5 Cm Svart »

  4499 SEK

  CDON

 • Falcon Förlängningskabel Sp-Xc06h Led 6 Meter Gummisvart

  Falcon Eyes SP-XC06H förlängningskabel Denna 6 meter långa förlängningskabel är lämplig för Sophiez Bi-Color LED-lampor som är utrustade med en 6-stiftskontakt, inklusive SO-48TD, SO-68TD och SO-108TDX, men även RX -318TD Bi-Color LED-set. Med denna förlängningskabel är det möjligt att förlänga avståndet mellan styrenheten och LED-panelen med 6 meter. Denna kabel kan enkelt placeras mellan lampan och styrenheten.
  Falcon Förlängningskabel Sp-Xc06h Led 6 Meter Gummisvart »

  499 SEK

  CDON

 • Falcon Snabbkopplingsplatta För Ljusstativ Ph- Svart

  Falcon Eyes PH-A Snabbkopplingsplatta för ljusställ PH-A från Falcon Eyes är ett praktiskt verktyg för att fästa din favoritutrustning på ett ljusställ på några sekunder. Normalt vänder du dig oändligt innan din kamera eller LED-lampa är helt ansluten. PH-A påskyndar denna process. Längst ner på PH-A finns en 1/4 tum invändig gänga, som du skruvar en gång på ljusstativet. På snabbkopplingsplattan på PH-A hittar du en 1/4 tum hangänga, som skruvas fast i botten av tillbehöret som ska fästas. Handtaget på PH-A garanterar en säker fastsättning. Den inbyggda nivån visar med en blick om ljusställningen står på en rak yta. Applikation PH-A Ibland är det nödvändigt att placera en LED-lampa eller mikrofon på ett lampställ. Att lossa och fixa dessa kan ta mycket tid. Att använda PH-A snabbkopplingsplatta löser detta problem.
  Falcon Snabbkopplingsplatta För Ljusstativ Ph- Svart »

  349 SEK

  CDON

 • Falcon Tippfäste Tb-360 Stål 18 Cm Svart

  Falcon Eyes TB-360 tippfäste Flexibelt tippfäste i stål med paraplyhållare. Detta fäste kan enkelt placeras på ett ljusställ. Båda sidorna har en öppning på 1,6 cm så den passar på en standard tappadapter på ett ljusstativ. TB-360 är försedd med ett kulsystem så denna tippfäste kan ställas in i många möjliga positioner. Hållaren kan utrustas med många möjliga tappar, till exempel för att få plats med en extern blixt.
  Falcon Tippfäste Tb-360 Stål 18 Cm Svart »

  499 SEK

  CDON

 • Falcon Panel Rx24tdx Ii Led X 63 Cm Svart/vit 11-Delad

  Falcon Eyes RX-24TDX II Ledpanel Falcon Eyes RX-24TDX II är en flexibel vattentät LED-panel som kommer med en softbox, diffusionsduk och honeycomb. Ljuset är tvåfärgat, har en uteffekt på 150 Watt och låter dig även ställa in olika temaeffekter. Du kan fälla ihop RX-24TDX II i valfri position och använda den på elnätet eller batteri. Kort sagt: den perfekta lampan för användning överallt. Den flexibla panelen har 756 små LED-lampor (378x vita och 378x gula). Detta gör att du kan justera färgtemperaturen från 3000K (varmt gult ljus) till 5600K (dagsljus). Du kan enkelt anpassa färgtemperaturen till det omgivande ljuset för ett naturligt resultat. Lampan ger stabilt ljus utan att flimra. Du kan också steglöst lägga till mer eller mindre effekt, upp till max 150W. För att mjuka upp ljuset kan du använda softboxen och den diffusa trasan. För att rikta ljuset mer kan du använda honeycomb. Dessa tillbehör ingår som standard i denna uppsättning. Slutligen kan du använda 9 temaeffekter - som blinkande ljus, blixtar och levande ljus - för att skapa verklighetstrogna situationer. Flexpanelen är lämplig för användning i din studio (nätström) och på plats (med valfritt V-monterat batteri). Lampan levereras med ett X-fäste med universal tappkontakt. Detta gör att du kan placera RX-24TDX II på vilket vanligt ljusställ som helst. LED-panelen tål nedsänkning i vatten i 30 minuter, testad till 30 meters djup. Observera att den medföljande styrenheten inte är vattentät, men genom att använda en vattentät förlängningskabel kan du fortfarande använda LED-mattan under vattnet. Applikation Falcon Eyes RX-24TDX II LED-lampan från Falcon Eyes är flexibel på flera sätt. Det som direkt sticker ut är att lampan kan fällas ihop 360 grader, vilket gör att du kan belysa föremål från flera vinklar med en lampa. Men lampan kan också användas för många applikationer. Tänk på porträttfotografering eller en videoproduktion, där du kan använda de tematiska effekterna. Genom att veta att lampan är vattentät kan du även använda RX-24TDX II i regniga förhållanden, till exempel under en intervju.
  Falcon Panel Rx24tdx Ii Led X 63 Cm Svart/vit 11-Delad »

  9999 SEK

  CDON

 • Falcon Fäste X-18w Tapp 76 Cm Stålsvart

  Falcon Eyes X-18W X-fäste Falcon Eyes X-fäste är ett fäste för de flexibla LED-panelerna och tillbehören i Falcon Eyes RX-18-serien. Fästet fungerar som en hållare till vilken de flexibla LED-panelerna RX-18T eller RX-18TD kan fästas. Du kan även välja att fästa en diffusor eller softbox på fästet. X-18W består av två ben som kan böjas över varandra i en X-form. Fästet är lätt, vilket gör det lätt att ta med sig. Med den universella tappanslutningen kan du enkelt fästa X-18W på de flesta vanliga stativ. Ett tippfäste med tappadapter ingår i leveransen av själva RX-18-serien, men finns även som tillval.
  Falcon Fäste X-18w Tapp 76 Cm Stålsvart »

  499 SEK

  CDON

 • Falcon Belysningstillbehör K7 20 X 30 Cm Svart 12-Delad

  Falcon Eyes LA-K7 Accessory Set Falcon Eyes Accessory Set LA-K7 är ett komplett expansionsset som du kan använda med Falcon Eyes P-5-serien och Linkstar 'Lucia' LED fresnelampen. Genom detta tillbehörsset kan du lägga till ett brett utbud av effekter till ljuset från Falcon Eyes och Linkstar fresnelampen. Du kan till exempel göra ljuset mjukare, bunta ihop det och ge det mer kontroll, ge det mer spridning eller bara ge det en annan färg. Oavsett vilken effekt du vill lägga till, hittar du det nödvändiga tillbehöret i detta Falcon Eyes LA-K7-set! För att göra ljuset mjukare ingår en silverfärgad softbox. Den här är lätt att veckla ut. Med den diffusa bollen kan du skapa en skön mjuk ljusspridning. Med detta set har du även tillgång till en konisk snoot och tre typer av vaxkakor (alla med olika mönster). Med dessa kan du bunta ihop och rikta ljuset mer. Med ventilsetet kan du även rikta ljuset men också ge det en annan riktning. När du vill ge en annan färg till ljuset kan du använda färgfiltren. Dessa ingår i färgerna blå, vit, gul och orange. Alla tillbehör fästs enkelt på Falcon Eyes LED-lampor. Applikation Falcon Eyes tillbehörssats LA-K7 För att använda tillbehören, vrid adapterringen runt fresnellampan. Lossa skruven på adapterringen, placera ringen på kroppen och dra åt skruven igen. För att använda de olika tillbehören tryck ner den grå knappen (sitter på adapterringen) och placera den i ringen. Vrid tillbehöret lite längre och släpp sedan tryckknappen. För att använda den lilla typen av honeycomb placerar du den runt kroppen på den koniska snooten. Den stora bikakan kan fästas direkt på adapterringen. Med den valfria CA-SGU-adaptern kan du även använda den i kombination med andra lampor.
  Falcon Belysningstillbehör K7 20 X 30 Cm Svart 12-Delad »

  1699 SEK

  CDON

 • Falcon Ledpanel Rx36tdx Ii 3000-5600k 120 X 45 Cm Vit

  Falcon Eyes RX-36TDX II ledpanel Den vattentäta RX-36TDX II ledpanelen från Falcon Eyes kommer komplett med en softbox, diffus tyg och honeycomb. Lampan är tvåfärgad, levererar en effekt på 250 Watt och ger dig även möjlighet att ställa in olika temaeffekter för dina videoinspelningar. Du kan fälla ihop RX-36TDX II i valfri position och använda den både på nätström och med ett V-monterat batteri. Kort sagt, det perfekta ljuset för användning på vilken plats som helst. På panelens flexibla matta finns 1176 små LED-lampor: 588x vita och 588x gula. Detta gör att du kan justera färgtemperaturen från 3000K (varmt gult ljus) till 5600K (dagsljus). Du kan enkelt anpassa färgtemperaturen till det omgivande ljuset för ett naturligt resultat. Lampan ger stabilt ljus utan att flimra. Du kan också lägga till mer eller mindre effekt i oändlighet, upp till max 250W. För att mjuka upp ljuset kan du använda softboxen och den diffusa duken. För att rikta ljuset mer kan du använda honeycomb. Dessa tillbehör ingår i setet. Slutligen kan du använda nio temaeffekter, som blinkande ljus, blixtar och levande ljus, för att skapa verklighetstrogna situationer. Panelen är lämplig för användning i din studio (nätverk) och på plats (med valfritt V-monterat batteri).
  Falcon Ledpanel Rx36tdx Ii 3000-5600k 120 X 45 Cm Vit »

  12999 SEK

  CDON

 • Falcon Studiospot Rgb 2800-100000k 200w 56 Cm Svart

  Falcon Eyes studiospot Denna studiospot från Falcon Eyes är extremt lämplig för att producera varmt och kallt ljus samt alla RGB-färger. En kraftfull 200 watt power-led, i kombination med det justerbara fresnel-filtret, skapar en stark ljusstråle. Ljuset från denna plats kan styras på flera sätt. Det finns ett RGB-läge, där du steglöst kan välja en färg. Dessutom kan ljuset ställas in utifrån HSI (Hue, Saturation, Intensity). Ljuset kan användas flimmerfritt för videoinspelningar och CRI-värdet på 95 säkerställer verklighetstrogna färger. När du vill ha en pålitlig allt-i-ett belysningslösning som kan användas i varje kreativ inspelningssession, är denna studiospot ett utmärkt val! Specifikationer: Studio spotlight färg: svart Kön: unisex Material: plast Mått studio spot: 56 x 56 x 25 cm (L x B x H) Vikt: 7,6 kg Tekniska specifikationer: Typ av ljus : led Antal lysdioder: 1 Effekt: 200W Justering: steglöst justerbar Ljuseffekt vid 0,5 meter: 64200 Lux Ljuseffekt på 1 meter: 16200 Lux Färgtemperatur: 2800-10.
  Falcon Studiospot Rgb 2800-100000k 200w 56 Cm Svart »

  14999 SEK

  CDON

 • Falcon Dagsljuslampa MlLed45f 45w E27 5500-5700k Glas Vit

  Falcon Eyes ML-LED45F dagsljuslampa Denna energieffektiva Falcon Eyes dagsljuslampa är perfekt för dig. Lampan har en effekt på 45W och en färgtemperatur på 5500-5700K. Effekten av ett lysrör (spiral) kan multipliceras med en faktor fem, så att den kan jämföras med effekten av en traditionell glödlampa. Kraften hos denna ML-LED45F är därför jämförbar med en 540W glödlampa. Detta gör den mycket kraftfull men ändå energieffektiv! Specifikationer: Färg: vit Kön: unisex Material: glas Mått: 9,2 x 9,2 x 18 cm (L x B x H) Tekniska specifikationer: Ljuskällastyp: led Passning: E27 Strömförbrukning: 45W Färgtemperatur : 5500-5700K CRI-värde: 95 Genomsnittlig livslängd: 50.
  Falcon Dagsljuslampa MlLed45f 45w E27 5500-5700k Glas Vit »

  799 SEK

  CDON

Kolla också