LeuchtenDirekt - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Leuchten Direkt LED-hänglampa Edgar, burskärmar, 3 lampor

  Edgar LED-hängande ljus med tre glödlampor med träpendel och burskärmar En slående träbjälke hänger horisontellt mitt i Edgar LED-pendellampa . De tre svarta, diskreta kablarna till upphängningarna som förbinder nyanser till baldakinen lindas runt den. Paraplyerna består av en metallram som är formad som en bur. Detta omger LED-glödlamporna, som lyser i en varmvit ljusfärg och vars ljus kan fly runt. Skuggans känsliga stag skapar ett delikat mönster i rummet, vilket kompletterar den generösa belysningen harmoniskt och skapar en mysig atmosfär. Upphängningshöjden är variabel, eftersom kablarna kan slingas runt balken flera gånger.
  Leuchten Direkt LED-hänglampa Edgar, burskärmar, 3 lampor »

  2269 SEK

  Lamp24.se

 • 1290 SEK

  CDON

 • Leuchten Direkt Funktionell LED-taklampa Rico, 8 ljusk.

  Rico - en LED-taklampa med 8 vridbara element Inte bara visuellt utan även med ljuseffekten övertygar LED-taklampan, eftersom lampan är kantig och modern, tillverkad av stål och utrustad med 8 individuellt vridbara huvuden, med vardera en LED-panel. Således kan ljusstrålarna flexibelt justeras, antingen direkt, indirekt, eller i en blandning av båda varianterna - allt är möjligt. LED-panelerna bakom de satinerade diffusorerna avger ett varmvitt ljus, och varje enskild uppnår ett ljusflöde på 175 lumen.
  Leuchten Direkt Funktionell LED-taklampa Rico, 8 ljusk. »

  1228 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-spegellampa Mattis, 78 cm

  LED-spegellampa Mattis av förkromad metall LED-vägglampan Mattis säkerställer optimala ljusförhållanden i badrumsspegeln. I armaturens förkromade kropp installerades universella vita lysdioder som avger även nedåtgående belysning genom en satinerad diffusor. Den vinklade och smala vägglampan med förkromad yta och satinerad diffusor passar i nästan alla badrum.
  Leuchten Direkt LED-spegellampa Mattis, 78 cm »

  854 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-taklampa Miko, 4 lampor, avlång

  Perfekt för behovsbaserad rumsbelysning: Miko LED-taklampa inklusive fjärrkontroll LED-taklampa Miko har inte bara två svängbara lamparmar i glänsande krom, utan också totalt fyra roterande och svängbara lamphuvuden som är utrustade med innovativ LED-belysningsteknik. På grund av den genomskinliga nyansdesignen hos de runda armaturhuvudena sänds ljuset från alla sidor och skapar en särskilt jämn ljusbild. En speciell funktion här: RGBW-lysdioderna inbyggda i skärmarna avger inte bara varmvitt utan också färgat ljus så att olika ljusstämningar kan skapas i rummet. Detta kan enkelt ställas in med en knapptryckning med den medföljande fjärrkontrollen.
  Leuchten Direkt LED-taklampa Miko, 4 lampor, avlång »

  1027 SEK

  Lamp24.se

 • 106 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-pendellampa Circle guld, Ø 39 cm

  pendellampa Cirkel i guldton Den minimalistiska LED-pendellampa Circle imponerar med den guldfärgade accentueringen av baldakinen och den lysande kransen. Med den moderna och samtidigt enkla designen är den en speciell blickfång ovanför vardagsrummet eller matbordet. Den smala, cirkulära bågen stöds av tre tunna trådar och ger installationen ett lätt och flytande utseende. Även när den är avstängd erbjuder denna lampa ett dekorativt mervärde i vardagsrummet. Tack vare LED-tekniken ser den inte bara snygg ut utan imponerar också med sin höga energiklass och långa livslängd.
  Leuchten Direkt LED-pendellampa Circle guld, Ø 39 cm »

  1068 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt Hänglampa Edgar av trä, 4 lampor, burskärm

  Edgar pendellampa med fyra flammor med burnyanser Edgar pendellampa kombinerar harmoniskt ett brett utbud av former och material och bildar ett elegant vintageelement för matbordet. Den nuvarande, naturliga trästegen bildar en stabil stativ som hålls i balans tack vare pendeln. Den har fyra stag, varav ett paraply är upphängt. Nyanserna är gjorda av svartfärgad metall och utformad som en bur. Edgar är inte bara modern och helt trendig utan också mycket speciell eftersom ljuskällorna är synliga, vilket innebär att det är tillrådligt att använda dekorativa glödlampor som ger utseendet en extra charm. Under monteringen är upphängningarna variabla och kan lindas runt stagarna så ofta som krävs.
  Leuchten Direkt Hänglampa Edgar av trä, 4 lampor, burskärm »

  2471 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-taklampa Tyler, dimbar, av stål

  Linjärt böjd LED-taklampa Tyler, dimbar med väggbrytaren Tyler LED-taklampa imponerar med sin tilltalande form. Filigran-konstruktionen i kombination med subtilt böjda ljuspinnar ser väldigt elegant och modern ut. Ljuskällorna är inriktade i olika riktningar och belyser därför ett stort område. Förutom det atmosfäriska mönster som de trollar fram i taket, förs ett diffust, behagligt ljus in i rummet. Ljuset, som lyser i en varmvitt ljusfärg, kan dämpas kontinuerligt med hjälp av väggbrytaren och ljusstyrkan kan därför alltid anpassas till personliga behov. Därför är taklampa lämplig för många rumskoncept och passar enkelt in.
  Leuchten Direkt LED-taklampa Tyler, dimbar, av stål »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-taklampa Fleet med sensor, x 44,5 cm

  Kvadratisk LED-taklampa i vitt Med sin enkla, fyrkantiga design i modern vitt ger LED-taklampan Fleet med sensor en angenäm neutral belysning. Tack vare rörelsesensorn är den mångsidig att använda. Den är lämplig både för övergångsområden och för större boningsutrymmen. Avstängningsfördröjningen kan installeras med olika tidsalternativ. Sensorradien kan också ställas in individuellt. Om det behövs kan lampan stängas av genom att dubbeltrycka på väggbrytaren. Dess energisnåla LED-tekniken gör också den raklinjiga taklampan attraktiv tack vare sin låga energiförbrukning.
  Leuchten Direkt LED-taklampa Fleet med sensor, x 44,5 cm »

  1108 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-taklampa Julia med marmorerade glas

  Julia – en LED-taklampa med fyra spotlighter Nämnvärd med LED-taklampan Julia med en stommen i stål och fyra lätt marmorerade glasskärmar är LED-ljuskällorna med GU10-sockel (ingår i leveransen). Speciellt när det gäller tidlösa lampor är det en fördel, om ljuskällorna kan bytas, i fall en ljuskälla skulle gå sönder efter många år, så att man inte behöver byta ut hela lampan.
  Leuchten Direkt LED-taklampa Julia med marmorerade glas »

  1602 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt Bordslampa Reed av trä och metall

  Elegant Reed bordslampa för mysiga timmar Med Reed- bordslampa ett slags gitterkonstruktion fram ur en enkel och tunn metallbas. Foten och stativ är fint bearbetade och hålls helt i svart. Paraplyet imponerar med sin böjda, vågliknande form - optiskt lik en cylinder. Halva skuggan är försedd med ett tränät som börjar underifrån. Detta har subtila öppningar genom vilka ljuset kan skina och trolla fram ett atmosfäriskt mönster. Den övre halvan av skuggan består endast av fina struts så att ljuskällan är synlig och dess ljus strålar direkt in i rummet. Reed är perfekt för accentbelysning för att understryka en mysig atmosfär.
  Leuchten Direkt Bordslampa Reed av trä och metall »

  921 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-bordslampa Wave, omkopplare, svart

  Med strömbrytare - vågformad LED-bordslampa Wave i svart Denna modernt designade bordslampa imponerar med sina tydliga linjer. Den svarta lampan är utrustad med lysdioder som går lodrätt i en svagt böjd våg. Det är en enkel lampa, men den kan sticka ut på grund av sin speciella form. Det kan kombineras mycket harmoniskt med moderna inredningsstilar och avrunda minimalistiska levande koncept. Den runda lampfoten garanterar stabilitet. Lampans svarta färg gör den till en mångsidig talang eftersom den kan kombineras med många olika stilar. bordslampa är till exempel lämplig för placering på ett skrivbord, ett sidobord eller på en skänk. Den slås på och av via sladdbrytaren.
  Leuchten Direkt LED-bordslampa Wave, omkopplare, svart »

  386 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt Bordslampa Crate av trä och metall

  Modern bordslampa Crate gjord av trä Den trendiga Crate bordslampa kompletterar olika inredningskoncept med sin speciella stil. Med en touch av vintage-look och samtidigt naturligt och rustikt ger det ett tydligt uttalande och dekorerar vardagsrummet - antingen på ett sidobord, en byrå eller en hylla. Ditt ljus kan dyka upp runt, eftersom skuggan är gjord i en konisk form som en ram som omger det ljus som ska användas. Ovan och under löper träelementen horisontellt som är förbundna med svarta, vertikala metallvinklar i hörnen. bordslampa kan manövreras på plats med sladdomkopplaren.
  Leuchten Direkt Bordslampa Crate av trä och metall »

  1027 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt Golvlampa Amanda träoptik 2 lampor

  Amanda golvlampa med textilskärm och bas i träutseende Amanda är en golvlampa som omedelbart kommer i fokus. Deras särskilt naturliga utseende i kombination med atmosfärisk belysning gör dem till ett belysningselement som skär en fin figur i både moderna och lantliga inredningsstilar. Lampans bas är gjord av plast men imponerar med ett bedrägligt äkta träutseende som harmonierar underbart med textilskärmen. Båda har sin egen ljuskälla - lampans bas ser visuellt uppdelad ut, en LED-remsa går genom hela höjden, som avger starkt, varmt vitt ljus framåt. Ljuset kan dämpas med en diskret brytare och rätt ljusfärg kan också väljas. En E27-lampa, som kan väljas fritt, placeras bakom skärmen som avger ett diffust ljus. Detta kan bekvämt manövreras med en separat vippomkopplare på stativ .
  Leuchten Direkt Golvlampa Amanda träoptik 2 lampor »

  4542 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-taklampa Canvas justerbar vitfärg, 45 cm

  Dimbar LED-taklampa Canvas med vitt ljus LED-taklampa Canvas tillverkad av metall och plast imponerar med sin homogena och bländfria ljusstrålning. Ljuset sänds ut över hela ytan och belyser golvyta generöst. Tack vare sitt vita, enkla utseende passar den i nästan vilken inredningsstil som helst och riktar fokus mot det genererade ljuset. Leveransomfånget inkluderar en fjärrkontroll med vilken ljusstyrningen är bekväm och praktisk. Ljusstyrkan är alltid justerbar tack vare dimningsfunktionen och ljusfärgen kan också anpassas optimalt till omständigheterna. Här kan du välja mellan varmvit och universell vit belysning. Tack vare minnesfunktionen lyser taklampa i föregående inställning när den slås på igen.
  Leuchten Direkt LED-taklampa Canvas justerbar vitfärg, 45 cm »

  1522 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-taklampa Sparkle, justerbar vitfärg, 30x30 cm

  Fyrkantig LED-taklampa Sparkle med en stjärnklar himmel Den fyrkantiga LED-taklampa Sparkle imponerar med sitt atmosfäriska stjärnklara utseende. Den stålfärgade metallytan har många genomskinliga punkter som ser ut som blinkande stjärnor. De inbyggda lysdioderna är särskilt effektiva och energibesparande och erbjuder i kombination med taklampa ett modernt belysningselement för varje rum. Tack vare den medföljande infraröda fjärrkontrollen kan ljusfärgen anpassas till personliga behov och ljusstyrkan kan också enkelt justeras från soffan. Det går också att slå på och av via väggbrytaren.
  Leuchten Direkt LED-taklampa Sparkle, justerbar vitfärg, 30x30 cm »

  1522 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt Golvlampa Reed av trä och metall

  I en subtil vintage look - golvlampa Reed i metall och trä Höjdpunkten i denna golvlampa är den snyggt formade skärmen. Denna består av en elegant metallkorg, vars linjer är eleganta och böjda. Det övergripande utseendet påminner om en cylinderform. Den ganska coola, återhållna konstruktionen av metallen kompletteras harmoniskt med ett tränät. Cirka hälften av Reed golvlampa är täckt med en fin väv av rotting som går underifrån. Detta har ett subtilt mönster och ger spännande ljuseffekter. Ljuskällan är synlig i det övre området och strålar oavdämpat in i rummet, varför det är tillrådligt att använda en dekorativ glödlampa. Manövreringen är mycket bekväm via en inbyggd fotomkopplare.
  Leuchten Direkt Golvlampa Reed av trä och metall »

  1709 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-golvlampa Wave i svart

  Dekorativ LED-golvlampa Wave i svart Denna LED-golvlampa Wave fungerar som ett elegant inredningselement samt en praktisk ljuskälla. Lampan tänds bekvämt via en fotomkopplare. Lampan står stabilt på golvet på en diskret, rund bas. Den är försedd med lysdioder som är inramade i svart. Lampan passar i både stora och små rum, kan belysa rummet behagligt från ett hörn eller placeras mer centralt. På grund av dess smala dimensioner är den mycket mångsidig. Men det är inte bara en praktisk golvlampa utan ett speciellt stilelement tack vare sin smala vågform.
  Leuchten Direkt LED-golvlampa Wave i svart »

  774 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-taklampa Fleet med sensor, 100x10 cm

  Smal LED-taklampa Fleet i vitt Med sin smala rektangulära form kan LED-taklampan Fleet med sensor användas på ett fördelaktigt sätt vid utformningen av utrymmet. Lampans platsbesparande, kvadratiska utformning får smala rum och korridorer att framstå som optiskt breda. Lampans rörelsesensor är särskilt lämplig för övergångsområden, korridorer och ingångar. Med sin LED-teknik har den energieffektiva taklampan låg värmeutveckling och en hög livslängd. Både sensorradien och omkopplingsfördröjningen kan ställas in individuellt. Dessutom är det möjligt att släcka lampan med dubbelklick på väggströmbrytaren.
  Leuchten Direkt LED-taklampa Fleet med sensor, 100x10 cm »

  1415 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-pendellampa Amanda träoptik, dimbar

  Dimbar LED-hänglampa Amanda med ett naturligt träutseende Amanda LED-pendellampa pendelarmatur har en lång, smal armaturkropp gjord av plast och täckt med ett mycket naturligt träutseende. Därför passar den perfekt in i rustika men också moderna inredningsstilar och ger ett skickligt uttalande. Ljuset avges generöst över balkens undersida och skapar bra bordsbelysning. Den långa pendeln är upphängd i en repupphängning med en mekanism för höjdjustering. Lysdiodernas ljusfärg kan ändras via en praktisk beröringsbrytare på huset och ljusstyrkan kan också regleras precis som du behöver det. Eftersom dessa flexibla inställningsalternativ kan göras på plats är hänglampan ett riktigt bekvämt belysningselement med fantastiska funktioner som genererar rätt ljus när som helst. Tack vare minnesfunktionen sparas ljusinställningarna.
  Leuchten Direkt LED-pendellampa Amanda träoptik, dimbar »

  4929 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt Hänglampa Edgar av trä, 4 lampor

  Edgar hänglampa med fyra lågor med en träram i form av en stege Denna fascinerande Edgar- pendellampa i retrodesign skär en fin figur ovanför varje matbord. Tack vare naturliga material kan deras ovanliga utseende enkelt integreras i många inredningsstilar. stativ är utformad som en stege och gjord av ljust trä. Suspensionerna för ljuskällorna är fästa vid var och en av de fyra stagarna; de löper vardera från taket till en stag och hänger sedan linjärt och slutar med uttag . En skärm utelämnades, varför trendiga glödlampor bör väljas. De svarta kablarna kan justeras variabelt under monteringen. eftersom de kan lindas runt stagarna flera gånger och förkortning är också möjlig.
  Leuchten Direkt Hänglampa Edgar av trä, 4 lampor »

  2269 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-spegellampa Mattis, 40 cm

  LED-spegellampa Mattis av förkromad metall LED-vägglampan Mattis säkerställer optimala ljusförhållanden i badrumsspegeln. I armaturens förkromade kropp installerades universella vita lysdioder som avger även nedåtgående belysning genom en satinerad diffusor. Den vinklade och smala vägglampan med förkromad yta och satinerad diffusor passar i nästan alla badrum.
  Leuchten Direkt LED-spegellampa Mattis, 40 cm »

  653 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-taklampa Wave svart 137,5 cm

  LED-taklampa Wave i svart Denna taklampa är särskilt lång och är därför idealiskt för stora rum, smala korridorer eller långa bord. Det består av tre mycket filigrana element med LED-lampor som ser ut att röra sig i vågor längs taket. Det enkla svarta upphängningssytemet är diskret och gör att lampans form och ljus kan uppskattas till fullo. Den kurviga, dynamiska konstruktionen smälter in med moderna möblemang och kan kombineras väl med raka linjeföringar för att bryta upp stilen och visuellt göra den mer avslappnande.
  Leuchten Direkt LED-taklampa Wave svart 137,5 cm »

  2269 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt Bedårande LED-vägglampa Julia

  Modern vägglampa Julia, perfekt som läslampa Vägglampan är tillverkad av stål och vitt marmorerad glas, vilket gör den till en tidlös och elegant inredningsaccessoar. Oavsett om den ska användas som objektsbelysning av bilder på väggen eller läslampa bredvid sängen eller soffan – Julia passar till en mängd olika situationer. Spotlighten kan flexibelt justeras, så att man alltid har perfekt ljus.
  Leuchten Direkt Bedårande LED-vägglampa Julia »

  319 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-taklampa Fleet med rörelsesensor, 60 x 30 cm

  Rektangulär LED-taklampa Fleet Med sin tilltalande form och vita färg kan taklampan Fleet med rörelsesensor användas som en enkel accent i interiören. Samtidigt kan den integreras sömlöst i funktionella miljöer. Taklampans rörelsesensor har ett individuellt justerbar räckvidd på fyra eller sju meter. Beroende på bostadssituationen kan både avstängningsfördröjningen och sensorradien installeras i olika steg. Lampan kan stängas av när som helst genom att dubbeltrycka på väggbrytaren.
  Leuchten Direkt LED-taklampa Fleet med rörelsesensor, 60 x 30 cm »

  1522 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt Skeletton – hänglampa i glänsande koppar

  Hänglampa Skeletton i glänsande koppar Hänglampan Skelettons burliknande skärm består av glänsande kopparstänger, som passar till den moderiktiga vintage-stilen. Tack vare den öppna formgivningen är ljuskällan synlig, därför rekommenderas en glödlampa eller rörlampa i vintage-design.
  Leuchten Direkt Skeletton – hänglampa i glänsande koppar »

  787 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-takfläkt Leonard Ø 58 cm, dimbar, CCT

  Leonard LED-takfläkt med justerbar LED-ljuskälla och fem hastighetsinställningar Takfläkten Leonard LED lyckas kombinera ett optimalt rumsklimat med perfekta ljusförhållanden. Den är utrustad med en ljuskälla som är byggd i en cirkel runt fläkten och omger den. Ljuset och fläkten kan enkelt styras med den medföljande fjärrkontrollen. Förutom att ljusfärgen kan justeras kan ljusstyrkan också anpassas till personliga behov, med 8 dimmernivåer. Dessutom kan fläktens hastighet justeras via fjärrkontrollen, den har fem hastighetsnivåer. Dessutom kan en timer ställas in för att bestämma drifttiden. - Timer: 1h / 2h / 4h justerbar - 5 hastighetsnivåer - Utgång per hastighetsnivå i varvtal: 1158 varv per minut, 1050 varv per minut, 942 varv per minut, 816 varv per minut, 713 varv per minut. - Roterande lock (kan slås på/av separat) - Fläkt max. 18W - Armatur: 8 nivåer dimbar, CCT-funktion via radiofjärrkontroll, minnesfunktion.
  Leuchten Direkt LED-takfläkt Leonard Ø 58 cm, dimbar, CCT »

  3232 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-taklampa Cloud justerbar vitfärg, 45 cm

  Fyrkantig LED-taklampa Moln, dimbar och med justerbar ljusfärg Cloud ger dig omedelbart känslan av att stå under en blå himmel. taklampa i plast ser ut som en målning. Det intensiva blått som representerar himlen dekoreras av en sol och några fina moln, som om någon hade lagt ett foto på en duk. Ljuset från lysdioderna släpps ut över hela kvadratområdet. Med fjärrkontrollen som ingår i leveransen kan förutom mycket varmt levande ljus också intensivt, mycket kallt dagsljus väljas, vilket innebär att lampan kan användas i nästan alla rum och för många ändamål. På grund av minnesfunktionen slås den på nästa gång med föregående inställning. Dimning är också barnspel med fjärrkontrollen och gör det möjligt att finjustera ljuset.
  Leuchten Direkt LED-taklampa Cloud justerbar vitfärg, 45 cm »

  2043 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt Hänglampa Crate av trä, 1 lampa

  Enkelhuvad upphängningslampa Trä Upphängningslampan Crate har en rustik ram som omedelbart fångar ögat. Den är gjord av trä och metall och har en konisk form. De övre och nedre korsstagen är gjorda av ljust trä, medan de vertikala är gjorda av distinkt, mörk metall och gör att skuggan ser väldigt stabil ut. Mellanrummen däremellan ger dig en bild av det ljus som ska användas, varför det är lämpligt att välja ett dekorativt glödlampa. Detta understryker också den rustika, naturliga charmen och skapar ett atmosfäriskt ljus i rummet.
  Leuchten Direkt Hänglampa Crate av trä, 1 lampa »

  987 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-taklampa Node, dimbar, av stål

  Elegant Node LED-taklampa , dimbar via väggbrytaren Formen på Node LED-taklampa är väldigt spännande och elegant. Deras böjda glödstänger är kontinuerligt anslutna till varandra och bildar optiskt en slags blomning. De sammanflätade filerna är hela tiden utrustade med LED-remsor som avger ljus i alla riktningar och skapar en atmosfärisk ljusbild. Med en varmvitt ljusfärg kan den lysa i vilken ljusstyrka som helst, eftersom taklampa kan dimmas kontinuerligt med den konventionella väggomkopplaren. Detta möjliggörs av den inbyggda Simply Dim-tekniken. Om lämplig ljusstyrka är inställd sparas detta tack vare minnesfunktionen.
  Leuchten Direkt LED-taklampa Node, dimbar, av stål »

  2096 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-taklampa Canvas justerbar vitfärg, 100 x 25 cm

  Rektangulär LED-taklampa Canvas, dimbar, med fjärrkontroll Canvas är gjord av metall och plast och imponerar med sin storlek och enkla utseende. Den bildar en långsträckt rektangel och avger ljus i golvriktningen över hela ytan, som är försedd med en plastdiffusor. Deras ljusa lysdioder garanterar optimal, homogen och bländningsfri belysning. Canvas taklampa kan också användas för att belysa stora rum. Fjärrkontrollen kan användas för att justera ljusstyrkan efter behov. Dessutom, tack vare den inställbara vita funktionen, kan ljusfärgen ändras. Du kan välja mellan varmvit och universalvit och anpassa ljuset till situationen. Ingenting står i vägen för flexibel användning - vare sig ovanför arbetsytan i köket eller för allmänbelysning i vardagsrummet, kan duk användas som önskat.
  Leuchten Direkt LED-taklampa Canvas justerbar vitfärg, 100 x 25 cm »

  1909 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LEDstrip Teania med RGB-färgväxling 360 lm

  LED-strip Teania med skiftande färg och fjärrkontroll LED-stripremsan sörjer för mysigt, indirekt ljus på nolltid. Lampan har en praktisk brytare, så att den kan tändas och släckas. Ljusfärgen kan enkelt ställas in och ändras igen. LED-stripremsan är självhäftande, så att den enkelt och snabbt kan monteras på alla ytor.
  Leuchten Direkt LEDstrip Teania med RGB-färgväxling 360 lm »

  386 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-taklampa Iven trädekor/stål 2 lampor rektangel

  Rektangulär LED-taklampa Iven, justerbar och särskilt effektiv Den långsträckta, rektangulära formen på Iven LED-taklampa kännetecknas av två ljuskällor som fungerar som en ram. Lysdioderna är integrerade över hela ramens undersida så att ljuset sänds direkt nedåt. Rektanglarna placerade ovanpå varandra är monterade på en dekorativ panel med träutseende, vilket ger lampan en naturlig touch. I kombination med den stålfärgade vilan ser Iven väldigt elegant och modern ut. En infraröd fjärrkontroll ingår som ett bekvämt kontrollalternativ. Detta kan användas för att ställa in ljusfärgen från varmvit till universalvit efter behov. Detta möjliggör också steglös dimning. Vid behov kan nattbelysningsfunktionen användas eller en timer ställas in, vilket gör Iven till ett särskilt effektivt och ekonomiskt ljuselement som kan få poäng i alla situationer.
  Leuchten Direkt LED-taklampa Iven trädekor/stål 2 lampor rektangel »

  3419 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-taklampa Violetta, dynamisk, rost

  Rostfärgad LED-taklampa Violetta En unikt formad taklampa med lysdioder i svängda bågar som belyser rummet ovanifrån. Den moderna ljuskällan inramas i rostfärgad metall som lindras runt varandra som ett löst rep. Denna lampa är ett blickfång på alla sätt och vis. Den extravaganta men ändå inte för arroganta lampan i rostfärgad metall kombinerar lätthet och dynamik med något rustikt och stabilitet. Denna lampa är perfekt för modernt och minimalistiskt inredda rum samt industriella inredningar. Den fixeras i ett runt takfäste i samma rostfärg och gör intrycket av att belysa rummet svävande under detta.
  Leuchten Direkt LED-taklampa Violetta, dynamisk, rost »

  1388 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt Kantig LED-vägglampa Rico, 2 ljusk.

  LED-vägglampa Rico med två vridbara lampelement Direkt eller indirekt belysning eller en kombination av båda varianterna - detta är genomförbart med LED-vägglampan Rico, eftersom de två lamphuvudena med vardera en LED-panel kan vridas i sitt fäste. De varmvita lysdioderna strålar ett mycket behagligt ljus genom de satinerade diffusorerna, och varje enskilt lamphuvud avger ett ljusflöde från 175 lumen. LED-vägglampan är försedd med en vippströmbrytare på ramen.
  Leuchten Direkt Kantig LED-vägglampa Rico, 2 ljusk. »

  293 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt Jupiter LED-taklampa stjärnhimmelsoptik 35 cm

  Jupiter - en LED-taklampa med stjärnhimmelsoptik De av stål och plast tillverkade LED-taklampan Jupiter påminner genom de många små, genomskinliga prickarna på skärmen om en stjärnhimmel, där många små stjärnor gnistrar. Taklampan är utrustad med lysdioder, vilka genererar ett ljusflöde på 1 530 lumen. En särskild höjdpunkt är, förutom den snygga optiken, utrustningen med CCT-ljusstyrning. Till skillnad från andra LED-lampor måste man med taklampan Jupiter inte välja bara en ljustemperatur, eftersom man genom CCT-tekniken tre steg kan justera färgtemperaturen på LED-lamporna upprepade gånger med hjälp av strömbrytaren. Från varmvit 3.000 K över universalvit 4.000 K till dagsljusvit 5.000 K kan lämplig ljusfärg anpassas efter varje situation.
  Leuchten Direkt Jupiter LED-taklampa stjärnhimmelsoptik 35 cm »

  533 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-taklampa Musa svart, dimbar

  Elegant LED-taklampa Musa med en subtil kristall look Musa LED-taklampa är ett elegant och modernt belysningselement som kan användas i nästan alla rum och alla inredningsstil tack vare sitt subtila färgschema och enkla form. Den består av två ringar i olika storlekar som är svarta. LED-remsor är integrerade på ytterkanterna som fästs bakom blanka dekorationer. Dessa fina detaljer ser ut som små kristallstenar som skapar en förtrollande ljusatmosfär och reflekterar försiktigt det varma vita ljuset och leder det in i rummet. Ringarna överlappar varandra i mitten och bildar därmed en enhet. Den harmoniska helhetsbilden kan kompletteras optimalt med lämplig belysningsdesign, eftersom ljusstyrkan kontinuerligt kan dämpas med väggbrytaren.
  Leuchten Direkt LED-taklampa Musa svart, dimbar »

  1909 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt LED-taklampa Lavinia med sensor 60 cm

  Lavinia taklampa med kromfinish Med sitt eleganta kromutseende kan den runda taklampa Lavinia användas som en accent i rumsdesign och kan också integreras harmoniskt i funktionella möbler. Tack vare en skymningssensor tänds lampan med rörelsesensor bara när ljuset verkligen behövs. Denna eleganta taklampa imponerar med både optik och hög funktionalitet. Rörelsesensorn med justerbar avstängningsfördröjning och sensorradie och den energieffektiva LED-tekniken uppfyller en modern design. Geometriska former, tidlösa färger och material ger lampan en harmonisk finish.
  Leuchten Direkt LED-taklampa Lavinia med sensor 60 cm »

  1188 SEK

  Lamp24.se

 • Leuchten Direkt Flyttbar industriell väggspot Gabriel

  Flyttbar industriell väggspot Gabriel med järnlook Vare sig det är som en lampa vid sängen, över en spegel eller i läshörnan är vägglampan Gabriel i järn en tjusig ljuskälla. Den är designad i industriell stil och har en klassisk form. Järnskärmen kan vridas för att belysa till exempel en tavla eller prydnader. Denna lampas industriella utseende utstrålar en robust charm med det råa, opolerade järnet. Lampan passar perfekt till minimalistiska inredningar som till exempel industridesign. Men det kan utan problem även kombineras med en något mer sofistikerad stil som Shabby Chic. Inte bara vintage utan även klassiska möbler skapar spännande kombinationer.
  Leuchten Direkt Flyttbar industriell väggspot Gabriel »

  613 SEK

  Lamp24.se

Kolla också