Fina fönsterlampor med behagligt ljus

Fina fönsterlampor inreder ditt hem och ger ett behagligt ljus.

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • PR Home NOTICE Fönsterlampa Råsvart 9cm

  Industriell och robust fönsterslampa med karaktär i råsvart metall. Lampan funkar lika bra att hänga i taket så som i fönstret och passar bra att kombinera med fler storlekar och modeller i samma serie. Vi rekommenderar att köpa till en av våra stora och dekorativa LED-lampor som häftigt kommer att framhäva lampan.Design & egenskaperIndustriell fönsterlampa i stilren design.Tillverkad i metall.Textilsladd 3,5 m i svart med väggkontakt.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home NOTICE Fönsterlampa Råsvart 9cm »

  340 SEK

  Soffadirekt.se

 • Gelia 050000505 Förgreningsbox Ojordad, Vit, Belysning

  Ojordad förgreningsbox för 1 till 4 utgående kablar. Lämpad för till exempel fönsterlampor.
  Gelia 050000505 Förgreningsbox Ojordad, Vit, Belysning »

  23 SEK

  Proffsmagasinet.se

 • PR Home Milla Fönsterlampa Svart 20

  Rund modern fönster/taklampa i färgat glas med svarta detaljer och svart textilsladd. Snygg ensam eller flera tillsammans. Denna lampan ingår i vår serie Milla som består av tak, fönster, bord och golv lampa.
  PR Home Milla Fönsterlampa Svart 20 »

  519 SEK

  Calixter.se

 • No name Shape Fönsterlampa 38cm Guld

  Shape fönsterlampa 38cm guld Shape fönsterlampa 38cm guld avlång med plats för valfri E27 ljuskälla. Som ljuskälla till denna armatur rekommenderas en avlång lampa.
  No name Shape Fönsterlampa 38cm Guld »

  249 SEK

  FYNDIQ

 • EKMAN fönsterlampa Mässing/opalglas

  Klot av fint opalglas med stilrent fäste. Sladdlängd 3,5 m med väggkontakt. Takplugg ingår ej p.g.a. nya EU-regler. Den finns att köpa separat och heter ROOF MOON takplugg. Material: Opalglas och metall. Storlek: ø 13 cm. Sockel/lampa: 1 st E14 max 25 w glödlampa eller 5 w lågenergilampa. Glödlampa medföljer ej. Tips/råd: Tre lampor som hängs på olika höjd blir en fin detalj i ditt fönster.
  EKMAN fönsterlampa Mässing/opalglas »

  384 SEK

  Jotex.se

 • Aneta Lighting - Fönsterpendel BELL - Svart

  Bell fönsterlampa i färg svart/rökgrå. Lampans huvudmaterial är metall/glas. E14 sockel för ljuskälla med 30W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer inte. Lampan tänds och släcks med strömbrytare på sladd. Lampan monteras på hålbricka på sladd. Lampan ansluts til ström med stickpropp.
  Aneta Lighting - Fönsterpendel BELL - Svart »

  459 SEK

  Ellos.se

 • Pr Home Chicago Tak/fönster Svart 18cm

  Stilren och klassisk tak-och fönsterlampa i metall. Finns i flera snygga finishar. Både snygg att hänga ensamma eller tillsammans. Lampan har en 1,2 meter lång sladd med takkopp i samma färg som lampan.
  Pr Home Chicago Tak/fönster Svart 18cm »

  529 SEK

  CDON

 • PR Home BOSTON Fönsterlampa Råkoppar

  Industriell taklampa med liknelse av en gammal arbetslampa i råkoppar. Passar lika bra att hänga i taket så som vid fönstret. Glödlampan spelar en stor roll i lampans helthet så vi rekommenderar att använda en dekorativ glödlampa så som en koltrådsglödlampa.Design & egenskaperSnygg lampa i industriell design.Tillverkad i metall.Textilsladd 3,5 m i svart med väggkontakt.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home BOSTON Fönsterlampa Råkoppar »

  540 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home CLEVELAND Fönsterlampa Grå

  Industriell lampa i svart med detaljer och insida i mässing. Lampan har en unik upphängningsanordning och ventilation upptill. Cleaveland passar perfekt att hänga i fönstret och även så som i köket och i hallen. Takkontakt köpes separat. På grund av nya EU-direktiv så ingår inte takkontakt. Design & egenskaperIndustriell fönsterlampa med detaljer i mässing.Tillverkad i metall.Plastsladd 1,6 m i svart.E27, max 40W. Ljuskälla och takkontakt ingår ej.
  PR Home CLEVELAND Fönsterlampa Grå »

  596 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home BOSTON Fönsterlampa Råsilver

  Industriell taklampa med liknelse av en gammal arbetslampa i råsilver. Passar lika bra att hänga i taket så som vid fönstret. Glödlampan spelar en stor roll i lampans helthet så vi rekommenderar att använda en dekorativ glödlampa så som en koltrådsglödlampa.Design & egenskaperSnygg lampa i industriell design.Tillverkad i metall.Textilsladd 3,5 m i svart med väggkontakt.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home BOSTON Fönsterlampa Råsilver »

  540 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home AMPLE Fönsterlampa Svart H15

  Ample utstrålar en elegant stilrenhet med dess enkla, raka design och har “PR” ingjutet på lampan. Ljuskällan i Ample är placerad långt in vilket skapar en häftig effekt med ljuset, och kan användas som spotlight med en starkare ljuskälla. Ample kan hängas ensam i fönstret eller exempelvis med flera i rad över köksbordet.Design & egenskaperRustik lampa med enkel och rak design.Tillverkad i metall och har en svart finish.Svart textilsladd 3,5 m med väggkontakt.Lampans öppning är 6,5 cm, lamphållaren sitter 6,5 cm upp i lampan.E27, max 25W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home AMPLE Fönsterlampa Svart H15 »

  516 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home CHICAGO Tak/Fönsterlampa Antiksilver 18 cm

  Chicago är en lampa klassisk modell som både kan hängas i tak eller i fönster. Lampan har en finish i antiksilver, och med dess stilrena uttryck passar den i de flesta hem. Passar fint med den större taklampan Chicago Classic.Design & egenskaperStilren lampa i klassisk modell.Tillverkad i metall. Finish i antiksilver.Plastsladd 1,2m i samma färg som lampan med väggkontakt.E27, max 25W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home CHICAGO Tak/Fönsterlampa Antiksilver 18 cm »

  516 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home GRID Tak/Fönsterlampa Svart 27 cm

  Grid är en mångsidig lampa som både kan hängas i tak, fönster eller placeras på bord. Lampan har en rund form och är tillverkad i ett metallgaller som skapar ett vackert mönster när lampan är tänd. Kombinera gärna skärmen med en spännande ljuskälla för att ge den en personlig touch.Design & egenskaperMångsidig lampa som kan placeras på flera olika sätt.Tillverkad i metallnät.Vacker svart färg.Svart textilsladd 3,5m med väggkontakt.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home GRID Tak/Fönsterlampa Svart 27 cm »

  676 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home NOTICE Fönsterlampa Råmässing 9 cm

  Industriell och robust fönsterslampa med karaktär i råmässing. Lampan funkar lika bra att hänga i taket så som i fönstret och passar bra att kombinera med fler storlekar och modeller i samma serie. Vi rekommenderar att köpa till en av våra stora och dekorativa LED-lampor som häftigt kommer att framhäva lampan. Design & egenskaperIndustriell fönsterlampa i stilren design.Tillverkad i metall.Textilsladd 3,5 m i svart med väggkontakt.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.Notera att andra bilden visar lampan i råsilver.
  PR Home NOTICE Fönsterlampa Råmässing 9 cm »

  340 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home CHICAGO Tak/Fönsterlampa Grå 18 cm

  Chicago är en lampa klassisk modell som både kan hängas i tak eller i fönster. Lampan är pläterad i antiksilver och med dess stilrena uttryck passar den i de flesta hem. Passar fint med den större taklampan Chicago Classic.Design & egenskaperStilren lampa i klassisk modell.Tillverkad i metall och pläterad i antiksilver.Plastsladd 1,2m i samma färg som lampan med takkopp.E27, max 25W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home CHICAGO Tak/Fönsterlampa Grå 18 cm »

  420 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home PETAL Fönsterlampa 15 cm Mässing

  Petal är en vacker fönsterlampa som har en finish i mässing. Taklampan är handgjord vilket gör att varje exemplar är unikt. Lampskärmen består av ovala former som liknar blomblad och skapar ett elegant ljusspel.Design & egenskaperVacker handgjord, fönsterlampa vars skärm utgörs av blomblad i metall.Lampan är i metall och har en finish i mässing.Eftersom att lampan är handgjord kan mindre variationer förekomma.Plastsladd 3,5 m med väggkontakt i svart. E14, max 25W. IP20. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home PETAL Fönsterlampa 15 cm Mässing »

  516 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home PANAMA Fönsterlampa Råmässing

  Robust fönsterlampa i råmässing som passar lika bra som taklampa och som gör sig bra i grupp. Lampan har en stilren enkelhet med industriell finish som gör att den passar i de flesta hem och stilar.
  PR Home PANAMA Fönsterlampa Råmässing »

  796 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home GRID Fönsterlampa 10 cm Svart

  Grid fönsterlampa från PR Home passar bra in i många miljöer och ger ifrån sig fina reflektioner när den är tänd. Fönsterlampan skapar en industriell känsla i hemmet och passar perfekt vid fönstret.Design & egenskaperFönsterlampa i en stilren design.Tillverkad av metall i pulverlackad mattsvart finish.E27, max 3,5W. Ljuskällor ingår. Takkontakt ingår ej. Textilsladd 4 m i svart färg med väggkontakt.Färgtemperatur är 2700K. Energieffektivitetsklass är A.
  PR Home GRID Fönsterlampa 10 cm Svart »

  420 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home NOTICE Fönsterlampa Råsvart 27cm

  Notice är en rustik fönsterlampa med industriell känsla. I lampans botten fästs en glödlampa vilket på så vis fångar ens fokus med dess unika design. Fönsterlampor är det perfekta sättet att ge ditt hem en personlig touch.Design & egenskaperIndustriell fönsterlampa i stilren design.Tillverkad i metall och har en färg i råsvart.Textilsladd 3,5m i svart färg med väggkontakt.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home NOTICE Fönsterlampa Råsvart 27cm »

  540 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home STRATOSPHERE Fönsterlampa Guld

  Sratosphere är en stor och fyllig men samtidigt nätt fönsterlampa som går att reglera bredden på med sina ställbara ringar i blank guldfinish. En häftig detalj i hemmet som kommer att dra till sig ögat. Vi rekommenderar att köpa till en dekorativ LED-lampa som ger ifrån sig ett vackert och varmt ljus då ljuskälla ej medföljer. Här kan du påverka vilket typ av ljus och storlek på lampan du vill ha. Kolla in vårt sortiment efter vilken ljuskälla som passar just dig.Design & egenskaperVacker taklampa där djupet kan varieras.Tillverkad i metall.Textilsladd 3,5 m i svart med väggkontakt.E14, max 25W. IP20. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home STRATOSPHERE Fönsterlampa Guld »

  356 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home AMPLE Fönsterlampa Silver H15

  Ample utstrålar en elegant stilrenhet med dess enkla, raka design och har “PR” ingjutet på lampan. Ljuskällan i Ample är placerad långt in vilket skapar en häftig effekt med ljuset, och kan användas som spotlight med en starkare ljuskälla. Ample kan hängas ensam i fönstret eller exempelvis med flera i rad över köksbordet.Design & egenskaperRustik lampa med enkel och rak design.Tillverkad i metall och har en silvrig finish.Svart textilsladd 3,5 m med väggkontakt.Lampans öppning är 6,5 cm, lamphållaren sitter 6,5 cm upp i lampan.E27, max 25W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home AMPLE Fönsterlampa Silver H15 »

  516 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home NOTICE Fönsterlampa Råmässing 42 cm

  Industriell och robust fönsterslampa med karaktär i råmässing. Lampan funkar lika bra att hänga i taket så som i fönstret och passar bra att kombinera med fler storlekar och modeller i samma serie. Vi rekommenderar att köpa till en av våra stora och dekorativa LED-lampor som häftigt kommer att framhäva lampan. Design & egenskaperIndustriell fönsterlampa i stilren design.Tillverkad i metall.Textilsladd 3,5 m i svart med väggkontakt.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.Notera att andra bilden visar lampan i råsilver.
  PR Home NOTICE Fönsterlampa Råmässing 42 cm »

  676 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home NOTICE Fönsterlampa Råsilver 42 cm

  Industriell och robust fönsterslampa med karaktär i råsilver. Lampan funkar lika bra att hänga i taket så som i fönstret och passar bra att kombinera med fler storlekar och modeller i samma serie. Vi rekommenderar att köpa till en av våra stora och dekorativa LED-lampor som häftigt kommer att framhäva lampan. Design & egenskaperIndustriell fönsterlampa i stilren design.Tillverkad i metall.Textilsladd 3,5 m i svart med väggkontakt.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home NOTICE Fönsterlampa Råsilver 42 cm »

  676 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home NOTICE Fönsterlampa Råsilver 27 cm

  Notice är en rustik fönsterlampa med industriell känsla. I lampans botten fästs en glödlampa vilket på så vis fångar ens fokus med dess unika design. Fönsterlampor är det perfekta sättet att ge ditt hem en personlig touch.Design & egenskaperIndustriell fönsterlampa i stilren design.Tillverkad i metall och har en färg i råsilver.Textilsladd 3,5m i svart färg med väggkontakt.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home NOTICE Fönsterlampa Råsilver 27 cm »

  540 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home NOTICE Fönsterlampa Råkoppar 42cm

  Notice är en rustik fönsterlampa med industriell känsla. I lampans botten fästs en glödlampa vilket på så vis fångar ens fokus med dess unika design. Fönsterlampor är det perfekta sättet att ge ditt hem en personlig touch.Design & egenskaperIndustriell fönsterlampa i stilren design.Tillverkad i metall och har en färg i råkoppar.Textilsladd 3,5m i svart färg med väggkontakt.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home NOTICE Fönsterlampa Råkoppar 42cm »

  356 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home CLEVELAND Fönsterlampa Svart

  Industriell lampa i svart med detaljer och insida i mässing. Lampan har en unik upphängningsanordning och ventilation upptill. Cleveland passar perfekt att hänga i fönstret och även så som i köket och i hallen. Takkontakt köpes separat. På grund av nya EU-direktiv så ingår inte takkontakt. Design & egenskaperIndustriell fönsterlampa med detaljer i mässing.Tillverkad i metall.Plastsladd 1,6 m i svart.E27, max 40W. Ljuskälla och takkontakt ingår ej.
  PR Home CLEVELAND Fönsterlampa Svart »

  596 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home AMPLE Fönsterlampa Guld H15

  Ample utstrålar en elegant stilrenhet med dess enkla, raka design och har “PR” ingjutet på lampan. Ljuskällan i Ample är placerad långt in vilket skapar en häftig effekt med ljuset, och kan användas som spotlight med en starkare ljuskälla. Ample kan hängas ensam i fönstret eller exempelvis med flera i rad över köksbordet.Design & egenskaperRustik lampa med enkel och rak design.Tillverkad i metall och har en guldig finish.Svart textilsladd 3,5 m med väggkontakt.Lampans öppning är 6,5 cm, lamphållaren sitter 6,5 cm upp i lampan.E27, max 25W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home AMPLE Fönsterlampa Guld H15 »

  516 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home NOTICE Fönsterlampa Blanksvart 9cm

  Industriell och robust fönsterslampa med karaktär i blanksvart metall. Lampan funkar lika bra att hänga i taket så som i fönstret och passar bra att kombinera med fler storlekar och modeller i samma serie. Vi rekommenderar att köpa till en av våra stora och dekorativa LED-lampor som häftigt kommer att framhäva lampan.Design & egenskaperIndustriell fönsterlampa i stilren design.Tillverkad i metall.Textilsladd 3,5 m i svart med väggkontakt.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home NOTICE Fönsterlampa Blanksvart 9cm »

  316 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home NOTICE Fönsterlampa Råguld 27cm

  Notice är en rustik fönsterlampa med industriell känsla. I lampans botten fästs en glödlampa vilket på så vis fångar ens fokus med dess unika design. Fönsterlampor är det perfekta sättet att ge ditt hem en personlig touch.Design & egenskaperIndustriell fönsterlampa i stilren design.Tillverkad i metall och har en färg i råguld.Textilsladd 3,5m i svart färg med väggkontakt.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home NOTICE Fönsterlampa Råguld 27cm »

  540 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home CHICAGO Tak/Fönsterlampa Vit 18 cm

  Chicago är en lampa klassisk modell som både kan hängas i tak eller i fönster. Lampan har en utsida i vitt och insida i silver, och med dess stilrena uttryck passar den i de flesta hem. Passar fint med den större taklampan Chicago Classic.Design & egenskaperStilren lampa i klassisk modell.Tillverkad i metall. Vit utsida och silvrig insida.Plastsladd 1,2m i samma färg som lampan med takkopp.E27, max 25W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home CHICAGO Tak/Fönsterlampa Vit 18 cm »

  420 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home NOTICE Fönsterlampa Råguld 42 cm

  Notice är en rustik fönsterlampa med industriell känsla. I lampans botten fästs en glödlampa vilket på så vis fångar ens fokus med dess unika design. Fönsterlampor är det perfekta sättet att ge ditt hem en personlig touch.Design & egenskaperIndustriell fönsterlampa i stilren design.Tillverkad i metall och har en färg i råguld.Textilsladd 3,5m i svart färg med väggkontakt.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home NOTICE Fönsterlampa Råguld 42 cm »

  676 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home CHICAGO Tak/Fönsterlampa Svart 18 cm

  Chicago är en lampa klassisk modell som både kan hängas i tak eller i fönster. Lampan är svart med guldfolie på insidan, och med dess stilrena uttryck passar den i de flesta hem. Passar fint med den större taklampan Chicago Classic.Design & egenskaperStilren lampa i klassisk modell.Tillverkad i metall. Svart utsida och guldfolierad insida.Plastsladd 1,2m i samma färg som lampan med takkopp.E27, max 25W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home CHICAGO Tak/Fönsterlampa Svart 18 cm »

  420 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home NOTICE Fönsterlampa Råguld 9cm

  Industriell och robust fönsterslampa med karaktär i råguld. Lampan funkar lika bra att hänga i taket så som i fönstret och passar bra att kombinera med fler storlekar och modeller i samma serie. Vi rekommenderar att köpa till en av våra stora och dekorativa LED-lampor som häftigt kommer att framhäva lampan. Design & egenskaperIndustriell fönsterlampa i stilren design.Tillverkad i metall.Textilsladd 3,5 m i svart med väggkontakt.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.Notera att andra bilden visar lampan i råsilver.
  PR Home NOTICE Fönsterlampa Råguld 9cm »

  340 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home NOTICE Fönsterlampa Råsilver 9 cm

  Industriell och robust fönsterslampa med karaktär i råsilver. Lampan funkar lika bra att hänga i taket så som i fönstret och passar bra att kombinera med fler storlekar och modeller i samma serie. Vi rekommenderar att köpa till en av våra stora och dekorativa LED-lampor som häftigt kommer att framhäva lampan. Design & egenskaperIndustriell fönsterlampa i stilren design.Tillverkad i metall.Textilsladd 3,5 m i svart med väggkontakt.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home NOTICE Fönsterlampa Råsilver 9 cm »

  340 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home NOTICE Fönsterlampa Råsvart 42cm

  Notice är en rustik fönsterlampa med industriell känsla. I lampans botten fästs en glödlampa vilket på så vis fångar ens fokus med dess unika design. Fönsterlampor är det perfekta sättet att ge ditt hem en personlig touch.Design & egenskaperIndustriell fönsterlampa i stilren design.Tillverkad i metall och har en färg i råsvart.Textilsladd 3,5m i svart färg med väggkontakt.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home NOTICE Fönsterlampa Råsvart 42cm »

  676 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home PANAMA Fönsterlampa Råsilver

  Robust fönsterlampa i råsilver som passar lika bra som taklampa och som gör sig bra i grupp. Lampan har en stilren enkelhet med industriell finish som gör att den passar i de flesta hem och stilar.Design & egenskaperStilren taklampa i rustik design.Tillverkad i metall.Plastsladd 1,2 m i svart.E27, max 25W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home PANAMA Fönsterlampa Råsilver »

  796 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home GRID Fönsterlampa 12,5 cm Svart

  Grid fönsterlampa från PR Home passar bra in i många miljöer och ger ifrån sig fina reflektioner när den är tänd. Fönsterlampan skapar en industriell känsla i hemmet och passar perfekt vid fönstret.Design & egenskaperFönsterlampa i en stilren design.Tillverkad av metall i pulverlackad mattsvart finish.E27-sockel, max 3,5W. Ljuskälla ingår. Takkontakt ingår ej. Textilsladd 4 m i svart färg med väggkontakt.Färgtemperatur är 2700K. Energieffektivitetsklass är A.
  PR Home GRID Fönsterlampa 12,5 cm Svart »

  420 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home NOTICE Fönsterlampa Råmässing 27cm

  Notice är en rustik fönsterlampa med industriell känsla. I lampans botten fästs en glödlampa vilket på så vis fångar ens fokus med dess unika design. Fönsterlampor är det perfekta sättet att ge ditt hem en personlig touch.Design & egenskaperIndustriell fönsterlampa i stilren design.Tillverkad i metall och har en färg i råmässing.Textilsladd 3,5m i svart färg med väggkontakt.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home NOTICE Fönsterlampa Råmässing 27cm »

  540 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home NOTICE Fönsterlampa Råkoppar 9cm

  Industriell och robust fönsterslampa med karaktär i råkoppar. Lampan funkar lika bra att hänga i taket så som i fönstret och passar bra att kombinera med fler storlekar och modeller i samma serie. Vi rekommenderar att köpa till en av våra stora och dekorativa LED-lampor som häftigt kommer att framhäva lampan.Design & egenskaperIndustriell fönsterlampa i stilren design.Tillverkad i metall.Textilsladd 3,5 m i svart med väggkontakt.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home NOTICE Fönsterlampa Råkoppar 9cm »

  156 SEK

  Soffadirekt.se

 • PR Home BOSTON Fönsterlampa Råmässing

  Industriell taklampa med liknelse av en gammal arbetslampa i råmässing. Passar lika bra att hänga i taket så som vid fönstret. Glödlampan spelar en stor roll i lampans helthet så vi rekommenderar att använda en dekorativ glödlampa så som en koltrådsglödlampa.Design & egenskaperSnygg lampa i industriell design.Tillverkad i metall.Textilsladd 3,5 m i svart med väggkontakt.E27, max 40W. Ljuskälla ingår ej.
  PR Home BOSTON Fönsterlampa Råmässing »

  540 SEK

  Soffadirekt.se

Kolla också