Belysning och lampor för inomhus och utomhusbruk

Funktionell belysning och vackra lampor för inomhus och utomhusbruk. Hitta din vägglampa, taklampa, utelampa eller badrumslampa här.

Avancerad sökning   
 • Maytoni Hänglampa Iceberg, 1 lampa, nickel

  Ovanlig hängande lampa Isberg med kristaller för underbara ljusreflektioner Den eleganta hängande lampan Iceberg inspirerar tack vare dess underbara optik och glänsande kristaller. Den sfäriska lampskärmen är gjord av glas, varav hälften är av nickel, medan den andra hälften är klassiskt transparent. Detta innebär att kristallkedjorna syns tydligt inuti paraplyet. Dessa ger lampan ett elegant och högkvalitativt utseende. Dessutom reflekterar kristallerna ljuset och skapar magiska ögonblick. Eftersom det är en flammlampa kan den användas för riktad belysning. Alternativt kan den också hängas i en grupp så att större rum är jämnt upplysta.
  Maytoni Hänglampa Iceberg, 1 lampa, nickel »

  734 SEK

  Lamp24.se

 • Maytoni Balkpendellampa Iceberg – 3 ljuskällor

  Hänglampa Iceberg med tre ljuskällor och glittrande ljuseffekt Dekorativ, elegant och samtidigt tidlöst modern är designen på pendellampan Icebergs tre runda lampskärmar, som inte bara sörjer för optimalt ljus ovanför matbordet, men även vid köksön. Speciellt formgivningen av de enstaka skärmarna sörjer för lampans speciella utstrålning. Den övre delen består av förnicklad metall, den nedre delen av transparent glas, så att kristallkedjorna i skärmen är synliga, vilket ger designen ett lyxigt och glansfullt utseende. Samtidigt skapas en stämningsfull och romantisk ljuseffekt, tack vare de glittrande kristallkedjorna.
  Maytoni Balkpendellampa Iceberg – 3 ljuskällor »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Reality Leuchten Golvfläkt Iceberg med touchdisplay

  Golvfläkt Iceberg med modern touchdisplay Golvfläkten Iceberg kan inte bara sprida en uppfriska bris utan kan även ge en behaglig luftfuktighet tack vare en integrerad vattentank och en Water Cooling-funktion. Modern betjäning, via en innovativ touchdisplay eller via den medföljande fjärrkontrollen, är både användarvänlig och praktisk. Precis som en liten pelare passar fläkten in i det moderna hushållet med sin svartvita kombination. Mittenområdet är rörligt och roterar automatiskt åt båda sidor (oscillerande), vilket ger en bred spridning av luftflödet. Med hjälp av timern kan de önskade tiderna anställas i förväg. - tre hastigheter - förbrukning: max. 60 watt - ljudnivå per steg: 25,0/29,0/35,0 dB(A) - max.
  Reality Leuchten Golvfläkt Iceberg med touchdisplay »

  2591 SEK

  Lamp24.se

Kolla också