Luceplan - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Luceplan Lita hänglampa upphängning ask Ø 30cm

  Pendellampa Lita med dekorativ glasskärm – bedårande bordsbelysning Hänglampan är perfekt som stämningsfull belysning ovanför matbordet eller som områdesbelysning vid soffan i vardagsrummet – pendellampan Lita är överallt fascinerande vacker. Diffusorn av blåst glas avger mjukt ljus åt alla sidor. Glaset har vertikala spetsar som skapar en atmosfärisk ljuseffekt och ger lampans formgivning en elegant touch. Pendellampan Lita formgavs av italienske David Dolcini som kommer från en hantverkarfamilj. Efter hans studier och första erfarenheter hos Luceplan och A00-Architecture (Kina) grundlade han först sitt eget företag i Italien och 2012 i Valencia (Spanien). Där samarbetar han med bl.a. Luceplan, Porada, Galassia och TossB. Några av hans verk utställs i Palazzo dell’Arte i Milano som t.ex. stolen Ara. 2009 nominerades hans inredningssystem MOD till I.DOT Award.
  Luceplan Lita hänglampa upphängning ask Ø 30cm »

  3696 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Costanza

  Costanza är lampan från Luceplan som blandar gammal tradition med ny teknologi, den klassiska bordslampan i en ny modern tappning. Pinnen som sticker ut under skärmen är dimmerströmställaren som slår av och på lampan med fyra ljusintensiteter. Costanza avger ett varmt och behagligt ljus och står fint på sidobordet, i fönstret eller vid sängen. Design av Paolo Rizzatto. Se även den mindre bordslampan Costanzina Table D13pi .
  Luceplan Costanza »

  6540 SEK

  Lannamobler.se

 • Luceplan Bulbullia LED-vägglampa, 3 lampor

  Luceplan Bulbullia - LED-vägglampan kombinerar ljusestetik med en organisk struktur Bulbullia LED-vägglampa från premiumtillverkaren Luceplan består av tre runda former som har olika storlekar och har den karakteristiska geometriska formen av såpbubblor. I mitten av varje form finns en ljuskälla som omges av den rena vita ytan och därmed upplever en medveten ljusriktning. Ljuset reflekteras mot insidan av konen och lyser därmed ännu mer in i rummet. De högkvalitativa, dimbara LED-lamporna ger behagligt, varmt vitt ljus som skapar en hemtrevlig atmosfär. Genom att dimma över en bakkantsdimmer kan situationens ljus justeras optimalt. Designern Francisco Gomez Paz studerade industridesign och flyttade sedan till Milano, där han gjorde sin magisterexamen i design. Hans tillvägagångssätt bygger på hans egen nyfikenhet, kunskap om teknik och material och hans mycket experimentella kreativa sätt att närma sig saker. Designerbelysningstillverkaren Luceplan lägger stor vikt vid noggrann teknisk testning, medveten användning av kunskap, teknik och högkvalitativa material, vilket gör Francisco Gomez Paz en perfekt passform för denna tillverkare.
  Luceplan Bulbullia LED-vägglampa, 3 lampor »

  4519 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Costanza golvlampa D13t, aluminium/vit

  Golvlampa Costanza: klassisk design med dimmer och teleskopteknik Redan 1986 utvecklade formgivaren Paolo Rizzatto lampserien Costanza som framför allt kännetecknas av sin tidslösa utformning och sin enkelhet. Golvlampan i serien består av en diskret men ändå stabilt aluminiumstativ som kan ställas in i höjdled (120-160 cm) tack vare en teleskopenhet. En klassiskt formad lampskärm av polykarbonat, med silkscreenstryck, sitter ovanpå. I den nedre delen av skärmen sticker en liten stång ut som används både för att tända, släcka och dimma lampan (i fyra steg).
  Luceplan Costanza golvlampa D13t, aluminium/vit »

  4397 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Hänförande designer-vägglampa Hope

  Exklusiv designer-vägglampa Hope med häftig effekt Det finns en hel rad av lampor som visar oss att belysning är inte bara belysning utan något ljus som du kan leka med. En sådan designer-vägglampa som särskilt ger sitt utseende företräde är Hope. Påminner på avstånd om klassiska kristallkronor men sa måste man konstatera att Hope utstrålar ett otroligt modernt uttryck, eftersom den inte består av kristall, men av hög kvalitativa lätta Fresnel-linser som i flertal bildar väglampans skärm. Ändå skimmer, glitter, glänser - eller vad du nu vill kalla det - lika vacker som konventionella lampor, som har försetts med slipade glasstenar. Beroende på perspektivet, särskilt med påslaget ljus kan man lägga märke till ett mjukt ljus som gör att man tror att man har landat i slutet av regnbågen.
  Luceplan Hänförande designer-vägglampa Hope »

  8595 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Silenzio LED-pendellampa grå Ø 120cm

  Ljudabsorberande LED-pendellampa Silenzio Med designen av LED-pendellampan Silenzio lyckades den italienska formgivaren Monica Armani att kombinera en fantastisk ljuseffekt, akustisk komfort och en vacker textilskärm. På så sätt är Silenzio inte bara en lampa, utan även ett dekorativt element både hemma och i hotellrum. Den estetiska skärmen (en vävd blandning av 90 % ull och 10 % nylon) har ett rått, elegant utseende och är ljudabsorberande, vilket har en positiv effekt på atmosfären i rummet. De integrerade lysdioderna avger mjukt varmvitt ljus som reflekteras av den vita, räfflade skärminsidan för optimal ljusreflektion och homogen belysning med en mysig känsla. Silenzio – en pendellampa för vardags- och sovrum med diskret elegant charm.
  Luceplan Silenzio LED-pendellampa grå Ø 120cm »

  34983 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Designerbordslampa Curl vit/speglad

  Designerbordslampa Curl med speglad reflektor Bordslampan Curl:s namn antyder reda var formen har fått sin inspiration från. Om man tittar på designbordslampan Curl från sidan märker man att jämförelsen med hårlock inte är särskilt svår att se, eftersom lampan faktiskt är rullad på ett formskönt sätt. Ljusstrålen är tack vare denna form extra angenäm eftersom den uppfattas av betraktaren främst som indirekt. På lampfoten finns strömbrytaren med vilken designer-bordslampan kan dimmas.
  Luceplan Designerbordslampa Curl vit/speglad »

  3439 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Lady Costanza golvlampa D13E d, svart

  Svart båglampa Lady Costanza med dimmer och teleskoparm Lady Costanza båglampa från Luceplan är svart från topp till tå. Det är förvånansvärt elegant för en sådan expansiv armatur. Basen och ramen är gjorda av aluminium, skärmen är gjord av polykarbonat. En teleskopanordning är inbyggd i kopplingen, vilket möjliggör höjdjustering från 217 till 250 cm. Stängarnas 360-gradersrotation gör att användaren kan använda ljuset extremt flexibelt. Ljusstyrkan kan också anpassas till omständigheterna. En pekdämpare är placerad i stången som skjuter ut från skärmens botten. Costanza-lampserien är designad av Paolo Rizzatto, som utvecklade de första modellerna 1986. Seriens långvariga framgång har lett till att den utvidgades 2008 till att omfatta flera modeller, inklusive Lady Costanza.
  Luceplan Lady Costanza golvlampa D13E d, svart »

  14496 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Skimrande Taklampa Hope

  Hope - en modern, skir taklampa Tunna Fresnel-linser gjorda av klar polykarbonat har satts samman till den halvcirkelformade skärmen till taklampa Hope. Den imponerande taklampa med en diameter på 69 cm garanterar förtrollande ljusreflexer i rummet, eftersom ljuset från lamporna bryts av Fresnel-linser samt reflekteras och multipliceras så att skimmer och glitter uppstår. Man skulle kunna beskriva taklampan Hope som en modern tolkning av kristallkronor. Francisco Gomez Paz och Paolo Rizzatto skapade de imponerande belysningsserien Hope som är i varje rum blir en imponerande blickfångare, vare sig den är på eller av.
  Luceplan Skimrande Taklampa Hope »

  12492 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Lita golvlampa glasskärm 30 cm, askträ

  Golvlampa i trä Lita med glasdiffusor och fotdimmer Lita golvlampa skapar en hemtrevlig och inbjudande atmosfär med sin materialkombination av ask och opalt glas och färgkombinationen av en ljus träton och satinerad opalvit. Lita är en skapelse av Luceplan, designad av David Dolcini, en italiensk designer med internationell erfarenhet och sitt eget designkontor. Med sin enkelhet utstrålar Lita lugn och tidlöshet. Designen av en sfärisk glasskärm och en rak stativ med en rund bas är en garanti för en klassiker, långt ifrån alla trender. För att bättre möta individuella behov var golvlampa utrustad med en dimmer (fotdimmer på kabeln).
  Luceplan Lita golvlampa glasskärm 30 cm, askträ »

  10788 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Mesh hänglampa Ø 100cm Wireless 1m

  LED-pendellampa Mesh Wireless för spektakulära ljusstämningar LED-pendellampan Mesh Wirelss’ formgivare Francisco Gomez Paz föddes i Argentina och bor numera i Milano. Med lampan skapade han en ljuskälla med ett unikt utseende: från den enkla takkåpan hänger ett nät av sammanflätade sladdar ut i rummet, vilkets knutpunkter är försedda med linser av polykarbonat med integrerade lysdioder. Via appen som finns att hämta gratis för Android är olika ljuskompositioner möjliga som skapar en fantastiskt vacker atmosfär. Enstaka lysdioder eller grupper kan styras och ljuset kan lysa kraftfullt eller dimras. På så sätt kan man ändra lampans utseende och pryda områden i hemmet. Francisco Gomez Paz arbetar huvudsakligen med produktutveckling och kommunikationsdesign och har vunnit flera internationella priser för sina olika verk – LG Competition Korea (1999), ID Magazine Annual Design Review (2000), BMW/Domus A key for Future mobile solutions", första plats (2001), samt nominerad till Design Report Award.
  Luceplan Mesh hänglampa Ø 100cm Wireless 1m »

  44648 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Costanza golvlampa D13ti, aluminium/vit

  Höjdjusterbar designgolvlampa Costanza i klassisk optik Med lätthet och elegans övertygar Costanza, som skapades redan 1986 av designern Paolo Rizzatto och som än idag är en populär lampmodell från Luceplan. Stativet är tillverkat av aluminium och är utrustad med en teleskopanordning som möjliggör en höjdinställning på mellan 120 och 160 cm. Skärmens koniska form är tillverkad av polykarbonat och är screentryckt. Om man vrider den lilla staven som sticker ut längst ner från skärmen så tänder eller släcker man lampan.
  Luceplan Costanza golvlampa D13ti, aluminium/vit »

  3796 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Costanza hänglampa D13sas, grön

  Höjdjusterbar upphängningslampa Costanza från Luceplan Costanza hänglampa är en av klassikerna hos den italienska lamptillverkaren. Den designades av designern Paolo Rizzatto 1986 och har varit en av Luceplan mest populära produkter sedan dess. Hänglampans skugga är klassiskt formad och består av polykarbonat vars yta har bearbetats med en screentryckningsprocess. Det speciella med den här modellen är höjdjusterbarheten. Tack vare en pendeldragning, som är försedd med en motvikt av rostfritt stål, kan lampan justeras i höjd från 100 till 250 cm.
  Luceplan Costanza hänglampa D13sas, grön »

  3005 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Costanza bordslampa D13 aluminium/nougat

  Höjdjusterbar bordslampa Costanza med praktisk sensordimmer En nutida designklassiker sedan 1986: Bordslampan Costanza kombinerar en tidlös optik med modern funktionalitet. Den har ett aluminiumfärgat stativ som tack vare teleskopteknik enkelt kan ställas in i höjdled mellan 76 till 110 cm. Direkt vid E27-uttaget finns en passande strömbrytare och sensor i stavform som kan tända och släcka Costanza:s ljus samt dimma det i fyra steg. Den konformerade lampskärmen av högkvalitativt polykarbonat har en kontrasterande färg och ger ett elegant utseende. Bordslampan Constanza kan användas på många olika sätt och passar in i många olika inredningsstilar.
  Luceplan Costanza bordslampa D13 aluminium/nougat »

  4597 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Estetisk golvlampa Costanza

  Costanza- en golvlampa med dimmer i modern elegans Estetiskt och väsentlig är golvlampa Costanza från Paolo Rizzatto utformad år 1986 - här har tyngdpunkten lagts på det nödvändiga, nämligen en fyrkantig aluminiumram och en konisk skärm i vit polykarbonat. Skärmen är endast fäst med två stödpunkter på ramen och gungor när man stöter till den utan att falla ner. Höjden på golvlampan Costanza kan genom teleskopbasen ändras inom intervallet från 120 cm till 160 cm samt variera ljusintensiteten efter varje situation, eftersom ljuset är utrustad med en sensor dimmer.
  Luceplan Estetisk golvlampa Costanza »

  4943 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Berenice golvlampa i svart

  Luceplan Berenice golvlampa i svart med metallreflektor Ton i ton, så är Berenice golvlampa från Luceplan. Deras design är redan en klassiker, som hålls ganska enkel på utsidan, men poäng med mycket funktionalitet. Golvet och läslampan har en solid fot och är perfekt balanserad. Deras rörliga och flexibla armar kan ändras i vilken riktning som helst. lamphuvud, på vilket av / på-brytaren är placerat, kan också vridas och vridas. Ett praktiskt handtag är direkt integrerat här. Så att ljuset kan lysa på ett målinriktat sätt, är huvudet försett med en matchande metall reflektor.
  Luceplan Berenice golvlampa i svart »

  4197 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Compendium Circle 72 cm, mässing

  Compendium Circle pendellampa - harmonisk formspråk med LED-teknik Den imponerande LED-pendellampa pendelarmaturen Compendium Circle från smedjan hos den traditionella armaturtillverkaren Luceplan fängslar vid första anblicken med sin enkla form. En cirkel, den ultimata symbolen för harmoni, fungerar som den grundläggande geometriska formen för den framgångsrika designen. Uppenbarligen svävar i luften och erbjuder Compendium Circle-armaturen modern belysning, även för stora rum. En speciell egenskap hos denna lampa är att den kan monteras på olika sätt. Lyser nedåt med ljuset, som en downlight. Detta är perfekt för exempelvis ovanför ett matbord eller soffbordet i vardagsrummet. Å andra sidan kan Compendium Circle pendellampa också installeras med en uppåtriktad stråle, så att indirekt rumsljus alstras här att strålar mot taket.
  Luceplan Compendium Circle 72 cm, mässing »

  18994 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Extravagant vägglampa Lola i svart

  Vägglampa Lola med justerbart lamphuvud Vägglampa Lola är med sitt utseende inte nödvändigtvis vanlig den är mer designorienterad och puristisk egenskaper är av största vikt. Nedanför ljushuvudet förgrenar sig ställningen till lampan. Reflektorn till vägglampa består av mikroperforerade stål och ljusriktningen kan ändras genom vridning av reflektorn. På detta sätt kan en direkt form av belysning bli verklighet, men man kan även välja en indirekt effekt, som passar perfekt för mysiga timmar på kvällen.
  Luceplan Extravagant vägglampa Lola i svart »

  1925 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Stochastic 2 700 , 48 kulor, opalvit

  Designer upphängningslampa Stochastic av Luceplan Uttrycket buntat kaos" kan vara det bästa sättet att beskriva den stokastiska LED-hänglampan av den norska designern Daniel Rybakken. Otaliga sfärer gjorda av handblåst opalglas cavort i ett slags moln runt en LED-modul som inte syns från utsidan men som avger ljus uppåt och nedåt. Kulorna hängs runt ljuskällan med fina rostfria stavar av olika längd. LED-lamporna kan också dämpas via husinstallationen (väggdimmer, exkl.). Luceplan baserad i Italien som alltid arbetar med kända designers. Förutom Stochastic designade norska Daniel Rybakken även serie Counterbalance, Compendium och Ascent för Luceplan .
  Luceplan Stochastic 2 700 , 48 kulor, opalvit »

  14997 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Berenice bordslampa 15 cm, svart-rosa

  Funktionell design med utbytbar reflektor - bordslampa Berenice Stabil och väl genomtänkt - Berenice bordslampa är perfekt för din egen arbetsplats eller skrivbord. Den står på en mycket stabil yta och anpassar sig till alla ljussituationer med mångsidighet och precision. Lampans ledade armar möjliggör flytande och flexibla rörelser och kan enkelt justeras med det praktiska handtaget på lamphuvud. Ljuset kan justeras individuellt eftersom bordslampa huvud också har möjlighet att rotera 360 °. Tack vare den använda halogentekniken med låg spänning förblir de ledade armarna också kabelfria. Glasreflektorskärmen lägger till en touch av färg till den annars svarta designen.
  Luceplan Berenice bordslampa 15 cm, svart-rosa »

  4096 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan bordslampa Lita askfot höjd 28 cm

  Tidlöst vacker bordslampa Lita med opal glasskärm Bordslampan Lita utstrålar en naturlig lätthet med en dekorativ lampfot av ask och en opalvit skärm av blåst glas. Lampserien Lita som formgavs av den italienske designern David Dolcini består av två olika bordslampor samt vägg-, häng- och golvlampor som kan användas på många olika sätt i moderna hem. Oavsett om den används som lampa på nattduksbordet i sovrummet, accentbelysning på sidobordet i vardagsrummet eller på fönsterbrädan för en hemtrevlig känsla som är synlig från gatan – Lita skapar med sitt vackra ljus en mycket mysig atmosfär. David Dolcini, skaparen bakom denna estetiska lampserie, kommer från en familj med lång hantverkstradition. Han samlade många års erfarenhet i utlandet innan han 2004 startade som projektledare hos Luceplan och därmed i designvärlden. 2007 grundade han sitt eget företag. Några av hans verk (t.ex. bordet Ara och stolen Pinocchio) utställdes i Palazzo dell’Arte i Milanotriennalen. MOD-inredningssystemet som formgavs av designern som sedan 2012 arbetar i Spanien var nominerad till I.DOT Award.
  Luceplan bordslampa Lita askfot höjd 28 cm »

  3206 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Metropoli vägglampa brons glas 27 cm

  Vägglampa Metropoli från Luceplan Metropoli är en serie lampor som designades av Alberto Meda och Paolo Rizzatto 1992. Populariteten hos denna modell genom åren visar hur tidlös designen hos de två italienarna är. Paolo Rizzatto är en av grundarna av belysningsföretaget Luceplan. Välkända designers har redan designat lampor för det italienska varumärket. Metropoli är en klassiskt rund vägglampa med ett hus av aluminiumgjutgods och en diffusor av prismatiskt glas. Denna tidlösa design skär en fin figur i både privata och offentliga utrymmen.
  Luceplan Metropoli vägglampa brons glas 27 cm »

  4798 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Berenice golvlampa svart, huvud gul

  Luceplan Berenice golvlampa med färgad reflektor Den är extremt funktionell och har en ganska enkel design. Enkelheten på utsidan är smart ihopkopplad med en mycket bra, genomtänkt funktionalitet. Stående och läslampan Berenice är utrustad med flexibla ledade armar som tack vare lågspänningstekniken klarar sig utan kablar. lamphuvud, som också är rörligt och vridbart, är försett med en färgad reflektor . Ljuset kommer att göra mest direkt och lyser till var lamparm körs. En del av ljuset släpps försiktigt ut i miljön genom glasreflektorerna. Strömbrytaren är integrerad direkt på huvudet.
  Luceplan Berenice golvlampa svart, huvud gul »

  4397 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Costanzina bordslampa mässing grå

  Costanzina - klassisk bordslampa med högkvalitativt stativ i mässing Det mässingsfärgade aluminiumstativet med den kvadratiska foten kompletteras här med en sofistikerad och formskön lampskärm. Den är konisk och tillverkad av ett särskilt polykarbonat. Den är utformad på så sätt att den lätt kan fästas och lika lätt bytas ut. Den fästs på två punkter vid stativet och pendlar sig själv in i en vertikal positions, så att säga. Även om den skulle tryckas av misstag så gör denna teknik att den alltid hamnar i rätt position. Den lilla staven som kommer ut ur skärmen är den praktiska omkopplaren som är enkelt att använda. Den tidslösa optiken hos bordslampan Costanzina gör den till ett älskat belysningsobjekt i nästan varje boningsrum. Oavsett om det är i sovrummet, vardagsrummet eller också i entrén.
  Luceplan Costanzina bordslampa mässing grå »

  3206 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Costanzina bordslampa mässing vit

  Costanzina - klassisk bordslampa med högkvalitativt stativ i mässing Det mässingsfärgade aluminiumstativet med den kvadratiska foten kompletteras här med en sofistikerad och formskön lampskärm. Den är konisk och tillverkad av ett särskilt polykarbonat. Den är utformad på så sätt att den lätt kan fästas och lika lätt bytas ut. Den fästs på två punkter vid stativet och pendlar sig själv in i en vertikal positions, så att säga. Även om den skulle tryckas av misstag så gör denna teknik att den alltid hamnar i rätt position. Den lilla staven som kommer ut ur skärmen är den praktiska omkopplaren som är enkelt att använda. Den tidslösa optiken hos bordslampan Costanzina gör den till ett älskat belysningsobjekt i nästan varje boningsrum. Oavsett om det är i sovrummet, vardagsrummet eller också i entrén.
  Luceplan Costanzina bordslampa mässing vit »

  3105 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Grande Costanza Air med mobil fot

  Klassiskt formad LED-golvlampa Grande Costanza Open Air – designad av Paolo Rizzatto Grande Costanza Open Air är– som namnet redan antyder – en LED-golvlampa som utvecklades för utomhusbruk. Med en höjd på 221 cm och en diameter på 70 cm är den en imposant syn i trädgården. Den har en klassiskt formad lampskärm av vit polykarbonat som sörjer för en fantastisk atmosfär i omgivningen när E27-ljuskällan (ingår ej) tänds. Foten har precis som lampskärmen en elegant form, så att en underbar helhetsbild skapas. Med hjälp av lampfoten kan Grande Costanza placeras överallt i trädgården och på terrassen och omplaceras vid behov.
  Luceplan Grande Costanza Air med mobil fot »

  16489 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Illan LED-trähänglampa dimbar Ø 100 cm

  Luceplan Illan - fascinerande hänglampa i trä med raffinerade LED-remsor LED-hänglampan Illan är tillverkad av flexibelt plywood. Hela lampans genomskinliga optik kommer inte fram förrän vid montering. Tyngdkraften gör att det med laserteknik skurna träet öppnar upp sig som en solfjäder. Ringen efter ring presenterar sig träpendellampan med vågformade rörelser och reagerar på nästan alla luftens rörelser. Dess tredimensionella kropp liknar en skulptur som rör sig på smalare skala mellan konst och design och som kombinerar funktionell kvalitet med bra utseende. Designen är en levande, konstant variation som har en stark visuell effekt och ett utomordentligt dekorativt värde. Den rena lättheten och trästrukturen ger välbefinnande, medan LED-ljuskällan används på ett smidigt sätt och ger en bekväm och avslappnande belysning. Vid tillverkningen av hänglampan har hållbarhetsprincipen följts i huvudsak. Den är tillverkad av FSC-certifierat trä och antalet komponenter har begränsats till ett minimum. Under produktionsprocessen har mycket lite gjorts som är skadligt för miljön. Eftersom lampan i förpackat skick endast utgör en träplatta med en tjocklek på högst 2,5 mm krävs det endast en smal förpackning och lite material även vid transport. Illan kan också dimmas med en bakkantsdimmer som kan minska energiförbrukningen avsevärt. Luceplan är en italiensk premiumtillverkare av som tillverkar många produkter av välkända formgivare. Designern Zsuzsanna Horvath har en distinkt bakgrund i möbeldesign och utformning av offentliga områden. Numera har hon en egen arkitekt- och designstudio i Danmark. Luceplan har ett tydligt värdesystem som består av estetik, teknisk forskning, formgivningskultur, experimentering och innovation, medan den kreativa andan aldrig skiljs från funktionell kvalitet och effektivitet.
  Luceplan Illan LED-trähänglampa dimbar Ø 100 cm »

  13694 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Costanza vägglampa D13aif, alu/dimvit

  Designvägglampa Constanza med kabel och kontakt Designer Paolo Rizzatto skapade 1986 en armatur med en särskilt tidlös design. Costanza är ett exempel på en design som kan motstå alla trender och som ständigt är populär. Vägglampans stång är tillverkad av aluminium och kompletteras med en skärm av polykarbonat. I princip har en klassisk lampa som denna avstått från alla detaljer som är störande, med undantag från staven längst ner på skärmen som är en praktisk och samtidigt stilig omtolkning av en på- och av-knapp.
  Luceplan Costanza vägglampa D13aif, alu/dimvit »

  3506 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Fienile LED-bordslampa, rosé

  Fienile LED-bordslampa i arkitektonisk design Den norska designern Daniel Rybakken designade denna ovanliga bordslampa baserat på det traditionella höhöet i sitt hemland. Fienile har ett platt tak som är lutande på sidorna, två begränsande väggar på långsidorna och en central skiljevägg. Lysdioderna är integrerade på takets undersida så att bordslampa geometriska form framhävs och ett indirekt ljus släpps ut i rummet. Fienile tillverkas av den italienska tillverkaren Luceplan . bordslampa är gjord av ett enda aluminiumblock som får sin slutliga form i en CNC-fräsningsprocess.
  Luceplan Fienile LED-bordslampa, rosé »

  11913 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Bulbullia connection kit small

  Anslutningssats Bulbullia liten Detta tillbehör är ett kontaktdon för Bulbullia LED-vägglampa med fem lampor från Luceplan. Den används för att ansluta två Bulbullia-lampor på sidan med de små nyanser.
  Luceplan Bulbullia connection kit small »

  1892 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Costanza bordslampa D13 svart/gul

  Dimbar bordslampa Costanza med svart stativ , justerbar i höjdled Costanza- bordslampa svartlackerade stativ har en unik teleskopteknik, med hjälp av vilken lampan kan varieras i höjd från 76 till 110 cm. En koniskt formad, klassisk lampskärm sitter på tronen och ger Costanza sitt tidlösa utseende. Denna är gjord av högkvalitativ polyuretan och fixerad med snäpp på sidan. Att sätta på och stänga av samt dimma över fyra nivåer är möjligt med den praktiska pinnen som sitter direkt på uttag . Costanza bordslampa är en sann klassiker bland lampor. Designen kommer från Luceplan grundare, Paolo Rizzatto, som lade grunden för en mycket framgångsrik och fortfarande uppdaterad lampfamilj 1986 med denna bordslampa .
  Luceplan Costanza bordslampa D13 svart/gul »

  4597 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Mesh pendellampa Ø 80cm 5m upphängning

  Designhänglampa Mesh med LED-linser av polykarbonat LED-hänglampan Mesh skapar iögonfallande rumsbelysning och formgavs av designern Francisco Gomez Paz för märket Luceplan. Sedan lamptillverkarens grundläggning år 1978 kombinerar de estetisk och teknologisk forskning med effektivitet och funktionell kvalitet. På så sätt skapas belysningsobjekt med höga krav på formgivningen och funktionaliteten som även släckt är mycket dekorativa. Mesh, för vilken Francisco Gomez Paz i 2016 fick Red Dot ”Best of the Best” Design Award, består av en nätkonstruktion med sammanknutna kablar. I dessa knutpunkter integrerades lysdioder i runda plastlinser. Dessa ger ett mycket stämningsfullt ljus. De många inbyggda ljuskällorna garanterar en strålande belysning åt alla sidor som är perfekt lämplig som grund- eller områdesbelysning.
  Luceplan Mesh pendellampa Ø 80cm 5m upphängning »

  34761 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Costanzina vägglampa, aluminium, röd

  Costanzina - attraktiv vägglampa med en klassisk lampskärm Den tidlösa vägglampan Costanzina är en riktig klassiker designmässigt. Den väl genomtänkta designen av Costanza-lampserien, för vilken den italienska designern och medgrundaren av premiummärket Luceplan Paolo Rizzatto ansvarar, skapades redan 1986. Vägglampan är gjord av högkvalitativt aluminium, som kompletteras med en lampskärm av speciellt polykarbonat. Detta paraply sitter på bara två hållpunkter och kan enkelt monteras och enkelt bytas ut. Ljuset släpper inte bara nedåt, till exempel för att ge tillräcklig ljusstyrka vid läsning, utan också uppåt och in i rummet genom skärmens övre öppning. Samtidigt skapar detta ett atmosfäriskt rumsljus som ger omgivningen behaglig ljusstyrka. Costanzina vägglampa slås på och av med den stångformade strömbrytaren på uttag .
  Luceplan Costanzina vägglampa, aluminium, röd »

  2304 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Costanza golvlampa D13t, aluminium/svart

  Golvlampa Costanza: klassisk design med dimmer och teleskopteknik Redan 1986 utvecklade formgivaren Paolo Rizzatto lampserien Costanza som framför allt kännetecknas av sin tidslösa utformning och sin enkelhet. Golvlampan i serien består av en diskret men ändå stabilt aluminiumstativ som kan ställas in i höjdled (120-160 cm) tack vare en teleskopenhet. En klassiskt formad lampskärm av polykarbonat, med silkscreenstryck, sitter ovanpå. I den nedre delen av skärmen sticker en liten stång ut som används både för att tända, släcka och dimma lampan (i fyra steg).
  Luceplan Costanza golvlampa D13t, aluminium/svart »

  4998 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Grande Costanza Open Air, golvmontering

  Skapar en behaglig atmosfär i utomhusområdet – golvlampa Grande Costanza Open Air Denna praktfulla lampa består av en 70 cm stor, koniskt formad lampskärm i vit polykarbonat och en smal lampstomme med en skivformad golvplatta. Grande Costanze Open Air är ett mästerverk av den italienska designern Paolo Rizzatto som specialiserade sig på belysningsobjekt. Det speciella med golvlampan är att den utformades som en klassisk golvlampa, så att samma mysiga inomhuskänsla kan skapas utomhus. Den skivformade lampfoten som skruvas fast på golvet sörjer för att golvlampan Grande Costanza Open Air står stabilt.
  Luceplan Grande Costanza Open Air, golvmontering »

  13494 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Svart golvlampa Lola med dimmer

  Elegant golvlampa Lola puristisk mantel Det går en viss lätthet från den svarta målade golvlampa Lola som ser onekligen mycket modern och tidsenlig ut. Från den trebenta foten går det en stång som i den övre delen i en triangulär form i lamphuvudet öppnas. Det speciella med lamphuvudet: Det kan roteras efter behag, så att ljusstyrkan antingen är indirekt vilket är extra mysigt, eller så lyser den direkt in i rummet, så att golvlampa kan användas tex. för läsning. Tack vare den teleskopiska stången kan höjden på Lola justeras inom intervallet från 160 till 200 cm . En fotdimmer tillåter individuell ljusstyrka.
  Luceplan Svart golvlampa Lola med dimmer »

  5209 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Metropoli vägglampa brons glas 17 cm

  Vägglampa Metropoli från Luceplan Metropoli är en serie lampor som designades av Alberto Meda och Paolo Rizzatto 1992. Populariteten hos denna modell genom åren visar hur tidlös designen hos de två italienarna är. Paolo Rizzatto är en av grundarna av belysningsföretaget Luceplan. Välkända designers har redan designat lampor för det italienska varumärket. Metropoli är en klassiskt rund vägglampa med ett hus av aluminiumgjutgods och en diffusor av prismatiskt glas. Denna tidlösa design skär en fin figur i både privata och offentliga utrymmen.
  Luceplan Metropoli vägglampa brons glas 17 cm »

  4197 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Farel LED-hänglampa skärm ljusgrå

  LED-hänglampa Farel med attraktiv kupolformad skärm Inspirationen till LED-hänglampan Farel hämtade den italienske formgivaren Diego Sferrazza hos vissa arkitektoniska strukturer som använder zenitalt ljus för att ljussätta rummet. Skärmens traditionella kupolform – kombinerad med skärmmaterialets ljudabsorberande egenskaper – gör ett minimalistiskt intryck, vilket gör Farel perfekt för olika, moderna inredningar. Skärmen har ett textilöverdrag och dess insida är något räfflad vilket i kombination med ljuset skapar en fin effekt med ljus och mörker. Skärmens bredd sörjer för att stora delar av omgivningen ljussätts. Med Farel lyckades Diego Sferrazza att skapa en lampa som är lämplig som harmonisk bordsbelysning och som förverkligar hans filosofi att utveckla designprodukter för vardagen.
  Luceplan Farel LED-hänglampa skärm ljusgrå »

  14997 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Costanza vägglampa D13aif, aluminium/grön

  Designvägglampa Constanza med kabel och kontakt Designer Paolo Rizzatto skapade 1986 en armatur med en särskilt tidlös design. Costanza är ett exempel på en design som kan motstå alla trender och som ständigt är populär. Vägglampans stång är tillverkad av aluminium och kompletteras med en skärm av polykarbonat. I princip har en klassisk lampa som denna avstått från alla detaljer som är störande, med undantag från staven längst ner på skärmen som är en praktisk och samtidigt stilig omtolkning av en på- och av-knapp.
  Luceplan Costanza vägglampa D13aif, aluminium/grön »

  3506 SEK

  Lamp24.se

 • Luceplan Compendium Plate LED-taklampa, mässing

  Designerlampa Compendium Plate - passande för vägg och tak Den enkla men kraftfulla lampan Compendium Plate från den italienska traditionsproducenten Luceplan är en modern vägg- och taklampa. Den smala designen med en cirkulär aluminiumram är tidlös och försedd med energieffektiva lysdioder. De lyser starkt och med en varmvit temperatur ut i rummet och avger en mycket bra grundbelysning, även i större rum. Oavsett om den befinner sig i ett mottagningsrum, en foajé eller en stor vindsvåning ger vägg- och taklampan Compendium Plate en bred och jämn belysning som dessutom är dimbar.
  Luceplan Compendium Plate LED-taklampa, mässing »

  10777 SEK

  Lamp24.se

Kolla också