Leonardo - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • LEONARDO Hurr. Lamp 19 Beige Alabastr

  Stormlykta i glas, Beige, Alabastro Handgjord stormlykta från Leonardos Alabastro-kollektion. En vacker ljuslykta i beige glas som ger en romantisk och lantlig touch till din övriga inredning. Lyktan är också ett hantverk att njuta av stående på bordet eller i en hylla. Mått: H 19 cm, B 15 cm, D 15 cm.
  LEONARDO Hurr. Lamp 19 Beige Alabastr »

  249 SEK

  Baradesign.se

 • Leonardo - Stormlykta 19 beige Alabastro

  Handgjord stormlykta från Leonardos Alabastro-kollektion. En vacker ljuslykta i beige glas som ger en romantisk och lantlig touch till din övriga inredning. Lyktan är också ett hantverk att njuta av stående på bordet eller i en hylla. Mått: H 19 cm, B 15 cm, D 15 cm.
  Leonardo - Stormlykta 19 beige Alabastro »

  249 SEK

  Shophome.se

 • Leonardo Led Lysande Selenit Berg . Ca 510g

  Fantastisk Selenit LED-lampa i form av ett berg. Ser vackert ut när den är tänd. Levereras med en USB-kabel. Selenit är en kristall som ofta förknippas med att ha energirensande förmåga som arbetar för att skingra negativa känslor och rena platser och människor.
  Leonardo Led Lysande Selenit Berg . Ca 510g »

  347 SEK

  FYNDIQ

 • Leonardo Himalaya Pyramid Usb Saltkristall Färgförändring Led-Lampa

  Den här dekorations Pyramid usb Himalaya Saltkristall Led-Lampa sprider ett stämningsfullt Färgförändring och drömlikt ljus med hjälp av ett naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, och skapar en behaglig atmosfär i alla rum. Denna lugnande saltlampa är det perfekta skrivbordstillbehöret eftersom det kan anslutas till data via USB. Lampan ändras mjukt genom en sekvens av färger och LED-lampan varar i ca 5.000 till 10.000 timmar. GAMMA´s produkter av saltkristall kommer från Himalaya och har bildats av naturen för hundratals miljoner år sedan. Saltet är minerat mer än 500 meter under jord. Den naturliga färgen på dessa saltkristaller varierar mellan off-white och aprikos till varmt rosa och orange. Varje produkt är tillverkad för hand och är unik, därför finns inte två som är likadana. Varje saltlampa är unik och varierar därför i höjd och diameter. Förutom att ge ett väldigt vackert och hemtrevlig sken sägs saltkristaller ha många positiva luftrenande egenskaper. Bra produkt att placeras på ett skrivbord bredvid en dator för att rena luften. Lampan drivs med led ljuskälla och usb sladd. Saltlampan drivs med led ljuskälla och ca 1,20 m lång usb-kabel.
  Leonardo Himalaya Pyramid Usb Saltkristall Färgförändring Led-Lampa »

  298 SEK

  CDON

Kolla också