Menzel - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Menzel Scavorökglas - vägglampan Sorent, 2 ljuskällor

  Vägglampan SORENT i brun-svart med två ljuskällor MENZEL Leuchten har med vägglampan SORENT skapat smakfull belysning. Modellen har två lampskärmar som består av cremefärgat scavo-glas och som är öppna nedåt. Ljuset avges nedåt och fördelar sig vackert i rummet. Rökglasskärmarna sitter på en brun-svart järnkonstruktion som är försedd med svängda element. Dessutom är lamphållarna försedda med en beläggning av bladguld. På så sätt blir lampan även i släckt tillstånd en dekorativ ljuskälla.
  Menzel Scavorökglas - vägglampan Sorent, 2 ljuskällor »

  4119 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Väggfackla STELLA med 2 ljuskällor

  STELLA - en väggfackla i lantlig stil med två ljuskällor Den vackra utformningen och färgsättningen förlänar vägglampan STELLA en särskild effekt. Två armar går ut från det runda väggfästet och sträcker ut sig åt vänster och höger. De håller de båda väggfacklorna. Alla metalldelar är tillverkade i järn och har delvis målats i färgerna blygrått och antik mässing. Cremefärgade scavoglaskupor kompletterar den lantliga stilen och ger bländfri och behaglig belysning. Vare sig i vardagsrummet eller i hallen - STELLA är lika fascinerande överallt. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Väggfackla STELLA med 2 ljuskällor »

  6011 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Romantisk taklampa PROVENCE CHALET

  Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET med guldfärgad keramik Taklampan PROVENCE CHALET i lantlig stil med 5 ljuskällor är tillverkad i järn i grönt-guld och dekorerad med guldfärgade keramikelement i form av halvklot och en fågel. Fem koniska opalglaskupor sprider ut klart ljus ner till bordet. Den svängda, vackert utformade metallstommen har en mycket romantisk och dekorativ framtoning. PROVENCE CHALET - en taklampa passar bäst in i en rustik inredningsstil och utgör ett förtrollande blickfång i rummet. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Romantisk taklampa PROVENCE CHALET »

  12247 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Cremefärgad plafondlampa LIVING ELEGANT D 60 cm

  LIVING ELEGANT - mångsidig plafondlampa i creme I modernt eller klassiskt inredda rum sprider plafondlampa LIVING ELEGANT ett varmt och behagligt, även nedåt genom akryldiffusorn i den stora tunnskärmen. Den stora skärmen i transparent folie som har lackerats för hand i creme är fäst i den vita baldakinen. Genom sitt stilrena och diskreta utseende kan plafondlampan LIVING ELEGANT integreras i många inredningsmiljöer och lämpar sig även perfekt för restauranger. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Cremefärgad plafondlampa LIVING ELEGANT D 60 cm »

  7569 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Floral vägglampa CHALEET med tulpanglaskupor

  CHALET - dekorerad vägglampa med opalglaskupor Vägglampan CHALETs väggfäste och stomme är tillverkade i metall och målade i rustikt svart-brunt. Metallstjälkar som är dekorerade med blad är fästa i väggfästet och bär de tulpanformade opalglaskuporna. Vägglampan liknar 3 sammanbundna blommor och pryder varje vägg även när den är släckt. Sen sprider ett varmvitt ljus och kan användas i många rum. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Floral vägglampa CHALEET med tulpanglaskupor »

  3896 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Vägglampa Florence med 2 ljuskällor

  Vägglampa Florence med glaskupor i scavorökglas Bordslampan Florence med två ljuskällor är ett sant blickfång: Handsmidd i florentinsk form så som den än idag kan betraktas i många italienska palatser. Bladguldet täcker inte ytorna komplett vilket förstärkar den klassiskt-antika framtoningen. Två underbart vackra lampskärmar i scavorökglas sprider ett mjukt ljus och ger en stämningsfull atmosfär. Basglaset för rökglaskuporna Scavo-Florentino skiljer sig från vanliga scavoglas. Genom att man tillsätter en droppe brunt glas som fördelas ojämnt i materialet genom centrifugering är varje glas unikt. Det bildas en ojämn, sluten yta. Upprepad uppvärming gör att glaset inte längre är helt rund. Glaset är dessutom tyngre än munblåst glas. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Vägglampa Florence med 2 ljuskällor »

  4675 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET i gult

  Effektfull taklampa PROVENCE CHALET med gul skärm Taklampan PROVENCE CHALET i lantlig stil är tillverkad i järn i grönt-guld och dekorerad med en guldfärgad keramikfågel i den böjda stommen. Skärmen är lackerad i rött genom streckmålning och gör taklampan PROVENCE CHALET till en färgprick och ett blickfång i rummet. PROVENCE CHALET - en taklampa passar bäst in i en rustik inredningsstil och utgör ett förtrollande blickfång i rummet. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET i gult »

  5455 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Pendellampa ANNO 1900, med två ljuskällor

  Pendellampa ANNO 1900 med opalfärgat triplexglas och dubbel talja Pendellampan ANNO 1900 ger stämningsfull belysning t.ex. av ett långt, festligt dukat matbord. Den vackra lampan är tillverkad i bronserad mässing, de båda skärmarna består av svängt, flerskiktat triplexglas i opalfärg vilket ger mjuk ljusspridning. Höjden kan justeras med hjälp av dubbeltaljan. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Pendellampa ANNO 1900, med två ljuskällor »

  10688 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Imponerande vägglampa SORENT

  Elegant vägglampa SORENT med dekoration i bladguld Den vackert dekorerade stommen järn med bladguldbeläggning ger SORRENT en stilren och dekorativ framtoning. Vägglampan SORENT för utmärkt extrabelysning i varje rum. Särskilt dekorativ är den flerdubbelt slingrade stommen som utgår från det runda väggfästet. Två skärmar i transparent folie som har målats i rött med guldkant i streckmålning sprider ett mjukt och hemtrevligt ljus och gör att vägglampan SORENT är både en färgprick och ett dekorativt blickfång. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Imponerande vägglampa SORENT »

  5232 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Solo hänglampa, 3 lampor, avlång

  Järnupphängningslampa Solo med tre nyanser Så rustik som den brunsvarta ytan på hänglampan Solo, gjord av järn, är designad, insidan av nyanserna täckta med guldblad ser glänsande ut. De tre nyanserna är också formade på olika sätt, nämligen som en kupol, glödlampa och klocka, vilket gör den här pendellampa speciell. Solo är en högkvalitativ, elegant ljuskälla som passar in i många olika möblerade vardagsrum och är perfekt för att belysa ett bord eller en disk.
  Menzel Solo hänglampa, 3 lampor, avlång »

  8684 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel TH3361 bordslampa med hjortmotiv

  bordslampa TH3361 i lantlig stil med rådjur motiv stativ på denna bordslampa är gjord av järn i rustik form med antracitbrun yta. Den koniska nyansen är försedd med en ljusfärgad lackyta. Det magnetiskt fästa hjorthuvudmotivet kan tas bort efter behag för att ändra lampans utseende. Denna flexibilitet bidrar till att bordslampa TH3361 blir en atmosfärisk möbel och en lampa för vardagsrum och matsalar i lantlig stil, som du kan njuta av under lång tid.
  Menzel TH3361 bordslampa med hjortmotiv »

  4007 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Provence matt vägglampa 2 lampor

  Vägglampa Provence matt med två keramiska nyanser Vägglampan Provence med två flammor har en matt design i form av en strålkastare. En metallstång sitter på den runda baldakinen, med en graciös, vackert formad nyans av mattvit keramik i varje ände. Metalldelarna i brunsvart utgör en fin kontrast till de vita nyanserna och gör designen i det moderna lantgården perfekt. De två nyanserna kan justeras efter önskemål med hjälp av fogar och lampan kan också monteras i taket.
  Menzel Provence matt vägglampa 2 lampor »

  2671 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Intressant bordslampa Solo

  Exceptionell bordslampa Solo Tack vare formen skiljer sig bordslampan Solo från andra bordslampor. På en trebent stomme av järn sitter den klotformade lampskärmen, som också är tillverkad av järn. Det ser ut som om kulan är avskuren på ena sidan, för att ljuskällan ska kunna placeras inuti. Detta konstgrepp är definitivt lyckat, för på så sätt ser bordslampan ut som en liten eldstad, eftersom insidan av kulan, som är belagd med bladguld, reflekterar ljuset så glansfullt. Solo passar även för att placeras i ett hörn av exempelvis vardagsrummet, där den ger behagligt, indirekt ljus. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Intressant bordslampa Solo »

  3117 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Solo Pipe taklampa i brunsvart

  Smal taklampa Solo Pipe i svartbrun, inuti bladguld De Solo Pipe taklampa presenterar sig som en tunn cylinder, tillverkad av järn och utformade med en svartbrun finish. Lampan är utrustad med ett GU10- uttag så att det, beroende på val av ljuskälla, kan lysa med en bredare eller smalare strålvinkel. Oavsett om det är en enda version för att ställa in en riktad ljusaccent eller i kombination med flera för att belysa ett större område - den enkla armaturen passar i nästan vilken atmosfär som helst och ger direkt belysning nedåt.
  Menzel Solo Pipe taklampa i brunsvart »

  889 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Provence matt väggspot 3 lampor

  Väggspot Provence matt med tre keramiska nyanser Tre nyanser av matt vit keramik i en vacker, delikat form fästes på en metallram för vägglampan Provence matt, som består av ett runt väggelement och en metallstav och designades i en brun-svart färg. Varje nyans kan roteras och svängas med hjälp av en skarv på stången, så att treflammarlampan, oavsett om den är monterad på väggen eller i taket, kan användas för att belysa olika områden, till exempel i en lång hall. Lampan ser perfekt ut i lantlig stil när den kombineras med andra exempel på serien.
  Menzel Provence matt väggspot 3 lampor »

  3673 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Anno 1900 pendel med Scavo-rökglas Ø 42 cm

  Upphängningslampa Anno 1900 i polerad mässing med äkta Scavo rökt glasskärm Taklampan Anno 1900 ser särskilt vacker ut som bordsbelysning i husets kök eller i lantlig matsal. Den böjda nyansen på pendellampa är gjord av fint Scavo-rökt glas, ett speciellt raffinerat glas från ett glasverk i Florens. Detta speciella och speciella glas gör varje lampa unik. En droppe brunt glas läggs till lampglasets basglas, som fördelas oregelbundet i glaset med hjälp av centrifugaltekniken och ger den färdiga glasskärmen dess typiska egenskaper. Scavoglas beskriver ett glas på vilket ett speciellt recept appliceras, med vilket det bränns igen. Typiskt för denna bearbetning är en oregelbunden, sluten yta och även den unika formen på glaset, som kanske inte längre är helt rund på grund av upprepad uppvärmning, vilket inte är en defekt utan ett speciellt inslag i detta speciella glas. Upphängningen av lampan består av järn i skuggan av polerad mässing och kompletterar lampans något antika, lantliga utseende.
  Menzel Anno 1900 pendel med Scavo-rökglas Ø 42 cm »

  4007 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Solo hänglampa höjdjusterbar

  Höjdjusterbar upphängningslampa Solo med kabelupphängning Solo-hänglampans skugga har formen av en stor halvklot som öppnas nedåt. Annars hålls i en mörk yta, ljuset får en behagligt varm färg tack vare insidan av skuggan täckt med guldblad. Den speciella tekniska egenskapen hos Solo-hänglampan är upphängningen på ett dragstång som går över två remskivor och möjliggör variabel upphängning från 60 till 130 cm.
  Menzel Solo hänglampa höjdjusterbar »

  9463 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Stilren vägglampa LIVING ELEGANT

  Snygg vägglampa LIVING ELEGANT i rött I modernt eller klassiskt inredda rum sätter vägglampan LIVING ELEGANT behagliga belysningsaccenter. Med sin intensiva färg utgör den samtidigt ett dekorationsobjekt. Stommen i järn har dekoreras för hand med bladguld, skärmen som består av transparent folie har lackerats för hand i rött genom streckmålning. Genom den röda skärmen sprider vägglampan LIVING ELEGANT ett varmt och atmosfäriskt ljus. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Stilren vägglampa LIVING ELEGANT »

  4007 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Pusta väggspot 1 lampa, brun-svart

  Väggstrålkastare Pusta i brunsvart med justerbar nyans I sovrummet, i vardagsrummet eller i hallen ger Pusta enstrålkastaren Pusta en riktad ljus accent, som kan riktas exakt dit du vill ha ljuskotten på grund av att skuggan vrids och svänger. Den lilla väggstrålkastaren var handgjord av järn och passar, tack vare sin brunsvarta färg, i många inredningsstilar, särskilt bra i rum i lantligt hus eller rustik stil. I skuggan finns ett GU10- uttag för att utrusta med en lampa efter eget val.
  Menzel Pusta väggspot 1 lampa, brun-svart »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Solo Pipe hänglampa, brunsvart

  Cylindrisk upphängningslampa Solo av järn Den bronsvarta pendellampa på Solo- hänglampan är utformad i en lång cylinderform som också tas upp av taket. Insidan av skuggan, som är fodrad med guldblad, står i kontrast till den övergripande mörka bilden. Den enkla grundformen uppfyller också kraven i en modern stil. Upphängningslampan Solo beror på sin övergripande iögonfallande karaktär som passar många vardagsrum med olika miljöer.
  Menzel Solo Pipe hänglampa, brunsvart »

  2448 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Anno 1900 bordslampa Scavo rökglasskärm

  bordslampa Anno 1900 med Scavo rökt glasskärm, polerad mässingsbas Anno 1900 är en bordslampa som - som namnet antyder - ser ut som om den kom från ett annat århundrade. På grund av sin höjd är den inte bara lämplig för vardagsrum utan också perfekt som nattduksbordslampa. Lampans botten är gjord av järn och har en blank yta i mässing. Den vackert böjda lampskärmen på bordslampa är gjord av äkta Scavo-rökt glas. Detta glas har mycket speciella egenskaper: basglaset, som är försett med en droppe bärnstensglas, som fördelas oregelbundet i glaset på grund av centrifugeringstekniken, avfyras igen efter att ett speciellt recept har applicerats. Detta skapar den speciella förfining med en oregelbundet stängd yta och den upprepade avfyringen kan också ändra skuggans form något så att den inte längre är helt rund. Dessa funktioner är inte en anledning till klagomål, utan ett tecken på varje paraplys unika egenskaper.
  Menzel Anno 1900 bordslampa Scavo rökglasskärm »

  4119 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Provence matt bordslampa med flexarm

  bordslampa Provence matt med keramisk skärm i matt vit En brunsvart designad stativ i form av en rund bas och en flexibel arm från ungefär hälften av höjden och en delikat, kalkformad nyans av mattvit keramik - det här är komponenterna i bordslampa Provence matt. bordslampa är särskilt lämplig för modern lantlig stil, antingen i vardagsrummet, sovrummet eller på skrivbordet. Skärmen med integrerat GU10- uttag för att utrusta med en lampa efter eget val kan justeras efter behov tack vare det långa flexområdet. bordslampa är utrustad med en strömbrytare.
  Menzel Provence matt bordslampa med flexarm »

  3339 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Floral plafondlampa CHALEET med tulpanglaskupor

  CHALET - dekorerad plafondlampa med opalglaskupor Plafondlampan CHALETs baldakin och stomme är tillverkade i metall och målade i rustikt svart-brunt. 6 svängda armar sträcker ner sig åt alla håll, med rika bladdekorationer, och alla med var sin tulpanformade glaskupa. Plafondlampan CHALET kan användas i många rum för stämningsfull allmänbelysning och är den prydnad även när den är släckt. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Floral plafondlampa CHALEET med tulpanglaskupor »

  7348 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Solo vägglampa brun-svart

  Vägglampa i järn Solo med strålignande ljuseffekter Solo vägglampan består av en järncylinder med en brunsvart yta som är öppen uppe och nere och har små hål i mitten. Detta ger den enkla grunddesignen ett mycket intressant utseende när lampan tänds. Med en klar ljuskälla fyller Solo rummet och väggen med ett ljusmönster som består av punkter och strålar och ger också trevlig, indirekt grundbelysning.
  Menzel Solo vägglampa brun-svart »

  3451 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET i rött

  Effektfull taklampa PROVENCE CHALET med gul skärm Taklampan PROVENCE CHALET i lantlig stil är tillverkad i järn i grönt-guld och dekorerad med en guldfärgad keramikfågel i den böjda stommen. Skärmen är lackerad i rött genom streckmålning och gör taklampan PROVENCE CHALET till en färgprick och ett blickfång i rummet. PROVENCE CHALET - en taklampa passar bäst in i en rustik inredningsstil och utgör ett förtrollande blickfång i rummet. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET i rött »

  5455 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Vägglampan SOLO i rostbrunt med bladguld

  Indirekt strålande vägglampa SOLO, rostbrun Vägglampan SOLO har formats halvrunt i metall, handmålats i rostbrunt och försedd med en applikation i bladguld. Vägglampan sprider indirekt ljus och sätter intressante belysningsaccenter på väggen både uppåt och nedåt. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Vägglampan SOLO i rostbrunt med bladguld »

  2226 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Anno 1900 variabel hänglampa 2 lampor

  Höjd- och längdjusterbar hänglampa Anno 1900 Den antikt utformade taklampan Anno 1900 är utrustad med taljor och motvikter och kan justeras steglöst i höjdled mellan 75 cm och 115 cm med bara ett handgrepp. Dessutom kan hänglampans längd anpassas efter bordsstorleken mellan 80 och 121 cm. Takkåpan, vikterna och alla metalldelar är lackerade i bronserad mässing. De koniska skärmarna av vitt opalglas sörjer för behaglig belysning. Genom formen och färgsättningen lämpar sig ANNO 1900 utmärkt för matsalar i lantlig stil där den sprider sin alldeles speciella charm. Dessutom är den mycket dekorativ och blir garanterat blickfånget i rummet. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små produktionsmängder möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Anno 1900 variabel hänglampa 2 lampor »

  11689 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Florence Antik - taklampa med krusiduller

  Dekorerad med bladguld: taklampan Florence Antik Florence Antik är en taklampa med fem scavo-rökglasskärmar. Med handsmidd järnstomme förädlad med bladguldsdekorerade blad får lampan en luxuös glans. En enda järnranka med krusiduller slingrar sig runt upphängningen och blir en extra dekoration på Florence Antik. Framför allt för inredningsmiljöer i antik stil passar denna taklampa utmärkt. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Florence Antik - taklampa med krusiduller »

  10354 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Balktaklampa Anno 1900 - två ljuskällor

  Justerbar i höjd och bredd: taklampan Anno 1900 Framför allt för långa bord i matsalen är balktaklampan Anno 1900 avsedd. Tack vare teleskopstången som förbinder de båda opalglasskärmarna med varandra kan lampans bredd justeras mellan 99 och 123 cm. Kombinationen av bronserad mässingsstomme och vitt treskikts opalglas understryker en lantligt rustik inredningsstil. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Balktaklampa Anno 1900 - två ljuskällor »

  8684 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Praktfull ljuskrona Florence

  Ljuskrona Florence - fulländad smideskonst Den påkostat tillverkade ljuskronan Florence är ett sant blickfång: Handsmidd i florentinsk form så som den än idag kan betraktas i många italienska palatser. Bladguldet täcker inte ytorna komplett vilket förstärkar den klassiskt-antika framtoningen. Fem underbart vackra lampskärmar i scavorökglas sprider ett mjukt ljus och ger en stämningsfull atmosfär. Basglaset för rökglaskuporna Scavo-Florentino skiljer sig från vanliga scavoglas. Genom att man tillsätter en droppe brunt glas som fördelas ojämnt i materialet genom centrifugering är varje glas unikt. Det bildas en ojämn, sluten yta. Upprepad uppvärming gör att glaset inte längre är helt rund. Glaset är dessutom tyngre än munblåst glas. Dessutom har ljuskronan Florence en extra spotlight på undersidan. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Praktfull ljuskrona Florence »

  10911 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel COUNTRY - vägglampa för indirekt ljus

  Vägglampa COUNTRY med indirekt ljusspridning Vägglampan COUNTRYs skärm består av ett handtillverkat tyrolskt takspån. Stommen är tillverkad i järn och målad i svart. 2 ljuskällor sprider ut ljus uppåt genom det oregelbundet formade takspånet, samt till en mindre del även i sidled mot väggen vilket ger fantastiska ljuseffekter på väggen. COUNTRY - en icke alldaglig, dekorativ vägglampa för stämningsfull belysning. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel COUNTRY - vägglampa för indirekt ljus »

  2448 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel TH7362 vägglampa 2 lampor, hjortmotiv

  Lantlig vägglampa TH7362 med en rustik järnram Denna vägglampa är en äkta lampa för vardagsrum i lantlig stil eller för jaktrum. Den rustika stativ är gjord av järn och har en brun-antracitfärgad yta. Den beige lack av de två nyanser säkerställer en trevlig grundbelysning belysning, varvid finishen är särskilt effektiv när belysningen är påslagen. Hjorthuvudet är ett populärt motiv som stöder vägglampans lantliga karaktär. Den kan tas bort för att ändra lampans utseende.
  Menzel TH7362 vägglampa 2 lampor, hjortmotiv »

  4675 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Klassisk plafondlampa ANNO 1900

  ANNO 1900 - plafondlampa med konisk opalglaskupa ANNO 1900 är en klassisk plafondlampa med metallring i bronserad mässing. Den vita koniska opalglasskärmen ger angenäm grundbelysning. Genom formen och färgsättningen lämpar sig ANNO 1900 utmärkt för matsalar, bostadsrum eller hallar i lantlig stil där den sprider sin alldeles speciella charm. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Klassisk plafondlampa ANNO 1900 »

  2894 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Solo hänglampa, 3 lampor rund

  Upphängningslampa Solo - stege till himlen gjord av nyanser Denna lampa är övergripande enkel men erbjuder intressanta detaljer. Solo-hänglampans nyanser i sfärisk, kupol- och lökform liknar stegens steg, anordnade i olika höjder på den runda baldakinen. Ytan inuti nyanserna är gjord av glänsande guldblad och står i kontrast till den annars dominerande brunsvarta ytan. Solo-hänglampan är visuellt imponerande i många olika möblerade vardagsrum.
  Menzel Solo hänglampa, 3 lampor rund »

  9575 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Pusta takspotlight av järn, 5 lampor

  Brunsvart designad takspotlight Pusta med fem lampor, hantverk Denna takspotlight Pusta med fem lampor är gjord av järn med en yta som tillverkaren kallar svartbrun prickig. Strålkastaren med fem flammor gjordes för hand och tack vare sin färg och form passar den perfekt i lantlig stil eller i rustikt inredda rum. Fem strålkastare kan roteras och svängas individuellt på den långa stången, så att strålkastaren också kan användas i stora rum eller långa korridorer och olika delar av rummet kan fokuseras med ljus. GU10 halogenlampor eller energieffektiva LED-varianter med denna bas är lämpliga som ljuskällor. Belysningsmedel ingår inte. Med hjälp av dimbara lampor, kan takspotlight dimmer också dimmas med hjälp av en dimmer i den elektriska installationen.
  Menzel Pusta takspotlight av järn, 5 lampor »

  6457 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Handsmidd vägglampa CHATEAU

  CHATEAU - rustik vägglampa med smidd fackla Den rustika vägglampan CHATEAUs väggfäste och stomme är tillverkade i metall och handsmidda. Den brun-svarta färgen kompletterar det rustika utseendet. Längst upp i den långa facklan sitter ljuskällan i en enfärgad scavoglaskupa i rakt konform som sprider ett behagligt och varmt ljus. Vägglampan kan alternativt förses med lågenergilampor, Den lämpar sig för behaglig extrabelysning i varje rum och är dessutom en vacker inredningsdetalj. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Handsmidd vägglampa CHATEAU »

  9463 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Vägglampa Florence Antik med krusiduller

  Ädel vägglampa Florence Antik med scavo-glas Denna vägglampa med en skärm av ädelt scavo-glas för in en antik ton i vardagsrummet och bidrar i hög grad till en hemtrevlig atmosfär. Scavo-glaset i varm creme-ton skapar en behaglig ljusfördelning och den brun-svarta stommen av järn är förädlad med bladguld på flera ställen. Den idealiska ljuskällan för stilfull extra- och accentbelysning! De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Vägglampa Florence Antik med krusiduller »

  4007 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Solo Glo12 hänglampa in brun-svart

  pendellampa Solo Glo12 av järn med en gyllene nyans inuti Den lilla högkvalitativa upphängningslampan Solo Glo12 är idealisk för att belysa ett litet sidobord eller ett mindre område eller för att ersätta nattduksbordslampa som en pendellampa i sovrummet. Den bruna och svarta nyansen på utsidan är gjord med guldblad på insidan, vilket ger ljuset från lampan (ingår ej) en mycket varm och mysig touch. Solo Glo12 är en exklusiv upphängningslampa som tillverkades i traditionellt hantverk och imponerar med sin tidlöshet och förstklassig kvalitet.
  Menzel Solo Glo12 hänglampa in brun-svart »

  2448 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Cremefärgad plafondlampa LIVING ELEGANT D 80 cm

  LIVING ELEGANT - mångsidig plafondlampa i creme I modernt eller klassiskt inredda rum sprider plafondlampa LIVING ELEGANT ett varmt och behagligt, även nedåt genom akryldiffusorn i den stora tunnskärmen. Den stora skärmen i transparent folie som har lackerats för hand i creme är fäst i den vita baldakinen. Genom sitt stilrena och diskreta utseende kan plafondlampan LIVING ELEGANT integreras i många inredningsmiljöer och lämpar sig även perfekt för restauranger. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
  Menzel Cremefärgad plafondlampa LIVING ELEGANT D 80 cm »

  7569 SEK

  Lamp24.se

 • Menzel Anteo LED-hänglampa, 7 bondgårdsmotiv

  LED-hänglampa på skena Anteo i robust järn Anteo, som är tillverkad av järn, har en brun-svart yta som ger den en robust karaktär. Åtta LED-ljuskällor, som kan ändras i ljustemperatur, ger hänglampan Anteo modern funktionalitet. På skenan sitter sju bondgårdsmotiv som är magnetmonterade och kan avlägsnas eller bytas ut. Dessa ger armaturen lite extra charm och gör hänglampan till ett utmärkt val till bostäder i lanthusstil, t.ex. över ett avlångt matsalsbord.
  Menzel Anteo LED-hänglampa, 7 bondgårdsmotiv »

  12247 SEK

  Lamp24.se

Kolla också