Sök generic bland Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Generic BiXenon kit 55W Canbus Decoder Ballast, H4-3 4000K

  Bi-Xenon HID med både helljus och halvljus Xenon HID -billjusen har mera ljusstyrka och bättre livslängd än traditionella halogenlampor. Principen för HID (High Intensity Discharge) xenonljus är: en hög spänning joniserar xenongasen och en ljusbåge bildas. Den höga temperaturen får xenongasen och metallsalterna i lampan glöda och utge starkt, blåaktigt ljus. Moderna Bi-Xenon-billjus kan producera två olika ljusmönster från samma lampa: Lo-beam som siktas nära och Hi-beam som belyser långt. Med BiXenon 55 W HID Kit uppdaterar du... Xenon HID -tekniken är överlägsen jämfört med halogen. Ljuset är mindre ansträngande för ögonen. Xenonlampan har avsevärt längre livslängd. Ljuset är starkare och synfältet blir längre. Du får säkrare och bekvämare körning samtidigt som lampbyten behöver göras mer sällan. En lönsam satsning på längre sikt! 55 W H4-3 HID Bi-Xenon -monteringssats för enkel installering I paketet medföljer Bi-Xenon-lampor, driftdon (av slim ballast -design) och alla kablar du behöver för installering... Ingår i paketet: 2 x Bi-Xenon H4-3 lampor 2 x driftdon (slim ballast) Canbus Decoder. alla kablar för installering instruktioner (på engelska) Tekniska detaljer: Spänning: 12 V Nominal effekt: 55 W Temperatur: -40 °C ? +105 °C Ballasten är vattentålig och kortslutningssäkrad.
  Generic BiXenon kit 55W Canbus Decoder Ballast, H4-3 4000K »

 • Generic - Moon / Månlampa - 15cm - Justerbar Färg

  Häftig månlampa att ställa på nattduksbordet eller i fönstret i vardagsrummet. Lampan lyser i antigen en varmvit färg, eller i en vanlig vit färg. Du vidrar bara lampan så skiftar den sken. Lampan passar dessutom lika bra in i barnens sovrum som den gör i de "vuxnas" vardagsrum. Månlampa på Ställ är en mysig nattlampa för både vuxna och barn. Använd enkelt USB-sladden som medföljer för att plugga in den och få ström. Lampan mäter cirka 15 cm stor och ett ställ i trä medföljer. Stället och månen är separata och behöver inte användas ihop. Vidrör månen så kan du växla färg mellan naturlig vit och varmvit. En fin present att ge bort!  Lampan kan även ställas in för pulserande eller blinkande färger. Med lampan så ingår även ett snyggt trästativ.
  Generic - Moon / Månlampa - 15cm - Justerbar Färg »

  299 SEK

  CDON

 • Generic Ledslinga Med Timer - Ljusslunga - Röd - 2 Meter

  Se till att göra höst- och vinterkvällarna riktigt trivsamma med ljuskällor lite här och var i hemmet! Införskaffa till exempel denna söta och stilrena ljusslinga! Slingan passar extra bra till jul, Alla hjärtans dag, USA:s nationaldag eller födelsedagsfesten som hålls för vännen som älskar färgen röd. Själva slingan är röd och utgör, tillsammans med det sköna skenet från lamporna, verkligen en mysig detalj där den sätts upp. Längd: 210cm Lampavstånd: 15cm Antal lampor: 15st (ej utbytbara) LED-lampor Avsedd för inomhusbruk Drivs med 3st AA-batterier (medföljer ej).
  Generic Ledslinga Med Timer - Ljusslunga - Röd - 2 Meter »

  179 SEK

  CDON

 • Generic Fiberoptisk / Fiberlampa - Färgskiftande - 30 Cm

  Superfrän LED-lampa med fiberoptiska spröt och iskristaller i botten, som skiftar i olika fina färger. Den bidrar till en harmonisk stämning och blir som mest effektfull när övrig belysning i rummet är släckt. Lampan drivs av batterier, så du kan placera den var du vill i hemmet. Perfekt som mysbelysning i sovrummet, härlig ljuskälla i vardagsrummet eller varför inte använda den som nattlampa till barnrummet? RGB färger. Röd, grön och blå.
  Generic Fiberoptisk / Fiberlampa - Färgskiftande - 30 Cm »

  169 SEK

  CDON

 • Generic Nattlampa För Barn - Projektor / Lampa Med Stjärnor - Rosa

  Lys upp ditt rum med en mysig LED-lampa som lyser upp ditt tak och väggar med massa stjärnor. Drivs med hjälp av 3 st AAA batterier (ingårej) eller med hjälp av medföljande USB-kabel. 3 olika ljuslägen: Knapp A: Varmvitt ljus Knapp B: Pulserande färger Knapp C: Roterande effekt OBS! Batterier kan ej användas samtidigt som USB. - Storlek: 13 x 13 x 14.
  Generic Nattlampa För Barn - Projektor / Lampa Med Stjärnor - Rosa »

  199 SEK

  CDON

 • Generic 9m Ljusslang / Ljusslinga / LedSlinga - Varmvit

  Att hänga upp massvis med enstaka lampor för att pynta till festen är ett slitsamt jobb, så varför inte bara hänga upp denna 9 meter långa ljusslang? Med ett läckert varmvitt ljus får du ett bra resultat på nolltid! Ljusslang Ropelight LED Varmvit är såväl energisnål som kostnadseffektiv och den är tillverkad i ett robust material. Du kan köpa till en startkabel för att förlänga ljusslangens anslutningssladd. Antal lampor: 36 Mått mellan varje lampa: 2,78 cm, Diameter: Ø13 mm, Sladdlängd: 1,5 m Drivs från ett vanligt EU-uttag Ljusslangen kan användas både inomhus och utomhus 230 V, 50 HZ, 2.2W/M.
  Generic 9m Ljusslang / Ljusslinga / LedSlinga - Varmvit »

  699 SEK

  CDON

 • Generic Ljusslinga Med Vita Pärlor - Led

  Om du nu verkligen vill dekorera med snö och inte får det att hålla sig kallt på bordet, utan det bara smälter för dig, så kanske den här slingan är ett hett alternativ? De små vita plopparna ger känslan av snön om våren och passar perfekt som dekoration till jul, påsk och andra vintriga högtider. Men även till bröllop, dop och födelsedagar. Ljusslinga med Vita Pärlor LED är tillverkad huvudsakligen i plast och består av 20 st led-lampor som dekorerats med ett stort antal vita ploppar av plast. Mycket vackert att antingen klä granriset med, eller bara ha liggandes på bordet. Drivs av 3 st AA-batterier som inte ingår. Komplettera ditt köp med dessa för att kunna använda slingan på en gång. Mått: 115 cm lång.
  Generic Ljusslinga Med Vita Pärlor - Led »

  199 SEK

  CDON

 • Generic Självlysande Armband - 100 Pack - Gröna Glowsticks

  Den givna accessoaren på sommarfesten eller för en sväng på stan. Bär du ett gäng självlysande armband kommer du definitivt att synas. Perfekta även till barnkalaset eller skoldiscot. Vilket barn säger nej till ett coolt armband som lyser i mörkret? Armbanden aktiveras när du klämmer eller böjer på dem. De är 5 mm tunna och mäter 20 cm. Med medföljande plastfästen kan armbanden enkelt formas till halsband och fotband. Lyser starkt i ungefär 8 timmar Färg : grön Till varje stav medföljer ett plastfäste Idealisk till Full Moon Party eller blacklightfesten Ej lämplig för barn under 5 år Säljes i 100-pack.
  Generic Självlysande Armband - 100 Pack - Gröna Glowsticks »

  259 SEK

  CDON

 • Generic Discolampa - LedLampa & Projektor Med Vatteneffekt - Svart

  Lys upp ditt rum med en mysig LED-lampa som lyser upp ditt tak och väggar med vattenliknande effekt (ripple effect). Den coola effekten ser exakt lika dan ut som när äkta vatten ibland reflekteras på en yta. LED-lampan levereras med en fjärrkontroll och har inbyggd hypnosmusik (4 olika) och TF-kort med musikspelfunktion. Denna LED-lampa kan även spela musik genom att ansluta extern ljudkälla. Fjärrkontrollen drivs av 2 x AAA-batterier (ingår ej).
  Generic Discolampa - LedLampa & Projektor Med Vatteneffekt - Svart »

  279 SEK

  CDON

 • Generic Nattlampa / Projektor Med Stjärnor - Lyser Upp Tak & Väggar

  Lys upp ditt rum med en mysig LED-lampa som lyser upp taket och väggarna med massa stjärnor. Drivs med hjälp av 2 st AA batterier (ingår ej), 2 st glödlampor är dock inkluderade.
  Generic Nattlampa / Projektor Med Stjärnor - Lyser Upp Tak & Väggar »

  199 SEK

  CDON

 • Generic - Moon / Månlampa 8cm - Justerbar Färg

  Häftig månlampa att ställa på nattduksbordet eller i fönstret i vardagsrummet. Lampan lyser i antigen en varmvit färg, eller i en vanlig vit färg. Du vidrar bara lampan så skiftar den sken. Lampan passar dessutom lika bra in i barnens sovrum som den gör i de "vuxnas" vardagsrum. Månlampa på Ställ är en mysig nattlampa för både vuxna och barn. Använd enkelt USB-sladden som medföljer för att plugga in den och få ström. Lampan mäter cirka 8 cm stor och ett ställ i trä medföljer. Stället och månen är separata och behöver inte användas ihop. Vidrör månen så kan du växla färg mellan naturlig vit och varmvit.
  Generic - Moon / Månlampa 8cm - Justerbar Färg »

  229 SEK

  CDON

 • Generic List Stripe Med Rgb / Ljusslinga / LedStrip - 5 Meter

  Om du vill ge ditt hem en färgstark, modern kant, kan dessa färgbytande LED-lampor vara precis det du letar efter! Mångsidig, anpassningsbar och perfekt för fester eller för att lägga till lite futuristisk atmosfär i ditt favoritrum, varje remsa med lysdioder pulserar genom 15 olika färger med ett knapptryck.
  Generic List Stripe Med Rgb / Ljusslinga / LedStrip - 5 Meter »

  249 SEK

  CDON

 • [Nordic Generic Brands] Ljudabsorberande Skärm, Grön. Large

  Ljudabsorberande skärm med styv ram och styrene-butadiene latex som är klädd i tyg (polypropylen) och stående på aluminiumfötter Det är möjligt att ansluta flera skärmar till varandra och ställa dessa i olika vinklar. Delar ingår för att sammankoppla flera skärmar.
  [Nordic Generic Brands] Ljudabsorberande Skärm, Grön. Large »

  2945 SEK

  CDON

 • [Nordic Generic Brands] Fånga Bollarna Bamse

  Brädspelet Bamse Fånga bollarna ger oändliga timmar av underhållning för små barn medan de utvecklar sitt minne och motoriska färdigheter. Ha kul med alla karaktärer från Bamse med brädspelet Fånga bollarna. Spelet är utformat för att introducera små barn till den kreativa världen med former och färger för att utveckla deras motoriska färdigheter och associationsförmåga. Brädspelet inkluderar tärningar som används för att turas om och samla alla de färgade bollarna som ska passas in på spelbrädet. Rekommenderas för 2 till 4 spelare från 3 år.
  [Nordic Generic Brands] Fånga Bollarna Bamse »

  209 SEK

  CDON

Kolla också