Megaman - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Megaman R7s 118 mm LED-stavlampa 9W universalvit

  R7s 118mm 9W LED stavlampa, ljusfärg universell vit Den här LED-lampan har utvecklats speciellt för att ersätta de konventionella R7s halogenlampor med hög effekt som används i många halogenspotlights med ett energieffektivt alternativ. Retro-Fit LED-versionen kan användas direkt utan adapter. Till skillnad från halogenlampor genererar denna LED-stavlampa mycket lite värme. På grund av sitt höga kopplingsmotstånd är ljuskällan också mycket lämplig för utomhusstrålkastare som styrs med en rörelsesensor. Funktioner / Tekniska data: - Låg värmeutveckling jämfört med halogenlampor - Kan användas i temperaturintervallet -30 till +40 °C.
  Megaman R7s 118 mm LED-stavlampa 9W universalvit »

  144 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman Ld0425x1C700 Led Driver Konstantström 31 W .7 30 - 43 V/dc Inte Dimbar

  Konstant strömkälla för LED-belysning. OBS! Vi beklagar att vi inte har hunnit översätta denna produkttext. Texten nedan är maskinöversatt från tyska.
  Megaman Ld0425x1C700 Led Driver Konstantström 31 W .7 30 - 43 V/dc Inte Dimbar »

  207 SEK

  CDON

 • Megaman Rund LED-taklampa Renzo 39 cm, 4.000 K

  Diameter 39 cm - LED-taklampa Renzo med IP44 Den runda LED-taklampan Renzo har kapslingsklass IP44 så att den inte bara kan användas till inomhusbruk i badrum eller andra fuktiga rum, men även i skyddade utomhusområden. Den är utrustad med två kabelinföringar som ger möjlighet till genomgångsdragning och är lämplig till likström 180-250 V DC. LED-taklampan i stål och PMMA övertygar med sin höga kopplingskapacitet på upp till 1.000.000 cykler som gör den perfekt till att kombinera med en rörelsesensor.
  Megaman Rund LED-taklampa Renzo 39 cm, 4.000 K »

  634 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman LED-inbyggnadslampa Siena 95W, 2800 K

  LED-inbyggnadslampa Siena med hög färgåtergivning Förutom en särskilt naturlig färgeffekt har denna LED-inbyggnadslampa kapslingsklass IP44, så att den till och med kan installeras i fuktiga rum. Med den högkvalitativa aluminiumreflektorn och den integrerade, kraftfulla LED-lampan med diffusoröverdrag uppnår Siena ett rymligt, bländningsfritt och jämnt ljus.
  Megaman LED-inbyggnadslampa Siena 95W, 2800 K »

  478 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman LEDspotlight Marco för 3-fas skena silver 4 000 K

  LED-spotlight Marco för 3-fas strömskena med Dual Beam-teknik Den här långlivade och energieffektiva LED-spotlighten för användning i en högspännings, 3-fas strömskena är utformad med en väldigt tidlös design. Spotlighten kan roteras 330° och vridas 90° och är speciell på det sättet att den har två strålvinklar. Tack vare Dual Beam-tekniken är det lätt att ändra strålvinkeln. Strålvinkel kan ändras från 25° till 45° genom att trycka på spotlightens främre glas.
  Megaman LEDspotlight Marco för 3-fas skena silver 4 000 K »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman LED-inbyggnadsspotlight Rico 6,5 W i borstat stål

  Rund LED-inbyggnadsspotlight Rico med litet inbyggnadsdjup LED-inbyggnadsspotlight Rico är bara 3 cm djup och passar med en standarddiameter på 6,8 cm i förborrade hål. Detta gör det enkelt att byta ut befintliga spots. Spotlightens utseende liknar en halogenlampa. Inbyggnadsspotlighten i pressgjuten aluminium är svängbar med 30° och avger varmvitt ljus på 2.800 K som övertygar med ett gott färgåtergivningsindex med RA95, eftersom färgerna återges på ett naturligt och briljant sätt. För att ansluta inbyggnadsspotlighten behövs det ett LED-drivdon som finns under Tillbehör.
  Megaman LED-inbyggnadsspotlight Rico 6,5 W i borstat stål »

  333 SEK

  Lamp24.se

 • 556 SEK

  Lamp24.se

 • 222 SEK

  Lamp24.se

 • 478 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman LEDdrivare för PUCK och RICO HR 21W U-DIM

  LED-drivare U-DIM max. 21W för LED- reflektor Puck Hybrid Denna LED-drivare är lämplig för anslutning av upp till tre Puck Hybrid LED-reflektorer. Tack vare U-DIM-tekniken från Megaman kan denna LED-drivare användas för att dimma varje LED-flimmerfri och med nästan varje dimmer , oavsett om det är en framkant eller bakkant. U-DIM arbetar med 95% av de dimmer som finns på marknaden. Tekniska data / funktioner: - max 21 W. - Ingångsspänning 220-240 V.
  Megaman LEDdrivare för PUCK och RICO HR 21W U-DIM »

  222 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman ingenium® Gateway ZigBee 3.0

  ingenium® ZB Gateway ZigBee® 3.0 - i hjärtat av den smarta controller Ingenium® ZB Gateway skapar anslutningen mellan ingenium® ZB-komponenterna och nätverket eller WLAN-routern och är därför det viktigaste elementet för att implementera intelligent ljusstyrning i dina egna fyra väggar. Det är den centrala kommunikationsbryggan och ansluter och styr alla kompatibla enheter. Gateway möjliggör kontroll via iZB-appen via smartphone eller surfplatta. Gatewayen kan ansluta upp till 150 kompatibla smarta enheter och bygga en skalbar och stor täckning i nätverket. Med lokal användning kan enheterna styras utan en aktiv anslutning i WLAN-nätverket, men om du vill ha tillgång till dem från en annan plats är en installation och anslutning till och till Internet nödvändig. Specialfunktioner / kompatibilitet: - Kompatibel med alla standardprodukter från ingenium® ZB och produkter med trådlös ZigBee 3.0-standard - Kompatibel med röstassistenter som Amazon Alexa eller Google Home - ZigBee 3.0 radioprotokoll - kan hantera upp till 150 enheter samtidigt - Säker fjärråtkomst möjlig - Maximalt 10 regelinställningar och maximalt 16 grupp- och sceninställningar möjliga - Spänning 100-240V AC / 50Hz - Driftspänning 5V DC / 1.0A - inkl.
  Megaman ingenium® Gateway ZigBee 3.0 »

  556 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman Renzo+ LEDvägglampa ColorSelect HF-sensor

  Hållbar LED-vägglampa Renzo+ med högfrekvenssensor Renzo+ väggarmatur är idealisk för trapphus eller korridorer där permanent belysning inte behövs. Tack vare den integrerade rörelsesensorn slås den bara på när rörelse upptäcks. Detta möjliggör säkra rörelser och garanterar ett energisnålt belysningskoncept. Eftersom armaturen lämpar sig för genomgående kabeldragning kan flera armaturer kopplas samman och ge ett effektivt belysningsresultat även i långa korridorer. Förutom sensorn finns det ytterligare en förbättring: Du kan välja mellan varmvitt och universellt vitt ljus, vilket gör att Renzo+ kan anpassas optimalt till de rumsliga kraven. Ljusfärgen väljs direkt i armaturen under installationen. - Sensorns detektionsområde för takmontering: Ø 10 m vid en maximal monteringshöjd på 6 m. - Sensorns räckvidd för väggmontering: max. 9 m, rekommenderad monteringshöjd 2 m. - Färgtemperatur kan väljas: varmvitt 3 000 K (1 300 lm) eller universalvitt 4 000 K (1 400 lm).
  Megaman Renzo+ LEDvägglampa ColorSelect HF-sensor »

  812 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman LED-inbyggnadsspotlight Rico, dim to warm, vit

  Rico - en LED-inbyggnadsspotlight med varierande ljusfärg Med hjälp av dim-to-warm-teknologin kan lampan skapa en fin ljusatmosfär, eftersom ljusfärgen ändras vid dimring från varmvit (2.800 K) till extra varmvit (1.800 K) så att den glödlampsliknande dimkurvan garanterar ett mycket mysigt ljus. För att ansluta LED-inbyggnadsspotlighten till elnätet med 230 V krävs ett drivdon. Under Tillbehör finns ett passande drivdon som kan köpas till. LED-inbyggnadsspotlight Rico är tillverkad i pressgjuten aluminium och lamphuvudet är svängbar med 30°. Lampans utseende liknar en halogenspotlight. LED-spotlighten kan enkelt ersätta befintliga halogenspotlights, i och med att den passar förborrade standardhål på 6,8 cm och har ett inbyggnadsdjup på 3 cm.
  Megaman LED-inbyggnadsspotlight Rico, dim to warm, vit »

  366 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman LEDspot MarcoMini 3-fas skena vit 2800 K

  LED-spotlight Marco Mini med dubbla strålningsfunktioner för 3-fas skena Ett enkelt och modernt utseende samt variabel justerbar belysning kännetecknar denna LED-spotlight Marco Mini, som var designad för användning i ett 3-fas skena och kan användas både i kommersiella områden och i privata vardagsrum. Förutom att den kan vridas 330 ° och svängas 90 °, är LED-spotlight utrustad med den nya dubbla stråltekniken. Detta gör att strålningsvinkeln kan justeras så att belysningen kan anpassas till respektive förhållanden och önskemål. Strålvinkeln kan minskas från 36 ° till 24 ° genom att helt enkelt trycka på det främre glaset på platsen.
  Megaman LEDspot MarcoMini 3-fas skena vit 2800 K »

  499 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman Dino Farm LED-våtrumslampa 162 cm 53 W

  LED-fuktighetsskyddande armatur Dino 2 FARM - den speciella armaturen för djurstallar Dino 2 Farm LED fuktskyddad armatur är speciellt utformad för användning i stallar och jordbruksbyggnader. Det är ammoniakbeständigt och tål effekterna av aggressiv stallluft. Dessutom kan det rengöras med en högtrycksstråle på ett minsta rengöringsavstånd på 5 cm. IP66 innebär att den är perfekt lämpad för utomhusbruk och skyddad mot damm och vatten. Ett högkvalitativt och flimmerfritt ljus med universell vit färgtemperatur avges diffust genom armaturens hölje. Detta sker i en vinkel på 330°. Tack vare Easy Connect-systemet går monteringen snabbt och enkelt.
  Megaman Dino Farm LED-våtrumslampa 162 cm 53 W »

  1224 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman ingenium® magnetsensor, kontaktbrytare

  ingenium® ZB magnetisk sensor med kontaktplatta i tunn design Ingenium® ZB magnetisk sensor kan reagera när dörrar, fönster, skåp eller till och med lådor öppnas. På grund av dess trådlösa installation, vilket är möjligt på grund av batteridrift, kan den fästas i nästan vilken position som helst. Du kan välja mellan olika varianter av inställningen. Du kan till exempel beordra sensorn att tända lampan när dörren öppnas. Eller så skickar det bara ett pushmeddelande till önskad smartphone så snart ett fönster, dörr eller liknande öppnas. Båda varianterna är också möjliga samtidigt. Om du vill skapa mer komfort via sensorn kan du också konfigurera scener, till exempel så att lampor eller enheter tänds så fort du går in i ett rum. På grund av de alternativa och enkla användningsområdena är magnetsensorn en praktisk och säker komponent för ditt eget ingenium® ZB smarta hemsystem och kan enkelt styras via iZB-appen och integreras i systemet med hjälp av lämplig gateway (se tillbehör). Specialfunktioner / kompatibilitet: - styrbar från iOS / Android enheter med app via gateway eller ingenium® ZB - Kompatibel med enheter och system med ZigBee 3.
  Megaman ingenium® magnetsensor, kontaktbrytare »

  277 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman LEDspotlight Marco 3-fas skena svart 4 000 K

  LED-spotlight Marco för 3-fas strömskena med Dual Beam-teknik Den här långlivade och energieffektiva LED-spotlighten för användning i en högspännings, 3-fas strömskena är utformad med en väldigt tidlös design. Spotlighten kan roteras 330° och vridas 90° och är speciell på det sättet att den har två strålvinklar. Tack vare Dual Beam-tekniken är det lätt att ändra strålvinkeln. Strålvinkel kan ändras från 25° till 45° genom att trycka på spotlightens främre glas.
  Megaman LEDspotlight Marco 3-fas skena svart 4 000 K »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman LED-spotlight till hallen Luster med 12 000 lumen

  Kraftfull LED-spotlight till hallen lyktstrålkastare Luster LED-spotlight till hallen uppnår ett enormt ljusflöde på 12 000 lumen , vilket gör den perfekt för belysning av stora lager eller försäljningsområden. Den är utrustad med en högkvalitativ reflektor med en integrerad högpresterande LED och ger omfattande ljus. Ett annat plus: tack vare IP65 kapslingsklass, är värmaren skyddas mot damm och vattenstrålar.
  Megaman LED-spotlight till hallen Luster med 12 000 lumen »

  4429 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman Fonda+ LED-vägglampa, MultiLumen, vit

  LED-vägglampa Fonda+ med tre nivåer av justerbar ljusstyrka, lämplig för utomhusbruk LED-vägglampan Fonda+ har en ganska ospectakulär och enkel design. I rund, platt form känns den lika bekväm på väggar som på tak. Å andra sidan övertygar den funktionellt. Den har en multilumen"-funktion som gör att ljusstyrkan kan justeras i tre steg. Dessutom är plasten som armaturen är tillverkad av extremt robust, korrosionsfri, UV-beständig och har en slagtålighetsklass IK10. Tack vare IP66 kan den användas i fuktiga rum och är skyddad mot vattenstrålar och damm. Användningsområden kan till exempel vara korridorer, trapphus eller sanitetsrum. Fonda+ har två centrala kabelgenomföringar för genomgående kabeldragning och tre laterala kabelgenomföringar för ytmontering. - Ljusstyrka justerbar i tre steg (i armaturhuset): 22W / 15W / 10W - 2 000 lm / 1 500 lm / 1 000 lm - Färgkonsistens SDCM - Hög ljuskvalitet, flimmerfri ( - lämplig för genomgående kabeldragning - lämplig för likspänning - Strålningsvinkel 110 - Kan utökas med en nödströmsmodul och en HF-rörelsesensor.
  Megaman Fonda+ LED-vägglampa, MultiLumen, vit »

  745 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman ingenium® brytmodul 300 W

  ingenium® ZB-omkopplingsmodul 300 W Ingenium® ZB Main Switch-modulen hjälper till att trådlöst styra på / av-funktionen för befintliga standard-lysdioder och ger därmed möjligheten att nätverka ditt eget hem. Kopplingsmodulen har också möjlighet till intelligent planering av automatisk in- och avstängning, vilket sparar energi. Modulen är kompakt i storlek, vilket gör det enkelt att installera bakom en väggbrytare. Tack vare 3-trådsanslutningen passar switchmodulen till de flesta befintliga kretsar. Det tillåter också parning eller fabriksåterställning med strömbrytaren.
  Megaman ingenium® brytmodul 300 W »

  411 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman Ljusstark utomhus LED-spot Ensio

  Kraftfull LED-utomhusstrålkastare Ensio med bländningsfritt ljus Ensio LED-utomhusstrålkastare är den perfekta lösningen för utomhus- och strålkastarapplikationer, som affischreklam, säkerhetszoner eller områdesbelysning. De effektiva, modulära LED-reflektorerna ersätter konventionella 400 watt metallhalogenlampor. Ljuset kan riktas genom svängområdet 90 grader. Tack vare LED-kortens speciella lamelloptik är det mindre bländning och ljuset styrs optimalt. drivare för LED-utomhusstrålkastaren Ensio är integrerad i armaturen och den externa kabelanslutningsboxen möjliggör snabb och enkel installation. Tack vare IP66- kapslingsklass är LED-spotlight mycket väderbeständig och med IK08 erbjuder den också skydd mot vandalism. Ensio är utformad för omgivningstemperaturer mellan -30 och +50 grader.
  Megaman Ljusstark utomhus LED-spot Ensio »

  8016 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman LED-inbyggnadsspotlight Rico, dim to warm, stål

  Rico - en LED-inbyggnadsspotlight med varierande ljusfärg Med hjälp av dim-to-warm-teknologin kan lampan skapa en fin ljusatmosfär, eftersom ljusfärgen ändras vid dimring från varmvit (2.800 K) till extra varmvit (1.800 K) så att den glödlampsliknande dimkurvan garanterar ett mycket mysigt ljus. För att ansluta LED-inbyggnadsspotlighten till elnätet med 230 V krävs ett drivdon. Under Tillbehör finns ett passande drivdon som kan köpas till. LED-inbyggnadsspotlight Rico är tillverkad i pressgjuten aluminium och lamphuvudet är svängbar med 30°. Lampans utseende liknar en halogenspotlight. LED-spotlighten kan enkelt ersätta befintliga halogenspotlights, i och med att den passar förborrade standardhål på 6,8 cm och har ett inbyggnadsdjup på 3 cm.
  Megaman LED-inbyggnadsspotlight Rico, dim to warm, stål »

  366 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman Renzo - rund LED-taklampa IP44, universalvit

  Robust LED-taklampa Renzo i vit, 10,5 W Med LED-taklampa Renzo kan man belysa alla möjliga inomhusområden och tack vare kapslingsklass IP44 även utomhusområden. Den kan monteras både i taket och på väggen, är utrustad med två kabelinföringar som ger möjlighet till genomgångsdragning och är lämplig till likström 180-250 V DC. Tack vare den höga kopplingskapaciteten på upp till 1.000.000 cykler är lampan perfekt till att kombineras med en rörelsesensor. Den robusta LED-taklampans fäste är tillverkat av stål och skyddet av PMMA.
  Megaman Renzo - rund LED-taklampa IP44, universalvit »

  522 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman Kopplingsfast LED-taklampa Renzo, 22 W, 4000 K

  Enhetlig belysning med Renzo LED-taklampa Renzo LED-taklampa kombinerar många fördelar: tack vare kapslingsklass IP44 kan ljuset användas både inomhus och utomhus. Medan lampans stativ är gjord av robust stål valdes PMMA för locket som är lätt att rengöra. Med en förväntad livslängd på cirka 50 000 brinntimmar och förväntade 1 000 000 omkopplingscykler kan Renzo LED-taklampa enkelt styras via en rörelsesensor. En annan fördel är att den vita lampan också kan drivas med 180-250 V likström. LED-armaturen kan monteras flexibelt på vägg eller tak och är lämplig för genomkoppling.
  Megaman Kopplingsfast LED-taklampa Renzo, 22 W, 4000 K »

  889 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman LEDspotlight MarcoMini 3-fas skena svart 2800 K

  LED-spotlight Marco Mini med dubbla strålningsfunktioner för 3-fas skena Ett enkelt och modernt utseende samt variabel justerbar belysning kännetecknar denna LED-spotlight Marco Mini, som var designad för användning i ett 3-fas skena och kan användas både i kommersiella områden och i privata vardagsrum. Förutom att den kan vridas 330 ° och svängas 90 °, är LED-spotlight utrustad med den nya dubbla stråltekniken. Detta gör att strålningsvinkeln kan justeras så att belysningen kan anpassas till respektive förhållanden och önskemål. Strålvinkeln kan minskas från 36 ° till 24 ° genom att helt enkelt trycka på det främre glaset på platsen.
  Megaman LEDspotlight MarcoMini 3-fas skena svart 2800 K »

  499 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman LEDspotlight Marco -fas skena svart 3 000 K

  LED-spotlight Marco för 3-fas strömskena med Dual Beam-teknik Den här långlivade och energieffektiva LED-spotlighten för användning i en högspännings, 3-fas strömskena är utformad med en väldigt tidlös design. Spotlighten kan roteras 330° och vridas 90° och är speciell på det sättet att den har två strålvinklar. Tack vare Dual Beam-tekniken är det lätt att ändra strålvinkeln. Strålvinkel kan ändras från 25° till 45° genom att trycka på spotlightens främre glas.
  Megaman LEDspotlight Marco -fas skena svart 3 000 K »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman Dino Farm LED-våtrumslampa 132 cm 36 W

  LED-fuktighetsskyddande armatur Dino 2 FARM - den speciella armaturen för djurstallar Dino 2 Farm LED fuktskyddad armatur är speciellt utformad för användning i stallar och jordbruksbyggnader. Det är ammoniakbeständigt och tål effekterna av aggressiv stallluft. Dessutom kan det rengöras med en högtrycksstråle på ett minsta rengöringsavstånd på 5 cm. IP66 innebär att den är perfekt lämpad för utomhusbruk och skyddad mot damm och vatten. Ett högkvalitativt och flimmerfritt ljus med universell vit färgtemperatur avges diffust genom armaturens hölje. Detta sker i en vinkel på 330°. Tack vare Easy Connect-systemet går monteringen snabbt och enkelt.
  Megaman Dino Farm LED-våtrumslampa 132 cm 36 W »

  1112 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman LED-inbyggnadslampa Siena 2800 K

  Lysande färgåtergivning av Ra92 med LED-inbyggnadslampa Siena LED-inbyggnadslampa Siena övertygar på många sätt, men Ra92s höga färgåtergivning är höjdpunkten. Färgeffekten i ljuset är väldigt naturlig så att LED-inbyggnadslampa Siena kan användas överallt där bra färgåtergivning är viktig, såsom butiker, hår eller kosmetiska studior. Trots sin kompakta storlek överraskar armaturen med kraftiga 1400 lumen. Installationen kan utföras snabbt tack vare de integrerade fjäderklämmorna, och på grund av den låga värmeproduktionen är Siena LED-inbyggnadslampa också lämplig för installation i trånga utrymmen. Det bländfria ljuset är jämnt utspritt och har en strålningsvinkel på 90 grader.
  Megaman LED-inbyggnadslampa Siena 2800 K »

  556 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman Spotlight Mora GU10 för 3fas-skena, vit

  Spotlight Mora för 3-fasiga skensystem och GU10-glödlampor Spotlightlampan Mora är utrustad med en universell adapter för 3-fas-skenan. Om den utrustas med en GU10-LED-glödlampa (ingår ej) kan ljusfärgen väljas fritt och när som helst ändras genom att lampan byts ut. Oavsett om det är för att belysa en butik, olika områden i ett hotell eller en restaurangverksamhet, eller vardagsrummet eller hallen i en privat bostad, så kan spotlighten integreras i ett befintligt skensystem i alla dessa områden. Spothuvudets inställning kan genom dess 330° vridning och 90° svängning varieras.
  Megaman Spotlight Mora GU10 för 3fas-skena, vit »

  255 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman LED-inbyggnadslampa Estela med låg bländning

  LED-inbyggnadslampa Estela ger riktat, bländningsfritt arbetsbelysning LED-inbyggnadslampa Estela sätter nya standarder när det gäller kontorsbelysning tack vare de inbyggda reflektorerna. Dessa minskar direkt bländning till ett minimum och säkerställer optimal, riktad ljusstyrning. Bländningsvärdet för UGR lika med 19 och ett universellt vitt ljus med 4000 Kelvin skapar en trevlig arbetsmiljö. Strålvinkeln på 90 grader leder ljuset till den punkt på arbetsytan där det behövs mest. LED-inbyggnadslampa Estela är ett ljust alternativ till de diffusa LED-panelerna eller lamporna med lysrör. Eftersom drivare redan är fast integrerad i armaturen kan Estela-armaturen sättas in i taket snabbt och enkelt.
  Megaman LED-inbyggnadslampa Estela med låg bländning »

  277 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman HFsensormodul till Fonda+/Renzo+-serien

  HF-sensormodul för eftermontering i Fonda + och Renzo + -serien Rätt HF-sensormodul för eftermontering i Fonda + och Renzo + -serien med kontakter. Sensorn tänder bara ljuset när det behövs och hjälper därmed till att spara energi. Driftstemperaturområdet för Renzo är -20 ° C till +45 ° C och för Fonda är det -20 ° C till +50 ° C.
  Megaman HFsensormodul till Fonda+/Renzo+-serien »

  333 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman ingenium®ZB LED-lampa E27 9 W 2700 K dim

  Dimbar LED-lampa ingenium® ZB i klassisk form E27 LED-lampan från Megaman är en klassisk opalvit lampa från Smart Home-serien ingenium® ZB med inbyggd iZB-teknik (ZigBee® 3.0). Den kan skapa smart ljusstyrning från nya, men även befintliga belysningssystem och armaturer, utan att något behöver bytas ut. Kombinationen och kompatibiliteten med många andra ZigBee® 3.0-belysningskontroller gör den till en flexibel komponent som inte kräver ett enhetligt system. Ljusarmaturerna kan också styras via röstassistenter som Amazon Echo. Med hjälp av en lämplig gateway (se tillbehör) och dess anslutning till WLAN-routern kan upp till 50 enheter eller lampor styras och integreras samtidigt. Det är inte svårt att koppla ihop de enskilda komponenterna. När det här steget har slutförts kan de integrerade armaturerna enkelt styras via den kostnadsfria iZB-appen med en smartphone eller surfplatta. Denna integration öppnar också upp ytterligare möjligheter, t.ex. att skapa scener eller planer som är anpassade till tiden på dygnet. De som vill ha det lite enklare kan också helt enkelt använda iZB-fjärrkontrollen som en fristående lösning. (se Tillbehör) Tekniska data: - Varmvitt ljus (2 700 K) - dimbar Speciella egenskaper/kompatibilitet: - kan styras med iZB-fjärrkontrollen - Kan styras med lämplig, kostnadsfri iZB-app (Android från version 4, iOS från version 8). - kompatibel med många andra ZigBee® 3.0-belysningsstyrningar (t.ex. Philips Hue, Osram Lightify) - kompatibel med röststyrning som Amazon Echo+ och Google Assistant - dimbar endast med Ingenium® ZigBee Intelligent ljusstyrning kräver alltid att en lämplig gateway integreras i WLAN-nätverket. ZigBee-gateways finns redan inbyggda i vissa WLAN-routrar eller röststyrningar. Om alla komponenter är kopplade till WLAN-nätet via gatewayen kan styrning via Internet även ske under resan.
  Megaman ingenium®ZB LED-lampa E27 9 W 2700 K dim »

  222 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman LEDspotlight MarcoMini 3-fas skena silver 4000 K

  LED-spotlight Marco Mini med dubbla strålningsfunktioner för 3-fas skena Ett enkelt och modernt utseende samt variabel justerbar belysning kännetecknar denna LED-spotlight Marco Mini, som var designad för användning i ett 3-fas skena och kan användas både i kommersiella områden och i privata vardagsrum. Förutom att den kan vridas 330 ° och svängas 90 °, är LED-spotlight utrustad med den nya dubbla stråltekniken. Detta gör att strålningsvinkeln kan justeras så att belysningen kan anpassas till respektive förhållanden och önskemål. Strålvinkeln kan minskas från 36 ° till 24 ° genom att helt enkelt trycka på det främre glaset på platsen.
  Megaman LEDspotlight MarcoMini 3-fas skena silver 4000 K »

  499 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman Effektstark LED-spotlight till hallen Luster 65 W

  Effektstark LED-spotlight till hallen Luster med aluminiumreflektor Med en aluminiumreflektor av hög kvalitet och en LED-lampa med hög effekt ger denna LED-spotlight till hallen en ljus och täckande belysning av lagerhallar eller stora försäljningsområden. Tack vare IP65 är den skyddad mot stänkvatten och damm.
  Megaman Effektstark LED-spotlight till hallen Luster 65 W »

  3773 SEK

  Lamp24.se

 • 411 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman Ljus LED-taklampa Renzo, 315 W, 3000 K

  Motståndskraftig mot växling och ljus: LED-taklampa Renzo Renzo LED-taklampa av stål och med PMMA-skydd kan också användas som vägglampa om det behövs, utan att förlora kapslingsklass IP44. Genom kablar är det enkelt att implementera tack vare två kabelinföringar. Elektroniken i Renzo LED-taklampa är till och med konstruerad för en direkt spänning på 180-250 DC. Med cirka 1 000 000 förväntade omkopplingscykler är taklampa mycket motståndskraftig mot omkoppling och lämpar sig för drift via en rörelsedetektor.
  Megaman Ljus LED-taklampa Renzo, 315 W, 3000 K »

  1112 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman Fonda+ LED-vägglampa, MultiLumen, silver

  LED-vägglampa Fonda+ med tre nivåer av justerbar ljusstyrka, lämplig för utomhusbruk LED-vägglampan Fonda+ har en ganska ospectakulär och enkel design. I rund, platt form känns den lika bekväm på väggar som på tak. Å andra sidan övertygar den funktionellt. Den har en multilumen"-funktion som gör att ljusstyrkan kan justeras i tre steg. Dessutom är plasten som armaturen är tillverkad av extremt robust, korrosionsfri, UV-beständig och har en slagtålighetsklass IK10. Tack vare IP66 kan den användas i fuktiga rum och är skyddad mot vattenstrålar och damm. Användningsområden kan till exempel vara korridorer, trapphus eller sanitetsrum. Fonda+ har två centrala kabelgenomföringar för genomgående kabeldragning och tre laterala kabelgenomföringar för ytmontering. - Ljusstyrka justerbar i tre steg (i armaturhuset): 22W / 15W / 10W - 2 000 lm / 1 500 lm / 1 000 lm - Färgkonsistens SDCM - Hög ljuskvalitet, flimmerfri ( - lämplig för genomgående kabeldragning - lämplig för likspänning - Strålningsvinkel 110 - Kan utökas med en nödströmsmodul och en HF-rörelsesensor.
  Megaman Fonda+ LED-vägglampa, MultiLumen, silver »

  745 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman Spotlight Mora GU10 för 3fas-skena, svart

  Spotlight Mora för 3-fasiga skensystem och GU10-glödlampor Spotlightlampan Mora är utrustad med en universell adapter för 3-fas-skenan. Om den utrustas med en GU10-LED-glödlampa (ingår ej) kan ljusfärgen väljas fritt och när som helst ändras genom att lampan byts ut. Oavsett om det är för att belysa en butik, olika områden i ett hotell eller en restaurangverksamhet, eller vardagsrummet eller hallen i en privat bostad, så kan spotlighten integreras i ett befintligt skensystem i alla dessa områden. Spothuvudets inställning kan genom dess 330° vridning och 90° svängning varieras.
  Megaman Spotlight Mora GU10 för 3fas-skena, svart »

  255 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman Ljus LED-taklampa Renzo, 315 W, 4000 K

  Motståndskraftig mot växling och ljus: LED-taklampa Renzo Renzo LED-taklampa av stål och med PMMA-skydd kan också användas som vägglampa om det behövs, utan att förlora kapslingsklass IP44. Genom kablar är det enkelt att implementera tack vare två kabelinföringar. Elektroniken i Renzo LED-taklampa är till och med konstruerad för en direkt spänning på 180-250 DC. Med cirka 1 000 000 förväntade omkopplingscykler är taklampa mycket motståndskraftig mot omkoppling och lämpar sig för drift via en rörelsedetektor.
  Megaman Ljus LED-taklampa Renzo, 315 W, 4000 K »

  1112 SEK

  Lamp24.se

 • Megaman Tott XL LED-spotlight, 85 W, IP65, 4000 K

  Kraftfull LED-utomhusstrålkastare Tott XL, kan svängas genom 160 ° och är mycket robust LED-utomhusstrålkastaren Tott XL är tillverkad av slagtålig, korrosionsbeständig polykarbonat i svart. Strålkastaren fästs på väggen med fästet. Monteringsfästet tillåter en vridning på 160 °, varigenom en optimal ljusinriktning uppnås. Eftersom säkerhetsglaset är något matt, avges ett bländningsfritt ljus. Den breda ljusfördelningen sker i en vinkel på 100 °. Dessutom är strålkastaren idealiskt utrustad för utomhusbruk och kan användas i offentliga och kommersiella / industriella områden. Den är skyddad mot damm och vattenstrålar med IP65, den är också UV- och saltvattenresistent, så ingenting står i vägen för användning nära kusten.
  Megaman Tott XL LED-spotlight, 85 W, IP65, 4000 K »

  1558 SEK

  Lamp24.se

Kolla också