Herstal - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • 5609 SEK

  Lamp24.se

 • Herstal Manola 12 Ljuskrona, Krom

  Manola ljuskrona 12 i krom ifrån danska varumärket Herstal. Manola är en modern och trendig variant utav en ljuskrona/kristallkrona. Så snyggt att ha ovanför matbordet eller soffgruppen. Eller för dig med med extra högt i tak så kan den pryda vilket rum som helst. Kombinera gärna med andra krom och svarta detaljer för att skapa en röd tråd i heminredningen.
  Herstal Manola 12 Ljuskrona, Krom »

  4199 SEK

  Calixter.se

 • Herstal - Vägglampa Sound M - Vit

  Sätt ljuset i rörelse med Sound - en pendel för alla musikälskare. Inspirerad av klassiska högtalare ger Sound ett energiskt och pulserande intryck. Ljuskällan ger ett fint ljus i skärmen, där ljuset sprids vidare likt ljusvågor. Ljuskälla ingår ej. Designer Mikael Berlin.
  Herstal - Vägglampa Sound M - Vit »

  2299 SEK

  Ellos.se

 • 6292 SEK

  Lamp24.se

 • 1562 SEK

  Lamp24.se

 • Herstal Ljuskrona Ballon med strömbrytare 3 lampor svart

  Svart ljuskrona med tre glasskärmar Den svarta stativ på den moderna Ballon-ljuskronan kompletteras med tre sfäriska och ballongformade glasskärmar i opalvit. Ljuset avges jämnt och bländfritt genom skärmarna in i rummet och säkerställer därmed en trevlig atmosfär med tillräcklig ljusstyrka. Oavsett om det är ovanför ett matbord eller dekorativt integrerat i vardagsrummet hittar Ballon- ljuskrona sin plats var som helst. Den kan monteras permanent i taket eller alternativt placeras i rummet med den 250 cm långa anslutningskabel med medföljande kontakt. ljuskrona kan enkelt slås på och av med en praktisk och välplacerad brytare direkt och centralt på stativ .
  Herstal Ljuskrona Ballon med strömbrytare 3 lampor svart »

  3699 SEK

  Lamp24.se

 • Herstal Ljuskrona Ballon med strömbrytare 3 lampor mässing

  Mässingsfärgad ljuskrona med strömbrytare och kontakt De tre glassfärerna som tronas i en ballongform på stativ och ger ljuskrona Ballon sitt namn, erbjuder ett mjukt, homogent ljus. Inuti används energieffektiva LED-lampor med ett G9- uttag som belyser rummet ljust och jämnt. Oavsett om det är modern belysning ovanför ett matbord eller som en dekorativ ljuskälla i vardagsrummet, skär Ballon- ljuskrona alltid en fin figur. Dessutom kan den inte bara installeras permanent i taket utan har också en 250 cm lång anslutningskabel med en kontakt. Det betyder att den kan installeras i nästan alla hörn av rummet. En integrerad strömbrytare direkt på ljuset säkerställer också att det är enkelt att slå på och av.
  Herstal Ljuskrona Ballon med strömbrytare 3 lampor mässing »

  3699 SEK

  Lamp24.se

 • Herstal Vit bordslampa Motown med stålnät

  Bländfri accentbelysning med den eleganta bordslampa Motown Dess design påminner om vissa arbetsstycken från Bauhaus designersmide och därmed även om funktionell industridesign. Den halvsfäriska skärmen är gjord av metall, och det vita nätet vid skärmkanten är handgjort och av stål. Det senare är inte bara en prydnad, utan främst avsett för att sprida det emitterade ljuset och att distribuera det bländfritt i rummet. Att optimal funktion inte behöver stå i vägen för estetisk utformning visar inte bara detta nät, men också den eleganta dragströmbrytaren som sitter under skärmen. Som ett vackert dekorationselement har den placerat under stålnätet för att snabbt och enkelt kunna nås, så att största möjliga funktionalitet för användaren uppnås.
  Herstal Vit bordslampa Motown med stålnät »

  2724 SEK

  Lamp24.se

 • Herstal Glas-pendellampa Fico , Ø 27 cm

  pendellampa Fico - enkel och elegant Formen på glasfönstret på den moderna Fico-lampan är tidlös och klassiskt bearbetad. På grund av de mjuka kurvorna ser lampan elegant och ändå enkel ut eftersom den bara behöver några saker. Skärmens överdel är stilfullt avslutad med en del gjord i glänsande krom, till vilken den svarta textilkabeln är sömlöst fäst. Fico- pendellampa placeras ovanför bord, diskar eller skänk som t.ex. byråer och erbjuder specialbelysning som kan användas för zonbelysning, men också speciellt för trevlig Akzentlicht .
  Herstal Glas-pendellampa Fico , Ø 27 cm »

  1562 SEK

  Lamp24.se

 • Herstal Ljuskrona Ballon med strömbrytare, 3 lampor, krom

  ljuskrona med sladd och kontakt Designen av den moderna Ballon-ljuskronan imponerar med sina tre eleganta lampskärmar. Dessa är formade som en ballong gjord av vitt, satinerat glas. De kompletterar den metalliska och glänsande stativ på ett harmoniskt sätt och samtidigt ger ljuskrona en tidlös charm. Oavsett om det är integrerat i vardagsrummet eller matsalen imponerar ljuskrona i varje rum med sin optik och dess trevliga ljuseffekt. Armaturens höjdpunkt är det faktum att den kan installeras inte bara i taket utan också var som helst i rummet tack vare den 250 cm långa anslutningskabeln med kontakt. En strömbrytare direkt på armaturen säkerställer bekväm användning.
  Herstal Ljuskrona Ballon med strömbrytare, 3 lampor, krom »

  2226 SEK

  Lamp24.se

 • 1802 SEK

  Lamp24.se

 • 1562 SEK

  Lamp24.se

 • Herstal Vägglampa Harlekin med stickkontakt, grafitgrå

  Upp och ner vägglampa Harlekin med strömbrytare och kontakt Den moderna vägglampan Harlequin är utrustad med två ljuskällor. En strålar uppåt och den andra nedåt, Harlequin erbjuder speciell atmosfärisk extrabelysning. Lamporna som ska användas är inramade av trattformade glasskärmar i opalvitt. Detta skapar ett särskilt skonsamt ljus som kommer till exempel som accentbelysning i vardagsrummet eller en hall till deras bästa fördel. En strömbrytare är ansluten till matningskabeln (inklusive kontakt) för praktisk tändning och avstängning av ljuset.
  Herstal Vägglampa Harlekin med stickkontakt, grafitgrå »

  974 SEK

  Lamp24.se

 • Herstal Vägglampa Ballon med stickkontakt, 1 lampa, krom

  Vägglampa ballong med opal vit glaskula, med strömbrytare Oavsett om det är ett elegant extra ljus för att läsa och surfa i vardagsrummet eller som elegant belysning på sängen i sovrummet, den moderna vägglampan Ballon är mångsidig. Den består av en elegant böjd metallram i glänsande krom, som är harmoniskt avrundad med en glasskärm. Denna lampskärm är sfärisk och ballongformad, vilket gav Ballon-vägglampan sitt namn. Ljuset sänds försiktigt, jämnt och bländfritt ut i miljön genom glaset. Perfekt för en modern atmosfär. En praktisk av / på-brytare är också ansluten till den 2 m långa anslutningskabeln.
  Herstal Vägglampa Ballon med stickkontakt, 1 lampa, krom »

  1949 SEK

  Lamp24.se

 • 1802 SEK

  Lamp24.se

 • Herstal Glas-pendellampa Fico L, Ø 35 cm

  pendellampa Fico - enkel och elegant Formen på glasfönstret på den moderna Fico-lampan är tidlös och klassiskt bearbetad. På grund av de mjuka kurvorna ser lampan elegant och ändå enkel ut eftersom den bara behöver några saker. Skärmens överdel är stilfullt avslutad med en del gjord i glänsande krom, till vilken den svarta textilkabeln är sömlöst fäst. Fico- pendellampa placeras ovanför bord, diskar eller skänk som t.ex. byråer och erbjuder specialbelysning som kan användas för zonbelysning, men också speciellt för trevlig Akzentlicht .
  Herstal Glas-pendellampa Fico L, Ø 35 cm »

  2885 SEK

  Lamp24.se

 • Herstal Vägglampa Ballon med stickkontakt, 1 lampa, svart

  Elegans i svartvitt - vägglampa Ballon med strömbrytare Den moderna vägglampan Ballon består av en elegant krökt metallram i snygg svart, som avrundas med en ballongformad glasskärm i opalvit. Skärmens form ger den lilla vägglampan sitt namn och säkerställer samtidigt en jämn, bländningsfri och skonsam ljusemission. Detta gör Ballon-lampan till ett perfekt extra ljus, antingen som läslampa i vardagsrummet eller som belysning på sängen i sovrummet. Den mycket långa anslutningskabeln är också utrustad med en praktisk av / på-brytare som möjliggör bekväm användning.
  Herstal Vägglampa Ballon med stickkontakt, 1 lampa, svart »

  1843 SEK

  Lamp24.se

 • Herstal Bordslampa Circle i kulform, höjd 12 cm

  Liten bordslampa Cirkel med sfärisk nyans Liten, dekorativ och försiktigt lysande, allt detta beskriver den moderna bordslampa Circle. Dess minimalistiska design gör att den ser enkel ut men oväntat modern. En sfärisk plastskärm med en glänsande krom dekorativ ring utgör grunden för lampan. Denna glaskula sitter på en rund platta, vilket ger nödvändig stabilitet. En svart textilkabel, som är utrustad med en av / på-brytare, kompletterar det hela. bordslampa är till exempel lämplig för användning på byråer, skänk, hyllor eller sidobord.
  Herstal Bordslampa Circle i kulform, höjd 12 cm »

  1068 SEK

  Lamp24.se

 • Herstal Vägglampa Ballon med stickkontakt 1 lampa, mässing

  Elegant vägglampa Ballon i satinerad mässing Den välformade böjda vägglampan Ballon är gjord av en elegant och satinerad mässing. Den sfäriska och ballongformade, satinerade glasskärmen i opalvit skapar en harmonisk kontrast och var också inspiration bakom namnet. Vägglampan Ballon kan användas på en mängd olika sätt, antingen som en extra ljuskälla i vardagsrummet eller som belysning på sängen i sovrummet. En praktisk av / på-omkopplare är integrerad direkt i anslutningskabeln och säkerställer bekväm användning. Med en längd på 2 m är själva kabeln till hjälp när det kommer till närmaste eluttag .
  Herstal Vägglampa Ballon med stickkontakt 1 lampa, mässing »

  1843 SEK

  Lamp24.se

 • Herstal Manola 20 Ljuskrona, Mässing

  Manola ljuskrona i mässing ifrån de danska varumärket Herstal. Manola är en modern och trendig variant utav en ljuskrona/kristallkrona. Lampan ger ett exklusivt intryck och perfekt att ha ovanför matbordet eller soffgruppen. För dig med med extra högt i tak så kan denna takpendel pryda vilket rum som helst. Kombinera med andra guld och mässingdetaljer för att skapa en lyxig helheltskänsla i ditt hem.
  Herstal Manola 20 Ljuskrona, Mässing »

  9699 SEK

  Calixter.se

 • Herstal Manola 12 Ljuskrona, Mässing

  Manola ljuskrona i svart ifrån danska varumärket Herstal. Manola är en modern och trendig variant utav en ljuskrona/kristallkrona. Så snyggt att ha ovanför matbordet eller soffgruppen. Eller för dig med med extra högt i tak så kan den pryda vilket rum som helst. Den vackra färgen stärker lampans elegans och ger ett exklusivt intryck. Kombinera gärna med andra mässings detaljer för att knyta ihop stilen i hemmet och rummet.
  Herstal Manola 12 Ljuskrona, Mässing »

  4899 SEK

  Calixter.se

 • Herstal Takpendel Ballon Svart

  Taklampan Ballon i svart är från kända varumärket Herstal som funnits sedan87. Kronan passar perfekt över ett matbord eller i ett allrum men även i sovrummet eller för att ge en hall/korridor ett riktigt lyft inred med denna Ballon taklampan. Lampan har vita frostade glaskupor som ger ett varmt ljus samtidigt som den ger ett intryck av lyx och helhet.
  Herstal Takpendel Ballon Svart »

  3199 SEK

  Calixter.se

 • Herstal Manola 20 Ljuskrona, Svart

  Manola ljuskrona i svart ifrån de danska varumärket Herstal. Manol är en modern och trendig variant utav den klassiaska ljuskrona/kristallkronan. Så snyggt att ha ovanför matbordet eller soffgruppen. Eller för dig med med extra högt i tak så kan den takpendel pryda vilket rum som helst. Lyxig taklampa som ger hela rummet en ny och modern känsla.
  Herstal Manola 20 Ljuskrona, Svart »

  7799 SEK

  Calixter.se

 • Herstal Bordslampa Vienda, Flex

  Bordslampan Vienda Flex är en stildetaljerad klassiker från danska Herstal. Den kurvade skärmen, balanserade foten och krom ramen är en perfekt kombination för skapa en inbjudande atmosfär. Lampan går enkelt ihop med din inredning i vardagsrummet eller i sovrummet. Med krom deataljer och glas överdel för att sprida mjukt och behagligt ljus.
  Herstal Bordslampa Vienda, Flex »

  999 SEK

  Calixter.se

 • Herstal Bordslampa Vienda, Vit

  Bordslampan Vienda vit är en smakfull och trendig design från Herstal. Vienda lampan är den perfekta bordslampan som passar in i alla hem med neutrala färger och material som du enkelt kan kombinera till dina inredningsdetaljer. En design klassiker som finns i många skandinaviska ljusa hem. Kombinera till kromade detaljer för att binda ihop din inredning.
  Herstal Bordslampa Vienda, Vit »

  799 SEK

  Calixter.se

 • Herstal Manola 20 Ljuskrona Grafit

  Manola ljuskrona i grafit ifrån de danska varumärket Herstal. Manol är en modern och trendig variant utav en ljuskrona/kristallkrona. Så snyggt att ha ovanför matbordet eller soffgruppen. Eller för dig med med extra högt i tak så kan den takpendel pryda vilket rum som helst. Lyxig taklampa som ger hela rummet en ny och modern känsla.
  Herstal Manola 20 Ljuskrona Grafit »

  7799 SEK

  Calixter.se

 • Herstal Manola 12 Ljuskrona, Grafit

  Manola ljuskronafrån det danska varumärket Herstal med 12 ljuskällor som ingår. Manola är en modern och trendig variant utav en ljuskrona/kristallkrona. Perfekt att ha ovanför matbordet eller soffgruppen. För dig med med extra högt i tak så kan den pryda vilket rum som helst. Lampan i grafit ger ett elegant intryck och enkel att kombinera med andra inredningsdetaljer.
  Herstal Manola 12 Ljuskrona, Grafit »

  3999 SEK

  Calixter.se

 • Herstal Circle Bordslampa, Liten

  Bordslampan Circle är en livfull och lekfull lampa från danska varumärket Herstal. Designad för att utmana det vanliga, och för att vara unik i hela inredningen med sin runda form och sitt mjuka ljus. Lampna passar perfekt inne i sovrummet eller i vardagsrums hyllan för extra belysning och som snygg detalj. Eller upphängd som taklampa ovanför ett mindre matbord.
  Herstal Circle Bordslampa, Liten »

  899 SEK

  Calixter.se

 • Herstal Bordslampa Vienda, Mässing

  Bordslampan Vienda i mässing är en designklassiker från danska Herstal. De trendiga mässings materialet i kombination med den vita lampskärmen gör lampan till en favorit som du kan kmbinera till så många olika färger och stilar, trendiga ljusa jordnära toner som ger snygg kontrast. Inred med din Vienda bordslampa som sänglampa i sovrummen, på en byrå eller i fönstret för extra punktbelysning.
  Herstal Bordslampa Vienda, Mässing »

  999 SEK

  Calixter.se

 • Herstal Manola 12 Ljuskrona, Svart

  Manola ljuskrona i svart från det danska varumärket Herstal. Manola är en modern och trendig variant av den klassiska ljuskrona/kristakkronan - som är extra snygg att ha ovanför matbordet eller varför inte soffgruppen. För dig med extra högt i tak så kan den pryda vilket rum som helst! Kombinera med andra svarta inredningsdetaljer för att skapa en snygg röd tråd.
  Herstal Manola 12 Ljuskrona, Svart »

  5599 SEK

  Calixter.se

 • Herstal Bordslampa Vienda X Grafit

  Bordslampa Vienda X grafit från kända varumärket Herstal, denna fantastiska bordslampa blir perfekt i ett sovrum som sängbordslampa eller på ett sidobord i ett allrum. Med dess neutrala material i grafit grå och den matt vita överdelen gör att lampan enkelt kan inredas med i olika rum, både vardagsrum, kök, en hall, sovrum och även i ett barnrum.
  Herstal Bordslampa Vienda X Grafit »

  1299 SEK

  Calixter.se

 • Herstal Bordslampa Vienda X Svart

  Bordslampan Vienda X är en klassisk och stilren lampa som kommer i olika färger från danska varumärket Herstal. Den vita färgen på toppen ger en snygg kontrast till den svarta grunden. Vienda är en snygg inredningsdetalj som kan lysa upp och dekorera skrivbordet eller på fönsterbrädan. Lampan passar överallt då den har en så smidig storlek.
  Herstal Bordslampa Vienda X Svart »

  1299 SEK

  Calixter.se

 • Herstal Takpendel Ballon Mässing

  Taklampan Ballon i mässing är från kända varumärket Herstal som funnits sedan87. Kronan passar perfekt över ett matbord eller i ett allrum och ger ett varmt ljus samtidigt som den ger ett intryck av lyx och helhet. Med tre vita glaskupor i matt vit, ger snygg kontrast till de trendiga materialet mässing.
  Herstal Takpendel Ballon Mässing »

  3199 SEK

  Calixter.se

 • Herstal Manola 20 Ljuskrona, Krom

  Manola ljuskrona i krom från de danska varumärket Herstal med 20 stycken ljuskällor. Manola är en modern och trendig variant utav en ljuskrona/kristakkrona. Perfekt att ha ovanför matbordet eller soffgruppen. För dig med med extra högt i tak så kan den pryda vilket rum som helst.Kombinera med andra krom och svarta detaljer för att skapa en elegant helhetskänsla i ditt hem.Ljuskällor ingår.
  Herstal Manola 20 Ljuskrona, Krom »

  7799 SEK

  Calixter.se

 • Herstal Bordslampa Vienda, Svart

  Bordslampan Vienda svart är en modern klassik lampa från danska Herstal. Den lättsamma designen gör att du kan inreda med Vienda lampan överallt. Den svarta lampan tillasmmans med de kromade detaljerna är en perfekt kombination för skapa en minimalistisk och modern inredningsdetalj. Lampan passar enkelt in i din inredning i vardagsrummet eller i sovrummet.
  Herstal Bordslampa Vienda, Svart »

  799 SEK

  Calixter.se

 • Herstal Bordslampa Vienda X, Vit

  Bordslampa Vienda X vit från kända varumärket Herstal, en bordslampa som passar i alla hem och rum, i fönstret på skrivbordet, byrån eller sängbordslampa. Serien Vienda X finns i tre olika utföranden på själva lampfoten med samma vita matta glaskupan på toppen, som gör att ljuset sprids både upp och nedåt.
  Herstal Bordslampa Vienda X, Vit »

  1299 SEK

  Calixter.se

 • Herstal Bordslampa Vienda, Glas

  Bordslampan Vienda glas är en stildetaljerad klassiker från danska Herstal. Den kurvade skärmen, balanserade foten och krom ramen är en perfekt kombination för skapa en inbjudande atmosfär. Lampan går enkelt ihop med din inredning i vardagsrummet eller i sovrummet.
  Herstal Bordslampa Vienda, Glas »

  899 SEK

  Calixter.se

 • Herstal - Golvlampa Cuub - Svart

  Cuub har en tidlös design. Cuub ger ett mjukt och välbehagligt sken. Passar perfekt i ditt sovrum eller vardagsrum. Ljuskälla ingår ej. Sockel E14, max 40 watt. IP20. A++-E. Sladd längd 2m med strömbrytare på sladd. Höjd 129cm och diameter 20cm.
  Herstal - Golvlampa Cuub - Svart »

  1599 SEK

  Ellos.se

 • Herstal - Vägglampa Harlekin Duo - Grå

  Harlekin Duo är en elegant och stilfull vägglampa. Den vackra designen ger ett mjukt upp- och ner ljus som passar perfekt i din hall. Ljuskällor ingår ej.
  Herstal - Vägglampa Harlekin Duo - Grå »

  899 SEK

  Ellos.se

 • Herstal - Pendel Mir - Svart

  Mir har en modern stil som andas danskt design. Passar perfekt i ditt vardagsrum eller över matbordet. Ljuskällor ingår. Dimbar. Sockel E14. 2400 kelvin och 170 lumen. 3 watt. IP20. A++-A. Svart textil sladd, längd 2m. Höjd 31cm och diameter 72cm.
  Herstal - Pendel Mir - Svart »

  4699 SEK

  Ellos.se

Kolla också