Maul - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • LED-skrivbordslampa MAULjack batteri, dimbar

  MAULjack LED-skrivbordslampa bordslampa med uppladdningsbart batteri, klämfot och touchdimmer Modern, praktisk och mobil användning - den vita LED-skrivbordslampa MAULjack är den perfekta lampan för lite utrymme och även för resor. Oavsett om det är i husbilen, i källaren, vid ditt eget skrivbord eller på terrassen, med den moderna lampan, kommer ljuset varhelst det behövs. Detta möjliggörs genom den nätoberoende batteridriften, som låter MAULjack-ljuset lysa i cirka 14 timmar innan det måste laddas med den medföljande USB-kabeln. Tack vare den praktiska och stabila klämfoten kan MAULjack LED-lampa enkelt fästas var som helst. Förutom att klämmas fast på hyllor eller kanten på ett bord kan skrivbordslampa också placeras nedåt. lamphuvud kan vridas och lutas, armlängden kan maximalt vara 33 cm höjdjusterbar. Ljusintensiteten kan enkelt justeras i tre steg när som helst med en pekskärm på lampbotten. Det tekniska säkerhetskonceptet från MAUL säkerställer också att MAULjack LED-armatur uppfyller alla relevanta riktlinjer, lagar, förordningar och standarder.
  LED-skrivbordslampa MAULjack batteri, dimbar »

  573 SEK

  Lamp24.se

 • Maulcraft 8205302 Led-Klämbelysning N/a Vit

  Led-skrivbordslampan är tack vare sin robusta metallarm och det justerbara lamphuvudet särskilt lämplig för arbete i laboratorier, verkstäder, tekniska kontor och atelers. OBS! Vi beklagar att vi inte har hunnit översätta denna produkttext. Texten nedan är maskinöversatt från tyska.
  Maulcraft 8205302 Led-Klämbelysning N/a Vit »

  1451 SEK

  CDON

 • LED-skrivbordslampa MAULseven med batteri, grå

  Batteridriven MAULseven LED-skrivbordslampa bordslampa för flexibel användning Den välformade, trådlösa LED-bordslampa MAULseven ger ljus på växlande platser: vid skrivbordet, på terrassen, i vardagsrummet, vid köksbordet eller på språng på hotellet eller i husbilen. Den kan vikas upp för att spara utrymme och passar därför också i fickan. Armaturen är utrustad med både varma vita lysdioder och lysdioder i dagsljusets ljusa färg, så att färgtemperaturen på ljuset kan ställas in i tre steg - 3000 K, 5000 K eller 6500 K - via pekfältet. Basen är utrustad med en skrivbordsvänlig kudde. Laddningen sker med den medföljande USB-kabeln (längd ca 94 cm) via mini-USB-anslutningen på fotsidan.
  LED-skrivbordslampa MAULseven med batteri, grå »

  599 SEK

  Lamp24.se

 • LED-lupplampa MAULviso vit

  Stabil LED-lupplampa MAULviso i vitt MAULviso är en stabil och solid, mycket variabelt justerbar lupplampa, som är utrustad med en stark parallellogram metallarm och en stabil bas med en vridbar led. Den är idealisk för exakt arbete i laboratorier, verkstäder, medicinska metoder eller i den privata sektorn för precisionsmekaniskt arbete. De integrerade 3-diopter verkliga glaslins förstorar 1,75 gånger den i den ringformiga lamphuvud anordnad 90 lysdioder ger ljus i ljus färg av ljus, skuggfria tänds arbetsområdet.
  LED-lupplampa MAULviso vit »

  2938 SEK

  Lamp24.se

 • LED-bordslampa MAULseven colour vario batteri sand

  Fällbar LED-bordslampa MAULseven färgvario med batteri Den sladdlösa LED-bordslampa MAULseven färgvario är perfekt när du är på språng, eftersom den kan fällas upp och användas för att spara utrymme. Lampan är en absolut allround, eftersom den inte bara används på skrivbordet utan också till exempel när man reser i ett husbil. MAULseven är utrustat med ett uppladdningsbart batteri och laddas via den medföljande USB-kabeln. Färgtemperaturen kan också regleras efter önskemål från varmvitt till dagsljusvitt via pekskärmen, så att ljusfärgen kan anpassas efter miljö och tid på dagen. - Batteriets livslängd ungefär två timmar - Batteriets laddningstid cirka fyra timmar Med det tekniska säkerhetskonceptet Made by MAUL kontrolleras att armaturen uppfyller de riktlinjer och standarder som krävs. Omfattande tester på statik och säkerhet är en förutsättning för att inkludera ljuset i området.
  LED-bordslampa MAULseven colour vario batteri sand »

  599 SEK

  Lamp24.se

 • MAULjazzy - dimbar LED-skrivbordslampa

  Dimbar LED-skrivbordslampa MAULjazzy MAULjazzy är en dimbar LED-bordslampa med en integrerad USB-anslutning för laddning av smartphones, surfplattor etc. Lampan är utrustad med en 5-stegs pekdämpare, varvid dimningsnivån visas på lampans botten när den slås på. Det långa lamphuvud kan vridas och lutas. Lampans botten var försedd med en viktinsats och en möbelvänlig dyna. Lampans arm av anodiserad aluminium ger den ett ädelt utseende.
  MAULjazzy - dimbar LED-skrivbordslampa »

  1134 SEK

  Lamp24.se

 • MAUL Trendig skrivbordslampa Starlet - röd

  Energisparande skrivbordslampa Starlet Skrivbordslampan Starlet har en trendig optik, som gör den till en blickpunkt på skrivbordet. Lampan levereras inklusive en energisparande glödlampa, som garanterar en livslängd på 10 000 timmar. För en optimal punktriktning av ljuset, kan lampfoten vridas i 310° och böjas i 135°. Den robusta metallarmaturen och den stora lampfoten gör lampan stabil. Starlet är utrustad med en på- / av-knapp på kabeln.
  MAUL Trendig skrivbordslampa Starlet - röd »

  627 SEK

  Lamp24.se

 • LED-bordslampa MAULcraft med klämfot, dimbar

  Ljus för proffs - MAULcraft LED-bordslampa med klämbas och pekdämpare Det kraftfulla MAULcraft-klämlampan har integrerade högpresterande lysdioder som avger dagsljusvitt ljus. Detta är perfekt för att arbeta i laboratorier, verkstäder eller tekniska kontor och studior. Det tredimensionella justerbara lamphuvud och höjdjusteringen för hela ljuset hjälper till att få det bästa ljuset för alla jobb. En diffusor säkerställer homogen ljusfördelning och optimerat bländskydd. På ett avstånd av 35 cm uppnås en ljusstyrka på 2 960 lux. Den vita högglansiga ytan på LED-bordslampa MAULcraft ser väldigt modern ut och smälter in påfallande på alla arbetsplatser. Den stabila klämfoten i metall är plastbelagd, den robusta metallarmen kan roteras 360 ° och lutas 110 °. Tillsammans med de flexibla lamphuvud kan LED-bordslampa Craft mun placeras i olika positioner. Det interna säkerhetskonceptet Made by MAUL", som kontrollerar varje armatur minst två gånger för att uppnå optimal funktionalitet, garanterar också säkerhet och efterlevnad av alla lagar, förordningar och standarder.
  LED-bordslampa MAULcraft med klämfot, dimbar »

  2938 SEK

  Lamp24.se

 • LED-lupplampa MAULmakro, stativfot, vit

  Flexibel LED-lupplampa MAULmakro med 1,75x förstoring MAULmakro är en variabelt justerbar LED-lupplampa som är utrustad med en stabil parallellogram metallarm och en stabil bas med en vridbar led. Den är idealisk för exakt arbete i laboratorier och verkstäder eller för fint arbete i den privata sektorn. Den integrerade 3-diopterlinsen förstoras 1,75 gånger.
  LED-lupplampa MAULmakro, stativfot, vit »

  2537 SEK

  Lamp24.se

 • MAUL LED-bordslampa Atlantic med klämfot, svart

  LED-skrivbordslampa Atlantic för effektivt arbete vid skrivbordet Med 21 lysdioder (ca 8,5 W) i dagsljusvitt ger Atlantic balanserade belysningsförhållanden vid skrivbordsarbetet eller på kontoret. Atlantic är utrustad med en reflektor för optimalt ljusutbyte. Strömbrytaren sitter på lamphuvudet. Denna praktiska skrivbordslampa fästs på bordsplattan med hjälp av en metallklämfot med skrivbordsvänligt underlägg (bordstjocklek max. 5,5 cm).
  MAUL LED-bordslampa Atlantic med klämfot, svart »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • MAUL Dimbar LED-skrivbordslampa PRIMUS

  Innovativ LED-designerbordslampa PRIMUS för komfortabelt arbete har utmärkts som ”Årets produkt 2010”. Den nya LED-lampan från MAUL (Bad König, Tyskland), MAULprimus, har utmärkts av ISPA (International Stationery Press Association), den internationella föreningen av 25 ledande internationella facktidskrifter för kontorsutrustning och pappersvaror, som årets produkt inom området kontorsutrustning. Denna moderna LED-bordslampa kombinerar teknik med futuristisk design ”Made by Reutershahn”. 6 högpresterande lysdioder av den senaste generationen med mer än 50 000 timmars livslängd ger en luminans på över 5 000 lux på 25 cm lampavstånd . På så vis kan mer än 80% av en traditionell glödlampas energiförbrukning sparas eller 40% av en halogenlampas energiförbrukning. Med maximalt 10 W är bordslampans energiförbrukning extremt låg. Det effektiva energikonceptet förhindrar dessutom förluster i standby-läget. Ljusstyrkan och färgstämningen kan anpassas efter behov. Detta möjliggörs av lysdioder i färgerna varmvitt och dagsljusvitt som kan dimmas var för sig. Bordslampan dimmas via beröringsstyrning. Den elliptiska fjädern i rostfritt stål som utgör lampans arm har en mycket modern framtoning. Genom ett stålvikt i lampfoten har LED-designerbordslampan fått extra stabilitet. Lampfotens sammetliknande ytbeläggning gör att känsliga ytor inte skadas. Lamphuvudet är i eloxerat aluminium och kan lutas 60° och svängas 80°. Dessutom kan den anpassas i höjdled mellan 26 cm och 52 cm efter individuella behov.
  MAUL Dimbar LED-skrivbordslampa PRIMUS »

  4007 SEK

  Lamp24.se

 • MAUL LED-bordslampa Atlantic med fot, vit

  LED-skrivbordslampa Atlantic för effektivt arbete vid skrivbordet Med 21 lysdioder (ca 8,5 W) i dagsljusvitt ger Atlantic balanserade belysningsförhållanden vid skrivbordsarbetet eller på kontoret. Atlantic är utrustad med en reflektor för optimalt ljusutbyte. Strömbrytaren sitter på lamphuvudet. Denna praktiska skrivbordslampa har en stabil fot med vikter.
  MAUL LED-bordslampa Atlantic med fot, vit »

  1736 SEK

  Lamp24.se

 • MAUL Skrivbordslampa Study LED

  Klassisk LED- skrivbordslampa Study LED-skrivbordslampa Study är en absolut klassiker bland skrivbordslamporna. Skärmen och armarna består av metall och kan vridas med 360° och lutas åt alla hål med 130°. Bägge armar är 35 cm långa, skärmen har en diameter på 17 cm och en reflektorlampa på insidan för optimalt utnyttjande av ljuset. Study är utrustad med en LED-ljuskälla som har en hög effekt med en låg energiförbrukning. Strömbrytaren sitter på sladden, skrivbordslampan Study monteras med en klämfot.
  MAUL Skrivbordslampa Study LED »

  573 SEK

  Lamp24.se

 • MAUL Trendig LED-skrivbordslampa Puck i grönt

  Ett trendigt tillbehör för skrivbordet: Puck LED-bordslampa Puck- skrivbordslampa är ett absolut blickfång på varje skrivbord tack vare sin snygga design, som särskilt skapas av den tvåfärgade designen. Tack vare den utdragbara dubbla teleskoparmen och det justerbara lamphuvudet kan inte bara höjden mellan 18,5 cm och 33 cm bestämmas individuellt utan det skivformade huvudet kan också lutas 180 °. Den integrerade lysdioden, som är särskilt energieffektiv med bara 5 watt, är integrerad i lamphuvud och har en lång livslängd på upp till 15 000 driftstimmar. Pucken styrs via kontaktpunkten på foten. Basen har en viktinsats och en skrivvänlig undersida. - 1.
  MAUL Trendig LED-skrivbordslampa Puck i grönt »

  667 SEK

  Lamp24.se

 • LED-lupplampa MAULviso svart

  MAULviso - flexibel och stabil LED-lupplampa, svart LED-lupplampa är variabelt justerbar, solid och stabil med en stark parallellogram metallarm, som är lämplig som ljuskälla för en mängd olika områden. Den riktiga glaslinsen med 3 dioptrar förstorar filigran saker 1,75 gånger, så att mekaniskt precisionsarbete är enkelt att göra. De 90 lysdioderna med det ljusa dagsljuset inbyggt i det ringformade lamphuvud belyser arbetsområdet utan skuggor. Linsen är försedd med ett skyddande lock som förhindrar exponering för solljus och damm.
  LED-lupplampa MAULviso svart »

  2938 SEK

  Lamp24.se

 • LED-golvlampa MAULpirro dimbar, vit

  Dimbar arbets- och läslampa - LED-golvlampa MAULpirro Den minimalistiska och moderna golvlampa MAULpirro är utrustad med varmvita lysdioder som kan dämpas i fyra steg via en integrerad brytare. golvlampa är perfekt som läslampa bredvid soffan eller favoritfåtöljen, men också som en extra ljuskälla för hantverk eller hantverk. Tack vare det plana lamphuvud uppnås en god belysning av närområdet, vilket också kan justeras exakt tack vare det integrerade Flex-sortimentet. Den enkla designen av LED-golvlampa gör den också perfekt för nästan alla inredningsstil. Testningen enligt det tekniska säkerhetskonceptet Made by MAUL" säkerställer också att MAULpirro LED-golvlampa uppfyller alla lagliga krav och standarder.
  LED-golvlampa MAULpirro dimbar, vit »

  867 SEK

  Lamp24.se

 • MAUL Trendig skrivbordslampa Starlet - vit

  Energisparande skrivbordslampa Starlet Skrivbordslampan Starlet har en trendig optik, som gör den till en blickpunkt på skrivbordet. Lampan levereras inklusive en energisparande glödlampa, som garanterar en livslängd på 10 000 timmar. För en optimal punktriktning av ljuset, kan lampfoten vridas i 310° och böjas i 135°. Den robusta metallarmaturen och den stora lampfoten gör lampan stabil. Starlet är utrustad med en på- / av-knapp på kabeln.
  MAUL Trendig skrivbordslampa Starlet - vit »

  627 SEK

  Lamp24.se

 • LED-golvlampa MAULjaval med klämfot och dimmer

  Dimbar LED-golvlampa MAULjavar med klämfot Den moderna LED-golvlampa MAULjavar är perfekt för höjdjusterbara kontorsbord. Med sin stabila klämfot kan den monteras direkt på bordsskivan. En filtbeläggning på undersidan säkerställer att ytan är skyddad. Ljuset från den kraftfulla LED-kontorsarmaturen MAULjavar avges uppåt som rumsljus och samtidigt nedåt som arbetsbelysning. En kontinuerligt justerbar dimmer garanterar alltid optimal ljusstyrka. LED-lamporna avger ett universellt vitt ljus, vilket är perfekt för koncentrerat arbete. Det tekniska säkerhetskonceptet Made by MAUL" garanterar optimal produktsäkerhet. Här är det viktigt att se till att golvlampa alla krav i de senaste standarderna och lagarna och å andra sidan testas varje produkt flera gånger i det egna testlaboratoriet, till exempel för statik eller säkerheten för elektroniken.
  LED-golvlampa MAULjaval med klämfot och dimmer »

  8229 SEK

  Lamp24.se

 • MAUL LED-skrivbordslampa Optimus med lampfot

  LED-skrivbordslampa Optimus - individuellt justerbar ljusfärg Med möjligheten att steglöst ställa in färgtemperaturen mellan varmvitt 2 700 K och dagsljusvitt 6 200 efter behov och personliga preferenser, blir denna LED-skrivbordslampa Optimus Colour Vario en verklig höjdpunkt på varje skrivbord. Ljusfärgen har nämligen en avgörande påverkan på koncentrations- och prestandaförmågan hos människor. Medan människor kan koncentrera sig bättre och är mer alerta i dagsljusvitt ljus, skänker varmvitt ljus en känsla av lugn och avkoppling. Således är LED-bordslampan Optimus - vilket namnet antyder - den idealiska ljusspridaren för olika behov. Den praktiska minnesfunktionen sparar den inställda ljusfärgen, så att Optimus när den tänds nästa gång återigen lyser med den senast inställda ljusfärgen. Dessutom kan även ljusstyrkan på lampan justeras med hjälp av vridhjulet på sidan av den undre lamparmen. Den vrid- och böjbara lamparmen med dubbla leder möjliggör en mycket exakt inriktning av ljuset, på den punkt som ska belysas. Ytterligare kännemärken: - Tillverkad i Tyskland - designad och producerad i Tyskland - LED-lampornas livslängd: 50 000 timmar - stor belysningsradie och exakt positionering genom den långa lamparmen med dubbla leder och fjäderstöd.
  MAUL LED-skrivbordslampa Optimus med lampfot »

  7882 SEK

  Lamp24.se

 • MAUL Modern LED-skrivbordslampa SOLARIS

  Innovativ LED-bordslampa SOLARIS för en ljus arbetsplats Denna moderna LED-bordslampa kombinerar teknik med futuristisk design. En högpresterande lysdiod av den senaste generationen med mer än 30 000 timmars livslängd sprider ut dagsljusvitt ljus (6 500 K) med mer än 2 000 lux på 25 cm avstånd. För att åstadkomma detta kräver skrivbordslampan SOLARIS bara ca 9 W energi. Armen och lamphuvudet är tillverkade i eloxerat aluminium, lederna är i brottfast plast. Huvudet kan vridas 150° och lutas 55°, armen är höjdjusterbar mellan 25 och 62 cm. På den pulverlackerade metallfoten har ett skrivbordsvänligt underlägg fästs. Nätdelen och strömbrytaren är inbyggda i foten.
  MAUL Modern LED-skrivbordslampa SOLARIS »

  3339 SEK

  Lamp24.se

 • MAUL LED-bordslampa Atlantic med fot, svart

  LED-skrivbordslampa Atlantic för effektivt arbete vid skrivbordet Med 21 lysdioder (ca 8,5 W) i dagsljusvitt ger Atlantic balanserade belysningsförhållanden vid skrivbordsarbetet eller på kontoret. Atlantic är utrustad med en reflektor för optimalt ljusutbyte. Strömbrytaren sitter på lamphuvudet. Denna praktiska skrivbordslampa har en stabil fot med vikter.
  MAUL LED-bordslampa Atlantic med fot, svart »

  1736 SEK

  Lamp24.se

 • Golvlampa MAULfinja i matt svart

  Funktionell golvlampa MAULfinja med höjdjusterbar arm Den moderna och eleganta designen av den mattsvarta golvlampa MAULfinja är perfekt för kontor, ditt eget hem eller hotell. Den passar lika bra som arbetsplats och läslampa och kan därför användas både vid skrivbordet och precis intill min favoritfåtölj i vardagsrummet. Den stabila pelaren och armen är gjorda av robust stål, basen vägs med en insats. Detta säkerställer ett säkert stativ. lamphuvud kan lätt vridas 315 ° och lutas 80 °. För detta kan lamparm justeras i höjd, så att en total höjd på golvlampa MAULfinja på 121 cm nås till cm till 154: e Det betyder att ljuset hela tiden kan lysa i rätt vinkel. Lampan är enkel att använda med en på / av-brytare. Detta är anslutet till matningskabeln i en fördelaktig höjd. Det tekniska säkerhetskonceptet Made by Maul" säkerställer att MAULfinja golvlampa uppfyller gällande riktlinjer, lagar, förordningar och standarder. Varje armatur kontrolleras också flera gånger för att uppnå optimal funktionalitet.
  Golvlampa MAULfinja i matt svart »

  1001 SEK

  Lamp24.se

 • MAUL LED-bordslampa Atlantic med klämfot silver

  LED-skrivbordslampa Atlantic för effektivt arbete vid skrivbordet Med 21 lysdioder (ca 8,5 W) i dagsljusvitt ger Atlantic balanserade belysningsförhållanden vid skrivbordsarbetet eller på kontoret. Atlantic är utrustad med en reflektor för optimalt ljusutbyte. Strömbrytaren sitter på lamphuvudet. Denna praktiska skrivbordslampa fästs på bordsplattan med hjälp av en metallklämfot med skrivbordsvänligt underlägg (bordstjocklek max. 5,5 cm).
  MAUL LED-bordslampa Atlantic med klämfot silver »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • LED-skrivbordslampa MAULpearly colour vario

  Kraftfull LED-skrivbordslampa MAULpearly Color vario, dimbar MAULpearly färgvario LED-skrivbordslampa bordslampan är inte bara kraftfull utan också flexibel, för inte bara färgtemperaturen utan också ljusstyrkan kan ställas in i tre steg, beroende på tid på dagen, aktivitet eller sinnestillstånd. skrivbordslampa är utrustad med 8 varmvita lysdioder och 16 lysdioder i dagsljusets ljusa färg och kan lysa i följande färgtemperaturer: 3000 K, 5000 K eller 6500 K. Det flexibla området i gummiarmen av metall gör att ljuset kan justeras efter behov. Den viktade plastbotten, som är försedd med en möbelvänlig bas i botten, säkerställer god stabilitet. Med två knappar på lampstativet för enkel användning.
  LED-skrivbordslampa MAULpearly colour vario »

  707 SEK

  Lamp24.se

 • LED-bordslampa MAULgrace colour vario, dimbar

  Högkvalitativ LED-skrivbordslampa MAULcrace Färgvario, dimbar Med LED-skrivbordslampa MAULgrace kan belysningen på skrivbordet utformas på ett helt varierande sätt. Förutom de praktiska och omfattande justeringsalternativen för ljuset med hjälp av tre fogar, kan ljusfärgen också justeras kontinuerligt i intervallet 3000 till 6500 K och ljusstyrkan kan också dämpas i fyra steg. Den silver, ädla lampan kan flyttas inom en stor handlingsradie tack vare den långa dubbla armen, så att ljusstrålningen också är möjlig uppifrån utan skuggor. Den manövreras via en pekpanel på lamphuvud.
  LED-bordslampa MAULgrace colour vario, dimbar »

  2404 SEK

  Lamp24.se

 • LED-lupplampa MAULsource, vit, dimbar

  MAULsource dimbar LED-lupplampa Maul-källan är en lupplampa som säkerställer genom de ringformade lysdioderna i lamphuvud för en jämn och skugglös belysning. Tack vare den täckta parallellogramarmen är den robust och kan justeras flexibelt. För exakt arbete i verkstäder, kontor, laboratorier, medicinska praxis eller inom den privata sektorn ger det inte bara ljus utan förstorar det också med 1,75 gånger tack vare 3-diopterlinsen. LED-lamporna avger ljus i dagsljusets ljusa färg, vars ljusstyrka kan regleras av den integrerade dimmer . Den tredimensionellt justerbara lampan kan fixeras nästan var som helst tack vare klämfoten av plastbelagd metall med en klämbredd på upp till 6,3 cm.
  LED-lupplampa MAULsource, vit, dimbar »

  3072 SEK

  Lamp24.se

 • LED-bordslampa MAULrubia colour vario, dimbar

  Dimbar LED-bordslampa MAULrubia färgvario Den MAULrubia färg vario bordslampa är särskilt lämplig som en belysningsobjekt på skrivbordet på grund av sin höga kvalitet och elegant design. Belysningsstyrkan kan dämpas i fyra nivåer och färgtemperaturen kan bekvämt ställas in i två nivåer. Tack vare de varma vita och kalla vita inbyggda lysdioderna kan ljusfärgen anpassas till dina egna behov beroende på tid på dagen. Armaturen har en integrerad USB-port för laddning av tekniska enheter som smartphones. lamparm kan lutas 85 °. lamphuvud kan också vridas och lutas 180 ° så att flexibelt arbete är möjligt. Med det tekniska säkerhetskonceptet Made by MAUL utsätts armaturen för olika tester, vilket är en förutsättning för att artikeln ska ingå i sortimentet.
  LED-bordslampa MAULrubia colour vario, dimbar »

  1869 SEK

  Lamp24.se

 • LED-skrivbordslampa MAULseven med batteri, svart

  Batteridriven MAULseven LED-skrivbordslampa bordslampa för flexibel användning Den välformade, trådlösa LED-bordslampa MAULseven ger ljus på växlande platser: vid skrivbordet, på terrassen, i vardagsrummet, vid köksbordet eller på språng på hotellet eller i husbilen. Den kan vikas upp för att spara utrymme och passar därför också i fickan. Armaturen är utrustad med både varma vita lysdioder och lysdioder i dagsljusets ljusa färg, så att färgtemperaturen på ljuset kan ställas in i tre steg - 3000 K, 5000 K eller 6500 K - via pekfältet. Basen är utrustad med en skrivbordsvänlig kudde. Laddningen sker med den medföljande USB-kabeln (längd ca 94 cm) via mini-USB-anslutningen på fotsidan.
  LED-skrivbordslampa MAULseven med batteri, svart »

  599 SEK

  Lamp24.se

 • MAUL LED-Bordslampa Space dimbar

  Högkvalitativ LED-skrivbordslampa Utrymme i en elegant design Den elegant designade Space LED-skrivbordslampa består av en rund lampbas , två lätt konvext böjda lamparmar och ett ovalt lamphuvud. lamphuvud och de två armarna kan justeras individuellt så att ett perfekt ljusresultat kan uppnås för arbete. De enskilda funktionerna, till exempel 7-nivå dimbarhet och att tända och stänga av ljuset, kan väljas med hjälp av pekskärmen integrerad i lampans botten. Dessutom har bordslampa högpresterande SMD-lysdioder som lyser i idealisk ljusfärg universalvit (4 100 K) för arbete. Vid en arbetshöjd på 35 cm genereras en ljusstyrka på 2080 lux och 440 lumen . Lampans bas är utrustad med ett skrivbordsskydd på undersidan.
  MAUL LED-Bordslampa Space dimbar »

  2136 SEK

  Lamp24.se

 • MAUL LED-bordslampa Atlantic med klämfot, vit

  LED-skrivbordslampa Atlantic för effektivt arbete vid skrivbordet Med 21 lysdioder (ca 8,5 W) i dagsljusvitt ger Atlantic balanserade belysningsförhållanden vid skrivbordsarbetet eller på kontoret. Atlantic är utrustad med en reflektor för optimalt ljusutbyte. Strömbrytaren sitter på lamphuvudet. Denna praktiska skrivbordslampa fästs på bordsplattan med hjälp av en metallklämfot med skrivbordsvänligt underlägg (bordstjocklek max. 5,5 cm).
  MAUL LED-bordslampa Atlantic med klämfot, vit »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • MAUL Dimbar LED-lampa Work

  LED-lampa Work är steglöst dimbar för professionellt arbete LED-skrivbordslampan Work ger omfattande komfort: de tre LED-områden kan tändas och släckas separat och är steglöst dimbara. Med 84 högeffektslysdioder för ytmontering skapar den ljus som är idealiskt för arbete i labb, verkstäder, tekniska kontor och ateljéer. Samtidigt är de extremt energisnåla i driften, som är betydligt lägre än glödlampornas. Lamphuvudet kan vridas med 360° och är utrustat med en strömbrytare för alla tre områden som gör det bekvämt att tända och släcka de enstaka områden. LED-skrivbordslampan Work monteras med en klämfot i metall med en plastgjuten beläggning.
  MAUL Dimbar LED-lampa Work »

  3152 SEK

  Lamp24.se

 • MAUL LED-skrivbordslampa Optimus med klämfot

  LED-skrivbordslampa Optimus - individuellt justerbar ljusfärg Med möjligheten att steglöst ställa in färgtemperaturen mellan varmvitt 2 700 K och dagsljusvitt 6 200 efter behov och personliga preferenser, blir denna LED-skrivbordslampa Optimus Colour Vario en verklig höjdpunkt på varje skrivbord. Ljusfärgen har nämligen en avgörande påverkan på koncentrations- och prestandaförmågan hos människor. Medan människor kan koncentrera sig bättre och är mer alerta i dagsljusvitt ljus, ger varmvitt ljus en känsla av lugn och avkoppling. Således är LED-bordslampan Optimus - vilket namnet antyder - den idealiska ljusspridaren för olika behov. Den praktiska minnesfunktionen sparar den inställda ljusfärgen, så att Optimus när den tänds nästa gång återigen lyser med den senast inställda ljusfärgen. Dessutom kan även ljusstyrkan på lampan justeras med hjälp av vridhjulet på sidan av den undre lamparmen. Den vrid- och böjbara lamparmen med dubbla leder möjliggör en mycket exakt inriktning av ljuset, på den punkt som ska belysas. Ytterligare kännemärken: - Tillverkad i Tyskland - designad och producerad i Tyskland - LED-lampornas livslängd: 50 000 timmar - stor belysningsradie och exakt positionering genom den långa lamparmen med dubbla leder och fjäderstöd.
  MAUL LED-skrivbordslampa Optimus med klämfot »

  7079 SEK

  Lamp24.se

 • LED-bordslampa MAULjoy, grön

  Trendig LED-bordslampa MAULjoy LED-bordslampa MAULjoy trollar fram en färgstark accent på skrivbordet. Det är inte bara den perfekta ljuskällan för det privata kontoret utan skapar också verklig spänning i barn- och tonårsrummen. Genom den rörliga lamparm MAULjoy kan orienteras i vilken riktning som helst och ger exakt ljus där du behöver det. Strömställaren fästes på det vridbara och lutbara lamphuvud för bekväm användning. Den matta ytan, som är gummerad, ger den en särskilt modern touch. Med det tekniska säkerhetskonceptet Made by MAUL garanteras ljusets säkerhet. Detta beror på att det genomgår intensiva tester innan det ingår i produktsortimentet. MAUL-lampor uppfyller pålitligt de nödvändiga riktlinjerna, lagarna, förordningarna och standarderna.
  LED-bordslampa MAULjoy, grön »

  399 SEK

  Lamp24.se

 • MAUL LED-bordslampa Atlantic med fot, silver

  LED-skrivbordslampa Atlantic för effektivt arbete vid skrivbordet Med 21 lysdioder (ca 8,5 W) i dagsljusvitt ger Atlantic balanserade belysningsförhållanden vid skrivbordsarbetet eller på kontoret. Atlantic är utrustad med en reflektor för optimalt ljusutbyte. Strömbrytaren sitter på lamphuvudet. Denna praktiska skrivbordslampa har en stabil fot med vikter.
  MAUL LED-bordslampa Atlantic med fot, silver »

  1736 SEK

  Lamp24.se

 • LED-golvlampa MAULpirro dimbar, svart

  Dimbar arbets- och läslampa - LED-golvlampa MAULpirro Den minimalistiska och moderna golvlampa MAULpirro är utrustad med varmvita lysdioder som kan dämpas i fyra steg via en integrerad brytare. golvlampa är perfekt som läslampa bredvid soffan eller favoritfåtöljen, men också som en extra ljuskälla för hantverk eller hantverk. Tack vare det plana lamphuvud uppnås en god belysning av närområdet, vilket också kan justeras exakt tack vare det integrerade Flex-sortimentet. Den enkla designen av LED-golvlampa gör den också perfekt för nästan alla inredningsstil. Testningen enligt det tekniska säkerhetskonceptet Made by MAUL" säkerställer också att MAULpirro LED-golvlampa uppfyller alla lagliga krav och standarder.
  LED-golvlampa MAULpirro dimbar, svart »

  867 SEK

  Lamp24.se

 • MAUL Funktionell arbetsplatslampa ATELIER

  Funktionell arbetsplatslampa ATELIER för fastklämning Denna funktionella arbetsplatslampan lämpar sig perfekt för precisa arbeten i laboratorier, verkstäder och tekniska byråer. Den robusta metallarmen med 40 cm längd vardera kan vridas 360°. Arbetsplatslampan är utrustad med 3x 14 W lågenergiljuskällor i dagsljus (6 400 K) Fördelen av ljusrör är det höga ljusutbytet och korrekt färgåtergivning - ett viktigt kriterium i många samband. Lamphuvudet är utrustat med ett folierad parabolraster som möjliggör bländfritt arbete. Med klämfoten i metall med plastmantel kan lampan fästas bekvämt på en bordsplatta på maximal 6,5 cm tjocklek. Höjden i det normala arbetsläget är 40 cm.
  MAUL Funktionell arbetsplatslampa ATELIER »

  1869 SEK

  Lamp24.se

 • MAUL Energieffektiv LED-bordslampa Business

  En riktig klassiker! LED-skrivbordslampa Business i antracit Business är en skrivbordslampa med energieffektiva LED-lampor. Dessa har energibesparingar på upp till 80 procent jämfört med glödlampor och är extremt hållbara. Med en ljustemperatur på 4 000 Kelvin och en ljusstyrka på 560 lumen belyser de användningsområdet optimalt. De är byggda bakom en satinerad diffusorskiva och ger en bländfri och tydlig belysning av skrivbordet. Lampan har också ett variabelt stativ och kan optimalt anpassas till olika förhållanden. Strömbrytaren monteras direkt på lamphuvudet för att lätt kunna slå på och av. Business har även en klämfot för alternativ montering på kanten av ett bord, vilket är mycket praktiskt om det är dåligt med utrymmet på skrivbordet. - lamphuvudet kan roteras 160° och lutas 240°.
  MAUL Energieffektiv LED-bordslampa Business »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Bordslampa MAULfinja i matt svart

  Modern design och genomtänkt funktionalitet - bordslampa MAULfinja Den eleganta designen i matt svart gör MAULfinja bordslampa till en särskilt modern och elegant arbetsplatslampa. lamphuvud, som hålls vitt inuti för optimal användning av ljus, kan enkelt vridas 315 ° och lutas 80 °. Tillsammans med höjdjusterbarheten för lamparmen erbjuder MAULfinja ett individuellt belysningsalternativ som kan anpassas till arbetsförhållandena när som helst. När du använder en lampa med universellt vitt ljus skapas en harmonisk arbetsatmosfär tillsammans med det speciella utseendet. Tack vare säkerhetskonceptet Made by MAUL" uppfyller MAULfinja-armaturen alla nödvändiga riktlinjer, lagar och förordningar. Dessutom kontrolleras alla lampor minst två gånger och testas till exempel för statik och livslängd.
  Bordslampa MAULfinja i matt svart »

  799 SEK

  Lamp24.se

 • Maulstudy Klämlampa E27 Vit

  Bordslampa MAULstudy - framgångsrika designklassiker med övertygande pris-/prestandaförhållande. OBS! Vi beklagar att vi inte har hunnit översätta denna produkttext. Texten nedan är maskinöversatt från tyska.
  Maulstudy Klämlampa E27 Vit »

  242 SEK

  CDON

 • Maulantlantic 8203595 Led-Klämbelysning 9 W N/a Silver

  Observera, denna text är maskinöversatt. Ingen strömförbrukning i avstängt tillstånd. Under 2000 lux ljusstyrkan på 35 cm avstånd.
  Maulantlantic 8203595 Led-Klämbelysning 9 W N/a Silver »

  855 SEK

  CDON

Kolla också