Lumie - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Lumie Sov- nattlampa Bedbug vit och blå

  Sov- och nattlampan Bedbug från Lumie ger ditt barn allt ljus det behöver för att somna och sova hela natten. LED-teknologin skapar en optimal belysning för att göra barnet redo för sängen och hjälper till att inte störa den naturliga sovrytmen.
  Lumie Sov- nattlampa Bedbug vit och blå »

  1197 SEK

  vidaXL.se

 • Lumie Sunrise Alarm - Väckarljus - Atmosfärslampa 6 Färger - Vit

  Lumie Sunrise Alarm Väckningslampa Lumie Sunrise Alarm simulerar en soluppgång för att väcka dig naturligt. Soluppgången börjar 30 minuter före alarmtiden och lyser långsamt på en halvtimme för att försiktigt väcka dig. Snooze-knappen ger dig ytterligare 5 minuter i sängen. Om du gillar ett ljudlarm har Sunrise Alarm en valbar alarmsignal eller ett val av 5 naturliga ljud inklusive fågelsång och en spinnande katt.   När du vill somna trycker du på solnedgångsknappen så lyser ljuset i mer än 30 minuter för att hjälpa dig att slappna av. Displayen kan slås på eller av efter behov. Sunrise Alarm har 10 ljusnivåer som kan användas som dimbar nattlampa och som färgad stämningsbelysning. Välj en färg direkt eller långsamt genom hela sekvensen.
  Lumie Sunrise Alarm - Väckarljus - Atmosfärslampa 6 Färger - Vit »

  709 SEK

  CDON

 • Lumie Bodyclock Spark 100 - Väckarljus - Beige

  Lumie Bodyclock Spark 100 väckarlampa Lumie Bodyclock Spark 100 är en väckarklocka som efterliknar ljuset och färgen på en riktig soluppgång, så att öppna ögonen gör att du känner dig väl vaken och uppfriskad. Att vakna på det här sättet hjälper till att reglera din sömnväckningscykel och har till och med visat sig öka humör, energi och produktivitet under resten av dagen. Ett snyggt utseende och enkel programmering gör Bodyclock Spark 100 till det perfekta valet om du är ny på den här typen av ljusterapi. Den har en 30 minuters soluppgång och solnedgång plus några populära anpassningar; val av slutlig ljusintensitet för soluppgången och ett nattljusalternativ för slutet av solnedgången - perfekt för användning med barn. Bodyclock Spark 100 erbjuder fullt justerbar sovrumsbelysning, ljus för läsning eller en avslappnande mjuk glöd. När ditt rum blir mörkt stängs den ljuskänsliga skärmen av för att hjälpa dig att slappna av. Snooze med touch-kontroller är en annan fin touch. Ett sömn / vaknar ljus som Bodyclock Spark 100 är inte bara ett trevligare sätt att börja dagen. Det kan hjälpa till att övervinna vinterblues och är ett användbart tillskott till en dagsljuslampa vid behandling av SAD (Seasonal Affective Disorder).
  Lumie Bodyclock Spark 100 - Väckarljus - Beige »

  1416 SEK

  CDON

 • Lumie Vitamin - Dagsljuslampa - Kompakt Och Tunn - 28x20cm - Vit

  Kompensera för brist på solsken med en daglig dos av ljusterapi från Lumie Vitamin L. Kraftigt ljus kan lyfta ditt humör, öka vakenheten och hjälpa dig att känna dig mer energisk och är det naturliga sättet att förbättra ditt allmänna välbefinnande. Tack vare sin smala design och relativt stora skärm kombinerar Vitamin L bekvämlighet med prestandan du kan förvänta dig av ett mycket större ljus. Använd L -vitamin i 30 minuter för att ge dig själv ett uppsving hemma, på kontoret, under din studie eller när du inte är hemma. Det tar knappast plats i din väska och kan användas både vertikalt och horisontellt. Detta gör också att L -vitamin är idealiskt för användning som en del av en jetlag -plan när du reser (på nätet). Solljus får dig naturligtvis att må bra. Att tanka under vintermånaderna med extra starkt ljus har visat sig få dig att känna dig mer vaken och förbättra ditt humör. Att ta Lumie Arabica varje dag gör stor skillnad för symtom på SAD som trötthet, överätning och brist på energi och motivation. Seasonal Affective Disorder (SAD) är ett sinnestillstånd som störs av årstidsbyten. Problemen med SAD kan sträcka sig från att känna sig lite trött till svår depression. Termer som nämns i detta sammanhang är vårtrötthet, hösttrötthet och vinterdepression. För alla former är det främst brist på (sol) ljus som orsakar klagomålen. Att ta L -vitamin dagligen på hösten och vintern kommer att göra stor skillnad för vinterblues och säsongssymptom (SAD) symptom som trötthet, överätning och brist på energi och motivation.
  Lumie Vitamin - Dagsljuslampa - Kompakt Och Tunn - 28x20cm - Vit »

  1376 SEK

  CDON

 • Lumie Sov- Nattlampa Bedbug Vit Och Blå

  Sov- och nattlampan Bedbug från Lumie ger ditt barn allt ljus det behöver för att somna och sova hela natten. LED-teknologin skapar en optimal belysning för att göra barnet redo för sängen och hjälper till att inte störa den naturliga sovrytmen. Nattlampan Bedbug har justerbar belysning för att lugna ditt barn vid blöjbyte eller matning. Oavsett om du väljer ett svagt eller starkt ljus så sprider Bedbug ett vitt ljus utan stimulerande blåljus som håller barnet vaket. När det är sovdags skapar Bedbugs solnedgångsfunktion en gradvis övergång till nattljus som imiterar en riktig solnedgångs färger och skapar en lugn miljö. Det är möjligt att använda den som nattlampa för att ge barnrummet ett tröstande orange sken.
  Lumie Sov- Nattlampa Bedbug Vit Och Blå »

  1134 SEK

  CDON

 • Lumie Bodyclock Glow 150 - Väckningsljus - 10 Väckarljud - Svart

  Lumie Bodyclock Glow 150 är en väckarklocka som efterliknar ljuset och färgen på en riktig soluppgång, så att öppna ögonen gör att du känner dig väl vaken och uppdaterad. Att vakna på det här sättet hjälper till att reglera din sömnväckningscykel och har till och med visat sig öka humör, energi och produktivitet under resten av dagen. Bodyclock Glow 150 använder förbättrad LED-teknik för att skapa smidiga ljus- och färgförändringar för vacker, realistisk soluppgång och solnedgång. Ytterligare anpassningsalternativ gör att du kan välja längden på solnedgången och soluppgången, lägga till ljusintensiteten för soluppgångslarmet och ytterligare sömn / vakna ljud. Du kan somna till den svaga rytmen av rullande åska ... vakna upp till en ljus soluppgång fylld med tropiska fåglar eller getter som svettar. En verkligt naturlig start på dagen! Bodyclock Glow 150 erbjuder fullt justerbar sovrumsbelysning, ljus för läsning eller en avslappnande mjuk glöd. Om ditt rum blir mörkt stängs den ljuskänsliga skärmen av för att hjälpa dig att stänga av. Snooze med touch-kontroller är en annan fin touch. Ett sömn- / vaknarbelysning som Bodyclock Glow 150 är inte bara ett trevligare sätt att börja dagen. Det kan hjälpa till att slå vinterblues och är ett användbart tillskott till en dagsljuslampa vid behandling av SAD (Seasonal Affective Disorder).
  Lumie Bodyclock Glow 150 - Väckningsljus - 10 Väckarljud - Svart »

  1630 SEK

  CDON

 • Lumie Bodyclock Shine 300 - Väckarljus - FmRadio - Grå

  Lumie Bodyclock Shine 300 är en väckarklocka som efterliknar ljuset och färgen på en riktig soluppgång, så att öppna ögonen gör att du känner dig väl vaken och uppfriskad. Att vakna på det här sättet hjälper till att reglera din sömnväckningscykel och har till och med visat sig öka humör, energi och produktivitet under resten av dagen. Bodyclock Shine 300 använder förbättrad LED-teknik för att producera smidiga ljus- och färgbyten för vackra, realistiska soluppgångar och solnedgångar. Ytterligare anpassningsalternativ låter dig välja solnedgång och soluppgångstid, lägga till ljusintensitet för soluppgångslarm och ytterligare 15 sov- / vaknarljud Du kan också lyssna på FM-radio och spara upp till fem av dina favoritstationer. Använd radion i skymning och gryning för att somna när ljuset och radion tappar ihop eller vaknar till ett radiolarm. Bodyclock Shine 300 har tygklädda högtalare och erbjuder fullt justerbar sovrumsbelysning, ljus för läsning eller en avslappnande mjuk glöd. Om ditt rum blir mörkt stängs den ljuskänsliga skärmen av för att hjälpa dig att stänga av. Snooze med touch-kontroller är en annan fin touch. Ett sömn- / vaknarljus som Bodyclock Shine 300 är inte bara ett trevligare sätt att börja dagen. Det kan hjälpa till att övervinna vinterblues och är ett användbart tillskott till en dagsljuslampa vid behandling av SAD (Seasonal Affective Disorder).
  Lumie Bodyclock Shine 300 - Väckarljus - FmRadio - Grå »

  1936 SEK

  CDON

Kolla också