Belysning och lampor för inomhus och utomhusbruk

Funktionell belysning och vackra lampor för inomhus och utomhusbruk. Hitta din vägglampa, taklampa, utelampa eller badrumslampa här.

Avancerad sökning   
 • Jonathan Adler Globo bordslampa mässing

  Globo är en elegant bordslampa från Jonathan Adler. Bordslampan som är en skulptur i sig står på en stadig fot av marmor och har en stomme i mässing. Lampan har dekorativa bollar i akryl som vackert reflekterar ljuset. Storlek på sockeln är E27 med en maxwatt på 40 watt och max 220 volt. Lampskärmen inkluderar.
  Jonathan Adler Globo bordslampa mässing »

  17700 SEK

  Newport.se

 • Globo LEDlist Eduard Tuya-Smart RGBW CCT fjärrkontroll

  Eduard LED-strip för atmosfärisk belysning - enkel kontroll via fjärrkontroll eller app Eduard LED-strip garanterar särskilt bra ljusmoment. Detta kan ställas in i många ljusa färger och kan också nedtonas. Den styrs bekvämt via den medföljande fjärrkontrollen; tack vare det innovativa Tuya-systemet kan det också styras via en gratis app eller länkas till en röstassistent som Amazon Echo eller Google Home. Monteringen är enkel och enkel tack vare den självhäftande ryggen. Tejpen levereras med en längd på fem meter, men den kan förkortas vid vissa punkter. Den kan anpassas individuellt till alla vardagskoncept och passar som ett dekorativt element i det moderna vardagsrummet eller som en speciell finish i köket. Tekniska specifikationer - energiklass A + - Ljusfärg justerbar från varmvit (3000 K) till dagsljus (6500 K) - Fixerbar färgförändringsfunktion - dimbar Specialfunktioner / kompatibilitet - styrbar via gratis Tuya Smart-appen (tillgänglig för iOS och Android) - Kompatibel med röstassistenter som Amazon Echo, Google Home, Apple HomeKit och många fler.
  Globo LEDlist Eduard Tuya-Smart RGBW CCT fjärrkontroll »

  911 SEK

  Lamp24.se

 • 455 SEK

  Lamp24.se

 • 573 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Vägglampa Viktor industridesign

  Vägglampan Viktor - stilrent tillbehör till en industriell design En inredning i industriell stil kan effektfullt betonas genom att använda extra ljuskällor i samma stil. För detta passar metallvägglampan Viktor utmärkt. Designen av vägglampan, som är tillverkade av metall i svart och mässingsfärg, påminner om den tidiga industrialiseringsperioden. Som ljuskälla kan E27-lampor på upp till 60 W användas. Särskilt vackert är det med retrofit-glödlampor, som kan beställas under Tillbehör.
  Globo Vägglampa Viktor industridesign »

  736 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Soldriven LED-dekorbelysning 33216, trana, grå

  En trana i trädgården – soldriven LED-dekorationslampa 33216 Den soldrivna LED-dekorationslampan 33216 är ett blickfång i trädgården och har formen av en trana. Den är helt grå och har en yta som ser antik ut för ett naturligt utseende. Den lyser i upp till 6 timmar, när batteriet är fulladdat. Det integrerade NiMH 300 mAh-batteri lagrar solenergin och avger sedan varmvitt ljus via den integrerade LED-ljuskällan i omgivningen. På så sätt lyser tranans fjäderdräkt och sörjer för stämningsfull belysning.
  Globo Soldriven LED-dekorbelysning 33216, trana, grå »

  544 SEK

  Lamp24.se

 • Globo LEDlampa E27 10 W Tuya-Smart, RGB, dimbar

  E27 LED-lampa Tuya Smart - kompatibel med olika röstassistenter Den här LED-lampan är särskilt flexibel. Den kan styras antingen via den medföljande fjärrkontrollen utan internetuppkoppling eller via den kostnadsfria Tuya Smart-appen, som kan anslutas till lampan via WiFi i hemmet. Tack vare det innovativa Tuya-systemet kan lampan enkelt anslutas till olika röstassistenter. Det finns knappast några begränsningar när det gäller valet av ljusfärg och en dimmer gör det möjligt att anpassa ljuset till personliga preferenser. Timerfunktionen gör det möjligt att tända och släcka ljuset på ett tillförlitligt sätt även när du är frånvarande. Tekniska data - Ljusfärgen kan justeras från varmvitt (3 000 K) till dagsljus (6 000 K) - funktion för fixerbar färgändring - dimbar Särskilda egenskaper / kompatibilitet - Kan styras via den kostnadsfria Tuya Smart-appen (tillgänglig för iOS och Android). - kan dessutom styras med den medföljande fjärrkontrollen - kompatibel med röstassistenter som Amazon Echo, Google Home, Apple HomeKi osv.
  Globo LEDlampa E27 10 W Tuya-Smart, RGB, dimbar »

  262 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Rostfärgad pendellampa Xirena i metall

  Inbjudande pendellampa Xirena I kombinerar färgerna rost och guld Den som vill ha ljusaccenter ovanför bord och soffor samt vill gestalta rummet med hjälp av belysningen kommer att gilla pendellampan Xirena I. Med sitt diskret takfäste och smala ledning svävar pendellampan i rummet och är ett modernt blickfång. Den halvrunda lampskärmen består av rostfärgad metall och skapar på så sätt en medvetet puristisk och behagligt kall rumsatmosfär. Pendellampan Xirena I:s insida har istället en gyllene färg så att en livlig kontrast mellan insidan och utsidan skapas. Denna lek med kontraster kommer redan i dagsljuset till sin rätt och förstärks så fort pendellampan Xirena I tänds när det blir mörkt ute.
  Globo Rostfärgad pendellampa Xirena i metall »

  1235 SEK

  Lamp24.se

 • Globo LEDbordslampa Mitti med USB-anslutning, svart

  Mitti LED skrivbordslampa med USB-anslutning och många praktiska funktioner Mitti LED-bordslampa är en riktig allroundtalang och lämpar sig särskilt bra för kontoret, men kan också användas i barn- och ungdomsrummet. Lampan har en flexibel arm som kan justeras individuellt. Armaturens ljusstyrka regleras med den integrerade dimfunktionen, och det är också möjligt att variera ljusfärgen från varmvitt till dagsljusvitt. I basen finns en RGB-belysning som lyser i klara färger och kan fungera som ett trevligt nattljus. En särskilt praktisk funktion är den integrerade USB-porten, som kan användas för att ladda smartphones eller surfplattor med en lämplig USB-kabel.
  Globo LEDbordslampa Mitti med USB-anslutning, svart »

  1201 SEK

  Lamp24.se

 • Globo LED-solcellslampa 33038, x 15 cm, antikt vit

  Dekorativ stolpbelysning – LED-solcellslampa 33038 LED-solcellslampan 33038 är ett kvadratiskt ljusobjekt som kan placeras på en stolpe utomhus. Den är utrustad med en solpanel, strömbrytare och LED-ljuskälla. I leveransen ingår fyra grundplattor i olika storlekar. Lampan består av två delar: en grundplatta som ska väljas beroende på stolpens mått och en dekorativ belysningsmodul. Det sista nämnda fångar solens energi via solpanelen, lagrar denna i det integrerade batteriet och ger varmvit belysning i upp till 6 timmar, om detta är fulladdat. LED-solcellslampa 33038 är utmärkt lämpad för att belysa tomtgränsen.
  Globo LED-solcellslampa 33038, x 15 cm, antikt vit »

  336 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Grå väggspot Jonas

  Väggspotlighten Jonas i grått – en funktionell och stilfull belysningslösning Modellen är medvetet enkel, vilket öppnar upp för många användningsmöjligheter. Väggspotlighten Jonas’ design satsar på lugna, runda former och enkla färger för att framhäva ljuskällans funktionalitet. Tack vare den vita insidan förstärks ljuset ytterligare och det justerbara lamphuvudet i metall sörjer för flexibla belysningslösningar. Väggspotlighten Jonas gör ett nostalgiskt och samtidigt tidlöst intryck. Denna ljuskälla är först och främst lämplig för att ljussätta specifika områden och mörka vrå. Vägglampan Jonas harmoniserar perfekt med alla urbana inredningskoncept, men passar även till olika retro-stilar. Lampan kan användas enkelt eller i set för att komplettera belysningen i vardagsrummet eller kontoret samt i exempelvis trapphuset på ett smart sätt.
  Globo Grå väggspot Jonas »

  389 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Vacker plafondlampa GIULIETTA, 4 ljuskällor

  Plafondlampan GIULIETTA - mjuk belysning för hemtrevliga rum, fyra ljuskällor Det är omöjligt att misskänna den mjuka effekten som plafondlampan GIULIETTA sänder ut i rummet. Denna åstadkoms genom lampans utmärkta kombination av form och färg. Plafondlampan är dekorerad med florala motiv i vitt och violett som sträcker sig in i rummet. De nämnda färgerna understryker återhållsamheten i denna dekoration. Lågenergilamporna som lampan är avsedd för (ingår inte i leveransen) säkerställer dessutom låg energiförbrukning och lång livslängd. Produkten lämpar sig perfekt för sådana rum där lugn och mjukhet är viktiga, utan att stilrenhet ska försummas.
  Globo Vacker plafondlampa GIULIETTA, 4 ljuskällor »

  536 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Takspotlight Giorgio i rostbrunt, tre ljuskällor

  Taklampa Giorgio med tre rostfärgade metallskärmar – industriell romantik och hög funktionalitet Takspotlightens design med tre ljuskällor inspirerades av de raka linjerna som man hittar hos fabrikslampor. Den runda metallspiralen gör ett funktionellt och samtidigt elegant intryck. Tack vare den enkla rostbruna färgen står takspotlighten vad gäller utseendet i bakgrunden för att harmoniskt kunna integreras i olika inredningskoncept. Metallskärmarna kan justeras steglöst så att flera ljuslösningar är möjliga. På så sätt kan exempelvis ett vitt målat tak belysas för mer diffust ljus eller ett speciellt område i rummet kan ljussättas direkt och målriktat. Taklampan Giorgio passar först och främst till alla inredningskoncept där man lägger stor vikt på rationalitet och avstår från krusiduller. Utöver den industriella stilen med en vintage-känsla passar denna modell även i puristiska interiörer. För att gestalta en harmonisk ljuslösning rekommenderas det att takspotlighten Giorgio kombineras med lampor i liknande design.
  Globo Takspotlight Giorgio i rostbrunt, tre ljuskällor »

  998 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Trädmönstrad taklampa Cianna

  Glänsande förkromad taklampa Cianna med dekorerad skärm Denna dekorativa taklampa blir ett verkligt blickfång i samband med många aktuella inredningsstilar. Detta tack vare den dekorativa skärmen av rostfritt stål, som inte bara strålar genom den glänsande kromfinishen, utan även på grund av trädmönstret, som är utstansat ur skärmen. På så sätt skapas en allmänbelysning med alldeles speciell ton. Taklampan Cianna är även i släckt tillstånd en dekorationsdetalj för varje rum.
  Globo Trädmönstrad taklampa Cianna »

  655 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Grå takspotlight Jonas, 3 ljuskällor spiralform

  Taklampa Jonas med tre ljuskällor – retro-design med fokus på funktionalitet Cirkeln är det dominerande elementet i den enkla taklampans design. Taklampan Jonas med tre spotlighter gör på grund av dessa lugna, raka linjer ett harmoniskt och elegant intryck. Designerna bakom denna modell inspirerades av den funktionella designen under industrialiseringen och man la stor vikt på att göra lampan så praktiskt som möjligt. Den vita insidan utgör en fantastisk kontrast till den grå utsidan och förstärker dessutom ljusutbytet. Taklampan Jonas med tre ljuskällor fungerar utmärkt för att belysa specifika områden, men kan även användas som allmänbelysning i rummet om så önskas. Takspotlighten Jonas med tre ljuskällor kan integreras i alla inredningskoncept med industriell känsla. Även tidlösa och minimalistiska interiörer profiterar av denna attraktiva ljuskälla. Hemma eller i kontoret öppnar takspotlighten Jonas upp för otaliga inredningsmöjligheter, bland annat som belysning i vardagsrummet, kontoret eller hallen. Den kan med fördel kompletteras med andra lampor i nostalgisk design.
  Globo Grå takspotlight Jonas, 3 ljuskällor spiralform »

  1019 SEK

  Lamp24.se

 • Globo LEDbordslampa Mitti med USB-anslutning silver/vit

  Mitti LED skrivbordslampa med USB-anslutning och många praktiska funktioner Mitti LED-bordslampa är en riktig allroundtalang och lämpar sig särskilt bra för kontoret, men kan också användas i barn- och ungdomsrummet. Lampan har en flexibel arm som kan justeras individuellt. Armaturens ljusstyrka regleras med den integrerade dimfunktionen, och det är också möjligt att variera ljusfärgen från varmvitt till dagsljusvitt. I basen finns en RGB-belysning som lyser i klara färger och kan fungera som ett trevligt nattljus. En särskilt praktisk funktion är den integrerade USB-porten, som kan användas för att ladda smartphones eller surfplattor med en lämplig USB-kabel.
  Globo LEDbordslampa Mitti med USB-anslutning silver/vit »

  1201 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Takspotlight 54814- med 4 skärmar

  Fyrlamell taklampa 54814-4 i lång form taklampa 54.814-4 är utformad i en något krökt form gjord av matt svart metall. Burskärmarna av metallstänger är dekorerade med fin gulddekor som ser ut som gulddamm på svartmetallen. Vid den smalaste punkten pryds nyanserna med ett band av gyllene tråd, som förutom den dekorativa effekten också har till syfte att dölja uttag och lampaxlarna. Belysningen kan justeras individuellt genom att vrida och svänga de enskilda paraplyerna.
  Globo Takspotlight 54814- med 4 skärmar »

  765 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Golvlampa Lenius med rörlig skärm

  Industriellt utformad golvlampa Lenius med justerbar arm Golvlampan Lenius är en pärla av industriell design. Lampan är tillverkad av metall och är nästan helt lackerad i svart. Undantag är arm och uttag. Båda elementen lyser i en varm gammal mässingston, vilket ytterligare understryker det industriella utseendet. Skärmen kan justeras i höjd med den rörliga armen. Den industriella effekten betonas särskilt av dekorativa glödlampor med glödlampsoptik. Lampan är utrustad med en strömbrytare.
  Globo Golvlampa Lenius med rörlig skärm »

  1353 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Giorgio – väggspot i rostbrunt

  Funktionell väggspot Giorgio i stilfull retro-design När vägglampan Giorgio designades var det helt klart med praktiska syften i åtanke. Designerna hämtade inspirationen för sina innovativa idéer från industrialiseringen för att designa denna funktionella och enkla ljuskälla. Väggspotlighten Giorgio kan justeras steglöst för att belysa specifika områden. Lampskärmens vita insida fungerar som reflektor och förstärker ljusutbytet. Den rostbruna färgen på utsidan betonar lampans diskreta vintage-design. Denna vägglampa är en utmärkt lösning när man vill ljussätta hem i industriell, shabby- eller vintage-stil. Väggspotlighten Giorgio i rostbrunt kommer i köket, men även sovrummet eller kontoret till sin rätt. För att skapa ett harmoniskt ljuskoncept kan lampan gärna användas i set eller kompletteras med flera ljuskällor i samma diskreta stil. Bara den lekfulla shabby-stilen gör det möjligt att kombinera en färgglad blandning av dekorativa lampor.
  Globo Giorgio – väggspot i rostbrunt »

  396 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Taklampa TRUNCATUS antikmässing, 3 ljuskällor

  Taklampan TRUNCATUS i antikmässing - antik charm för stilfulla rum Taklampan TRUNCATUS är avsedd att hävda sig i sådana rum där sin antika charm ska får sin fasta plats. Därför har produkten en färgsättning i antikmässing som her en antik touch åt hela stommen. Dessutom har stommen får många snirklar som elegant tolkar det antika elementet. Resultatet är en lampa med antik charm som lätt överförs till hela rummet. Använd lågenergilampor för mindre energiförbrukning och längre livslängd.
  Globo Taklampa TRUNCATUS antikmässing, 3 ljuskällor »

  825 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Sagolik hänglampa Fairy Tale

  Hänglampan Fairy Tale till barnrummet: En resa till sagolandet! Upp och iväg till sagolandet! Detta möjliggör hänglampan Fairy Tale. Lampan har designats speciellt för små flickor som låter sig fascineras av sagor, fabeldjur och underbart vackra princessor och gärna vill vara en del av denna sagovärld. Därför har lampan designats som rosa droska med ett hjärta som fönster och gula kronor som kungligt symbol. Det är klart att varje liten princessa vill stiga in i droskan.
  Globo Sagolik hänglampa Fairy Tale »

  631 SEK

  Lamp24.se

 • Globo LEDkronljuslampa E14, 4,5W Tuya-Smart RGBW CCT

  E14 LED-lampor i ljusform - med moderna funktioner och intelligent styrning På några sekunder kan den här LED-lampan anslutas till Tuyas gratisapp och öppnar ett urval av olika funktioner för användaren. Från dimmer till timer till RGBW-färgväxlare och inställning av olika ljusfärger i det vita ljuset - den här belysningsenheten är en allroundare. Tack vare den moderna tekniken kan ljuset även slås på eller stängas av när du är på språng. Lampan kan också kopplas ihop med till exempel en röstassistent, så att den bekvämt kan styras med rösten. Tekniska data - Ljusfärgen kan justeras från varmvitt (3 000 K) till dagsljus (6 000 K) - funktion för fixerbar färgändring - dimbar Särskilda egenskaper / kompatibilitet - Kan styras via den kostnadsfria Tuya Smart-appen (tillgänglig för iOS och Android). - kompatibel med röstassistenter som Amazon Echo, Google Home, Apple HomeKit etc.
  Globo LEDkronljuslampa E14, 4,5W Tuya-Smart RGBW CCT »

  258 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Soldriven ljusslinga Lina med 8 lyktor

  Med 8 lyktor utrustad, soldriven LED-ljusslinga Lina Soldrivna LED-ljusslingan Lina kan dekorera staket, pergolor eller balkonger. Solceller ovanpå lyktorna laddar det integrerade batteriet (1 x AA Ni-Mh 200 mAh), så att lyktorna med integrerad rörelsesenor börjar att lysa dekorativt i en varmvit färg i skymningen.
  Globo Soldriven ljusslinga Lina med 8 lyktor »

  266 SEK

  Lamp24.se

 • 3739 SEK

  Lamp24.se

 • Globo LED-taklampa Sierra med sidenskärm och hängen

  Fin LED-taklampa Sierra – elegant sidenskärm och glittrande glaskristaller Denna modell lekar med kontrasterna mellan ljust och mörkt samt transparens och opacitet. LED-taklampan Sierras eleganta skärm täcks av ett fint, något genomskinligt sidentyg. Den inre cirkeln med glänsande, förkromad sockel sörjer för en spännande kontrast till detta. Medan hängen i glittrande glaskristaller reflekterar ljuset från LED-ljuskällan, står sidentyget för behaglig, diffus belysning. På så sätt skapas ett komplext, fantasifullt utseende med en lyxig känsla. LED-taklampan Sierra kan användas både i vardags- och sovrummet. Även i en pompöst inredd hall ser denna taklampa mycket harmonisk ut. Med denna stilfulla taklampa kan speciellt lyxiga interiörer kompletteras. LED-taklampan Sierra kan dessutom integreras i olika moderna inredningar med höga estetiska krav.
  Globo LED-taklampa Sierra med sidenskärm och hängen »

  2275 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Tornfläkt 0457 med kylning, fjärrstyrd

  Modern piedestalfläkt med fjärrkontroll - även utrustad med en kylfunktion Med sin mångsidighet är denna piedestalfläkt en välkommen hjälpar under den varma årstiden. Förutom dess funktion som en fläkt, fungerar den också som en kylare. Med sina olika funktioner som kan ställas in på enheten eller med fjärrkontroll är resultatet en modern enhet för luftkonditionering i rummet. Funktioner Fläktens motoreffekt (max 75 W) kan justeras i tre steg. Kylfunktionen är vattenbaserad via en 9 L tank. Enheten kan kopplas direkt eller avaktiveras med en tidsfördröjning med timerfunktionen. För att täcka största möjliga yta enligt förhållandena i rummet kan fläkten svänga både vertikalt och horisontellt. Alla inställningar kan göras både via beröringsytan på toppen av tornfläkten och via den medföljande fjärrkontrollen.
  Globo Tornfläkt 0457 med kylning, fjärrstyrd »

  3426 SEK

  Lamp24.se

 • 974 SEK

  Lamp24.se

 • Globo LED-taklampa Tune RGB med högtalare Ø 60

  Gnistrande LED-taklampa Tune med Bluetooth-högtalare LED-taklampan Tune:s gnistrande akrylglasskärm med Sparkle Decor är dekorerad med otaliga K5-kristaller som tindrar vackert när ljuset är tänt. Men här är det inte bara de gnistrande ljusen som är vackra, utan även lampans många underbara funktioner: I mitten av lampan finns en kraftfull högtalare som kan anslutas till en uppspelningsenhet för att spela musik via Bluetooth. Om du ansluter en smartphone till lampan via Bluetooth kan du även styra lampan med den app som finns tillgänglig för iOS och Android. RGB-LED-lampan i mitten av lyktan kan således återge en färg eller en färgskiftning. Den stora LED-enheten kan också ändra ljusfärg via appen. Här finns tre möjliga steg från varmvitt till dagsljus. Ljusstyrkan hos lampan kan också dimmas. Den medföljande fjärrkontrollen omfattar alla appfunktioner för kontroll av belysningen.
  Globo LED-taklampa Tune RGB med högtalare Ø 60 »

  1794 SEK

  Lamp24.se

 • 349 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Glashänglampa Varus bärnsten 3 lampor Ø 51 cm

  Ett arrangemang av bärnstensfärgade glaskulor – glashänglampan Varus Varus är en hänglampa med flera lampor, en uppsättning orangegula glassfärer på en rund takkåpa med brun finish. Sfärerna är spiralformade, av varierande storlek och hänger på olika höga upphängningssystem, vilket ger ett fantastiskt tredimensionellt utseende. Glaskulorna är genomskinliga och gör att man tydligt kan se den lampa som ska användas. Både blandningen av material och de naturliga bruna färgerna ger lampan en varm utstrålning, vilket är särskilt trevligt när ljuset är tänt.
  Globo Glashänglampa Varus bärnsten 3 lampor Ø 51 cm »

  1759 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Hänglampa Ticon – skärmar med justerbar sladd

  Hänglampa Ticon med fem skärmar – flerfärgade Hänglampan Ticon övertygar med sina fem lampskärmar, sin unga design och möjligheten för att hänga skärmarna i olika höjder. Den moderna lampan passar perfekt till moderna inredningstrender och kan lätt integreras i olika inredningskoncept. Vad gäller färgen är de matchande sammetsskärmarna respektive röd, blå, grå, silvrig och svart. Formen är dels cylindrisk, dels konisk, vilket ger lampan ett modernt utseende. Ljuset får tack vare guldfolien en speciell effekt och glittrar igenom det dekorativa hålmönstret. Lampskärmarna anordnades längs den svarta metallstången och har alla en annan form och färg samt en sladd som kan justeras i höjden.
  Globo Hänglampa Ticon – skärmar med justerbar sladd »

  1615 SEK

  Lamp24.se

 • Globo LED-bänklampa Obara, IP20, 60 cm lång

  LED-underskåpslampa Obara för inomhusbruk Undermonterade lampor är rätt val varhelst belysning krävs under skåp eller liknande. En sådan lampa är Obara-modellen, som är mångsidig på grund av sin enkla design, t.ex. B. i köket eller i hantverksrummet samt i hobbyverkstaden.
  Globo LED-bänklampa Obara, IP20, 60 cm lång »

  317 SEK

  Lamp24.se

 • 839 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Bordslampa Harald orientalisk designad svart

  Orientalisk touch med bordslampan Harald med omkopplare Spektakulära ljusaccenter och orientaliskt touch skapas av bordslampan Harald, som omedelbart faller i ögonen med sin eleganta blandning av färger och stansning. Oavsett om Harald sitter på sidobordet eller på en byrå med lådor skapar den stora reflektioner och en varm ljusatmosfär tack vare den guldfärgade inre skärmen. Från utsidan har bordslampan formen av en kolonn och är täckt runt om med en svart textilskärm med fina hålstansningar. En knapp för att slå på och av ljuskällan finns på strömsladden. Lampan är utrustad med ett E14-uttag som ska bestyckas med en lampa. Att använda LED-lampor rekommenderas på grund av deras energiklass och hållbarhet.
  Globo Bordslampa Harald orientalisk designad svart »

  378 SEK

  Lamp24.se

 • 667 SEK

  Lamp24.se

 • 322 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Vägglampa 54814-1 med strömbrytare

  Väggfläck 54814-1 i svart med gulddetaljer Svart och guld - den här färgkombinationen gör vägglampan 54814-1 till en ljuskälla med sofistikering. Lampskärmen av enskilda metallstavar i öppen design är försedd med en fin gulddekoration. Området på uttag är smart dolt med gyllene trådomslag. En omkopplare på det runda, svarta väggfästet möjliggör manövrering direkt på lampan.
  Globo Vägglampa 54814-1 med strömbrytare »

  238 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Markant utformad taklampa Libba

  Taklampa Libba i färgerna kräm och trä Skärmen hos taklampan Libba, som till två tredjedelar består av krämfärgat tyg, skapar tack vare sin stora diameter bred belysning som skapar adekvat grundbelysning i varje rum. Särskilt speciell är accentueringen med plastfaner i ljus trädesign i skärmens övre del. Libba är en taklampa som harmoniserar med många olika inredningsstilar.
  Globo Markant utformad taklampa Libba »

  773 SEK

  Lamp24.se

 • 2136 SEK

  Lamp24.se

 • Globo LED-takfläkt Rosario, svart guld

  LED-takfläkt Rosario med gyllene inlägg för vackra ljusmoment LED-takfläkt Rosario fascinerar med sin eleganta utformning. Rotorbladen i mitten är omgivna av en rund akrylkropp. Bakom den satinerade höljet avger moderna lysdioder ett varmvitt ljus försiktigt ut i rummet. På sidorna har lampskärmen en mörk färgton och är utrustad med finfördelade, rombformade mellanrum som tillsammans med det gyllene inlägget ger särskilda ljusreflexer. Funktioner Tre olika hastighetssteg ger alltid rätt svalka. Den integrerade timern stänger av fläkten efter en angiven tid. På så sätt kan man gå och lägga sig på kvällen utan att fläkten körs hela natten. Den fjärrkontroll som ingår kan styra alla funktioner.
  Globo LED-takfläkt Rosario, svart guld »

  3749 SEK

  Lamp24.se

Kolla också