Jabadabado - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Jabadabado Afternoon Tea

  Afternoon Tea set med bricka, teservis och gott leksaksfika som barnen kan duka upp. Jabadabado teset är tillverkat av trä och har så härliga pastellfärger och naturliga färger. Längd: 21 cm.
  Jabadabado Afternoon Tea »

  289 SEK

  Leksakscity

 • 359 SEK

  Shopping4net.se

 • Jabadabado Lampa Trä Stjärna Multifärg

  Söt lampa i trä med LED-lampor i form av en stjärna. Passar bra tex på nattduksbordet, på väggen eller i fönstret. Mått: 23x24x4cm Drivs av 3st AAA batterier (ingår ej). Rekommenderas ej till barn under 3år.
  Jabadabado Lampa Trä Stjärna Multifärg »

  359 SEK

  FYNDIQ

 • JaBaDaBaDo - Trofè Lampa Enhörning

  Vår bedårande enhörning hjälper ditt barn att komma till ro när det är dags att sova. En uppskattad present till dop, babyshower eller kalas. Med vår söta vägglampa får hela barnrummet sig ett lyft. Den blir även en fin inredningsdetalj oavsett vart man än hänger den. På baksidan finns ett litet hål så du enkelt kan hänga upp den. - Material: Polyrecin - Lampan är batteridriven med 3 st AA batterier. Medföljer ej. - På sidan finns en liten on-off knapp. Det ingår även en fjärrkontroll till lampan med en räckvidd på ca 5m, batteri ingår i denna.
  JaBaDaBaDo - Trofè Lampa Enhörning »

  447 SEK

  Ellos.se

 • Vägglampa Elefant - Jabadabado

  Söt elefant hjälper ditt barn att komma till ro när det är dags att sova. En uppskattad present till dop, babyshower eller kalas. Med denna söta vägglampa får hela barnrummet sig ett lyft. Den blir även en fin inredningsdetalj oavsett vart man än hänger den. På baksidan finns ett litet hål så du enkelt kan hänga upp den. Material: plast. Lampan är batteridriven med 3 st AA batterier. Medföljer ej. På sidan finns en liten on-off knapp. Det ingår även en fjärrkontroll till lampan med en räckvidd på ca 5m. I den ingår batteri.Mått: 28 x 24 x 20 cm.
  Vägglampa Elefant - Jabadabado »

  438 SEK

  CDON

 • Afternoon Tea - Jabadabado

  Kan det bli mer klassiskt än så här! Med vårt underbara Afternoon tea set kan du bjuda hem alla dina vänner på på tea och kakor. Afternoon tea, även kallad low tea är ett mindre mål mat mellan lunch och middag och serveras oftast mellan kl 14-17 på eftermiddagen. Vanligast är att servera te och scones och någon liten kaka. Men även klassiska smörgåsar med rejält med pålägg kan serveras vid afternoon tea. Så varför inte slå på stort och bjuda hem vänner och familj på denna trevliga tillställning. I vårt inbjudande Afternoon Tea ingår : 1 Serveringsbricka med handtag 2 Tekoppar m fat 2 Skedar 2 tepåsar 1 Dammsugare 1 Chokladboll 1 Serveringsfat till kakorna 1 Tekanna m lock 1 Mjölkkanna 1 Sockerskål m lock Rekommenderas från 3 år.
  Afternoon Tea - Jabadabado »

  418 SEK

  FYNDIQ

 • Bord & Två Pallar - Jabadabado

  En dekorativ och praktisk möbel där barnen kan måla, pyssla och leka. Barnet får sitta upprätt och bekvämt som ett alternativ till att leka på golvet. Runt barnbord med vitlackerad bordskiva och ben i obehandlat trä samt med matchande pallar. Komplettera gärna med fler stolar och pallar eller förvaringsbänk. Bord och pallar torkas enkelt av med en fuktig trasa. OBS! Monteras för hand utan skruvdragare. Mått: Bord 59 cm, Pall 26 cm.
  Bord & Två Pallar - Jabadabado »

  1048 SEK

  FYNDIQ

 • Spargris Enhörning - Jabadabado

  Sparbössa i keramik i form av en söt enhörning. Låt ditt barn själv spara sin veckopeng för att sedan för egna sparade pengar kunna köpa det man önskar sig mest. Fin som doppresent. Sparbössan är lika fin som klassisk dopgåva eller födelsedagspresent. Sparbössan är också ett pedagogiskt sätt för barnet att lära sig värdet av pengar och att spara. Sparbössan är gjord i keramik och kommer i fin presentförpackning. Mått: 16 x 6,5 x 16 cm.
  Spargris Enhörning - Jabadabado »

  178 SEK

  FYNDIQ

 • Vägglampa Elefant - Jabadabado

  Söt elefant hjälper ditt barn att komma till ro när det är dags att sova. En uppskattad present till dop, babyshower eller kalas. Med denna söta vägglampa får hela barnrummet sig ett lyft. Den blir även en fin inredningsdetalj oavsett vart man än hänger den. På baksidan finns ett litet hål så du enkelt kan hänga upp den. Material: plast. Lampan är batteridriven med 3 st AA batterier. Medföljer ej. På sidan finns en liten on-off knapp. Det ingår även en fjärrkontroll till lampan med en räckvidd på ca 5m. I den ingår batteri. Mått: 28 x 24 x 20 cm.
  Vägglampa Elefant - Jabadabado »

  448 SEK

  FYNDIQ

 • Vägglampa Enhörning - Jabadabado

  Bedårande enhörning hjälper ditt barn att komma till ro när det är dags att sova. En uppskattad present till dop, babyshower eller kalas. Med denna söta vägglampa får hela barnrummet sig ett lyft. Den blir även en fin inredningsdetalj oavsett vart man än hänger den. På baksidan finns ett litet hål så du enkelt kan hänga upp den. Material: plast. Lampan är batteridriven med 3 st AA batterier. Medföljer ej. På sidan finns en liten on-off knapp. Det ingår även en fjärrkontroll till lampan med en räckvidd på ca 5m. I den ingår batteri.
  Vägglampa Enhörning - Jabadabado »

  448 SEK

  FYNDIQ

 • JaBaDaBaDo - Dekorationsmobil Regnbåge

  Söt dekorationsmobil i trä i form av en regnbåge med regndroppar. Häng den ovanför sängen eller skötbordet eller var du vill i barnrummet som en fin dekoration och inredningsdetalj. OBS! Det här är ingen leksak, så fort barnet kan nå mobilen bör den plockas bort. Mått: 50 x 29 x 50cm.
  JaBaDaBaDo - Dekorationsmobil Regnbåge »

  187 SEK

  Ellos.se

 • JaBaDaBaDo - Förvaringslåda 3Pack - Blå

  Fina förvaringslådor i 3-pack från Jabadabado. Perfekt detalj för barnrummet och mycket praktiska för förvaring.
  JaBaDaBaDo - Förvaringslåda 3Pack - Blå »

  229 SEK

  Ellos.se

 • JaBaDaBaDo - Rislampa Luftballong Safari

  Söt rislampa i form av en luftballong. Perfekt för att skapa färg i barnrummet. Sladd & lampa ingår er.
  JaBaDaBaDo - Rislampa Luftballong Safari »

  99 SEK

  Ellos.se

 • JaBaDaBaDo - Lotto

  Få en mysig stund tillsammans med ditt barn med lottospel. Lotto är ett klassiskt spel där det gäller att fylla sin lottobricka först. Ett roligt spel som passar även de minsta. Varje spelare får en spelbricka med olika färgglada djur. Spelarna får sedan i tur och ordning vända på brickor från bordet och försöka få en match med motiven på egna spelbrickan. Den som först fyller sin bricka med matchande kort har vunnit lottospelet. Tips! Går alldeles utmärkt att leka med även till mindre barn, där de själv får lägga rätt bild på rätt bricka.
  JaBaDaBaDo - Lotto »

  149 SEK

  Ellos.se

 • JaBaDaBaDo - Trofè Lampa Elefant

  Vår söta elefant hjälper ditt barn att komma till ro när det är dags att sova. En uppskattad present till dop, babyshower eller kalas. Med vår söta vägglampa får hela barnrummet sig ett lyft. Den blir även en fin inredningsdetalj oavsett vart man än hänger den. På baksidan finns ett litet hål så du enkelt kan hänga upp den. - Material: Polyrecin - Lampan är batteridriven med 3 st AA batterier. Medföljer ej. - På sidan finns en liten on-off knapp. Det ingår även en fjärrkontroll till lampan med en räckvidd på ca 5m, batteri ingår i denna.
  JaBaDaBaDo - Trofè Lampa Elefant »

  447 SEK

  Ellos.se

 • JaBaDaBaDo - Hängare Safari

  En rolig hängare i trä med tre krokar i serien safari. Rolig inredningsdetalj som piffar upp rummet eller hallen.
  JaBaDaBaDo - Hängare Safari »

  145 SEK

  Ellos.se

 • Lotto, Jabadabado

  Få en mysig stund tillsammans med ditt barn med lottospel. Lotto är ett klassiskt spel där det gäller att fylla sin lottobricka först. Ett roligt spel som passar även de minsta.
  Lotto, Jabadabado »

  179 SEK

  CDON

 • Afternoon Tea, Jabadabado

  Kan det bli mer klassiskt än så här! Med vårt underbara Afternoon tea set kan du bjuda hem alla dina vänner på på te och kakor.
  Afternoon Tea, Jabadabado »

  449 SEK

  CDON

 • Jabadabado Lampa I Trä Stjärna

  Söt lampa i trä med LED-lampor i form av en stjärna. Passar bra tex på nattduksbordet, på väggen eller i fönstret. Mått: 23x24x4cm Drivs av 3st AAA batterier (ingår ej). Rekommenderas ej till barn under 3år.
  Jabadabado Lampa I Trä Stjärna »

  299 SEK

  CDON

 • Bord & Två Pallar - Jabadabado

  En dekorativ och praktisk möbel där barnen kan måla, pyssla och leka. Barnet får sitta upprätt och bekvämt som ett alternativ till att leka på golvet.Runt barnbord med vitlackerad bordskiva och ben i obehandlat trä samt med matchande pallar. Komplettera gärna med fler stolar och pallar eller förvaringsbänk. Bord och pallar torkas enkelt av med en fuktig trasa. OBS! Monteras för hand utan skruvdragare. Mått: Bord 59 cm, Pall 26 cm.
  Bord & Två Pallar - Jabadabado »

  1038 SEK

  CDON

 • Jabadabado Nattlampa Elefant Rosa

  En nattlampa ger trygghet och hjälper ditt barn att komma till ro när det är dags att sova. En uppskattad present till dop, babyshower eller kalas. Barnvänlig LED lampa som inte blir varm. - Batteridriven, 3 x LR44-batterier ingår ej - kan även drivas med en USB sladd som ingår. (OBS ej laddas med USB) Timer ingår ej.
  Jabadabado Nattlampa Elefant Rosa »

  179 SEK

  CDON

 • Förvaringsask Grå Jabadabado

  Fina och praktiska förvaringsaskar i hård papp. Perfekt för förvaring av leksaker och annat roligt som finns i barnrummet. Förvaringsaskarna kommer i ett set med 3 olika storlekar. Med dessa askar får ni snabbt ordning på barnrummet. Söta förvaringsaskar i papp olika mönster i grått, varje ask har ett eget mönster. Askarna blir också en fin inredningsdetalj till barnrummet. Går att stapla både på varandra och i varandra.
  Förvaringsask Grå Jabadabado »

  299 SEK

  CDON

Kolla också