Niermann Standby - Belysning

Avancerad sökning Sök utan villkor  
 • Niermann Standby Rolig klämlampa CLOWN

  Rolig klämlampa CLOWN Manegen fri! Denna roliga clown är alltid på plats. Den kan användas överallt: vid sängen, på hyllplanet, vid skrivbordet osv. Dessutom kan man luta lampan åt rätt håll med hjälp av det flexibla röret. Klämlampan har en stickpropp med strömbrytare. Lampskärmen är okrossbar, då den inte är av glas. Tillverkad i Tyskland.
  Niermann Standby Rolig klämlampa CLOWN »

  1468 SEK

  Lamp24.se

 • 707 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Taklampa Lille Prinsen moln, vit

  Molnformad taklampa Little Prince med LED-snooze- ljus Den molnformade takplattan på denna lampa är försedd med sex E14-uttag som är avsedda för huvudbelysningen. Dessutom är 20 små LED-ljuspunkter inbäddade i plattan som fungerar som sömnbelysning. För att somna kan de sex huvudbelysningen stängas av med en dragbrytare, så att endast LED-ljuset pekar som en stjärnhimmel ger ett mjukt ljus för snoozing.
  Niermann Standby Taklampa Lille Prinsen moln, vit »

  2671 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Hänglampa för barnrum Prins, roterande

  Blått plantskola hängande ljus Prinz, roterande Den blå Prince-hänglampan är en fascinerande blickfång i varje barns rum. Lampskärmen har två lager och består av en yttre nyans dekorerad med många stjärnor med fyra cirkulära urtag, den inre, mindre nyansen har olika motiv från barnserien The Lilla prinsen "dekorerad. Den inre skärmen roterar av en tyst motor som drivs av en liten solpanel i lampan genom ljuskällan. Motiven på den inre skärmen blir synliga om och om igen genom de runda öppningarna och det verkar som om motiven på skärmen rör sig.
  Niermann Standby Hänglampa för barnrum Prins, roterande »

  839 SEK

  Lamp24.se

 • 399 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Äventyrlig taklampa Piratenschiff

  Äventyrlig taklampa Piratenschiff för belysning av barnens rum Sätt segel, skepp ohoj! Här kommer en mycket påkostad lampa för små segelvänners rum. Den är tillverkad av trä och lampfolie och helt rätt för piratbeundrare. Detta fartyg inspirerar säkert barnens fantasi, och kanske föreställer de sig att de utforskar världshaven som kapten eller pirat. Den höga upphängningen kan höjas och sänkas med hjälp av en kabel.
  Niermann Standby Äventyrlig taklampa Piratenschiff »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Sunny - strålande pendellampa för barn

  Sunny - en lysande pendellampa för barnrum Med den sfäriska hänglampan Sunny med ballongparaply av papper rör sig ännu ett solsken in i barnrummet. En stor, leende sol skiner på skärmen, bara några små vackra vädermoln och fjärilar kavlar runt den. pendellampa Armaturen är försedd med en E27 uttag som, förutom glödlampor, också kan utrustas med energisnåla eller LED-lampor. Användningen av en LED-lampa rekommenderas särskilt för användning i barnrum, eftersom den förutom den energibesparande belysningen och hållbarheten också kännetecknas av mycket liten värmeproduktion.
  Niermann Standby Sunny - strålande pendellampa för barn »

  266 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Taklampa Wölkchen med blomstermönster

  Magentafärgad taklampa Wölkchen Som en rosaröd himmel ser denna taklampa med blommönster ut. Lampan kan mycket väl användas som allmänbelysning, men den passar även bra som dekorationsbelysning. Med hjälp av en dragströmbrytare kan E14-huvudlampan tändas och släckas, så att bara de fast inbyggda LED-lamporna i blommorna lyser som insomningslampa. De magentafärgade blommorna är dessutom utrustade med ett par tygapplikationer i form av blommor. Denna lampa är en glad färgaccent i varje barnrum.
  Niermann Standby Taklampa Wölkchen med blomstermönster »

  1869 SEK

  Lamp24.se

 • 839 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Taklampa Paw Patrol 5 lampor med nattlampa

  Paw Patrol taklampa med nattlampa och dragbrytare Den stora takplattan på denna lampa är täckt med motiv från den populära kanadensiska animationsserien Paw Patrol". Fem E14-uttag ansvarar för att ett barnrum kan förses med allmänbelysning med denna taklampa . Förutom E14-lamporna finns det också 20 LED-ljuspunkter som skapar ett sovande ljus för att försiktigt och fruktansvärt somna. För att göra detta kan huvudbelysningen stängas av med den integrerade dragbrytaren, så att endast ljuset från lysdioderna lyser som en liten stjärnhimmel.
  Niermann Standby Taklampa Paw Patrol 5 lampor med nattlampa »

  2805 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Blågul takspotlight Joan

  Takspotlight Joan med jord-stjärn-dekor, fyra ljuskällor Joan är en diskret takspotlight för barnens rum med ställbara ljushuvuden och klar belysning. Den lätt svängda takbalken är blålackerad och försedd med vacker dekor i gult som avbildar stjärnorna och halva jordklotet.
  Niermann Standby Blågul takspotlight Joan »

  799 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Särskilt söt bordslampa MARGERITEN

  Vridbar bordslampa MARGERITEN med hjärtlampa En lugnande inverkan uppstår när bordslampan MARGERITEN sveper in ljuset i sitt mjuka ljus. Alla flygande djur och blommor som man känner igen från en sommaräng finns på bordslampans rosafärgade skärm. Bin, fjärilar och nyckelpigor - alla är samlade här och gläder barnens hjärtan. En särskilt söt och kärleksfullt uttänkt detalj hittar man dessutom i de hjärtformade utskärningarna överallt på skärmen, där ljuset kan tränga ut och sedan avbildas i samma form på väggen eller i taket.
  Niermann Standby Särskilt söt bordslampa MARGERITEN »

  1335 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Dekorationsbelysning utomhus Gås Gertrud

  Djurfångare i trädgården - dekorationsbelysning utomhus Gans Gertrud Utomhus dekorationsbelysning Gans Gertrud är ett blickfång i varje trädgård eller på terrassen. Tack vare IP44-skyddet är den idealisk för utomhusbruk. Många platser är möjliga med en 400 cm lång leveransledning. Det sätter trädgården dekorativt i scenen både individuellt och i ett arrangemang. Ljuskälla ingår i leveransen.
  Niermann Standby Dekorationsbelysning utomhus Gås Gertrud »

  2003 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby LED-nattlampa Solar Heart

  Soldriven LED-nattlampa Solar Heart med hjärt- och stjärnprojektion Hjärtat - symbolen för kärlek, värme och närhet - är omtyckt av liten och stor. Denna LED-nattlampa passar som belysningsaccessoar, framför allt i barnrum och levereras med några anmärkningsvärda funktioner. Först och främst är nattlampan utrustad med en solcellsmodul som fästs i fönstret med sugproppar och förvandlar solljuset till energi under dagen, för att på natten belysa taket och rummet med hjärtan och stjärnor. Om solljuset inte skulle räcka till laddas nattlampans ackumulator och det finns också möjlighet att driva den med en integrerad USB-anslutning.
  Niermann Standby LED-nattlampa Solar Heart »

  439 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Stjärnhimmel med LED-nattlampa Beetlestar

  Nattlampa Beetlestar med LED-färgväxlare och touch-sensor Denna barnvänliga LED-nattlampa i form av en nyckelpiga drivs med tre AA-batterier (1,5 V, ingår inte i leveransen) så att den är oberoende av eluttag och kan ställas överallt. I form och färg liknar den en nyckelpiga, denna insekt som är så omtyckt av barn, och som också anses som lyckobringande och som man kan se överallt under sommaren. Det speciella med denna nattlampa ligger inte i det tilltalande utseendet utan också i dess ljusverkan, då LED-lamporna kan växla färg och det är inte bara ljus, utan en hel stjärnhimmel, som gör Beetlestar till en nattlampa. En sak är säker: I ljuset från många små stjärnorna går det lätt att somna lugnt och om barnet vaknar under natten kan det alltid orientera sig. Beetlestar tänds och släcks med touch-sensor.
  Niermann Standby Stjärnhimmel med LED-nattlampa Beetlestar »

  399 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Vägglampa Lille prinsen med mellanswitch

  Vägglampa Little Prince för barnrummet Motivet från den lilla prinsen under stjärnhimlen pryder denna runda vägglampa och kan slås på och av med en mellanströmbrytare på matningskabeln. Den kan därför eftermonteras nära ett eluttag och möjliggör samtidigt ljus i barnrummet samt ett magiskt motiv av den älskvärda bokfiguren. Vägglampan är upplyst med en E14-lampa som kan köpas från tillbehören.
  Niermann Standby Vägglampa Lille prinsen med mellanswitch »

  707 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Vridbar hänglampa Paw Patrol

  Upphängningslampa Paw Patrol med roterande innerskärm Karaktärerna från Paw Patrol, den populära kanadensiska animationsserien, är tryckta på de två nyanserna - de inre och yttre nyanserna - i taklampan. Den inre skärmen roterar tack vare solenergidrevet, dvs. när ljuset tänds börjar den inre skärmen att rotera. Motiven i den inre nyansen är synliga genom de runda urtagen i den yttre nyansen.
  Niermann Standby Vridbar hänglampa Paw Patrol »

  839 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Spotlightslist Fußball

  Kreativ taklampa med fyra spotlights Spotlightlisten Fußball får hjärtat att slå högre hos alla fotbollsfans. Själva listen är dekorerad med flera fotbollar. Ljus ger de fyra spotlightsen, som utrustas med GU10-ljuskällor och som kan riktas åt alla håll med hjälp av leder. Spotlightslisten Fußball är en snygg allmänbelysning för fotbollsfansens rum.
  Niermann Standby Spotlightslist Fußball »

  799 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Nattlampa Carrousel Lolo Lombardo

  Nattlampa Lolo Lombardo i konisk form Bordslampan Lolo Lombardo är en fantastisk dekoration i barnrummet, både på dagen och i mörkret. Bordslampans skärm roterar tack vare en tyst motor och ljuset projicerar stjärnor runt omkring på väggar, möbler och tak. Bordslampan tänds och släcks med hjälp av en mellanliggande strömbrytare som är integrerad i matarledningen och är utrustad med en plug-in-transformator.
  Niermann Standby Nattlampa Carrousel Lolo Lombardo »

  1468 SEK

  Lamp24.se

 • 707 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby LED-nattlampa Oval med skymningssensor

  Säkerhet i mörkret med det ovala nattlampa Den ovala LED-nattlampa fungerar som ett orienteringshjälpmedel i mörkret och är utrustad med en skymningssensor. När skymningen börjar tänds LED-lampan automatiskt och när det är tillräckligt med dagsljus slocknar ljuset. nattlampa kan stanna kvar i eluttag permanent. Oval är ett perfekt orienteringshjälpmedel för att trampa säkra vägar i mörkret.
  Niermann Standby LED-nattlampa Oval med skymningssensor »

  172 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Taklampa Aliens med LED-ljuspunkter

  Molnformad taklampa Aliens för barnrum Färgglada utomjordingar cavort på den molnformade taklampa med samma namn och svart basfärg. Fem E14-lampor (max 40 W, ingår ej) ger starkt ljus i barnrummet för lek eller lärande. 20 små LED-ljuspunkter fördelades i den svarta takplattan och imiterar en liten stjärnhimmel i taket på barnrummet. Huvudbelysningen kan stängas av på kvällen när du lämnar rummet med den praktiska dragbrytaren på lampan, så att endast LED-ljuspunkterna lyser och ger ett mjukt snooze-ljus som hjälper dig att somna.
  Niermann Standby Taklampa Aliens med LED-ljuspunkter »

  2671 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Lolo Lombardo taklampa med LED:er och Alexa-modul

  Oval barnrums taklampa Lolo Lombardo med ytterligare lysdioder Den söta elefanten Lolo Lombardo pryder den blå taklampa med samma namn som lyser upp barnrummet både ljust och i svag sömn. Huvudbelysningen kan stängas av mycket praktiskt med dragbrytaren när du lämnar rummet, så att endast de 20 LED-ljuspunkterna lyser och avger ett mjukt ljus för att somna. LED-ljuspunkterna fördelades över armaturen som små stjärnor. Barns taklampa Lolo Lombardo är utrustad med en Alexa-modul så att den också fungerar med röststyrning med samma namn.
  Niermann Standby Lolo Lombardo taklampa med LED:er och Alexa-modul »

  3072 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Bordslampa och nattlampa Carrousel Rainbow Rabbit

  Carrousel Rainbow Rabbit Bordslampa för barnrum Bordslampan Carrousel Rainbow Rabbit är en fascinerande nattlampa som tar bort barnens rädsla för mörkret. Lampans skärm roterar med hjälp av en tyst motor så att ljuset inuti projicerar stjärnorna och månarna på skärmen på väggarna i rummet. Lampan är utrustad med en plug-in transformator och en strömbrytare för bekväm användning. Motivet Rainbow Rabbit kommer från kampanjen mot mobbning med samma namn, som syftar till att lära barn att alla människor ska behandlas lika.
  Niermann Standby Bordslampa och nattlampa Carrousel Rainbow Rabbit »

  1468 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Pendellampa Fotboll, grön

  pendellampa fotboll - en hit för barnrummet Taklampan fotboll kännetecknas av sin gröna pendellampa med de otaliga små fotbollarna som är fördelade på den cylindriska textilskärmen. Den färgade nyansen kombineras med en vit suspension och en vit baldakin. Försörjningskabelns längd kan justeras en gång under monteringen. En E27-lampa, som kan beställas från tillbehören, är lämplig för belysning. Textil skugga låter ljuset glida försiktigt in i rummet och är samtidigt en idealisk grundbelysning belysning i barnens rum.
  Niermann Standby Pendellampa Fotboll, grön »

  1134 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Björn Berni - söt taklampa för barnrum

  Rund taklampa Bär Berni för barnrummet Tja, någon verkar vara trött! Är det björnen Berni, som ligger här så avslappnad på kudden och glider direkt in i drömriket? Tydligen! Han ser otroligt nöjd ut och har ett mycket avslappnat uttryck! De små, vars taklampa pryder, kommer att gilla honom, den lilla björnen som ser så mysig ut! Tack vare utrustningen med två lamputtag kan barnrummet lysa i starkt ljus. När du väljer ljuskälla bör du se till att du bara använder energisparlampor eller LED-ljuskällor. Användningen av glas undviks medvetet här. Brottmotståndet i barnrumslampan Bär Berni garanteras genom användning av robust plast, så att t.ex. kuddeslag kan äga rum utan tvekan.
  Niermann Standby Björn Berni - söt taklampa för barnrum »

  799 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Förtrollande taklampa SUM

  Barnkammartaklampa SUM SUM Tre vänligt leende bin hänger från taket i taklampan SUM SUM och ger intryck av att de flyger genom rummet. Den opalfärgade diffusorn omges av en solformad träplatta och i denna färgglada utformning skapar SUM SUM glädje och skratt i barnens rum. Genom mobilkaraktären är taklampan idealisk för användning i de minsta barnens rum.
  Niermann Standby Förtrollande taklampa SUM »

  1468 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Taklampa Lief for Boys för LED-nattljus

  Molnformad taklampa Lief för pojkar med snooze- taklampa Taklampan Lief för pojkar passar både för grundbelysning och som sovande taklampa i barnrummet. Den är utformad i form av ett moln och försedd med en ljusblå. Det centrala motivet visar en röd stjärna i en vit cirkel och ger lampan en barnslig, modern touch. Fem E14-uttag är installerade runt stjärnmotivet, som kan slås på och av med dragstången. De andra 20 LED-ljuspunkterna som fördelas över molnet aktiveras / avaktiveras med hjälp av väggbrytaren. Beroende på om de fem E14-lamporna stängdes av med hjälp av rumsomkopplaren innan lampan stängdes av återställs det tidigare ljusscenariot när lampan tänds igen. taklampa gör det därför möjligt att skapa ett snooze-ljus med de 20 lysdioderna som är ett orienteringshjälpmedel i mörkret utan att väcka det sovande barnet om de fem huvudljuskällorna inaktiveras i förväg.
  Niermann Standby Taklampa Lief for Boys för LED-nattljus »

  2671 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Taklampa Gothik med LEDlampor och Alexa-modul

  Oval taklampa gotisk - inte bara för barnrum Den grå Gothik- taklampa med sina svarta motiv lyser inte bara upp äldre flickors rum, vissa vuxna kommer också att finna sitt nöje i ljuset. Den grundbelysning belysning av rummet säkerställs av fem E14 lampor (ingår ej, max. 40 W). Små dropplampor med matt yta, som på bilden, ser bäst ut. De 20 LED-ljuspunkterna som är jämnt fördelade i takpanelen ger extra höjdpunkter eller mjukt ljus för snoozing och orientering. Huvudbelysningen kan slås på och av direkt på lampan med en praktisk dragbrytare. En Alexa-modul inbyggd i armaturen möjliggör inte bara kontroll med röststyrning med samma namn utan även drift via smartphone eller surfplatta med eWeLink-appen, som är tillgänglig gratis för Android och iOS .
  Niermann Standby Taklampa Gothik med LEDlampor och Alexa-modul »

  3072 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Taklampa SEGELBOOTE med båtmotiv

  Barnvänlig taklampa SEGELBOOTE Denna barnrumstaklampa i form av en ratt är hållen helt i fartygsstil. Tre små segelbåtar - blå-, röd- och gulrandiga - hänger i olika höjd från taket och genom denna mobilkaraktär är SEGELBOOTE helt säkert avsedd för användning i de minsta barnens rum.
  Niermann Standby Taklampa SEGELBOOTE med båtmotiv »

  1468 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Roterande pendellampa Björn, blå

  Roterande pendellampa Bärchen med soldriven, roterande inre skugga Den roterande inre skärmen visar en sovande björn som börjar rotera när ljuset faller på solmodulen. Den yttre nyansen är designad i mörkblå och har också ljusa prickar som påminner om en stjärnhimmel. Björnen blir synlig genom cirkulära urtag i ytterskuggan. Armaturen måste vara försedd med en E27-lampa, vars ljus när den slås på lyser försiktigt genom båda plastskärmarna.
  Niermann Standby Roterande pendellampa Björn, blå »

  839 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Rainbow Rabbit - roterande hänglampa

  Barnrumslampa Rainbow Rabbit med roterande inre nyans Rainbow Rabbit-hänglampan är inte bara en ljuskälla, den är också en slags mobil enhet i barnrummet och lockar de små. Hänglampan består av två nyanser: den yttre skärmen är designad med färgglada ränder och mönster och försedd med fyra cirkulära urtag runtom, den inre nyansen har en vit bakgrund och fyra olika regnbågskaninmotiv. En motor, som drivs genom lampan av en solpanel integrerad i lampan, roterar den inre skärmen så att motiven växelvis tittar genom de runda hålen i den yttre skärmen.
  Niermann Standby Rainbow Rabbit - roterande hänglampa »

  839 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Roterande pendellampa Sunny för barnrum

  Gult hängande ljus för barnrum Soligt med roterande inre nyans Den solgula upphängningslampan Sunny ger rörelse in i barnrummet. Den yttre nyansen är dekorerad med små fjärilar och vackra vädermoln och har fyra runda urtag runt. Skrattande solar lyser på den något mindre inre nyansen. Den inre skärmen drivs av en soldriven, tyst motor, solenergimodulens energi kommer från ljuskällan. Den inre nyansen blir tyst så att de leende solarna lyser genom de runda öppningarna i den yttre nyansen. Sunny är en barnrumslampa som alla barn kommer att älska - tillverkad i Tyskland.
  Niermann Standby Roterande pendellampa Sunny för barnrum »

  839 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby LED-nattlampa Paddy Pandy med batteri och USB

  Dimbar nattlampa Paddy Pandy med timer - Inklusive USB-kabel - Slå på och av och dimma genom att trycka på svansen - inkl.
  Niermann Standby LED-nattlampa Paddy Pandy med batteri och USB »

  573 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Förtjusande barnrumstaklampa FISCH

  Vänligt leende barnrrumstaklampa FISCH i mjuka pastelltoner Blubb blubb - den stora FISCH och hans två små vänner är lika tidsenligt som barnvänligt utformade och man kan nästan dyka ner i undervattensvärlden och höra vad de tre kamraterna berättar, medan man ser luftbubblorna stiga upp genom vattnet i sitt inre öga. En mycket söt taklampa som med sin transparenta utformning skapar en behaglig lätthet och är utrustad med energisparlampor, vilket gör den särskilt miljövänlig.
  Niermann Standby Förtjusande barnrumstaklampa FISCH »

  867 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Taklampa Lief for Girls med nattljus

  Lief for Girls taklampa med snooze- taklampa Den molnformade taklampa Lief for Girls fångar omedelbart ögat med sin rosa design och det vackra blommönster med hjärtformad blomning. Men inte bara lampans optik är övertygande, utan också de olika ljusscenarierna för barnrumsbelysning. Förutom de 20 inbyggda lysdioderna, som aktiveras / avaktiveras via väggbrytaren, kan de fem E14 huvudljuskällorna också kopplas direkt på lampan med en dragpendel. Funktionen för snooze-ljus, dvs. den exklusiva belysningen från LED-lampor, genereras genom att avaktivera de fem E14-lamporna via dragstången innan ljuset släcks. När taklampa igen via väggströmbrytaren tänds endast lysdioderna som försiktigt lyser upp barnrummet. Denna funktion är ett orienteringshjälpmedel för föräldrar som vill ta hand om barnet på natten utan att väcka barnet med för mycket ljus.
  Niermann Standby Taklampa Lief for Girls med nattljus »

  2671 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Projektions-nattlampa Lolo Lombardo i blått

  Lolo Lombardo projektion nattlampa målar upp en stjärnhimmel i barnens rum Den barnvänliga projiceringsnattlampan Lolo Lombardo nattlampa och släcks via en beröringssensor och trollar fram en unik stjärnhimmel i varje barns rum. Tack vare LED-färgväxlaren växlar stjärnorna med olika färger och uppmuntrar dig att slappna av och drömma. nattlampa hjälper barn att somna och har en integrerad automatisk avstängning som stänger av ljuset efter 45 minuter. 3 AA 1,5V-batterier krävs för drift och finns tillgängliga från tillbehören.
  Niermann Standby Projektions-nattlampa Lolo Lombardo i blått »

  439 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Snygg bordslampa FUSSBALLFELD

  Bordslampa FUSSBALLFELD är ett verkligt blickfång! Denna iögonfallande bordslampa är perfekt för små och stora fotbollsfans. Foten som är utformad som en fotbollsplan är ett garanterat blickfång. Bordslampan övertygar inte bara med lek och skoj, utan också med energisnålt ljus som ger optimala ljusförhållanden för arbete eller läsning.
  Niermann Standby Snygg bordslampa FUSSBALLFELD »

  1201 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Nattlampa Carrousel Bungee Bunny

  Rosé Night Light Bungee Bunny Den konformade bordslampan Bungee Bunny är redan vacker att titta på i barnrummet på dagen, eftersom lampan i vacker roséfärg är dekorerad med ett vackert kaninmotiv och många små blommor. Den visar dock sin fulla prakt först när den är påslagen, för då roterar skärmen tack vare en tyst motor och de små hjärtan projiceras på väggarna och möblerna runt omkring. Den kan slås på och stängas av med hjälp av en strömbrytare som är integrerad i matningsledningen.
  Niermann Standby Nattlampa Carrousel Bungee Bunny »

  1468 SEK

  Lamp24.se

 • Niermann Standby Taklampa Fotboll

  Taklampa Fotboll med tre ställbara spotlights Måste det runda vara i kvadrat? För alla som alltid vill omge sig med sin favorithobby och som väljer inredning med en eller annan accessoar som påminner om den, är taklampan Fotboll en perfekt ljuskälla. Den har inga onödiga detaljer och ändå är det tydligt vad det handlar om. De tre ställbara spotlightsen gör att riktad belysning som når långt kan uppnås.
  Niermann Standby Taklampa Fotboll »

  1335 SEK

  Lamp24.se

Kolla också