Led-Lenser - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Led Lenser Pannlampa H14R.2

  EXKLUSIVA MEDLEMPRISER -Led Lenser H14R.2 är en ljusstark och uppladdningsbar pannlampa. Med zoom-funktionen kan du anpassa ljuset efter behov med en enhandsfattning. Med vridbrytaren på batterifacket kan man enkelt ställa in ljusstyrka och blinkfrekvens steglöst. Led Lenser H14R.
  Led Lenser Pannlampa H14R.2 »

  1159 SEK

  BuyersClub.se

 • LED Lenser Mh6

  Power - hög ljusutgång för varje situationLow Power - Eco ljuset ger längre batteritidFront Switch - En knapp på.
  LED Lenser Mh6 »

  765 SEK

  Outnorth.se

 • Led Lenser Pannlampa H7.2

  EXKLUSIVA MEDLEMPRISER -LED Lenser H7.2 bygger vidare på föregångarens framgångar med en ergonomisk och otroligt bekväm pannlampa. På batteriet sitter en potentiometer för att dimma LED-lampan som på full styrka ger 250 lumen ljuseffekt.
  Led Lenser Pannlampa H7.2 »

  559 SEK

  BuyersClub.se

 • Led Lenser Pannlampa SE07R Blå

  EXKLUSIVA MEDLEMPRISER -LED LENSER ® SEO ® 7R är idealisk för den miljömedvetna användaren. Toppmodellen är uppladdningsbar och ger mer ljus och prestanda än de andra modellerna i serien. En innovativ dimmerfunktion reglerar effekten av ljuset\, effekt med avseende på att reflektera ljus.
  Led Lenser Pannlampa SE07R Blå »

  779 SEK

  BuyersClub.se

 • LED Lenser Neo4 Blå

  Innovativ optik och vridbar lampa ger perfekt vägbelysning2 energilägen: Energibesparing för långa körningar och Constant Current för konstant ljusIP57-klassning gör den mycket resistent mot damm och vattenBackup-läge: Över 1 timmes batterilivslängd kvar efter första varnings för låg batterinivå för säkra att.
  LED Lenser Neo4 Blå »

  345 SEK

  Outnorth.se

 • LED Lenser H4 Box Svart

  H4 från Ledlenser belyser hela synfältet tack vare sin speciella linsteknologi så att du alltid kan hålla ett öga på de viktiga sakerna och omgivningarna i periferin. Naturligtvis har H4 också många andra funktioner - t.ex. ett svängbart lamphuvud, ett bakljus och enastående motstånd mot damm och vatten.
  LED Lenser H4 Box Svart »

  395 SEK

  Outnorth.se

 • LED Lenser P14 Box

  P14 från Led Lenser är en robust och ljusstark ficklampa i metall. Lampan levererar hela 800 lumen i boostläge vilket räcker gott för att göra natt till dag.
  LED Lenser P14 Box »

  634 SEK

  Outnorth.se

Kolla också