Menu - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Menu Torso LED-bordslampa, /vit, 37 cm

  Vit LED-bordslampa Torso - ett harmoniskt tillbehör av keramik och tyg Torso handlar om kombinationen av lätta, naturliga material. Botten på bordslampa , designad som ett glödande kärl, är gjord av vit keramik, vars yta inte är glaserad och därför verkar matt. Ovan är en skärm som tar formen av en platt avkortad kon. Här används vitt linnetyg, vars struktur är särskilt tydlig vid drift. Ljuseffekten på lampan som ska användas kan regleras i tre steg via den mässingsfärgade pekdämparen på skärmens överkant.
  Menu Torso LED-bordslampa, /vit, 37 cm »

  3785 SEK

  Lamp24.se

 • Menu TR Bulb Table/Wall Lamp Grey Marble

  TR Bulb är en serie lampor från Menu, formgiven av Tim Rundle. Serien är inspirerad av den moderna nomaden – vi människor byter ofta både bostad och miljö vilket kräver att våra tillhörigheter lätt kan packas upp och ned. Alla lampor i serien kan lätt monteras ihop och kopplas in utan bestyr. TR Bulb Table/Wall går lika bra att använda som bordslampa som vägglampa. Tillverkade i opalglas och finns i flera utföranden.
  Menu TR Bulb Table/Wall Lamp Grey Marble »

  2695 SEK

  Lannamobler.se

 • Menu Cast LED-hänglampa i svart, Shape 3

  Svart LED-upphängningslampa Gjuten med en långsträckt skärm i form av en flaska Den lilla LED-hänglampan Cast är en blickfång ovanför ett litet sidobord på grund av dess skuggdesign eller när den lyser upp en disk eller ett stort bord när den hängs i flera kopior med samma eller olika nyansformer. Den svarta designade lampan i aluminium passar både i det privata området och i cateringfaciliteterna. Cast lamp-serien designades av Thomas Chung och Jordan Murphy. De två formgivarna från Toronto / Kanada inspirerades av gamla lodviktar för att designa belysningsserien, eftersom de har använts av murare och snickare sedan antika Egypten.
  Menu Cast LED-hänglampa i svart, Shape 3 »

  1113 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Carrie LED-dekorbelysning, kan laddas, svart

  Carrie bärbar LED-bordslampa med USB-port och dimmer Carrie LED-dekorbelysning består av en sfärisk lampskärm och ett fäste som bildas i en båge ovanför lampan. Lampskärmen är gjord av handblåst opalglas, som fungerar som en underbar diffusor och fördelar ljuset jämnt och bländfritt i alla riktningar. stativ med fäste var gjord av belagt stål och är tack vare sin design idealisk för transport. Lampan har ett integrerat uppladdningsbart batteri som kan ge upp till 10 timmars ljus (beroende på ljusstyrkan under användning). Batteriet kan laddas med den medföljande USB-laddningskabeln. Inuti lampskärmen finns lysdioder som kan dämpas i tre steg med ett knapptryck. Således är detta lilla LED-ljus inte bara funktionsorienterat utan ger också omgivningen varmt och lugnande ljus. De danska formgivarna Jonas Bjerre-Poulsen och Kasper Rønn kombinerar modern, minimalistisk design och den typiska danska hygge" -atmosfären. Inspirerad av denna typ av mysighet har Norm Architects skapat en lampa som förkroppsligar exakt dessa värden och samtidigt kan integreras sömlöst i en modern interiör. Resultatet av deras högkvalitativa arbete är en ljuskälla som är mångsidig och samtidigt som estetik och komfort smälter samman.
  Menu Carrie LED-dekorbelysning, kan laddas, svart »

  1892 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Leonard hänglampa av massiv mässing

  Mässing upphängningslampa Leonard Chandelier Uttrycksfullt och minimalistiskt - två motsatser som inte utesluter varandra med denna lampa. Pendellampan Leonard Chandelier får poäng med sin intressanta färgkombination och valet av högkvalitativa material. stativ är gjord av massiv, matt polerad mässing. Textilkabeln och uttagen hålls i klassiskt svart, vilket är en fin färgkontrast till den ädla mässingen. De fem E27-ljuskällorna syns tydligt från alla håll, eftersom det inte finns någon lampskärm här. Dekorativa ljuskällor, såsom glödlampor eller rustika lampor, rekommenderas därför särskilt här. Om så önskas kan en atmosfärisk atmosfär skapas genom att justera ljusstyrkan med en extern dimmer .
  Menu Leonard hänglampa av massiv mässing »

  6123 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Hashira hänglampa med textilskärm, small

  Hashira pendellampa med cylindrisk textilskärm Hashira-pendelns design liknar en traditionell japansk lykta av rispapper, men dess nyans är inte av papper utan av tyg. Detta sträcktes runt metallramen, vars stag är synliga genom tyget och ger lampan en grafisk effekt. pendellampa har sitt namn tack vare sin form, eftersom Hashira är det japanska ordet för kolumn. Hashira-lampserien designades av designföretaget Norm Architects. Designstudion, som grundades 2008, arbetar främst inom områdena bostadsarkitektur, kommersiell inredning, konstriktning och grafik och, genom det medvetet valda namnet Norm, indikerar vikten av standarder och traditioner för områdena arkitektur och estetik. Tidlösa och långvariga produkter är resultatet av designen i denna designstudio.
  Menu Hashira hänglampa med textilskärm, small »

  3006 SEK

  Lamp24.se

 • Menu TR Bulb LED-pendel 4 lampor mässing/opal

  Fyrlampa LED-pendellampa TR Lampa med lampskärmar av opalt glas LED-upphängningslampan TR Bulb Suspension Frame får sin minimalistiska design och den imponerande färgkombinationen mässing och vitt. Metallramen gjord av högkvalitativ mässing sträcktes med de fyra ljuskällorna i rad. Det speciella med denna lampa är det innovativa systemet som ligger bakom den. Designern har redan integrerat uttag och ljuskällan i den sfäriska nyansen. Lampskärmen är en riktig allround, eftersom den består av högkvalitativt opalglas och fungerar som en diffusor och säkerställer därmed en behaglig och bländningsfri fördelning av ljuset.
  Menu TR Bulb LED-pendel 4 lampor mässing/opal »

  11133 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Dancing hänglampa med filtskärm

  Upphängningslampa Dancing - ett helt unikt exemplar som lockar allas uppmärksamhet Original och hållbart - Dancing taklampa överraskar med sitt smarta koncept och är en absolut blickfångare. En expansiv lampskärm är fäst vid en filigran textilkabel som lockar allas uppmärksamhet. Som namnet antyder är den modellerad på en dansares kjol och definierar lampans lekfulla karaktär. Denna eleganta och feminina form återspeglas inte bara i lampans optiska design utan också i materialvalet. Paraplyet är tillverkat av PET-filt och är allt annat än vanligt. Det återvinningsbara materialet är ett tydligt uttalande och en vädjan till hållbar produktion. De två formgivarna Boris Berlin och Aleksej Iskos är inte bara kända för sina sofistikerade mönster utan också för sin tendens att välja miljövänliga material och därmed bidra till hållbarhet.
  Menu Dancing hänglampa med filtskärm »

  8349 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Cast LED-hänglampa i svart, Shape 1

  Gjuten LED-hängande ljus med en aluminiumskärm i form av en kon Cast LED-hänglampan är en mångsidig, liten pendellampa med en skärm av aluminium i form av en kon. Lampan kan kombineras individuellt eller i grupper med samma eller olika nyansform så att skulpturala installationer kan skapas. Traditionella lodviktar, eftersom de har använts av murare och snickare sedan antika Egypten, inspirerade formgivarna Thomas Chung och Jordan Murphy till att skapa Luminous från serien Cast. Formgivarna i Toronto, Kanada uppskattar funktionell, ärlig design och delar ett stort intresse för objektenas historia.
  Menu Cast LED-hänglampa i svart, Shape 1 »

  1113 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Reverse LED-bordslampa med travertinfot

  LED-bordslampa Baksida med travertinbas och dimmer Den koniska basen på LED-bordslampa Reverse är gjord av obehandlad travertin. De nedåtriktade lysdioderna i lampskärmen i bronserat aluminium belyser effektivt stenen och belyser råstenens struktur och dessutom skapas en vacker ljuseffekt på ytan under bordslampa. Ljusstyrkan kan justeras variabelt via en dimmer ovanpå lampan, varigenom ljusfärgen ändras när ljuset dämpas. Vid full ljusstyrka lyser ljuset i varmvitt med 2940 K och blir varmare och varmare när det är nedtonat - upp till 2200 K i lägsta ljusstyrka. Reverse är en LED-bordslampa med en naturlig karaktär som påminner om en svamp. Det tar dämpad belysning in i sovrummet eller vardagsrummet.
  Menu Reverse LED-bordslampa med travertinfot »

  6123 SEK

  Lamp24.se

 • Menu JWDA bordslampa, polerad mässing

  Mässing bordslampa JWDA Lamp med dimmer Denna eleganta lampa ser delikat och robust ut samtidigt. Basen på JWDA- bordslampa är gjord av massiv mässing, medan lampskärmen är gjord av handblåst opalglas. Det kontrasterande materialvalet skapar en spännande kontrast som smälter samman till ett harmoniskt utseende i denna lampa. Skuggan har en rundad, mjuk form som utstrålar värme och elegans. Det högkvalitativa opalglaset ser inte bara elegant ut utan fungerar också som en diffusor så att ljuset kan fördelas homogent och bländningsfritt i alla riktningar. Lampan har också en integrerad dimmer som styrs via hjulet som placeras i mitten av basen. Denna lilla lampa skapar en mjuk och inbjudande atmosfär och ger moderna vardagsrum den sista handen - även när den är avstängd. JWDA bordslampa hittar också sin plats i restaurangbranschen. Lampan är designad av den svenska designern och arkitekten Jonas Wagell och tillhör den populära JWDA-lampserien. Designen är både enkel och snygg och funktionell samtidigt. Resultatet av det högkvalitativa arbetet från Wagell är lampor som reduceras till det väsentliga och utstrålar en tidlös estetik. Wagell gläder människor över hela världen med sina skapelser och är särskilt känd för sina senaste samarbetsprojekt i Nordamerika, Kina och Taiwan.
  Menu JWDA bordslampa, polerad mässing »

  2226 SEK

  Lamp24.se

 • Menu TR Bulb LED-lampa, E27 7,2W blänkande

  E27 7,2 W LED-lampa med opalglasskärm Denna dimbara armatur med modern LED-teknik inspirerar med sin innovativa och sofistikerade design. TR Bulb överraskar med sina multifunktionella egenskaper, eftersom både ljuskälla och uttag redan är integrerade i den sfäriska skärmen. Skärmen består av opalglas av hög kvalitet och fungerar även som en diffusor och garanterar därmed en behaglig och bländfri ljusfördelning. TR Bulb-kollektionen av Tim Rundle är inspirerad av och för det snabba, urbana livet som ständigt förändras. Vare sig det handlar om att byta bostad eller flytta till ett nytt kontor - livet i staden är ständigt i förändring. Rundles vision var att skapa en smart, mångsidig ljuskälla som anpassar sig till den moderna livsstilen. Ljuskällan ska kunna anslutas till olika armaturer och samtidigt sätta design och atmosfär i förgrunden. Resultatet är det eleganta, minimalistiska utseendet hos TR Bulb, som kan integreras i nästan vilken modern inredning som helst. Tekniska data - Jämförelsevärde ca. 60 Watt Specialfunktioner TR Bulb är en multitalang eftersom den fungerar både som ljuskälla och som skärm och är kompatibel med olika armaturer från Menu.
  Menu TR Bulb LED-lampa, E27 7,2W blänkande »

  1112 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Leonard hänglampa, stålstativ, svart

  Upphängningslampa Leonard i svart Leonard-pendellampan överraskar med sin ovanliga design, som har både extravaganta och minimalistiska detaljer. I det klassiska svarta utseendet kan lampan enkelt integreras i olika interiörer. Textilkabelns längd kan justeras under monteringen. En lampskärm uteslöts här medvetet för att fokusera huvudfokus på det väsentliga. Den ursprungliga designen ger observatören en tydlig bild av de fem E27-ljuskällorna, som helst bör vara utrustade med dekorativa ljuskällor. Filament eller rustika lampor, till exempel, som finns tillgängliga separat från tillbehören är perfekta för detta. Om så önskas kan ljusstyrkan ändras via en extern dimmer enligt dina behov.
  Menu Leonard hänglampa, stålstativ, svart »

  3506 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Phare LED-bordslampa i mörkrött

  Phare LED-bordslampa - praktisk batterilampa för att placera eller lägga på Den exceptionellt formade stativ på Phare LED-bordslampa är gjord av belagd aluminium, varigenom designen säkerställer god stabilitet och stabilitet. Den sfäriska lampskärmen är gjord av slitstark plast. Skuggans mattvita fungerar också som en diffusor, vilket säkerställer en homogen ljusfördelning i alla riktningar utan att blända tittaren. Phare är trådlös och kan laddas via en USB-port. Batteriet med lång livslängd är integrerat i lampans botten. Så det kan ställas in eller hängas upp på en favoritplats som du vill. Under torra väderförhållanden står inget i vägen för mysiga kvällar på terrassen. Designern Stanislaw Czarnocki designade LED-bordslampa Phare speciellt för lägenheten 50 i Le Corbusiers Cité Radieuse" i Marseille. Anledningen till detta var bristen på belysningsalternativ i byggnaden. Czarnockis tillvägagångssätt var att skapa en lampa som är gjord av hållbara material och kan fungera som en praktisk och flexibel vardagskamrat för invånarna i byggnaden.
  Menu Phare LED-bordslampa i mörkrött »

  1669 SEK

  Lamp24.se

 • Menu TR Bulb LED-lampa, E27 7,2W matt

  E27 7,2 W LED-lampa med opalglasskärm Denna dimbara armatur med modern LED-teknik inspirerar med sin innovativa och sofistikerade design. TR Bulb överraskar med sina multifunktionella egenskaper, eftersom både ljuskälla och uttag redan är integrerade i den sfäriska skärmen. Skärmen består av opalglas av hög kvalitet och fungerar även som en diffusor och garanterar därmed en behaglig och bländfri ljusfördelning. TR Bulb-kollektionen av Tim Rundle är inspirerad av och för det snabba, urbana livet som ständigt förändras. Vare sig det handlar om att byta bostad eller flytta till ett nytt kontor - livet i staden är ständigt i förändring. Rundles vision var att skapa en smart, mångsidig ljuskälla som anpassar sig till den moderna livsstilen. Ljuskällan ska kunna anslutas till olika armaturer och samtidigt sätta design och atmosfär i förgrunden. Resultatet är det eleganta, minimalistiska utseendet hos TR Bulb, som kan integreras i nästan vilken modern inredning som helst. Tekniska data - Jämförelsevärde ca. 60 Watt Specialfunktioner TR Bulb är en multitalang eftersom den fungerar både som ljuskälla och som skärm och är kompatibel med olika armaturer från Menu.
  Menu TR Bulb LED-lampa, E27 7,2W matt »

  1112 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Carrie LED-dekorbelysning, kan laddas mörkröd

  Carrie bärbar LED-bordslampa med USB-port och dimmer Carrie LED-dekorbelysning består av en sfärisk lampskärm och ett fäste som bildas i en båge ovanför lampan. Lampskärmen är gjord av handblåst opalglas, som fungerar som en underbar diffusor och fördelar ljuset jämnt och bländfritt i alla riktningar. stativ med fäste var gjord av belagt stål och är tack vare sin design idealisk för transport. Lampan har ett integrerat uppladdningsbart batteri som kan ge upp till 10 timmars ljus (beroende på ljusstyrkan under användning). Batteriet kan laddas med den medföljande USB-laddningskabeln. Inuti lampskärmen finns lysdioder som kan dämpas i tre steg med ett knapptryck. Således är detta lilla LED-ljus inte bara funktionsorienterat utan ger också omgivningen varmt och lugnande ljus. De danska formgivarna Jonas Bjerre-Poulsen och Kasper Rønn kombinerar modern, minimalistisk design och den typiska danska hygge" -atmosfären. Inspirerad av denna typ av mysighet har Norm Architects skapat en lampa som förkroppsligar exakt dessa värden och samtidigt kan integreras sömlöst i en modern interiör. Resultatet av deras högkvalitativa arbete är en ljuskälla som är mångsidig och samtidigt som estetik och komfort smälter samman.
  Menu Carrie LED-dekorbelysning, kan laddas mörkröd »

  1892 SEK

  Lamp24.se

 • Menu JWDA bordslampa med betongfot

  bordslampa JWDA med betong bas och integrerad dimmer Originalitet och en kreativ blandning av material kännetecknar JWDA- bordslampa av designern Jonas Wagell. Här möter betong handblåst opalglas, vilket ger lampan en viss karaktär. Den välformade lampskärmen fungerar inte bara som en blickfång utan också som en diffusor, eftersom ljuset kan fördelas jämnt i alla riktningar utan att blända. Armaturen får också poäng med en integrerad dimmer som gör det möjligt att justera ljusstyrkan efter dina behov på nolltid. Allt du behöver göra är att vrida på filigran-mässingshjulet, som ligger mitt i betongbotten. Denna trevliga färgkontrast avrundar lampans övergripande koncept och visar uppmärksamhet på detaljer. JWDA- bordslampa är inte bara ett riktigt blickfång i moderna vardagsrum utan kan också hittas elegant i hotell- och cateringbranschen.
  Menu JWDA bordslampa med betongfot »

  2226 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Stone bordslampa, antracit, rökglas

  Dimbar bordslampa sten med glasskärm Stone bordslampa från Norm Architects är en snygg blickfång som enkelt kan integreras i många inredningsstilar. Både stativ och lampskärmen har en rundad, välformad silhuett som ser väldigt harmonisk ut och påminner om formen på en sten. Den attraktiva materialkombinationen av handblåst glas och porslin ger lampan inte bara ett naturligt utseende utan också livslängd. Denna ljuskälla är utrustad med en dimmer på kabeln. Ljusintensiteten och därmed rumsatmosfären kan anpassas till ditt eget humör på nolltid. En dimbar lampa kan beställas separat från tillbehören. De danska formgivarna Jonas Bjerre-Poulsen och Kasper Rønn kombinerar modern, minimalistisk design och den typiska danska hygge" -atmosfären. Inspirerad av denna typ av mysighet och naturliga former har Norm Architects skapat en lampa som förkroppsligar just dessa värden och samtidigt kan integreras sömlöst i en modern interiör. Resultatet av deras högkvalitativa arbete är en ljuskälla som är mångsidig och samtidigt som estetik och komfort smälter samman.
  Menu Stone bordslampa, antracit, rökglas »

  1892 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Torso LED-bordslampa, svart/vit, 57 cm

  Tillverkad av keramik och tyg - Torso LED-bordslampa i svart och vitt Torso bordslampa är ett utmärkt exempel på den höga konsten att skapa en harmonisk helhetsbild från motsatta element. Lampans botten är utformad som ett rundat kärl i blank glaserad svart keramik. Din skärm, å andra sidan, består av ett strukturerat vitt linnetyg som bildar en trunkerad kon avgränsad i tydliga linjer. Skuggans och basens egenskaper kommer till sin rätt när ljuset lyser. Lampan som ska användas kan dämpas i tre steg med touch-brytaren i mässing på skärmen.
  Menu Torso LED-bordslampa, svart/vit, 57 cm »

  4565 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Circular LED-hänglampa, brons

  LED-hängande lampa Cirkulär Lamp - styrbar via app för individuellt ljus En mycket platt design och stor flexibilitet i ljusstrålningen - LED-hängarmaturen Circular Lamp kan användas på många ställen i privata eller kommersiella områden och kännetecknas av individuell belysning. Skärmen stängdes i botten med en diffusor som gör att ljuset kan skina igenom mycket jämnt och utan bländning. Med MENU Lighting-appen, som är tillgänglig gratis för både Android och iOS enheter, kan ljuset anpassas individuellt till respektive behov, både i ljusfärgen, som kan väljas mellan 2700 K varmvit och 4000 K universalvit , och i ljusintensiteten, eftersom steglös dimning också är möjlig via appen. Dessutom kan flera lampor styras samtidigt. Circular Lamp designades av Studio WM, en designstudio som grundades 2010 av Wendy Legro och Maarten Collignon i Rotterdam. Den består av en mycket platt skärm av aluminium med en yta i borstat bronsutseende och en diffusor i den som skyddar lysdioderna och låter dem lysa homogent. Circular Lamp är en lampa som alltid ger rätt belysning, antingen i den privata matsalen eller köket eller i ett kommersiellt område.
  Menu Circular LED-hänglampa, brons »

  7459 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Phare LED-bordslampa i svart

  Phare LED-bordslampa - praktisk batterilampa för att placera eller lägga på Den exceptionellt formade stativ på Phare LED-bordslampa är gjord av belagd aluminium, varigenom designen säkerställer god stabilitet och stabilitet. Den sfäriska lampskärmen är gjord av slitstark plast. Skuggans mattvita fungerar också som en diffusor, vilket säkerställer en homogen ljusfördelning i alla riktningar utan att blända tittaren. Phare är trådlös och kan laddas via en USB-port. Batteriet med lång livslängd är integrerat i lampans botten. Så det kan ställas in eller hängas upp på en favoritplats som du vill. Under torra väderförhållanden står inget i vägen för mysiga kvällar på terrassen. Designern Stanislaw Czarnocki designade LED-bordslampa Phare speciellt för lägenheten 50 i Le Corbusiers Cité Radieuse" i Marseille. Anledningen till detta var bristen på belysningsalternativ i byggnaden. Czarnockis tillvägagångssätt var att skapa en lampa som är gjord av hållbara material och kan fungera som en praktisk och flexibel vardagskamrat för invånarna i byggnaden.
  Menu Phare LED-bordslampa i svart »

  1669 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Phare LED-bordslampa i ljusgrå

  Phare LED-bordslampa - praktisk batterilampa för att placera eller lägga på Den exceptionellt formade stativ på Phare LED-bordslampa är gjord av belagd aluminium, varigenom designen säkerställer god stabilitet och stabilitet. Den sfäriska lampskärmen är gjord av slitstark plast. Skuggans mattvita fungerar också som en diffusor, vilket säkerställer en homogen ljusfördelning i alla riktningar utan att blända tittaren. Phare är trådlös och kan laddas via en USB-port. Batteriet med lång livslängd är integrerat i lampans botten. Så det kan ställas in eller hängas upp på en favoritplats som du vill. Under torra väderförhållanden står inget i vägen för mysiga kvällar på terrassen. Designern Stanislaw Czarnocki designade LED-bordslampa Phare speciellt för lägenheten 50 i Le Corbusiers Cité Radieuse" i Marseille. Anledningen till detta var bristen på belysningsalternativ i byggnaden. Czarnockis tillvägagångssätt var att skapa en lampa som är gjord av hållbara material och kan fungera som en praktisk och flexibel vardagskamrat för invånarna i byggnaden.
  Menu Phare LED-bordslampa i ljusgrå »

  1168 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Carrie LED-dekorbelysning, kan laddas, vit

  Carrie bärbar LED-bordslampa med USB-port och dimmer Carrie LED-dekorbelysning består av en sfärisk lampskärm och ett fäste som bildas i en båge ovanför lampan. Lampskärmen är gjord av handblåst opalglas, som fungerar som en underbar diffusor och fördelar ljuset jämnt och bländfritt i alla riktningar. stativ med fäste var gjord av belagt stål och är tack vare sin design idealisk för transport. Lampan har ett integrerat uppladdningsbart batteri som kan ge upp till 10 timmars ljus (beroende på ljusstyrkan under användning). Batteriet kan laddas med den medföljande USB-laddningskabeln. Inuti lampskärmen finns lysdioder som kan dämpas i tre steg med ett knapptryck. Således är detta lilla LED-ljus inte bara funktionsorienterat utan ger också omgivningen varmt och lugnande ljus. De danska formgivarna Jonas Bjerre-Poulsen och Kasper Rønn kombinerar modern, minimalistisk design och den typiska danska hygge" -atmosfären. Inspirerad av denna typ av mysighet har Norm Architects skapat en lampa som förkroppsligar exakt dessa värden och samtidigt kan integreras sömlöst i en modern interiör. Resultatet av deras högkvalitativa arbete är en ljuskälla som är mångsidig och samtidigt som estetik och komfort smälter samman.
  Menu Carrie LED-dekorbelysning, kan laddas, vit »

  1892 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Staple vägglampa med kontakt, av mässing

  Vägglampa mässing Klammer i reducerad design Med sitt eleganta och minimalistiska utseende gör vägglampan Staple ett speciellt uttalande. Eftersom denna lampa inte har en lampskärm kan ljuset distribueras obehindrat i alla riktningar. Betraktaren har alltså en tydlig bild av ljuskällan. En dekorativ ljuskälla skulle därför vara fördelaktig här - till exempel med glödtråd eller rustikt utseende. Färgkontrasten mellan textilkabel och den svarta uttag och den högkvalitativa mässing stativ är elegant och inte påträngande till betraktarens öga. Kontrasterna mellan materialen är också attraktiva. En dimmer är ansluten till textilkabeln, i slutet av vilken det finns en kontakt för anslutningen, med hjälp av vilken lampans ljusstyrka kan varieras efter behov.
  Menu Staple vägglampa med kontakt, av mässing »

  2559 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Cast LED-pendellampa 2 lampor Shape 4

  LED-upphängningslampa Gjuten med två olika formade nyanser Cast LED-hänglampan är en intressant ljuskälla ovanför ett bord eller en disk, vilket är en speciell blickfång tack vare de två olika formade lampskärmarna i svartlackerat aluminium som hänger ner från stavarna i olika längder. De två-flamma pendellampa Armaturen levereras med en G9 LED-ljuskälla och passar inte bara i privata bostadsområden, men även på restauranger. De två kanadensiska formgivarna Thomas Chung och Jordan Murphy skapade Cast-belysningsserien. De fick sin inspiration för detta från lodvikterna, som traditionellt har använts av murare och snickare sedan antika Egypten. De två formgivarna uppskattar en funktionell design och delar ett stort intresse för objektens historia och hur befintliga koncept kan anpassas och omvandlas för att möta moderna behov.
  Menu Cast LED-pendellampa 2 lampor Shape 4 »

  2783 SEK

  Lamp24.se

 • Menu TR Bulb bordslampa 41 cm marmor/opal matt

  Dimbar LED-bordslampa TR Glödlampa med lampskärm av opalglas LED-bordslampa TR Bulb Table Lamp erbjuder inte bara ett smart belysningskoncept utan inspirerar också med sitt minimalistiska utseende. stativ är gjord av belagt stål medan grå marmor valdes till lampans botten. Färgkontrasten mellan skuggan och stativ är elegant och inte påträngande för betraktarens öga. Materialens kontraster har också en attraktiv effekt - här möter det robusta det ömtåliga, som samtidigt verkar ädelt och harmoniskt. En dimmer är ansluten till textilkabeln, vilket kan berika rummet med en atmosfärisk atmosfär på nolltid. Lampskärmen av högkvalitativt opalglas rymmer en speciell funktion, eftersom designern också har integrerat en ljuskälla ordentligt i skuggan. Samtidigt fungerar den också som en diffusor och säkerställer därmed en behaglig och bländfri ljusfördelning.
  Menu TR Bulb bordslampa 41 cm marmor/opal matt »

  2783 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Hudson taklampa av mässing

  Industriell taklampa Hudson poängterar med en mångsidig flexibilitet Taklampan Hudson är ett uttryck för en pragmatisk design, eftersom den kan fästas både i taket och på en vägg, och kan dessutom justeras flexibelt. Den är mycket rörlig på grund av de kulleder som är monterade på lamparmen och vid lamphuvudsfästet. Den industriella looken framhävs tydligt av den högkvalitativa blandningen av material som mässing och pulverbelagt stål, och kan dessutom understrykas ännu mer med hjälp av en dekorativ E27-ljuskälla. Lampan Hudson kommer från Tribeca-serien av formgivaren Søren Rose. Namnet på lampserien kommer från New Yorkkvarteret med samma namn som under årens lopp har gjort ett namn för sig som hotspot för kultur och konst.
  Menu Hudson taklampa av mässing »

  3896 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Hashira golvlampa av tyg med dimmer

  Textil golvlampa Hashira i cylinderform med dimmer golvlampa Hashira består av en cylindrisk textilskärm, som har formen av en kolonn, som även tjänade den dess namn, eftersom Hashira är det japanska ordet för kolumn. Det är den nordiska tolkningen av de traditionella japanska rispapperslyktorna. Metallstrukturen, som syns genom tygskärmen, ger golvlampa en något grafisk effekt. Inuti ljuset finns två E27-uttag som är lämpliga att utrusta med alla typer av ljuskällor. Eftersom lampan är utrustad med en dimmer , måste dimbara lampor väljas. Norm Architects, en designstudio vars namn är avsedd att belysa vikten av standarder och traditioner inom områdena arkitektur och estetik, är främst tillägnad områdena bostadsarkitektur, konstriktning och kommersiell inredning. Designarna hos Norm Architects lägger stor vikt vid tidlösheten och livslängden hos de verk de skapar. Hashira golvlampa är också en lampa som du kan njuta av länge.
  Menu Hashira golvlampa av tyg med dimmer »

  7459 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Warren vägglampa med kontakt, svart

  Svart vägglampa Warren med bred arm Warren vägglampa är en del av Tribeca lampserie, en serie lampor som kännetecknas av en kombination av ett industriellt utseende och konstnärlig design. Designern Søren Rose designade dem i sin designstudio med samma namn, som grundades 2008. Den väldigt minimalistiska designade vägglampan Warren består endast av ett runt väggfäste och en lång arm i en vinklad och böjd form på framsidan, till vilken uttag fästes. Vägglampan är utrustad med en 200 cm lång kabel med en kontakt så att ett eluttag räcker för anslutning. Den kan svängas i väggfästet och är inte bara lämplig för vardagsrummet, den kan också användas i sovrummet som en ersättning för nattduksbordslampa om den hänger på väggen bredvid eller ovanför sängen. I New York designstudion Søren Rose är fokus på kombinationen av högkvalitativa material och industriell design. Det är här armaturer skapas vars design fokuserar på ljuseffekten.
  Menu Warren vägglampa med kontakt, svart »

  3006 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Cast LED-hänglampa i svart, Shape 2

  Gjuten LED-pendelarmatur med en glödlampa av aluminium Individuellt eller i en kombination av flera kopior med samma eller olika nyansform - upphängningsalternativen i Cast-armaturserien är olika, liksom användningsområdena. Lampans lilla välvda skärm är gjord av svartlackerad aluminium, den dekorativa detaljen är den lilla skruven på upphängningen. Designerna Thomas Chung och Jordan Murphy fick inspiration för designen av Cast-lampserien från traditionella lodvikter, som de som används av murare och snickare sedan antika Egypten. De två formgivarna, som är baserade i Toronto / Kanada, uppskattar funktionell, ärlig design och delar ett stort intresse för objektens historia, vilket återspeglas i deras design.
  Menu Cast LED-hänglampa i svart, Shape 2 »

  1113 SEK

  Lamp24.se

 • Menu TR Bulb LED-pendel 1 lampa svart/opal matt

  Minskad LED-pendellampa TR Bulb Pendant i ett klassiskt färgschema LED-pendellampan TR Bulb Pendant lyser med en sofistikerad design och är lämplig för användning i moderna vardagsrum såväl som inom hotell- och cateringbranschen. Kännetecknande för denna lampa är en enkel, tidlös design och den klassiska färgkombinationen svart och vitt. Det ursprungliga med konceptet med TR Bulb Pendant är att lampskärmen har en inbyggd LED-ljuskälla och samtidigt fungerar som en diffusor. Tillverkad av handblåst opalglas, kan skuggan avge ljus försiktigt och bländningsfritt till omgivningen. Detta garanterar en homogen ljusfördelning i rummet. Med sin TR Bulb-kollektion har Tim Rundle skapat enkla lösningar för snabba stadsliv. Oavsett om du byter bostad eller flyttar till ett nytt kontor - denna serie av lampor är precis rätt för moderna stadsnomader.
  Menu TR Bulb LED-pendel 1 lampa svart/opal matt »

  1669 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Harrison hänglampa, mässing, 5 lampor

  Mässing upphängningslampa Harrison i industriell design Taklampan Harrison är uttrycksfull och helt enkelt extraordinär. Nästan som en skulptur tar den plats för sig själv och blir en speciell blickfångare. Eftersom lampan följer den industriella designen på 1930-talet passar den mycket bra i interiörer som kännetecknas av den industriella eller minimalistiska stilen. Harrison hittar inte bara sin plats ovanför ett matbord utan också i affärslokaler eller inom restaurangbranschen. Från mässing stativ, som slingrar sig från topp till botten finns det fem lampa armar som slutet på E27 socklar. För att understryka Harrisons industriella känsla rekommenderas glödlampor eller eftermonteringslampor här, eftersom de har en dekorativ karaktär.
  Menu Harrison hänglampa, mässing, 5 lampor »

  8349 SEK

  Lamp24.se

 • Menu TR Bulb bordslampa 41 cm marmor/opal glans

  Dimbar LED-bordslampa TR Glödlampa med lampskärm av opalglas LED-bordslampa TR Bulb Table Lamp erbjuder inte bara ett smart belysningskoncept utan inspirerar också med sitt minimalistiska utseende. stativ är gjord av belagt stål medan grå marmor valdes till lampans botten. Färgkontrasten mellan skuggan och stativ är elegant och inte påträngande för betraktarens öga. Materialens kontraster har också en attraktiv effekt - här möter det robusta det ömtåliga, som samtidigt verkar ädelt och harmoniskt. En dimmer är ansluten till textilkabeln, vilket kan berika rummet med en atmosfärisk atmosfär på nolltid. Lampskärmen av högkvalitativt opalglas rymmer en speciell funktion, eftersom designern också har integrerat en ljuskälla ordentligt i skuggan. Samtidigt fungerar den också som en diffusor och säkerställer därmed en behaglig och bländfri ljusfördelning.
  Menu TR Bulb bordslampa 41 cm marmor/opal glans »

  2783 SEK

  Lamp24.se

 • Menu TR Bulb bordslampa 22 cm marmor/opal matt

  Liten LED-bordslampa TR Glödlampa med en sfärisk skärm av opalglas TR Bulb LED-bordslampa är en riktig allround. Eftersom det antingen kan placeras på ett bord eller, om så önskas, också monteras på väggen, finns det många kreativa alternativ för att installera det i rummet. Basen är gjord av grå marmor som ser subtil och ändå ovanligt elegant ut. Med hjälp av en dimmer som är fäst på textilkabeln kan rumsatmosfären anpassas till dina egna behov på nolltid. Lampskärmen av opalglas är både en nyans och en LED-ljuskälla i en. Den fungerar också som en diffusor och garanterar en behaglig och bländningsfri ljusfördelning. Det är just denna anpassningsförmåga och de flexibla installations- och ljusdesignalternativen som gör denna armatur till något mycket speciell.
  Menu TR Bulb bordslampa 22 cm marmor/opal matt »

  2393 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Hashira hänglampa Cluster, large

  Taklampa Hashira Cluster i design av en rispapperslykta Hashira Cluster är en upphängningslampa vars design påminner om traditionella japanska rispapperslyktor. Ditt paraply består av tre cylindriska individuella paraplyer som har satts ihop för att bilda en tredelad struktur. Lampan är skyldig namnet Hashira till den cylindriska formen på de enskilda nyanselementen, eftersom det är det japanska ordet för kolumn. Designföretaget Norm Architects ansvarar för designen av alla lampor i Hashira-serien. Designstudion, som huvudsakligen arbetar inom områdena bostadsarkitektur, kommersiell inredningsdesign och grafik, lägger stor vikt vid tidlösheten och livslängden hos de produkter som den designar, vilket också återspeglas i Haschira-lampserien. Namnet Norm Architects valdes medvetet av företagets grundare. Det är avsett att understryka vikten av normer och traditioner för områdena estetik och arkitektur.
  Menu Hashira hänglampa Cluster, large »

  15031 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Levitate hänglampa Ø 28 cm ljusgrå

  Upphängningslampa Levitera med en aluminiumskärm Med den vackert formade nyansen och mässingsdetaljen som verkar flyta i skuggan och som också fick namnet på upphängningslampan Levitate, återspeglar lampan dess puristiska tillvägagångssätt. Den Stockholm-baserade designstudion Afteroom designade Levitate-belysningsserien. Diffusorn, som sitter i skuggan ovanför den slipade mässingsknappen, är gjord av handgjort glas och ger bländningsfri belysning. Eftersom aluminiumskärmen är ogenomskinlig koncentreras ljusstyrka nedåt så att bord och diskar i vardagsrummet och matsalen är perfekt belysta. Afteroom är en designstudio grundad av taiwan-födda designers Hung-Ming Chen och Chen-Yen Wei, vars uppdrag är att skapa vackra produkter som tillför värde över tiden. Designstudio Afteroom skapar produkter med en design som du kan bli gammal med.
  Menu Levitate hänglampa Ø 28 cm ljusgrå »

  4119 SEK

  Lamp24.se

 • Menu JWDA bordslampa med marmorfot

  bordslampa JWDA med en bas tillverkad av Carrara marmor Den bordslampa JWDA poäng med sin originalitet och trevliga färgkontraster. Den välformade lampskärmen var gjord av handblåst opalglas. Det är inte bara en blickfångare utan har också funktionen som en diffusor. Detta innebär att ljuset kan fördelas jämnt och utan bländning i alla riktningar. Basen är en riktig specialitet. Tillverkad av högkvalitativ Carrara-marmor är inga baser lika - det är därför varje lampa är unik. Färgkombinationen av marmor, opalglas och den svarta ytan på dimmer är tidlös och elegant. Även när den är avstängd är denna lampa en tillgång för alla moderna interiörer. Tack vare den integrerade dimmern kan atmosfären i rummet också justeras för att passa ditt eget humör. Denna armatur används också bra inom restaurangbranschen och hotellbranschen.
  Menu JWDA bordslampa med marmorfot »

  3339 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Franklin hänglampa, svart, 4 lampor

  Ovanlig hängande lampa Franklin i industriell design Franklin pendellampa imponerar med sitt unika utseende och eleganta design som kombinerar minimalistiska och industriella element. Det klassiska mörka färgschemat kan integreras i många interiörfärgscheman. stativ är slående formad och gjord av pulverlackerat stål med svart yta. De fyra belysningspunkterna är placerade i ändarna av lamparmarna och är synliga för betraktaren från alla håll. Ett optimalt val av ljuskällor skulle vara glödlampor eller eftermonteringslampor. Denna särskilt eleganta ljuskälla kommer från den välkända Tribeca-serien av den danska designern Søren Rose. Inspirationen för lampserien kom till honom när han besökte det populära New York-distriktet Tribeca. Trots att distriktet har sitt ursprung som en industripark är det nu känt för sina barer, restauranger och den allestädes närvarande konstnärliga esprit. Exakt denna blandning av industri och konst återspeglas också i ljuset av Søren Rose.
  Menu Franklin hänglampa, svart, 4 lampor »

  5009 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Levitate hänglampa Ø 40 cm svart

  Upphängningslampa Levitera med en aluminiumskärm Med den vackert formade nyansen och mässingsdetaljen som verkar flyta i skuggan och som också fick namnet på upphängningslampan Levitate, återspeglar lampan dess puristiska tillvägagångssätt. Den Stockholm-baserade designstudion Afteroom designade Levitate-belysningsserien. Diffusorn, som sitter i skuggan ovanför den slipade mässingsknappen, är gjord av handgjort glas och ger bländningsfri belysning. Eftersom aluminiumskärmen är ogenomskinlig koncentreras ljusstyrka nedåt så att bord och diskar i vardagsrummet och matsalen är perfekt belysta. Afteroom är en designstudio grundad av taiwan-födda designers Hung-Ming Chen och Chen-Yen Wei, vars uppdrag är att skapa vackra produkter som tillför värde över tiden. Designstudio Afteroom skapar produkter med en design som du kan bli gammal med.
  Menu Levitate hänglampa Ø 40 cm svart »

  6012 SEK

  Lamp24.se

 • Menu Hashira bordslampa med dimmer

  Hashira bordslampa med cylindrisk textilskärm och dimmer Hashira är en modern nordisk version av den traditionella japanska rispapperslyktan. bordslampa har sitt namn tack vare sin form, på japanska betyder Hashira kolumn. Skärmen av vitt tyg är uppdelad i enskilda rektanglar med stag och ger det emitterade ljuset ett grafiskt uttryck. En kabeldimmerbrytare gör att ljusstyrkan kan ställas in individuellt. Hashira-belysningsserien designades av Norm Architects, en designstudio som arbetar inom områdena bostadsarkitektur, grafik, art direction och kommersiell inredningsdesign. Namnet Norm, valt av företagets grundare, är avsett att visa hur viktigt det är att inspireras av normer och traditioner inom arkitektur och estetik. Designarna på Norm Architects lägger stor vikt vid tidlöshet och hållbarhet.
  Menu Hashira bordslampa med dimmer »

  3897 SEK

  Lamp24.se

Kolla också