Led-Lenser - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • LED Lenser H4r Box Svart

  Lyser upp hela det mänskliga synfältet för bekväma arbetsförhållanden.
  LED Lenser H4r Box Svart »

  649 SEK

  Outnorth.se

 • Led Lenser Mh8 Headlamp Rechargeable, Uppladdningsbar Pannlampa

  LED LENSER MH8 HEADLAMP RECHARGEABLE Rek butikspris: 1000 kr Tillgängliga färger: Black, Black/Sand, Black/Green LED LENSER fokuserar enbart på högkvalitativ belysning (pannlampor och ficklampor) och ingår i samma varumärkesparaply som varumärkena LIFE SYSTEMS och LIFE VENTURE. Företaget har vunnit flera priser för sin design och funktionalitet och har snabbt kommit att bli en av ledarna i sin nisch, och ett förstahandsval för många extremsportare. Pannlampa med 600 Lumen, usb-uppladdning, lång batteritid och fem ljuslägen i tre färger. Mycket allround pannlampa från Ledlenser som är lätt och sitter bra. 600 lumen ger möjligheter att kunna använda den i väldigt många situationer, så som till , friluftsliv, terränglöpning, jakt, fiske, ridning och diverse arbete utomhus i mörkret.  Led Lender MH8 är även löstagbar ur sitt fäste för att enkelt kunna användas som ficklampa istället. MH8 drivs med hjälp av medföljande usb-uppladdningsbara batterier. För längre resor utan tillgång till el går det också att driva den med hjälp av vanliga AA-batterier som räcker mycket länge (medföljer ej).  Pannlampan har hela fem ljuslägen och du kan välja mellan rött, grönt eller blått ljus. Du kan välja mellan starkt och svagt ljus eller ett blinkande ljus. Lampan stängs enkelt av och på med hjälp av en knapp på framsidan, enkel att nå även om du bara har en hand ledig och har handskar på. En annan smart funktion hos Led Lenser MH8  har ett transportlås så att lampan inte sätts på av misstag när den ligger nedpackad.
  Led Lenser Mh8 Headlamp Rechargeable, Uppladdningsbar Pannlampa »

  890 SEK

  CDON

 • LED Lenser Neo4 Blå

  Innovativ optik och vridbar lampa ger perfekt vägbelysning2 energilägen: Energibesparing för långa körningar och Constant Current för konstant ljusIP57-klassning gör den mycket resistent mot damm och vattenBackup-läge: Över 1 timmes batterilivslängd kvar efter första varnings för låg batterinivå för säkra att du inte plötsligt står utan ljus i mörkret360°’s synlighet: Rött blinkande ljus bakåt och reflekterande pannband.
  LED Lenser Neo4 Blå »

  259 SEK

  Outnorth.se

 • LED Lenser Neo10r Svart

  Svängbart och fokuserat lamphuvud för perfekt belysningVertikal batterilåda för säker bärkomfortPerfekt för grupper - Kan också användas som en bröstlampa med bröstbältet (ingår), vilket minskar bländning när man springer i gruppBatterilådan kan tas bort från bandet eller bältet och förvaras någon annanstans med den medföljande förlängningskabeln360 ° synlighet- Rött blinkande bakljus och reflekterande huvudband.
  LED Lenser Neo10r Svart »

  999 SEK

  Outnorth.se

 • LED Lenser Neo6r Svart

  Innovativ optik och ett vridbart huvud ger perfekt vägbelysningPerfekt för grupper: Kan också användas som en bröstlampa med bröstbältet (ingår), vilket minskar bländning när man springer i grupperTvå energilägen: Energibesparing för långa körningar och konstant ström för konstant ljusDen uppladdningsbara Neo6R ger högt skydd mot damm och vatten enligt IP57Backup-läge: Mer än 1 timmes batteritid kvar efter den första varningen om låg batterinivå för att hålla dig från att plötsligt bli strandad i mörkret.
  LED Lenser Neo6r Svart »

  599 SEK

  Outnorth.se

 • LED Lenser MH7 Black Svart

  Med MH7 från LedLenser kan du njuta av maximal flexibilitet för alla utomhusaktiviteter. Tack vare det avtagbara lamphuvudet kan den användas som strålkastare eller handhållet ljus. Det integrerade litiumjonbatteriet kan vara laddas snabbt hemma med hjälp av den magnetiska USB-laddningskabeln - eller på längre resor utan tillgång till en strömkälla, så kan du använda konventionella engångsbatterier. Gå igenom långa nätter med energisparläget, eller välj konstant ljusläge för särskilt jämn LED-effekt. MH7 är även utrustad med en extra LED-lampa för rött ljus.
  LED Lenser MH7 Black Svart »

  995 SEK

  Outnorth.se

 • LED Lenser MH8 Svart

  MH8 från Led Lenser är en pannlampa .
  LED Lenser MH8 Svart »

  999 SEK

  Outnorth.se

 • LED Lenser Mh3 Black Svart

  Mh3 Black från LedLenser är en snygg och kompakt pannlampa för alla slags utomhusaktiviteter: Med bara några handrörelser kan du förvandla din MH3 från lampa till universalljus. LedLensers innovativa monteringssystem är enkelt att använda och klämman på lampan gör det enkelt att säkra den till din skjorta eller bälte.
  LED Lenser Mh3 Black Svart »

  495 SEK

  Outnorth.se

 • LED Lenser H4 Box Svart

  H4 från Ledlenser belyser hela synfältet tack vare sin speciella linsteknologi så att du alltid kan hålla ett öga på de viktiga sakerna och omgivningarna i periferin. Naturligtvis har H4 också många andra funktioner - t.ex. ett svängbart lamphuvud, ett bakljus och enastående motstånd mot damm och vatten.
  LED Lenser H4 Box Svart »

  379 SEK

  Outnorth.se

 • Led Lenser Mh10 Headlamp, Pannlampa 600 Lm

  LED LENSER MH10 HEADLAMP, pannlampa Rek butikspris: 1200 kr LED LENSER fokuserar enbart på högkvalitativ belysning (pannlampor och ficklampor) och ingår i samma varumärkesparaply som varumärkena LIFE SYSTEMS och LIFE VENTURE. Företaget har vunnit flera priser för sin design och funktionalitet och har snabbt kommit att bli en av ledarna i sin nisch, och ett förstahandsval för många extremsportare. USB-Laddningsbar vattentålig ultralätt pannlampa (158 gram) med smidig passform och ljusstyrka på 600 lumen! Levereras med ett batteri på 3200 mAh samt med rött och grönt linsfilter för bra mörkerseende.  HM10 från LedLenser är en ultralätt pannlampa med en ergonomisk designen som ger perfekt passform, och som har mycket bra vikt-prestanda förhållande för att vara en lampa vars batteri bärs på huvudselen, med ett maxläge på 600 lumen och räckvidd på upp till 150 meter. Batteriets låga vikt gör det knappt märks att du har den på huvudet. Smidigheten och den låga vikten gör att den allround och optimal till en bredd av aktiviteter så som löpning, ridning, jakt , allmänt friluftsliv   etc.  På bakdelen av pannlampan finns ett rött ljus så du enkelt synas i mörkret av omgivningen. Led Lenser HM10 laddas enkelt med hjälp av USB-kabel på ett tillförlitligt sätt.  IPX4 standard innebär att den är striltät och klarar regn och damm men inte skall sänkas ned i vatten, så du behöver aldrig behöver oroa dig för att varken svett eller regn kommer påverka lampan.  Lampan har LedLensers Advanced Focus System som fokuserar med hjälp av både lins och reflektor vilket ger en fokuserad ljusstråle så väl på långt avstånd som på nära håll, vilket ger en tydlig ljusstråle både för kartläsning och för att se föremål på långt håll. Den långa brinntiden och höga ljusflödet på 600 lm säkerställer att du ser vad du gör under en längre period. Smart Light Technology ger möjlighet att justera ljusnivån i tre lägen, och baktill på lampan finns en mindre röd lampa som gör att du syns bakåt som en säkerhet. Lampan levereras även inklusive grönt och rött linsfilter som enkelt kan monteras på pannlampan, vilket gör den till ett attraktivt val för jägare, fiskare och vandrare mm som önskar utökat seende i olika ljusförhållanden.  Den spridningsjusterande ringen på lampan går att justera med bara en hand så du enkelt kan välja mellan en smal eller bred ljuskägla. Ljushuvudet går att vrida upp och ned. Pannbandet är justerbart och batteripacket sitter baktill.  Levereras med: Förvaringsväska Rött och grönt ljusfilter USB-laddkabel Uppladdningsbart 18650 3,6V Li-ion batteri (3200 mAh) Specifikation:  Ljusstyrka: 600 lm Effektlägen: 600/250/10 lumen Räckvidd: 150/100/20 m Batteritid: 10 h / 15 h / 120 h Batteri som ingår: 3.7V Batteri på (3200 mAh)  Vikt: 158 g (inkl.
  Led Lenser Mh10 Headlamp, Pannlampa 600 Lm »

  1090 SEK

  CDON

Kolla också