Hera - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • HERA -stav LED stick 2 för möbler, 7 cm, dagsljus

  Ljus utan värme: plug-in LED-stick för möbler Med denna långvariga LED-pinne i vit plast kan framförallt utställningsskåp, brädor och skåp sättas i rampljuset. Lysdioderna i dagsljus, varmvit eller universalvit kan användas i cirka 30 000 timmar - utan att generera värme. LED-STICK i olika versioner med massor av tillbehör LED-pinnen finns i olika versioner - med en längd på 7, 20 eller 30 cm. Den kan sammanfogas för att bilda längre ljusremsor (max 20 watt eller 2,4 m). Anslutningskablar, täckprofiler, transformatorer och olika anslutningskablar kan beställas som tillbehör.
  HERA -stav LED stick 2 för möbler, 7 cm, dagsljus »

  159 SEK

  Lamp24.se

 • HERA LED Wall F vägginbyggnadslampa ståloptik1,8W

  LED-infälld vägglampa Vägg F för infällda och hålrumsvägglådor Snabb och enkel installation garanteras med denna Wall F LED infällda vägglampa, eftersom lampan passar in i standard infällda eller hålrumslådor och kan anslutas direkt till 230 V, så att ingen transformator krävs. Det ger varmvit belysning utan synliga ljuspunkter och lyser särskilt upp korridorer, trappor eller individuella trappsteg i vardagsrummen. Den infällda väggarmaturen med plug-in-terminal är lämplig för genomgående ledningar. Den fyrkantiga ramen designades i rostfritt stål så att lampan passar in i alla interiörstilar.
  HERA LED Wall F vägginbyggnadslampa ståloptik1,8W »

  667 SEK

  Lamp24.se

 • HERA Kontrollpanel Sky Window

  Kontrollpanel för styrning av Sky Window LED-taklampor Sky Window-lamporna kan också styras via denna kontrollpanel utan att ladda ner appen. Med panelen kan ljusfärgen ställas in i området 2500 K till 10 000 K, solstrålning kan sättas på och mycket mer. Kontrollpanelen levereras inklusive en monteringsbox.
  HERA Kontrollpanel Sky Window »

  9392 SEK

  Lamp24.se

 • HERA Bänklampa LED Slim-Pad F 3 000 K vit

  LED Slim-Pad F-armatur för montering av möbler Om LED-Slim-Pad F-underskåpslampan installeras i köket under ett skåp, badar den arbetsytan under i ett starkt ljus. Lampan består av ett plasthölje och har kraftfulla lysdioder som är extremt tåliga. För att ansluta armaturen är den utrustad med en 2,40 m lång anslutningskabel med en LED 24-kontakt och en LED-transformator krävs, som inte ingår, men finns som tillbehör.
  HERA Bänklampa LED Slim-Pad F 3 000 K vit »

  799 SEK

  Lamp24.se

 • HERA LEDmöbel inbyggnadslampa Dynamic FR 55 3-set

  LED-inbyggd möbelbelysning Dynamic FR 55 i en uppsättning om 3 med fjärrkontroll LED-möbelinbyggd armatur Dynamic FR 55 sätter ljusa accenter, till exempel i hemmaköket och även i kommersiella butiker. Lamporna i den praktiska uppsättningen 3 har ett rostfritt utseende och passar, tack vare sin enkla exteriör, i alla inredningsstilar, från modern till rustik. Lysdioderna är energibesparande och deras ljusfärg kan ställas in mellan varmvit (2700 K) och universalvit (5.000 K). Alla lampor är utrustade med 2,5 m långa anslutningskablar med dynamiska kontakter och enheten innehåller också en tilläggsradiofjärrkontroll för att dimma och ändra ljusfärgen och en LED-transformator med 24 V. Dessutom kan lamporna enkelt installeras med snäppkrokar är och är också lämpliga för montering av plåt. Obs: Använd distanser minst 50 mm för isolering.
  HERA LEDmöbel inbyggnadslampa Dynamic FR 55 3-set »

  2644 SEK

  Lamp24.se

 • HERA LED Mono Spot 3 W, svart, 4 000 K

  Höjdjusterbar spotlight LED Mono spot - 3 watt Oavsett om det används kommersiellt eller privat - denna strålkastare för interiörer är utformad så funktionellt att den kan användas på nästan otaliga sätt. LED Mono spot är utrustad med en ram som är steglöst justerbar i höjden från 0-30 cm, så att höjden kan anpassas exakt till de individuella förhållandena. Ljusriktningen kan justeras individuellt, eftersom lamphuvud kan roteras 360 ° och svängas 300 °. LED Mono spot kan enkelt installeras i en hylla eller ett skyltgolv, den integrerade anslutningskabeln med LED 24-kontakt med en längd på 2,2 meter ger tillräckligt med utrymme för montering efter behov.
  HERA LED Mono Spot 3 W, svart, 4 000 K »

  1108 SEK

  Lamp24.se

 • HERA LEDbänklampa EcoPad F 5-pack 3000 K aluminium

  Fem Eco-Pad F LED-möbelunderskåpsarmaturer med gemensam strömförsörjning och drift via IR-gästsensor. De fem Eco-Pad F LED-underskåpsarmaturerna i den här uppsättningen används för bred belysning av arbetsytan i pentryt. Armaturerna är utformade i en platt rektangulär form och är avsedda för installation under väggskåp och har en gemensam strömanslutning. Alla fem armaturer drivs samtidigt. För detta ändamål är den första utrustad med en infraröd sensor som utlöser att armaturerna tänds när handen torkas kort och att armaturerna dämpas när handen hålls under en längre tid. Minnesfunktionen sparar automatiskt den senast aktiva ljusstyrkan när strömmen bryts, vilket gör Eco-Pad F idealisk för användning med omkopplingsbara uttag. - Inklusive 230 V till 24 V LED-omvandlare, stickkabel, fördelare, anslutningskabel och monteringsskruvar.
  HERA LEDbänklampa EcoPad F 5-pack 3000 K aluminium »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • HERA LED Duo Spot 2 x W, aluminium 3 000 K

  Rörlig LED Duo spot 2 x 3 W - 2 lampor Denna LED-spotlight med två flammor lämnar inget övrigt att önska: Den kan användas både privat och i kommersiella interiörer och erbjuder ett brett utbud av justeringsalternativ för att anpassa belysningen till individuella behov. LED Duo spot är utrustad med en höjdjusterbar stativ som kan justeras kontinuerligt upp till sin maximala höjd på 30 cm. De två strålkastarhuvudena är individuellt justerbara: De kan vridas (360 °) och vridas (300 °), vilket möjliggör ett brett spektrum av ljusinriktning.
  HERA LED Duo Spot 2 x W, aluminium 3 000 K »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • HERA LED-klädstångslampa med sensor, 60 cm

  LED-klädlampa med integrerad rörelsedetektor Inget mer mörker i garderoben - klädstången utrustad med universella vita lysdioder lyser automatiskt upp garderobens insida eftersom en rörelsedetektor har byggts in i skenan. Så snart dörren till garderoben öppnas tänds ljuset och ger en överblick över garderoben. Stången kan förkortas individuellt på ena sidan. - Integrerad rörelsedetektor med 30 sekunders fördröjningstid - Armaturen kan inte förkortas på den aktuella inloppssidan - En LED-transformator DC 24V krävs för anslutning (se tillbehör) - Leverans inkl.
  HERA LED-klädstångslampa med sensor, 60 cm »

  907 SEK

  Lamp24.se

 • HERA LED-bänklampa Sky dimmer x2 3 000 K svart

  Underskåpslampa LED Sky i en uppsättning om 2 med innovativ dimmer LED Sky-belysningen består av ett fyrkantigt plasthölje som bara är 8,5 mm högt och därför knappt syns. De inbyggda lysdioderna avger ett starkt ljus som låter området nedan skina på hyllor eller under ett köksskåp. En praktisk dimmer ingår också i leveransomfattningen av satsen om 2. Detta kan fästas inuti möbeln och manövreras så att säga genom att placera händerna på utsidan av möbelstycket. Tjockleken får inte överstiga 4 cm och operationen är möjlig genom trä, glas, sten och keramik. En annan funktion hos dimmern är minnesfunktionen, som återställer den individuella ljusstyrkan när lamporna tänds igen. Förutom dimmer ingår också en LED-transformator som sätter igång lamporna.
  HERA LED-bänklampa Sky dimmer x2 3 000 K svart »

  2123 SEK

  Lamp24.se

 • HERA Bekväm bänklampa LED Slim-Pad F vit

  Bänklampa LED Slim-Pad F med beröringsfri IR-strömbrytare och orienterings-LED I köket som säker arbetsbelysning eller som accentbelysning i bostadsutrymmet - LED-bänklampan Slim-Pad F i vitt leveraras i 3dels-set och ger homogent ytljus (3.000 K) med behaglig ljuseffekt. Inklusive strömsladd (2,4 m) med LED 24-kontakt. Utrustad med transformator (30 W - expanderbar upp till 6 lampor). Upplysning:omkopplingsbar i set med beröringsfri IR-strömbrytare med orienteringsfunktion (i kombination med dimbara transformatorer ges strömbrytarens funktion bara upp till ca.
  HERA Bekväm bänklampa LED Slim-Pad F vit »

  2911 SEK

  Lamp24.se

 • HERA 68-LED inbyggnadslampa rostfritt stål

  R 68-LED inbyggnadslampa, rostfri look med varmvitt LED-ljus Energibesparande, extremt hållbar LED-inbyggnadsspot för kök, badrum och butik. LED-lamporna (2,5 Watt) har en genomsnittlig livslängd på upp 30 000 timmar. Inbyggnadsdiametern uppgår till 6,8 cm. En transformator måste beställas separat (se tillbehör). Strålningsvinkeln uppgår till 45°.
  HERA 68-LED inbyggnadslampa rostfritt stål »

  439 SEK

  Lamp24.se

 • HERA Spot LED Zoom 1W/,2W 4 000K aluminium

  Inomhus spotlight LED Zoom - 1 W vid 350 mA eller 2,2 W vid 700 mA Spotlight LED Zoom är mycket speciell: den är utrustad med en steglöst justerbar länk och lamphuvud kan vridas 355 ° som också svängs 90 °. LED-zoom är lämplig t.ex. B. utmärkt för att belysa utställningar. På grund av den flexibla justerbarheten kan exempelvis utställningar i ett museum belysas speciellt och därmed påfallande iscensatt. Stångfoten med anslutningskabel med LED 24-kontakt installeras enkelt i utställningen eller hyllan. Anmärkningar: Ingen transformator ingår i leveransomfånget. Lämpliga transformatorer kan beställas från tillbehören. Värmens utgång är 1 watt (350 mA) eller 2,2 W (700 mA) beroende på vald transformator.
  HERA Spot LED Zoom 1W/,2W 4 000K aluminium »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • HERA Bänklampa LED Slim-Pad F 4 000 K svart

  LED Slim-Pad F-armatur för montering av möbler Om LED-Slim-Pad F-underskåpslampan installeras i köket under ett skåp, badar den arbetsytan under i ett starkt ljus. Lampan består av ett plasthölje och har kraftfulla lysdioder som är extremt tåliga. För att ansluta armaturen är den utrustad med en 2,40 m lång anslutningskabel med en LED 24-kontakt och en LED-transformator krävs, som inte ingår, men finns som tillbehör.
  HERA Bänklampa LED Slim-Pad F 4 000 K svart »

  799 SEK

  Lamp24.se

 • HERA LEDbänklampa Add-On Mini 3000 K

  Smal LED-underskåpsarmatur Add-On Mini Den här långsträckta möbelunderskåpsarmaturen ger ett homogent ytljus i köksdelen. Den är utformad för att skruvas fast under till exempel ett väggskåp. Det platta höljet är tillverkat av anodiserad aluminium, LED-skyddets är tillverkat av plast. - Utrustad med 250 cm lång anslutningskabel, 230 V till 24 V-transformator, fördelare och anslutningskabel.
  HERA LEDbänklampa Add-On Mini 3000 K »

  399 SEK

  Lamp24.se

 • HERA LED 350 Trippelfördelare, 20 cm

  LED 350mA trippelfördelare 20 cm lång anslutningskabel med kontakt och 350 mA kontakt för tre LED Eye 25S infällda LED-lampor.
  HERA LED 350 Trippelfördelare, 20 cm »

  132 SEK

  Lamp24.se

 • HERA Bänklampa Dynamic LED Sky, svart

  LED Sky-skåparmatur med justerbar ljusfärg Om du monterar LED Sky-belysningsarmaturen under ett väggskåp i köket, låter den arbetsytan under skina. Med hjälp av fjärrkontrollen, som kan beställas som tillbehör, kan ljusfärgen på den inbyggda lysdioden ställas in och dämpas mellan varmvit och universalvit och därmed anpassas till användarens individuella behov. Tack vare den enkla designen och den låga installationshöjden är armaturen iögonfallande och flexibel samtidigt. Armaturen har en anslutningskabel med en längd på 2,40 m och en dynamisk kontakt. En LED-tafo krävs för att manövrera LED Sky, och en fjärrkontroll krävs för att ändra ljusfärgen och för att dämpa den (se tillbehör).
  HERA Bänklampa Dynamic LED Sky, svart »

  881 SEK

  Lamp24.se

 • HERA LEDbänklampa EcoPad F 2-pack 4000 K aluminium

  LED-underskåpsarmatur Eco-Pad F med geststyrning i set med 2 st. Eco-Pad F-armaturen för underskåp är idealisk för att belysa köksenheter. De två rektangulära, platta aluminiumarmaturerna som ingår i leveransen skruvas fast under ett väggskåp och ger arbetsytan undertill ett brett, direkt ljus. Den första armaturen är utrustad med en infraröd sensor som används för att styra båda armaturerna i uppsättningen. En kort handvepning framför sensorn slår på den, en längre handvepning dämpar den. Om strömmen bryts sparas den senast valda ljusstyrkan (minnesfunktion), så att Eco-Pad F även kan användas optimalt vid omkopplingsbara uttag. - Inklusive 230 V till 24 V LED-omvandlare, stickkabel, fördelare, anslutningskabel och monteringsskruvar.
  HERA LEDbänklampa EcoPad F 2-pack 4000 K aluminium »

  961 SEK

  Lamp24.se

 • HERA -stav LED stick för möbler 20 cm varmvit

  Ljus utan värme: plug-in LED-stick för möbler Med denna långvariga LED-pinne i vit plast kan framförallt utställningsskåp, brädor och skåp sättas i rampljuset. Lysdioderna i dagsljus, varmvit eller universalvit kan användas i cirka 30 000 timmar - utan att generera värme. LED-STICK i olika versioner med massor av tillbehör LED-pinnen finns i olika versioner - med en längd på 7, 20 eller 30 cm. Den kan sammanfogas för att bilda längre ljusremsor (max 20 watt eller 2,4 m). Anslutningskablar, täckprofiler, transformatorer och olika anslutningskablar kan beställas som tillbehör.
  HERA -stav LED stick för möbler 20 cm varmvit »

  199 SEK

  Lamp24.se

 • HERA LEDbänklampa EcoPad F 3-pack 4000 K aluminium

  LED-underskåpsarmatur Eco-Pad F i en uppsättning med 3 stycken, omkopplingsbar och dimbar via geststyrning Eco-Pad F LED-underskåpsarmatur ger praktisk och modern belysning för köksenheter. De tre armaturerna i uppsättningen har en platt, rektangulär form i aluminium, skruvas in under väggskåp och levereras tillsammans via ett uttag. Den första armaturen har en integrerad infraröd sensor som registrerar handrörelser i omedelbar närhet. En kort handrörelse får de tre armaturerna att slå om, en längre vistelse får dem att dämpas. Tack vare minnesfunktionen sparas den senast valda ljusstyrkan även efter ett avbrott i strömförsörjningen - perfekt för användning i kombination med omkopplingsbara uttag. - Inklusive 230 V till 24 V LED-omvandlare, stickkabel, fördelare, anslutningskabel och monteringsskruvar.
  HERA LEDbänklampa EcoPad F 3-pack 4000 K aluminium »

  1161 SEK

  Lamp24.se

 • HERA LED FR 65205 ytmontering/inbyggnad krom 4 000 K

  LED-taklampa FR 65/205 för ytmontering eller installation, dimbar Den runda LED-taklampa FR 65/205 kan användas som ytmonterad lampa men kan också byggas in i tak. Den passar mycket flexibelt i hål från 6,5 till 20,5 cm och i takplattor med en maximal tjocklek på 2 cm tack vare den justerbara monteringsfjädern. taklampa är utrustad med en anslutningsterminal för direkt anslutning till 230 V och integrerad genomkoppling, så att den kan kopplas i rad för att belysa större ytor och är mycket lätt att montera. Med LED-taklampa FR 65/205 kan långa korridorer med undertak belysas särskilt bra. Energieffektiva lysdioder ger enhetlig belysning bakom det frostat locket utan synliga ljuspunkter och kan också dämpas med en fasdämpare i byggnadsinstallationen (ingår ej).
  HERA LED FR 65205 ytmontering/inbyggnad krom 4 000 K »

  533 SEK

  Lamp24.se

 • HERA Q 68LED inbyggnadsspot, 5-set

  Q 68 kvadratisk LED-inbyggnadsspot med varmvitt ljus i 5-set Energibesparande, extremt hållbar LED-inbyggnadsspot med en genomsnittlig livslängd på upp till 30 000 timmar i 5-set, inklusive transformator och en 2,5 m lång anslutningskabel. Höljet är av högkvalitativ plast och presenterar sig i rostfri look. Installationsdiametern uppgår till 6,8 cm och monteringsdjupet är 1,3 cm.
  HERA Q 68LED inbyggnadsspot, 5-set »

  2109 SEK

  Lamp24.se

 • HERA KB 12 halogen-inbyggnadslampa, vit

  Halogen-inbyggnadslampa KB 12 för mångsidig användning Särskilt lämplig för inbyggnad i möbler i kök, vardagsrum, sovrum eller i kommersiella områden. Halogen-inbyggnadslampa med G4 halogenlampa 20 Watt. Lampan kan monteras utan skruvar i trä eller plåt. Höljet är tillverkat av högkvalitativ plast, är (temperatur resistent, formstabilt och försprödningssäkert) och garanterar stabilitet även efter många år.
  HERA KB 12 halogen-inbyggnadslampa, vit »

  199 SEK

  Lamp24.se

 • HERA ARF 78 LEDinbyggnadslampa i 5-set

  ARF 78 LED-inbyggnadslampset i 5 delar av högkvalitativ plast i rostfri look med varmvitt ljus Energibesparande, extremt hållbar LED-inbyggnadsspot med en genomsnittlig livslängd på upp till 60 000 timmar i 5-set. Högt ljusutbyte på 80 lumen/Watt. Höljet är av högkvalitativ plast, temperatur resistent, formstabilt och försprödningssäkert, och garanterar stabilitet även efter många år. De enskilda lampornas inbyggnadsdiameter uppgår till 7,8 cm och monteringsdjupet är 1,62 cm. En monteringsfjäder för montering i lätta tak kan beställas som tillbehör.
  HERA ARF 78 LEDinbyggnadslampa i 5-set »

  3606 SEK

  Lamp24.se

 • HERA -stav LED stick 2 för möbler, 30 cm, dagsljus

  Ljus utan värme: plug-in LED-stick för möbler Med denna långvariga LED-pinne i vit plast kan framförallt utställningsskåp, brädor och skåp sättas i rampljuset. Lysdioderna i dagsljus, varmvit eller universalvit kan användas i cirka 30 000 timmar - utan att generera värme. LED-STICK i olika versioner med massor av tillbehör LED-pinnen finns i olika versioner - med en längd på 7, 20 eller 30 cm. Den kan sammanfogas för att bilda längre ljusremsor (max 20 watt eller 2,4 m). Anslutningskablar, täckprofiler, transformatorer och olika anslutningskablar kan beställas som tillbehör.
  HERA -stav LED stick 2 för möbler, 30 cm, dagsljus »

  426 SEK

  Lamp24.se

 • HERA Dynamic Controller 4 kanals-fjärrstyrning

  4-kanals radiofjärrkontroll för dynamiska lampor Med fjärrkontrollen kan lampor med dynamiska kontakter dämpas, växlas och deras ljusfärg justeras. Tack vare minnesfunktionen bibehålls alla enskilda inställningar även efter att lamporna har släckts. Fjärrkontrollen är lämplig för en ny installation och för en expansion av ett befintligt system. Valfritt antal fjärrkontroller kan styras parallellt per kanal. Fjärrkontrollens leverans omfattar lämpliga batterier, en anslutningskabel med två LED 24-kontakter och en fyrvägsfördelare för lamporna.
  HERA Dynamic Controller 4 kanals-fjärrstyrning »

  747 SEK

  Lamp24.se

 • HERA LED Duo Spot 2 x W svart 3 000 K

  Rörlig LED Duo spot 2 x 3 W - 2 lampor Denna LED-spotlight med två flammor lämnar inget övrigt att önska: Den kan användas både privat och i kommersiella interiörer och erbjuder ett brett utbud av justeringsalternativ för att anpassa belysningen till individuella behov. LED Duo spot är utrustad med en höjdjusterbar stativ som kan justeras kontinuerligt upp till sin maximala höjd på 30 cm. De två strålkastarhuvudena är individuellt justerbara: De kan vridas (360 °) och vridas (300 °), vilket möjliggör ett brett spektrum av ljusinriktning.
  HERA LED Duo Spot 2 x W svart 3 000 K »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • HERA LEDmöbel inbyggnadslampa FR 55 stål 3-set

  LED-inbyggnadslampa FR 55 i en uppsättning av 3 med varmvitt ljusfärg inklusive transformator LED-möbelinbyggnadslampan FR 55 sätter moderna belysningsaccent och ingår här i tre versioner. Huset är tillverkat av plast och har ett enkelt utseende i rostfritt stål som passar en mängd olika inredningsstilar. Lysdioderna avger ett varmt ljus utan synliga ljuspunkter och är samtidigt energibesparande. Alla tre lamporna är utrustade med anslutningskablar som är 2,50 m långa och har en LED 24-kontakt. Satsen med 3 innehåller också en transformator med 15W till vilken upp till 5 lampor kan anslutas. LED-inbyggnadsspot infällda strålkastare är också lämpliga för montering av plåt och kan installeras snabbt och enkelt med sina snäppfästen. Dessutom, med en diameter på 6,8 cm, tar de inte mycket utrymme och har ett installationsdjup på bara 1,1 cm. Obs: Använd distanser minst 50 mm för isolering.
  HERA LEDmöbel inbyggnadslampa FR 55 stål 3-set »

  1268 SEK

  Lamp24.se

 • HERA LED FR 65205 ytmontering/inbyggnad vit 2 700 K

  LED-taklampa FR 65/205 för ytmontering eller installation, dimbar Den runda LED-taklampa FR 65/205 kan användas som ytmonterad lampa men kan också byggas in i tak. Den passar mycket flexibelt i hål från 6,5 till 20,5 cm och i takplattor med en maximal tjocklek på 2 cm tack vare den justerbara monteringsfjädern. taklampa är utrustad med en anslutningsterminal för direkt anslutning till 230 V och integrerad genomkoppling, så att den kan kopplas i rad för att belysa större ytor och är mycket lätt att montera. Med LED-taklampa FR 65/205 kan långa korridorer med undertak belysas särskilt bra. Energieffektiva lysdioder ger enhetlig belysning bakom det frostat locket utan synliga ljuspunkter och kan också dämpas med en fasdämpare i byggnadsinstallationen (ingår ej).
  HERA LED FR 65205 ytmontering/inbyggnad vit 2 700 K »

  533 SEK

  Lamp24.se

 • HERA LEDbänklampa EcoPad F 5-pack 4000 K aluminium

  Fem Eco-Pad F LED-möbelunderskåpsarmaturer med gemensam strömförsörjning och drift via IR-gästsensor. De fem Eco-Pad F LED-underskåpsarmaturerna i den här uppsättningen används för bred belysning av arbetsytan i pentryt. Armaturerna är utformade i en platt rektangulär form och är avsedda för installation under väggskåp och har en gemensam strömanslutning. Alla fem armaturer drivs samtidigt. För detta ändamål är den första utrustad med en infraröd sensor som utlöser att armaturerna tänds när handen torkas kort och att armaturerna dämpas när handen hålls under en längre tid. Minnesfunktionen sparar automatiskt den senast aktiva ljusstyrkan när strömmen bryts, vilket gör Eco-Pad F idealisk för användning med omkopplingsbara uttag. - Inklusive 230 V till 24 V LED-omvandlare, stickkabel, fördelare, anslutningskabel och monteringsskruvar.
  HERA LEDbänklampa EcoPad F 5-pack 4000 K aluminium »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • HERA LED-bänklampa Dynamic ModuLite F, svart, 90 cm

  LED-underarmatur Dynamic ModuLite F med justerbar ljusfärg Dynamic ModuLite F är en mångsidig och anpassningsbar armatur för skåp. Den är utrustad med kraftfulla lysdioder vars ljusfärg kan ställas in individuellt mellan varmvit (2700 K) och universalvit (5.000 K). Det är ett utmärkt arbetsljus för matlagning och bakning, särskilt i köket. Med en höjd på bara 1,5 cm märks det knappast under ett skåp och det enkla aluminiumhöljet passar en mängd olika levande koncept. Det finns en integrerad HVLCS-kontaktanslutning i huset som i kombination med flera Dynamic ModuLite F-armaturer möjliggör ett kontinuerligt ljusband. Obs! Nätsladden och fjärrkontrollen för dimning och inställning av ljusfärger ingår inte i leveransen och måste köpas separat.
  HERA LED-bänklampa Dynamic ModuLite F, svart, 90 cm »

  2377 SEK

  Lamp24.se

 • HERA Bänklampa LED Slim-Pad F dimmer 3 000 K svart

  LED Slim-Pad F underskåpslampa med kontaktlös IR- dimmer Med LED Slim-Pad F-underskåpslampan kan du skapa hemtrevliga detaljer i köket och vardagsrummet på nolltid. Lampan har ett enkelt utseende så att den kan integreras optiskt i alla inredningsstil. Armaturen med sin rektangulära kropp av plast, i vilken det finns kraftfulla lysdioder med en livslängd på 60 000 timmar, kan enkelt justeras i ljusstyrka med hjälp av den integrerade, beröringsfria IR- dimmer . Minnesfunktionen säkerställer att de individuella ljusinställningarna bibehålls även efter avstängning. Underskåpsljuset avger ett homogent ytbelysning som belyser arbetsytan i köket eller skickligt lyfter ut hyllorna i vardagsrummet. Transformatorn som krävs för anslutning till 230V ingår inte - beställ som tillbehör.
  HERA Bänklampa LED Slim-Pad F dimmer 3 000 K svart »

  1014 SEK

  Lamp24.se

 • HERA LED-möbellampa Lugano 4 000 K, 90 cm

  Modern LED-belysningsarmatur Lugano med universellt vitt ljus för ytmontering av möbler Lugano ytmonterad armatur består av ett anodiserat aluminiumhölje i en bred, rektangulär form. Det universella vita ljuset från de integrerade lysdioderna sänds ut i en bred vinkel genom en plastdiffusor. Lugano kan skruvas fast på möbler med den medföljande hållaren och är lämplig för användning på speglar, garderober eller hyllor i både privata och offentliga utrymmen. - Utmärkt färgåtergivning: CRI 95 - med 230 cm lång anslutningskabel med Hera LED 24-kontakt - 230 V till 24 V LED-transformator krävs för drift (ingår inte).
  HERA LED-möbellampa Lugano 4 000 K, 90 cm »

  1442 SEK

  Lamp24.se

 • HERA LED-möbel inbyggnadslampa 55 rostfritt stål

  LED-möbler infälld ljus FR 55 sätter ljusa accenter i varmvit (3000 K) Kök, vägghyllor eller till och med butikshyllor kan enkelt ställas in i scenen med den LED-inbyggnadslampa FR 55 LED . Det enkla rostfria utseendet och det lilla fotavtrycket möjliggör en kombination med en mängd olika levande och färgkoncept. Lampan är utrustad med en energibesparande LED som avger ett starkt, varmt vitt ljus och har inga synliga ljuspunkter. Leveransomfattningen inkluderar en anslutningskabel med en längd på 2,50 m och en LED 24-kontakt. Med hjälp av snäppkroken på lampan kan den installeras på nolltid och är också lämplig för montering av plåt. En LED-transformator med 24 V krävs för att driftsätta det inbyggda inbyggnadslampa . Obs! Använd distanser minst 50 mm för isolering.
  HERA LED-möbel inbyggnadslampa 55 rostfritt stål »

  399 SEK

  Lamp24.se

 • HERA LEDbänklampa Eco-Pad F ­pack 3000 K svart

  LED-underskåpsarmatur Eco-Pad F i en uppsättning med 3 stycken, omkopplingsbar och dimbar via geststyrning Eco-Pad F LED-underskåpsarmatur ger praktisk och modern belysning för köksenheter. De tre armaturerna i uppsättningen har en platt, rektangulär form i aluminium, skruvas in under väggskåp och levereras tillsammans via ett uttag. Den första armaturen har en integrerad infraröd sensor som registrerar handrörelser i omedelbar närhet. En kort handrörelse får de tre armaturerna att slå om, en längre vistelse får dem att dämpas. Tack vare minnesfunktionen sparas den senast valda ljusstyrkan även efter ett avbrott i strömförsörjningen - perfekt för användning i kombination med omkopplingsbara uttag. - Inklusive 230 V till 24 V LED-omvandlare, stickkabel, fördelare, anslutningskabel och monteringsskruvar.
  HERA LEDbänklampa Eco-Pad F ­pack 3000 K svart »

  1161 SEK

  Lamp24.se

 • HERA Läslampa BL1LED, in-/tillbyggnad, rostfritt stål

  BL1-LED-läslampa för infälld eller ytmontering på väggar eller möbler Särskilt vid sänggaveln eller på väggen bredvid sängen ger BL1-LED-läslampan extra belysning vid behov. Den är tillverkad av stål och har ett armaturhuvud i form av en cylindrisk punkt som kan riktas in och avger varmvitt ljus med en medelbred vinkel på 40°. Fästet, som döljs bakom det fyrkantiga locket, är lämpligt för både infälld och ytmontering på väggar, möbler och paneler. - Bra färgåtergivning: CRI 90 - Huvudet kan roteras 350°, svängas 90°.
  HERA Läslampa BL1LED, in-/tillbyggnad, rostfritt stål »

  1041 SEK

  Lamp24.se

 • HERA KB 12 halogen-inbyggnadslampa, krom

  Halogen-inbyggnadslampa KB 12 för mångsidig användning Särskilt lämplig för inbyggnad i möbler i kök, vardagsrum, sovrum eller i kommersiella områden. Halogen-inbyggnadslampa med G4 halogenlampa 20 Watt. Lampan kan monteras utan skruvar i trä eller plåt. Höljet är tillverkat av högkvalitativ plast, är (temperatur resistent, formstabilt och försprödningssäkert) och garanterar stabilitet även efter många år.
  HERA KB 12 halogen-inbyggnadslampa, krom »

  199 SEK

  Lamp24.se

 • HERA R 68LED inbyggnadsspot, 3dels-set

  R 68-LED inbyggnadsspot i rostfri look med varmvitt ljus i 3-set Energibesparande, extremt hållbar LED-inbyggnadsspot med en genomsnittlig livslängd på upp till 30 000 timmar i set inklusive transformator och 2,5 m anslutningskabel. Inbyggnadsdiametern uppgår till 6,8 cm. För montering i lätta tak finns en monteringsfjäder som tillbehör.
  HERA R 68LED inbyggnadsspot, 3dels-set »

  1375 SEK

  Lamp24.se

 • HERA Läslampa BL1LED, in-/tillbyggnad, brytare, stål

  BL1-LED-läslampa för infälld eller ytmontering på vägg eller möbel - utrustad med strömbrytare Den här enkla, moderna vägglampan ger praktiskt tilläggs- och läsljus. Det justerbara armaturhuvudet är utformat som en cylindrisk spot, och den integrerade varmvita LED-ljuskällan strålar med en medelbred vinkel på 40°. BL1-LED kan manövreras direkt på armaturen; av-/påslagsbrytaren sitter på den fyrkantiga väggskyddet. Den döljer monteringsplattan, vilket gör att armaturen kan infällas eller monteras på väggar, möbler och paneler. - Bra färgåtergivning: CRI 90 - Huvudet kan roteras 350°, svängas 90°.
  HERA Läslampa BL1LED, in-/tillbyggnad, brytare, stål »

  1108 SEK

  Lamp24.se

 • HERA Kvadratisk inbyggnadslampa FQ 68LED 3dels-set vv

  Kvadratisk LED-inbyggnadslampa FQ 68-LED strålar homogent ytljus LED-inbyggnadslampa FQ 68 i rostfri look garanterar en stämningsfull accentbelysning i alla rum. Den levereras i 3dels-set och ger homogent ytljus (3.000 K) med behaglig ljuseffekt. Inklusive strömsladd (2,5 m) med LED 24-kontakt. Utrustad med transformator. Inklusive monteringsfjäder. Obs: Infälld montering i 16 mm plattor, använd distanskloss min. 50 mm vid isolering.
  HERA Kvadratisk inbyggnadslampa FQ 68LED 3dels-set vv »

  1602 SEK

  Lamp24.se

Kolla också