Globo - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Globo Annika – cylindrisk bordslampa i koppar

  Kopparfärgad bordslampa Annika i cylindrisk form Den högkvalitativa bordslampan Annika har en speciellt ädel kopparfärg och övertygar som designlampa framför allt med sitt rökglas samt den cylindriska formen och kan perfekt integreras i alla rum. Speciellt filament- och rustikalampor är snygga alternativ till den välformade lampan. På grund av sina mått passar bordslampan bra på nattduksbordet, byrån eller skrivbordet. Med sin kopparfärgade sockel utstrålar den tidlösa designen en ädel charm som harmoniserar med otaliga inredningsstilar. Med hjälp av den praktiska strömbrytaren med touch-funktion kan den dessutom tändas och släckas snabbt och enkelt – på så sätt kan mörka hörn och rum belysas på nolltid.
  Globo Annika – cylindrisk bordslampa i koppar »

  432 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Takspotlight Giorgio i rostbrunt, tre ljuskällor

  Taklampa Giorgio med tre rostfärgade metallskärmar – industriell romantik och hög funktionalitet Takspotlightens design med tre ljuskällor inspirerades av de raka linjerna som man hittar hos fabrikslampor. Den runda metallspiralen gör ett funktionellt och samtidigt elegant intryck. Tack vare den enkla rostbruna färgen står takspotlighten vad gäller utseendet i bakgrunden för att harmoniskt kunna integreras i olika inredningskoncept. Metallskärmarna kan justeras steglöst så att flera ljuslösningar är möjliga. På så sätt kan exempelvis ett vitt målat tak belysas för mer diffust ljus eller ett speciellt område i rummet kan ljussättas direkt och målriktat. Taklampan Giorgio passar först och främst till alla inredningskoncept där man lägger stor vikt på rationalitet och avstår från krusiduller. Utöver den industriella stilen med en vintage-känsla passar denna modell även i puristiska interiörer. För att gestalta en harmonisk ljuslösning rekommenderas det att takspotlighten Giorgio kombineras med lampor i liknande design.
  Globo Takspotlight Giorgio i rostbrunt, tre ljuskällor »

  998 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Takspotlight Jonas i grått med två ljuskällor

  Taklampa Jonas i grått med två spotlighter – hög funktionalitet och ren stil Denna modell har en diskret retro-stil. Taklampan Jonas övertygar med sin enkla, avskalade stil, medan utseendet har som syfte att vara funktionellt. Kontrasten mellan den diskreta grå färgen på utsidan och den strålande vita färgen på insidan sörjer för en kraftfull impuls och understryker taklampan Jonas’ funktionella elegans. Båda spotlighterna kan justeras separat, så att specifika områden i rummet kan framhävas. Med hjälp av takspotlighten Jonas med två ljuskällor kan inte minst olika nostalgiskt inspirerade hem i industriell stil ljussättas på ett lyckat sätt. Även i moderna loft eller bara överallt, där man har behov för en enkel och praktisk ljuskälla, är taklampan Jonas den rätta lösningen. Denna lampa övertygar lika mycket i vardagsrummet eller hallen som i kontor.
  Globo Takspotlight Jonas i grått med två ljuskällor »

  707 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Taklampa Ticon med tre färgade skärmar

  Taklampa Ticon med färgade sammetsskärmar Dynamiska och kontrastrika element kombineras hos taklampan Ticon. De tre lampskärmarna i svart, grått och rött lyser minst lika mycket som dess gyllene insida och skapar vackra ljuseffekter i rummet och får inredningen att stråla i nytt ljus. Taklampans runda fäste övertygar med sitt eleganta svart, med lamparmarna ser ut att vara sammanflätade och förmedlar på så sätt ett dynamiskt intryck. Självaste lampskärmarna har sammetsöverdrag i rött, svart och grått och harmoniserar på ett fantastiskt sätt. Lampornas gyllene insidan sörjer för varma accenter och att ljuset reflekteras effektfullt och genom de fina hålen i skärmen.
  Globo Taklampa Ticon med tre färgade skärmar »

  771 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Golvfläkt Blower med fjärrkontroll

  Roterbar fläkt Blåsare - justerbar i höjdled Blower Floor-fläkten har fem genomskinliga rotorblad som är klädda i en metallsköld. Fläkten kan ställas in på plats enligt önskemål via en modern pekplatta eller med den medföljande fjärrkontrollen. Här finns flera timerfunktioner, rotation och hastighetsinställning i tre steg. Den enkla, vit-svarta designen passar lätt in i en mängd olika rum och ger den önskade svala brisen under varma sommardagar. En annan fördel är att Blower kan justeras i höjdled. Tekniska data - Hastighet: 950, 1 100, 1 250 varv per minut. - Motoreffekt: 60 watt - Cirkulation 87.
  Globo Golvfläkt Blower med fjärrkontroll »

  1068 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Förkromad LED-vägglampa Randi

  Liten LED-vägglampa Randi i kromdesign Med LED-vägglampan Randi i krom får man en liten ädel lampa i hemmet. Den glänsande designen kompletteras av glasskärmarna rund de integrerade lysdioderna, vilket resulterar i en formfulländad design. I modernt inredda rum finns det otaliga användningsmöjligheter för LED-vägglampan Randi. I hallar eller trapphus, i kök eller vid integrerad förvaring sörjer vägglampan för smarta ljusaccenter. Randi är speciellt lämplig för montering i rad för vänlig belysning i exempelvis långa hallar. Den varmvita ljuskällan skapar en harmonisk stämning och är samtidigt långlivad och energisnål.
  Globo Förkromad LED-vägglampa Randi »

  631 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Taklampa 54814- spiral, 3 lampor

  taklampa 54.814-3 i spiralform med tre bur nyanser taklampa 54.814-3 designades i form av en spiral. Tre burskärmar gjorda av svarta metallstänger med en fin gulddammdekoration fästes på denna spiral, som kan vridas och vridas i vilken riktning som helst. I hylsans område lindades nyanserna dessutom med gyllene metalltrådar så att uttag är smarta dolda. Det bästa sättet att fullborda den vackra designen är att använda klara glödlampor (ingår ej) i E14-uttagen.
  Globo Taklampa 54814- spiral, 3 lampor »

  701 SEK

  Lamp24.se

 • Globo LEDtaklampa Ina II, RGB-färgförändring, Ø 41 cm

  LED-taklampa Ina II med många funktioner, styrbar via fjärrkontroll LED-belysningen består av två runda plattor, en över den andra, som är försedda med en aluminiumring. Den opala diffusorn har uppgraderats med vacker glitterdekor. Armaturen har ett modernt och enkelt utseende och passar därför lätt in i många olika inredningsstilar och bostadsområden. Den passar till exempel utmärkt som belysningselement i vardagsrummet, i hallen eller till och med i sovrummet. Ina II styrs med den medföljande fjärrkontrollen. Med detta kan armaturen dimmas och ljusfärgen kan ändras från varmvitt till universalvitt och dagsljusvitt. Det är också möjligt att aktivera RGB-färgväxlaren, välja och fastställa motsvarande färger. Dessutom är armaturen utrustad med en nattljusfunktion som gör det möjligt att orientera sig på natten. Minnesfunktionen minns den senast valda inställningen när armaturen slås på igen och kan aktiveras med fjärrkontrollen.
  Globo LEDtaklampa Ina II, RGB-färgförändring, Ø 41 cm »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Globo LED-takfläkt Romario Ø 46 cm, CCT

  LED-takfläkt Romario är en mångsidig lampa På den moderna takfläkten Romario är rotorbladen i mitten och omges av en LED-ljusring. Denna kan ställas in i tre olika ljustemperaturer. Som ytterligare belysningselement finns andra lysdioder i fläktens övre del som projicerar ett stämningsfullt ljus i blå färg i taket. Ljuskällorna koppas separat så att de antingen ger en trevlig, indirekt belysning eller en ljusstark belysning av hela utrymmet. Funktioner Ljustemperaturen kan väljas mellan ett fint varmvitt, universalvitt och ett ljust dagsljus. För den perfekta luftcirkulationen i varje omgivning kan fläktens hastighet ställas in i tre steg. Den fjärrkontroll som ingår kan styra alla funktioner. Tekniska specifikationer Motoreffekt: max.
  Globo LED-takfläkt Romario Ø 46 cm, CCT »

  2515 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Taklampa Viktor, tre ljuskällor - höj och sänkbar

  Ovanlig taklampa Viktor - tre ljuskällor Taklampan Viktor med tre ljuskällor fulländar en miljö i industriell stil, till exempel om den används i en bostad i en ombyggd fabrikslokal. Lampans speciella fördel: Upphängningen av taklampan Viktor justeras i höjd med hjälp av fyra rullar. På så sätt kan lampans höjd varieras mellan 90 cm och 160 cm. Det mörka utseendet med svart lackering hos taklampan lättas upp av fattningarnas finish i antikmässing. Taklampan Viktor är stilren när retrofit-lampor används som ljuskällor (kan beställas under Tillbehör).
  Globo Taklampa Viktor, tre ljuskällor - höj och sänkbar »

  2901 SEK

  Lamp24.se

 • 839 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Trebent golvlampa Katunga med riktiga fjädrar

  Katunga golvlampa med fjädrar och stativfot Imponerande och elegant, Katunga golvlampa sätter mysiga accenter i vardagsrummet. Din sfäriska textilskärm är täckt med äkta, vita fjädrar runt och låter det tända ljuset glida försiktigt in i rummet. Lampans botten är ett trebent stativ som, med sin matt nickelfinish, står i en tydlig kontrast till skuggan. Kombinationen av metall och textil gör att lampan ser mycket harmonisk ut, modern och elegant. Katunga är utrustad med ett E27- uttag som kan utrustas med en lämplig ljuskälla enligt dina egna idéer när det gäller ljusfärg och ljusstyrka. LED-lampor rekommenderas på grund av sin livslängd och energibesparingar. Lampan är utrustad med en brytare för att slå på och av den.
  Globo Trebent golvlampa Katunga med riktiga fjädrar »

  1263 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Giorgio – takspotlight i rostbrunt, 4 ljuskällor

  Taklampa Giorgio med fyra ljuskällor för klara ljuslösningar Denna ljuskälla rekommenderas för alla områden där man har behov för en funktionell ljuskälla. Takspotlighten Giorgios design med fyra ljuskällor inspirerades av de klara, smarta ljuskoncepten från industrialiseringens tid. Ett harmoniskt utseende skapas tack vare kombinationen av raka linjer och mjuka runda former. Eftersom alla fyra metallskärmar kan justeras steglöst och separat kan även komplexa ljusidéer förverkligas, där man exempelvis samtidigt kan framhäva ett visst område och sörja för behaglig allmänbelysning i rummet. Framför allt hem i vintage- och industristil samt minimalistiska interiörer profiterar av den enkla takspotlighten Giorgio med fyra ljuskällor. För att skapa en harmonisk atmosfär borde taklampan kombineras med ljuskällor i en liknande design. Är man ute efter en spännande blandning av stilar kan även lampor med textil- och glasskärmar användas.
  Globo Giorgio – takspotlight i rostbrunt, 4 ljuskällor »

  1249 SEK

  Lamp24.se

 • Globo LED-vägglampa Randi med fantastisk effekt, nickel

  Nickelfärgad LED-vägglampa Randi med glaslinser LED-vägglampan Randi är elegant och modern samt mångsidigt användbar. Den lilla lampans design är enkel, men effektfull. Ljuskällor täcks av två konvexa glaslinser som sörjer för behagligt stämningsljus. Överallt där isolerad belysning önskas kan lampan Randi monteras – så klart även i rad för att exempelvis diskret belysa en hall. Vägglampan är idealisk för privata hem och affärslokaler för att ljussätter trappuppgångar eller hallar å ett diskret och effektfullt sätt. Ljusfärgen är varmvit och tack vare LED-tekniken är vägglampan Randi energisnål, vilket gör den lämplig för konstant användning.
  Globo LED-vägglampa Randi med fantastisk effekt, nickel »

  631 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Toppmodern taklampa Daiva 2 ljuskällor

  Taklampa Daiva med exceptionella skärmar, två ljuskällor Blickfång hos taklampan Daiva med två ljuskällor är de båda små metallkorgarna som fungerar som skärmar. De ger denna toppmoderna ljuskälla ett ovanligt utseende och garanterar fri sikt till ljuskällan. Särskilt lämpligt som ljuskälla är därför dekorativa filament- eller retrofit-lampor: de kan beställas separat under Tillbehör. Daiva - en taklampa som kan kombineras med många moderna inredningsstilar och som möjliggör flexibelt riktbar belysning i t.ex. vardagsrummet.
  Globo Toppmodern taklampa Daiva 2 ljuskällor »

  466 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Markant utformad taklampa Libba

  Taklampa Libba i färgerna kräm och trä Skärmen hos taklampan Libba, som till två tredjedelar består av krämfärgat tyg, skapar tack vare sin stora diameter bred belysning som skapar adekvat grundbelysning i varje rum. Särskilt speciell är accentueringen med plastfaner i ljus trädesign i skärmens övre del. Libba är en taklampa som harmoniserar med många olika inredningsstilar.
  Globo Markant utformad taklampa Libba »

  773 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Trebent golvlampa Nosy nickel/silver

  Iögonfallande golvlampa Nosy i kallt silvrig design Den ger mer än bara kraftfullt ljus, den är ett ytterst unikt blickfång: golvlampan Nosy har en stomme som består av sammanlagt tre ben och en skärm, som med sin form påminner om futuristiska världar. Den trebenta stommen kan justeras i höjden och är samtidigt smal så att den runda, öppna skärmen verkligen kommer till sin rätt. Även denna består av metall och kan svängas på lederna så att ljuset kan riktas på olika ställen i rummet. Skärmen kompletterar stommen på ett idealiskt sätt, eftersom dess silvrigt metalliska lackering framhäver det moderna utseendet och sörjer samtidigt för kalla accenter i rummet. Dessa kommer inte bara till sin rätt när golvlampan Nosy tänds, utan även på dagen, när solljuset speglas i den glansiga ytan.
  Globo Trebent golvlampa Nosy nickel/silver »

  2049 SEK

  Lamp24.se

 • 367 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Glashänglampa Tiko med nät rostfärgad Ø 30 cm

  Glashänglampa Tiko med hampavajer för en sjöfartsflair Tiko är en ovanlig hänglampa med ett unikt utseende som kombinerar flera element på ett harmoniskt sätt. Skärmen består av en klar glaskula i vilken E27-ljuskällan sitter. Där ger det bruna glaset en varm ljusbild när ljuskällan är tänd. En hampavajer omger glaskulan som sitter som ett nät runt glaskulan och håller fast den. Nätet ger upphov till ett vackert ljus- och skuggspel och påminner om knopar inom sjöfarten. Takkåpan och upphängningssystemet som är försedda med en rostfärgad finish ger raffinerade tidsmärken. Kombinationen av material och ytbehandling ger Tiko en unik karaktär.
  Globo Glashänglampa Tiko med nät rostfärgad Ø 30 cm »

  1237 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Fascinerande taklampa Siw

  Taklampan Siw glänser med fascinerande design Skärmen hos taklampan Siw, som på grund av sin utsökta utformning får en nästan exotisk touche, är sammanfogad till en lampa av ett stort antal vita plastelement. Även utan belysning ser Siw ut som ett konstföremål, som har ett högt dekorvärde i varje rum. Ljuset banar sig väg genom plastelementen.
  Globo Fascinerande taklampa Siw »

  786 SEK

  Lamp24.se

 • 3739 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Vägglampa Tuxon med svart-gyllene skärm

  Stilfull vägglampa Tuxon i svart och guld Strålande ljuseffekter och en unik design gör vägglampan Tuxon till ett riktigt blickfång i hemmet. Det högkvalitativa sammetsöverdraget, den gyllene insidan samt den svarta designen kombineras hos denna lampa till en riktig höjdpunkt som drar blickarna till sig och ger varm belysning. Vägglampan Tuxon är den perfekta inredningsaccessoaren till sovrummet, vardagsrummet eller hallen. Närliggande väggar badas då i gyllene ljus som reflekteras av den glänsande folien på insidan och avges genom hålen i skärmen som ljuseffekter i rummet. På så sätt skapas en unikt hemtrevlig känsla och ljuskonceptet kompletteras med en ljuskälla som samtidigt är ett dekorationsobjekt.
  Globo Vägglampa Tuxon med svart-gyllene skärm »

  448 SEK

  Lamp24.se

 • Globo LED-taklampa Nicole II med fjärrkontroll

  Rund LED-plafondlampa Nicole II med färgskiftningsfunktion Tack vare den enkla designen och den diskreta färgsättningen kan Nicole II LED-takbelysningen lätt integreras i olika boendemiljöer. Den kan t.ex. belysa vardagsrummet eller köket, men passar lika bra som funktionell ljuskälla i sovrummet eller barnrummet. En visuell höjdpunkt är den integrerade glitterdekorationen, som utlöser en stjärneffekt när armaturen slås på. Taklampan styrs med den medföljande fjärrkontrollen. Ljusfärgen kan ändras från varm till dagsljusvit, och det är också möjligt att justera lampans ljusstyrka. På så sätt är rummet alltid optimalt upplyst och ljuset anpassas till de personliga behoven. Med RGB-färgväxlaren kan en färgad accent sättas i armaturens kant, vilket skapar en mycket speciell atmosfär i rummet. Andra praktiska funktioner är minnesfunktionen, som återgår till den senast valda inställningen när armaturen slås på, och nattljusfunktionen, som gör det möjligt att orientera sig i mörker.
  Globo LED-taklampa Nicole II med fjärrkontroll »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Globo LED-takfläkt Romario Ø 76 cm tre ringar CCT

  LED-takfläkt Romario i modern design De tre olika LED-ljusringarna gör Romario till en multifunktionell takfläkt. De två yttre LED-ringarna avger ett varmt vitt ljus medan den inre LED-ringen varierar i sin ljusa färg. Rotorbladen i mitten är skyddade av ett plastskydd. Funktioner Ljusfärgen kan väljas mellan behaglig varmvit (3000 K), universalvit (4500 K) och starkt dagsljus (6000 K). Fläkthastigheten kan ställas in på tre nivåer för perfekt luftcirkulation i alla miljöer. Alla funktioner kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. Tekniska specifikationer Motoreffekt: max.
  Globo LED-takfläkt Romario Ø 76 cm tre ringar CCT »

  4056 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Mjuk plafondlampa LA NUBE

  Plafondlampan LA NUBE - hemtrevlighet uppstår från vana Plafondlampan LA NUBE förenar allt som man förväntar sig av en plafondlampa: Med vitt och nickel har plafondlampan angenämt ljusa och stilfullt verkande färger, den lätt strukturerade lampskärmen sprider ett behagligt ljus och den slanka stommen och det runda, solida basen tolkar en beprövad design. Plafondlampan LA NUBE hittar sin rätta plats i varje bostadsrum. Dessutom lämpar sig lampan för lågenergilampor (ingår inte i leveransen) och ger på så vis möjlighet till lägre energiförbrukning och lång livslängd.
  Globo Mjuk plafondlampa LA NUBE »

  952 SEK

  Lamp24.se

 • 1027 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Kristalltaklampa Emilia med LED-lampor

  Stilfull taklampa Emilia: LED-ljus i glaskristallkrona En konstnärlig kombination av krom och många klara glaskristaller utgör tillsammans den halvrunda taklampan Emilia. Dess stomme ser på grund av diametern och kombinationen av krom och kristaller mycket ädel ut och dominerar snabbt hela rummets effekt. Samtidigt skapar taklampan Emilia en stilful atmosfär, eftersom den påminner om ädla balsalar och auditorier. På grund av denna egenskap är den lämplig för montering i mysiga vardagsrum, men kan med sin väv i krom även välkomnar gästar i stil, när den monteras i entrén. I dess inre väntar sammanlagt åtta LED-ljuskällor på att få ljussätta taklampan Emilia med sitt varma ljus.
  Globo Kristalltaklampa Emilia med LED-lampor »

  4425 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Taklampa Ticon modern design med fem ljuskällor

  Trendig flerfärgad taklampa Ticon i metall Matchande färger och en modern design präglar taklampan Ticon med fem ljuskällor som redan släckt är en höjdpunkt. Lampan sörjer för en harmonisk atmosfär i rummet och passar tack vare dess smarta stil till en mängd olika inredningar. I sov- eller vardagsrummet skapar det glittrande ljuset från den stilfulla lampan en unik och behaglig atmosfär. Ljuskällorna ryms i de fem cylindriska metallskärmarna med gyllene insida. På så sätt blir ljuset intensivare och reflekteras vackert. Lampskärmarnas utsida har ett sammetsöverdrag i svart, blått, silver, grått och rött. Hålen i skärmarna sörjer dessutom för att ljuset avges utåt efter det bryts i den gyllene skärminsidan.
  Globo Taklampa Ticon modern design med fem ljuskällor »

  1095 SEK

  Lamp24.se

 • Globo 5pack solarlampor Navin med RGB-färgväxel

  Magiska färger i trädgården med LED-solarlampan Navin Bara den eleganta, koniska formen gör lampan till ett blickfång. Men trädgårdslampan Navin har flera speciella egenskaper: lysdiodernas flytande färgväxel sörjer för magiska färgeffekter och skapar romantiska accenter. Tack vare solpanelen kräver utomhuslampan ingen elanslutning. Det integrerade batteriet laddas under dagen, så att lampan tänds i mörkret och ger behagligt, färgat ljus i ca åtta timmar. Tack vare jordspettet kan denna trädgårdslampan installeras nästan var som helst. Trädgårdslampan Navin i satinerad plast är utrustad med kapslingsklass IP44 och därmed perfekt lämplig för utomhusbruk. Särskilt praktiskt: Denna färgade lampa levereras i set om fem för flera gestaltningsmöjligheter.
  Globo 5pack solarlampor Navin med RGB-färgväxel »

  234 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Aluminiumvägglampa Serin med LED-lampor

  LED-vägglampa Serin med rörlig arm LED-vägglampan Serin kan monteras på väggen, även om det inte finns något eluttag i närheten. Den levereras inklusive 150 cm kabel med stickpropp. Strömbrytaren sitter bekvämt på framsidan av väggfästet. I LED-vägglampan Serin är en 4 Watt stark, varmvit LED-lampa inbyggd och ger behagligt ljus för till exempel lässtunden på kvällen, i soffan eller sängen.
  Globo Aluminiumvägglampa Serin med LED-lampor »

  552 SEK

  Lamp24.se

 • Globo LEDkronljuslampa E14, 4,5W Tuya-Smart RGBW CCT

  E14 LED-lampor i ljusform - med moderna funktioner och intelligent styrning På några sekunder kan den här LED-lampan anslutas till Tuyas gratisapp och öppnar ett urval av olika funktioner för användaren. Från dimmer till timer till RGBW-färgväxlare och inställning av olika ljusfärger i det vita ljuset - den här belysningsenheten är en allroundare. Tack vare den moderna tekniken kan ljuset även slås på eller stängas av när du är på språng. Lampan kan också kopplas ihop med till exempel en röstassistent, så att den bekvämt kan styras med rösten. Tekniska data - Ljusfärgen kan justeras från varmvitt (3 000 K) till dagsljus (6 000 K) - funktion för fixerbar färgändring - dimbar Särskilda egenskaper / kompatibilitet - Kan styras via den kostnadsfria Tuya Smart-appen (tillgänglig för iOS och Android). - kompatibel med röstassistenter som Amazon Echo, Google Home, Apple HomeKit etc.
  Globo LEDkronljuslampa E14, 4,5W Tuya-Smart RGBW CCT »

  258 SEK

  Lamp24.se

 • Globo LED-taklampa Tuxon med Tuneable White

  Stilren LED-taklampa Tuxon i svart Med den moderna taklampan Tuxon får man behaglig belysning i rummet. Färgtemperaturen kan styras med hjälp av ett tryck på knappen – allt är möjligt från kraftigt dagsljus (6 000 K) till varmvitt (3 000 K). Därför är lampan med sammetsyta idealisk för vardags- och sovrummet. Den runda LED-taklampan övertygar med sin tidlösa design. De eleganta hålen i det svarta sammetsöverdraget och den gyllene insidan ger ljuset en varm glans. Tack vare den integrerade Tuneable White-funktionen kan ljusets temperatur justeras efter behag. Med hjälp av fjärrkontrollen kan färgerna dessutom väljas och ljuset dimras efter egna önskemål.
  Globo LED-taklampa Tuxon med Tuneable White »

  2473 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Kulformad solarlampa Celyn 25 cm

  LED-solarlampan Celyn: klassisk form och genomtänkt design Den kulformade soldrivna markspettslampan i vit, väderbeständig plast gör ett diskret och samtidigt stilfullt intryck. Under dagen är den en enkel trädgårdsaccessoar, medan utomhuslampan Celyn i mörkret sörjer för behagligt, diffust och samtidigt kraftfullt ljus. Det integrerade batteriet laddas av solpanelen och ger belysning i ca åtta timmar när det är fulladdat. Det praktiska markspettet sörjer för att lampan står stabilt i marken. Egentligen avsedd för att belysa stigar, kan LED-solarlampan Celyn även användas på andra sätt i utomhusområdet. Med flera kulformade lampor kan attraktiv belysning i trädgården skapas eller dammen markeras. Den tidlösa designen harmoniserar med nästan alla trädgårdskoncept, allt från romantiskt nostalgiska till moderna och även futuristiska koncept.
  Globo Kulformad solarlampa Celyn 25 cm »

  166 SEK

  Lamp24.se

 • Globo LEDtaklampa Ina II, RGB-färgförändring, Ø 50 cm

  LED-taklampa Ina II med många funktioner, styrbar via fjärrkontroll LED-belysningen består av två runda plattor, en över den andra, som är försedda med en aluminiumring. Den opala diffusorn har uppgraderats med vacker glitterdekor. Armaturen har ett modernt och enkelt utseende och passar därför lätt in i många olika inredningsstilar och bostadsområden. Den passar till exempel utmärkt som belysningselement i vardagsrummet, i hallen eller till och med i sovrummet. Ina II styrs med den medföljande fjärrkontrollen. Med detta kan armaturen dimmas och ljusfärgen kan ändras från varmvitt till universalvitt och dagsljusvitt. Det är också möjligt att aktivera RGB-färgväxlaren, välja och fastställa motsvarande färger. Dessutom är armaturen utrustad med en nattljusfunktion som gör det möjligt att orientera sig på natten. Minnesfunktionen minns den senast valda inställningen när armaturen slås på igen och kan aktiveras med fjärrkontrollen.
  Globo LEDtaklampa Ina II, RGB-färgförändring, Ø 50 cm »

  1736 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Amy – textilhänglampa silver med hängen

  Hänglampa Amy med textilskärm i en silvrigt metallisk färg med vackra hängen – en stilfull höjdpunkt för lyxiga moment Med sin eleganta textilskärm ser denna modell modern och effektfull ut. De fantasifulla hängen av fina glaskristaller ger hänglampan Amy en festliga känsla och sörjer dessutom för stämningsfulla ljuseffekter. Designerna bakom textilhänglampan Amy lekar med kontrasten mellan lampskärmens opaka utseende och hängens lekfulla transparens för att skapa ett livligt utseende. Med textilhänglampan Amy kan främst stilfulla och lyxiga interiörer dekoreras. Dessutom kan moderna, sofistikerade inredningsidéer profitera av denna attraktiva lampa. Inte bara i vardagsrummet, utan även i sovrummet kan hänglampan Amy framhävas på ett snyggt sätt. Som komplement till ljuskonceptet kan antingen ytterligare pompösa ljuskällor eller medvetet diskreta sådana användas.
  Globo Amy – textilhänglampa silver med hängen »

  881 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Rostfärgad trebent golvlampa Xirena I

  Stor, iögonfallande golvlampa Xirena I i rostfärgad metall Golvlampan Xirena I skiljer sig grundläggande från klassiska golvlampor, eftersom den med sitt futuristiska utseende, den trebenta stommen som kan svängas och den runda skärmen är ett riktigt blickfång. De tre benen kan justeras i höjden så att golvlampan Xirena I inte bara kan placeras fritt i rummet, utan även ljusets höjd alltid kan justeras på nytt. Den stora skärmen kan svängas, vilket gör att utöver höjden även en exakt vinkel kan väljas och en spotlight ljussätter rummet. Golvlampan Xirena I är på grund av sin rostfärgade metall och den ovanliga lampskärmen lämplig för moderna rum och kompletterar dessa med sitt utseende, även om den är släckt.
  Globo Rostfärgad trebent golvlampa Xirena I »

  2022 SEK

  Lamp24.se

 • Globo Tornfläkt 0457 med kylning, fjärrstyrd

  Modern piedestalfläkt med fjärrkontroll - även utrustad med en kylfunktion Med sin mångsidighet är denna piedestalfläkt en välkommen hjälpar under den varma årstiden. Förutom dess funktion som en fläkt, fungerar den också som en kylare. Med sina olika funktioner som kan ställas in på enheten eller med fjärrkontroll är resultatet en modern enhet för luftkonditionering i rummet. Funktioner Fläktens motoreffekt (max 75 W) kan justeras i tre steg. Kylfunktionen är vattenbaserad via en 9 L tank. Enheten kan kopplas direkt eller avaktiveras med en tidsfördröjning med timerfunktionen. För att täcka största möjliga yta enligt förhållandena i rummet kan fläkten svänga både vertikalt och horisontellt. Alla inställningar kan göras både via beröringsytan på toppen av tornfläkten och via den medföljande fjärrkontrollen.
  Globo Tornfläkt 0457 med kylning, fjärrstyrd »

  3426 SEK

  Lamp24.se

 • 333 SEK

  Lamp24.se

 • Globo LEDutomhusvägglampa Carry Tuya-Smart RGBW CCT

  Bär LED-taklampa med många funktioner och olika kontrollalternativ Carry är en modern LED-taklampa som har många olika funktioner tack vare innovativ teknik. Ljusfärgen och ljusintensiteten kan antingen ställas in med gratis Tuya-appen eller med den medföljande fjärrkontrollen. Filigran-gnistrande dekor på lampskärmen skapar speciella ljusmoment och påminner om en vacker stjärnhimmel. Tekniska specifikationer - energiklass A + - Ljusfärg justerbar från varmvit (3000 K) till dagsljus (6500 K) - RGBW färgväxlare, färger kan fixas - dimbar Specialfunktioner / kompatibilitet - styrbar via gratis Tuya Smart-appen (tillgänglig för iOS och Android) - Kompatibel med röstassistenter som Amazon Echo, Google Home, Apple HomeKit och många fler.
  Globo LEDutomhusvägglampa Carry Tuya-Smart RGBW CCT »

  1574 SEK

  Lamp24.se

 • Globo LED-taklampa Sierra med sidenskärm och hängen

  Fin LED-taklampa Sierra – elegant sidenskärm och glittrande glaskristaller Denna modell lekar med kontrasterna mellan ljust och mörkt samt transparens och opacitet. LED-taklampan Sierras eleganta skärm täcks av ett fint, något genomskinligt sidentyg. Den inre cirkeln med glänsande, förkromad sockel sörjer för en spännande kontrast till detta. Medan hängen i glittrande glaskristaller reflekterar ljuset från LED-ljuskällan, står sidentyget för behaglig, diffus belysning. På så sätt skapas ett komplext, fantasifullt utseende med en lyxig känsla. LED-taklampan Sierra kan användas både i vardags- och sovrummet. Även i en pompöst inredd hall ser denna taklampa mycket harmonisk ut. Med denna stilfulla taklampa kan speciellt lyxiga interiörer kompletteras. LED-taklampan Sierra kan dessutom integreras i olika moderna inredningar med höga estetiska krav.
  Globo LED-taklampa Sierra med sidenskärm och hängen »

  2275 SEK

  Lamp24.se

Kolla också