Hunter - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Hunter Central Park takfläkt med belysning

  Modern och praktisk – takfläkten Central Park Den lilla, kompakta takfläkten Central Park är utrustad med en tystgående Whisperwind®-motor och fyra vändbara blad i trä. Fläkte är även utrustad med en högkvalitativ lampa i frostat glas med en modern akrylring runt ljuskällan. Allt detta gör modellen från traditionsrika amerikanska företaget Hunter till en enkel, men ytterst praktisk variant av moderna takfläktar. Funktioner Rotationsriktningen kan väljas via skjutreglaget för användning på sommaren och vintern. Takfläkten Central Park styrs via väggbrytaren som ingår i leveransen. Med hjälp av denna kan man välja mellan tre hastigheter och tända och släcka ljuset. Alternativt kan en fjärrkontroll installeras (tillgänglig som tillbehör). Tekniska data Effekt beroende på hastighet: - 18 watt vid 144 varv/min - 36 watt vid 208 varv/min - 48 watt vid 227 varv/min Egenskaper Även lämplig för montering i snedtak. Perfekt för små rum. Motorn är energioptimerad och absolut tystgående.
  Hunter Central Park takfläkt med belysning »

  2784 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter 132 cm Savo 5 blad takfläkt färg: Vit

  kraftfull, ljudlös motor med högkvalitativa lager 5 blad vit/ljus ek (vändbar) 3 fläkthastigheter – framåt och bakåt, dragkedjan drivs kan monteras på sluttande tak upp till 30° ljuskit som tillval tillgängligt vid extra laddning.
  Hunter 132 cm Savo 5 blad takfläkt färg: Vit »

 • Hunter takfäste för fläkt välvt vitt

  Välvt takfäste för Hunter-fläktar – för snedtak med upp till 45° lutning Detta vinklade takfäste är avsett för montering i tak med en 45 graders vinkel. Den ersätter takkåpan. Fästet är inte lämpligt för fjärrstyrda fläktar som kräver en mottagare som monteras på takkåpan.
  Hunter takfäste för fläkt välvt vitt »

  166 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Low Profile III fläkt vit/lönn

  I vitt: takfläkt Low Profile III med fem blad Low Profile III är en fläkt som utmärks av en hög funktionalitet samt en förmåga att förändras. I leveransen ingår ett extra set blad med en mindre diameter. Diametern minskar då från 132 cm till 113 cm. Funktioner Med hjälp av dragströmbrytaren kan man bekvämt välja mellan de olika hastigheterna och wattalen. I rum med högt i tak rekommenderar vi en förlängningsstång som kan beställas som tillbehör. Ändras fläktens rotationsriktning, kan den användas för att omfördela den uppvärmda luften i rummet på vintern. Genom att fördela luften optimalt kan man spara uppvärmningskostnader. Specifikationer Effekt beroende på hastighet: - 17 watt vid 96 varv/min - 42 watt vid 155 varv/min - 65 watt vid 182 varv/min Egenskaper Den integrerade WhisperWind®-motorn gör Low Profile III tyst i drift och därmed även lämplig för sovrum och andra rum, där man vill ha lugn och ro.
  Hunter Low Profile III fläkt vit/lönn »

  1893 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Kohala Bay – takfläkt med belysning

  Modern takfläkt Kohala Bay Takfläkten Kohala Bay är utrustad med en patenterad Whisperwind®-motor och kombinerar tradition med modernitet. De tre matt svarta plastbladen utgör en harmonisk kontrast till den förinstallerade lampan i vitt frostat glas. Denna lampa med två ljuskällor garanterar att takfläkten från traditionsrika amerikanska företaget Hunter inte bara sörjer för ett behagligt inomhusklimat utan även god belysning. Funktioner Med hjälp av skjutreglaget kan man välja rotationsriktningen. Takfläkten sörjer på så sätt för optimal fördelning av luften i rummet – kall på sommaren och varm för att spara uppvärmningskostnaderna på vintern. Med hjälp av dragströmbrytaren slår man fläkten på och av och väljer en av de tre hastighetslägen. Lampan tänds och släcks med hjälp av en separat dragströmbrytare. Om så önskas kan alla funktioner styras med hjälp av en fjärrkontroll eller väggbrytare. Passande modeller är tillgängliga som tillbehör. Tekniska data Effekt beroende på hastighet: - 14 watt vid 112 varv/min - 34 watt vid 173 varv/min - 60 watt vid 215 varv/min Egenskaper Även lämplig för montering i snedtak. Tack vare den energioptimerade motorn uppnås en hög lufteffekt med låg förbrukning. Den är även mycket tystgående så att fläkten är lämplig för sovrum. Det är möjligt att montera den utan belysning.
  Hunter Kohala Bay – takfläkt med belysning »

  1669 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Contemporary lampa till fläktar, grå

  Modern lampa Contemporary till Hunter-takfläktar Moderna Light Kit består av en vit glasskärm som avger ljuset behagligt och bländfritt i rummet. Lampan kan användas för att uppgradera passande Hunter-takfläktar och styrs via dragströmbrytaren på fläkten. Styrs fläkten via en väggbryter eller fjärrkontroll kan den även användas för att styra belysningen.
  Hunter Contemporary lampa till fläktar, grå »

  1224 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Swirled Marble Bowl fläktlampa

  Utanpåliggande lampa Swirled Marble Bowl med två E27-uttag till fläktar Utanpåliggande lampan Swirled Marble Bowl i glas har en dekorativ marmorstruktur som ger ljuset som avges från ljuskällorna inuti en mycket stämningsfull effekt. Passande ljuskällor kan köpas som tillbehör. En dragströmbrytare för bekväm styrning av lampan är integrerad. Med hjälp av medföljande ändkåporna i färgerna borstat nickel, blank mässing, antik mässing, vitt och brons kan lampan kompletterar inredningen.
  Hunter Swirled Marble Bowl fläktlampa »

  499 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Angra Outdoor Light Kit IP23 vit

  Light-Kit Angra Outdoor för fläktar i skyddade områden utomhus Det stilfullt utformade Light-kittet Angra Outdoor i metall med välvt lampglas kan användas med alla Hunter-fläktar i skyddade områden utomhus. Bakom glaset ryms ett E27-uttag som ska förses med en valfri ljuskälla med passande sockel. Passande ljuskällor kan köpas som tillbehör.
  Hunter Angra Outdoor Light Kit IP23 vit »

  556 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Trimaran takfläkt brons/brun

  Plain takfläkt Trimaran - även för utomhusbruk Vare sig det gäller luftcirkulation i slutna rum eller en frisk bris på terrassen (även nära kusten) - de tre bladen på Trimaran takfläkten ger alltid rätt luftflöde. Tack vare WeatherMax-konceptet klarar Trimaran även de svåraste väderförhållandena och behåller sin form även efter flera år. Funktioner Fläktens hastighet kan regleras med hjälp av en väggbrytare. Tack vare funktionen för fram- och återgång ger enheten en effektivare fördelning av uppvärmd luft på vintern och behaglig kylning på sommaren. Tekniska data - Rekommenderad rumsstorlek: upp till 19 m² - Total volym: - Vikt: 3,9 kg Specialfunktioner Monteringssystemet Installer's Choice® möjliggör standard-, låg- eller vinklad montering. Trimaran kan också användas med glädje i vilorum och sovrum, eftersom WhisperWind®-motorn är särskilt tystgående.
  Hunter Trimaran takfläkt brons/brun »

  2671 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Protos fläkt vit/ljus randig

  Lämplig för inom- och utomhusbruk: takfläkt Protos med tre blad Tidlöst enkel design utmärker takfläkten Protos med vändbara blad som inte bara kan användas inomhus, utan även sörjer för en behaglig fläkt i skyddade områden utomhus. Funktioner Fläktens funktioner kan bekvämt väljas via väggbrytaren som ingår i leveransen. Används Protos i rum med högt i tak rekommenderar vi en förlängningsstång (kan köpas som tillbehör). - Kan skifta mellan sommar- och vinterdrift. Specifikationer Effekt beroende på hastighet: - 19 watt vid 103 varv/min - 45 watt vid 161 varv/min - 91 watt vid 195 varv/min Egenskaper WhisperWind®-motorn som används garanterar att takfläkten Protos är mycket tystgående. Den kan alltså utan problem användas i sovrum.
  Hunter Protos fläkt vit/ljus randig »

  2004 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Caribbean Breeze takfläkt

  Tropisk känsla i hemmet – takfläkten Caribbean Breeze Denna högkvalitativa takfläkt från märket Hunter har fem avrundade blad i vävd vide. Dessa sörjer i kombination med det mörka höljet i järn för ett unikt exotiskt utseende. En redan installerad lampa i frostat glas kompletterar hela designen. På så sätt får man även till vardags en känsla av semester och palmer i hemmet. Funktioner Fläkten är utrustad med två rotationsriktningar – kall luft på sommaren och fördelning av den varma luften på vintern. Rotationsriktningen kan enkelt väljas via skjutreglaget på fläkten. Takfläkten Caribbean Breeze styrs via dragströmbrytare. Den har tre hastighetslägen och lampan kan tändas och släckas separat. Som alternativ kan en fjärrkontroll eller väggbrytare installeras. Båda är tillgängliga som tillbehör. Tekniska data Effekt beroende på hastighet: - 16 watt vid 66 varv/min - 39 watt vid 109 varv/min - 69 watt vid 140 varv/min Egenskaper Den kan även monteras utan belysning. Fläkten kan monteras i snedtak eller utan stång i hem med lågt i tak.
  Hunter Caribbean Breeze takfläkt »

  4342 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Contemporary lampa till fläktar, vit

  Modern lampa Contemporary till Hunter-takfläktar Moderna Light Kit består av en vit glasskärm som avger ljuset behagligt och bländfritt i rummet. Lampan kan användas för att uppgradera passande Hunter-takfläktar och styrs via dragströmbrytaren på fläkten. Styrs fläkten via en väggbryter eller fjärrkontroll kan den även användas för att styra belysningen.
  Hunter Contemporary lampa till fläktar, vit »

  1224 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Flight takfläkt bok mörk

  Takfläkt Flight med tre blad – styrbar i tre steg via väggbrytaren Takfläkten Flight med tre blad gör på ett modernt sätt ett elegant intryck och kan även monteras i snedtak. Den ädla designen berikar många inredningar och den kraftfulla motorn sörjer för en välkommen frisk fläkt. Väggbrytare ingår. Funktioner Fläkten Flight kan styras i tre hastigheter med hjälp av väggbrytaren. Ett belysningsset kan köpas under Tillbehör. Även en förlängningsstång kan beställas under Tillbehör. Med hjälp av knappen kan man välja mellan sommar- och vinterdrift. Specifikationer Effekt beroende på hastighet: - 20 watt vid 73 varv/min - 51 watt vid 138 varv/min - 66 watt vid 165 varv/min Egenskaper Utrustad med WhisperWind®-motor: speciellt tystgående, så att takfläkten Flight är det idealiska valet för sovrum och andra rum, där man vill ha lugn och ro.
  Hunter Flight takfläkt bok mörk »

  2784 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Cabo Frio – elegant takfläkt

  Även för skyddade utomhusområden – takfläkt Cabo Frio Den övertygar med modern elegans och sina många användningsområden: takfläkten Cabo Frio är oväntad enkel helt i matt svart. Även designen är modern, fräsch och rak, vilket ger fläkten sitt speciella utseende. Men det är inte allt den kan: Takfläkten Cabo Frio utvecklades så att den med sina vattenbeständiga plastblad och sitt fuktbeständiga, robusta hölje kan användas i skyddande utomhusområden. Funktioner Den har två rotationsriktningar. Med hjälp av ett skjutreglage kan fläkten skifta mellan sommar- och vinterdrift. Takfläkten styrs bekvämt via medföljande väggbrytaren. Denna har en på/av-knapp och en knapp för de tre hastighetslägen. OBS: väggbrytaren är inte skyddad mot fukt. Alternativt kan man välja en fjärrkontroll för att styra fläkten. Passande modeller finns som tillbehör. Det är också möjligt att montera den i snedtak. Tekniska data Effekt beroende på hastighet: - 15 watt vid 73 varv/min - 38 watt vid 135 varv/min - 72 watt vid 190 varv/min Egenskaper Även lämplig för utomhusområden med tak. Belysning kan installeras vid ett senare tillfälle. Passande lampor säljs som tillbehör.
  Hunter Cabo Frio – elegant takfläkt »

  2281 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Protos takfläkt brons/mörkt trä

  Protos takfläkt med tre blad inklusive väggbrytare Bladen, som valfritt kan riktas nedåt med träutseendet eller den bronsfärgade sidan, i kombination med höljet i rostfritt stål, gör Protos takfläkt till ett ädelt utrustningselement. Protos är lämplig både för utomhusbruk och för rum som är utsatta för fukt och fukt. Funktioner Fläktens hastighet kan regleras med den väggbrytare som ingår i leveransen. Tack vare flödes- och returfunktionen fördelas kall eller varm luft effektivt i rummet, beroende på inställning, och effekten av värme eller luftkonditionering används för att spara kostnader. Tekniska specifikationer - Rekommenderad rumsstorlek: upp till 19 m² - Total volym: Vikt: 3,4 kg särdrag Installer's Choice® monteringssystem möjliggör standard, låg eller vinklad montering. Tack vare den smidiga WhisperWind®-motorn är Protos särskilt lämplig för användning i sovrum.
  Hunter Protos takfläkt brons/mörkt trä »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Frosted Opal Bowl lampa för takfläktar

  Utanpåliggande lampa Frosted Opal Bowl – dekorativ lampa för takfläktar Med hjälp av denna utanpåliggande lampa fungerar takfläkten samtidigt som rumsbelysning som är mycket stämningsfull. Bakom vitt frostat glas integrerades två E27-uttag som förses med valfria ljuskällor med passande socklar. Ljuskällor kan väljas och beställas extra under tillbehör. Lampan tänds respektive släcks via ytterligare en dragströmbrytare. - inkl.
  Hunter Frosted Opal Bowl lampa för takfläktar »

  891 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Outdoor Elements II takfläkt

  Tilltalande takfläkt Outdoor Elements II – perfekt för utomhusområdet Den något exotiska takfläkten Outdoor Elements II från märket Hunter är med kapslingsklass IP44 lämplig för utomhusområdet, exempelvis på terrasser med tak. De vattenfasta plastbladen kan monteras med valfri sida uppåt så att man antingen ser palmbladstrukturen eller rottingfinishen. Helt i brunt passar den perfekt till en mängd olika trädgårds- och utemöbler. Funktioner Det kan utan problem monteras i snedtak. Fläkten har två rotationsriktningar. På så sätt kan man skifta mellan sommar- och vinterdrift. Självaste fläkten styrs via en dragströmbrytare. Det finns möjlighet att välja mellan fyra hastighetslägen. Alternativt kan en väggbrytare installeras. Denna finns tillgänglig som tillbehör. Tekniska data Effekt beroende på hastighet: - 16 watt vid 72 varv/min - 38 watt vid 118 varv/min - 53 watt vid 143 varv/min Egenskaper Om man vill kan en lampa monteras på Outdoor Elements (lampa se tillbehör).
  Hunter Outdoor Elements II takfläkt »

  4008 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Maribel – vit takfläkt

  Tidlöst elegant design för utomhusområdet – takfläkt Maribel Takfläkten Maribel i vitt utvecklades speciellt för utomhusområdet. De fem bladen tillverkades av vattentålig plast och matchar höljet som också är väderbeständigt och rostfritt. Självaste motorn är stänkvattenskyddad. Tack vare den enkla designen är takfläkten Maribel universellt användbar och passar till nästan alla design- och färgkoncept. Funktioner Även montering i snedtak är möjlig. Via dragströmbrytaren väljs rotationsriktningen. Även självaste fläkten styrs via en sådan. Bortsett från att slå den på och av kan man även välja mellan tre olika hastighetslägen. Om så önskas kan man när som helst installera en väggströmbrytare. Denna finns att köpa som tillbehör. Tekniska data Effekt beroende på hastighet: - 17 watt vid 84 varv/min - 46 watt vid 151 varv/min - 67 watt vid 193 varv/min Egenskaper Om så önskas kan en lampa monteras på fläkten. Passande lampor är tillgängliga som tillbehör.
  Hunter Maribel – vit takfläkt »

  2114 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Outdoor Elements II takfläkt rotting

  Takfläkt Outdoor Elements II från Hunter med blad med en form lik ett palmblad Med kapslingsklass IP44 är tilltalande takfläkten Outdoor Elements II lämplig för utomhusområdet. De vattenfasta plastbladen har en intressant bladform och på ena sidan en struktur lik ett palmblad, på den andra ett rottingmönster. Man kan själv välja vilken sida vänds nedåt. Funktioner Takfläkten Outdoor Elements II kan även monteras i snedtak. Den har två rotationsriktningar som gör det möjligt att skifta mellan sommar- och vinterdrift. Denna väljs enkelt med hjälp av skjutreglaget. Självaste fläkten styrs via en dragströmbrytare. Med hjälp av denna kan den slås på och av och man kan välja mellan tre olika hastighetslägen. Alternativt kan takfläkten styras via en väggströmbrytare. Passande strömbrytare finns att köpa som tillbehör. Tekniska data Effekt beroende på hastighet: - 16 watt vid 72 varv/min - 38 watt vid 118 varv/min - 53 watt vid 143 varv/min Egenskaper Takfläkten Outdoor Elements II kan även användas med belysning. En passande lampa finns tillgänglig som tillbehör.
  Hunter Outdoor Elements II takfläkt rotting »

  4008 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Arcot fläkt med , ljusgrå/grå

  Takfläkten Arcot med glaslampa och blad i ek ljusgrå/valnöt grå Fläkt och belysning i ett: takfläkt Arcot i klassisk design. Dess fem blad kan vändas och har en sida i ljusgrå ek och en sida i grå valnöt. Funktioner Både fläkten och ljuset styrs med hjälp av den integrerade dragströmbrytaren. I rum med högt i tak krävs eventuell en förlängningsstång. Passande stänger kan köpas som tillbehör. Utrustad med två E27-uttag: alla sorters ljuskällor kan sättas i. Kan användas i vinterdrift: genom att ändra rotationsriktningen kan luften omfördelas i rummet, så att du kan spara uppvärmningskostnader. Specifikationer - max. 197 watt Egenskaper Utrustad med en WhisperWind®-motor, vilket innebär att fläkten är mycket tystgående och även lämplig för sovrum.
  Hunter Arcot fläkt med , ljusgrå/grå »

  2004 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Trimaran takfläkt vit

  Plain takfläkt Trimaran - även för utomhusbruk Vare sig det gäller luftcirkulation i slutna rum eller en frisk bris på terrassen (även nära kusten) - de tre bladen på Trimaran takfläkten ger alltid rätt luftflöde. Tack vare WeatherMax-konceptet klarar Trimaran även de svåraste väderförhållandena och behåller sin form även efter flera år. Funktioner Fläktens hastighet kan regleras med hjälp av en väggbrytare. Tack vare funktionen för fram- och återgång ger enheten en effektivare fördelning av uppvärmd luft på vintern och behaglig kylning på sommaren. Tekniska data - Rekommenderad rumsstorlek: upp till 19 m² - Total volym: - Vikt: 3,9 kg Specialfunktioner Monteringssystemet Installer's Choice® möjliggör standard-, låg- eller vinklad montering. Trimaran kan också användas med glädje i vilorum och sovrum, eftersom WhisperWind®-motorn är särskilt tystgående.
  Hunter Trimaran takfläkt vit »

  3339 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Original elegant takfläkt vit

  Oförändrat i årtionden – traditionella takfläkten Hunter Original År 1886 presenterade John och James Hunter sin första takfläkt i USA. Sedan dess har det traditionsrika, amerikanska företaget framgångsrikt konstruerat och producerat en mängd olika modeller. Men även om det finns många nyheter, är en modell lika populär då som nu: Hunter Original. Denna modell byggs på samma sätt sedan 1930-talet. Funktioner Hunter Original har en självkylande gjutjärnsmotor, som lagras i permanent oljebad, är dynamiskt balanserad och trots sin massa mycket tystgående. Olja för första monteringen ingår i leveransen. Olja för senare påfyllning kan köpas som tillbehör. I leveransen ingår fem blad i äkta trä, som valfritt kan monteras i set om fyra eller fem. Fläkten har två rotationsriktningar. Via ett skjutreglage kan takfläkten skifta mellan sommar- och vinterdrift. Fläkten styrs med hjälp av en dragströmbrytare. Sammanlagt tre olika hastighetslägen är möjliga. Alternativt kan man använda en fjärrkontroll eller installera en väggströmbrytare. Passande modeller finns som tillbehör. Takfläkten Hunter Original är lätt att installera, även i snedtak. Tekniska data Effekt beroende på hastighet: - 18 watt vid 72 varv/min - 48 watt vid 147 varv/min - 74 watt vid 195 varv/min Egenskaper Takfläkten Hunter Original är även lämplig för utomhusområden, i och med att den är fuktbeständig. På grund av dess massiva konstruktion väger takfläkten Hunter Original nästan 20 kg.
  Hunter Original elegant takfläkt vit »

  6569 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Santorini fläkt med ljus, trä/svart

  Belyst takfläkt Santorini för inom- och utomhusbruk Takfläkten Santorini i industriell design kan användas både inomhus och i skyddade områden utomhus, t.ex. på en terrass med tak. Lampan i mitten har två E27-uttag. Funktioner Hastigheten samt olika wattal kan ställas in via dragströmbrytaren. Belysningen tänds och släcks via ytterligare en dragströmbrytare. Har man högt i tak är en förlängning med en speciell stång möjlig (kan beställas som tillbehör). Välj mellan sommar- och vinterdrift. Specifikationer Effekt: - 17,8 watt (min.) - 69,1 watt (max.) Egenskaper Extra tystgående WhisperWind®-motor integrerad: på så sätt kan Santorini även användas i rum, där man vill ha lugn och ro.
  Hunter Santorini fläkt med ljus, trä/svart »

  3339 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Savoy – stor takfläkt med vändbara blad

  Klassisk och tidlös – takfläkt Savoy Den traditionella takfläkten Savoy från märket Hunter har en avsiktligt enkel design. I och med att man nästan inte lägger märke till den är den mångsidigt användbar i olika inredningsstilar. Höljet i stål är vitlackerat och passar perfekt till de fem vändbara bladen i trä. Den ena sidan har en matchande vit färg, medan den andra sidan består av ljust ekträ. Funktioner Väljbar rotationsriktning. Med hjälp av skjutreglaget kan man välja rotationsriktningen, så att fläkten skiftar mellan kall luft på sommaren och fördelning av den varma luften på vintern. I och med att den varma luften fördelas, kan upp till 30 % uppvärmningskostnader sparas. Fläkten kan styras med hjälp av en dragströmbrytare, som gör det möjligt att ändra hastigheten i tre steg samt slå fläkten på och av. Om så önskas kan man även installera en väggbrytare eller fjärrkontroll (tillgängliga som tillbehör). Tekniska data Effekt beroende på hastighet: - 16 watt vid 93 varv/min - 39 watt vid 152 varv/min - 64 watt vid 183 varv/min Egenskaper Takfläkten Savoy kan enkelt uppgraderas med en lampa. Passande modeller är tillgängliga som tillbehör. Den kan monteras med hjälp av takstången i raka eller snedtak. Samtidigt kan den monteras utan stång i hem med lågt i tak.
  Hunter Savoy – stor takfläkt med vändbara blad »

  2672 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter väggbrytare till takfläktar med belysning

  Praktisk väggbrytare till takfläktar med belysning Denna väggbrytare gör det lätt att styra takfläkten Hunters tre hastighetslägen samt att tända och släcka ljuset. I leveransen ingår två täckramar som enkelt kan klippas till. På så sätt kan man välja mellan en kvadratisk eller rektangulär väggbrytare.
  Hunter väggbrytare till takfläktar med belysning »

  667 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Bayport takfläkt vit/ljus ek

  Traditionell design i vitt – takfläkten Bayport Takfläkten Bayport har en enkel design med patenterad Whisperwind®-motor och fyra vändbara blad i trä. Dessa har en vitlackerad sida och en sida i ljust ekträ. På så sätt är fläkten mycket tidlös och kan integreras i många olika inredningsstilar. Funktioner Utrustad med sommar- och vinterfunktion: Via ett skjutreglage kan man välja åt vilket håll fläkten ska rotera och sörjer på så sätt antingen för kall luft på sommaren eller effektiv fördelning av den varma luften på vintern. Tre hastighetslägen kan väljas via en dragströmbrytare. Alternativt kan man installera en fjärrkontrollen eller väggbrytare till takfläkten Bayport. Dessa kan köpas som tillbehör. Tekniska data Effekt beroende på hastighet: - 17 watt vid 123 varv/min - 38 watt vid 195 varv/min - 62 watt vid 240 varv/min Egenskaper I och med att takfläkten Bayport är tystgående är den speciellt lämplig för rum där min vill ha lugn och ro, t.ex. sovrummet. Perfekt för små rum. Kan monteras i hem med lågt i tak och snedtak. Man har alltid möjligheten att uppgradera fläkten med en lampa. Passande modeller kan köpas som tillbehör.
  Hunter Bayport takfläkt vit/ljus ek »

  1336 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Arcot fläkt med ljus, vit/grå

  Klassiskt utformad takfläkt Arcot med belysning – fem blad Adekvat omfördelning av luften samt ljusstark belysning i rummet är inget problem för takfläkten Arcot med fem blad, som även utseendemässigt berikar inredningen med sin klassiska formgivning. Utrustad med två dragströmbrytare. Funktioner Utrustad med vändbara blad: vit/blekt grå tall. Fläkten samt belysningen styrs med hjälp av en dragströmbrytare på fläkten. Olika effekter och hastigheter kan väljas. Glaslampan har två E27-uttag som är kompatibla med alla sorters ljuskällor. Ljuskällor ingår inte - men kan beställas via Tillbehör. - höger- och vänstervarv för sommar- respektive vinterdrift Specifikationer - max. 197 watt Egenskaper Takfläkten Arcot utmärks av en mycket tystgående WhisperWind®-motor: idealisk för sovrum och andra rum, där man vill ha lugn och ro.
  Hunter Arcot fläkt med ljus, vit/grå »

  2004 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Builder Deluxe takfläkt, brons

  Klassisk och ädel design – takfläkten Builder Deluxe Designen är en del av den traditionsrika serien från märket Hunter och övertygar med sitt matchande färg- och materialkoncept. Takfläkten Builder Deluxe är utrustad med en taklampa och sörjer både för belysning och ett behagligt inomhusklimat. De fem träbladen kan monteras med önskad sida uppåt, beroende på om man vill se sidan i valnöts- eller körsbärsträ. Funktioner Takfläkten Builder Deluxe är utrustad med en praktisk reversibel rotation. På så sätt kan man välja mellan kall luft på sommaren eller en bra värmefördelning på vintern. Speciellt på vintern sparar detta märkbart uppvärmningskostnader. Man kan välja mellan de tre hastighetslägen och slå på och av fläkten via dragströmbrytaren. Om så önskas kan en väggbrytare eller fjärrkontroll installeras i efterhand. Dess kan köpas som tillbehör. Tekniska data Effekt beroende på hastighet: - 19 watt vid 79 varv/min - 38 watt vid 119 varv/min - 65 watt vid 153 varv/min Egenskaper Eftersom takfläkten Builder Deluxe är utrustad med en tystgående Whisperwind®-motor är den även lämplig för rum som sovrummet, där man önskar lugn och ro. Den kan även monteras i snedtak.
  Hunter Builder Deluxe takfläkt, brons »

  2004 SEK

  Lamp24.se

 • Lampa till takfläkten Hunter, antikmässing

  Lampa Hunter Flush Mount med tre ljuskällor Lampan har tre ljuskällor med klockformade glasskärmar. Den kan monteras på passande takfläktar för att uppgradera dem. Lampan styrs via dragströmbrytaren på fläkten, med en väggbrytare eller fjärrkontroll.
  Lampa till takfläkten Hunter, antikmässing »

  556 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Protos fläkt svart/ljusgrå

  Lämplig för inom- och utomhusbruk: takfläkt Protos med tre blad Tidlöst enkel design utmärker takfläkten Protos med vändbara blad som inte bara kan användas inomhus, utan även sörjer för en behaglig fläkt i skyddade områden utomhus. Funktioner Fläktens funktioner kan bekvämt väljas via väggbrytaren som ingår i leveransen. Används Protos i rum med högt i tak rekommenderar vi en förlängningsstång (kan köpas som tillbehör). - Kan skifta mellan sommar- och vinterdrift. Specifikationer Effekt beroende på hastighet: - 19 watt vid 103 varv/min - 45 watt vid 161 varv/min - 91 watt vid 195 varv/min Egenskaper WhisperWind®-motorn som används garanterar att takfläkten Protos är mycket tystgående. Den kan alltså utan problem användas i sovrum.
  Hunter Protos fläkt svart/ljusgrå »

  2004 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Contempo – takfläkt med belysning

  Enkel takfläkt Contempo med integrerad belysning Den moderna takfläkten Contempo övertygar med sin enkla elegans. Nästan helt i vitt är det bara de fem vändbara bladen i trä som utgör en liten kontrast. Den ena sidan är vitlackerad, medan den andra sidan är består av ljust ekträ. Fläkten är dessutom utrustad med en integrerad lampa i frostat glas som utgör ett harmoniskt komplement till hela fläkten. Funktioner Med två rotationsriktningar sörjer fläkten för kall luft på sommaren och fördelar den varma luften på vintern för att spara för uppvärmningskostnader. För att styra takfläkten Contempo medföljer en fjärrkontroll vid leveransen. Denna gör det möjligt att slå på och av ljuset samt välja mellan fläktens tre hastighetslägen. Tekniska data Effekt beroende på hastighet: - 19 watt vid 80 varv/minut - 37 watt vid 117 varv/minut - 52 watt vid 132 varv/minut Egenskaper Även lämplig för montering i snedtak. Genom den tystgående Whisperwind®-motorn kan takfläkten Contempo även användas i rum där man inte önskar mycket ljud, t.ex. I sovrummet.
  Hunter Contempo – takfläkt med belysning »

  2227 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Loki fläkt ek ljusgrånatur/nickel

  Loki takfläkt med fyra blad med fjärrkontroll och E27-lampa Den moderna fjärrstyrda takfläkten Loki är utrustad med fyra vändbara blad av kompositmaterial, vars sidor kan orienteras nedåt med önskad finish. Den runda armaturen i kallvalsat stål har plats för två E27-lampor (se tillbehör) vars ljus sprids nedåt genom det matta locket. Funktioner Den särskilt tysta WhisperWind®-motorns körriktning väljs med hjälp av ett reglage bakom armaturens skyddskåpa. På så sätt kan den varma eller kalla luften i rummet ledas in i vistelsezonen efter behov. Detta främjar en effektiv och kostnadsbesparande användning av uppvärmning och luftkonditionering. Fläkten och armaturen styrs via den medföljande fjärrkontrollen, som kan fästas på väggen med det medföljande fästet. Tekniska data - Maximal luftcirkulation: 2,69 m³/s - Total volym: - Vikt: 10,4 kg - Fjärrkontroll: batterier (2 x AAA) och väggfäste för skruvning och limning ingår. Specialfunktioner - högt, lågt eller vinklat läge (för taklutningar med mindre än 34° lutning).
  Hunter Loki fläkt ek ljusgrånatur/nickel »

  2559 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Loki takfläkt blekt/vit

  Loki takfläkt med fyra blad med fjärrkontroll och E27-lampa Den moderna fjärrstyrda takfläkten Loki är utrustad med fyra vändbara blad av kompositmaterial, vars sidor kan orienteras nedåt med önskad finish. Den runda armaturen i kallvalsat stål har plats för två E27-lampor (se tillbehör) vars ljus sprids nedåt genom det matta locket. Funktioner Den särskilt tysta WhisperWind®-motorns körriktning väljs med hjälp av ett reglage bakom armaturens skyddskåpa. På så sätt kan den varma eller kalla luften i rummet ledas in i vistelsezonen efter behov. Detta främjar en effektiv och kostnadsbesparande användning av uppvärmning och luftkonditionering. Fläkten och armaturen styrs via den medföljande fjärrkontrollen, som kan fästas på väggen med det medföljande fästet. Tekniska data - Maximal luftcirkulation: 2,69 m³/s - Total volym: - Vikt: 10,4 kg - Fjärrkontroll: batterier (2 x AAA) och väggfäste för skruvning och limning ingår. Specialfunktioner - högt, lågt eller vinklat läge (för taklutningar med mindre än 34° lutning).
  Hunter Loki takfläkt blekt/vit »

  2559 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Bayport takfläkt lönn/körsbär

  Tystgående takfläkt Bayport med praktiska vändbara blad Den tilltalande takfläkten Bayport med Whisperwind®-motor övertygar med sin funktionalitet och snygga design. De fyra träbladen har en ljus sida i lönn och en mörk sida i körsbär. De kan monteras med valfri sida uppåt och designen passar perfekt till höljet i nickel. Funktioner Takfläkten är reversibel, så att man kan justeras med hjälp av ett skjutreglage om man villa trycka luften uppåt eller ned. Roterar den framåt, sörjer den för kall luft på sommaren. Roterar den bakåt sprids den varma luften i rummet på vintern, så att man sparar uppvärmningskostnader. Tre hastighetslägen kan väljas med hjälp av en dragbrytare. Om så önskas kan en väggbrytare eller bekväm fjärrkontroll installeras (se tillbehör). Tekniska data Effekt beroende på hastighet: - 17 watt vid 123 varv/min - 38 watt vid 195 varv/min - 62 watt vid 240 varv/min Egenskaper Utrustad med en tystgående motor är takfläkten Bayport även lämplig för sovrum. Perfekt för små rum. Kan monteras i snedtak eller utan stång i hem med lågt i tak. Det är möjligt att montera en lampa vid ett senare tillfälle. Passande lampor kan köpas som tillbehör.
  Hunter Bayport takfläkt lönn/körsbär »

  1336 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Builder Deluxe takfläkt, vit

  Takfläkt Builder Deluxe i ljusa färger med belysning Takfläkten Builder Deluxe har en klassiskt traditionell design och patenterad Whisperwind®-motor från traditionsrika amerikanska företaget Hunter. Den integrerade taklampan fungerar samtidigt som praktisk belysning i rummet. Självaste lampan är utrustad med satinerat glas och tänds och släcks via dragströmbrytaren. Funktioner Praktisk valbar rotationsriktning. Roterar den framåt, sörjer den för kall luft på sommaren. Roterar den bakåt sprids den varma luften i rummet på vintern, så att man sparar uppvärmningskostnader. Rotationsriktningen kan enkelt väljas via skjutreglaget på fläkten. De tre hastighetslägen kan styras via dragströmbrytaren. Alternativt kan man installera en väggbrytare eller fjärrkontroll (se tillbehör). Tekniska data Effekt beroende på hastighet: - 19 watt vid 79 varv/min - 38 watt vid 119 varv/min - 65 watt vid 153 varv/min Egenskaper Tack vare den tystgående Whisperwind®-motorn är takfläkten Builder Deluxe med belysning lämplig för sovrummet. Kan även monteras i snedtak.
  Hunter Builder Deluxe takfläkt, vit »

  2004 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Cabo Frio – enkel takfläkt

  Modern takfläkt Cabo Frio Takfläkten Cabo Frio har ett fräscht och modernt utseende kombinerat med beprövad och traditionell teknik. I och med att nästan hela fläkten är vit är den universellt användbar. Med sin enkelhet passar den till alla omgivningar och är varken påträngande eller för iögonfallande. Speciellt på grund av dess vattenbeständiga plastblad och lika fuktbeständiga robusta hölje är den lämplig för användning i utomhusområden med tak. Funktioner Den valbara rotationsriktningen gör det möjligt att sörja för kall luft på sommaren och fördelning av den varma luften på vintern. Denna kan väljas via skjutreglaget på fläkten. Takfläkten styrs via medföljande väggbrytaren. Med hjälp av denna kan fläkten slås på och av och en av de tre hastighetslägen väljas. OBS: medföljande väggbrytaren är inte fukttålig. Alternativt kan fläkten styras via en fjärrkontroll som kan köpas som tillbehör. Även lämplig för montering i snedtak. Tekniska data Effekt beroende på hastighet: - 15 watt vid 73 varv/min - 38 watt vid 135 varv/min - 72 watt vid 190 varv/min Egenskaper Lämplig för utomhusområden med tak. Belysning kan installeras vid ett senare tillfälle. Passande lampor säljs som tillbehör.
  Hunter Cabo Frio – enkel takfläkt »

  2895 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Protos fläkt silver/svart

  Lämplig för inom- och utomhusbruk: takfläkt Protos med tre blad Tidlöst enkel design utmärker takfläkten Protos med vändbara blad som inte bara kan användas inomhus, utan även sörjer för en behaglig fläkt i skyddade områden utomhus. Funktioner Fläktens funktioner kan bekvämt väljas via väggbrytaren som ingår i leveransen. Används Protos i rum med högt i tak rekommenderar vi en förlängningsstång (kan köpas som tillbehör). - Kan skifta mellan sommar- och vinterdrift. Specifikationer Effekt beroende på hastighet: - 19 watt vid 103 varv/min - 45 watt vid 161 varv/min - 91 watt vid 195 varv/min Egenskaper WhisperWind®-motorn som används garanterar att takfläkten Protos är mycket tystgående. Den kan alltså utan problem användas i sovrum.
  Hunter Protos fläkt silver/svart »

  2004 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Loki fläkt ek ljusgrå/svart

  Loki takfläkt med fyra blad med fjärrkontroll och E27-lampa Den moderna fjärrstyrda takfläkten Loki är utrustad med fyra vändbara blad av kompositmaterial, vars sidor kan orienteras nedåt med önskad finish. Den runda armaturen i kallvalsat stål har plats för två E27-lampor (se tillbehör) vars ljus sprids nedåt genom det matta locket. Funktioner Den särskilt tysta WhisperWind®-motorns körriktning väljs med hjälp av ett reglage bakom armaturens skyddskåpa. På så sätt kan den varma eller kalla luften i rummet ledas in i vistelsezonen efter behov. Detta främjar en effektiv och kostnadsbesparande användning av uppvärmning och luftkonditionering. Fläkten och armaturen styrs via den medföljande fjärrkontrollen, som kan fästas på väggen med det medföljande fästet. Tekniska data - Maximal luftcirkulation: 2,69 m³/s - Total volym: - Vikt: 10,4 kg - Fjärrkontroll: batterier (2 x AAA) och väggfäste för skruvning och limning ingår. Specialfunktioner - högt, lågt eller vinklat läge (för taklutningar med mindre än 34° lutning).
  Hunter Loki fläkt ek ljusgrå/svart »

  2559 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Central Park – modern takfläkt

  Kompakt takfläkt Central Park Denna kompakta och välformade takfläkten har fyra vändbara blad i trä, som på varje sida är prydd av valnötsträ. Efter önskemål kan sidan med mörkt eller grått valnötsträ monteras nedåt. Samtidigt har takfläkten Central Park en integrerad lampa i frostat glas med en modern akrylring runt ljuskällan. Funktioner Med hjälp av ett skjutreglage kan sommar- eller vinterfunktionen väljas. Rotationsriktningen sörjer antingen för kall luft på sommaren eller en fördelning av luften för att spara uppvärmningskostnader på vintern. För att styra takfläkten Central Park ingår en 3-stegs-väggströmbrytare i leveransen. Alternativt kan en fjärrkontroll installeras (tillgänglig som tillbehör). Tekniska data Effekt beroende på hastighet: - 18 watt vid 144 varv/min - 36 watt vid 208 varv/min - 48 watt vid 227 varv/min Egenskaper Även lämplig för montering i snedtak. Takfläkten Central Park är utrustad med en energioptimerad motor. Detta innebär en hög lufteffekt med låg energiförbrukning. Samtidigt är den mycket tystgående. Därför är den även lämplig för sovrummet.
  Hunter Central Park – modern takfläkt »

  2200 SEK

  Lamp24.se

 • Hunter Contemporary Light Kit takfläktar nickel

  Modernt Light-kit Contemporary för takfläktar Light-kittet Contemporary förser takfläkten med sitt moderna utseende – vitt glas och en metallram i borstat nickel – med en tilltalande lampa och skapar på så sätt en samtida känsla i alla rum.
  Hunter Contemporary Light Kit takfläktar nickel »

  723 SEK

  Lamp24.se

Kolla också