Milan - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Milan LEDvägglampa Dau Mini 2-lågig vit

  LED-vägglampan Dau Mini - omistlig accessoar inom en modern boendestil LED-vägglampan Dau Mini utmärker sig med en enkel kubform. Den strålar ut varmvitt LED-ljus (215 lm) både uppåt och nedåt och övertygar genom många olika användningsmöjligheter i kombination de mest skiftande inredningsstilar, t.ex. i vardags- och sovrummet eller i tamburen. - färgåtergivning 80 Ra Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan LEDvägglampa Dau Mini 2-lågig vit »

  1268 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Marc - LED-taklampa, 2 lampor vridbar

  Dubbla taklampa Marc Detta är dubbelstråleversionen av Marc- taklampa , som ger ännu mer flexibilitet och är också lämplig för att belysa rum med ovanliga former. Var och en av de två strålkastarna kan svängas 30 ° till vardera sidan och vridas 350 ° - det innebär att en armatur kan användas för att skapa ett mycket individuellt belysningskoncept som är exakt anpassat till rummet. Det varma vita och därför mycket trevliga ljuset genereras av energibesparande lysdioder som kräver lite el. Med Marc- taklampa Milan Iluminaci lyckats kombinera design, funktion och modern teknik perfekt. Strålvinkeln är 50 °.
  Milan Marc - LED-taklampa, 2 lampor vridbar »

  4764 SEK

  Lamp24.se

 • Milan 4-lågig plafondlampa Polifemo vit

  Plafondlampan Polifemo - omistlig extraljus för det moderna hemmet Plafondlampan Polifemo sprider klart ljus för en adekvat belysning av rummet. Genom sin diskreta design kan Polifemo kombineras med många inredningsstilar och är en omistlig accessoar inom en modern boendestil. Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan 4-lågig plafondlampa Polifemo vit »

  2582 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Formskön badrumsvägglampa Bano 5-lågig

  Vägglampan Bano - en klart lysande prydnad för badrummet Underbart vackert utformade glaskupor i munblåst opalglas från ett mästarverkstad drar blickarna till denna badrumsvägglampa och sprider ett klart ljus under den dagliga hygienen. Tillsammans med den formsköna aluminiumstommen passar denna ovanliga ljusspridare in perfekt i en modern spa-inrättning och kan dessutom kombineras harmoniskt med de mest skiftande inredningsstilar. - dimbar (framkantdimmer) Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Formskön badrumsvägglampa Bano 5-lågig »

  4720 SEK

  Lamp24.se

 • Milan LED-vägglampa Odile med varmvita lysdioder

  Rektangulär LED-vägglampa för accent- och orienteringsbelysning Vägglampan Odile består av ett matt nickelfärgad metallhölje som innehåller varmvita lysdioder under en diffusor av metakrylat som sprider bländfritt ljus. Lampans lysdioder kräver inte något separat drivdon eftersom de kan anslutas direkt till hushållsströmmen. Snabbanslutningar (WAGO-klämmor) medföljer. Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan LED-vägglampa Odile med varmvita lysdioder »

  1001 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Haul LED-vägglampa, cylindrisk, krom

  Futuristisk LED-vägglampa Haul med två cylindrar (prov) LED-vägglampan Haul visar att det går att skapa en fantastisk lampa även med minimalistisk design. I princip består den bara av två cylindrar: den ena fungerar som ett väggfäste och sticker ut på längden från väggen, den andra är en spotlight som sprider LED-ljuset. Båda elementen har en modern look som skapas genom kombinationen av glänsande polerat rostfritt stål och svartlackerad aluminium. Särskilt fördelaktigt med den här vägglampan är den höga flexibiliteten, som ges av de två roterbara och svängbara cylindrarna. Haul kan därför användas som en läslampa för mysiga soffkvällar eller som sovrumslampa. Haul LED-vägglampans mångsidighet och vackra utseende gör den till en produkt som verkligen är värd att se och som passar perfekt i ett modernt hem.
  Milan Haul LED-vägglampa, cylindrisk, krom »

  1702 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Kubisk vägglampa Dau

  Vägglampa Dau - omistlig accessoar i en modern boendestil Vägglampan Dau är utformad som en enkel kub och tillverkad i borstat aluminium. Lampglaset är tillverkat i en sandblästrad platt glasskiva. Den lämpar sig utmärkt för belysning av speglar och strålar ut mjukt ljus nedåt. Lampan har kapslingsklass IP44 och är därmed utmärkt skyddad mot fukt och smuts. Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Kubisk vägglampa Dau »

  1224 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Dau taklampa vrid- och svängbar, 2 lampor

  Innovativ taklampa Dau inklusive två spotlighter Hos taklampan Dau är det kombinationen av olika komponenter som gör den så pass fantastisk. Här kombineras nämligen en flexibel spotlight och en fast spotlight som ger lampan sin speciella charm. Lampan är dessutom dimbar och imponerar med en strålvinkel på 50 grader. Förutom detta kan Dau vridas med 300 grader och den fritt justerbara spotlighten kan svängas med 300 grader, så att lampan Dau alltid ger rätt belysning på rätt ställe. Därför är lampan inte bara lämplig för hemmet, utan även kommersiella lokaler. Den är mångsidigt användbar och sörjer för både kraftfullt ljus och behagligt ljus för avkoppling.
  Milan Dau taklampa vrid- och svängbar, 2 lampor »

  1836 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Vitt målad vägglampa 3LED 1-lågig

  Vägglampa 3-LED - vridbar 230° Vägglampan 3-LED kan användas flexibelt i alla bostadsrum. Den sprider ett varmvitt LED-ljus för stämningsfull extrabelysning i alla bostadsrum och i tamburen. Ljuset kan riktas enligt det individuella behovet tack vare vridbara spotar. 3-LED övertygar genom innovativ design, miljövänlig belysningsteknik och är en omistlig accessoar inom en modern boendestil. - färgåtergivning 80 Ra - vridbar 230° - 215 lumen Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Vitt målad vägglampa 3LED 1-lågig »

  1869 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Kromglänsande vägglampa 3LED, 2-lågig

  Vägglampa 3-LED - vridbar 230° Vägglampan 3-LED kan användas flexibelt i alla bostadsrum. Den sprider ett varmvitt LED-ljus för stämningsfull extrabelysning i alla bostadsrum och i tamburen. Ljuset kan riktas enligt det individuella behovet tack vare vridbara spotar. 3-LED övertygar genom innovativ design, miljövänlig belysningsteknik och är en omistlig accessoar inom en modern boendestil. - färgåtergivning 80 Ra - vridbar 230° Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Kromglänsande vägglampa 3LED, 2-lågig »

  3673 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Obolo - LEDvägglampa dimbar - 8 lampor

  Välformad vägglampa Obolo med 8 lågor Om du letar efter en lampa med en exceptionellt vacker design är Obolo det rätta valet. Åtta flammor ger ett imponerande ljusspektakel som under inga omständigheter får missa. Denna lampa är en absolut blickfångare som lockar allas uppmärksamhet även när den är avstängd. Lampan är också dimbar, vilket naturligtvis förstärker effekten. Denna stämningsfulla vägglampa förbättrar ditt eget levande koncept visuellt på ett skickligt sätt. Bara visuellt en tungvikt, ljuset gjordes av högkvalitativ plast så lätt som en fjäder.
  Milan Obolo - LEDvägglampa dimbar - 8 lampor »

  6011 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Obolo - dimbar LED-vägglampa 14 lampor

  14-lampa vägglampa Obolo dimbar Vägglampan Obolo är ett riktigt konstverk. För med sina 14 lågor har Obolo-vägglampan ett fantastiskt utseende som kommer att besvärja besökare till lägenheten. För övrigt är lampans stativ tillverkad av högkvalitativt laserat aluminium, vilket skapar en extravagant effekt. Ljuskällan säkerställer att respektive bostadsyta belyses extremt effektivt. Om du letar efter en lampa som är en absolut blickfång kan du inte gå fel med den här lampan. Naturligtvis är denna lampa också en produkt av designarna av Milan Iluminaci, som du redan kan gissa på grund av dess unika utseende.
  Milan Obolo - dimbar LED-vägglampa 14 lampor »

  9185 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Bo- vägglampa, runt fäste, nickel

  Bo-La LED-vägglampa med en sfärisk nyans designad i modern stil Den runda lampskärmen, som omedelbart fångar ögat för varje observatör, är särskilt karakteristisk för utseendet på Bo-La LED-vägglampa. Lysdioderna är installerade bakom den runda öppningen i sfären, som kan lysa uppåt, nedåt eller åt sidan, beroende på positionen för den vridbara och svängbara skärmen. Liksom resten av lampan designades det runda väggfästet i en modern och samtidigt elegant nickelfinish. Vägglampans två runda och därmed geometriska komponenter stöder fortfarande den moderna stilen och bidrar avsevärt till det vackra utseendet.
  Milan Bo- vägglampa, runt fäste, nickel »

  2749 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Flexibel skrivbordslampa 3-LED

  Skrivbordslampa 3-LED - huvud vridbart 230°, arm svängbar Skrivbordslampan sprider varmvitt LED-ljus som kan riktas enligt det individuella behovet tack vare det vridbara lamphuvudet. 3-LED övertygar genom innovativ design, miljövänlig belysningsteknik och är en omistlig accessoar inom en modern boende- och arbetsmiljö. Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Flexibel skrivbordslampa 3-LED »

  4508 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Bo- vägglampa, runt fäste, svart

  Med en dekorativ, sfärisk lampskärm - Bo-La LED-vägglampa Hjärtat i LED-vägglampan Bo-La i aluminium är utan tvekan den sfäriska strålkastaren, som kan vridas 300 ° och svängas 180 °, så att huvudet kan justeras och justeras individuellt, vilket gör Bo-La till en praktisk läsljus gör. LED-lamporna är permanent installerade i sfären, vilket ger ett behagligt varmt vitt ljus och kan skapa fantastiska stämningar.
  Milan Bo- vägglampa, runt fäste, svart »

  2415 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Vägglampa Dau kubform, up-down, vit

  Vägglampan Dau - med ljusspridning uppåt och nedåt Med enkel och tidlös design, men ljuskraftig och mångsidigt användbar - detta är vägglampan Dau som harmonierar utmärkt med de mest skiftande inredningsstilar och - som enskild lampa eller i grupp - sprider ett klart, behagligt ljus. På ovansidan har Dau ett extra, triangelformat ljusurtag så att ljuset sprids både upptill och nedtill. Vägglampan kan dimmas med en framkantdimmer. Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Vägglampa Dau kubform, up-down, vit »

  912 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Dau Double - vägglampa vit

  Vägglampan Dau Doble ger en stämningsfull indirekt belysning Med en enkel och tidlös design, men dock ljusstark och mångsidigt användbar; detta är vägglampan Dau Doble som harmonierar utmärkt med de mest skiftande inredningsstilar och - som enskild lampa eller i grupp - sprider ett behagligt extraljus. Ljuset sprids både uppåt och nedåt. Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Dau Double - vägglampa vit »

  1257 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Bo- vägglampa, kantigt fäste, koppar

  Elegant LED-vägglampa Bo-La med kopparfärgad yta LED-vägglampan Bo-La är en underbar färgstänk för hemmet tack vare sin kopparfinish. Lampskärmen i form av en sfär ser också väldigt vacker ut, som också kan svängas 180 ° och roteras 300 ° i valfri riktning. Varma vita lysdioder byggdes in i skuggan, som avger sitt ljus under mysiga kvällar eller lästider och kan också användas som accentbelysning tack vare svängningen av skuggan. Väggfästet är försett med en omkopplare. Bo-La är den perfekta kombinationen av fantastisk optik och hög funktionalitet i kombination med uttrycksfull ljusstyrka.
  Milan Bo- vägglampa, kantigt fäste, koppar »

  2894 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Haul LED-vägglampa, cylindrisk, vit

  I vanlig vit LED-vägglampa Haul av rostfritt stål Den klassiska vita LED-vägglampan Haul understryker det enkla utseendet. Denna produkt behöver bara två cylindriska element för att inspirera med sitt utseende. Den ena cylindern fungerar som väggmontering, där även strömbrytaren är inbyggd, och den andra cylindern ger riktad belysning i form av en spotlight med varmvitt LED-lampa. Men Haul övertygar inte bara med sitt utseende, funktionerna är också mycket praktiska: både vid armaturen och vid lamphuvudet kan du enkelt ändra positionen genom att vrida eller svänga den berörda delen. Detta gör den här artikeln till en riktig multitalang när det gäller användningsmöjligheter. Haul kan till exempel användas som en följeslagare för en mysig läskväll i soffan eller som en elegant sänglampa.
  Milan Haul LED-vägglampa, cylindrisk, vit »

  1625 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Svängbar vägglampa Kronn, vit

  Svängbar spot för väggen Vägglampan Kronn är en ytterst funktionell spot vars huvud kan svängas 90°. Dessutom kan den vridas 300°. Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Svängbar vägglampa Kronn, vit »

  1146 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Plafondlampa Dau Spot kubform, aluminium

  Plafondlampan Dau Spot - mångsidigt användbar Med enkel och tidlös design, men ljuskraftig och mångsidigt användbar - detta är plafondlampan Dau Spot som harmonierar utmärkt med de mest skiftande inredningsstilar och - som enskild lampa eller i grupp - sprider ett klart, behagligt ljus. Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Plafondlampa Dau Spot kubform, aluminium »

  645 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Dau Double - vägglampa aluminium

  Vägglampan Dau Doble ger en stämningsfull indirekt belysning Med en enkel och tidlös design, men dock ljusstark och mångsidigt användbar; detta är vägglampan Dau Doble som harmonierar utmärkt med de mest skiftande inredningsstilar och - som enskild lampa eller i grupp - sprider ett behagligt extraljus. Ljuset sprids både uppåt och nedåt. Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Dau Double - vägglampa aluminium »

  1279 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Vägglampa , updown aluminium 2-lågig

  Vägglampan Dau - med dubbel ljusspridning uppåt och nedåt Med enkel och tidlös design, men ljuskraftig och mångsidigt användbar - detta är den 2-lågiga vägglampan Dau som harmonierar utmärkt med de mest skiftande inredningsstilar och sprider ett klart, behagligt ljus. Varje lampkropp har ett extra, triangelformat ljusurtag på den motsatta sidan så att ljuset sprids både upptill och nedtill. Lampan kan monteras antingen med ljusutsläppet upptill eller nedtill. Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Vägglampa , updown aluminium 2-lågig »

  1892 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Vitt målad vägglampa 3LED 2-lågig

  Vägglampa 3-LED - vridbar 230° Vägglampan 3-LED kan användas flexibelt i alla bostadsrum. Den sprider ett varmvitt LED-ljus för stämningsfull extrabelysning i alla bostadsrum och i tamburen. Ljuset kan riktas enligt det individuella behovet tack vare vridbara spotar. 3-LED övertygar genom innovativ design, miljövänlig belysningsteknik och är en omistlig accessoar inom en modern boendestil. - färgåtergivning 80 Ra - vridbar 230° - 215 lumen Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Vitt målad vägglampa 3LED 2-lågig »

  3261 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Vit plafondlampa Dau Spot i kubform

  Plafondlampan Dau Spot - mångsidigt användbar Med enkel och tidlös design, men ljuskraftig och mångsidigt användbar - detta är plafondlampan Dau Spot som harmonierar utmärkt med de mest skiftande inredningsstilar och - som enskild lampa eller i grupp - sprider ett klart, behagligt ljus. Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Vit plafondlampa Dau Spot i kubform »

  622 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Bessons - LED-väggspot

  Bessons LED-väggstrålkastare - vridbar och svängbar Denna modernt designade takspotlight av vitlackerad aluminium visar sig vara en praktisk ljuskälla i varje rum: Bänkar kan också monteras i taket, kan vridas 300 °, kan också svängas med 100 ° i båda riktningar och tjänar därmed med riktad belysning för exempel som en läslampa ovanför nattduksbordet. En LED-drivare är integrerad. - Strålvinkel 47 ° - 1 x 6,6 W LED - Varmvit ljusfärg - 600 lumen - 350 mA Sedan 1960 har Milan Iluminación engagerat sig i den extraordinära designen av produkterna, kvaliteten på alla komponenter och därmed en krävande kvalitetsstandard. Milan Iluminación representeras i de bästa utställningsrummen i de största städerna - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några.
  Milan Bessons - LED-väggspot »

  2226 SEK

  Lamp24.se

 • Milan 5-lågig plafondlampa Polifemo vit

  Plafondlampan Polifemo - omistlig extraljus för det moderna hemmet Plafondlampan Polifemo sprider klart ljus för en adekvat belysning av rummet. Genom sin diskreta design kan Polifemo kombineras med många inredningsstilar och är en omistlig accessoar inom en modern boendestil. Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan 5-lågig plafondlampa Polifemo vit »

  3373 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Vägglampa Kronn up-down krom

  Vägglampa Kronn med ljusspridning uppåt och nedåt Med vägglampan Kronn kan bostadsrum belysas adekvat. Ljuset sprids både uppåt och nedåt. Den kromglänsande kåpan passar utmärkt till en modern inredningsstil i bostäder eller kommersiella lokaler. Kronn är en omistlig accessoar inom en modern inredningsstil. - dimbar (framkantdimmer) Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Vägglampa Kronn up-down krom »

  1480 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Modern LED-golvlampa Perceval

  LED-golvlampan Perceval - mycket komfortabel tack vare vrid- och svängbara lampkroppar LED-golvlampan Perceval är avsedd t.ex. som ljusspridare i en sitthörna i vardagsrummet. Den sprider varmvitt LED-ljus för en stämningsfull belysning. Lamphuvudet är vrid- och svängbart för att belysningen ska kunna anpassas efter individuella behov. Perceval övertygar genom en glänsande krom-look och är en omistlig accessoar inom en modern boendestil. Med strömbrytare. Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Modern LED-golvlampa Perceval »

  8015 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Vägglampa Kronn up-down vit

  Vägglampa Kronn med ljusspridning uppåt och nedåt Med vägglampan Kronn kan bostadsrum belysas adekvat. Ljuset sprids både uppåt och nedåt. Den kromglänsande kåpan passar utmärkt till en modern inredningsstil i bostäder eller kommersiella lokaler. Kronn är en omistlig accessoar inom en modern inredningsstil. - dimbar (framkantdimmer) Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Vägglampa Kronn up-down vit »

  1257 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Vägglampa Dau kubform, up-down aluminium

  Vägglampan Dau - med ljusspridning uppåt och nedåt Med enkel och tidlös design, men ljuskraftig och mångsidigt användbar - detta är vägglampan Dau som harmonierar utmärkt med de mest skiftande inredningsstilar och - som enskild lampa eller i grupp - sprider ett klart, behagligt ljus. På ovansidan har Dau ett extra, triangelformat ljusurtag så att ljuset sprids både upptill och nedtill. Vägglampan kan dimmas med en framkantdimmer. Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Vägglampa Dau kubform, up-down aluminium »

  912 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Bo- vägglampa, kantigt fäste, vit

  Iögonfallande LED-vägglampa Bo-La med en dekorativ sfärisk nyans Ett särskilt särdrag hos Bo-La LED-vägglampa är den sfäriska lampskärmen, vars fäste kan vridas upp till 300 °. Dessutom kan paraplyet svängas upp till 180 ° och användas för olika ändamål. Till exempel, som en sovrumslampa eller som en läslampa, är Bo-La den perfekta lampan. Inte bara praktiskt utan också visuellt övertygande över hela linjen. Det fyrkantiga väggfästet, som är utrustat med en praktisk vippströmställare, utgör Basis för vägglampan. Skärmens design är begränsad till dess runda form och en integrerad diffusor genom vilken lysdioderna lyser i en strålningsvinkel på 40 °. Hela lampans yta hålls i strålande vitt och förkroppsligar den moderna stilen, som också understryks av det sfäriska huvudet.
  Milan Bo- vägglampa, kantigt fäste, vit »

  2371 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Vägglampa Dau i kubform, up-down, svart

  Vägglampan Dau - med ljusspridning uppåt och nedåt Med enkel och tidlös design, men ljuskraftig och mångsidigt användbar - detta är vägglampan Dau som harmonierar utmärkt med de mest skiftande inredningsstilar och - som enskild lampa eller i grupp - sprider ett klart, behagligt ljus. På ovansidan har Dau ett extra, triangelformat ljusurtag så att ljuset sprids både upptill och nedtill. Vägglampan kan dimmas med en framkantdimmer. Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Vägglampa Dau i kubform, up-down, svart »

  934 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Bridge - cirkulär LED-inbyggnadslampa

  LED-inbyggnadslampa Bridge - rund och modern Bridge är en LED-inbyggnadslampa i rund form som kan användas energieffektivt i varje bostad. Oavsett om lampan är placerad ensam eller tillsammans med andra i form av en stjärnhimmel så ger den alltid en mycket positiv belysning. Den enkla inbyggnadslampan har en strålningsvinkel på 50 grader och ger ett mjukt, varmvitt ljus. Bridge illuminerar och sätter accenter, inte bara i privata utan även offentliga utrymmen, med sin innovativa karaktär. - den bakkantsdimbara drivaren, som krävs för drift, finns tillgänglig från Tillbehör.
  Milan Bridge - cirkulär LED-inbyggnadslampa »

  1101 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Dau - vägglampa med flexibel spot

  Vägglampan Dau: ljuset kan riktas åt varje håll Med enkel och tidlös design, men ljuskraftig och mångsidigt användbar - detta är vägglampan Dau som harmonierar utmärkt med de mest skiftande inredningsstilar och sprider ett klart, behagligt ljus. Pricken på i är den rörliga kubiska spoten som är vridbar 300° och dessutom svängbar 90° så att ljuset kan riktas individuellt. - strålvinkel 50° Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Dau - vägglampa med flexibel spot »

  1313 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Vägg- och plafondlampa Mini Rondo

  Plafondlampan Mini Rondo - mångsidigt användbar även som vägglampa Plafondlampan Mini Rondo sätter - som enskild lampa eller i grupp - accenter i vardags- och sovrum samt i hallen. Med sin aluminiumstomme och den tilltalande kupan i munblåst glas passas den in utmärkt i en modern inredningsmiljö i privata eller kommersiella rum. Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Vägg- och plafondlampa Mini Rondo »

  867 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Marc - LED-taklampa, 4 lampor vridbar

  Kraftfull taklampa Marc med LED-teknik Med denna fyrstrålevariant av Marc- taklampa från Milan Iluminaci lämnas ingen belysning önskan. De fyra strålkastarna är anordnade centralt i den vita lampkroppen och kan vridas och svängas individuellt och oberoende av varandra (svängbara åt båda sidor med 30 °, vridbara med 350 °) och skapa riktigt ljuslandskap i rummet. Ännu fler möjligheter uppstår eftersom lampan också är dimbar. Naturligtvis kan det också underbart kombineras med andra lampor från serien. Gemensamt för alla är det trevliga, varma vita ljuset och endast den modernaste LED-tekniken används. drivare ingår i leveransen. Strålvinkeln på 50 ° säkerställer jämn ljusfördelning.
  Milan Marc - LED-taklampa, 4 lampor vridbar »

  8639 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Höjdjusterbar golvlampa 3LED 1-lågig

  Golvlampan 3-LED är mångsidigt användbar Golvlampan 3-LED kan användas flexibelt i alla bostadsrum. Den sprider varmvitt LED-ljus för en stämningsfull extrabelysning i vardagsrummet. Ljuset kan riktas enligt det individuella behovet tack vare den utdragbara armen. 3-LED övertygar genom innovativ design, miljövänlig belysningsteknik och är en omistlig accessoar inom en modern boendestil. Med strömbrytare. - färgåtergivning 80 Ra - vridbar 230° - 215 lumen Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
  Milan Höjdjusterbar golvlampa 3LED 1-lågig »

  5611 SEK

  Lamp24.se

 • Milan LEDdrivdon MLN Robotic 350-700 mA dimbar 12W

  LED-drivdon MLN Robotic, dimbar 350-700mA, 12 watt - 350-700 mA - dimbar - kapslingsklass IP20 - skyddskategori II.
  Milan LEDdrivdon MLN Robotic 350-700 mA dimbar 12W »

  589 SEK

  Lamp24.se

 • Milan Haul LED-vägglampa 1 lampa, vit

  Flexibel LED-väggstrålkastare Haul med strömbrytare Den lilla, vita LED-väggspotlampan Haul från Milan är en flexibel ljuskälla för olika områden. På väggen bakom sängen ersätter den en sänglampa, vid soffan eller en fåtölj i vardagsrummet ger den ljusstyrka för läsning osv. Väggstrålkastaren som designats av Stefan Kährs är utrustad med en strömbrytare på det vinklade väggfästet. Spottet med varmvit LED ger en stämningsfull belysning med ett ljusflöde på 500 lumen och kan ställas in flexibelt, eftersom det kan roteras 300° och svängas 90°.
  Milan Haul LED-vägglampa 1 lampa, vit »

  1714 SEK

  Lamp24.se

Kolla också