Flos - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Flos String Light Cone White

  String Light Cone, en innovativ taklampa i mattlackerat pressgjutet aluminium och opal botten formgiven av Michael Anastassiades för Flos.  "When I sit on a train traveling, I always see these strings of electricity out of the window. I wanted to translate this into interior architecture"  säger Anastassiades. Endast fantasin sätter gränser på hur kabeln kan arrangeras och armaturens helhet blir ett konstverk i sig. Flexibel, enkel och lättmonterad är ledorden. String Light finns som klot eller i koniskt utförande och kan dimras direkt via touchfunktion på toppen av skärmen eller via en app.
  Flos String Light Cone White »

  10185 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Taccia Small Anodiserad aluminium

  Taccia Small – en mindre variant av  Taccia  bordslampa. Den exklusiva bordslampan Taccia från Flos designades 1962 av Achille Castiglioni och Pier Giacomo Castiglioni. Den mindre bordslampan Taccia Small finns i tre utföranden, svart mattlack, anodiserad brons och anodiserad aluminium. Skärmen är tillverkad av genomskinligt glas vilket gör att man får en känsla av att den antar samma färg som sin omgivning.
  Flos Taccia Small Anodiserad aluminium »

  10625 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos 2097 LED Krom 18

  2097 LED är en taklampa från Flos, formgiven av Gino Sarfatti. Takkronan 2097 är en mycket uppskattad klassiker formgiven av den italienska formgivaren Gino Sarfatti. För att möta dagens miljömedvetna konsument har Flos nu tagit fram denna populära takkrona med LED-ljuskällor. Denna vackra armatur finns i tre lika storlekar med 18, 30 respektive 50 ljuskällor och kan monteras direkt i taket eller hängandes. Finns i flera olika utföranden.
  Flos 2097 LED Krom 18 »

  16930 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos 2097 Mässing 18

  2097 är en taklampa från Flos, formgiven av Gino Sarfatti. Takkronan 2097 är en mycket uppskattad klassiker formgiven av den italienska formgivaren Gino Sarfatti. Denna vackra armatur finns i tre lika storlekar med 18, 30 respektive 50 ljuskällor och kan monteras direkt i taket eller hängandes. Finns i flera olika utföranden.
  Flos 2097 Mässing 18 »

  13390 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Parentesi Dimmer Nickel

  Parentesi Dimmer är en taklampa från Flos, formgiven av Achille Castiglioni och Pio Manzú 1971. Parentesi ger ett direkt ljus och med sin diskreta utformnings är den lätt att placera varhelst man önskar lite extra belysning. Lampan flyttas vertikalt genom att man skjuter på det formade stålröret som sitter på en tak-till-golv stålvajer som är 4 meter lång. Lampinfästningen är tillverkat av formsprutad svart elastomer med en dimmer. Finns i flera olika utföranden.
  Flos Parentesi Dimmer Nickel »

  4340 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Flauta Spiga Svart

  Flauta Spiga är en vägglampa formgiven av Patricia Urquiola år 2020 för Flos. Den stilrent utformade vägglampan har hämtat inspiration från flöjtinstrumentet med sin raka minimalistiska lampkropp. Vägglampan är tillverkad av pulverlackerad aluminium och utrustad med dubbla ljusemissioner. Reflektorn kan flyttas till både övre eller nedre delen av armaturen, beroende på vilken ljuseffekt som önskas. Finns tillgänglig i flera utföranden. Se även vägglampan Flauta Riga för annat mönster på höljet.
  Flos Flauta Spiga Svart »

  6125 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos OK White

  OK, taklampa formgiven av Konstantin Grcic för Flos. Taklampans höjd är justerbar och skärmen går att vrida över 360° för att kunna rikta ljuset. Taklampan är försedd med en soft-touch dimmer. OK taklampa kommer i tre olika utföranden, black, white och chrome.
  Flos OK White »

  6570 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Aim Svart

  Aim - en taklampa formgiven av bröderna Bouroullec för Flos. Designen är lekfull och minimalistisk och du väljer själv hur du vill hänga upp och arrangera kabeln. Kombinera gärna flera armaturer tillsammans för att få ett tydligare blickfång.    Aim är tillverkad i aluminium och polykarbonat och finns i två färger. Aim finns även i en mindre variant .
  Flos Aim Svart »

  7235 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Bellhop Lamp Grey Blue

  Bellhop Lamp är en laddningsbar bordslampa från Flos, formgiven av  Edward Barber och Jay Osgerby. Bellhop är en trådlös och laddningsbar lampa som med sitt lekfulla formspråk förenar modern teknologi med en stilren design. Lampan är tillverkad i färgad polykarbonat och har en 24-timmars batteritid som lätt kan laddas via Micro-USB-C. Lampans fot har en brytare som kan justera lampans ljus i fyra steg.  Finns i flera olika utföranden.
  Flos Bellhop Lamp Grey Blue »

  2630 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Rosy Angelis

  Rosy Angelis från Flos är en modern golvlampa skapad av den världskända designern Philippe Starck.    Museum rumt om i hela världen – Paris, New York, Munich, London, Chicago, Kyoto, Barcelona – visar alla upp hans verk som de av en mästare. Philippe Starck har fått all tänkliga priser och utnämningar: designer of the year, Grand Prix för Industrial Design, Oscar för Design, Officier des Arts et des Lettres, Monaco Show Boats, och många fler.
  Flos Rosy Angelis »

  6085 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Snoopy Orange

  Flos välkända bordslampa Snoopy med orangelackerad skärm. Snoopy bordlampa från Flos, formgiven av Achille Castiglioni och Pier Giacomo Castiglioni 1967. Snoopy har en lampfot i vit marmor, en skärm i metall och blir tack vare sin magnifika storlek ett självklart blickfång var den än placeras.
  Flos Snoopy Orange »

  11570 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Serena Svart

  Flos eleganta och smäckra bordslampa Serena T formgavs av Patricia Urquiola 2015. Denna uppmärksammade armatur ger ett effektfullt intryck när skenet från ljuskällan reflekteras mot den svagt böjda skärmen. Skärmen i aluminium har en ytfinish i antingen koppar, krom eller svart.    "Inspired by the natural world, by leaves of different shape and colour that become its playful diffusers, reflecting or allowing the light to pass through. Serena is a light that wants to fit in, it is domestic by nature." – Patricia Urquiola.
  Flos Serena Svart »

  6230 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Bellhop Lamp Brick Red

  Bellhop Lamp är en laddningsbar bordslampa från Flos, formgiven av  Edward Barber och Jay Osgerby. Bellhop är en trådlös och laddningsbar lampa som med sitt lekfulla formspråk förenar modern teknologi med en stilren design. Lampan är tillverkad i färgad polykarbonat och har en 24-timmars batteritid som lätt kan laddas via Micro-USB-C. Lampans fot har en brytare som kan justera lampans ljus i fyra steg.  Finns i flera olika utföranden.
  Flos Bellhop Lamp Brick Red »

  2630 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Wan Svart

  Wan S är en takpendel från Flos som skapar en direkt ljusbild. Tillverkad i aluminium och finns i fyra olika utföranden, ren aluminium, högblank vit, högblank svart samt grön.
  Flos Wan Svart »

  2160 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Tab LED Vit

  Tab T LED, bordslampa formgiven av Edward Barber och Jay Osgerby för Flos. Golvlampan har en elegant vikt skärm som går att vinkla 45°. Tab T LED finns även som golvlampa och heter då Tab F LED.
  Flos Tab LED Vit »

  3840 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos IC Lights T1 High Black

  Kollektionen IC Lights är en serie fantastiska armaturer designad av Michael Anastassiades. Det till synes enkla och minimalistiska utseendet är vid närmare beskådning i själva verket en design i perfekt balans. Den klotrunda sfären balanserar på den nätta pinnen av metall till synes utan förankring. Idén fick Anastassiades när han såg ett videoklipp på nätet där en person jonglerade med flera klot samtidigt med hjälp av pinnar. Anastassiades häpnades av fingerfärdigheten och magin när kloten plötsligt såg ut att stå stilla i luften och ville fånga ögonblicket.    IC Lights har en skärm av handblåst opalglas och en stomme i massiv mässing, krom eller stål. Bordslampan finns i flera olika utföranden.
  Flos IC Lights T1 High Black »

  5085 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Chiara Table Lamp Dark Grey / Olive Green

  Chiara Table Lamp är designad av italienska arkitekten och formgivaren Mario Bellini år 1969 för Flos. Bordslampan är originellt formgiven med en reflekterande stomme i aluminium som pryds av en vacker skärm med säregen form. Chiara bordslampa har en formgjuten gummilist som löper längst med hela stommens profil och sätter ett alldeles unikt uttryck till armaturen. Strömkabeln är försedd med en dimmerbrytare för justering av ljusflödet. Välj mellan flera utföranden.
  Flos Chiara Table Lamp Dark Grey / Olive Green »

  4495 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Glo-Ball S2

  Glo-Ball från Flos är en stilren taklampa designad av Jasper Morrison. Lampan finns i två olika storlekar och även som bordslampa.
  Flos Glo-Ball S2 »

  5855 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Snoopy

  Snoopy bordlampa från Flos, formgiven av Achille Castiglioni och Pier Giacomo Castiglioni 1967. Snoopy har en lampfot i vit marmor, en skärm i lackerad svart metall och blir tack vare sin magnifika storlek ett självklart blickfång var den än placeras.
  Flos Snoopy »

  10290 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos 265 Svart

  265 vägglampa från Flos, formgiven Paolo Rizzatto. 265 vägglampa ger ett direkt ljus och är lätt att justera. Den ställbara armen och reflektorn är i lackerat stål. Reflektorstöd i förkromad mässing. Avsmalnande motvikt i gjutjärn. Lackerat väggupphäng i stål.
  Flos 265 Svart »

  10495 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Wan C/W Vit

  Wan C/W är en taklampa från Flos som skapar en direkt ljusbild. Kan även monteras på vägg. Tillverkad i aluminium och finns i fyra olika utföranden, ren aluminium, högblankt svart, högblankt vit samt grön.
  Flos Wan C/W Vit »

  2160 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Lampadina Violet

  Bordslampa Lampadina från Flos är en ytterst enkel, men tuff armatur. Lampadina ger en direkt ljusbild tack vare den rena ljuskällan. Själva foten är tillverkad av aluminium och sockeln är av backelit. Finns i fler utföranden.
  Flos Lampadina Violet »

  1190 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos 2097 LED Mässing 50

  2097 LED är en taklampa från Flos, formgiven av Gino Sarfatti. Takkronan 2097 är en mycket uppskattad klassiker formgiven av den italienska formgivaren Gino Sarfatti. För att möta dagens miljömedvetna konsument har Flos nu tagit fram denna populära takkrona med LED-ljuskällor. Denna vackra armatur finns i tre lika storlekar med 18, 30 respektive 50 ljuskällor och kan monteras direkt i taket eller hängandes. Finns i flera olika utföranden.
  Flos 2097 LED Mässing 50 »

  39480 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Captain Flint Brass

  Captain Flint, golvlampa formgiven av Michael Anastassiades för Flos. Golvlampan har en elegant och minimalistisk design och kommer i två olika utföranden. Välj mellan Black med fot i svart Marquinamarmor och Brass med fot i Carraramarmor. Skärmen är justerbar, vilket gör det möjligt att på ett enkelt sätt rikta ljuset.
  Flos Captain Flint Brass »

  16400 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Coordinates W2

  Coordinates Wall är en vägglampa från Flos formgiven av Michael Anastassiades. Den eleganta armaturen är tillverkad av strängpressad, bearbetad aluminium, anodiserad i en vacker champagnefärg. Coordinates väggmonterade version finns i modellerna W1 och W2, där W1 har en vågrät stång, medans W2 kombinerar två stänger lodrät och vågrät. Vägglampan har en integrerad ljuskälla som sprider ett mjukt diffust sken, samtidigt som den ger ett exklusivt intryck till miljön den placeras i.
  Flos Coordinates W2 »

  10325 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos IC Lights T1 High Krom

  Kollektionen IC Lights är en serie fantastiska armaturer designad av Michael Anastassiades. Det till synes enkla och minimalistiska utseendet är vid närmare beskådning i själva verket en design i perfekt balans. Den klotrunda sfären balanserar på den nätta pinnen av metall till synes utan förankring. Idén fick Anastassiades när han såg ett videoklipp på nätet där en person jonglerade med flera klot samtidigt med hjälp av pinnar. Anastassiades häpnades av fingerfärdigheten och magin när kloten plötsligt såg ut att stå stilla i luften och ville fånga ögonblicket.    IC Lights har en skärm av handblåst opalglas och en stomme i massiv mässing, krom eller stål. Bordslampan finns i flera olika utföranden.
  Flos IC Lights T1 High Krom »

  5085 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Chiara Table Lamp Pink Gold / Oxide Red

  Chiara Table Lamp är designad av italienska arkitekten och formgivaren Mario Bellini år 1969 för Flos. Bordslampan är originellt formgiven med en reflekterande stomme i aluminium som pryds av en vacker skärm med säregen form. Chiara bordslampa har en formgjuten gummilist som löper längst med hela stommens profil och sätter ett alldeles unikt uttryck till armaturen. Strömkabeln är försedd med en dimmerbrytare för justering av ljusflödet. Välj mellan flera utföranden.
  Flos Chiara Table Lamp Pink Gold / Oxide Red »

  4495 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Tab LED Svart

  Tab T LED, bordslampa formgiven av Edward Barber och Jay Osgerby för Flos. Golvlampan har en elegant vikt skärm som går att vinkla 45°. Tab T LED finns även som golvlampa och heter då Tab F LED.
  Flos Tab LED Svart »

  3840 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Diabolo Pendant Beaver Brown

  Diabolo Pendant är formgiven av Achille Castiglioni år 1998 för Flos. Med sin stilrena och strama aluminiumskärm ger pendeln ett avskalat och modernt intryck var den än placeras. Diabolo ger ett nedåtriktat ljusflöde, med en diffusor som kan anpassas vertikalt från 95 till 210 cm genom att använda kabelrullen i takrosetten. Välj mellan flera utföranden.
  Flos Diabolo Pendant Beaver Brown »

  10675 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos IC Lights S2 Krom

  Kollektionen IC Lights är en serie fantastiska armaturer designad av Michael Anastassiades. Det till synes enkla och minimalistiska utseendet är vid närmare beskådning i själva verket en design i perfekt balans. Den klotrunda sfären balanserar på den nätta pinnen av metall till synes utan förankring. Idén fick Anastassiades när han såg ett videoklipp på nätet där en person jonglerade med flera klot samtidigt med hjälp av pinnar. Anastassiades häpnades av fingerfärdigheten och magin när kloten plötsligt såg ut att stå stilla i luften och ville fånga ögonblicket.    IC Lights har en skärm av handblåst opalglas och en stomme i massiv mässing, krom eller stål. Taklampan finns i två olika storlekar.
  Flos IC Lights S2 Krom »

  6740 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos IC Lights C/W2 Mässing

  Kollektionen IC Lights är en serie fantastiska armaturer designad av Michael Anastassiades. Det till synes enkla och minimalistiska utseendet är vid närmare beskådning i själva verket en design i perfekt balans. Den klotrunda sfären balanserar på den nätta pinnen av metall till synes utan förankring. Idén fick Anastassiades när han såg ett videoklipp på nätet där en person jonglerade med flera klot samtidigt med hjälp av pinnar. Anastassiades häpnades av fingerfärdigheten och magin när kloten plötsligt såg ut att stå stilla i luften och ville fånga ögonblicket.    IC Lights har en skärm av handblåst opalglas och en stomme i massiv mässing eller krom. Golvlampan finns i två olika storlekar.
  Flos IC Lights C/W2 Mässing »

  6375 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos 2097 Krom 18

  2097 är en taklampa från Flos, formgiven av Gino Sarfatti. Takkronan 2097 är en mycket uppskattad klassiker formgiven av den italienska formgivaren Gino Sarfatti. Denna vackra armatur finns i tre lika storlekar med 18, 30 respektive 50 ljuskällor och kan monteras direkt i taket eller hängandes. Finns i flera olika utföranden.
  Flos 2097 Krom 18 »

  13390 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Lampadina White

  Bordslampa Lampadina från Flos är en ytterst enkel, men tuff armatur. Lampadina ger en direkt ljusbild tack vare den rena ljuskällan. Själva foten är tillverkad av aluminium och sockeln är av backelit. Finns i fler utföranden.
  Flos Lampadina White »

  1190 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Taccia Svart LED

  Den exklusiva lampan Taccia från Flos designades 1962 av Achille Castiglioni och Pier Giacomo Castiglioni. Finns i tre utföranden, svart, anodiserad brons och anodiserad aluminium. Skärmen är tillverkad av genomskinligt glas vilket gör att man får en känsla av att den antar samma färg som sin omgivning. Tack vare sin storlek blir Taccia ett uppmärksammat blickfång var du än väljer att placera den.  Taccia finns även i en mindre variant, Taccia Small .
  Flos Taccia Svart LED »

  25495 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Chiara Floor Lamp Stainless Steel / Black

  Chiara Floor Lamp är designad av italienska arkitekten och formgivaren Mario Bellini år 1969 för Flos. Den robusta golvampan är originellt formgiven med en reflekterande stomme i rostfritt stål som pryds av en vacker skärm med säregen form. Chiara golvlampa har en formgjuten gummilist som löper längst med hela stommens profil och sätter ett alldeles unikt uttryck till armaturen. Strömkabeln är försedd med en dimmerbrytare för justering av ljusflödet. Se även bordslampan som ingår i samma familj.
  Flos Chiara Floor Lamp Stainless Steel / Black »

  20995 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Glo-Ball Basic 1

  Glo-Ball från Flos är en stilren bordslampa designad av Jasper Morrison. Lampan finns i två olika storlekar och även som taklampa.
  Flos Glo-Ball Basic 1 »

  6320 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Glo-Ball Basic 2

  Glo-Ball från Flos är en stilren bordslampa designad av Jasper Morrison. Lampan finns i två olika storlekar och även som taklampa.
  Flos Glo-Ball Basic 2 »

  7470 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos 2097 Mässing 30

  2097 är en taklampa från Flos, formgiven av Gino Sarfatti. Takkronan 2097 är en mycket uppskattad klassiker formgiven av den italienska formgivaren Gino Sarfatti. Denna vackra armatur finns i tre lika storlekar med 18, 30 respektive 50 ljuskällor och kan monteras direkt i taket eller hängandes. Finns i flera olika utföranden.
  Flos 2097 Mässing 30 »

  18740 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos Flauta Riga Vit

  Flauta Riga är en vägglampa formgiven av Patricia Urquiola år 2020 för Flos. Den stilrent utformade vägglampan har hämtat inspiration från flöjtinstrumentet med sin raka minimalistiska lampkropp. Vägglampan är tillverkad av pulverlackerad aluminium och utrustad med dubbla ljusemissioner. Reflektorn kan flyttas till både övre eller nedre delen av armaturen, beroende på vilken ljuseffekt som önskas. Finns tillgänglig i flera utföranden. Se även vägglampan Flauta Spiga för annat mönster på höljet.
  Flos Flauta Riga Vit »

  5285 SEK

  Lannamobler.se

 • Flos IC Lights T1 Low Krom

  Kollektionen IC Lights är en serie fantastiska armaturer designad av Michael Anastassiades. Det till synes enkla och minimalistiska utseendet är vid närmare beskådning i själva verket en design i perfekt balans. Den klotrunda sfären balanserar på den nätta pinnen av metall till synes utan förankring. Idén fick Anastassiades när han såg ett videoklipp på nätet där en person jonglerade med flera klot samtidigt med hjälp av pinnar. Anastassiades häpnades av fingerfärdigheten och magin när kloten plötsligt såg ut att stå stilla i luften och ville fånga ögonblicket.    IC Lights har en skärm av handblåst opalglas och en stomme i massiv mässing, krom eller stål. Bordslampan finns i flera olika utföranden.
  Flos IC Lights T1 Low Krom »

  5085 SEK

  Lannamobler.se

Kolla också