Belysning och lampor för inomhus och utomhusbruk

Funktionell belysning och vackra lampor för inomhus och utomhusbruk. Hitta din vägglampa, taklampa, utelampa eller badrumslampa här.

Avancerad sökning   
 • LED-skrivbordslampa MAULjack batteri, dimbar

  MAULjack LED-skrivbordslampa bordslampa med uppladdningsbart batteri, klämfot och touchdimmer Modern, praktisk och mobil användning - den vita LED-skrivbordslampa MAULjack är den perfekta lampan för lite utrymme och även för resor. Oavsett om det är i husbilen, i källaren, vid ditt eget skrivbord eller på terrassen, med den moderna lampan, kommer ljuset varhelst det behövs. Detta möjliggörs genom den nätoberoende batteridriften, som låter MAULjack-ljuset lysa i cirka 14 timmar innan det måste laddas med den medföljande USB-kabeln. Tack vare den praktiska och stabila klämfoten kan MAULjack LED-lampa enkelt fästas var som helst. Förutom att klämmas fast på hyllor eller kanten på ett bord kan skrivbordslampa också placeras nedåt. lamphuvud kan vridas och lutas, armlängden kan maximalt vara 33 cm höjdjusterbar. Ljusintensiteten kan enkelt justeras i tre steg när som helst med en pekskärm på lampbotten. Det tekniska säkerhetskonceptet från MAUL säkerställer också att MAULjack LED-armatur uppfyller alla relevanta riktlinjer, lagar, förordningar och standarder.
  LED-skrivbordslampa MAULjack batteri, dimbar »

  599 SEK

  Lamp24.se

 • Skrivbordslampa Unilux Jack LED svart

  Bordslampa med LED-belysning för arbete, läsning m.m. Justerbar färgstyrka och färgtemperatur. USB-uttag för laddning av mobila enheter. Energiklass A. Armlängd: 54 cm. 2 års garanti.
  Skrivbordslampa Unilux Jack LED svart »

  1138 SEK

  Kontorsmaterial.se

 • Trio Leuchten Skrivbordslampa 'Tableau' Moderna stål - LED inkluderat / Inomhus

  Beställ innan kl. 19 så skickar vi samma dag. Gratis frakt och retur. Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Den energieffektiva Tableau-bordslampan är färdig i en tidlös stålfinish och har en flexibel arm. Du kan enkelt använda den som humörbelysning i vardagsrummet eller som nattljus i sovrummet. Lampan har integrerad LED (ej utbytbar). Med en ljuseffekt på 380 lumen och 3000 Kelvin strålar den varmt vitt ljus genom ditt vardagsrum eller sovrum: väldigt mysigt. Dessutom är fixturen utrustad med en strömbrytare som du slår på och stänger av belysningen och med vilken du kan dimma lampan till önskat läge. Denna Tableau har en höjd av 35 cm och en längd på 15 cm. En vacker modern bordslampa.
  Trio Leuchten Skrivbordslampa 'Tableau' Moderna stål - LED inkluderat / Inomhus »

  795 SEK

  Lamporochljus

 • No name Led Skrivbordslampor Ögonskydd 5w Steglös Dimbar Usb

  LED-bordslampor Ögonskydd 5W Steglös dimbar USB -läslampa Touch Sensor Control 24 LED-bordslampa Bordslampor Denna bordslampa för ögonskydd är steglöst dimbar, USB driven, ögonskyddande och fullt justerbar. Med klämmans designbas kan du placera den precis där du behöver. Den bekväma vita glödlampan med Smooth Illumination Diffuser kommer att hålla ögonen påfrestande. Den kan användas i datorbord, kontorsbord, cykelhuvud etc.
  No name Led Skrivbordslampor Ögonskydd 5w Steglös Dimbar Usb »

  378 SEK

  FYNDIQ

 • Semlos LED-Läslampor, Skrivbordslampa USB, Klämlampa för Sänggavelbord, 3 Belysningslägen 10 Ljusstyrkenivåer, Clip Svanhalslampa, Minnesfunktion, Automatisk Avstängning (Silver, 8W)

  【MJUKA LJUS】 Du kan välja varmt, kallt eller naturligt ljus och 10% -100% dimbar ljusstyrka för att möta dina olika förväntningar. Fantastiskt att ha det här klämlampan för inlärning, bokläsning, spel, barn som sover, nattbelysning och mer. 【STARK KLIPP】 Klämman med halkfri kudde kan fästa alla ytor ordentligt och kommer inte att repa ytor. Med den robusta klämman kan du montera den var som helst, t.ex. bord, skrivbord, säng, hylla, stolar, bänk. OBS: inte lämplig för stoppade sänggavlar. 【360 ° JUSTERBAR & USB POWERED】 Den roterbara gåshalsen är mycket duktil vilket gör att du enkelt och fritt kan justera ljuset till de vinklar du vill. USB-kabel är lätt att ansluta till valfri USB-port (telefonchager / powerbank / USB-adapter / vägguttag) för att driva lampan. 【MEMORY FUNCTION & AUTO OFF】 Denna läslampa för klipp kommer ihåg ljusstyrkan och färgläget för den senaste användningen. Ljuset kan automatiskt stängas av efter 1 minut genom att enkelt trycka på knappen. Det är ett klick för att slå på och av; du behöver inte gå igenom flera klick för att slå på och av, mycket bekvämt. 【SÄKER OCH ÖGONVÅRD】 Inspirerad av solros, är sängklämlampan lättare för värmeavledning. Den har överström, överspänningsskyddsfunktion. Dina ögon kommer inte att kännas utmattade eftersom det inte finns någon flimmer, ingen bländning, inget blått ljus eller frekvent strålning, men skyddar dina ögon.
  Semlos LED-Läslampor, Skrivbordslampa USB, Klämlampa för Sänggavelbord, 3 Belysningslägen 10 Ljusstyrkenivåer, Clip Svanhalslampa, Minnesfunktion, Automatisk Avstängning (Silver, 8W) »

 • Slowmoose LedSkrivbordslampa Med Klämma, Flexibel Läsbok Usb-Strömförsörjning Nattlampor

  Funktion: USB LED-boklampa med klämma Låg strömförbrukning, mjukt LED-ljus USB-strömförsörjning, inget batteri krävs Flexibelt metallrör, lätt att justera i valfri riktning Clip design, som kan fixa det på din skärm eller tangentbord Mycket bra att använda i mörker utan att störa dina rumskamrater Idé för att tända den bärbara datorn eller datorn i mörker, med ON / OFF-omkopplardesign Fäst lampan direkt på skärmen eller tangentbordet och anslut sedan USB-lampan till USB-porten på din bärbara dator eller dator Ingen extern strömförsörjning, bara sätt på din bärbara dator eller dator, slå på strömbrytaren, den fungerar Strömbesparande design av LED-ljus upp till 100000 timmars användning Specifikationer: Effekt: 1W Material: Alu-legering + PC. Strömanslutning: Via USB till dator / adapter Ingång: DC5V 500ma Höjd: 38 cm Kabellängd: 150 cm OBS: Vi levererar från utlandet, utanför Sverige, gratis och med spårning av leveranser. Vänligen vänta 25-38 dagar för leverans. Vi ger 100% pengegaranti på våra produkter.
  Slowmoose LedSkrivbordslampa Med Klämma, Flexibel Läsbok Usb-Strömförsörjning Nattlampor »

  205 SEK

  CDON

 • Markslöjd - Study LED skrivbordslampa

  Mått: Bredd 63 cm. Djup 16 cm. Höjd 80 cm. Skrivbordslampa, 3-stegsdimmer.
  Markslöjd - Study LED skrivbordslampa »

  1319 SEK

  Ellos.se

 • LED-skrivbordslampa MAULseven med batteri, svart

  Batteridriven MAULseven LED-skrivbordslampa bordslampa för flexibel användning Den välformade, trådlösa LED-bordslampa MAULseven ger ljus på växlande platser: vid skrivbordet, på terrassen, i vardagsrummet, vid köksbordet eller på språng på hotellet eller i husbilen. Den kan vikas upp för att spara utrymme och passar därför också i fickan. Armaturen är utrustad med både varma vita lysdioder och lysdioder i dagsljusets ljusa färg, så att färgtemperaturen på ljuset kan ställas in i tre steg - 3000 K, 5000 K eller 6500 K - via pekfältet. Basen är utrustad med en skrivbordsvänlig kudde. Laddningen sker med den medföljande USB-kabeln (längd ca 94 cm) via mini-USB-anslutningen på fotsidan.
  LED-skrivbordslampa MAULseven med batteri, svart »

  667 SEK

  Lamp24.se

 • Aluminor LED-skrivbordslampa Swingo i trä, grå

  Swingo LED-skrivbordslampa med elegant träbas, dimbar Med sin attraktiva träbas är LED-skrivbordslampa Swingo särskilt elegant. Den eleganta designen är avrundad med den formade stativ . Det finns en praktisk spetsbrytare på basen, med vilken lampan kan manövreras mycket enkelt. Det är möjligt att ställa in ljuset individuellt eftersom du kan välja mellan olika ljusstyrkenivåer. Den har också en fällbar arm och ett svängbart lamphuvud kan göras mer optimalt så att ljuset justeras efter omständigheterna. Denna lampa integreras perfekt i ett modernt kontor och kompletterar skrivbord med liknande träelement särskilt bra.
  Aluminor LED-skrivbordslampa Swingo i trä, grå »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • LED-skrivbordslampa MAULpearly colour vario

  Kraftfull LED-skrivbordslampa MAULpearly Color vario, dimbar MAULpearly färgvario LED-skrivbordslampa bordslampan är inte bara kraftfull utan också flexibel, för inte bara färgtemperaturen utan också ljusstyrkan kan ställas in i tre steg, beroende på tid på dagen, aktivitet eller sinnestillstånd. skrivbordslampa är utrustad med 8 varmvita lysdioder och 16 lysdioder i dagsljusets ljusa färg och kan lysa i följande färgtemperaturer: 3000 K, 5000 K eller 6500 K. Det flexibla området i gummiarmen av metall gör att ljuset kan justeras efter behov. Den viktade plastbotten, som är försedd med en möbelvänlig bas i botten, säkerställer god stabilitet. Med två knappar på lampstativet för enkel användning.
  LED-skrivbordslampa MAULpearly colour vario »

  799 SEK

  Lamp24.se

 • LED-skrivbordslampa MAULarc, silver

  Kompakt LED-skrivbordslampa MAULarc med flexibel arm LED-bordslampa MAULarc är en praktisk och kompakt ljuskälla för skrivbordet. lamparm är delvis flexibel och kan justeras efter behov. Strömbrytaren är placerad på lampans stabila bas. Den bordslampa följer Made by MAUL" säkerhetskoncept, vilket innebär att lamporna utsätts för intensiva tester innan de ingår i sortimentet. MAUL-lampor uppfyller pålitligt de nödvändiga riktlinjerna, lagarna, förordningarna och standarderna.
  LED-skrivbordslampa MAULarc, silver »

  399 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant LED-skrivbordslampa Illa, vit

  LED skrivbordslampa Illa, gradvis dimbar med induktionsladdningsyta Den moderna LED-byrålampan Illa är den perfekta belysningen för arbetsplatsen. Lamphuvudet kan justeras och ljusstyrkan kan dämpas i tre steg. Dessutom har den en yta för induktionsladdning i botten av ramen, vilket gör det möjligt att till exempel ladda en smartphone trådlöst.
  Brilliant LED-skrivbordslampa Illa, vit »

  707 SEK

  Lamp24.se

 • MAUL LED-skrivbordslampa Optimus med lampfot

  LED-skrivbordslampa Optimus - individuellt justerbar ljusfärg Med möjligheten att steglöst ställa in färgtemperaturen mellan varmvitt 2 700 K och dagsljusvitt 6 200 efter behov och personliga preferenser, blir denna LED-skrivbordslampa Optimus Colour Vario en verklig höjdpunkt på varje skrivbord. Ljusfärgen har nämligen en avgörande påverkan på koncentrations- och prestandaförmågan hos människor. Medan människor kan koncentrera sig bättre och är mer alerta i dagsljusvitt ljus, skänker varmvitt ljus en känsla av lugn och avkoppling. Således är LED-bordslampan Optimus - vilket namnet antyder - den idealiska ljusspridaren för olika behov. Den praktiska minnesfunktionen sparar den inställda ljusfärgen, så att Optimus när den tänds nästa gång återigen lyser med den senast inställda ljusfärgen. Dessutom kan även ljusstyrkan på lampan justeras med hjälp av vridhjulet på sidan av den undre lamparmen. Den vrid- och böjbara lamparmen med dubbla leder möjliggör en mycket exakt inriktning av ljuset, på den punkt som ska belysas. Ytterligare kännemärken: - Tillverkad i Tyskland - designad och producerad i Tyskland - LED-lampornas livslängd: 50 000 timmar - stor belysningsradie och exakt positionering genom den långa lamparmen med dubbla leder och fjäderstöd.
  MAUL LED-skrivbordslampa Optimus med lampfot »

  9352 SEK

  Lamp24.se

 • Perenz LED-skrivbordslampa Ivo med induktiv laddningsyta

  Innovativ LED-skrivbordslampa Ivo med otaliga funktioner Denna LED-skrivbordslampa fascinerar på många olika sätt, eftersom den kan så mycket mer än att bara belysa bordsytan. Bland annat kan man med hjälp av den induktiva laddningsytan ladda mobilen trådlöst genom att bara lägga den på ytan – förutsatt mobilen är Qi-kompatibel. Dessutom har lampfoten utöver laddningsytan flera knappar för att inte bara tända och släcka lampan, utan välja ljustemperaturen mellan mysigt varmvitt och universalvitt för arbete. Lampan har även en integrerad skymningssensor, som aktivera nattlampan vid en viss skymningsnivå och en dimmer för att dimra ljuset i fem steg. Lampkroppen, som kan justeras variabelt, består av högkvalitativt aluminium och är vitt lackerad, så att Ivo passar till alla interiörer. Ljuset skapas av energieffektiva lysdioder som är speciellt långlivade. Med hjälp av den satinerade plastskärmen skapas en ytterst jämn och bländfri ljusatmosfär.
  Perenz LED-skrivbordslampa Ivo med induktiv laddningsyta »

  3739 SEK

  Lamp24.se

 • Lucide LED-skrivbordslampa Devon, svart

  LED-bordslampa Devon - inte bara för skrivbordet LED-bordslampa Devon kännetecknas av ett modernt, även lite skandinaviskt utseende, som kan användas för att belysa ett skrivbord eller som en läslampa i vardagsrummen. Den består av en mycket platt, rund bas och en hög stång som den koniska lampskärmen med dess rundade spets är fäst vid. En varmvit LED var inbyggd i den, vars ljus reflekteras genom den vita insidan av skärmen. Devon bordslampa är utrustad med en strömbrytare ovanpå lampskärmen för bekväm användning.
  Lucide LED-skrivbordslampa Devon, svart »

  2004 SEK

  Lamp24.se

 • Aluminor LED-skrivbordslampa Success med klocka, svart

  LED-skrivbordslampa Framgång med digital display och integrerad väckarklocka Med LED-skrivbordslampa Success får du en sann multifunktionell talang i ditt hem. Lampan har en digital display från vilken tid, rumstemperatur och aktuellt datum kan läsas. Tack vare den praktiska väckarklockan fungerar den här bordslampa som en väckarklocka. Framgång har också utrustats med en USB-utgång till vilken en laddningskabel kan anslutas så att mobiltelefoner eller surfplattor enkelt kan laddas där. lamphuvud kan svängas 180 grader och är utrustat med moderna lysdioder. Det är möjligt att välja mellan fem ljusstyrkenivåer och tre ljusfärger (varmvitt till dagsljus).
  Aluminor LED-skrivbordslampa Success med klocka, svart »

  1869 SEK

  Lamp24.se

 • GLamOX LED-skrivbordslampa Ninety med fot vitt

  Bekvämt utrustad LED skrivbordslampa Ninety med USB-laddningsutgång Skrivbordslampan Ninety har fått sitt namn på grund av sin 90-gradersform, vilket gör att den passar till alla moderna inredningsvarianter. Den dubbla svängbara armen och det roterande armaturhuvudet gör det möjligt att röra sig uppåt, nedåt och åt sidorna. På så sätt kan ljuset riktas efter behov. En annan modern funktion är den integrerade automatiska avstängningen för att spara energi. Den kan ställas in på fyra eller nio timmar. På så sätt förblir lampan inte aktiv av misstag om du glömmer att stänga av den efter en lång arbetsdag. En annan användbar funktion är USB-porten som är integrerad i armaturens bas och som kan användas för att förse smarttelefonen eller surfplattan med ny energi.
  GLamOX LED-skrivbordslampa Ninety med fot vitt »

  4939 SEK

  Lamp24.se

 • Knapstein LED-skrivbordslampa Omar med dimmersensor

  Energibesparande LED-bordslampa Omar med dimmer Den dimbara, energieffektiva LED-bordslampa Omar är perfekt som läslampa eller kompakt lampa för skrivbordet. Men LED-bordslampa kan också imponera med sin klassiska charm på ett nattduksbord eller sidobord. Dämpningssensorn har redan integrerats i skrivbordslampa så att den kan avge sitt direkta ljus exakt efter behov. Dessutom kan den moderna skrivbordslampa med matt nickelutseende inte bara regleras kontinuerligt via dimmer utan också tändas och släcks på ett användarvänligt sätt. Den utmärkta användarvänligheten och elegansen hos den ekonomiska LED-lampan är det som gör Omar LED-bordslampa så speciell. Det coola metallutseendet säkerställer också att LED-lampa perfekt för ett modernt interiördesignkoncept.
  Knapstein LED-skrivbordslampa Omar med dimmersensor »

  6379 SEK

  Lamp24.se

 • Lucande LED skrivbordslampa Mion med dimmer

  LED skrivbordslampa Mion med runt lamphuvud och dimmer Mion består av aluminium och har en blågrå yta. Det platta, runda lamphuvudet sitter ihop med tre leder och två stänger med den runda lampfoten och denna konstruktion möjliggör optimal inställning av ljusskenet. Med touch-strömbrytaren kan dessutom ljusstyrkan anpassas i fyra steg (100 %/50 %/10 %/av). Detta gör bordslampan Mion till en mycket nyttig ljuskälla för skrivbordet.
  Lucande LED skrivbordslampa Mion med dimmer »

  1682 SEK

  Lamp24.se

 • Aluminor LED-skrivbordslampa Swingo i trä, svart

  Swingo LED-skrivbordslampa med elegant träbas, dimbar Med sin attraktiva träbas är LED-skrivbordslampa Swingo särskilt elegant. Den eleganta designen är avrundad med den formade stativ . Det finns en praktisk spetsbrytare på basen, med vilken lampan kan manövreras mycket enkelt. Det är möjligt att ställa in ljuset individuellt eftersom du kan välja mellan olika ljusstyrkenivåer. Den har också en fällbar arm och ett svängbart lamphuvud kan göras mer optimalt så att ljuset justeras efter omständigheterna. Denna lampa integreras perfekt i ett modernt kontor och kompletterar skrivbord med liknande träelement särskilt bra.
  Aluminor LED-skrivbordslampa Swingo i trä, svart »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Lindby LED-skrivbordslampa Ivan, ljusgrå/svart

  En trevlig allrounder för varje hushåll: LED-skrivbordslampan Ivan Ivan kommer säkert att fungera som ett praktiskt tillägg på många platser i ditt hem. Denna LED-skrivbordslampa har en omkopplare närmast foten, och en del av lamparmen är flexibel, så att ljusriktningen kan justeras bättre. Den runda, platta skärmen och basen av lampan är i ett ljusgrått plastmaterial, som är modernt strukturerat.
  Lindby LED-skrivbordslampa Ivan, ljusgrå/svart »

  279 SEK

  Lamp24.se

 • Sompex LED-skrivbordslampa Stina, vit

  Skrivbelysning i modern design: LED-bordslampa Stina Tre fogar gör denna vitlackerade bordslampa av metall till en extremt praktisk ljuskälla som inte bara är användbar på skrivbordet i den privata studien. Den avger behagligt, varmt vitt ljus och är också lämpligt som en individuellt justerbar läslampa på sängbordet.
  Sompex LED-skrivbordslampa Stina, vit »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • LED-skrivbordslampa MAULseven med batteri, grå

  Batteridriven MAULseven LED-skrivbordslampa bordslampa för flexibel användning Den välformade, trådlösa LED-bordslampa MAULseven ger ljus på växlande platser: vid skrivbordet, på terrassen, i vardagsrummet, vid köksbordet eller på språng på hotellet eller i husbilen. Den kan vikas upp för att spara utrymme och passar därför också i fickan. Armaturen är utrustad med både varma vita lysdioder och lysdioder i dagsljusets ljusa färg, så att färgtemperaturen på ljuset kan ställas in i tre steg - 3000 K, 5000 K eller 6500 K - via pekfältet. Basen är utrustad med en skrivbordsvänlig kudde. Laddningen sker med den medföljande USB-kabeln (längd ca 94 cm) via mini-USB-anslutningen på fotsidan.
  LED-skrivbordslampa MAULseven med batteri, grå »

  667 SEK

  Lamp24.se

 • Aluminor LED-skrivbordslampa Success med klocka, vit

  LED-skrivbordslampa Framgång med digital display och integrerad väckarklocka Med LED-skrivbordslampa Success får du en sann multifunktionell talang i ditt hem. Lampan har en digital display från vilken tid, rumstemperatur och aktuellt datum kan läsas. Tack vare den praktiska väckarklockan fungerar den här bordslampa som en väckarklocka. Framgång har också utrustats med en USB-utgång till vilken en laddningskabel kan anslutas så att mobiltelefoner eller surfplattor enkelt kan laddas där. lamphuvud kan svängas 180 grader och är utrustat med moderna lysdioder. Det är möjligt att välja mellan fem ljusstyrkenivåer och tre ljusfärger (varmvitt till dagsljus).
  Aluminor LED-skrivbordslampa Success med klocka, vit »

  1869 SEK

  Lamp24.se

 • GLamOX LED-skrivbordslampa Ninety med fot silvergrå

  Bekvämt utrustad LED skrivbordslampa Ninety med USB-laddningsutgång Skrivbordslampan Ninety har fått sitt namn på grund av sin 90-gradersform, vilket gör att den passar till alla moderna inredningsvarianter. Den dubbla svängbara armen och det roterande armaturhuvudet gör det möjligt att röra sig uppåt, nedåt och åt sidorna. På så sätt kan ljuset riktas efter behov. En annan modern funktion är den integrerade automatiska avstängningen för att spara energi. Den kan ställas in på fyra eller nio timmar. På så sätt förblir lampan inte aktiv av misstag om du glömmer att stänga av den efter en lång arbetsdag. En annan användbar funktion är USB-porten som är integrerad i armaturens bas och som kan användas för att förse smarttelefonen eller surfplattan med ny energi.
  GLamOX LED-skrivbordslampa Ninety med fot silvergrå »

  4939 SEK

  Lamp24.se

 • MAUL LED-skrivbordslampa Optimus med klämfot

  LED-skrivbordslampa Optimus - individuellt justerbar ljusfärg Med möjligheten att steglöst ställa in färgtemperaturen mellan varmvitt 2 700 K och dagsljusvitt 6 200 efter behov och personliga preferenser, blir denna LED-skrivbordslampa Optimus Colour Vario en verklig höjdpunkt på varje skrivbord. Ljusfärgen har nämligen en avgörande påverkan på koncentrations- och prestandaförmågan hos människor. Medan människor kan koncentrera sig bättre och är mer alerta i dagsljusvitt ljus, ger varmvitt ljus en känsla av lugn och avkoppling. Således är LED-bordslampan Optimus - vilket namnet antyder - den idealiska ljusspridaren för olika behov. Den praktiska minnesfunktionen sparar den inställda ljusfärgen, så att Optimus när den tänds nästa gång återigen lyser med den senast inställda ljusfärgen. Dessutom kan även ljusstyrkan på lampan justeras med hjälp av vridhjulet på sidan av den undre lamparmen. Den vrid- och böjbara lamparmen med dubbla leder möjliggör en mycket exakt inriktning av ljuset, på den punkt som ska belysas. Ytterligare kännemärken: - Tillverkad i Tyskland - designad och producerad i Tyskland - LED-lampornas livslängd: 50 000 timmar - stor belysningsradie och exakt positionering genom den långa lamparmen med dubbla leder och fjäderstöd.
  MAUL LED-skrivbordslampa Optimus med klämfot »

  8283 SEK

  Lamp24.se

 • Lindby LED-skrivbordslampa Loretta, rätlinjig, vit

  Vit Loretta LED-skrivbordslampa med justerbar ljusarm och CCT-funktion samt dimmer Loretta övertygar även när det gäller utseendet, eftersom skrivbordslampans utformning verkar mycket minimalistisk, där endast två smala stavar och en rund fot används. Den monokroma ytan i vitt betonar det minimalistiska designkonceptet perfekt och även tekniskt, och lampan har mycket att erbjuda konsumenten tack vare dimmer- och färgändringsfunktionerna. För att aktivera dimmerfunktionen såväl som färgändringen har en touchbrytare integrerats, som styrs av beröring. Ljusfärgen kan justeras i tre färger och erbjuder varmvitt, universalvitt eller dagsljusvitt ljus, som är inriktade på olika behov som en mysig stämning eller ett mer koncentrerat arbete vid skrivbordet. Även ljusstyrkan kan ändras i tre steg. Om du har valt dina önskade inställningar, så sparas de tack vare minnesfunktionen tills nästa gång du tänder lampan, om ingen har dragit ur kontakten under den här tiden. För att justera ljuset optimalt kan lamparmen svängas i 180° och flyttas upp och ner.
  Lindby LED-skrivbordslampa Loretta, rätlinjig, vit »

  699 SEK

  Lamp24.se

 • Sompex LED-skrivbordslampa Stina av metall, grå

  LED-skrivbordslampa Stina i grått Den grå LED-skrivbordslampa Stina imponerar med sin minimala design och höga ljusstyrka . Den cylindriska basen och det platta huvudet samt den raka och ledade armen säkerställer det speciella utseendet. Denna lampa kan justeras kontinuerligt och individuellt både vertikalt och i sidled. Tack vare det kraftfulla och behagligt varma vita ljuset på LED- lampan är den här bordslampa särskilt lämplig som läs- och arbetslampa på det moderna kontoret. Men det övertygar också i läshörnet i vardagsrummet eller på sängbordet i sovrummet.
  Sompex LED-skrivbordslampa Stina av metall, grå »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant LED-skrivbordslampa Kaila, svart

  Kaila - modern LED-byrålampa med induktionsladdningsyta och justerbar ljusfärg Den moderna LED-byrålampan är flexibelt justerbar och ger det perfekta ljuset för arbete. Förutom möjligheten att variera ljusfärgen i steg från varmvitt till universalvitt och dagsljusvitt kan ljuset också justeras i ljusstyrka med hjälp av den integrerade touchdimmern. Ett verkligt mervärde är induktionsladdningsytan, som gör det möjligt att ladda din egen smartphone trådlöst. Kalia LED skrivbordslampa är därför en idealisk kombination av design och funktionalitet.
  Brilliant LED-skrivbordslampa Kaila, svart »

  1108 SEK

  Lamp24.se

 • Aluminor LED-skrivbordslampa Starglass med glassockel

  Starglass - en vacker LED-skrivbordslampa med USB-utgång för laddning av mobiltelefoner Starglass är en tilltalande LED-skrivbordslampa som sticker ut tack vare sin eleganta glasbas. Den reducerade men eleganta designen kompletteras med modern teknik. En mobiltelefon eller surfplatta kan enkelt laddas med en laddningskabel vid USB-utgången på lampans botten. Ljusfärgen kan väljas mellan fem olika färgtemperaturer, spektrumet varierar från varmvitt till universalvitt. Dessutom kan lysdioderna dimmas efter behov så att ljuset kan anpassas perfekt till personliga behov. Den praktiska stoppfunktionen gör att ljuset stängs av automatiskt antingen efter 30 minuter eller efter 60 minuter. Med Starglass har du en vacker skrivbordslampa som integreras perfekt i ett modernt hem.
  Aluminor LED-skrivbordslampa Starglass med glassockel »

  2269 SEK

  Lamp24.se

 • Lucide LED-skrivbordslampa Devon, vit

  LED-bordslampa Devon - inte bara för skrivbordet LED-bordslampa Devon kännetecknas av ett modernt, även lite skandinaviskt utseende, som kan användas för att belysa ett skrivbord eller som en läslampa i vardagsrummen. Den består av en mycket platt, rund bas och en hög stång som den koniska lampskärmen med dess rundade spets är fäst vid. En varmvit LED var inbyggd i den, vars ljus reflekteras genom den vita insidan av skärmen. Devon bordslampa är utrustad med en strömbrytare ovanpå lampskärmen för bekväm användning.
  Lucide LED-skrivbordslampa Devon, vit »

  2004 SEK

  Lamp24.se

 • Lindby LED-skrivbordslampa Rilana med dimmer, silver

  Justerbar LED-skrivbordslampa Rilana med rund, platt skärm och trestegs touchdimmer Rilana har totalt tre gångjärnsleder, så att ljusets orientering kan varieras och ställas in efter behov. Bordslampan är designad för användning på skrivbordet, så att du alltid kan läsa dokument och andra skriftliga produkter i ett bra ljus. LED-skrivbordslampan kan inte bara slås på och stängas av via en touchbrytare, utan du kan också justera ljusstyrkan i tre steg. Dessutom garanterar LED-belysningen en låg energiförbrukning och lång livslängd. Delar av foten och skärmen är svart, resten av lamphöljet är i en modern silverton.
  Lindby LED-skrivbordslampa Rilana med dimmer, silver »

  1134 SEK

  Lamp24.se

 • Aluminor LED-skrivbordslampa Orbit med induktion silver

  Elegant LED-skrivbordslampa Orbit med futuristisk teknik LED-skrivbordslampan Orbit fascinerar inte bara med sin reducerade, eleganta design, utan också med sin moderna teknik. Lampfoten är utrustad med en induktionsbas som gör det möjligt att ladda en smartphone enkelt och bekvämt utan besvärliga kablar. Om mobiltelefonen inte har en induktiv laddningsfunktion så kan den ändå laddas med en laddningskabel via den vanliga USB-utgången. Lampan kan ställas in i fem olika ljusstyrkesteg och tre olika ljustemperaturer. Den integrerade sensorn möjliggör också automatisk anpassning till ljusförhållandena. Tack vare nattlampsfunktionen kan lampan fungera som orienteringsljus under natten. När stoppfunktionen är aktiverad släcks den automatiskt efter 60 sekunder.
  Aluminor LED-skrivbordslampa Orbit med induktion silver »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Aluminor LED-skrivbordslampa Orbit med induktion, guld

  Elegant LED-skrivbordslampa Orbit med futuristisk teknik LED-skrivbordslampan Orbit fascinerar inte bara med sin reducerade, eleganta design, utan också med sin moderna teknik. Lampfoten är utrustad med en induktionsbas som gör det möjligt att ladda en smartphone enkelt och bekvämt utan besvärliga kablar. Om mobiltelefonen inte har en induktiv laddningsfunktion så kan den ändå laddas med en laddningskabel via den vanliga USB-utgången. Lampan kan ställas in i fem olika ljusstyrkesteg och tre olika ljustemperaturer. Den integrerade sensorn möjliggör också automatisk anpassning till ljusförhållandena. Tack vare nattlampsfunktionen kan lampan fungera som orienteringsljus under natten. När stoppfunktionen är aktiverad släcks den automatiskt efter 60 sekunder.
  Aluminor LED-skrivbordslampa Orbit med induktion, guld »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Aluminor LED-skrivbordslampa Zig med kontrollpanel vit

  Zig LED-skrivbordslampa med justerbar ljusfärg, USB-utgång och timer Zig är en LED-skrivbordslampa som är särskilt attraktiv tack vare sin höga flexibilitet. Huvudet kan svängas 360 grader och kan därför helst belysa vilket bord som helst. Den praktiska kontrollpanelen med vilken det moderna ljuset kan manövreras ligger på basen. Ljusfärgen kan valfritt ställas in från varmvitt till dagsljus. Tack vare den integrerade timern stängs lampan av automatiskt efter fyra timmar, vilket sparar el. Som en speciell extra har lampan en USB-utgång till vilken en laddningskabel kan anslutas så att en mobiltelefon eller surfplatta kan anslutas och laddas.
  Aluminor LED-skrivbordslampa Zig med kontrollpanel vit »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant LED-skrivbordslampa Timma, blå

  Flexibel LED-skrivbordslampa Timmi Skrivbordslampan Timmi har en kromfärgad stomme som kan böjas i olika riktningar. På så sätt kan lampan riktas mot det område man vill att den ska belysa. Strömbrytaren sitter på foten. LED-lampan drivs med en inbyggd LED-lampa.
  Brilliant LED-skrivbordslampa Timma, blå »

  266 SEK

  Lamp24.se

 • Aluminor LED-skrivbordslampa Zig med kontrollpanel svart

  Zig LED-skrivbordslampa med justerbar ljusfärg, USB-utgång och timer Zig är en LED-skrivbordslampa som är särskilt attraktiv tack vare sin höga flexibilitet. Huvudet kan svängas 360 grader och kan därför helst belysa vilket bord som helst. Den praktiska kontrollpanelen med vilken det moderna ljuset kan manövreras ligger på basen. Ljusfärgen kan valfritt ställas in från varmvitt till dagsljus. Tack vare den integrerade timern stängs lampan av automatiskt efter fyra timmar, vilket sparar el. Som en speciell extra har lampan en USB-utgång till vilken en laddningskabel kan anslutas så att en mobiltelefon eller surfplatta kan anslutas och laddas.
  Aluminor LED-skrivbordslampa Zig med kontrollpanel svart »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Brilliant LED-skrivbordslampa Kaila, vit

  Kaila - modern LED-byrålampa med induktionsladdningsyta och justerbar ljusfärg Den moderna LED-byrålampan är flexibelt justerbar och ger det perfekta ljuset för arbete. Förutom möjligheten att variera ljusfärgen i steg från varmvitt till universalvitt och dagsljusvitt kan ljuset också justeras i ljusstyrka med hjälp av den integrerade touchdimmern. Ett verkligt mervärde är induktionsladdningsytan, som gör det möjligt att ladda din egen smartphone trådlöst. Kalia LED skrivbordslampa är därför en idealisk kombination av design och funktionalitet.
  Brilliant LED-skrivbordslampa Kaila, vit »

  1108 SEK

  Lamp24.se

 • Lindby Toppmodern LED-skrivbordslampa Eleni, vit

  Hi-tech-skrivbordslampa Eleni med LED-lampor i justerbar ljusfärg Bara designen rättfärdigar denna skrivbordslampa, att man kan beteckna den som utomordentligt modern eftersom den är reducerad till det väsentliga och raka linjer. Det avlånga lamphuvudet kan svängas uppåt och nedåt, liksom elementet i mitten. Denna justerbarhet möjliggör maximal flexibilitet, med hjälp av den låter sig lampan optimalt anpassa sig till förhållanden och behov på arbetsplatsen. Därutöver kan ljusfärgen justeras i 4 nivåer i spektrat från 3.000 Kelvin till 6.200 Kelvin från varmvit" till "dagsljus" och även ljusstyrkan kan regleras i flera nivåer. Dessutom är LED-skrivbordslampan utrustad med en 60-minuters timer, så att lampan automatiskt släcks efter denna tid. Strömförbrukningen ligger allt efter inställning mellan 6 och 11 Watt vilket är mycket energisnålt.
  Lindby Toppmodern LED-skrivbordslampa Eleni, vit »

  1134 SEK

  Lamp24.se

 • TRAE Muse LED-skrivbordslampa, 4000 K aluminium

  Flexibelt justerbar LED-skrivbordslampa Muse - rund bas och huvud Muse är en visuellt väldigt tilltalande skrivbordslampa som är utrustad med starkt lysande lysdioder i den ljusa färgen universalvit. Flexibiliteten beror på ramens speciella karaktär. Flexibla element är införlivade på två ställen, så att stativ å ena sidan kan varieras i höjd och å andra sidan lamphuvud lamphuvudet justeras individuellt. Detta innebär att Muse alltid kan ställas in på vad som helst som är bekvämt. Utrustad med beröringsknappar: för att tända eller stänga av ljuset flyttas handen under lamphuvud fram och tillbaka till fyrstegsdämpning. Ljusstyrkan håller bara handen vid huvudet tills önskad ljusstyrka erhålls. När det gäller färg är LED-skrivbordslampa Muse aluminiumfärgad och därför helt neutral i förhållande till andra interiörfärger.
  TRAE Muse LED-skrivbordslampa, 4000 K aluminium »

  2281 SEK

  Lamp24.se

Kolla också