Heitronic - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Heitronic T4 8W Standard - lysrör universalvit

  T4 Standard - lysrör i varmvitt eller universalvitt - olika storlekar Hänvisning: Hos dessa T4-ljuskällor finns flera specialljuskällor med samma prestanda men med olika mått. Det är viktigt att prestanda och längd överensstämmer (mätt med pins).
  Heitronic T4 8W Standard - lysrör universalvit »

  172 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic 20516 Halogen Transformator Kontakt 12 V/ac 36 W (Max)

  Heitronic 20516 transformator 12 V AC, 36 W, IP44. OBS! Vi beklagar att vi inte har hunnit översätta denna produkttext. Texten nedan är maskinöversatt från tyska.
  Heitronic 20516 Halogen Transformator Kontakt 12 V/ac 36 W (Max) »

  209 SEK

  CDON

 • Heitronic T4 8W Standard - lysrör varmvitt

  T4 Standard - lysrör i varmvitt eller universalvitt - olika storlekar Hänvisning: Hos dessa T4-ljuskällor finns flera specialljuskällor med samma prestanda men med olika mått. Det är viktigt att prestanda och längd överensstämmer (mätt med pins).
  Heitronic T4 8W Standard - lysrör varmvitt »

  172 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic LED-ballast 20517 230 AC/12 V DC 6 W

  LED-ballast 20517 - rekommenderas för artikel 9506253 Upp till 24 platser kan anslutas till denna LED-förkoppling. Den levereras inklusive installationstillbehör. Spelsberg Box av hög kvalitet garanterar enhetens säkerhet och robusthet.
  Heitronic LED-ballast 20517 230 AC/12 V DC 6 W »

  1736 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic T4 30W Standard - lysrör varmvitt

  T4 Standard - lysrör i varmvitt eller universalvitt - olika storlekar Hänvisning: Hos dessa T4-ljuskällor finns flera specialljuskällor med samma prestanda men med olika mått. Det är viktigt att prestanda och längd överensstämmer (mätt med pins).
  Heitronic T4 30W Standard - lysrör varmvitt »

  266 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Vit, attraktiv LED-panel Klaus för inbyggnadsdosor

  Vit, attraktiv LED-panel Klaus för praktisk inbyggnad LED-panelen Klaus sörjer för varmvitt ljus (35 Lumen) med 12 inbyggda LED och skapar en elegant atmosfär. Genom att montera flera stycken armaturer kan man uppnå utmärkt orienteringsbelysning, t.ex. för att belysa trappsteg. Armaturen består av aluminiumlegering. Transformator ingår i leverans. Praktisk inbyggnad. - LED-transformator ingår i leverans. - Inbyggnadsdosa ingår ej i leverans.
  Heitronic Vit, attraktiv LED-panel Klaus för inbyggnadsdosor »

  533 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Kreta - modern vägglampa, rostfritt stål

  Vägglampa Kreta i rostfritt stål: fasadbelysning med en elegant känsla Dess estetiska utseende med det runda väggfästet i slitstarkt rostfritt stål med en materialtjocklek på 1,8 mm och den transparenta skärmen i polykarbonat (UV-beständig) gör vägglampan Kreta till en mångsidig ljuskälla. Vägglampan Kreta avger ett starkt ljus som lyser på alla sidor, antingen bredvid ytterdörren eller i hörn av huset vid övergången till garaget. På grund av det faktum att utsikten över ljuskällan förblir fri, är det lämpligt att använda en dekorativ filamentlampa , som finns under tillbehör och kan beställas separat.
  Heitronic Kreta - modern vägglampa, rostfritt stål »

  1001 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Rund LED-spegellampa Tondo

  Rund LED-spegellampa eller möbelpåbyggnadslampa Tondo För belysning av badrumsspegeln, eller för accentbelysning av skåp, erbjuds LED-möbelpåbyggnadslampan Tondo i rund form, tillverkad av aluminium och försedd med en plastskiva. Den är utrustad med 24 SMD-lysdioder som avger ett jämnt ljus genom diffusorn. För att ansluta lampan till 230 V krävs en transformator, den medföljer dock inte. Kan beställas separat (se Tillbehör).
  Heitronic Rund LED-spegellampa Tondo »

  306 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Passiv infraröd rörelsesensor Salo vit

  Passiv infraröd rörelsedetektor Salo för väggmontering Liten, enkel rörelsedetektor med en registreringsvinkel på 180 °. Tack vare IP44-klassningen är den lämplig för utomhusbruk. Sensorhuvudet kan svängas i sidled och vertikalt, vilket möjliggör ännu bättre inriktning. Omkopplingstiden kan ställas in mellan 10 sekunder och 2 minuter. Du kan också ställa in svarets ljusstyrka från mörker till dagsljus. Salo har ingen minsta belastning, är lämplig för lysdioder och har en maximal räckvidd på 12 m.
  Heitronic Passiv infraröd rörelsesensor Salo vit »

  306 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Rörformad utomhusvägglampa Kresos

  Yttervägglampa Kresos med matt och stora ljusavgivande ytor Denna vackra ljuskälla för utsidan passar bra med många fasadstilar på grund av sin neutrala grafitfärg och moderna design. Kresos är gjord av aluminiumgjutgods med pulverlack och är utrustad med en klar polykarbonatskärm. En robust utomhusvägglampa som garanterar extra säkerhet runt huset under lång tid. Den yttre vägglampan Kresos är utrustad med ett E27- uttag där LED-lampor (max. 12 W) eller energibesparande lampor (max. 20 W) kan användas. Ljuskällan ingår inte i leveransen; den kan beställas via tillbehör. Fästmaterial ingår. - inkl.
  Heitronic Rörformad utomhusvägglampa Kresos »

  1001 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Markspettspotlight Borneo 1 lampa, inställbar

  Högkvalitativ mark spik spotlight Borneo - 1 lampa Borneo markspets är byggd hög och utrustad med en stabil markspik och robust hus i högkvalitativt aluminium. Det runda, tydligt formade huvudet, i vilket lampans uttag (GU10) är installerat, är justerbart så att ljuset kan justeras individuellt. Borneo markspets är särskilt lämplig för belysning av stigar. På grund av dess ovanliga men också enkla design gör den inte bara sin flexibilitet och höjd utan också med sitt funktionella utseende. En 2,5 m lång anslutningskabel med kontakt ingår i leveransen. - max.
  Heitronic Markspettspotlight Borneo 1 lampa, inställbar »

  1736 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic LED-utomhusvägglampa Doble, rund, Downlight

  Cylindrisk LED-yttre vägglampa Doble som downlight LED-vägglampan Doble fungerar som en downlight för utsidan. Det varma vita ljuset avges direkt nedåt i en vinkel på 48 ° och ger användbar belysning för entréområden och stigar nära byggnader. Det cylindriska huset i grafitfärgat gjutet aluminium förblir optiskt i bakgrunden under dagen.
  Heitronic LED-utomhusvägglampa Doble, rund, Downlight »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Sockellampa Naxos av rostfritt stål

  Modern Naxos marklykta med högkvalitativt V2A rostfritt stål Enkelt och puristiskt, så kan designen av det moderna Naxos marklykta beskrivas. På grund av sin enkelhet passar utomhusbelysningen perfekt i nästan alla trädgårdar och säkerställer säker och tillräcklig belysning runt huset. Lampans rostfria stålkropp kompletteras med en plastdiffusor som säkerställer att ljuset från insidan av ljuset släpps ut runt omkring.
  Heitronic Sockellampa Naxos av rostfritt stål »

  613 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Rörelsesensor Swiss Garde 4000 300°

  Swiss Garde 4000 rörelsedetektor med IP54, registreringsvinkel 300 ° Swiss Garde 4000 rörelsedetektor är ett praktiskt och flexibelt tillbehör för utomhusbruk och är utrustat med ett vridbart och vridbart sensorhuvud. Rörelsedetektorn kan också användas för att styra moderna lysdioder. Husdjur registreras eller ignoreras beroende på inställningen. Detektionsområdet på 16 m sträcker sig frontalt och i sidled.
  Heitronic Rörelsesensor Swiss Garde 4000 300° »

  2938 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Markspett till Aquafall LED

  Jordspets för Aquafall LED för användning som objektbelysning i gräsmattan eller i blomsterrabatten Obs: kan endast användas med ett fästklämma!.
  Heitronic Markspett till Aquafall LED »

  132 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic LED-panel Lyon rund Ø 12 cm dimbar

  Kraftfull Lyon LED-panel med en installationshöjd på bara 3 mm LED-panel är rund och imponerar med sitt högkvalitativa aluminiumhus i silver. Den ljusavgivande ytan, som tar upp större delen av armaturen, avger ljuset från de inbyggda lysdioderna över ett stort område in i rummet. Det mjuka, jämna ljuset gör panelen särskilt intressant för korridorer, men också för användning på arbetsplatser. Den inbyggda panelen är särskilt kraftfull och säkerställer ett väl upplyst rum, särskilt när flera enheter används. Lyon kan också dämpas med en ledande / bakkantsdimmer dimmer.
  Heitronic LED-panel Lyon rund Ø 12 cm dimbar »

  166 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Terrasslampa Sunbeam med kulformad skärm IP64

  Sunbeam terrasslampa med sfärisk skärm - IP64 Denna vackra terrasslampa kan användas både inomhus och utomhus: Sunbeam har en stabil konstruktion, basen är gjord av metall, den sfäriska nyansen är tillverkad av väderbeständig plast. Skärmens storlek ger fantastisk belysning av området. Alla ljuskällor med E27-bas kan användas som ljuskälla. Energieffektiva LED-lampor med högst 16 watt eller energibesparande lampor med en maximal effekt på 23 watt rekommenderas. - temperaturbeständig från -20 ° till 45 ° C - skyddad mot damm och vattenstrålar (IP64) - inkl.
  Heitronic Terrasslampa Sunbeam med kulformad skärm IP64 »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Praktisk inbyggd LED-spotlight Lino, 13 W

  Modern Lino LED-inbyggnadsspotlight för inomhus och utomhus Lino LED-inbyggnadsspotlight i högkvalitativ aluminium är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Med ljusomkopplaren kan du välja 4 förinställda ljusfärger: Varmt vitt, universellt vitt, dagsljus och nattljus. Inklusive minnesfunktion, dvs. en tidigare vald inställning behålls när den slås på igen. Totalt 48 SMD-LED:er (Epistar) installeras, som genererar ett ljusflöde på 900 lumen med en total effekt på 13 W. Ljusfärgerna som kan väljas är varmvitt, universalvitt, dagsljus och nattljus. De ljusfärger som kan väljas täcker ett färgtemperaturintervall från 3 000 till 5 700 K. En fjärrkontroll kan beställas som tillbehör.
  Heitronic Praktisk inbyggd LED-spotlight Lino, 13 W »

  934 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Med markspett - LED-arbetslampa Bolton 20 W

  Svart LED-arbetslampa Bolton inklusive markspett För att utföra krävande belysning utomhus är LED-arbetslampan Bolton gjord av väderbeständigt aluminium. Den har en svängbar båge och LED-lamporna är täckta med ett genomskinligt skyddsglas. Ett markspett ingår även leveransen. På så sätt kan arbetslampan enkelt placeras i marken.
  Heitronic Med markspett - LED-arbetslampa Bolton 20 W »

  493 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Gåbar golvinbyggnadsspot Berlin

  Rostfritt stål golvinbyggnadsspot Berlin - åtkomliga Omslaget av hög kvalitet bearbetas in- golvinbyggnadsspot spotlight Berlin består av robust V2A rostfritt stål, är en plastinsättningshylsan ingår i leveransen. In- golvinbyggnadsspot spotlight Berlin är utrustad med en E27 uttag, i vilken alla typer av ljuskällor kan användas. När du använder lysdioder eller energisparlampor måste den maximala watteffekten på 7 W LED eller 40 W ESL följas.
  Heitronic Gåbar golvinbyggnadsspot Berlin »

  774 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Kantig gånglampa Rhodos

  Path light Rhodos - elegant lampa för fastigheten Designen som kännetecknar Rhodos LED-vägbelysning är tydligt strukturerad. Vinkelkroppen är designad av 1,8 mm tjockt rostfritt stål, den genomskinliga plastskärmen är gjord av UV-beständigt polykarbonat och ger en tydlig bild av den använda lampan. Ett elegant stigljus som också ger den egendom som den används på en elegant känsla. Rhodos har ett E27- uttag där alla typer av ljuskällor kan användas. Det är tillrådligt att använda energibesparande LED-eftermonteringslampor som t.ex. B. dekorativa glödlampor, eftersom ljuskällan syns genom det genomskinliga locket. Motsvarande lampor kan beställas från tillbehören.
  Heitronic Kantig gånglampa Rhodos »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic LED-inbyggnadsspot Artemis 10 W vit

  Artemis LED-infällda och ytmonterade spotlights i vitt Artemis är inte bara praktiskt utformad - den kan antingen byggas in i taket eller användas som en ytmonterad armatur - den kännetecknas också av ett allomfattande ljusemission. Ljuset sänds inte bara nedåt, utan sänds också runt av en ljusring integrerad på sidan.
  Heitronic LED-inbyggnadsspot Artemis 10 W vit »

  399 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Mångfaldig kabelfördelare IP44 5-fak

  Flera kabeldistributörer för SchelgoLUX-systemet Kabelfördelaren med kapslingsklass IP44 finns i versioner med 3 eller 5 anslutningar.
  Heitronic Mångfaldig kabelfördelare IP44 5-fak »

  333 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic LED-arbetslampa Derby 200 W

  LED-arbetslampa Derby med justerbar metallfäste och stark ljusstyrka Derby LED-arbetslampa imponerar med sin enorma ljusstyrka. Fokus här är på funktionalitet, rampljuset i sig är tekniskt och enkelt utformat. Den robusta kroppen av aluminium och det härdade skyddsglaset i kombination med skyddsklass IP65 säkerställer att det kan användas utomhus. Med denna LED-spotlight är det möjligt att belysa hela gårdar och uppfart. Den kan användas i både privata och kommersiella områden. Metallfästet kan justeras 180 °, vilket förbättrar justeringsalternativen avsevärt. En ballast är redan integrerad.
  Heitronic LED-arbetslampa Derby 200 W »

  3873 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Spotlampa SchegoLux-Max GU5,3 IP68

  Sätt dammen i rampljuset med Schego-Lux-Max-strålkastaren På grund av kapslingsklass IP68 och den robusta bearbetningen av mätning och rostfritt stål kan denna spotlight användas i färskvatten upp till ett djup av 4 m. Alla nödvändiga monteringsdelar ingår - endast 12V-transformatorn måste beställas dessutom. Detta innebär att snabb och pålitlig infästning av ljuset är förprogrammerad. Med den här strålkastaren kan du framkalla underbara ljuseffekter och till och med under vattnet kan du markera föremål som möjligen skulle få lite uppmärksamhet utan ljuset. Detta resulterar i många designalternativ, inklusive i poolområdet. Ytterligare en extra är sväng- och tiltfunktionen hos Schego-Lux-Max-strålkastaren, vilket skapar ännu mer flexibilitet. En halogenlampa ingår i leveransen.
  Heitronic Spotlampa SchegoLux-Max GU5,3 IP68 »

  2337 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Lågvolts-inbyggnadsspot Tim, stel, krom

  Tim - en mångsidig lågvolts-inbyggnadsspot för inomhusbruk Rund inbyggnadslampa för 12V reflektorlampor GU5,3 max 35W. Levereras inklusive sockel och 100 mm anslutningskabel med fria ändar - utan ljuskälla.
  Heitronic Lågvolts-inbyggnadsspot Tim, stel, krom »

  65 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic LED-arbetslampa Derby 150 W

  LED-arbetslampa Derby med justerbar metallfäste och stark ljusstyrka Derby LED-arbetslampa imponerar med sin enorma ljusstyrka. Fokus här är på funktionalitet, rampljuset i sig är tekniskt och enkelt utformat. Den robusta kroppen av aluminium och det härdade skyddsglaset i kombination med skyddsklass IP65 säkerställer att det kan användas utomhus. Med denna LED-spotlight är det möjligt att belysa hela gårdar och uppfart. Den kan användas i både privata och kommersiella områden. Metallfästet kan justeras 180 °, vilket förbättrar justeringsalternativen avsevärt. En ballast är redan integrerad.
  Heitronic LED-arbetslampa Derby 150 W »

  3205 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Modern LED-vägglampa Juna för utomhusbruk

  Utomhus vägglampa Juna med energieffektiv LED-ljuskälla Juna LED-vägglampa består av en rektangulär ram gjord av slitstark, pulverlackerad aluminiumgjutgods, vars insida är utrustad med Epistar SMD-lysdioder som säkert belyser omgivningen med sitt varma vita ljus - till exempel inom området Ytterdörren - och skapa en enastående atmosfärisk atmosfär att bry sig om. Utrustad med kapslingsklass IP54 (vattenstrålskydd). Ur stilistisk synvinkel kan Juna LED-utomhusvägglampa harmoniseras med många moderna fasad- och fastighetsdesigner. En LED-ballast är redan installerad. Det erforderliga fästmaterialet ingår.
  Heitronic Modern LED-vägglampa Juna för utomhusbruk »

  653 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic LED-inbyggnadspanel 27636, plan, rund, 12 W

  LED-inbyggd panel 27636 med låg installationshöjd LED-infälld panel 27636 är en rund och mycket platt LED-panel för många olika krav inom den privata eller kommersiella sektorn. Den högkvalitativa aluminiumkroppen kan enkelt integreras i alla rum tack vare dess silverfärg. Det varma vita ljuset skapar en trevlig atmosfär trots den höga ljusstyrka och panelen är därför också lämplig för privata vardagsrum. På grund av den mycket platta formen ser panelen subtil ut och kan även användas i mindre rum.
  Heitronic LED-inbyggnadspanel 27636, plan, rund, 12 W »

  1001 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Rak LED-utomhusvägglampa Juno

  Juno - modern LED utomhusvägglampa med en effektiv ljuseffekt Juno LED utomhusvägglampa i antracitfärgad aluminiumgjutgods är en blickfång för varje modern fasad. Den robust utformade kroppen bildar en ram som är utrustad med Epistar SMD-lysdioder på insidan som belyser omgivningen med varmt vitt ljus. Det uppstår, för. B. i ingången till huset, en bekväm belysningssituation, vilket också bidrar till ökad säkerhet. Med isoleringsklass IP54 också skyddad mot starkt väderpåverkan. - inkl.
  Heitronic Rak LED-utomhusvägglampa Juno »

  707 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Utlopp rostfritt stål, vattenfall Aquafall 90 cm

  Aquafall vattenfallstråleutgång - för den mycket speciella atmosfären i trädgården Aquafall ansvarar för att kombinera ljus med rinnande vatten och skapa fascinerande vattenfunktioner. Det rostfria utloppet, som främst är utformat så att Aqualine LED-ljusstång kan fästas, är främst avsedd att skapa vattenfall. Tack vare högkvalitativt bearbetat rostfritt stål ser utloppet elegant och modernt ut och lyser i silverfärg, vilket passar mycket bra i en miljö med vatten. Aquafall är mångsidig och kan byggas in i exempelvis murverk eller som en slags trappa i en bäck. Det nödvändiga fästsetet är redan inkluderat. Det finns knappast några gränser när det gäller design och med denna konstruktion kan du få vattnet att lysa. Det strömmande vattnet förkroppsligar det jämna ljusflödet och sätter mycket speciella höjdpunkter.
  Heitronic Utlopp rostfritt stål, vattenfall Aquafall 90 cm »

  5209 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic LED-taklampa Pronto, x 28 cm

  Vinklad LED-taklampa utomhus Pronto, enkel installation tack vare bajonettlås Den moderna och tidlöst designade LED-taklampa Pronto kan användas både utomhus och inomhus. Den är utrustad med kapslingsklass IP54 och kan användas på många sätt tack vare den behagligt vinklade formen. Ljuset från de integrerade lysdioderna lyser bländningsfritt och med en varmvit färg i miljön och säkerställer därmed en behaglig ljus. Bajonetlåset säkerställer också enkel takinstallation.
  Heitronic LED-taklampa Pronto, x 28 cm »

  667 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Utlopp rostfritt stål, vattenfall Aquafall 120cm

  Aquafall vattenfallstråleutgång - för den mycket speciella atmosfären i trädgården Aquafall ansvarar för att kombinera ljus med rinnande vatten och skapa fascinerande vattenfunktioner. Det rostfria utloppet, som främst är utformat så att Aqualine LED-ljusstång kan fästas, är främst avsedd att skapa vattenfall. Tack vare högkvalitativt bearbetat rostfritt stål ser utloppet elegant och modernt ut och lyser i silverfärg, vilket passar mycket bra i en miljö med vatten. Aquafall är mångsidig och kan byggas in i exempelvis murverk eller som en slags trappa i en bäck. Det nödvändiga fästsetet är redan inkluderat. Det finns knappast några gränser när det gäller design och med denna konstruktion kan du få vattnet att lysa. Det strömmande vattnet förkroppsligar det jämna ljusflödet och sätter mycket speciella höjdpunkter.
  Heitronic Utlopp rostfritt stål, vattenfall Aquafall 120cm »

  7615 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic LED-taklampa Pronto, x 33 cm

  Vinklad LED-taklampa utomhus Pronto, enkel installation tack vare bajonettlås Den moderna och tidlöst designade LED-taklampa Pronto kan användas både utomhus och inomhus. Den är utrustad med kapslingsklass IP54 och kan användas på många sätt tack vare den behagligt vinklade formen. Ljuset från de integrerade lysdioderna lyser bländningsfritt och med en varmvit färg i miljön och säkerställer därmed en behaglig ljus. Bajonetlåset säkerställer också enkel takinstallation.
  Heitronic LED-taklampa Pronto, x 33 cm »

  854 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic avspärrningsventil till Aquafall 37131 inbyggnad

  Avstängningsventil 37131 för justering av vattenflödet Denna avstängningsventil är konstruerad så att vattenflödet kan justeras individuellt och kontinuerligt. Den är till exempel lämplig för Aquafall-serien. Ventilen är idealisk för installation i lock. Med 1 tum slanganslutningar. Ventilen levereras med 2 adaptrar vardera 1/2-tums och 3/4-tums.
  Heitronic avspärrningsventil till Aquafall 37131 inbyggnad »

  266 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic LEDbänklampa Saskia 3-pack med brytare

  LED-underskåpsljusuppsättning Saskia med integrerad sensoromkopplare Det finns en sensorströmbrytare på en av de tre LED-lamporna. Med det är en beröringsfri, steglös avbländning såväl som att tända och stänga av ljuset. Detta gör Saskia LED-lampa till en modern och praktisk följeslagare för kök och vardagsrum. Den matta ljusytan förhindrar bländning och ger ett varmt vitt, behagligt ljus. Tack vare de kompakta måtten kan panelerna enkelt integreras i ett stort antal rum och verkar påfallande och snygga samtidigt. Underskåpslamporna levereras helt färdiga för anslutning, en transformator ingår.
  Heitronic LEDbänklampa Saskia 3-pack med brytare »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Förlängningskabel med systemkontakt 10 meter

  Förlängningskabel med systemkontakt för SchelgoLUX-system Förlängningskabeln finns i längder på 5 m eller 10 m.
  Heitronic Förlängningskabel med systemkontakt 10 meter »

  599 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Vägglampa Rhodos av rostfritt stål

  Fyrkantig LED-vägglampa Rhodos för utsidan LED-utomhusvägglampan Rhodos väcker först och främst uppmärksamhet med sin glansiga utsida: Lampkroppen är gjord av 1,8 mm tjockt rostfritt stål, lampskyddet är gjort i klart, UV-beständigt polykarbonat. Rhodos är utrustad med ett E27- uttag . Eftersom belysningsmedlet som används är synligt är det lämpligt att använda en dekorativ filamentlampa . Lämpliga lampor kan beställas från tillbehören. Rhodos - en LED-vägglampa med en elegant karaktär.
  Heitronic Vägglampa Rhodos av rostfritt stål »

  799 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Laguna - sockellampa av granit och rostfritt stål

  Exklusiv Laguna marklykta i rostfritt stål och granit Laguna marklykta imponerar med sin ovanliga design och hållbarhet. Den består av robust naturstengranit och högkvalitativt V2A rostfritt stål. Laguna är det perfekta valet för förebyggande av olyckor på utomhusområdet, eftersom det synliggör utlösningsrisker som sänggränser, fastighetsväggar och trapplandningar. Dessutom fungerar det också som ett dekorativt element när det inte tänds, varhelst det placeras. Laguna levereras med en vattentät kabelanslutning (IP68). Kontaktdonet passar genom de minsta öppningarna och kan enkelt öppnas vid behov. Lämplig för kabelgenomföringar från 7-13 mm samt för underjordiska kablar NYY-J upp till 3G 1,5 mm². - med E27 lamputtag (lampa: max. 12 W LED eller max. 20 W ESL - max.
  Heitronic Laguna - sockellampa av granit och rostfritt stål »

  3739 SEK

  Lamp24.se

 • Heitronic Biala - rund LED-spotlight, 10 cm Ø

  Biala - modern LED-påbyggnadsspotlight av aluminium Enkel, modern, energieffektiv - LED-påbyggnadsspotlighten Biala kan använda som allmänbelysning i varje rum och passar varje inredningsstil genom dess enkla design av vit aluminium. Särskilt effektfull verkar denna spotligt genom ljuskransen på sidan, som sprider ljuset omkring lampan. I LED-påbyggnadsspotlighten sitter 80 högkvalitativa SMD-LEDs från Edison, som med en effekt på 10 W uppnår en ljusström på 830 lumen, vilket ungefär motsvarar en 85 W glödlampa. Biala avger ett varmvitt ljussken (3 100 K). Ett LED-förkopplingsdon ingår i leveransen av spotlighten.
  Heitronic Biala - rund LED-spotlight, 10 cm Ø »

  399 SEK

  Lamp24.se

Kolla också