Näve - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Näve Golvlampa Taiyo i orange

  Det enkla tar ibland fram den sanna kreativiteten - golvlampan TAIYO Så kan ibland det enkla - med lite abstraktion - övertyga mer än den vackraste designprodukten. Golvlampan TAIYO följer den moderna trenden att söka kreativitet i en lätt abstraktion av enkelheten. Golvlampan TAIYO är en cylinder med en försmalad midja. Tillsammans med en varm, fyllig färgton och två ljuskällor (som inte ingår i leveransen), uppstår en övertygande armaturprodukt som är både dekorativ och funktionell, och som dessutom avger ett ljus som utstrålar välbefinnande. Golvlampan TAIYO: En prisvärd och trendig lampa.
  Näve Golvlampa Taiyo i orange »

  426 SEK

  Lamp24.se

 • Näve LED-lavalampa Tornado

  Roterande LED-lavalampa Tornado En roterande tratt genereras i Tornado-lavalampan under drift - liknande utseendet på en tornado. Förutom detta fängslande spektakel ger lysdioder med färgförändringsfunktion ytterligare variation. Tornado-lavalampan är därför den perfekta möbeln för sociala möten i vardagsrummet. De tre AA-batterier som krävs ingår.
  Näve LED-lavalampa Tornado »

  346 SEK

  Lamp24.se

 • Näve LED-taklampa Jericho 2 lampor

  Mångsidig LED-taklampa Jericho med två LED-strålkastare Liksom de andra modellerna från Jericho-serien är LED-taklampa med två flammor gjord av metall och glas. Ditt ljus kan riktas i önskad riktning tack vare de roterbara och svängbara LED-fläckarna. Den enkla men praktiska designen förutbestämmer Jericho- taklampa för användning i många vardagsrum som sovrum, vardagsrum, matsalar, kök och hallar.
  Näve LED-taklampa Jericho 2 lampor »

  881 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Bordslampa Bella med rund skärm/fot

  Statlig bordslampa Bella med naturstensbelagd, rund nyans En hög stativ bär skuggan av Bella bordslampa , som är dekorerad med många naturstenar i olika nyanser av bruna och guldfärgade detaljer. På grund av sin höjd blir Bella snabbt ett blickfång i det bekvämt inredda vardagsrummet och förtrollar det med sin orientaliska känsla.
  Näve Bordslampa Bella med rund skärm/fot »

  453 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Taklampa Anja med tre ljuskällor

  Taklampa Anja i krom med tre ljuskällor för den moderna inredningsstilen Taklampan Anja med tre ljuskällor är tilltalande med sina formsköna lampskärmar i glänsande krom. De hänger från en rund baldakin och speglar effektfullt omgivningen i utsidan. Anja kan användas över matbordet eller vardagsrumsbordet.
  Näve Taklampa Anja med tre ljuskällor »

  3125 SEK

  Lamp24.se

 • Näve LED-markspettslampa Leif med solcellsteknik

  Med flameffekt - LED solcellsbelysning Leif Att tillbringa mysiga kvällstimmar på terrassen och skapa den perfekta stämningen för det - Leif LED-solbelysningen är idealisk för detta. Ljuset presenteras med en orange flameffekt som på ett bedrägligt sätt imiterar en riktig flams flimmer. Som dekorativ ljuskälla kan Leif enkelt placeras i trädgården med markspetsen - antingen som orienteringsljus för stigar eller bara som ett dekorativt element nära terrassen. Tack vare den integrerade dagsljussensorn släpper den bara ut ljus när det verkligen behövs. Belysningstiden är cirka sex till åtta timmar.
  Näve LED-markspettslampa Leif med solcellsteknik »

  453 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Bordslampa Tim svart-guld

  Justerbar bordslampa Tim Bordslampan Tim bärs av en klassisk stomme med två ben i trä. Spotlighten kan riktas med hjälp av skruvar på båda sidor och ljuskonen kan anpassas efter förutsättningarna i vardagsrummet, matsalen eller sovrummet. Tims klara, städade utseende utstrålar en vintage inspirerad charm.
  Näve Bordslampa Tim svart-guld »

  533 SEK

  Lamp24.se

 • 587 SEK

  Lamp24.se

 • Näve LEDdekorbelysning Curbi med Bluetooth-högtalare

  Laddningsbart LED-dekorbelysning ljus Curbi med färgbytesfunktion och högtalare LED-bordslampa Curbi kan användas som en högtalare via Bluetooth. Ljudet från den integrerade högtalaren täcker varje rum, oavsett om det är ett barnrum, vardagsrum eller kök. Det dekorationsbelysning Curbi har också integrerade RGB lysdioder, som kan bytas till olika färgändringar med den medföljande fjärrkontrollen. En lämplig USB-kabel ingår för att ladda den trådlösa lampan, som drivs med ett uppladdningsbart batteri.
  Näve LEDdekorbelysning Curbi med Bluetooth-högtalare »

  799 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Hänglampa 4113982 fotbollsmotiv

  Hänglampa fotboll 4113982 för sportälskande barn Fotbollslampan är ett måste för alla tjejer och pojkar som gillar att vara ute på planen själva eller som bara älskar att heja på sitt lag från sidan. Lampskärmen är gjord av papper så att rummet är särskilt vackert upplyst. Ljuset är mjukt och bländar inte, vilket garanterar en trevlig, hemtrevlig atmosfär i barnrummet.
  Näve Hänglampa 4113982 fotbollsmotiv »

  186 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Hänglampa 4120607 med piratmotiv

  Upphängningslampa Pirat 4120607 för små skattejägare Upphängningslampan Pirate är perfekt för små äventyrare. Pappersskärmen ger ett särskilt varmt och bländfritt ljus, men rummet är fortfarande starkt upplyst. Eftersom lampskärmen är något blåaktig skimrar det avgivna ljuset också blått. Lampan visar en ung pirat som inleder ett stort äventyr. Detta stimulerar fantasin att drömma och skickar barnen på en skattjakt i barnrummet hemma.
  Näve Hänglampa 4120607 med piratmotiv »

  239 SEK

  Lamp24.se

 • Näve LED-inbyggnadslampa Bonus diameter 22,5 cm

  LED-inbyggnadslampa Bonus med justerbar ljusfärg Denna LED- infällda eller delvis inbyggd lampa övertygar med sin funktionalitet. Ljuset kan justeras i tre steg, som enkelt kan väljas med hjälp av enhetsomkopplaren. Den första inställningen är ett varmt vitt ljus. Detta är perfekt för vardagsrum eftersom det skapar en mysig atmosfär. Det finns också möjlighet att ställa in ljuset i en universell vit ljusfärg eller i dagsljusets ljusa färg. Båda inställningarna är väl lämpade för arbetsområden, hobbyrum, tvättstugor etc. LED-inbyggnadslampa erbjuder därför rätt belysning för varje användning.
  Näve LED-inbyggnadslampa Bonus diameter 22,5 cm »

  479 SEK

  Lamp24.se

 • 587 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Hänglampa Rope med naturrep och textilskärm

  Maritimt designad hängande lampa i naturligt rep och tyg Med hjälp av denna hängande lampa kan inte bara matsalen eller vardagsrummet vara nedsänkt i atmosfäriskt ljus utan också underbart dekorativt. Detta säkerställs inte minst genom upphängningens speciella design, som består av ett tjockt naturligt rep som slutar i en ögla i textilskärmen. Ljuset genereras inuti skuggan av en E27-lampa och sänds på ett riktat sätt genom de två skuggöppningarna. Men även genom själva tyget bärs ljuset försiktigt och bländningsfritt in i omgivningen, så att en underbar atmosfärisk belysning skapas.
  Näve Hänglampa Rope med naturrep och textilskärm »

  1375 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Effektfull halogen-bordslampa Explosion

  Vit bordslampa Explosion med fot i krom Bordslampan explosionen är inte bara en lampa, men också ett dekorativt objekt, som består av en förkromad fot och en unik lampskärm. Den består av vita och genomskinliga kulor i olika storlekar som till synes har fästs planlöst på de raka stödstängerna. Sex halogenlampor med G9-sockel har fördelats däremellan och lyser upp konstverket. Glödlamporna ingår inte - vänligen beställ som tillbehör.
  Näve Effektfull halogen-bordslampa Explosion »

  2805 SEK

  Lamp24.se

 • Näve LED-panel 1297903, montering/påbyggnad, 45x45 cm

  Fyrkantig LED-panel 1297903 med universellt vitt ljus, installation eller montering möjlig Det speciella med detta LED-taklampa 1297903 är att det kan bestämmas individuellt om ljuset ska byggas in eller byggas in. Tack vare det höga antalet lumen produceras ett starkt ljus som sänds nedåt och därmed säkerställer god och jämn belysning. Lysdioderna är energibesparande och avger ett universellt vitt ljus. Således kan lampan enkelt installeras på ett kontor. Dess enkla utseende gör att den kan integreras i olika inredningsstilar.
  Näve LED-panel 1297903, montering/påbyggnad, 45x45 cm »

  961 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Bordslampa Max med glasfot

  Bordslampa Max i glasburksdesign Bordslampan Max har en enkel men slående design. Ljuskällan sitter på ett kärl med formen av en glasburk. Här hittar du den textilöverdragna strömsladden. Bordslampan Max kan användas i vardagsrum, matrum och sovrum.
  Näve Bordslampa Max med glasfot »

  493 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Bordslampa Enya med glasmosaik röd

  Prydlig bordslampa Enya På ett metalliskt trebensstativ med böjda fötter sitter skärmen i mosaikdesign. De genomskinliga glaselementen ger en markant röd färgton, särskilt när ljuset faller åt sidan. Med sina konstnärliga dekorationer är bordslampan Enya utmärkt lämpad som stämningsfull dekoration i vardags-, mat eller sovrummet.
  Näve Bordslampa Enya med glasmosaik röd »

  333 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Hänglampa Jana orientalisk stil Ø 28,5 cm

  Upphängningslampa Jana med en mosaikskärm Skuggan på denna hängande lampa är täckt med glaselement i mosaikstil. Dessa ger ljuset från sidan en intensiv orange ton. Upphängningslampan Jana är den perfekta lampa med en orientalisk touch för atmosfäriska vardagsrum och matsalar.
  Näve Hänglampa Jana orientalisk stil Ø 28,5 cm »

  587 SEK

  Lamp24.se

 • Näve LED-hänglampa Ontario, hamparep, 1 lampa

  LED-pendellampa Ontario med hamprep Den moderna LED-pendellampa Ontario består av en upphängning gjord av hamprep, i slutet av vilken ett mässingsfärgat E27- uttag öppet visas. Leveransomfånget innehåller redan en stor, modern LED-ljuskälla, här med glödtråd och ett något gyllene utseende. LED-pendellampa Ontario utstrålar en speciell känsla och kan få poäng som extra dekorativ belysning i en mängd olika vardagsrum.
  Näve LED-hänglampa Ontario, hamparep, 1 lampa »

  961 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Hänglampa 4117001 med motivet rymdfärder

  Äventyrsresor till avlägsna världar tack vare pendellampan 4117001 Med denna hängande lampa är stjärnorna inom räckhåll. Tack vare rymdresemotivet ger små äventyrare en upptäcktsresa till avlägsna galaxer. Hänglampan har kärleksfullt försett med många små detaljer. Utlänningen vinkar till barnen på ett vänligt sätt och astronauten bevakar framtida upptäcktsresande. Japanballongen är gjord av papper, vilket ger lampan en viss ljushet. Detta passar tematiskt perfekt till det viktlösa universum. Tack vare lampskärmens blå färg är belysningen tillräckligt ljus och samtidigt mysig och hemtrevlig. Denna lampa får hjärtan hos framtida astronauter att slå snabbare.
  Näve Hänglampa 4117001 med motivet rymdfärder »

  479 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Golvlampa Alani med vippströmbrytare, svart

  Alani golvlampa - modern tack vare tydliga linjer Alani golvlampa är enkel och smakfull. Tack vare att lampskärmen pekar nedåt kan den placeras som läslampa bredvid en soffa eller som en extra ljuskälla ovanför ett skrivbord. Lampan är mycket praktisk eftersom dess ledning har en längd på 1,5 meter. Det finns en spetsbrytare på denna, som lätt kan slås på och av. Den reducerade designen gör det möjligt för lampan att anpassa sig till en mängd olika levande koncept och enkelt integreras.
  Näve Golvlampa Alani med vippströmbrytare, svart »

  639 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Hänglampa Perla Ø 16 cm

  Hänglampa Perla med praktfulla akryldekorationer De otaliga slipade elementen i akryl på hänglampan Perlas skärm sörjer för fascinerande, färgglad belysning och en glittrande effekt som speciellt kommer till sin rätt när ljuset tänds. Hänglampan Perla förvandlar speciellt vardagsrum och matsalar till orientaliska oaser.
  Näve Hänglampa Perla Ø 16 cm »

  493 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Kopparfärgad LED-klämlampa Janita

  LED-klämlampa Janita med snygga och moderna skärmar av metall Denna LED-drivna klämlampa är en exklusiv ljuskälla för moderna miljöer som drar blickarna till sig med sin glänsande kopparyta. En vacker färgmässig prydnad är den svarta stommen. De inbyggda LED-lamporna kan glänsa, särskilt genom sitt höga ljusutbyte, som ger högt ljusflöde med låg effekt. En praktisk klämfot gör att lampan snabbt och bekvämt kan fästas på bordskanten eller en hylla, där säkert fäste garanteras.
  Näve Kopparfärgad LED-klämlampa Janita »

  747 SEK

  Lamp24.se

 • 2805 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Futuristisk taklampa WAKUSEI, förkromad

  Glänsande planeter i en dröm av metall: taklampan WAKUSEI Med sin ovanliga design påminner taklampan WAKUSEI om ett stjärnkluster. Ett rum har sin speciella glans, vilket förstärks av ljuskällan som skapar intressanta ljuseffekter på de glatta kulornas yta. Ett synnerligen rörligt element är de små glaskulorna som skickas ut i alla riktningar på skira stavar.
  Näve Futuristisk taklampa WAKUSEI, förkromad »

  2805 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Antikgrå taklampa Susana

  Susana - taklampa i grått med fyra lampor Den svängda ramen av taklampan Susana med fyra lampor är i metall och har lackerats i antikgrått med oregelbunden yta och dekorerad med små hängen med fjärilar på. Med fyra skärmar i grått tyg med en lätt struktur som passar bra till lampan. Taklampan är en utmärkt komplement i matsalen eller i ett kök i lantlig stil. För att belysa bordet på ett energisnålt sätt kan man även använda moderna LED-lampor upp till 40 W i de E-14 socklarna, som utmärker sig förutom sin energieffektivitet även genom en flerfaldigt längre livslängd jämfört med vanliga glödlampor.
  Näve Antikgrå taklampa Susana »

  1869 SEK

  Lamp24.se

 • Näve LED-vägglampa Jerichoo 1 lampa

  Mångsidig och enkel LED-vägglampa Jericho - även lämplig för takmontering Främst utformad som en vägglampa, kan denna version av Jericho LED-lampa också installeras som en taklampa. Din LED-spotlight är justerbar, vilket innebär att belysningen kan justeras på nolltid beroende på monteringsläge och rumsliga förhållanden. LED-vägglampan Jericho kan användas på olika sätt i olika vardagsrum.
  Näve LED-vägglampa Jerichoo 1 lampa »

  533 SEK

  Lamp24.se

 • Näve LED-taklampa Manchester 8 lampor

  Trestegs dimbar LED-taklampa Manchester med åtta lysdioder Manchester LED-taklampa med åtta lysdioder på ett fyrkantigt stöd har en tre-stegs dimningsfunktion. Med sin moderna design i metall och plast är den särskilt lämplig för moderna vardagsrum och matsalar och ger dem en trevlig atmosfär tack vare sin varma vita ljusfärg.
  Näve LED-taklampa Manchester 8 lampor »

  2229 SEK

  Lamp24.se

 • Näve LED-ljusslinga Kizi med fotbollar batteridriven

  Dekorativ LED-ljusslinga Kizi med skärmar i form av fotbollar Ljusslingan Kizi är det perfekta alternativet för barn som älskar fotboll eller som dekoration till nästa landskamp. De 18 pappersskärmarna i form av små fotbollar anordnades på en 2 meter lång sladd och belyses av varsin LED-ljuskälla. För driften krävs två AA-batterier.
  Näve LED-ljusslinga Kizi med fotbollar batteridriven »

  172 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Bordslampa Affections blå

  Konstnärligt tillverkad bordslampa Affections Den orientaliska bordslampan fungerar som en stämningsfull dekoration i vardags- och matrum. De konstnärliga dekorationerna på insidan är särskilt lämpliga när de används tillsammans med en lämplig E27-ljuskälla. När Affections belyses med en ännu en ljuskälla ger glaspärlorna som är inbyggda på utsidan upphov till ett hav av gnistrande reflektioner.
  Näve Bordslampa Affections blå »

  3727 SEK

  Lamp24.se

 • 2671 SEK

  Lamp24.se

 • Näve LED-golvlampa Feltre brons med fotdimmer

  Feltre LED-golvlampa i en konstnärlig spiral look med fotdämpare Det slående utseendet på LED-golvlampa Feltre fångar omedelbart. Spiralstrukturen är visuellt tilltalande och tack vare den speciella formen kan ljuset fördelas jämnt. Eftersom lysdioderna var fästa utomhus, ger ljus belysning. Om det behövs kan ljusstyrkan minskas med fotdimmer integrerad i kabeln. Lampan hölls i en bronsfärg och om du tittar noga kan du se en vacker patina. Som ett speciellt dekorativt element är Feltre lämplig för ett vardagsrum.
  Näve LED-golvlampa Feltre brons med fotdimmer »

  3165 SEK

  Lamp24.se

 • Näve NAMI - modern LED-bordslampa, 33 cm förkromad

  LED-bordslampa NAMI - ljus med beröring Det räcker med en lätt beröring för att få LED-bordslampa NAMI att lysa. Detta tack vare den integrerade Touch"-tekniken. Men det är inte bara denna bekväma och användarvänliga extrafunktionen som utgör kvaliteterna hos LED-bordslampan NAMI. LED-bordslampa NAMI har dessutom ett behagligt estetiskt hölje, vilket påminner om en mjuk våg och har en lugnande inverkan. Denna verkan förstärks av att ljuset från LED-bordslampa NAMI kommer från modern LED-teknik, i energisnål och miljömedveten förpackning. Även livslängden på ljuskällan, som uppgår till 30 000 timmar, visar på kvaliteten hos LED-bordslampan NAMI.
  Näve NAMI - modern LED-bordslampa, 33 cm förkromad »

  1789 SEK

  Lamp24.se

 • 1108 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Hänglampa Carter – en lysande schaktmaskin

  Hänglampa Carter i form av en schaktmaskin för barnrum Hänglampan Carter har en barnvänlig formgivning. Skärmen i trä har samma färger som de flesta anläggningsmaskinerna: gult och svart. Med rätt E27-ljuskälla hittar små byggarbetare alltid sin utrustning i barnrummets byggkaos.
  Näve Hänglampa Carter – en lysande schaktmaskin »

  799 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Twiddle - Taklampa textil med fem skärmar

  Taklampa Twiddle i textil med fem lampor Taklampa Twiddle blir med de fem skärmarna i harmoniska grädd- och beigenyanser och som hänger på olika avstånd från baldakinen till en intressant ljuskälla - till exempel över matbordet. Tre ljusbruna och två beigefärgade textilskärmar rymmer var och en E14-glödlampa och låter ljuset lysa igenom med ett varmt och mysigt sken, medan bordet nedanför belyses genom hålen nedåt. Lämpliga ljuskällor kan beställas under Tillbehör.
  Näve Twiddle - Taklampa textil med fem skärmar »

  1027 SEK

  Lamp24.se

 • 934 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Glastaklampa Vaso

  Taklampa Vaso med rökgrå glasskärm Den moderna taklampan Vaso har en dekorativ glasskärm som är rökgrå. Dess form påminner om förr i tiden och ger således en särskild flair till vardagsrummet. Oavsett om den hänger i vardagsrummet, hallen eller även sovrummet - med taklampan Vaso belyses varje rum på ett bra sätt.
  Näve Glastaklampa Vaso »

  799 SEK

  Lamp24.se

 • Näve Lekfull hänglampa TROPFEN, 12 ljuskällor

  En lampa som en uppfriskande regnskur: hänglampan TROPFEN Skärmen på hänglampan TROPFEN påminner om glänsande kalkar, med lysande droppar i sig. Naturligtvis har varje liten droppe" dessutom en ljuskälla i sig, vilket skapar ett intressant och förtrollande ljusspel när alla enskilda skärmar kombineras, och gör denna lampa till ett högst behagligt inredningselement.
  Näve Lekfull hänglampa TROPFEN, 12 ljuskällor »

  3165 SEK

  Lamp24.se

Kolla också