Helestra - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Helestra Nok LED-spegellampa, 60 cm

  Nok LED-spegellampa med kromfärgat hus för montering på vägg eller spegel Kromad metall och satinerad akryl - det här är de material som den vinklade LED-spegellampa Nok är tillverkad av. Som ett resultat harmoniserar det idealiskt med badrum i modern inredningsstil. Nok kan monteras direkt på väggen och på spegeln - nödvändiga monteringstillbehör ingår. Ljuset avges direkt nedåt och frontalt och är mycket jämnt och bländningsfritt tack vare lockets satinmaterial.
  Helestra Nok LED-spegellampa, 60 cm »

  2537 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Certo hänglampa cylinder 2 lampor mocka

  Tvåflammig textilhänglampa Certo med flexibla ledade armar - nyanser som cylindrar Certo-hänglampan hänger alltid precis ovanför bordet, även om takanslutningens läge är något annorlunda. Detta möjliggörs genom upphängning av de två paraplyerna på rörliga armar. Dessa tvådelade armar kan roteras efter önskemål av en fog direkt på baldakinen och en fog mellan de två delarna, så att båda lampans nyanser kan placeras separat från varandra. Lampans stativ är gjord av förkromad metall och två cylindriskt formade nyanser av fin chintz. Skärmens insida hålls i vitt för varje färgvariant för att säkerställa optimal ljusreflektion. Hänglampan Certo är utrustad med ett E27-uttag i varje nyans; ljuset emitteras direkt nedåt och tränger den sida av textilen så angenäm grundbelysning belysning.
  Helestra Certo hänglampa cylinder 2 lampor mocka »

  7214 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Cosi LED-vägglampa krom höjd 31 cm

  Rektangulär LED-vägglampa Cosi med glasskärm med polerade kanter LED-vägglampan Cosi får en ädel effekt genom sin speciella design. Metallkroppen har en glansig kromfinish och innehåller ett satinglas med polerade kanter, som fungerar som en diffusor och som ger en jämnt diffus ljusfördelning och en bländfri belysning. Vägglampan kan användas både vertikalt bredvid en spegel och horisontellt ovanför en spegel samt som vägglampa i hallen, den ger en vacker bild och framför allt ett behagligt ljus. En speciell egenskap hos armaturen är den goda färgåtergivningen hos de varmvita lysdioderna, som kan dimmas med en fas- eller fasdimmer. Färgåtergivningsindex är CRI Ra >90.
  Helestra Cosi LED-vägglampa krom höjd 31 cm »

  4007 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Certo trebent golvlampa, antracit

  Textil golvlampa Certo med stativ av metallram En trendig metallram av tre ben i matt svart färg och en cylindriskt formad nyans av chintz - det här är komponenterna i den moderna Certo- golvlampa från Helestra. Det är en lika dekorativ och tidlös lampa för många bostadsutrymmen, som avger ljuset direkt vertikalt och kraftigt bryts åt sidorna. Certo är och är utrustad med en användarvänlig fotomkopplare på kabeln.
  Helestra Certo trebent golvlampa, antracit »

  3673 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Siri vägglampa up/down, vit matt

  Kubformad vägglampa SIRI med dubbelt ljusutsläpp SIRI är den perfekta lampan för det moderna vardagsrummet. Designen koncentrerar sig på det väsentliga och blir på så sätt vägglampans kännetecken. Ljuset lyser från övre och nedre delen elegant mot väggen och sveper in rummet i ett behagligt, indirekt ljus. Obs! Lamporna är öppna både uppåt och nedåt. På bilderna är en spridningsskiva insatt, så att ljuset bryts mot taket i ett bredare, samlat knippe. Spridningsskivan finns att beställa på förfrågan.
  Helestra Siri vägglampa up/down, vit matt »

  1201 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Modern LED-vägglampa Onno 30 cm mattvit

  Formskön LED-vägglampa Onno i modern design Onno är en energisnål vägglampa i enkel, men modern design. Den avger ljuset uppåt och nedåt på båda sidorna, vilket får intressanta ljusreflexer att uppstå på väggen och dekorativt belyser rummet. LED-ljuskällan (12 W, 800 Lumen) övertygar med varmvitt ljus och en ljusfärg på c:a 3 000 Kelvin.
  Helestra Modern LED-vägglampa Onno 30 cm mattvit »

  3473 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Gaia LED-spegellampa fjärrkontroll 49 cm

  Glänsande krom LED-spegel och vägglampa Gaia inklusive fjärrkontroll för bekväm inställning av ljustemperatur och ljusstyrka Oavsett om det är behovsbaserad och situationberoende belysning av badrumsspegeln eller för belysning av garderoben - LED-spegeln och vägglampan Gaia erbjuder rätt atmosfär för varje situation, eftersom ljuset levereras med en praktisk fjärrkontroll, via vilken den långsträckta , glänsande kromljuskropp är installerade LED-lampor, som har tätats med en satinerad akryldiffusor för bländningskontroll, kan ställas in efter önskemål både vad gäller ljustemperatur och ljusstyrka. Dessutom har lampan en integrerad minnesfunktion, så att när den slås på igen, återger ljuset automatiskt den senast valda ljusinställningen. Monteringsmaterial för fastsättning på vägg, spegel eller möbler ingår. Anmärkning: Belysningen kan bara tändas och stängas av med hjälp av väggbrytaren.
  Helestra Gaia LED-spegellampa fjärrkontroll 49 cm »

  2938 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Theia LED-spegellampa, förkromad, 30 cm

  30 cm lång LED-vägglampa Theia för badrum eller vardagsrum LED-vägglampan Theia är gjord av glänsande förkromad metall med satinerade överdrag överst och på botten. Tack vare IP44- kapslingsklass kan den användas som spegellampa i badrummet, men kan också användas som extra ljus källa på väggen i moderna vardagsrum. Den ger varmvit belysning som släpps ut jämnt uppåt och nedåt.
  Helestra Theia LED-spegellampa, förkromad, 30 cm »

  1869 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Sky LED-gånglampa aluminium

  Sky LED-vägbelysning i massivt aluminium Sky LED-vägbelysning, pulverlackerad i en mörk grafitskärm, är utformad som ett rör som är öppet mot ena sidan. Varma vita lysdioder är inbyggda i det övre locket och avger ljuset nedåt i det öppnade röret. Detta sätter scenen för själva ljuset och skapar en bländningsfri ljuskotte på golvet. Det moderna och enkelt utformade stigljuset är perfekt för att belysa stigar runt huset och fullgör denna uppgift på ett energibesparande sätt tack vare moderna lysdioder.
  Helestra Sky LED-gånglampa aluminium »

  2537 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Loom LED-spegellampa svart 120 cm

  Loom LED-vägglampa för jämn spegelbelysning Väggfästet på LED-spegellampa Loom är gjord av matt svartlackerad metall och ligger i mitten på baksidan av den rörformiga diffusorn. Den senare är gjord av satinerad akryl så att en homogen och bländningsfri ljuseffekt garanteras. Loom är vertikalt intill spegeln eller horisontellt monterad ovanför den och skapar perfekta ljusförhållanden. Byggd enligt kapslingsklass IP44, har spegellampa inget emot att stänka vatten. Med den enkla designen reducerad till det väsentliga är Loom det perfekta valet för garderoben eller badrummet i modern inredning.
  Helestra Loom LED-spegellampa svart 120 cm »

  3205 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Lado LED-spegellampa svart 90 cm

  Smal, kantig LED-vägglampa Lado med svart hölje för spegelbelysning Oavsett om det är på sidan eller ovanför spegeln, direkt på spegeln, på väggen eller i taket - allt är möjligt med Lado LED-vägglampa. Tillbehör som krävs för olika typer av installation ingår i leveransomfånget. Lampans diffusor i satinerad akryl, tillsammans med metallfästet i matt svart yta, bildar en tunn, vinklad lampa. Ljuset från de inbyggda, varma vita lysdioderna släpps ut jämnt på tre sidor av den satinerade akrylen, så att ett brett område försörjs direkt och indirekt med starkt och bländande ljus.
  Helestra Lado LED-spegellampa svart 90 cm »

  2938 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Siri vägglampa up/down, aluminium matt

  Kubformad vägglampa SIRI med dubbelt ljusutsläpp SIRI är den perfekta lampan för det moderna vardagsrummet. Designen koncentrerar sig på det väsentliga och blir på så sätt vägglampans kännetecken. Ljuset lyser från övre och nedre delen elegant mot väggen och sveper in rummet i ett behagligt, indirekt ljus. Obs! Lamporna är öppna både uppåt och nedåt. På bilderna är en spridningsskiva insatt, så att ljuset bryts mot taket i ett bredare, samlat knippe. Spridningsskivan finns att beställa på förfrågan.
  Helestra Siri vägglampa up/down, aluminium matt »

  1201 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Theia LED-spegellampa, förkromad, 120cm

  120 cm lång LED-spegellampa Theia i glänsande krom Lysdioderna som integrerades i den långa spegellampan Theia lyser uppåt och nedåt med ett varmvitt ljus (2 900 K). På så sätt belyses inte bara området runt spegeln, utan hela rummet belyses indirekt, tack vare det uppåtlysande ljuset. Den smala och långa LED-spegellampan med glänsande kromyta är utrustad med en satinerade skärm på ovan- och undersidan och är med IP44 skyddad mot vattenstänk.
  Helestra Theia LED-spegellampa, förkromad, 120cm »

  4408 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Sona LED-taklampa, dimbar Ø 60 cm vit

  Vit LED-taklampa Sona med hög ljusstyrka Dess storlek och kraftfulla LED-lampor som finns inbyggda i två ringar monterade på takskivan bakom satinerade höljen gör LED-taklampan Sona till en effektiv ljuskälla för allmänbelysning i stora rum. De integrerade lysdiodernas ljusa men trevliga ljus kan dimmas så att armaturen kan ge ett mysigt och milt ljus. Även på kvällen för mysiga timmar framför tvn. För detta krävs en fram- eller bakkantsdimmer.
  Helestra Sona LED-taklampa, dimbar Ø 60 cm vit »

  10019 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Rack LED-taklampa dimbar rund vit

  Runt LED-taklampa taklampställ i särskilt platt form Som ett modernt, med många moderna faciliteter är harmonisk LED-taklampa taklampa takbelysning designad. Den smala, runda metallramen har en satinerad akryldiffusor som säkerställer en homogen och bländande ljuseffekt. De varma vita lysdioderna ger högkvalitativt ljus med utmärkt färgåtergivning, så att inredningen är mycket bra presenterad. Om det behövs kan den frodiga ljuseffekten också dämpas för att matcha den mysiga atmosfären på kvällen. En framkant eller bakkantsdimmer krävs för detta.
  Helestra Rack LED-taklampa dimbar rund vit »

  4675 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Rack LED-taklampa, dimbar kantig gul

  Ultraplatt LED-takarmatur Rack med smal, fyrkantig ram En modern LED-takarmatur som passar in i alla interiörer - det är Rack, utformad som en platt, kvadratisk takmonterad panel med en satinerad akrylskärm. Rack kännetecknas av en ljus, energisparande och samtidigt behaglig belysning som också får färgerna i rummets inredning att framstå nästan oförfalskade med ett särskilt bra färgåtergivningsindex Ra > 90. Vid behov kan ljusflödet regleras med en fas- eller fasdimmer (ingår inte) som finns i elinstallationen.
  Helestra Rack LED-taklampa, dimbar kantig gul »

  4809 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Lis LED-spegellampa, 6 lampor

  Sex-glödlampa LED-spegellampa Lis med kulor i satinglas Sfärer av opalt glas och förkromad metall utgör en intressant kombination i Lis LED-vägglampa med sex lampor. Vägglampan kan användas perfekt som spegelbelysning - även i badrummet nära diskbänken, eftersom den enligt kapslingsklass IP44 är skyddad mot eventuella vattenstänk. En varmvit LED är inbyggd i var och en av de sex sfärerna, som avger ett jämnt och behagligt ljus genom det satinerade glaset.
  Helestra Lis LED-spegellampa, 6 lampor »

  4809 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Theia LED-spegellampa, förkromad, 90 cm

  Glänsande förkromad LED-spegellampa Theia Theia LED-vägglampa, som lyser uppåt och nedåt, är en idealisk ljuskälla för badrummet tack vare IP44- kapslingsklass . Fäst ovanför spegeln garanterar det inte bara de bästa ljusförhållandena för dagliga aktiviteter framför spegeln utan ger också allmänbelysning i badrummet tack vare ljuset som lyser uppåt. LED-lamporna inbyggda i armaturen avger behagligt varmvit belysning med en färgtemperatur på 2900 K, som släpps ut jämnt genom ett frostat glasöverdrag uppåt och ett akrylskydd nedåt.
  Helestra Theia LED-spegellampa, förkromad, 90 cm »

  3205 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Yona LED-vägglampa, vit, 37,5 cm

  Yona - en LED-vägglampa med modern design Moderna designtrender implementeras med Yona LED-vägglampa. Denna pärla består av en matt vitbelagd, lätt glödlampa och tre kraftfulla lysdioder. De två öppningarna riktade uppåt och nedåt säkerställer en behaglig ljusfördelning och indirekt belysning. Dessa avger ljuset in i rummet i en varmvit ton. Med cirka 1 980 lumen är armaturen perfekt som extra belysning för stora vardagsrum eller korridorer. Men inte bara där kan den användas, tack vare sitt tidlösa utseende är den också lämplig för många andra rum.
  Helestra Yona LED-vägglampa, vit, 37,5 cm »

  4274 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Cosi LED-taklampa krom 11x11 cm

  Kvadratisk LED taklampa Cosi med satinerat glas, polerade kanter En modern och elegant effekt samt ett mycket behagligt ljusflöde med dekorativ takbelysning kännetecknar Cosi LED-takbelysningen. Kroppen i kromad metall innehåller en diffusor i satinerat glas med polerade kanter. Detta sprider ljuset från de varmvita lysdioder som är installerade inuti jämnt i rummet; en smal slits under taket skapar en ljusa aura runt armaturen. Dessutom bör armaturens goda färgåtergivning nämnas; med ett färgåtergivningsindex Ra > 90 uppnås nästan dagsljuskvalitet, så att färgerna framstår som mycket naturliga och oförvrängda. Cosi LED-takarmatur är en energieffektiv och visuellt övertygande ljuskälla som enskild armatur eller i kombination med flera i stora rum. Ljusflödet kan regleras med hjälp av en fasstyrning eller fasavstängningsdimmer (ingår inte) som installeras i husinstallationen.
  Helestra Cosi LED-taklampa krom 11x11 cm »

  2938 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Liv - LED-taklampa 15 cm

  Liten LED-taklampa Liv Kompakta dimensioner, men kraftfull ljusstyrka - det är LED-taklampan Liv. Den ringformiga akryldiffusorn belyses inifrån av de varmvita lysdioderna. Förutom den allmänna belysningen i rummet uppstår en vacker ljuseffekt i närheten av lampan i taket. Det är särskilt trevligt när den lilla LED-taklampan Liv placeras sida vid sida med andra av samma sort, till exempel över en köksbänk.
  Helestra Liv - LED-taklampa 15 cm »

  3339 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Oso LED-takspotlight, rund, matt alu

  Rund LED-takspotlight Oso IP44, matt aluminium Oavsett om i hallen eller, tack vare kapslingsklass IP44, även i badrummet – LED-takspotlighten Oso i aluminium i matt design med den strålvinkel på 40° ger med en varmvit ljustemperatur en mycket behaglig belysning och kan med sitt enkla utseende integreras i olika interiörer. - dimbar med bak- eller framkantsdimmer (ingår ej).
  Helestra Oso LED-takspotlight, rund, matt alu »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Lexx LED-hänglampa nickel EasyLift

  LED-hänglampa Lexx med höjdjustering via EasyLift Ultraplat och modernt i sin design och bekvämt i sin funktionalitet - det är LED-hängarmaturen Lexx, som använder den senaste LED-tekniken för att ge energieffektiv belysning och som tack vare den intelligenta höjdjusteringen EasyLift, en mekanism som utvecklats av tillverkaren Helestra , kan enkelt Helestra kan justeras. Denna osynliga höjdjustering möjliggör intuitiv justering till önskad höjd utan motvikt. På grund av det stora justeringsområdet är lampan lämplig för olika rumshöjder och även för sluttande tak, eftersom båda kablarna kan justeras oberoende av varandra. Ytterligare fördelar är den enkla och snabba monteringen av kåpan med magnetiska fästen utan synliga skruvar och den verktygsfria justeringen av dragmotståndet. Med EasyLift behöver du inte förkorta utskjutande kablar i låga rumshöjder, eftersom kablarna automatiskt ryms i huset.
  Helestra Lexx LED-hänglampa nickel EasyLift »

  10554 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Cosi LED-taklampa krom 5x31,5 cm

  Kvadratisk LED taklampa Cosi med satinerat glas, polerade kanter En modern och elegant effekt samt ett mycket behagligt ljusflöde med dekorativ takbelysning kännetecknar Cosi LED-takbelysningen. Kroppen i kromad metall innehåller en diffusor i satinerat glas med polerade kanter. Detta sprider ljuset från de varmvita lysdioder som är installerade inuti jämnt i rummet; en smal slits under taket skapar en ljusa aura runt armaturen. Dessutom bör armaturens goda färgåtergivning nämnas; med ett färgåtergivningsindex Ra > 90 uppnås nästan dagsljuskvalitet, så att färgerna framstår som mycket naturliga och oförvrängda. Cosi LED-takarmatur är en energieffektiv och visuellt övertygande ljuskälla som enskild armatur eller i kombination med flera i stora rum. Ljusflödet kan regleras med hjälp av en fasstyrning eller fasavstängningsdimmer (ingår inte) som installeras i husinstallationen.
  Helestra Cosi LED-taklampa krom 5x31,5 cm »

  5609 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Liv - LED-taklampa 20 cm

  Rund LED-taklampa Liv med satinerad diffusor En särskilt elegant LED-taklampa är Liv med sin karaktäristiska runda ljuskropp. Detta utstrålar inte bara bländningsfritt ljus utan skapar också en fantastisk atmosfär i vardagsrummet. Tack vare det snyggt designade utseendet ser lampan särskilt modern och modern ut. I kombination med andra armaturer av samma konstruktion, kan Liv optimalt användas som korridor eller grundbelysning belysning, t.ex. B. användning i offentliga byggnader, men också som enda accentbelysning. De inbyggda lysdioderna kan justeras till önskad rumsatmosfär när det gäller ljusstyrka med hjälp av en extern främre och bakre dimmer.
  Helestra Liv - LED-taklampa 20 cm »

  4408 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Run LED-inbyggnadsspot 1 lampa, /vit

  Modern LED-takinbyggnadslampa Kör med vridbart huvud Mycket fokuserad, i en vinkel på 18 °, avges det varma vita ljuset från det inbyggda inbyggnadsspot Run LED, det perfekta ljuset kan användas för att ställa in ljus accenter. Ljuskotten kan placeras exakt tack vare det cylindriska lamphuvudets svängning. För att ansluta den inbyggnadslampa till 230 V krävs en LED-omvandlare som måste beställas separat från tillbehören.
  Helestra Run LED-inbyggnadsspot 1 lampa, /vit »

  914 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Dora LED-taklampa kantig, silver matt

  Matt silver LED-taklampa Dora i modern kuboidform Utan att komma för mycket i fokus lyser denna lilla LED-taklampa som downlight vardagsrummet, korridoren, disken i köket eller många andra områden - oavsett om det ska belysa ett litet rum, som en riktad ljus accent individuellt eller för att belysa större områden till flera kopior. Det varma vita ljuset från de energieffektiva lysdioderna släpps ut jämnt in i rummet genom locket av satinerat glas utan att blända.
  Helestra Dora LED-taklampa kantig, silver matt »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Lado - LED-spegellampa 90 cm

  Lado - en LED-vägglampa för vägg- eller spegelmontering En enkel kantig utformning identifierar LED-vägglampan Lado som harmoniskt passar in i varje badrum tack vare dess förkromade metallen och satinerade diffusor. Oavsett om spegeln är placerad vertikalt i sidled eller monterad som en enskild lampa horisontellt ovanför spegeln så ger LED-spegellampan Lado en mycket angenäm varmvit belysning av utrymmet på 2 900 K. Den smala LED-spegellampan Lado kan tack vare kapslingsklass IP44 även motstå stänkvatten. I leveransen medföljer monteringsmaterial för vägg- eller spegelmontage.
  Helestra Lado - LED-spegellampa 90 cm »

  2938 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Lado LED-spegellampa svart 120 cm

  Smal, kantig LED-vägglampa Lado med svart hölje för spegelbelysning Oavsett om det är på sidan eller ovanför spegeln, direkt på spegeln, på väggen eller i taket - allt är möjligt med Lado LED-vägglampa. Tillbehör som krävs för olika typer av installation ingår i leveransomfånget. Lampans diffusor i satinerad akryl, tillsammans med metallfästet i matt svart yta, bildar en tunn, vinklad lampa. Ljuset från de inbyggda, varma vita lysdioderna släpps ut jämnt på tre sidor av den satinerade akrylen, så att ett brett område försörjs direkt och indirekt med starkt och bländande ljus.
  Helestra Lado LED-spegellampa svart 120 cm »

  3339 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Uka taklampa, textilskärm vit

  Uka taklampa med metallfäste och textilskärm En specialitet bland taklamporna med tygskärmar är Uka- taklampa , som fångar ögat med sin ovanliga design. Uka-textilskärmen är formad som en trunkerad kon som avsmalnar nedåt. Den är fäst vid en rund baldakin och omges vertikalt av ett vinklat metallfäste, så att det sätts i scen igen av denna ram. taklampa ger direkt ljus för området nedanför, cirkulär takbelysning och mjuk grundbelysning runt om.
  Helestra Uka taklampa, textilskärm vit »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Certo hänglampa kon 1 lampa antracit

  pendellampa Certo med en koniskt formad textilskärm och flexibel upphängning Om du tittar på skuggan på hänglampan Certo, presenterar lampan sig som en klassisk ljuskälla med en nyans av högkvalitativt chintz-tyg i form av en trunkerad kon. Denna emitterar ljuset nedåt obehindrat för direkt belysning, medan det fungerar som en trevlig grundbelysning belysning på den sida på grund av materialet. Upphängningslampan blir en speciell funktion genom sin upphängning med armar. Dessa möjliggör stor flexibilitet och gör att skärmen kan placeras ovanför bordet, även om anslutningen till taket är på en något annan punkt. Detta möjliggörs av en tvådelad stång fäst vid den runda baldakinen, som kan justeras med fogar. Detta gör den provisoriska lösningen av en så kallad monkey swing" eller en kabel som går längs taket onödig.
  Helestra Certo hänglampa kon 1 lampa antracit »

  4007 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Canio Glas-taklampa, klar exteriör

  Canio glas taklampa med dubbla lager glas skugga Den mångsidiga och harmoniskt utseende taklampa Canio fångar ögat med skuggans design. Medan det yttre skiktet är tillverkat av klart glas är den cylindriska, mindre innerskärmen gjord av opalvitt glas och säkerställer att det inte finns bländning och att ljuset fördelas jämnt. Speciellt i kombination med flera kopior ovanför en köksbänk eller i en lång hall är Canio ett effektivt och elegant taklampa för många nuvarande möbeltrender.
  Helestra Canio Glas-taklampa, klar exteriör »

  2938 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Nex LED-vägglampa svart matt

  LED-vägglampa Nex - enkel och modern Nex LED-vägglampa är trendig och uppdaterad, inte bara när det gäller utseendet utan även när det gäller ljuseffekt och energieffektivitet; de inbyggda lysdioderna ger stark varmvit belysning. De placeras inuti den satinerade akrylskivan som syns på kanterna mellan metallplattorna på båda sidor. Nex armaturserien harmoniserar främst med moderna rum, men sätter också en modern kontrastpunkt i andra stilar. Montering kan göras både vertikalt och horisontellt.
  Helestra Nex LED-vägglampa svart matt »

  2537 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra 53 cm hög bordslampa ENNA 2

  Stilfull bordslampa ENNA 2 med intressant metalldetalj Rena linjer utmärker formgivningen av denna bordslampa, där ingen rundning förekommer. Både lampskärmen av vit chintz och lampfoten är i kvadratisk form. Det ramformade metallelementet, som förbinder dem passar optimalt i denna stil och blir ett kännetecken för lampan.
  Helestra 53 cm hög bordslampa ENNA 2 »

  2671 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Bora hänglampa 101,5 cm skärm vit

  Bora LED-pendellampa pendelarmatur med barskärm av chintz Den moderna designen av LED-hänglampan Bora berikar köket eller matsalen med sin attraktiva design och mycket trevliga ljuseffekt. Skärmen av fin chintz stängs uppe och nere med en satinerad diffusor i akryl. Detta sprider ljuset och avger det jämnt och utan bländning. Till exempel belyses en bordsyta nedan direkt medan ljuset lyser uppåt och åt sidorna genom skärmen i allmänhet lyser upp rummet. Taklampan kan justeras i ljusstyrka med hjälp av en fram- eller bakkantsdimmer (ingår ej). Upphängningslampan Bora är utrustad med Easylift, den osynliga Helestra. Detta gör att ljuset kan flyttas intuitivt till önskad höjd utan motvikt. Det särskilt stora justeringsområdet på cirka 50 till 170 cm möjliggör anpassning till många olika förhållanden.
  Helestra Bora hänglampa 101,5 cm skärm vit »

  6947 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Spridn-skiva 4516296 vägglampa SIRI vit

  Diffusor för vägglampa Siri Vid behov kan diffusorn användas i Siri-serien av vägglampor. Den framväxande ljuskotten kan göras diffus med hjälp av denna ruta, helt enkelt och utan verktyg. Den kan användas på båda sidor.
  Helestra Spridn-skiva 4516296 vägglampa SIRI vit »

  399 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Certo hänglampa cylinder 2 lampor grå

  Tvåflammig textilhänglampa Certo med flexibla ledade armar - nyanser som cylindrar Certo-hänglampan hänger alltid precis ovanför bordet, även om takanslutningens läge är något annorlunda. Detta möjliggörs genom upphängning av de två paraplyerna på rörliga armar. Dessa tvådelade armar kan roteras efter önskemål av en fog direkt på baldakinen och en fog mellan de två delarna, så att båda lampans nyanser kan placeras separat från varandra. Lampans stativ är gjord av förkromad metall och två cylindriskt formade nyanser av fin chintz. Skärmens insida hålls i vitt för varje färgvariant för att säkerställa optimal ljusreflektion. Hänglampan Certo är utrustad med ett E27-uttag i varje nyans; ljuset emitteras direkt nedåt och tränger den sida av textilen så angenäm grundbelysning belysning.
  Helestra Certo hänglampa cylinder 2 lampor grå »

  7615 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Certo Hänglampa kon, 2 lampor, vit

  pendellampa Certo med justerbara stavar och två koniska chintz nyanser Certo-hänglampan erbjuder absolut flexibilitet i nyansernas inriktning, eftersom de två koniskt formade nyanser av chintz-tyg vardera hänger på ett tvådelat fäste och därför kan justeras efter önskemål. En fog direkt på taket och en mellan de två armarna gör det möjligt för paraplyerna att justeras separat så att deras position kan anpassas perfekt till omständigheterna. Stängerna och taket på den flexibla pendellampa är gjorda av metall med kromfinish, vilket ger lampan ett glamoröst och modernt utseende. De koniska lampskärmarna är gjorda av chintz-tyg. De låter ljuset skina direkt nedåt och uppåt i vidvinkel, medan det är nedtonat runt och tränger försiktigt in genom skuggduken.
  Helestra Certo Hänglampa kon, 2 lampor, vit »

  7214 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Loom spegellampa svart 60 cm

  Loom LED-vägglampa för jämn spegelbelysning Väggfästet på LED-spegellampa Loom är gjord av matt svartlackerad metall och ligger i mitten på baksidan av den rörformiga diffusorn. Den senare är gjord av satinerad akryl så att en homogen och bländningsfri ljuseffekt garanteras. Loom är vertikalt intill spegeln eller horisontellt monterad ovanför den och skapar perfekta ljusförhållanden. Byggd enligt kapslingsklass IP44, har spegellampa inget emot att stänka vatten. Med den enkla designen reducerad till det väsentliga är Loom det perfekta valet för garderoben eller badrummet i modern inredning.
  Helestra Loom spegellampa svart 60 cm »

  2136 SEK

  Lamp24.se

 • Helestra Karl LED-taklampa, rund, vit

  Rund LED taklampa Kari i matt vitt, Ra > 90 Mycket diskret till utseendet, men kraftfull och effektiv när det gäller ljusstrålning - det är den runda LED-downlighten Kari, som är tillverkad av metall med en lackerad yta i mattvitt. Lysdioderna utstrålar en behaglig varmvit ljusfärg och kännetecknas också av en mycket god färgåtergivning. Tack vare ett färgåtergivningsindex på Ra >90 ser färgerna i interiören mycket naturliga ut i ljuset från LED-lamporna, som liknar dagsljus. Takarmaturen, som kan styras med en fasstyrd eller fasavskiljande dimmer (ingår inte), kan belysa ett litet rum som en enda ljuskälla, men kan också placeras som flera armaturer i ett stort rum eller en lång korridor.
  Helestra Karl LED-taklampa, rund, vit »

  2269 SEK

  Lamp24.se

Kolla också